donderdag 14 oktober 2021

De Jinek Spagaat

Wat een wereld van verschil!!!

Gisteren zagen we per ongeluk een stukje van de Jinek Show.

Starring: Erns Kuipers en Eva Jinkek. Co-starring: Splinter.

Ernst had het eerst over dat "de code" (eufemistisch voor Apartheids regieme) nog wel tot eind van de winter van kracht moet blijven. Gewillige en onderdanige Eva: "Dus tot Januari, Februari, Maart?"; Kuipers streng er overheen: "Eind Mei, April..."

Oorlog = Vrede

Zelfs de seizoenen veranderen tijdens de uitzending van Jinek, "while they speak"! Eind van de winter was vroeger altijd eind Februari! Maar Corana en klimaatverandering zorgen ervoor dat eind van de winter nu eind Mei is! Vroeger was dat het begin van de zomer, nu is dat het eind van de winter! Vrouw is man! Oorlog is vrede! Winter is zomer! Zomer is winter! Ernst is integer! Corona is a Bitch. Jinek is top!

Splinter!

En Jinek en haar gasten als Splinter luisterden aandachtig en zwegen als brave onderdanige burgers bij het bezoek van de representant van de macht; keken als geparaliseerde konijnen in de koplampen van een op hen inrijdende vrachtwagen. Splinter was op dat moment trouwens niet enkel op RTL-4 te zien. Hij was gelijktijdig ook op NL-1 in een special te zien. Splinter Chabot gelijktijdig op twee nationale kanalen op de Nederlandse tv... als dit een indicatie  is voor de staat waarin dit land verkeert...

Jinek-spagaat

Maar vergelijk de onderdanige en gewillige benadering door Jinek van Apartheids-regime promotor Kuipers met haar sluwe en giftige bendadering van de vrijheids-promotor en dissident Thierry Baudet of Raisa Blommesteijn. Die werden verwelkomt in een compleet voorbereide slangenkuil, compleet met valstrikken, opzetjes en een attack-cabaretier (bij Baudet) en een handgeefhysterica (Roos Moggré bij Blommestijn). We mogen wel spreken van een Jinek-spagaat.

Rio

Zoals we in ons vorige artikel stelden: het begint lachwekkend te worden in Theatro Hollandia! Ook in vervolg op ons vorige artikel, zie hier het volgende deel van Chris en Carol in Rio. Chris woonde 6 jaar in Rio rondom de Olympische Spelen, in de tijd dat je volgens de Nederlandse staatssjoernalisten twee straten achter Copacobana gegarandeerd beroofd zou worden. Hoor Chris HIER op 18:49 vertellen, staande in het gevaarlijkste deel van Rio, hoe hij, als Gringo, inderdaad dagelijks beroofd werd: WALGELIJK! Iets wat in Nederland gelukkig NOOIT gebeurt.


49 opmerkingen:

 1. Ik kijk niet naar walgelijke-jinek. Ik heb ned.1, 2, 3, rtl4 en sbs6 van mijn voorkeurzenderlijstje van de tv. gehaald. Kijk alleen nog sci-fi, een paar detectives en wat natuurfilms op tv. Voor de rest van de dag staat 'ie uit, wel zo rustig. Al jaaaaren.
  Muziek-cd vult de eventuele 'leegte'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En natuurlijk Cesar Millan (de Hondenfluisteraar) en andere honden-programma's.

   Verwijderen
 2. 'Two years to flatten the curve'. We worden er alvast voor in de week gelegd.

  Gisteren kwam Gommers (nog steeds niet ontslagen) al weer met z'n voorspelbare gebrabbel:

  De intensive care is niet klaar voor een piek van 400 coronapatiënten in januari. Dat zegt intensivist Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en OMT-lid, tegen de NOS.

  "Onze verpleegkundigen zitten er psychisch echt doorheen, zij hebben meer tijd nodig. Er liggen nu 130 patiënten op de IC's, 180 kunnen we aan, maar een piek van 400 niet. We moeten dan reguliere zorg weer afschalen en dat willen we eigenlijk niet", zegt hij.

