vrijdag 30 oktober 2020

Zit Jensen fout omtrent Khamenei?

Zoals de meesten hier wel weten, hebben we ten aanzien van Jensen zowel een positieve alsook kritische grondhouding. 

Er zijn enkele punten waar wij een blinde vlek bij hem menen te ontwaren, waar het gaat om de essentie van de Verenigde Staten, Israel, en daarmee in het verlengde, Iran. Een hiaat dat we bij sommige alternatieve media wel vaker tegenkomen, gek genoeg.


Jensen dweept met Trump. Hij is geen oorlog begonnen. Dat zijn wij met Jensen eens. Maar de beste man is ook geen oorlog gestopt! En er lopen er nog zoveel. En hij liquideert ook mensen, zoals Soelemani van Iran, die juist terroristen bestreed, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Olie jatten van Syrie gaat ook gewoon door, etcetera, etcetera.

Maar nu komen we bij ons punt:

In de uitzending van gisteren windt Jensen zich op over het feit dat Holocaust ontkenning mag op Twitter. Op minuut 14:30 in de video hierboven. Dat is in die zin opmerkelijk, want hij strijdt nu zelf tegen een mainstream naratief ("Corona is een killervirus"), maar een mainstream naratief van 80 jaar terug, daar moet je, als we Jensen goed begrepen hebben met je takken van afblijven. Een opmerkelijke discrepantie.

En dan komt het, rond 14:45: "erger nog" dan het mogen tweeten van Holocaust ontkenning, vindt Jensen het feit dat Khamenei "alles mag tweeten". En dan noemt Jensen, "zijn haat voor Joden", "alle Amerikanen moeten dood".

Nu volgt Blik toevallig het account van Khamenei op twitter (https://twitter.com/khamenei_ir), dus allereerst zijn wij blij dat, in tegenstelling tot wat Jensen lijkt te vinden, Khamenei zomaar alles mag twitteren, en tweedens, hebben wij daardoor nieuws voor Jensen, want wij hebben geen haat van Khamenei jegens Joden ontwaard. En ook Jensens bewering als zou hij alle Amerikanen dood willen hebben, kennen wij niet. Alles juist in tegendeel. 

****************************************************************
"Alle Joden in Iran worden beschermd door de Iraanse regering. Dat is opmerkelijk.In Teheran alleen al zijn dertien actieve synagoges en vijf Joodse scholen. Ook in andere steden zijn actieve Joodse gemeenschappen." BRON.
****************************************************************

Jensen maakt hier een ernstige fout door Zionisme en de staat Israel te mengen met Joden. 

En ja, Khamenei ziet Israël en de VS en zionisme (nogmaals, de staten, niet de mensen afzonderlijk) als een groot probleem. Ja, als de grootste agressoren op aarde. En misschien heeft Khamenei daar wel een punt, beste Robert.

Want hoeveel landen heeft Iran, met die geestelijk leider die jij het liefst de mond gesnoerd ziet worden, aangevallen recentelijk? 0? Hoeveel atoombommen op burgerdoelen heeft Iran gegooid? Iran met een cultuur die teruggaat tot duizenden jaren voor Christus. Daar bakten ze al potten en pannen toen hier nog niet eens mensen waren. Toen de Perzen vreedzaam aan het leven waren, waren de Amerikanen bezig de Indianen uit te roeien. 

Toon ons een tweet van Khamenei waarin haat tegen Joden voorkomt! Toon ons die tweet, of rectificeer je woorden alstjeblieft! Of hoeveel Joden heeft Iran doodgemaakt en hoeveel Moslims ("It was worth it") hebben Israel/VS dood gemaakt de afgelopen 20 jaar?

De fout van Robert is met name ook pijnlijk, omdat we allemaal weten dat Iran ook op de lange lijst van landen staat om nog meer "aangepakt" te worden door Robert's geliefde Amerika. Zorgvuldigheid en kritisch kijken is daarom geboden. Er zou zomaar weer een false flag kunnen opduiken die Iran in een kwaad daglicht stelt.

De Haim Synagoge in Teheran.

56 opmerkingen:

 1. Ik ben in Iran geweest, prachtig land.
  Maar het probleem in het algemeen is juist dat als men het heeft over aanstokers tot geweld men de hele bevolkingsgroep daarmee betrekt. De Joden zijn ook gewone mensen maar hun leiders niet zo, die denken dat de wereld hun toebehoort. Hetzelfde is van toepassing op de moslims, lang niet iedere moslim is een terrorist, maar de hele moslim gemeenschap wordt wel in een kwaad daglicht gesteld.
  Zo blijft de 'verdeel en heers' tactiek in stand gehouden worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om Jenssen op zijn fouten te wijzen, niet dat hij er iets mee doet. Beter zou zijn een kritische grondhouding aan te nemen met dit soort figuren. Er is gecensureerde kritische journalistiek en toegestane kritische journalistiek, Jensen behoort tot de laatste categorie. Zijn mening over Khamenei geeft aan waarom en wie aan zijn touwtjes trekt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, kritisch zeker ook; hebben we gelijk maar even aangepast in het artikel.

   Verwijderen
 3. NOG NIET BEVESTIGD, MAAR.....

  Hunter Biden heeft zichzelf aangegeven bij de F.B.I. Hij verblijft voorlopig in een medische faciliteit in Washington DC voor zijn verslaving(en). Hij heeft bezwarende bewijzen aan de F.B.I. overlegd over zijn vader.

  Joe Biden krijgt vandaag bezoek van William Barr die hem voor de keus gaat stellen zich uit de verkiezingen terug te trekken or facing charges.

  https://beforeitsnews.com/alternative/2020/10/hunter-biden-has-flipped-unconfirmed-report-3734572.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, wat een nieuws! en nog geen woord in de gelijkgeschakelde media neem ik aan. LOL.

   Heb van A Jones begrepen dat de patriots het heft in Washington overnemen en dat de Chinezen gestopt zijn met betalen van hun handlangers in Washington om hun invloed in Amerika te vergroten.

   Jensen zit duidelijk op 1 lijn met het beleid van Trump. Daarom ook de sneer naar Iran. We weten allemaal dat hij is uitgenodigd door Pete Hoekstra en dat ze zaken hebben besproken (tot ergernis van de MSM, dat dan weer wel). Zie ook de shirts Holland for Trump.

   P.s. Verwacht trouwens niet dat Jensen geldt aanneemt van de Trump campagne. Hij is waarschijnlijk gewoon idolaat van Trump.

   Verwijderen
 4. We moeten beseffen dat de cult een goede relatie heeft met Iran. Joe Biden heeft samen met Barry miljarden aan Iran gegeven en heeft de Iran deal getekend.
  Om te zeggen dat de regering van Iran niet samenwerkt met de cult is een onjuist.
  Mbt de aanslag op Soleimani. Er was toen onrust bij de amerikaanse ambassade in Baghdad. Trump zie "no more Benghazi's" Hiermee is een grotere oorlog voorkomen. Soleimani is een slecht mens en heeft veel amerikaanse levens op zijn geweten met zijn bermbommen. Dus ja. Maak er uit wat je wilt. Persoonlijk heb ik geen medelijden met een generaal. Soleimani zelf is ook een persoon die niet heet of koud wordt van een dode.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uit de tweets van Khamenei blijkt inderdaad niet dat hij alle Joden dood wil hebben. Hij wil alleen het zionistische regime uitschakelen en geen Joodse doden.
  Dus daar zit Jensen fout en moet hij dat rectificeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dat we het daar i i g over eens zijn.
   Je bericht hiervoor is natuurlijk van een andere orde; Of "de cult" een goede relatie heeft met Iran, weet ik niet, en als dat zo is, des te beter, niet?

   Dat Joe Biden miljarden geld "heeft gegeven", dat ging om geld dat van Iran was en ze terug kregen, cash. Toch? Wat is daar mis mee? Evenzo de Iran deal. Ik vond het een slechte deal voor Iran, maar had ook positieve, normaliserende effecten, prima toch?

   Op al die gebieden doen Democraten het gewoon beter dan Trump; Ook Trumps provoceren met de ambassade naar Jeruzalem, komt niet van Democraten. Maar misschien vind jij dat juist goed, die ambassadeverplaatsing?

   "Soleimani is een slecht mens", zou ik niet durven zeggen. Je begint op Marcel van Dam te lijken :-)

   "en heeft veel Amerikaanse levens op zijn geweten met zijn bermbommen." Weet ik de details niet van. Volgens mij probeerde hij juist rechtstreekse confrontaties met de Amerikanen te vermijden. Dat hij streed tegen door Amerika en Israel (en Rutte) gesteund gespuis, zou je ook als (legitiem, moedig) verzet kunnen omschrijven.

   Verwijderen
  2. Ik ben het wel eens met Blik over de stelling over Soleimani, juist omdat hij daar vrede wilde bewerkstelligen tussen Irak en Iran om samen de vijand, in dit geval IS met hun opdrachtgevers Amerika en Engeland uit het M.O. te verdrijven maar aangezien de belangen van de 'invaders'veel te groot zijn in die gebieden moest Soleimi het veld ruimen.
   Dan over Trump of Obomba: Hebben ze daar wel eens ooit 1 goede president gehad?

   Verwijderen
  3. @Blik,
   Eerlijk gezegd heb ik met geen enkel regime in het midden oosten sympathie.
   Ik heb alleen gezegd wat Trump over Soleimani gezegd heeft.

   In het midden oosten worden naties tegen elkaar opgestookt zodat ze elkaar verzwakken.
   Trump heeft duidelijk een kamp gekozen en volgeling Jensen dus ook.
   Ben het met je eens dat Jensen verkeerde informatie heeft gegeven.

   Laten we onze ogen niet van de bal halen en dat is de huidige plandemic, die ons onze toekomst ontneemt.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Heb je soms het JV virus te pakken& Blik?
  Het heeft er veel van weg.
  Ik ga hier niet in discussie met je, want je kweekt haat kereltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jesaja 28:16
  „Daarom, alzo zegt de Heere Heere: Zie, Ik leg een Grondsteen in Sion, een beproefde Steen, een kostelijke Hoeksteen, die wel vast gegrondvest is; wie gelooft, die zal niet haasten.”

  „Zie, Ik leg of Ik fundeer een grondsteen in Sion.” Zo wordt hier gesproken van een grondsteen, een hoeksteen, die gefundeerd en gelegd wordt. Hier moet men denken aan een gebouw dat op die grondsteen wordt opgetrokken. Zo komt Sion in het boek Openbaring voor als de kerk en de gemeente des Heeren, gebouwd op de grondsteen Jezus Christus; want alleen Jezus Christus is de steen die hier bedoeld wordt, wat wij uit de Schriften van het Nieuwe Verbond gemakkelijk bewijzen kunnen. Wij lezen immers in de brief van Paulus aan de Romeinen: „Gelijk geschreven is: Zie, Ik leg in Sion een Steen des aanstoots en een Rots der ergernis” (Romeinen 9:33). En in de brief van Petrus staat: „Zie, Ik leg in Sion een uiterste Hoeksteen, Die uitverkoren en dierbaar is, en Die in Hem gelooft, zal niet beschaamd worden” (1 Petrus 2:6). En op een andere plaats bij de profeet Jesaja: „Dan zal Hij ulieden tot een Heiligdom zijn, maar tot een Steen des aanstoots en tot een Rotssteen der struikelingen de twee huizen Israëls” (Jesaja 8:14). En in Psalm 118:22 lezen we: „De steen die de bouwlieden verworpen hadden, is tot een hoofd des hoeks geworden.” Die woorden past Jezus Christus toe op Zichzelf, en de apostel Petrus, in zijn aanspraak tot de overheden van het volk, op zijn Heere toe.

