dinsdag 10 november 2020

"Politici moeten de cel in" | Sucharit Bhakdi


Tea with a Scientist | Sucharit Bhakdi

Interview met dappere Sucharit Bhakdi. Hij is zoon uit een diplomatenfamilie. Kwam via heel wat omwegen uiteindelijk in Duitsland terecht.

Hij is nu bijna 74, dus "in de zogenaamde gevarenzone", :-) , gepensioneerd, woont in Kiel, zijn vrouw is ook wetenschapper en ze hebben een nog jong kind (3-jarige zoon) waar hij zich zorgen om maakt.

Het is erg deprimerend te zien wat er gaande is. Het liefst zou hij vluchten uit Duitsland, want het land is ondragelijk geworden. Maar waarheen? Wellicht naar Salzburg, maar dan komt die Premier Kurz weer op tv, en die lijkt nog banger dan Merkel zelf.

Hij maakt een keer in de week, in het weekend, tv voor Servus, het Salzburgse tv station van Dietrich Mateschitz, en dat is weer de co-oprichter van Red Bull. Die man doet volgens Bhakdi veel goed werk, dat veel geld kost en geldelijk niets oplevert. Zijn station Servus, waar hij dus blijkbaar een podium geeft dat weerstand biedt aan de Corona ophef is het tastbare bewijs daarvan.

Enkele uitspraken van Bhakdi:

"Politici zijn zo wreed, ze martelen ons; ze moeten de cel in"

"Het vaccine gaat niet werken"

"We zien hoe iedereen misleid wordt door de elite"

"Wat Merkel en co. zeggen, is de grootste onzin. Of doen ze het expres? Mensen verliezen hun bestaan"

Zijn er ook positieve "side-effects" van de crisis?

"Ja, je leert je vrienden kennen, sommige verlies je, maar je krijgt er nieuwe vrienden bij!"

47 opmerkingen:

 1. ["Wat Merkel en co. zeggen, is de grootste onzin. Of doen ze het expres?]

  Volmondig en expliciet: JA !, ze doen het expres. Evenals Mark R. & Co. Ze weten donders goed, waar ze mee bezig zijn. Regelrechte moordaanslag op de bevolking. Als je met 50% kennis 100% van de maatregelen neemt en ondertussen het tegengeluid afdoet als "complotdenker" en NIET IN DISCUSSIE gaat, dan zijn ze gewoon moordenaars die in de gevangenis thuishoren en uiteindelijk publiekelijk moeten worden geëxecuteerd. Liefst op een zo wreed mogelijke wijze. Want dat doen zij ook de bevolking aan. Het zijn monsters van de ergste soort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar er is hoop. Gelukkig zijn er politici die wel kunnen nadenken. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5195938/corona-beleid-van-het-kabinet-hoofdrolspelers-rutte-de-jonge
   Roei de ratten uit !

   Verwijderen
  2. G.B. niks executeren, dan ben je net zo erg als hun.
   Nee levenslang achter de tralies zonder zicht op vervroegde vrijlating, en iedere dag verplicht om Blik te lezen. Dat zal hun leren.

   Verwijderen
  3. Als Matt rechter is....komt het wel goed met Nederland.
   Wanneer ga je beginnen,Matt?

   Verwijderen
  4. [iedere dag verplicht om Blik te lezen.]

   Je bent nog erger dan ik. Ik had ze gewoon laten vierendelen en daarna de honden hun ingewanden laten opvreten en ophangen, hun eigen lul in hun eigen mond, maar jij overtreft het. Wat ben jij een sadist. Maar geen straf is zwaar genoeg wat mij betreft, dus ik ga akkoord.

   Verwijderen
  5. Een straf is pas een straf als je beseft dat je gestraft bent.

   Verwijderen
 2. Is er al een wolf gesignaleerd op het binnenhof in den Haag?
  Het busje staat al klaar voor je Wolf.
  Je hoeft alleen maar te komen met je fantasie vuurpelotonnetje.
  Grijp je kans………….je kunt het hahahahahahahaha
  Tsjonge tsjonge tsjonge… uit welke psychiatrische instelling hebben ze jouw los gelaten?
  Eenmaal in het busje en je wordt daar weer netjes afgeleverd voor de komende pak 'm beet 30 jaartjes.
  Heb je daar tijd zat om zelf eens over jouw eigen wanhoops daden na te denken.
  Mafkees dagge bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump blijft schreeuwen maar nog steeds geen hard bewijs geleverd.
   Zijn aanhangers begrijpen het stemmen via de post niet en dankzij oelewapper Wolf zijn we getuige van een andere oelewapper gitaarspeler.
   De oelewapper wereld van psychisch verwarde wolf.

   Verwijderen
 3. Oprichter van Red Bull doet veel goed werk?????????????
  Die vent moesten z'n keelgat volgieten met z'n red bull rotzooi drank i.p.v. die rotzooi op de markt verkopen wat de jeugd z'n gezondheid verpest.
  Dietrich Mateschitz???????????? Een eerste klas oplichter is het.
  Red bull geeft je vleugels is z'n verkoop slogan.
  Niks vleugels...….red bull geeft je kanker.
  Jongeren zijn nog te dom om te beseffen wat voor een gore giftige troep zij zich in hun keelgat gieten dagelijks.
  In mijn gezin drinkt niemand die troep van hem.
  Sinasappels persen en het sap drinken is vele malen gezonder en lest ook de dorst.
  Ook nog eens goed voor je weerstand waardoor je niet gauw griep krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat de politie op bloggers afgaat om ze te intimideren laat zien dat ze behoorlijk bang zijn dat hun kleine smerige geheimpje ontmaskerd word. Dat is wel een goed teken, hoe verkeerd de opstelling van de politie op dit moment is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [hoe verkeerd de opstelling van de politie op dit moment is.]

   Dat probeer ik een zeker lid van het blog hier duidelijk te maken, maar dat dringt niet echt door de schedel heen. Ahh, family hè, dan is het wel goed, die kan je vertrouwen, ja ja. Hoe ging dat ook alweer in de DDR?

   Verwijderen
  2. Inderdaad. Hoe ging dat tijdens de bezetting. Hoe gaat dat in iedere autoritaire staat!

   Verwijderen
 5. Max Verstappen knielde dan ook niet voor BLM. Mocht niet van zijn baas. Jammer dat Max wel een mondluier voordoet voor fotoshoots en persconferenties. monkey see monkey do. Ze hebben helden nodig om hun agenda te verkopen en daarom lopen de schapen nu met mondluiers door de winkelcentra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn gewoon lafbekken, die bang zijn voor de centjes, geen ruggengraat. Het zijn joden hé. Wij gaan winnen, samen met Trump. en het swingt ook nog.

   Verwijderen
  2. En hier met ondertiteling voor de analfabeten (like eddie) onder ons. Yihaa. Fuck de cabal, see your ass in court, biden!

   Verwijderen
 6. Blijf maar dromen wolf.
  Samen met die andere gecontroleerde mafkees lange Frans.
  Ze staan te wachten op jullie op het Binnenhof.
  Waar blijven jullie?
  En vergeet de kat ook niet mee te nemen.
  Er is nog plaats genoeg in cel en in de psychiatrische instelling voor jullie.
  Blik komt jullie vast en zeker wel opzoeken daar om wat bij te kletsen. NOT.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. DAAR HEB JE 'M:

  5. Tenslotte: hebben gevaccineerden straks voordelen ten opzichte van niet-gevaccineerden?
  Minister De Jonge wilde dat dinsdag in gesprek met deze site niet uitsluiten. “U moet het zo zien dat bepaalde maatregelen wellicht langer zullen gelden voor mensen zonder vaccinatie,” zei De Jonge. “Of dat bepaalde risicogroepen inderdaad weer méér mogen omdat ze al een vaccinatie hebben gehad. Maar dat gaan we echt allemaal nog uitwerken, dat komt er nog aan.”

  Niemand in Nederland is verplicht om een vaccin te nemen. Maar in de zorg zal het personeel de druk wel voelen om het te doen, omdat daar gewerkt wordt met kwetsbare patiënten of cliënten. Eerder dit jaar bleek al dat ziekenhuizen erover dachten om personeel zonder vaccin de toegang tot bepaalde afdelingen te weigeren.

  Een professor van de universiteit van Oxford opperde om mensen die het vaccin nemen een geldbedrag te geven, om ze te belonen voor hun bijdrage aan de maatschappij. Een ander mogelijk ‘cadeau’ voor gevaccineerden: de vrijheid om weer op vakantie te gaan.

  https://www.parool.nl/nederland/de-jonge-bepaalde-regels-gelden-wellicht-langer-voor-mensen-zonder-vaccinatie~bd8384fe/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hier maar 1 woord voor: chantage. En er zijn meerdere groepen, die -onvrijwillig- de pineut zullen zijn: politie, brandweer, 1e hulp (ambulance) en leger zijn favoriet, want die staan min of meer onder 'bevel'.

   Ik denk wel, dat die lui een ander vaccin krijgen dan de 'gewone burger'. Het zou natuurlijk zelfmoord zijn van de overheid, om de enige groep die je altijd onder controle hebt, om die kapot te spuiten. Maar van het huidige regime kan je natuurlijk alles verwachten.
   Die hebben inmiddels een grote groep werklozen gecreëerd waaruit ze kunnen putten.

   Ik kan me nog de discussie herinneren, toen de politie DNA moest inleveren, met de smoes, om sporenvervuiling uit te kunnen sluiten. 25% bedankte voor de eer, wat verder geen consequenties had voor hen.

   Verwijderen
 8. En bij VACCINATIE hoort natuurlijk DIGITALE IDENTIFICATIE

  Vaccinaties als wegbereider van de globale digitale identificatie?

  https://www.kla.tv/Coronavirus-nl/16682&autoplay=true

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds Covid 1984 moeten we met gezichtsherkenning en vingerafdruk inloggen op onze laptop ipv met een token.

   Verwijderen
  2. @oligarch: [moeten we met gezichtsherkenning en vingerafdruk inloggen op onze laptop]

   Is dat een laptop van de zaak of je eigen laptop. Als het je eigen laptop is, kan je dat toch simpel veranderen?

   Verwijderen
  3. Daar is wel wat aan te doen. Indertijd is daar een discussie over geweest op Security.nl. Daar even zoeken in de community.

   Op deze manier word je verplicht persoonsgegevens te verstrekken, die je helemaal niet wilt verstrekken. Heeft 'de zaak' zijn beveiliging op orde? Zijn de gegevens versleuteld en de back-up in een kluis? Zo niet, dan overwegen om een eigen laptop aan te schaffen en via de normale procedure (username & wachtwoord) in te loggen. Er zijn meerdere trucs mogelijk, om jouw huidige situatie te omzeilen. Maar eigenlijk ben je al te laat, je gegevens liggen een dezer dagen wel op straat. En je kunt zo moeilijk een nieuw hoofd/ogen en vingerafdrukken aanschaffen.

   Er loopt trouwens een interessante discussie over Hugo de J. op Security, leerzaam. Topicstarter heeft een zeer hoge deskundigheidsgraad -technisch en juridisch- in mijn ogen. (Voor zover mijn menig iets waard is hè)

   Verwijderen
  4. Hier ook een interessante, maar heb het vluchtig gelezen. Gaat meer over mogelijkheden & gevaren van gezichtsherkenning. Maar wel leuk om aan je baas te laten zien.
   (Alvorens aan te klikken éérst javascript uitzetten.)

   Verwijderen
 9. Is dit niet gewoon een recept om extreme autoimmuun ziektes te maken?

  Hoe dom klinkt het om eigen cellen als virus te vermommen.

  https://twitter.com/FransPietersma/status/1326162403311095808/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi antwoord van een reageerder:
   "Het heeft wel een groot voordeel, we zijn in 1 klap van een hele grote groep domme schapen af." Die schapen kenmerken zich door het dragen van een mondkapje, waar het niet noodzakelijk is. Die zie je straks niet meer.

   Verwijderen
 10. Toeval, gewoon toeval....

  Pfizer-ceo casht 62% van zijn aandelen op dag dat coronavaccin wordt aangekondigd

  https://twitter.com/Quotenet/status/1326514034632519682

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Trump wint de staten North Carolina en Alaska. Geen woord hierover in de MSM. Bevestiging dat ze hun relevantie totaal verloren hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch wel een beetje:

   NOS Teletekst 136

   Kort nieuws buitenland

   In de Amerikaanse staat Georgia gaan
   alle stemmen van de verkiezingen met de
   hand opnieuw worden geteld.In de staat
   staat Joe Biden slechts 0,28 procent
   voor op Donald Trump.De hertelling moet
   voor 20 november klaar zijn,want dan
   moeten de staten hun uitslag doorgeven.
   De uitslag van Georgia (16 kiesmannen)
   is niet van belang voor de einduitslag.

   Die laatste regel van het bericht betwijfel ik. Alle beetjes helpen voor het eindresultaat.
   Of de msmm zit nog steeds in de meme: We hebben gewonnen.

   Verwijderen
  2. De MSM downplayed het vooralsnog. Ze hebben Biden immers al als winnaar uitgeroepen en willen nog geen twijfel zaaien. Het is het gezichtsverlies wat Trump de media wil aandoen. Ze zijn volledig de val in gelokt. Het moeras, de media, het amerikaanse volk, de wereld. Niemand kan er dadelijk nog omheen. Het dunne drap loopt langs hun benen naar beneden. Heb je Brennan gezien. Pff die man is zenuwachtig en bang. en Trump heeft alles onder controle. Loopt een beetje golf te spelen.

   Natuurlijk zijn die kiesmannen uitermate belangrijk. Zeker als Michigan, Pennsylvania en andere staten gaan hertellen.

   Verwijderen
  3. [Het is het gezichtsverlies wat Trump de media wil aandoen.]
   Uitstekende constatering, oligarch. Ik zag deze week ook een opmerking van de huidige vicepresident in het kader van de overdracht van de macht, dat dat geen enkel probleem oplevert: Trump krijgt gewoon een 2e termijn en dat zei hij zeer zelfverzekerd met een big smile.

   Verwijderen
 12. In Belgie de journaals : het vaccin komt eraan en is tot 90% effectief!! Pure big pharma promotie, gefinancierd natuurlijk door..... En ze zijn volop in productie, terwijl er nog geen officiële goedkeuring voor is. Dat geeft al genoeg te denken over de veiligheid.
  Diegenen die nog twijfelen of ze het vaccin willen nemen moeten zeker dit lezen:

  Vaccin Proeven zijn beïnvloed

  En als je die spuit wel wil nemen en het loopt niet zo goed af is het eigen schuld dikke bult, want big pharma neemt GEEN ENKELE verantwoordelijkheid.
  Je bent gewaarschuwd!
  En natuurlijk blijven alle maatregelingen van kracht bij een niet werkend vaccin, dus we zitten in de tang.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oli, Wel op het Belgisch journaal vermeld met de boodschap erbij dat het totaal geen invloed heeft op de uitkomst zoals zij die graag zien. Biden is dus winnaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat verandert wel als de volgende staten volgen. De stemmentellers gaan nu wel even nadenken of ze wel doorgaan met de fraude of dat ze gaan hertellen om hun hachje te redden.

   Verwijderen
 14. Nieuwste truc om mensen te kunnen volgen, voor zover dat nog niet mogelijk was. Hoe moet het nu, als ik spontaan met de trein moet, NS?
  NOS Teletekst 111
  NS wil plannen reiziger horen

  De Nederlandse Spoorwegen willen dat
  reizigers die van plan zijn de trein te
  pakken hun reis van tevoren aanmelden.
  Op die manier wil de NS meer inzicht
  krijgen in welke treinen het druk zal
  worden.Het doorgeven van reisplannen
  kan vanaf vandaag in de NS-app,via de
  functie Treinwijzer.

  Sinds de uitbraak van corona zijn er
  veel minder reizigers.Het gaat om 30-35
  procent van het normale aantal,terwijl
  90 procent van de treinen nog rijdt.

  De NS zegt dat reizigers de trein nu
  soms links laten liggen omdat ze vrezen
  dat het er te druk is.De aanmeldfunctie
  moet reizigers beter informeren.

  Laatste alinea: Nee, NS, de mensen laten de trein links liggen door die mondkapjesplicht. De treinen die rijden, zijn nagenoeg leeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze draaien alles in hun uitleg om de mensen in slaap te houden over hun agenda en dat is dat ze alle bewegingen van alle mensen continu willen controleren.

   Verwijderen
 15. Kijk nou Wikipedia.
  Ik was op zoek naar wat informatie over de staat ohio. En dit stond erin:

  Ohio is een van de swing states tijdens de presidentsverkiezingen.[12] De staat wordt als een goede voorspeller van de Amerikaanse presidentsverkiezingen gezien omdat de bevolking een goede dwarsdoorsnede van de Amerikaanse bevolking vormt. Sinds de verkiezingen van 1896 is het slechts drie keer voorgekomen dat de winnaar in Ohio niet ook de winnaar in de Verenigde Staten werd. Deze uitzonderingen waren Roosevelt in 1944, Kennedy in 1960 en Biden in 2020.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ohio_(staat)

  Wie zou dit er nu in schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. and The Real Winner is .....

  https://153news.net/watch_video.php?v=UK725BOWAK65

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Giuliani Says Dominion Voting Software Whistleblowers Soon To Reveal Mass Election Fraud
  https://www.infowars.com/posts/giuliani-says-dominion-voting-software-whistleblowers-soon-to-reveal-mass-election-fraud/

  Hier kunnen rechters toch niet om heen toch? Man man man wat een fraude!
  Bill Gates is zijdeling via zijn software ook hierbij weer betrokken. Ook weer met de fraude

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Bill Gates is zijdeling via zijn software ook hierbij weer betrokken]

   Mooi dat ze die gasten ook gelijk aan de fraude koppelen.
   "Dominion software linked to Bill Gates' Microsoft"
   En ernaast een link, met George S. Gingrich Says Election “A Left-Wing Power Grab Financed by People Like George Soros”

   Worden straks allemaal gearresteerd en enkeltje Gitmo.

   Verwijderen
  2. Pff ongelofelijk dat de komende maand onze toekomst voor jaren gaat bepalen. Krijgt Trump de tijd om de fraude geaccepteerd en verholpen te krijgen? Als er 1 tijd is voor het amerikaanse volk om NU op te staan dan is het nu. Massaal achter de president gaan staan en niet rusten voordat de onderste steen boven is gekomen.

   Verwijderen
 18. Bombshell: Dr. Shiva Ayyadurai Shows How Vote “Glitch” Moved Trump Votes to Biden
  https://www.infowars.com/posts/bombshell-dr-shiva-ayyadurai-shows-how-vote-glitch-moved-trump-votes-to-biden/

  Hoe groter het percentage van mensen dat Republicans stemde hoe groter het percentage van stemmen dat van Trump naar Biden ging.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er wel vanuit, dat men inmiddels 1 op 1 kopieën heeft gemaakt van alle apparaten, die in de gehele sector zitten. Computers & servers.
   Met een hele simpele opdracht als:

   "if trump
   "then goto biden

   worden de stemmen verwisseld en wordt de winnaar automatisch de verliezer en andersom.

   In de link is veelvuldig sprake van een 'algorithm', maar dat is eigenlijk een programmaatje op zich. Een glitch is wat ik hierboven heb gedaan.

   Daarom wil de politiek graag stemmachines, want die kunnen ze dan lekker manipuleren.

   Verwijderen
 19. Er is iets mis met het systeem: oligarch, Dawg en blik hebben geen plaatje meer voor hun naam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, is weer normaal. @Blik: 01:07 en deze post verwijderen aub.

   Verwijderen