  Volgens Gommers is het advies van het OMT aan het kabinet dan ook om voorlopig geen maatregelen af te schalen. Een eventuele verzwaring van de coronamaatregelen noemt hij desondanks nog te vroeg."

  https://nos.nl/artikel/2401511-gommers-versoepel-niet-piek-van-400-coronapatienten-kan-ic-niet-aan

  Gommers'personeel verkeert klaarblijkelijk in een permanente staat van bipolariteit; of ze vervelen zich kapot of ze zitten er 'psychisch echt doorheen'. Het verschil zit 'm in 200 IC patiente. Ongeveer 1 IC patient per ziekenhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat verwacht je, in een land, waar je Splinter in stereo op prime-time op Nationale tv kunt zien? :-)

   Verwijderen
 3. Daar is ie dan:

  Nieuwe test voor corona én griep: 'Bedrijven bang voor veel zieken'
  14 oktober 2021 07:00

  'Het Nederlandse Coronalab.eu biedt vanaf volgende week een nieuwe combinatietest waarmee corona en de griep kan worden aangetoond. Enkele grote bedrijven met bijvoorbeeld grote distributiecentra hebben al testen besteld, zegt directeur Patrick de Boer van Coronalab.eu. Zo proberen werkgevers dit najaar nieuwe besmettingen en uitval van medewerkers te voorkomen.'
  ........
  "De combinatietest test op SARS-CoV-2 en influenza A en B, de twee stammen die de meeste griep veroorzaken in Nederland. Er is maar één afname voor nodig. In het laboratorium wordt het wattenstaafje vervolgens op meerdere infecties getest.

  Dit soort combinatietesten is niet nieuw. In ziekenhuizen worden al jaren PCR-combinatietesten gebruikt. Om een kwetsbare patiënt in één keer op meerdere infectieziekten te testen bijvoorbeeld."

  verder lezen:

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5260169/combinatietest-corona-covid-19-griep-coronalabeu-werkgever-werknemer

  De tijd dat we covid toch vooral niet moesten vergelijken of verwarren met influenza lijkt voorbij. Ik voorzie een wereld van mogelijheden voor een eindeloos balletje-balletje met griep- en covidgolven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. retweet door Patrick Savalle:

   This a SCANDALOUS GameChanger:
   Spain's Health Minister declaring we are keeping masks TO CONTROL FLU:

   "Masks are here to stay, at least as long we have INFLUENZA, or OTHER autumn viruses"

   So, Authoritarian Control is now because of flu?
   Forever?

   https://twitter.com/plaforscience/status/1448385189739126791

   Zo gaat dat dus.......

   Verwijderen
 4. Ook bij walgelijke-jinek gezien: het oplopende % van gefeksieneerde ziekenhuisopnames. Go go go, walgelijke-jinek, of moet ik zeggen engnek, past veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Eva, je kletst uit JiNek!"

   Verwijderen
  2. Uit het bovenstaande draadje een leuk plaatje over ziekenhuisopnames. En het gaat maar doorrr....

   Verwijderen
  3. En als je al Covid-19 hebt gehad en je dán nog eens een keer laten inspuiten voor de zekerheid levert een zekere dood op, maar een kniesoor die daar op let.

   Verwijderen
 5. KPMG is trending op twitter, want de maatregelen waren verkeerd. Goh, hebben jullie daarvoor 1,5 jaar de tijd genomen, wij wisten dat al veel eerder.
  Maar een beetje tegengas kan nooit kwaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iemand die zich door deze uitzending met Steve Corbett wil/kan worstelen en ons wil melden wat er besproken werd?
  https://www.bitchute.com/video/ROI7eobWwUsK/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Australische regio voert strengste vaccinatieregels ter wereld in: geen prik, 5000 dollar boete
  https://www.ninefornews.nl/australische-regio-voert-strengste-vaccinatieregels-ter-wereld-in-geen-prik-5000-dollar-boete/