  Ik begrijp dat Blik zich ergert aan Sion en dus Jeruzalem.
  Maar Blik zwikt en de Heere beschikt.
  Blik kan op wel z’n kop gaan staan, maar tegen de Heere is niemand opgewassen.
  Dus hou er maar over op man met je anti Israël propaganda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, met dit soort post moet je bij Xandernieuws geloofsblog zijn. Daar staan ze 100% achter jou.
   Dit is een 'algemeen' blog.

   Verwijderen
  2. Jensen had beter kunnen zeggen dat ISIS alles mag plaatsen. Al die extreme groeperingen mogen alles plaatsen. Maar als je iets plaatst wat gevoelig ligt voor de top van de machtspiramide, dan wordt je verbannen.
   Zo zie je hoe belangrijk het voor hen is om Biden te installeren als president van de USA!

   Verwijderen
  3. Het geschrift is ook algemeen.
   Maar ook jij Matt, heeft niks geleerd van wijze woorden wat erin vermeld staan. Net zoals veel mensen het woord niet begrijpen. Daarom is er ook zoveel dommigheid onder de mensen.

   Verwijderen
  4. Dit geschrift is niet algemeen. Het is propaganda voor een groepje Kanaitische nomaden opdat ze van een herders- naar een landbouwsamenleving zouden gaan, zo'n 3000 jaar geleden. Het heeft niets met de huidige mensheid te maken, en zelfs bijzonder weinig met de huidige groepen die zich als joods identificeren, dat geldt zelfs voor hun religie.

   Verwijderen
  5. Die hoeksteen is later slechts in symboliche zin gebruikt zoals een 'fundamentsteen' in 19e eeuwse bouw: een natuurstenen plaat met inscripties, die pas na voltooiing ceremonieel werd ingemetseld. Hoekstenen werden in de tijd van Jezus allang niet meer gebruikt (dat hoort bij bouw met lemen tichels, 1000 jaar daarvoor)

   Verwijderen
  6. Die steen werd door de bouwlieden verworpen omdat het een obsolete bouwmethode was om het ding te gebruiken.

   Verwijderen
  7. Ook erg aardbevingsgevoelig.

   Verwijderen
  8. lees ipv 'fundamentsteen': 'eerste steen'...

   Verwijderen
  9. Daar zat ik weer op te wachten. De anti-christ en halve gare Rootman.
   Je kunt precies verwachten wanneer hij weer uit zijn stinkhol is gekropen.
   Ga stinken bij je holmaat JV,Rootman. Wuhahahahahaha

   Verwijderen
 8. Bereid je voor op een bittere strijd na de verkiezingen als Trump gekozen wordt

  House Speaker Nancy Pelosi claimed Joe Biden will win the election no matter what the end count of the election is next week

  Pelosi Says Biden Will Win ‘Whatever The End Count Is On Tuesday’
  https://www.infowars.com/posts/pelosi-says-biden-will-win-whatever-the-end-count-is-on-tuesday/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hebben jullie ook meegekregen dat Pieter Omtzigt voor de spoedwet heeft getekend?

  Onthoud goed dat deze man blijkbaar gecontroleerde oppositie is. Door de mand gevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pieter Omtzigt is gewoon beïnvloed door domme virologen, net als de rest van die trekpoppen in de eerste en tweede kamer

  Iedereen wat meeloopt met de theorie van Louieke zit fout.
  Als de theorie al fout is en je daar op door borduurt, niet raar opkijken dat dan de rest ook fout loopt.
  Waarvan de wereld dus nu getuige van is.
  Dat het fout loopt dus, maar wel nog steeds niet waarom en waardoor.
  Dat is het gekke er van.
  Sorry, ik moet lachen om al dat domme gepeupel op aarde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat het fout loopt dus, maar wel nog steeds niet weten waarom en waardoor.

