woensdag 22 mei 2024

NOS verharmlost Israëlische Genocide in "gevechten"

Wat een tijden leven we in, wat gebeurt er veel, waar moeten we beginnen?

Laten we dan eens met iets futiels, maar ohh zo veelzeggends beginnen: Pia Dijkstra:

Pia Dijkstra - onnavolgbaar...

Kijk HIER 1:21 minuutje naar. Het is Pia Dijkstra met een betoog. Wij zijn gestopt met het tellen van haar "ehh's". Als we de tel niet kwijt waren geraakt denken we dat we rond de 10.000 eh's in deze anderhalve minuut waren uitgekomen. Dit is notabene (mind you!) een voormalig nieuwslezeres. Een pure presentatie-professional. Zou je denken. En die legt dan zo'n abominabel niveau aan de dag. Het is kermis/circus niveau. Het is de Tweede Slaapkamer, de Tweede Zionistische Kamer. Want nu komen we bij ons volgende punt.

From the River to the Sea mag niet meer

Gisteren is er met 1 stem verschil gestemd om de "From the River to the Sea" leus, strafbaar te stellen! Onze gebloneerde en verwilderde Zionist Geert is er mee in zijn nopjes. Dus niet de genocide, de uithongering en de uitroeïng zijn voor Geert en een meerderheid van de Slaapkamer een probleem, neee!!! De genoemde leus is datgene wat Geert bezig houdt. Je zult maar gestemd hebben op zo'n figuur.

Bibi Mileikovskiy, alias Netanyahu oorlogsmisdadiger

Maar er zijn ook nog positieve ontwikkelingen. Het internationale gerechtshof in Den Haag heeft Bibi Mileikovskiy, alias Netanyahu, uitgeroepen tot oorlogsmisdadiger. Bibi en zijn zionistenvrinden op de achterste poten, maar dat was te verwachten. En er is meer goed nieuws:

Noorwegen erkent Palestina

Noorwegen gaat Palestina erkennen. En als er één schaap over de dam is, dan volgen er meer. Ierland (Hoera voor het mooie Ierland!) en Spanje (Vamanos España, Olé!)overwegen hetzelfde te doen.

Antonio Reverte, uit Mutxamiel, nabij Alicante hoofdstad, gaat in hongerstaking uit solidariteit met de Gazanen, de Palestijnen, en de mensen die voor hen strijden. Offiëel, met document, via zijn advocaat, geïnterveniëerd mag er niet worden. Hij had een opinie-artikel gelezen van Pablo Ordaz die daarin de vraag stelde, "Wat ga jij later antwoorden als je de vraag krijgt, "wat deed jij toen je zag dat Gaza vernietigd werd?"". De hongerstaking is het antwoord van de 72-jarige. Het voornemen van Spanje om Palestina te erkennen mag Antonio wat ons betreft ook als zijn resultaat zien. Niets doen is geen optie meer.

Medelijden met Frits Barend

Hebben jullie ook zo te doen met Frits Barend? Hij heeft het zo moeilijk, de arme man. Hij heeft zoveel medelijden. Met zichzelf vooral. En vooral niet met de slachtoffers van genocide en oorlogsmisdaden in your face.

NOS verharmlost Israëlische Genocide in "gevechten"

En dan sluiten we af waar we in de kop mee begonnen. De NOS laat wel iets zien van de vernietiging van Gaza en de Gazanen, maar mag/kan het niet anders brengen dan onder het leugenachtige mom van "gevechten!" Je sluit 2,5 miljoenen mensen op in een strook van niets, laten we zeggen vergelijkbaar met de Noord-Hollandse duinen. Je sluit ze af van alle voorzieningen en voedsel. En dan bombardeer je ze systematisch van noord naar zuid, om ze daarna weer van zuid naar noord door te bombarderen. Ondertussen open je zogenaamd een pier voor voedsel. Dan zijn de mensen zo hongerig dat ze het voedsel van de trucks afpakken. En dan in plaats van meer voedsel te sturen naar de uitgehongerde bevolking, stop je ermee, want de verhongerenden gedroegen zich niet netjes genoeg. Het is van een kwaadaardig wreed sadisme waar geen woorden meer voor zijn. Mede mogelijk gemaakt door de NOS.


1 opmerking:

 1. Ja Blik, de gekte gaat elke dag nog steeds een beetje harder in de overdrive. En die openlijke oorlog met Rusland......die moet en zal er komen:

  Pieter Cobelens: 'Bombardeer Poetin aan onderhandelingstafel' (clip +/- 8min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=PgDvLj_IDmU&t=344s

  'Oproep Bruins Slot om geleverde wapens ook in Rusland in te zetten

  Oekraïne moet met wapens geleverd door het Westen ook doelen in Rusland onder vuur kunnen nemen. Die oproep zal Nederland in de Europese Unie en de NAVO gaan doen, beloofde demissionair minister Hanke Bruins Slot (Buitenlandse Zaken) donderdag in de Tweede Kamer.'

  verder lezen:

  https://www.rd.nl/artikel/1064467-oproep-bruins-slot-om-geleverde-wapens-ook-in-rusland-in-te-zetten

  BeantwoordenVerwijderen