dinsdag 12 januari 2016

Nazi-Verharmloser Starink krijgt platform bij Volkskrant

Alles en iedereen wordt uit de kast gehaald om het associatie-verdrag met Oekraine maar door de strot geduwd te krijgen. Zelfs de hardnekkige NAZI-verharmloser Laura Starink mag haar macabere leugens en halve waarheden verkondigen bij de Volkskrant, waarvan we al eerder constateerden dat de waarheid voor het zwalkende blad slechts van secundair belang is.

We analyseren enkele van Starink's meest morbide passages:Starink:

"In Odessa kwam de ontnuchtering toen vechtpartijen tussen pro- en antimajdanners ontaardden in de brand in het Vakbondshuis, waarbij 42 pro-Russische activisten omkwamen."

Wat Starink hierboven dus doet is wat de Duitsers zo mooi "verharmlosen" noemen, en wel het verharmlosen van de pogrom die Oekraïense nationalisten uitvoerden op pacifistische pro-federalisatie demonstranten in Odessa. Starink verharmlost deze dodelijke pogrom door niet over pogrom te spreken, maar over vechtpartijen tussen pro- en anti-maidanisten. Maar in dit geval spreken over vechtpartijen tussen twee partijen is net zo bizar als de Kristalnacht waarbij enkel Joden omkwamen te omschrijven als "vechtpartijen tussen Joden en niet-Joden", of de Israelische campagne in Gaza in de zomer van 2014 als clashes tussen Palestijnen en Israëlisch te noemen, terwijl het enkele Palestijnse wijken waren die door de Israëlisch met de grond gelijk gemaakt werden.

Starink geeft -gelukkig- haar eigen ongelijk eigenlijk ook direct toe want ze spreekt zelf enkel over pro-Russen (beter zou zijn pro-federalisatie) die het leven lieten; meer bewijs voor het feit dat dit geen (enigszins gelijkwaardige) vechtpartij was, maar een regelrechte pogrom kun je nauwelijks krijgen. En ook de beelden van de slachting van Odessa spreken boekdelen.

Starink:

"Sindsdien, vertelde men mij in Odessa, snapt iedereen hoe gevaarlijk het opdrijven van de spanningen is. Ook het Russischtalige Odessa koos voor Oekraïne."

We hebben het bij sommige andere "Ruslandkundigen" van de staatszenders al eerder gezien: hun vermogen om oorzaak en gevolg, en dader en slachtoffer, als een Hans Klok of een Mindf*ck om te draaien. Een pogrom, wordt "clashes", en nu maakt NAZI-verharmloser Starink ervan dat Odessa voor Oekraine koos. Het is van een niveau als Nederland in de Tweede wereldoorlog koos voor Duitsland. En dat kiezen voor Oekraine zou dan komen nadat men zich zogenaamd realiseerde "hoe gevaarlijk het opdrijven van de spanningen is"

Starink is duidelijk van het type Oslo-syndroom. Ze zegt zelf dat de pro-Russen de onderliggende partij waren, degenen die lijden onder het geweld, onder het geweld van de Oekraïners dus. Iedereen weet nu hoe gevaarlijk die Oekraïners zijn. En daarom (daarom in de logica van Laura Starink) kozen ze voor... Oekraine! Het is van een logica als "de Palestijnen weten nu hoe gevaarlijk de Israëli's zijn. Gaza koos voor Netanyahu! Gaza koos voor Israel! De Joden kozen voor Hitler. Odessa, 42 man 1 voor 1 dood geknuppeld door Oekraïners, koos voor... Oekraine!

En nu Nederland, moet van Laura Starink ook voor Oekraïne kiezen! Associeren met Oekraine! Omdat het land van die vruchtbare grond heeft. De moraal van Laura Starink gaat zover als de diepte van een pootaardappel! Niet heel erg diep!