   Verwijderen
 11. My Resignation From The Intercept

  The same trends of repression, censorship and ideological homogeneity plaguing the national press generally have engulfed the media outlet I co-founded, culminating in censorship of my own articles.

  https://twitter.com/ggreenwald/status/1321869227226222593

  Glenn Greenwald vertrekt bij The Intercept. Redactie censureerde artikel
  van hem over Biden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tucker Carlson interviewt Greenwald over z'n vertrek bij The Intercept.

   https://twitter.com/ColumbiaBugle/status/1322003267182682113

   Verwijderen
  2. In a free & healthy society, the population would know everything govt is doing (with rare exceptions) & they should know nothing about us, as private citizens with right to privacy. The US/west has completely reversed that since 9/11.This is what@Snowden
   exposed @ggreenwald

   https://twitter.com/ml_1maria/status/1322253259701211144

   Verwijderen
 12. But the their self called free population has thousends speculations about people’s privacy who worm as goverment employee.

  Witch speculation is based on truth and where is 100% proof?
  Don’t give me fabricaded and fotoshoped horseshit and spread it on twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die Ali Khamenei wilt en roeptoeterd altijd voor jihad. Israel vernietigen, lekker mensen vermoorden omdat ze niet moslim zijn maar christenen of joden.
  Probeer je die mafketel Ali Khamenei in Iran te exposen zorgt hij wel ervoor dat je kop eraf gaat. Dat doen die geestelijk gestoorde islamieten graag.
  En dus blijkt maar weer dat Blik islam terrorisme wegwuift en het allemaal de schuld aan Israel geeft waar het jodendom is begonnen en waaruit jood Jezus Christus het christendom is ontstaan.
  Mohammed is van latere tijd en uit hem met zijn islam is alleen maar jodenhaat, oorlog, pedofolie en vrouwenverkrachting uit voortgekomen.
  Als er dan toch iets uitgeroeid dient te worden, beter die rotte slam van de aardbodem afvegen.
  Ali Khamenei vergelijkt Israel ook met een tumor.
  Daar waar hij met z’n hele islam,koran en Jihad zelf de tumor is.
  Een tumor die groeit per dag en waar o.a. kluppies zoals D66 aan achteraan hobbelen.
  Hobbelt Blik ook erachter aan? Het heeft er veel van weg ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik praat niemand na mafkees Rootman.Ken die personage waar jij het over hebt ook helemaal niet
  Ga maar terug naar je stinkhol bij JV @Rootman.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Regering breidt mondkapjesplicht drastisch uit
  Kabinet duwt omstreden maatregel zonder valide argumenten door
  Door mr. Jeroen Pols

  citaten:

  "Het kabinet erkent dat de mondkapjesplicht een inbreuk maakt op artikel 10 Grondwet, namelijk het recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer. Een beperking van een grondrecht vereist een deugdelijke onderbouwing. Het kabinet komt echter niet verder dan dat zij “het noodzakelijk en van levensbelang vindt”. Dit is een mening en geen onderbouwing.
  Het kabinet erkent dat de mondkapjesplicht een inbreuk maakt op artikel 10 Grondwet, namelijk het recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer. Een beperking van een grondrecht vereist een deugdelijke onderbouwing. Het kabinet komt echter niet verder dan dat zij “het noodzakelijk en van levensbelang vindt”. Dit is een mening en geen onderbouwing."

  "Als doorslaggevend argument voert het kabinet aan dat “in de samenleving behoefte bestaat aan duidelijkheid over de vraag of mondkapjes wel of niet gedragen moeten worden”. Deze argumentatie is onnavolgbaar en kan geen grondrechtinperking rechtvaardigen. De regering kon een verdere polarisatie voorkomen door geheel af te zien van deze maatregel. Dat biedt immers ook duidelijkheid."

  verder lezen:

  https://viruswaarheid.nl/informeren/regering-breidt-mondkapjesplicht-drastisch-uit/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Geen onderbouwing van muilkorfpliicht die onder de spoedwet gaat komen, want dat is immers niet uit te leggen. Maar dat hebben 2e en 1ste Kamer nu juist mogelijk gemaakt: er HOEFT niets meer uitgelegd te worden."

   https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1322562114742034433

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. Hoezo plots die paniek over ‘complottheorieën’? Syp Wynia.

  Een korte bloemlezing over een intensivering van de strijd tegen het vrije woord (en alle schijnheiligheid die daar bij hoort) in Nederland.

  citaat:

  "In oktober 2020 verscheen in de Nederlandse media een groot aantal nieuwsberichten, artikelen en rapportages over het gevaar van complottheorieën. Afgaande op deze berichten zou, naast de fysieke dreiging door corona, nu ook de geestelijke volksgezondheid acuut gevaar lopen. Er tekent zich een ware morele paniek af. En achter een morele paniek zit meestal een politieke agenda."
  .......

  verder lezen:

  https://www.wyniasweek.nl/hoezo-plots-die-paniek-over-complottheorieen/

  Terwijl de mondkapjes op moeten gaan de maskers af. Onthullend, maar niet helemaal onverwacht, om te zien welke lelijke autoritaire tronies achter die weldenkenk en democratisch ogende maskers schuilgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar ondertussen is het wel zo dat bij niet dragen je €95 moet dokken.
   Een dictatuur vraagt niets aan het volk, die legt op met dwang.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Een waar woord van Syp Wynia. Spijker op z'n kop. Abo genomen op Gezond Verstand. Mijn 2e abonnement van mijn leven. De eerste was de Donald Duck...

   Even een tip: In het stuk van SW staan een hoop links naar de msm. Klik er Niet op. De msm zien, waar de klik vandaan komt en dat voedt zodoende hun bestand.
   Ik klik nooit op links naar de msm.

   Verwijderen
  4. N.a.v. de link naar Niemands Knegt en de daarin vertoonde -schokkende- beelden: waarom komt niemand op het idee naar bepaalde adressen te gaan, waar de lui wonen, die de ellende op ons afsturen? Een beetje heen en weer lopen op het Malieveld haalt niets uit: die gasten sturen alleen de romeo's op ons af en wij staan als schapen erop te wachten om in elkaar te worden geramd. Als er straks een paar huizen in de fik worden gestoken, dan is het echt waar gelijk afgelopen. We zijn gewoon veel te netjes en spelen het nog correct, terwijl de tegenpartij dat allang niet meer doet.

   Kijk naar de Gele hesjes: die zijn nu al meer dan 1 jaar vreedzaam aan het protesteren, haalt niets uit. Sloop Macron en het is afgelopen. Of moeten er eerst weer guillotines worden opgesteld op het Binnenhof?

   Verwijderen
  5. Vandaag geprobeerd 'Gezond Verstand' te scoren: in 3 winkels: "Meneer, ze vlogen de winkel uit. Ik was binnen 1 uur alles kwijt". Dus maar een abonnement via Internet gescoord.

   Verwijderen
  6. "....waarom komt niemand op het idee naar bepaalde adressen te gaan, waar de lui wonen, die de ellende op ons afsturen?"

   Je zou de zittende macht geen groter plezier doen. Rellen met doden en gevonden, inclusief provocateurs en andere foute types.
   Leger op straat en noodtoestand. Voila.

   Verwijderen
  7. @Dawg,
   Inderdaad geen geweld, maar wel in hun gezicht komen. Naar hun huizen en hun buurt gaan is wel belangrijk.
   Vooral belangrijk om te gaan naar de huizen van de bruikbare idioten die bij de NGO's werken ect.