  Iedereen gaat eraan als we dit niet stoppen. Afschuwelijk dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoeveel procent van de 'vaccins' zijn eigenlijk placebo?
  Als ze, de spuitkrimi's, eind volgend jaar hun definitieve goedkeuring willen krijgen zullen ze toch met cijfers op de proppen moeten komen want ander is vergelijken niet mogelijk.
  Maar diegenen die een placebo hebben gekregen en dus ook die qr code, maar het zelf dus niet weten mogen wel overal naar binnen en iedereen aansteken, al is het met een simpele verkoudheid, want ze denken van zichzelf dat ze veilig zijn.
  Dus krijgen de slimme mensen weer de schuld van de domheid van de massa.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt,
   Het zijn vooral de "gevaccineerde" (met het gif) die de niet "gevaccineerde" aansteken. Studie na studie laat zien dat op de plaatsen waar het meeste geprikt is (maakt niet waar in de wereld), de hoogste aantallen besmettingen zijn.

   Ik ben niet op de hoogte dat er placebo's in omloop zijn. Jij wel?

   Verwijderen
  2. Oli, je denkt toch niet dat de bewindvoerders zich laten inspuiten met dat gif? Die laten zich, liefst voor de camera, met een zoutoplossing inspuiten. Ze worden dus niet ziek van de bijwerkingen et voila, de spuit werkt echt!

   Verwijderen
  3. Nog even aan toevoegen: wereldwijd al >2 miljard mensen ingespoten en maar een heel klein percentage hiervan is zwaar ziek of dood. Nu is iedere dode door die spuit er 1 teveel, maar een hoop mensen lijken nergens last van te hebben.
   Na de winter zullen we zien hoe sterk het immuunsysteem op de griep gereageerd heeft bij de schapen en hoeveel er dan nog van over zijn.

   Verwijderen
  4. En niet vergeten: nu zijn hun cijfers, de zogenaamde 'besmettingen' nog steeds gebaseerd op die totaal niet kloppende PCR test die ze naar iedere gewenste uitslag kunnen manipuleren. Schapen : 25 cycli en slimme mensen 48 cycli.
   Besmet is lang niet altijd ziek.(2%)

   Verwijderen
  5. @Matt en @Oligarch: placebo's worden sowieso gebruikt voor de zich boven ons gestelden, maar schijnen ook in de gangbare injecties gebruikt te worden. Dr. Franc Zalewski had 3 Pfizer dosis uit 1 partij, waarvan er 2 NaCl-water bevatten, ofwel keukenzoutwater. Maar 1 dosis bevat The Thing, een levend 'ding' met kop en 3 armen. Kijk en huiver: Dr. Franc Zalewski - THE THING ! Another 'LIFE FORM' In The COVID VAX VIALS (english subs)

   Verwijderen
  6. Zou zomaar kunnen, dat je rare beestjes krijgt ingespoten. Dr.Carrie Madej heeft ook zoiets ontdekt.
   "Ze onthult de bizarre ontdekking van een heel vreemd, en schijnbaar zelfbewust, organisme. Kijkers van de Stew Peters Show hebben het geïdentificeerd als een Hydra Vulgaris."

   Verwijderen
  7. Op de site, waarnaar wordt verwezen, staan nog meer ingrediënten van de feksiens beschreven. Zelf maar even opzoeken.

   Verwijderen
 9. In Frankrijk heeft de Senaat TEGEN de verplichte feksienering gestemd: 262 stemmen tegen en 64 stemmen voor! Dag Macron, oprotten met je zooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu gaat hij wel uitzoeken tot hoever hij met chantage kan komen. Het NL systeem. APARTHEID (Nederlands woord)

   Verwijderen
 10. De FvD dient een motie in die het invoeren van een social credit system wil uitsluiten. De TK stemt tegen die motie. Wil de mogelijkheid van invoering van een social credit systeem dus openhouden.

  https://www.youtube.com/watch?v=DSkB5uvQhRk&t=85s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan kunnen we dus met een gerust hart alle tegenstemmers vermoorden. Ze laten hiermee overduidelijk merken, dat ze tegen de bevolking zijn en de naam volksvertegenwoordiger niet waardig zijn.

   Verwijderen
 11. De Jonge bezocht vandaag een ziekenhuis in Leeuwarden:

  "Feit is dat het overgrote merendeel van de ziekenhuispatiënten níet is gevaccineerd. Feit is dat zij daar waarschijnlijk niet hadden gelegen als ze wel waren gevaccineerd. Allemaal te voorkomen. Lees het indrukwekkende verhaal van Hendrik."

  https://www.omropfryslan.nl/nieuws/1100061-demissionair-minister-de-jonge-spreekt-mcl-met-coronapatienten

  Feit is ook dat er er de afgelopen week gemiddeld 0 (NUL) patienten met corona zijn opgenomen in een ziekenhuis in Leeuwarden.

  https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/gemeente/GM0080/ziekenhuis-opnames

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Man ziet er nog goed uit voor iemand die 80 dagen op de IC heeft gelegen. Lol.

   Verwijderen
 12. Vandaag een inktzwarte dag in de Italiaanse geschiedenis :-(

  https://news.sky.com/story/covid-19-health-passes-become-mandatory-in-italy-despite-fears-of-disruption-12433851

  WEF voorman Draghi heeft besloten dat iedereen in Italië een "groene" pas of een test moet hebben ondergaan om te mogen werken.


  Italiaanse havens: Staking tegen vaccinatiepaspoort verhevigt, regering geeft toe, maar niet genoeg
  https://dissident.one/2021/10/14/21120/

  Moedige havenarbeiders pikken het niet. Wie is sterker? Het regime of 10% van de bevolking.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van 100% naar 20%: Video toont radicaal veranderend narratief over de effectiviteit van vaccins
  https://www.frontnieuws.com/van-100-naar-20-video-toont-radicaal-veranderend-narratief-over-de-effectiviteit-van-vaccins/

  Over een paar maanden -100%

  BeantwoordenVerwijderen
 14. The Great Reset = onze Toekomst is Middeleeuws lijfeigenschap.

  Alleen de heel grote bedrijven mogen nog produceren.

  De gewwone bevolking wordt voor 100% gecontroleerd.

  Hun geld en vrijheid van reizen krijgen ze alleen als ze braaf zijn.

  Er is geen baar geld meer, er is volledige surveillance, dus er is geen vrijheid meer (*).


  Dr. Michael Rectenwalt legt het overtuigend uit.

  https://soundcloud.com/guns-and-butter-1/corporate-socialism-the-great-reset-dr-michael-rectenwald-434

  (*) 'ZE' hebben dat al eerder geprobeerd volgens filosemiet Bertrand Russell, want die schreef in 1920 het volgende, toen hij terug reisde vanuit Sint Petersburg dat toen door 'ZE' was overgenomen:

  Bertrand Russell , in zijn autobiografie, pag. 354. Brief 25 juni 1920:
  “Bolshevism is a close tyrannical bureaucracy, with a spy system more elaborate and terrible than the Tsar's, and an aristocracy as insolent and unfeeling, composed of Americanised Jews. No vestige of liberty remains, in thought or speech or action.”

  Vertaling:
  Het bolsjewisme is een gesloten bureaucratische organisatie die tirannie uitoefent, met een spionage en verklikker-systeem dat uitgebreider en vreselijker is dan ten tijde van de Tsaar. De leiders zijn onbeschaamd en gevoelloos en het zijn joden die in Amerika gewoond hebben.
  Er is geen spoor meer te vinden van vrijheid, niet in gedachte, in spraak en niet in daad.

