dinsdag 28 november 2023

Forum Inside Live! | 27-11-2023


Nogmaals felicitaties voor "de" Geert, van Thierry Baudet. Prima. 

Als je even de ogen sluit voor Geert's banden met de Zionisten hebben de programma's van beide partijen  natuurlijk ook veel raakvlakken. Baudet gaf aan steun te willen geven waar mogelijk. Prima om dat zo te horen. Geen spelletjes, maar gewoon open kaart. Hoe verfrissend is dat, als je dat vergelijkt met kartellisten als VVD en NSC.

Interessant was het praten in wat de rol van FvD geweest is bij de zege van Wilders. De analyse kwam er op neer, dat door het principiële geluid van FVD, inclusief 9/11 waarheid en maanlandingstwijfel, de PVV voor velen als "redelijk alternatief" gezien werd. Maar ook dat FvD de ogen opent, en zaken bespreekbaar maakt, die eerst nog taboe waren. 

Blik denkt dat FvD zeker een aandeel heeft in de totaal 40 zetels die nu tussen de twee partijen verdeeld zijn. Echter, de vraag hoe FvD een groter deel van deze taart kan pakken volgende keer, kwam niet aan bod. Behalve dan, dat zo'n eclatante zege vaak ook onverwacht komt en van onvoorspelbare factoren afhankelijk kan zijn. Met name door tv optredens in de laatste 2 weken.

4 opmerkingen:

 1. 76 zetels is het doel met Geert als nieuwe premier.
  Daarna de schouders eronder tot een nieuw regeerakkoord komen en gaan regeren.
  VVD houdt voet bij stuk en wil niet mee regeren in een coalitie.
  Er ligt een mogelijkheid zelfs zonder VVD over rechts.
  PVV: 37
  NSC: 20
  BBB: 7
  CDA: 5
  SGP: 3
  FVD: 3
  JA21: 1

  Het volgende zakt me toch echt de broek van af.
  Er schijnt een petitie gestart te zijn om Geert geen premier te laten worden.
  https://campagnes.degoedezaak.org/campaigns/mail-yesilgoz-en-omtzigt-maak-wilders-geen-premier

  Hebben we net gestemd, is er een uitslag en het links gepeupel kan gewoon niet accepteren dat het de normaalste zaak van de wereld is dat de partij met het grootst aantal zetels de premier levert.

  Benieuwd of Plasterk de optie over rechts zonder VVD ook als optie realiseerd.
  We zitten niet te wachten op links, want die hebben jaren lang gefaald en zijn juist de oorzaak van vooral de immigratie crisis, de klimaat hersenspoelerij en geldsmijterij.

  BeantwoordenVerwijderen