Prawi Sector

Verder liegt ze er nog een eindje op los betreffende de electriciteitsproblemen op de Krim. Die zijn veroorzaakt door Prawi Sector, de Oekraïense ultra-nationalisten, die Starink wijzelijk liever niet benoemt, maar die net als in Odessa, ook met de electriciteits-masten die de stroom naar de Krim moeten brengen, vrij spel hebben. Prawi Sector legt een paar van die masten om, en de inertie of de onwil van de regering in Kiev doen, net als bij Odessa, de rest. Want net zoals er in Odessa niemand van de Oekraïense moordenaars is opgepakt, laat men de electriciteits-masten lekker lang op de grond liggen om de Russische Krim te tarten.

Maar de Oekraïners snijden zichzelf in de vingers want de Russen versnellen simpelweg het proces van stroomtoevoer vanuit Rusland. Daarbij hebben de Russen op verzoek van een dorp in de Oekraine, die mensen op hun verzoek netjes van gas voorzien wat de Oekraïners zelf blijkbaar niet konden leveren. Daarbij laat Starink nog na te vermelden dat Oekraine weigert de Russen 3 miljard dollar terug te betalen terwijl die lening al lang "due" is. Zoals gebruikelijk ontbreekt het perspectief van de Russen bij Starink. Oekraine is dus de-facto failliet. En ook zoals gewoonlijk ontbreekt bij Starink het perspectief van de slachtoffers van Odessa. Als Nazi-verharmloser ligt haar sympathie duidelijk niet herkenbaar bij deze slachtoffers en blijft ze haar best doen de failliete Oekraiense Neo-Nazi verharmlosers bij Europa te betrekken.

Laura Starink. Nazi-verharmloser sinds 1954?

167 opmerkingen:

 1. Mooi artikel Blik!

  Ik zie in de NRC ook de pro Oekraïne stukjes verschijnen. Waarom heeft alle MSM toch altijd dezelfde visie ?. Ze zijn of waren ook allemaal positief over de grote stromen vluchtelingen in de EU en nu zijn ze weer allemaal positief over Oekraïne. Als we Druncker mogen geloven staat ons een grote ramp te wachten als we NEE tegen het associatie verdrag stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Waarom heeft alle MSM toch altijd dezelfde visie ?. "

  Dank, Oli. Ik neem aan een retorische vraag, maar ik zal 'em voor de zekerheid toch maar inkoppen...

  Zou het er mee te maken kunnen hebben dat de VS/CIA willen dat Oekraine associeert met de EU, en dat daarom de "gleichgeschaltete media" als Volkskrant, NRC, NOS, etcetera er ook achter gaan staan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het er mee te maken kunnen hebben dat de VS/CIA willen dat Oekraine associeert met de EU, en dat daarom de "gleichgeschaltete media" als Volkskrant, NRC, NOS, etcetera er ook achter gaan staan?
   Precies.

   Verwijderen
  2. De oorzaak is, dat alle media hun nieuws uit dezelfde bron krijgen: de internationale persagentschappen zijn allemaal eigendom van Rothschild.

   Verwijderen
  3. De oorzaak is, dat alle media hun nieuws uit dezelfde bron krijgen: de internationale persagentschappen zijn allemaal eigendom van Rothschild.

   Verwijderen
  4. Bewijs:
   Uit congressionele verhoren uit 9 februari 1917 informeerde congressman Calloway ons dat JP Morgan (een stroman voor de Rothschilds) in Maart 1915 12 man aan het werk gezet heeft om de meest invloedrijke kranten uit te zoeken om de publieke opinie in Amerika te beïnvloeden.
   Ze onderzochten 179 kranten en kwamen tot de conclusie dat het voldoende was om de 25 grootste kranten te bezitten cq controlerend belang in te hebben. In alle kranten werd een (hoofd) redacteur gezet die er op moest toezien dat de lezers de "juiste informatie en de juiste interpretatie" van het nieuws krijgen.

   “In March, 1915, the J.P. Morgan interests, the steel, ship building and powder interests and their subsidiary organizations, got together 12 men high up in the newspaper world and employed them to select the most influential newspapers in the United States and sufficient number of them to control generally the policy of the daily press in the United States.

   “These 12 men worked the problems out by selecting 179 newspapers, and then began, by an elimination process, to retain only those necessary for the purpose of controlling the general policy of the daily press throughout the country. They found it was only necessary to purchase the control of 25 of the greatest papers. The 25 papers were agreed upon; emissaries were sent to purchase the policy, national and international, of these papers; an agreement was reached; the policy of the papers was bought, to be paid for by the month; an editor was furnished for each paper to properly supervise and edit information regarding the questions of preparedness, militarism, financial policies and other things of national and international nature considered vital to the interests of the purchasers".

