zaterdag 3 november 2018

Jesse Klaver "vergeet" 126 miljard met zijn warmtepomp



Je kan er altijd een keer naast zitten met een nulletje, maar als je dat doet met je stokpaardje (de warmtepomp mag je Jesse's stokpaardje noemen), en ook nog eens in een uithaal waarbij je je opponent verwijt niet te kunnen rekenen, dan sla je best wel een pleefiguur.

Het was ook niet Jesse's eerste rekenfoutje; ook bij de kosten van de EU per burger zat meneer er "slechts" een factoor 1000 naast.

Commentaar Blik op NOS-journaal
140 miljard gaan we uitgeven voor 0,0000001 graad minder opwarming.... Welkom in het Holland van Groen Links en Marc Rutte.

14 opmerkingen:

  1. Klaver: "Het doordrukken van de rekentoets is exemplarisch voor de toetsgekte van staatssecretaris Dekker. Rekenen is belangrijk, maar daarom moet de nadruk liggen op het verbeteren van het rekenonderwijs en niet op een toets."

    https://groenlinks.nl/nieuws/groenlinks-wil-af-van-rekentoets

    BeantwoordenVerwijderen
  2. https://twitter.com/paulrikmans/status/1058618055046189057

    Gisteren weer een wirwar van trails hoog in de lucht boven het traject Rotterdan - Den Haag. Let ik er zelf meer op is de intensiteit van het sprayen toe aan het nemen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier in Heiloo ook heel vaak boter/kaas/eieren en dan opeens een hele dag niet, maar een vriend van mij heeft opgemerkt dat ze dan 's nachts druk in de weer zijn.

      Verwijderen
    2. Waren dit keer inderdaad supermooie vierkantjes gemaakt. Klopt.

      Verwijderen
    3. Bij contrail en de oorzaak ervan is het belangrijk naar de satellietfoto en de weerkaart te kijken. Gisteren lag er een wolkenband boven Engeland en werd vochtige warme lucht van de hurricane-achtige depressie boven Italië in onze bovenlucht aangevoerd. Een ideale situatie voor ontwikkeling van condensstrepen.

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    5. Dit houdt in dat alle boosaardige acties (zoals oorlogen en regime changes) die vanuit 'The Evil Empire' worden bedacht een natuurlijke oorzaak hebben.

      Verwijderen
    6. Nee, dat houdt het niet in. Juist niet, want de enige kans om tot een juiste analyse te komen is nuchtere observatie, fact checking en logisch denken.

      Het andere is instinctief, en dan zijn je conclusies voorspelbaar (en dus beïnvloedbaar)

      Verwijderen
    7. Yep, het heeft niets te maken met Amerikaanse evildoers die een oorlogsbiolab in Georgië neerplanten voor humanitaire doeleinden en puur gebaseerd op een natuurlijk proces. De Ebola en HIV virussen zijn niet ontwikkelt in het Fort Ditrick biolab maar een natuurlijk fenomeen. Er bestaat geen aanhangsel in HR2977 waarin het DOD het congres afraadt om de uitstoot van chemtrails te verminderen.

      Verwijderen
    8. Biologen zijn binnenkort in staat om voor elk griepvirus één vaccinatie te ontwikkelen. Dat is knap, als je als bioloog niet weet wat voor mutatie zich dit jaar ontwaard. Behalve als je als bioloog iets te maken hebt met die mutatie natuurlijk.

      Verwijderen
    9. Filantroop Bill Gates is India niet uitgetrapt omdat hij Indiase meisjes met vergiftigde tetanusvaccinaties in heeft laten spuiten die hen onvruchtbaar hebben gemaakt. Dat is allemaal niet waar hé @Rootman. Bij jou is elke Amerikaan nog een goede Amerikaan.

      Verwijderen
    10. Bij jou bestonden chemtrails niet en toch weer wel. Zij het in het politiek correcte; "Maar niet in die mate dat het een gevaar voor de mensheid oplevert."

      Verwijderen
    11. Blijf toch eens weg van die kwaksites , Joop!

      Er zijn genoeg echte problemen in de wereld...

      Amerikanen zijn niet beter of slechter dan Nederlanders.

      In wetenschap, aardrijkskunde en geschiedenis zijn ze wel een stuk slechter. Hun MIC is 99 % incompetent.

      Die biolabs zijn een soort Darpa-dinges, net als hun space warfare. Gaat niet werken bij biodiverse bevolkingen, heb ik al uitgelegd. En big pharma experimenteert op mensen in de 3e wereld vanwege shortcuts. Gevaarlijk? ja. Dodelijk? soms.

      En oh ja, je hebt nog nooit aannemelijk gemaakt WAAROM men chemtrails zou sprayen (of WAAROM men de bevolking zou vergiftigen met kwalijke vaccins, afgezien van het motief slordigheid) Het resultaat en de methode kosten alleen maar geld immers, en er is geen doel.

      Al deze kwalijke zaken zijn uitvloeisels van het neoliberalisme en corporatisme.

      En fuck hr2977!

      Verwijderen
  3. Interview met onze ambassadrice in Rusland.

    https://xevolutie.blogspot.com/2018/11/766-interview-met-onze-ambassadrice-in.html

    BeantwoordenVerwijderen