dinsdag 27 maart 2018

NPO, NOS, DWDD, Pauw zakken weer door ijs in Skripal-zaak

De MSM toont weer haar ware nepnieuws-gezicht door geen enkel kritisch onderzoek te doen naar wat er in Salisbury wel en niet gebeurd is. Langzaam is het discourse van maffe May en Boom Boom Boris Johnson gewoon overgenomen: Van "waarschijnlijk de Russen" binnen luttele uren na de vermeende aanslag, tot "highly likely", tot "overwhelmingly likely". We gaan het riedeltje niet herhalen hoe absurd het is. Wel willen we nog 1 keer zeggen hoe absurd NPO, NOS, en de Pauwen en DWDD'en zich gedragen en zoals gebruikelijk in grote lijnen of zwijgen of de nonsense door-papagaaien.

John Bolton

Ondertussen heeft Trump John Bolton aangesteld als veiligheidsadviseur, maar met hem daar aan het roer lijkt het er allesbehalve veiliger op te gaan worden in de wereld.



De vraagstelling van Ghislaine Plag, is veelal insinuerend op meer sancties tegen Rusland en ze heeft haar zaken niet op orde met vragen als: "Als Nederland als enige niet meedoet, kan dat wel?"; Het grootste deel van de wereld doet helemaal niet mee. Ja, veel EU landen doen mee, maar Oostenrijk, Bulgarije, Griekenland doen niet mee. Dan hebben we het nog niet eens over de wereld: Brazilie, China, Mexico doen niet mee. Om er maar een paar te noemen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten