maandag 30 september 2024

Terreur van Zionistische Entiteit gaat maar door

De terreur van de Zionistische genocidiale entiteit gaat maar door.

Het moorden, het liquideren, voor, na, en tijdens de moord op Nasrallah gaat door. Wat ook door gaat is de onvoorwaardelijke steun van Wilders en zijn clan voor deze terreur. 

Jok-militair

En ook het verharmlosen, zoals bij Renze talkshow met die maffe jok-militair de Kruyff: "Wij (het westen) kunnen hier niets aan doen. Rusland profiteert hiervan." Nee hoor, het Westen kan hier niks aan doen? Oh, dus als het om de Zionistische terreur entiteit gaat, kan er niet gestopt worden met wapenleverancies? Geen sancties? Geen verbieden van deelname aan voetbal of Olympics voor de genocidiale entiteit? Nee, het kan blijkbaar niet.

Enige goede nieuws: steeds meer mensen in nederland, mind you, in Nederland, zijn klaar met de terreur van de terreur entiteit.


Israel bombardeert ook op zondag keihard door in buurland Libanon; de energie/electriciteitsinfrastructuur was aan de beurt.

Julia besteedde de laatste dag van haar leven aan het verzamelen van voedsel en hulp voor de ontheemden. De Zionistische genocidiale entiteit heeft haar dood gemaakt.

En dan nog dit...

Kijkt er wel eens iemand Lang leve de liefde? Daar figureerde vorige week deze (voormalig) NATO militair:

Deze kwam bij zijn date het huis in en één van de eerste dingen die meneer zei was dat hij in het bed ging slapen, ongeacht wat de dame wilde. Met andere woorden, als zij niet met hem wilde slapen, dan kon zij naar de bank toe. Een militair, die het bed opeist over een slaapbank! Een NATO-militair! Weigert op de slaapbank te slapen! En dat moet de oorlog winnen? Of anders: dat is het niveautje hoffelijkheid?! "Mevrouw, u doet maar wat u wilt, maar ik annexeer het bed" Niveautje hoor...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten