woensdag 8 mei 2024

Rusland waarschuwt Frankrijk en VK

De gecontroleerde pers was natuurlijk te druk met "songfestivals". en met het serieus nemen van agents provocateurs rond het Roeterseiland. De lachwekkende pers ((oud) Nazi-krant Telegraaf natuurlijk voorop) gaat los op de demonstranten, terwijl helemaal niet duidelijk is wat er gebeurd is, hoeveel agents provocateurs de Mossad of haar sub-afdeling gestuurd heeft. En ondertussen wordt de genocide in Gaza, die nu bij Rafah weer een stap verder gaat, compleet verharmlost. De Palestijnen dreigen nu letterlijk de zee in gedreven te worden. Iets wat de zionisten anderen juist proberen te verwijten. Dat is hun specialiteit: anderen verwijten wat je zelf doet. Naast False Flags en slachtoffer spelen.

Wat ook opvallend was: de Dodenherdenking: zelfs tot ver na 4 Mei, wordt er schande gesproken dat "het zo moest verlopen", terwijl er niks gebeurd is op de Dam! Maar wat waren "ze" bang. Dat hun mooie plaatjes, en hypocriete praatjes, verstoord zouden worden.

Nu de video onderstaand van the Duran over iets wat bij de lachwekkende pers nauwelijks aandacht krijgt: lang verhaal kort: Frankrijk dreigt met troepen sturen (of hebben die al rond Slavyansk...), de Britten laten de Oekraïners Rusland aanvallen met hun wapens en Rusland roept daarop de ambassadeurs van beide landen op het matje. Wat er precies gezegd is, weten we niet, wel dat Rusland oefeningen houdt met nucleaire wapens, en de Fransen en de Britten doen een stapje terug. Luister, als je tijd en zin hebt, zelf naar de analyse van de heren onderstaand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten