zondag 13 oktober 2024

Een Amerikaan in Rusland - The inconvenient Truth

De ongemakkelijke waarheid is, dat het land schoner is dan de meeste EU-landen, de mensen opener zijn dan in de VS, en het land veel minder last heeft van de blokkade dan de door de VS-gecontroleerde landen die ze verzonnen hebben. Ohh, wat worden wij Westerlingetjes ons door onze politici, powered by "onze" journalistjes, in de vingertjes gesneden. Spasibo Sabatical voor deze rauwe beelden!

En wat goed dat je die moeite hebt genomen en zelfs vooraf een half jaar Russisch hebt gestudeerd. Jaaa, waar je met Spaans met een half jaar een goed niveau kunt bereiken, sta je met Russisch en 6 maanden -normaalgesproken, uitzonderingen daar gelaten- nog maar in de kinderschoenen.


En dan nog dit...

Valt het u ook op hoe opzichtelijk "onze" journalistjes de Zionistische Genocide aan het verharmlosen, en het beschutten zijn? Het verhaal van vandaag is dat Hamas een veel grotere aanval had gewild. woehahaha. Het is alsof NSB Blatt de Telegraaf in de jaren 40-45, in het midden van de Holacaust komt met een verhaal, iets van, Nederlands leger had in 1940 grote plannen voor een invasie van Duitsland. Alles om de eigen Misdaden tegen de Menselijkheid te verbloemen, te verdoezelen, te verharmlosen. Wie trapt er nog in? De volgers van Blik op NOS-Journaal in ieder geval niet (meer)!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten