maandag 30 november 2020

Waar kunnen we lekker eten? Guayabitos, Mexico!


Terwijl de horeca in Nederland elke dag verder afsterft, onder de vakkundige stervensbegeleiding van Dirk Beljaarts van KHN en de gladde Jacco Vonhof van MKB-Nederland, daar floreert hij in Mexico.

We nemen u mee naar Rincon de Guayabitos, vlakbij het mondaine Puerto Vallarta, aan de Pacific in het prachtige Mexico. Waar de palmen wuiven, de temperaturen aangenaam zijn, en de restaurants heerlijk open. 20 pesos in een Euro; dus voor een paar Euro de heerlijkste visgerechten en "fruits de mer". Kijk op minuut 17:30 en op 36:00. Heerlijk met de voeten in het zand.

Bijkomend voordeel van een land als Mexico: De "Befehl= Befehl"-cultuuur is daar veel minder ontwikkeld dan in de EU. 

5 opmerkingen:

 1. Blik, leuk en aardig, maar hoe komen we daar?
  Eerst een test, bij terugkomst 7 dagen huisarrest en daarna die spuit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee hoor; gewoon ticket kopen en vliegen; wat je bij thuiskomst moet doen weet ik niet, maar dat zie je dan wel; Mexico is geen probleem, kom je zo in; net als Schiphol trouwens ook. Dus we moeten de problemen ook niet groter maken dan ze zijn. Rusland is trouwens wel onmogelijk momenteel, ook gezien de problemen van max vd Werf dit weekend op Sheremetjevo, waar hij nu nog vast zit.

   Verwijderen
 2. Dus Blik zit nu in Mexico?
  Vast en zeker in zijn digitale dromenland ja.
  Ik ben er ooit geweest.In de jaren dat je gewoon zonder al teveel poespas (alleen een aantoonbare visa/white card en Travellers cheques) de States in kon en zo Mexico in kon.
  Klein stukkie maar. Bij L.A. de grens over naar Tijuana.
  JJ Cale heeft er ooit eens een mooi nummer over gemaakt.
  Zoek maar zelf op. Een echte mooie klassieker van een legendarische blues artiest/songwriter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Overal ter wereld zijn luxe vrijplaatsen, helemmaal voor de machtigen en echt rijken der aarde gaat het luxe leventje stiekem door. In de Indische oceaan hebben ze zelfs een eiland geconfisqueerd en de bewoners erafgejaagd. (Brits Indisch oceaan territorium )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Overal ter wereld zijn luxe vrijplaatsen, helemmaal voor de machtigen en echt rijken der aarde gaat het luxe leventje stiekem door. In de Indische oceaan hebben ze zelfs een eiland geconfisqueerd en de bewoners erafgejaagd. (Brits Indisch oceaan territorium )

  BeantwoordenVerwijderen