woensdag 12 augustus 2020

Coronoa-Willekeur sloopt Supermarkt-Ondernemer Berning

In het Twentse Noord-Deurningen hebben BOA's en de gemeente het sinds kort gemunt op supermarkt ondernemer Berning. Ze willen hem morgen donderdag een Berufsverbot opleggen en hem zijn nering laten sluiten. Klanten en sympathisanten komen de man morgenochtend steunen om open te blijven.

Kijk de video met zijn commentaar, HIER.


2 opmerkingen:

 1. OT: NIEUWS OVER DE ONDERSTE STEEN

  In de maanden na het neerstorten van MH17 publiceerde de SBU, de veiligeheidsdienst van Oekraine, met een zekere regelmaat telefoontaps die zouden bewijzen dat de rebellen uit de Donbas MH17 zouden hebben neergeschoten. Hoewel er van meet af aan reden was om te twijfelen aan de authenticiteit van die taps kenden Bellingcat en de MSM geen enkele reserves. Ieder tap werd door hen omarmd als nieuw bewijs van wat voor hen van meet af aan als vaststond; de rebellen hadden het gedaan.

  Igor Bezler werd vlak na de ramp met MH17 op basis van die SBU fakes aanvankelijk zelfs tot hoofdverdachte gebombardeerd. Onlangs publiceerde de Anatoly Shariy een video waaruit onomstotelijk blijkt dat de SBU tapgesprekken met zijn manschappen n.a.v. het neerscjieten van een SU25 een dag eerder heeft gemanipuleerd en geantidateerd om Bezler aan MH17 te koppelen. Videoclip:12 min

  MH17 - Publication of the full phone tape of Bezler
  https://lbry.tv/@DonbassInsider:2/sharyi-mh17-bezler-tape-en:2

  Dit is niet de eerste keer dat de SBU in de MH17 zaak betrapt wordt op het fabriceren van vervalst 'bewijsmateriaal' tegen de rebellen. Het Staatsjournaal en de overige usual suspect, altijd haantje de voorste om alle oprispingen van SBU en Bellingcat waarmee de rebellen en/of de Russen in de beklaagdenbank gezet kunnen worden in de publiciteit te brengen, zwijgen nu in alle talen. Rectificaties blijven achterwege.
  Op een normaal mens komen die vervalsingen van de SBU als weinig minder dan een schuldbekentenis over.

  Meer nieuws over de nieuwste vervalsingen van de SBU is te vinden op de twitter van Max vd Werff en Stefan Beck

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zorg dat deze man ontslagen gaat worden.

  https://voorvrijheid.nu/nieuws/ontslagbrief-feike-sijbesma/

  BeantwoordenVerwijderen