woensdag 9 september 2020

Jensen Sloopt Slob

Nee, we zijn het niet altijd met Jensen eens. Ja, zijn Trump- en VS-adoratie delen wij niet. Zijn blinde vlek voor Beiroet en Libanon, toch wel een dingetje deze zomer, is apart. Want als je de achtergronden van Beiroet, en ook 9/11 begrijpt, dan kom je ook dicht bij de achtergronden van de Covid-Hoax. Jensen is niet de enige in de alternatieve media die dat links laat liggen.

Maar zijn corruptie-onthulling bij de NPO van gisteren was spot on.

ChristenUnie-Capo Slob werkt als de Mob. 19 Miljoen Corona-geld doet hij aan de NPO cadeau. Extra. Bovenop de toch al circa 800 Miljoen. Daar zal NPO-baas Shula Rijxman tevreden over geweest zijn. En natuurlijk altijd bereid tot wederdiens. Zoals dat bij de Mob gaat: Quid pro quo. Geen kritische Corona-noot bij de NPO. Inderdaad. De staatsmedia zijn het virus. Is Slob een Mobster? Gaat Slob zijn ChristenUnie ook de spoedwet goedkeuren?


Hypocriete Ghislaine Plag opent op Radio 1 de aanval op het volk. Vandaag alweer voor de tweede dag op rij, gaat Plag tekeer tegen burgers die onfatsoenlijk zouden zijn tegen politici en journalisten. Het is juist omgekeerd. Het is opmerkelijk hoe gedwee, en hoe beleefd het Nederlandse volk blijft. In enkele maanden tijd is een feestje geven een criminele daad geworden. Kom je als ouder de school niet meer in. Mag je de leerkracht van je kind enkel per computer spreken. Kun je je moeder niet meer normaal opzoeken, laat staan een knuffel geven. Kun je het verjaardagsfeest van je familielid overzee wel vergeten. Het bezoeken van je favoriete Griekse eiland ook. Kunnen studenten niet eens meer naar een collegezaal. Worden hele bedrijfstakken hun broodwinning afgenomen. Etcetera (vul aan in de comments). Het is in -het door burgeroorlog geteisterde Donetsk?- inmiddels vrolijker, vrijer en frisser dan in Nederland. Maar volgens Plag zijn Nederlandse burgers die hun stem verheffen het probleem.

Jensen heeft gelijk. Media = Virus.

Ghislaine Plag = Het Probleem.


10 opmerkingen:

 1. Coronavirus: Social gatherings above six banned in England from 14 September

  'Social gatherings of more than six people will be illegal in England from Monday - with some exemptions - amid a steep rise in coronavirus cases."

  "At-a-glance: What are the new rules?
  Social gatherings of more than six people in England will not be allowed in law from Monday 14 September
  The new rule applies to people in private homes, indoors and outdoors, and places such as pubs, restaurants, cafes and public outdoor spaces
  It applies to all ages
  The rule does not apply to schools and workplaces, or weddings, funerals and organised team sports
  A full list of exemptions is due to be published before the law changes
  People who ignore police could be fined £100 - doubling with each offence to a maximum of £3,200"

  The Archbishop of Canterbury, Justin Welby, said the new rules did not affect places of worship as that is "not a social gathering".

  And Parkrun - which earlier this week announced it was to resume in England - is "unaffected" as it is an organised sport, its organisers said.

  No 10 said any group of seven or more people gathering anywhere "risks being dispersed by police or fined for non-compliance".

  BBC political correspondent Nick Eardley pointed out that pubs and restaurants would be allowed to have more than six customers inside, but that the groups of six would have to be socially distant from each other.

  The rationale behind allowing this, but not allowing larger groups of people inside other people's homes, is that businesses can only be open if they follow safety and hygiene measures set out by the government, he added.

  Downing Street said Mr Johnson held a virtual roundtable with police forces last week, and heard officers wanted clearer rules and enforcement on social contact."

  The number of people allowed to meet inside or outside varies in the UK's four nations. If you are meeting indoors: up to eight people from three different households can meet in Scotland; up to six people from two households in Northern Ireland; up to four households can form an "extended household" in Wales.

  meer lezen op:

  https://www.bbc.com/news/uk-54081131?at_custom1=%5Bpost+type%5D&at_custom2=twitter&at_custom3=%40BBCBreaking&at_campaign=64&at_custom4=2D517C66-F21A-11EA-AB61-E1A196E8478F&at_medium=custom7

  De maatregelen zijn onsamenhangend, tegenstrijdig, verwarrend, willekeurig, opportunistisch, maar dat geeft allemaal niet. Zo lang je maar GEHOORZAAMD.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is nu even een kwestie van tijdrekken en alvast de censuur op het internet verder aanscherpen:

   "Hebben jullie al gehoord wat onze Ferd te zeggen heeft?"
   https://twitter.com/Poempieloempie/status/1303326148428955652

   Tot het wat kouder wordt en de vaccins massaal beschikbaar zijn.

   Verwijderen
  2. [de vaccins massaal beschikbaar zijn]

   Daar is vandaag een kink in de kabel gekomen. Astrazenica heeft de ontwikkeling even stopgezet, want een proefpersoon had een 'onbekende ziekte' ontwikkeld: hij had een ontsteking aan het ruggenmerg opgelopen. Die persoon kon niets meer doen.
   Handig, voor € 4.700,00 beloning in de rolstoel terecht komen door je als proefkonijn te melden.

   Verwijderen
  3. https://www.bndestem.nl/dossier-coronavirus/test-coronavaccin-stopgezet-kunnen-miljoenen-doses-nu-de-prullenbak-in~a636f877/

   Verwijderen
  4. ['t Is nu even een kwestie van tijdrekken en alvast de censuur op het internet verder aanscherpen:]
   Dat heb ik al vaker gezegd: stap van die msm af en zoek andere kanalen. Laat faceboek en twitter achter met een verwijzing naar je nieuwe kanalen. Na verloop van tijd volgen er meer. In de gegeven tw-link zag ik een paar keer 'vpn' voorbijkomen. Dat is een begin, die heeft het door.

   Verwijderen
 2. [burgers die onfatsoenlijk zouden zijn tegen politici] Uit de openingstekst.
  Ik vond wel, dat die man, die tegen Pieter Omzigt liep te fulmineren, dat juist tegen de verkeerde deed. Omzigt heeft in het verleden laten merken, wel naar de burger te luisteren, maar is door het MH17 debacle teruggefloten. Dat het cda inmiddels volkomen 'fout' is geworden, kan hij in zijn eentje niets aan doen. Hooguit overlopen naar een andere partij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Initiatief van Arno Wellens. barstmaar.eu
  Allemaal tekenen, anders ben je een hoop geld kwijt. Uitleg op de website.

  [Hij staat boven de wet. Het ESM-verdrag regelt dat ook de politie zijn kantoor niet mag betreden, hij is op elke manier onschendbaar en hij hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Het is voor journalisten ook onmogelijk om hem een gewone vraag te stellen.

  Juist omdat hij zo machtig is, zijn landen als China bereid om weer geld aan Griekenland uit te lenen, als er iets gebeurt betaalt Nederland wel. Of Nederland daar straks wel zin in heeft is irrelevant geworden dankzij het ESM, want de Nederlandse regering gaat daar niet meer over. Binnen zeven dagen moeten we elk bedrag betalen dat Regling nodig heeft.]

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Het probleem dat ik heb met Jensen is dit:

  Stel je spreekt iemand die je bijna overtuigd hebt van je gelijk en die zegt: ‘dat hele Covid verhaal, daar twijfel ik nu ook wel aan. Waar kan ik op internet een goede bron vinden die al jouw standpunten nog eens rustig doorneemt waarna ik beter conclusies kan vormen?’

  Wat zeg je dan? Zeg je dan: ‘kijk eens naar Robert Jensen?’ Ik denk dat de meesten hem associëren met de schreeuwlelijk van radio of tv, niet met een rustig iemand. Waarna de meesten zullen denken dat je gek bent (en gaan door met het lezen van hun kwaliteitskrant). En voor de mensen die ondanks dat, of die misschien Jensen niet kennen van radio of tv, toch gaan kijken, zien een zwart getinte studio met een man die boodschappen op zijn T-shirt draagt en haken vervolgens af omdat ze dat niet associëren met ‘rustig’. Wat houd je dan over qua publiek: een zeer kleine bron die ziet dat het niet gaat om hoe de man zich gedraagt of hoe hij er uit ziet, maar om wat hij zegt. Maar die mensen waren er hoogstwaarschijnlijk zelf ook wel achter gekomen hoe het zit met Covid.

  Zo gezien, en zo zie ik het, heeft Jensen geen enkele toegevoegde waarde in de hele Covid discussie.

  Wel kan hij natuurlijk mensen op een dwaalspoor zetten op het moment dat hij hun vertrouwen heeft gewonnen en ze het denken, lekker makkelijk, aan hem overlaten.

  Wat is er eigenlijk zo moeilijk aan Covid, anders dan om in te zien dat het een non-issue is?

  2 punten die de Covid discussie doen eindigen (en waar je geen slip, slap of slob voor nodig hebt)

  10 000 mensen gingen dood met griep in het groeiseizoen van 2018, de teller van Covid staat nu op iets meer dan 6000. Maw: covid is niet gevaarlijker dan griep.

  De gemiddelde leeftijd van overlijden met Covid is 82 jaar, de gemiddelde leeftijd van overlijden in NL is 81 jaar. Maw, Covid heeft geen enkele invloed op het overlijdensrisico in NL.

  Waarna we kunnen overgaan tot de orde van de dag.

  Maar dan heeft Jensen geen podium meer. En ook dat is onderdeel van ‘het probleem’


  BeantwoordenVerwijderen