zondag 24 oktober 2021

Waarom Bombardeerden Britten Burgerdoelen Haarlem?

Tot 2 x toe bombardeerden de Britten in de tweede Wereldoorlog woonwijken van Haarlem: het Rozenpriëeel, tegen het centrum aan, en de Amsterdamse buurt aan de oostzijde van Haarlem. Waarom? Iemand? 

Woonwijken

Ik weet dat mensen in Venlo ook leden onder bombardementen van de geallieerden, maar daar ging het om, althans zo leek het, om afzwaaiers, in een strijdgeboed. Dat kan. Maar woonwijken van Haarlem bombarderen (op minuut 26 en minuut 30 van de link hiernaast)? Ook zien we op deze historische beelden van Haarlem HIER, dat de fascisten ook feestelijk werden ontvangen door een groep mensen in het centrum.

Harry Mens

In een gesprek met Telegraaf collumnist Prof. Dr. Jaap van Duijn (titels zeggen niks meer) gaat het gesprek in eerste instantie heel helder over de rol van de Centrale Bank(en), die ongekozen als ze zijn een schadelijke invloed hebben waar politici nog een puntje aan kunnen zuigen (kijk ook HIER naar Mannarino van vrijdagavond jl. voor de rol van de FED (centrale bank)). Als de geldontwaarding 3% is, kan de rente nooit 0 zijn! Dat is natuurlijk een superlogisch verhaal; die rente moet minimaal die ontwaarding zijn, plus een circa 2,5%, dan kom je op een kapitaalmarktrente van een goeie 5% onder normale omstandigheden. Maar hij is 0.

Ongevaccineerden A-sociaal

Maar toen kwam het slot van hun gesprek in zicht, en trokken beide heren, Harry en Jaap de conclusie, het zijn de ongevaccineerden die a-sociaal zijn. De exacte woorden zijn we even kwijt, maar dat was de strekking. Harry Mens heeft in deze hele anderhalf jaar 0,0 kritiek geleverd op alle dwangmaatrtegelen, op een kort stukje met Tieleman Keukens na, en nu komt de aap bij Harry uit de mouw: de ongevaccineerden zijn a-sociaal. Waar is het met Harry mis gegaan, die nota-bene over een lijntje met Pim zou beschikken. Zou dat lijntje nog in tact zijn? We kunnen het ons nauwelijks voorstellen. Harry komt nu dus niet veel verder meer dan 5 gesprekken met vermogensbeheerders, een gesprek over een wijn website, een half uur zwammen over een "topper" (een overmatras), die je nu met voordeel kunt kopen bij Dirk van den Broek, en nog maar weer een reportage voor de 883ste keer over een vakantiehuisje dat je kunt aanschaffen voor 2 ton. Wat een afgang

Powervrouw

Maar gelukkig is het niet enkel Harry Mensen maar hebben we ook nog mensen met ruggegraat, en in dit geval komt de dame uit Duitsland: Ulrike Guérot ,Professor politicoloog -Uni Bonn

"We moeten helemaal niets!"

Zou dit wellicht de tekst zijn voor een t-shirt? Kijk haar betoog HIER, en vergelijk het met het lege geouwehoer van Harry.

Ulrike Guerot: "We moeten helemaal niets. Er zijn 3 trends gaande waar we niet om gevraagd hebben en waar geen debat over is" (die ons door de strot gedrukt worden, red.). "De hygiënisering, de digitalisering, en een absolute opkomende elite."

12 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amish Covid | Full Measure
   https://www.youtube.com/watch?v=O1DgWYdukZU

   Groepsimmuniteit is de oplossing.