   Verwijderen
 17. Nieuwe Cafe Weltschmerz:

  ‘Wie heeft het nog, gezond verstand?’ Max von Kreyfelt en Karel van Wolferen

  Een recapitulatie van de gebeurtenissen rond de lancering van 'Gezond Verstand. Een podium zijn voor tegengeluid, maar wel met een focus op
  verslaggeving (i.t.t opinie), dat is wat Karel van Wolferen wil.

  https://www.youtube.com/watch?v=sr4IcNi7xxM

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wie het nu nóg niet begrijpt dan ......

  https://archive.org/details/the-covid-19-genocide-of-2020

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/EU_Commission/status/1322805071604637696

   Verwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Iedere oppositie tegen het door de MSM en politi gevormde covid 19 gedachtegoed moet genadeloos worden aangevallen. (gecensureerd of gedemoniseerd)
  https://www.zerohedge.com/medical/anti-lockdown-epidemiologist-intimidated-shamed-contagion-hatred-and-hysteria

  Tijdens de Spaans griep stierven het overgrote deel van de mensen aan bacteriële longontsteking aldus een studie uit 2008 waar A Fauci aan mee heeft geschreven.

  In the most recent influenza pandemic that did not involve the use of antibiotics to suppress bacteria (the 1918–1919 pandemic), histological and bacteriologic evidence suggests that the vast majority of influenza deaths resulted from secondary bacterial pneumonia
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2599911/

  Hmmm 85% van de mensen met syptomen van cojona droegen altijd of vaak een mondluier.

  Community and Close Contact Exposures Associated with COVID-19 Among Symptomatic Adults ≥18 Years in 11 Outpatient Health Care Facilities — United States, July 2020
  https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/mm6936a5.htm

  Ik adviseer al die slaven die vaak of altijd een mondluier dragen om die luier iedere dag of minimaal 1 per 2 dagen te ontsmetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De cult verkoopt nu hun agenda wat ze van plan zijn met de wereld in de MSM.

  Iedereen die de agenda wil weten hoeft maar te luisteren naar Klaus Schwab. Ik het de link hier al eerder gepost.
  Nieuwe normaal>great reset>4th industrial revolution
  COVID-19: The Great Reset
  https://www.youtube.com/watch?v=VHRkkeecg7c&t=3250s
  Om de problemen in de wereld op te lossen moeten politiek, too big to fail (inclusief media uiteraard) en maatschappelijk organisaties (NGO's) samen werken en op 1 lijn zitten. Dat is stakeholder kapitalisme waar hij vanaf 1970 al aan werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Problemen oplossen = de hele wereld veranderen in een dystopia

   Verwijderen
 22. Als Biden wint wordt Kamala Harris president en die zal iedereen die wat bezit alles ontnemen.

  Het is niet genoeg om iedereen hetzelfde te geven, want dan heeft degene die al wat bezit nog steeds een voorsprong op degene die nu niets bezit.
  Voor werkelijke gelijkheid moeten we alles over iedereen gelijk verdelen. Hahaha waar hebben we dat eerder gehoord.

  Kamala Harris Blasted For Going ‘Full Marxist’ In Campaign Video
  https://www.infowars.com/posts/kamala-harris-blasted-for-going-full-marxist-in-campaign-video/

  Waren de Bolsjewieken ook niet gesteund en gefinancierd vanuit de cult?
  Ja dat waren ze.

  Het wereldwijde communistische complot steekt zijn kop op en komt naar de oppervlakte!

  You will own nothing and you will be happy.........(allemaal aan de Soma)
  World Economic Forum: "You'll own nothing, and you'll be happy" (While Oligarchs Own Everything)
  https://www.youtube.com/watch?v=ER04dbt5p74

  BeantwoordenVerwijderen