dinsdag 10 november 2020

Politie belt Blogger/Journalist

Dit ziet er niet fraai uit van de politie. En dan kan mevrouw wel zeggen dat ze belt met de beste bedoelingen, inclusief dat ze belt voor Flavio's eigen bestwil. Maar als de politie, of wie dan ook, jou begint te bellen dat waar je mee bezig bent, reacties, inclusief geweld kan oproepen, dan is dat intimiderend. Zeker als jij nergens last van hebt en zij nergens mee komen. Enkel omdat je net een interview hebt gemaakt en gepubliceerd met iemand die anders denkt dan het regime.

Wat zijn dit voor praktijken?

7 opmerkingen:

 1. Top video!
  Flavio heeft het heel slim aangepakt, geen namen noemen en een vervormde stem van de politieman (klinkt nu als vrouw) dus daar kunnen ze hem niet op pakken zoals die agent, blijkbaar schoorvoetend moet toegeven. Wat een gekronkel van die agent. Politiediploma van de Hema gekregen bij aankoop van een Gelderse rookworst?
  En dan moet Flavio bang zijn voor "pro,s"? Misschien wel als ze influenzers betalen om het beleid van de regering te promoten en alles wat "anti" is te dwarsbomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. [Enkel omdat je net een interview hebt gemaakt en gepubliceerd]
  Even voor de goede orde: De film is op/rond 04-05-2020 gemaakt en "15.711 weergaven •5 mei 2020" geplaatst.

  Waarom zo'n late reactie op zo'n heikele en gevaarlijke situatie rond FP? Zijn er signalen, dat KvdP geen uitzondering is? Te druk met terroristen opsporen -wat ze ook niet lukt- en daardoor de film over het hoofd gezien?
  Of zijn de stenen door de ruit van Kees van der Pijl de aanleiding om e.e.a. eens nader te onderzoeken?

  Vragen, vragen, vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bizar! Een politieagent aan je deur die komt vragen of alles wel goed gaat met jou! Ik citeer even een reactie onder de video:
  "Mensen worden beroofd, mishandeld, opgelicht, verkracht, vermoord en dan maken ze zich druk om een ouwe man van 78 die geen vlieg kwaad doet, 2020 de wereld op zijn kop."
  Kortom: schoenmaker, blijf bij je leest! Agent, ga op boeven jagen! Gewoon je werk doen, in plaats van deze bizarre bemoeizucht. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wanneer gaat Flavio pre-emptief politiekorpsen bellen om te vragen of ze in 'oorlogstijd' wel aan *onze* kant staan.

  Dát zou pas prachtige televisie zijn. En relevante.

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1326184070750089216

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In deze technische video legt moleculair bioloog Peter Borger uit dat de internationaal toegepaste #SARSCoV2 PCR-test ontwerpfouten bevat en niet betrouwbaar kan worden ingezet. De test werd ontworpen en gevalideerd door o.a. @MarionKoopmans van het OMT.

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1325773234986422273

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=ajVS9kKoFQY

   Erg technisch verhaal.

   Verwijderen