maandag 18 juni 2018

GayPride Kiev onder extreme politie-begeleiding

Oekraïne ontwikkelt zich steeds meer als een Westers land... Met Gaypride en al; die werd dit weekend gehouden. Bekijk de foto en begrijp hoe dicht Kiev bij Amsterdam staat...

Ondertussen gaat de EU door op de heilloze weg van sanctiepolitiek met Rusland. Daarmee raakt de EU de Russische, en de eigen bevolking.Propaganda Lexicon voor Dummies

 
 
Engelsen worden in Rusland massaal aangevallen!
 
De Britse pers had het toch goed. En wij zaten er naast. De Britten worden in Volgograd massaal aangevallen! Door Russen. Door Russische vliegjes wel te verstaan! Verder gaat alles goed. Trouwens, wij waren door onze correspondenten ter plaatse geinformeerd dat die vliegenplaag er inderdaad is. Het BBC verhaal is dus niet uit de duim gezogen.
Engelse fans arriveren in Volgograd. Engelse Fans en de Engelse voetbalbond hebben een krans gelegd bij de eeuwige vlam. Mooi gebaar.
 
 

10 opmerkingen:

 1. "Ondertussen gaat de EU door op de heilloze weg van sanctiepolitiek met Rusland. Daarmee raakt de EU de Russische, en de eigen bevolking."

  Yep, kreeg vorige week bericht van mijn energieleverancier dat de gasprijs naar €0,71 per kub gaat! Wat hebben ze ingekocht, Amerikaans LNG?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop,
   Dit komt doordat de olieprijs de afgelopen maanden toch wel flink aan het stijgen is en de gasprijs is daaraan gekoppeld. Als de prijs stijgt zijn ze er als de kippen bij om gas en benzine duurder te maken. Als de prijzen dalen duurt het meestal een paar dagen.
   Rusland lacht zich kapot met deze prijzen.
   Meer info kun je vinden via deze link:
   olieprijs

   Verwijderen
  2. Ik las dat Putin het liefst olieprijzen heeft rond de 70 $ per vat.
   Op de lange duur is dat het beste voor Rusland.

   Verwijderen
  3. Putin heeft al de helft van zijn $ (Amerikaans schuldpapier)ingeleverd dus het gaat de goede kant op. China doet dat nu ook.
   Voorlopig wordt nog in dollars gerekend maar dat is een aflopende zaak.

   Verwijderen
 2. De foto maakt heel duidelijk hoe veilig en geaccepteerd de Gay's zijn in de Oekraïne.

  ==
  Elke cultuur heeft een afdeling 'Middeleeuwen'.
  Wij hebben Staphorst, de Veluwe etc. Maar daar hoor je niks over in het buitenland. Wij worden er als Nederlanders ook nooit mee zwart gemaakt.

  De moslims hebben natuurlijk ook hun 'middeleeuwse afdeling'.
  En volgens mij groeit die, naarmate de Media er meer aandacht aan geven, en naarmate er meer miljoenen moslims worden gedood door westers-geïnitieerde conflicten.

  Ook joden hebben hun 'middeleeuwse afdeling' : de ultra orthodoxen.

  Als je daar iets over hoort is dat elke keer weer verbazingwekkend: soms kennen ze de taal niet van het land waar ze wonen. Ze weten niets van TV of krant. De buitenwereld is hermetisch voor ze afgesloten. Ze horen de hele tijd dat ze de goyim hen elk moment kunnen doden. Meisjes mogen niet zingen. etc, etc.

  Ik vond dit verhaal van deze vrouw erg informatief en heel oprecht.
  Ze is bi-sexueel, dus voor haar was het bijna onmogelijk om in die ultra -orthodoxe subcultuur te blijven. ( Hoewel dit dezelfde subcultuur is die sex met kleuters toe staat, als ik me goed herinner.)

  Welk punt wil ik hier maken?
  Ik wil hier duidelijk maken dat we de hele dag worden overstelpt met berichten over moslimse middeleeuwers, terwijl we van de joodse middeleeuwers nooit iets horen in onze media.
  Bij 'moslim' denkt 50% van de mensen aan een 'middeleeuwer'.
  Bij 'jood' denkt 0% aan een middeleeuwer.
  Dat is de kracht van propaganda.

  Why I Left Ultra-Orthodox Judaism - Naomi Kraushar


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moest lachen vanmorgen toen ik RT keek en een reportage zag van Peter Olivier die in Volgograd een café bezocht waar veel Engelse supporters zaten en hij presenteerde daar het nieuwe, blijkbaar zeer sterke, drankje 'novoshok' en de dame die bij hem stond kreeg het amper weggewerkt. (mannen in witte pakken waren niet te zien). :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt behoorlijk geniaal; ipv die lieve Russische studentes in Volgograd hadden ze die Engelse inderdaad met van die gekke pakkies als in Salisbury moeten ontvangen en trakteren op vodka verpakt in een etiket met "Novishok". Beetje humor, moet kunnen toch! :-)

   Kan ook nog bij volgende wedstrijd... trouwens, Blik gaat spoedig naar StP, en de Engelsen hebben hun kamp bij... :-)

   Verwijderen
 4. Blik, vanavond speelt Engeland. Misschien kun je het WK cartoon alsnog plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De enige anti-semitische website die ik wel eens bezoek.

  ( Hoe kun je jezelf serieus nemen als je bang bent om A-S sites te bezoeken?)

  Dit keer met een prachtig verhaal dat niks van doen heeft met a-s.

  Meet the Queen of England’s cousin — who cut off two of her own toes with a penknife

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is niks mis met sites die controversiële standpunten uitdragen. Zolang ze maar feitelijk en logisch blijven (de lat ligt voor hen hoger dan gemiddeld).

   Verwijderen