  (Deel van de tekst is door mijzelf vet gemaakt. JV)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geplaatst op De Nieuwew Wereld. ( Gesprek met Paul Hofstra)


  Onze Nieuwe Wereld zal feodaal zijn: Machtigen en Lijfeigenen.
  (Méér on topic kan een reactie op dit kanaal niet zijn).
  Ik leg het kort uit. Index-beleginsfondsen beheren circa 40 biljoen dollar (12 nullen) en hebben dus een giga invloed op onze toekomst, onze nieuwe wereld. Nu zijn er goede aanwijzingen dat de bestuurders van Blackrock, Vanguard en State Street aansturen op een wereld waar alleen nog heel grote bedrijven zijn en waar de surveillance enorm is. Geld is alleen digitaal. Vrijheden bestaan alleen voor mensen die het systeem braaf volgen.
  Onze nieuwe wereld zal lijken op de middeleeuwen: fedoaal. Bazen en lijfeigenen.

  Er zijn veel verstandige mensen die met overtuigende onderbouwing komen. Zo zijn daar dr. Michael Rectenwalt. Dr. Matthew R. Johnson. Prof. Alan Sabrosky. Helemaal nieuw is de poging om ons tot lijfeigenen te maken ook weer niet. Bertrand Russell, de befaamde filosoof en wiskundige nam in zijn autobiografie de volgende passage op:
  Pag. 354. Uit een brief van Russell aan Ottoline, geschreven direct na een bezoek aan Sint Petersburg, 25 juni 1920:
  “Bolshevism is a close tyrannical bureaucracy, with a spy system more elaborate and terrible than the Tsar's, and an aristocracy as insolent and unfeeling, composed of Americanised J... ( denk om het algoritme). No vestige of liberty remains, in thought or speech or action.”

  Dus als ik de laatste regel van Russel vertaal: "Nergens meer ruimte voor vrijheid, noch in gedachten, noch in spraak noch in daad...." dan is dat precies waar dezelfde machthebbers nu weer naar streven.
  Honderd jaar geleden. Dezelfde mensen controleren nu alle Big Banks en de FED, hele regeringen, vele Big Corporations en ùw spaargeld, ùw verzekeringsgelden en ùw pensioenen. En ze hebben het duidelijk niet goed met U voor....

  Think about it.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist JV.
   You own nothing in 2030 en omdat je vol met chemicaliën gestopt wordt zal je wellicht gelukkig zijn, maar wellicht ook niet. Een blije gecontroleerde Cyborg.

   Verwijderen
 16. In Taiwan overlijden nu ook al meer mensen aan het vaccin, dan aan de griep (covid 1984)

  TAIWAN “IN TAIWAN THE NUMBER OF PEOPLE DYING AFTER THEIR COVID
  https://www.bitchute.com/video/HFVlDnZl8No7/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mijn reactie is weg gehaald bij De Nieuwe Wereld.

  Als hij door een algoritme wordt weggehaald, kun je dat grotendeels omzeilen door de reactie in 5 stukken te splitsen.
  Zo kom je er ook achter waar dat algoritme naar kijkt ( wie daar de macht heeft).

  Maar nu blijkt: Ik kan helemaal niet meer reageren bij De Nieuwe Wereld.

  Is er iemand die mijn post wil plaatsen bij de Nieuwe Wereld?

  Je loopt wel de kans dat ze jou ook cancellen.
  Ik had hem al in 5 stukken opgedeeld:

  Het algoritme gooit mijn reactie er uit. Dus maak ik er 5 deel reacties van.
  1/5 De Nieuwe Wereld zal feodaal zijn: Machtigen en Lijfeigenen.
  Ik leg het kort uit.
  Index-beleggingsfondsen beheren circa 40 biljoen dollar (12 nullen) en hebben een giga invloed op onze Nieuwe Wereld. Nu zijn er goede aanwijzingen dat de bestuurders van Black…, Vang… en State St… aansturen op een wereld waar alleen nog heel grote bedrijven zijn en waar de surveillance enorm is. Geld is alleen digitaal. Vrijheden bestaan alleen voor mensen die het systeem slaafs volgen.
  2/5 Er zijn veel verstandige mensen die met overtuigende onderbouwing komen. Zoals dr. Michael Rectenwalt. Dr. Matthew R. Johnson. Prof. Alan Sabrosky.
  3/5 Helemaal nieuw is de poging om ons tot lijfeigenen te maken ook weer niet. Bertrand Russell, de befaamde filosoof en wiskundige nam in zijn autobiografie (1967) de volgende passage op:
  Pag. 354. Uit een brief van Russell aan vriendin Ottoline, geschreven direct na een bezoek aan Sint Petersburg, op 25 juni 1920:
  4/5 “Bolshevism is a close tyrannical bureaucracy, with a spy system more elaborate and terrible than the Tsar's, and an aristocracy as insolent and unfeeling, composed of Americanised J... ( denk om het algoritme). No vestige of liberty remains, in thought or speech or action.”

  5/5 Dus als ik de laatste regel van Russel vertaal: "Nergens is nog ruimte voor vrijheid, noch in gedachten, noch in spraak noch in daad...." dan is dat precies waar de ware machthebbers nu weer naar streven.
  Honderd jaar geleden. Dezelfde groep controleert nu – door hun giga investerigen - alle Big Banks èn de FED, hele regeringen, vele Big Corporations en ùw spaargeld, ùw verzekeringsgelden en ùw pensioenen. En ze hebben het duidelijk niet goed met U voor....


  BeantwoordenVerwijderen
 18. Bij De Balie zien we marcel Gelauff en RTL baas Taselaar die klagen over agressie van het publiek.

  Ik heb deze lange reactie geplaatst: (nogal een felle aanval , vind ik zelf. )


  Johan Vermeulen
  28 minuten geleden (bewerkt)
  Deze 'journalisten' doen hun werk niet.
  Ze laten het volk in de steek en dienen de agenda van de Macht.
  Door incompetentie ? Of door corruptie? Of zijn ze geselecteerd op stevige oogkleppen?

  Om een actueel voorbeeld te geven: Nooit eerder was het 'normaal' dat zieken pas medicijnen kregen als een bacterie of virus al lekker op dreef was. Vroege behandeling is altijd goud waard. Nu werden mensen naar huis gestuurd met de opmerking: " We kunen niks doen, kom terug als U bijna stikt."
  Heeft de NOS of RTL hier ooit een kritisch item aan gewijd? Nee.

  Er zijn heel veel goede en goedkope middelen om Corona aan te pakken.
  Begin 2020 was in de alternatieve media al bekend welke middelen dat zijn: vitamines C en D, Selenium, zink, quercetine, NAC, koud-warm baden, bewegen, goed slapen.
  Alles doen om jouw weeerstand te vergroten.
  Hebben NOS en RTL het ooit genoemd? Niet dat ik weet.

  Nu bijna 2 jaar later druppelt informatie binnen (*) waaruit blijkt dat die alternatieve media belangrijk nieuws hebben verspreid en dat NOS en RTL vele duizenden het leven hadden kunnen redden als ze werkelijk Journalist waren geweest.

  (*) Toelichting: De Universiteit van Gent zegt dat voldoende Selenium en Zink veel Covid ellende voorkomen. Dr. Fauci gaf toe zelf veel vitamine D te slikken, en er is een filmpje opgedoken uit 2019 waarin dr. Fauci zegt: "Mondkapjes tegen besmettelijke epidemie? Welnee: gezond eten, bewegen, slapen, vitamine C en D. Gewoon je weerstand op goed niveau brengen."

  Kortom: de goede oplossing was bekend, maar de geldzucht van de Machtigen heeft gewonnen. En de heren Gelauf en Taselaar hebben nagelaten hun plicht te doen en zijn mede verantwoordelijk voor vele doden die onnodig zijn gestorven.

  Kortom: deze heren hebben geen idee wat journalistiek is.
  Maar ze weten heel goed dat de slachtoffer-rol beschermt tegen kritici.
  Dus moeten we nu horen dat ze slachtoffer zijn. Net als Rutte en Kaag: slachtoffers.
  Slachtoffers met veel bloed aan hun handen. Andermans bloed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Hebben NOS en RTL het ooit genoemd?]

   Integendeel. Er stond al in maart 2020 een bericht op teletekst, dat extra vitamine D slikken zinloos was. Men moest maar met een aspirientje onder de wol kruipen en hopen, dat alles goed zou gaan.

   Het zou mij niets verbazen, als een dezer dagen de Televaag, Ad en alle andere media ineens in brand staan. Of dat de 'heren' redacteuren ineens een ongeluk overkomt.

   Verwijderen
  2. Zoals o.a. deze meneer hier stelt. Het is natuurlijk nooit te laat, alleen zal de schade steeds verder oplopen.

   Verwijderen
 19. "Joe Rogan is the new CNN !"

  En dat zeggen ze zomaar op Fox News !

  https://youtu.be/Vmixv8Zp9ps

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Dr. John Campbell
   wordt 'fact checked', oftewel hij ligt onder vuur, voor wat ik ervan begrijp.

   De bbc debunks IVM. Probeert zijn goede adviezen onderuit te halen. Hiermee is de pers geen ongeïnteresseerde toeschouwer meer, maar een actief deelnemer aan de oorlog tegen de bevolking, wat ze al sinds het begin van de covid-19-periode zijn.

   Verwijderen
 20. Ook de oversterfte gaat maar door: hier onthutsende cijfers uit Schotland. Een hogere oversterfte t.o.v. het gemiddelde vanaf 'all the history back to 1974'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Terwijl in Japan de cijfers kelderen. Waarom? Japan is gestopt met feksieneren, omdat er rotzooi in de feksiens zaten.

   Verwijderen
  2. Én omdat IVERMECTINE werd voorgeschreven door artsen.

   Verwijderen
 21. Beetje boel veel aandacht voor Huig Plug, die de eerste slag weliswaar heeft verloren, maar nog lang niet de oorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Neveneffect van de feksienatiedwang: Niemand laat z'n kinderen meer feksieneren, ook niet de "normale, onschuldige" prikjes. Verderop wordt gedreigd, dat dat wel eens epidemieën zou kunnen veroorzaken. Nou en? Bijna geen kinderziekte is meer dodelijk, zo'n kinderziekte doormaken is hooguit vervelend en de ouwelui moeten dan wel extra oppas regelen.
  Ook deze prikken zijn gewoon een verdienmodel van BigFarma. Raken ze ook kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Delen delen delen
  https://hetanderenieuws.nl/update-huig-plug-5-rechtbank-rotterdam-de-uitspraak/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nederland boos op Slovenië vanwege tweet over Europarlementariër In 't Veld

  "Nederland heeft aan Slovenië laten weten er niet blij mee te zijn dat de Sloveense premier Janez Jansa een tweet heeft gedeeld waarin Europarlementariër Sophie in 't Veld wordt uitgemaakt voor "marionet van George Soros". Ook het Europees Parlement is niet te spreken over de actie van de Sloveense minister-president.

  Demissionair premier Mark Rutte neemt afstand van de "smakeloze tweet" van Jansa. "Dat heeft het kabinet zojuist ook aan de Sloveense ambassadeur in Den Haag laten weten", meldt Rutte op Twitter. Ook de voorzitter van het Europees Parlement heeft zich ertegen uitgesproken.
  https://www.nu.nl/buitenland/6162412/nederland-boos-op-slovenie-vanwege-tweet-over-europarlementarier-in-t-veld."


  Ben helemaal niet boos. Sophie in 't Veld IS een marionet van Soros.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://demokracija.si/slovenija/je-strah-pred-resnico-tako-velik-delegacija-odbora-evropskega-parlamenta-z-sophie-int-veld-ni-dovolila-snemanje-sestanka-zato-so-ga-odpovedali/

   "14/10/21 - Slovenië ligt dwars dus moest er vergaderd worden. Sophie in't Veld stond niet toe dat de vergadering werd opgenomen, waardoor de delegatie namens Slovenië bedankte en de vergadering annuleerde. Wat heeft @SophieintVeld @D66 te verbergen?"


   https://twitter.com/Nachtzuster2/status/1448717749979697152

   Verwijderen