donderdag 29 oktober 2020

Gecontroleerde media zwijgen over ECHTE aanslagen huis van der Pijl

Onderstaande foto is van na de eerste aanslag op de woning van Kees van der Pijl; vond plaats in de nacht van jl. maandag 26 op dinsdag 27 Oktober. Info via deze Tweet.


Zojuist (donderdag 29 Oktober) heeft Kees van der Pijl via twitter bekendgemaakt dat er in de afgelopen nacht, van woensdag 28 op donderdag 29 Oktober, een tweede aanslag op zijn woning heeft plaats gevonden.

Kees van der Pijl laat regelmatig een geluid horen dat niet in lijn is met het gelijkgeschakelde geluid in Nederland. Een dissident geluid. Wij weten niet of hij ook betrokken is bij Gezond Verstand (iemand die dat wel weet?).

Waar NOS, en met haar het hele gelijkgeschakelde media-kartel recent jammerde over vermeende bedreigingen aan hun adres, konden ze geen enkel tastbaar feit tonen. Althans, niets meer dan een opgestoken middelvinger, waarvan het nog maar de vraag is tegen wie die gericht was en waarom.

Dit, terwijl het geweld tegen een dissident als Kees van der Pijl tastbaar is. Echter hebben wij bij de gelijkgeschakelde en gecontroleerde media, inclusief de NOS, geen enkele aandacht gezien betreffende dit geweld. Wij betwijfelen ook of Kees vanavond uitgenodigd gaat worden bij een van de gecontroleerde talkshows.

Het lijkt erop dat sommige slachtoffers waardevoller zijn, dan andere slachtoffers.

8 opmerkingen:

 1. Vreselijk. Dat je wordt weggezet als complotwappie is nog daar aan toe. Dit is vele malen ernstiger. Ik hoop, dat van der Pijl in ieder geval doorgaat, zijn geluid kan en mag niet worden gemist.
  Aangifte bij de politie gedaan? (Voor zover dit iets zal uitmaken). Gevalletje staatsterreur, al zal wel een 'verward persoon' de schuld krijgen.
  Als ik nu een n o s -kar zie, zou het wel eens stenen kunnen regenen, of is dat de verkeerde reactie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een middelvinger is wel op zijn plaats.

   Die gaste weten precies waar ze mee bezig zijn en scheppen er plezier in.

   Wat ze niet beseffen dat ze niet tot de club behoren en gezien worden als bruikbare idioten. Zij worden als 1e omgelegd als er revolutie komt.

   Verwijderen
  2. Het beste is om hen uit te lachen met een joker face. Wat dan doen we betalen we ze met gelijke munt terug. Het is allemaal een joke voor hen.

   Verwijderen
  3. NEE! de zeer gewaardeerde vd Pijl moet, evt met juridische hulp zeer agressief het onderste uit de kan halen!

   Deze man heeft zeer veel te zeggen, en dankzij dit geweld kan hij, met de juiste strategie, zeer veel in het publiek domein brengen!

   Verwijderen
 2. BOLOGNA, ITALY: The conscience of a country's population standing against their politicians speaks through this woman who says her life has been destroyed by lockdowns & has nothing to eat or to feed her 3 year old child:
  https://twitter.com/robinmonotti/status/1321785323676991489

  MSM en voorstanders van de lockdown hebben heel wat uit te leggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle hysterie ten spijt zijn er volgens de officiƫle cijfers nog maar 74 gezonde mensen onder de 70 aan Covid 19 overleden.

  https://www.rivm.nl/documenten/wekelijkse-update-epidemiologische-situatie-covid-19-in-nederland

  Wat lachen de top oligarchen en hun bruikbare idioten ons uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SDG 11 met Rypke Zeilmaker: 'Veerkrachtige steden' (HAHAHAHAHAHA!)

  https://www.youtube.com/watch?v=BFRrstkQrPY

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De feiten wijzen gewoon uit dat mensen zoals Van Der Pijl en Van Wolferen gewoon gelijk hebben en de meeste mensen zich niet in willen spannen zaken eens nader te onderzoeken.
  groet Hans van Straaten

  BeantwoordenVerwijderen