vrijdag 18 september 2020

Rutte + Segers: Handen af van Syrie en van Nederland!

Meneer deed net of hij niet meer van die Toyota's afwist, maar Rutte heeft wel degelijk materiaal en voertuigen geleverd aan ondermijnende organisaties is Syrie.

Kijk op de video hieronder wat meneer wil ondermijnen en kapot maken in Syrie. Als je weet dat hij en Gert-Jan Segers daartoe in staat zijn, met geweld, dan moet je ook niet verbaasd staan dat hij dat op een gegeven moment in Nederland gaat doen. En dat zien we nu gebeuren met al zijn dwangmaatregelen die het leven in Nederland met de dag verschralen. Met zijn Coyona-gezwam.


5 opmerkingen:

 1. Bij de volwassenen wil het blijkbaar niet zo goed lukken dus moet nu de jeugd een enorm schuldgevoel aangepraat worden.
  Nu al een verloren generatie, want ze volgen als bange slaafjes de krankzinnige experimenten van Rutte en zijn handlangers.
  What's next?
  Ik ga er geen medelijden mee hebben als die jeugd flink pijn gaat krijgen van de spuitjes. Wij hebben ze vaak genoeg op alternatieve media gewezen die de propaganda van de staat blootlegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. https://nos.nl/artikel/2348860-nederland-klaagt-syrie-aan-voor-foltering-meer-dan-een-symbolische-actie.html

  Schaamteloze actie van een van de pyromanen die Syrie in brand hebben gestoken: Nederland. Samen met de VS, UK, Frankrijk, SA, Quatar en Israel.  Senator Richard Black explains what's happening in Syria
  https://www.youtube.com/watch?v=Mg6B0P-127w

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een ooggetuigenverslag.

   Open brief aan VRT – Pater Daniel Maes

   https://willyvandamme.wordpress.com/2020/09/13/open-brief-aan-vrt-pater-daniel-maes/

   Verwijderen
  2. Zet Jordanië en KSA ook maar op dat lijstje.

   Als de support van de Syrische bevolking niet zo groot was geweest was Syrië gevallen. Naast dat Morsi was afgezet. Pff als die aan de macht was gebleven had ik niet geweten wat er was gebeurd.

   Verwijderen