   De gebieden die massaal de gmo troep hebben genomen zijn nu flink ziek.
   Ierland: twee volledig gevaccineerd provincies met 99,7% en 98% zien enorme Coronagriep-uitbraken
   https://dissident.one/2021/10/20/21540/

   Verwijderen
  2. High Recorded Mortality in Countries Categorized as “Covid-19 Vaccine Champions”. The Vaccinated Suffer from Increased Risk of Mortality compared to the Non-vaccinated
   https://www.globalresearch.ca/high-recorded-mortality-in-countries-categorized-as-covid-19-vaccine-champions-increased-hospitalization/5757173
   115% gevaccineerd Malt 19x zoveel doden als voor de vaccinaties. Singapore besmettingen door het dak.
   IJsland geeft vaccinaties op als remedie voor groepsimmuniteit.

   Verwijderen
 2. Over die bommen op Haarlem.

  Volgens onderstaande bron waren het afzwaaiers van een verdwaalde Engelse
  bommenwerper.

  https://donaldus.home.xs4all.nl/arnoldus/main/bombing.htm

  Haarlem is tijdens WOII nog een tweede keer getroffen door bommen van Engelse bommenwerpers:

  "De tweede keer werd Haarlem nog zwaarder getroffen. Op vrijdagavond 16 april 1943 vielen bommen die bedoeld waren om de werkplaats van de spoorwegen te vernielen in de woonwijken van de Amsterdamse buurt. De gevolgen waren rampzalig: 85 doden, 43 zwaar- en 62 lichtgewonden. Meer dan 1.600 huizen liepen schade op, 84 daarvan zijn verwoest."

  https://www.geschiedenislokaal023.nl/bronnen/bommenkaart-1940-1943/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Blik: Jammer, dat niet gelijk het vergissingsbombardement op het Haagse Bezuidenhout hebt meegenomen. Maar er zijn wel meer "vergissingen" begaan in WOII, o.a. Doetinchem, met een handig overzichtje van alle bombardement in VerNL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Cojona tegendemonstranten met vlaggen in de rood zwarte kleur en met het vuistje omhoog.
   De fascisten in Oekraïne liepen ook met vlaggen in dezelfde kleur. Maar dat weet deze gehersenspoelde jeugd niet.
   https://nl.123rf.com/photo_74626736_rode-en-zwarte-vlag-van-oekra%C3%AFense-nationalisten-in-oekra%C3%AFne-een-politieke-vlaggen-van-het-congres-van-h.html

   Verwijderen
 5. Het failliet van vaccinaties en QR code? Stukje waarin de absurditeiten van de feksiens, vergezeld van een niet-werkende qr-code duidelijk tot uiting komt.
  "Een staat met een erg hoge vaccinatiegraad is Vermont (90% gevaccineerd). De besmettingen zijn er echter nog nooit zo hoog geweest".

  De doofpotten, die steeds maar groter worden:
  "De luiken gaan dicht, selectief sturen in informatieverstrekking, de publieke omroepen gebruiken als communicatieplatform om beleid te rechtvaardigen, publieke discussies worden vermeden of doodgeslagen, andersdenkenden worden door de overheid (!) weggezet als “wappies” en geridiculiseerd."

  Verdere onderwerpen: "Toeslagen affaire; Invloed van de overheid op de publieke omroep; CBS stopt met kort-cyclisch rapporteren; RIVM en prognosemodellen en Halve waarheden."

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even terugkomend op het zorgelijke feit dat de Rusland gaat meedoen met het centrum voor de 4e industriële revolutie.
  https://www.weforum.org/press/2021/10/russia-joins-centre-for-the-fourth-industrial-revolution-network/

  Even in de gaten houden of de MSM vanaf nu positief over Rusland en Poetin worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou eerder dit in de gaten houden: HOE KAN DIT???. Het feksien is al eerder klaar vóórdat de ziekte er is? Wie kan mij dit uitleggen?

   Verwijderen
 7. Dank voor de reacties On T.

  Ja, die verklaring dat ze de NS werkplaats wilden raken, kan kloppen, omdat er in die richting (Amsterdamse buurt, Oostzijde Haarlem) inderdaad een NS werkplaats is. Je vraagt je wel af, wat voor een navigatie en besturing en risico-afweging ze hadden, dat ze er toch zo ver vanaf zaten, met zoveel onschuldige slachtoffers.

  BeantwoordenVerwijderen