   Looking Back: Fed Created in 1913, JP Morgan Buys 25 Newspapers in 1917, Replaced Editors
   http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2014/11/looking-back-fed-created-in-1913-jp-morgan-buys-25-newspapers-in-1917-replaced-editors-2937944.html
   http://www.mindfully.org/Reform/Morgan-Buys-Newspapers9feb17.htm
   Uit de commissie van 12 man is later in 1921 de Council on Foreign relations gevormd. Die o.a tot taak heeft om de pers verder te consolideren.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations

   Nu bestaat de MSM nog maar uit een oligarchie van 5 of 6 bedrijven.
   Five giant corporations control 90 percent of US mass media. And direct links connect all five of these media conglomerates to the political establishment and the economic and political power-elites of the United States.

   These five conglomerates are Time Warner, Disney, Murdochs' News Corporation, Bertelsmann of Germany, and Viacom (formerly CBS). Their control spans most of the newspapers, magazines, books, radio and TV stations, movie studios, and much of the web news content of the United States. These conglomerates are in large measure responsible for inculcating the social, political, economic, and moral values of both adults and children in the United States.
   https://www.rt.com/op-edge/158920-us-ukraine-media-control/

   Zo is de rest van de pers ook in handen van biljonairs/oligarchen, zoals jeff Bezos.
   Amazon’s Jeff Bezos Explains Why He Bought The Washington Post

   Oligarchie bezit ook in Nederland de pers
   Wie heeft gelijk: mainstream of anti-mainstream media?
   http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/wie-heeft-gelijk-mainstream-anti-mainstream-media/

   Verwijderen
  5. Ach tja, RT dus niet serieus te nemen als staatszender van Poetin....

   Verwijderen
  6. Ach kroeltje, kom met bewijzen dat RT dit uit zijn duim zuigt.

   Who Owns The Media? The 6 Monolithic Corporations That Control Almost Everything We Watch, Hear And Read
   http://www.dcclothesline.com/2014/10/23/owns-media-6-monolithic-corporations-control-almost-everything-watch-hear-read/

   Verwijderen
  7. Cruel, het foldertje van het Jehova genootschap vertrouw ik ook niet, punt is, wil je je nog langer een oorlog in laten liegen? Als jij met voorbeelden en bewijzen komt waar RT de mist in gaat dan ben jij mijn man. Zolang je je laat gebruiken als zendeling om het het dogma van onze MSM aan de man te brengen vertrouw ik je net zo goed als de eerste de beste Jehova met zijn foldertjes. Nu ik er even over na denk......Eigenlijk nog minder, excuus aan alle Jehova's.

   Verwijderen
  8. Cruel is niet echt een visionair, toch?

   Verwijderen
  9. Kroel,
   Ik zeg alleen dat de pers door wat oligarchen gecontroleerd wordt. Het "nieuws" heeft een agenda. Onafhankelijk nieuws bestaat niet in de MSM. Russische nieuws heeft ook een agenda. Nieuws zonder agenda is alleen te vinden op het internet.

   Verwijderen
  10. "Ook fout oli, ook nieuws op internet heeft een agenda"


   Ok, je hebt gelijk. Iedereen heeft een agenda. Zo wil Blik de propaganda van de MSM aan de kaak stellen met als speerpunt de propaganda van de MSM in het oekraïense conflict. Dat is denk ik de agenda van Blik, zeker weten doe ik dat natuurlijk niet.

   Verwijderen
 3. Senator Black

  Turkey and Saudi Arabia biggest threats to world peace – Sen. Black
  https://www.youtube.com/watch?v=gBTH1O_pIvE&feature=youtu.be

  Erdogan wil de grote sultan worden, maar voorlopig zakt zijn verscheurde land dieper weg in het moeras. Bom aanslagen in de steden. Steeds minder toeristen zullen naar Turkije gaan. Turkije valt uit de top 10 van meest gewilde vakantie land.
  Turkey: 'IS suicide bomber' kills 10 in Istanbul Sultanahmet district
  http://www.bbc.com/news/world-europe-35290760

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ons burgers is nooit gevraagd om Europa mede vorm te geven. Wat is het resultaat nu ?. Er is totaal geen draagvlak voor Europa. We hebben Hongarije gezien, we zien nu polen en dit krijgen we nu uit Spanje.

  Political uprising in Spain shatters illusion of eurozone recovery
  http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/12063001/Political-uprising-in-Spain-shatters-illusion-of-eurozone-recovery.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ons burgers is nooit gevraagd om Europa mede vorm te geven."

   Dat is dus niet waar
   U kon elke 4 jaar, en soms vaker, uw stem laten horen

   En de meerderheid heeft voor EU gekozen

   Verwijderen
  2. Zelfs onze parlementsleden weten niet wat in het Verdrag van Lissabon staat.

   Verwijderen
  3. We kunnen gewoon kiezen hier wie voor ons in Europa beslissen en ook nog eens landelijke verkiezingen. Dat kunnen de landen rond Rusland niet maar die bemoeit zich wel, met wapengekletter en al, wel met binnenlandse problemen van soevereine staten. Wat is het verschil?? Zie geen Europees leger hier proxy oorlogen opzetten, het Russische leger/Kremlin doet dit wel in Tsjetsjenië, Georgië, Oekraïne, en probeert het ook in de Baltische staten die dit tot nu toe nog hebben weten tegen te houden...

   Verwijderen
  4. @1974

   Ja, we kunnen gewoon gaan stemmen. Alleen heeft dat geen enkele invloed op de gang van zaken in de EU. Die situatie wordt eufemistisch het 'democratisch tekort' van Europa genoemd en tegen verkiezingstijd worden daar dan altijd even krokodillentranen over gehuild. Daarna is het weer buisiness as usual. En buisiness as usual betekent dit:


   “We decide on something, leave it lying around and wait and see what happens. If no one kicks up a fuss, because most people don't know what has been decided, we continue step by step until there is no turning back.”

   http://www.economist.com/node/3194484

   Getekend Jean-Claude Juncker.

   Geen idee wat dit met Rusland of andere Oost Europese landen te maken heeft.

   Verwijderen
  5. Beste cruelman: mijn pseudoniem Rootman voer ik al jaren, oa op Joop,nl, maar ook op het blog van de Saker bv. Ik heb in die tijd oa geleerd me niet te laten verleiden tot gekibbel over zaken buiten mijn expertise en zaken die voor een goed observeerder pro en contra bekend geacht kunnen zijn (zoals de verschillende theorieeën over MH17, aanwijzingen mét hun zwakke punten).

   Dus verwacht van mij geen keten van reakties en tegenreakties; ik plaats mijn standpunt en reageer daarna op inhoudelijke en originele bijdragen: that´s it!

   ---Sorry mijn eerdere teruggetrokken reaktie bevatte teveel typo´s

   Verwijderen
 5. @Joop,
  Bearish J.P Morgan says sell stocks on any rally
  http://www.marketwatch.com/story/bearish-jp-morgan-says-sell-stocks-on-any-bounce-2016-01-11
  JPMorgan is nu ook negatief. Voor het eerst dat ik ze zo negatief hoor. Ik heb ze eigenlijk nog nooit negatief gehoord over aandelen, behalve in maart 2009 toen de aandelenbeurs bodemde. Verkoop al je aandelen zeggen ze nu. Niet een gedeelte, nee allemaal en dat zeggen too big to fail banken. Zeer opmerkelijk. De FED, in de vorm van Fisher, weet dit toch ook al lang. Waarom zegt hij dat de FED nog steeds de rente verhogingen gaat doorvoeren ?. Het lijkt wel of ze nu voor de crisis gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. President Barack Obama said in his State of the Union address on Tuesday that America has “the strongest, most durable economy in the world” and called claims of economic decline "fiction."
   https://www.rt.com/usa/328707-obama-state-union-address/

   Sinds Obama betekenen woorden niets meer. Terwijl de Baltic dry index op record laagte staat en het vracht vervoer per trein in amerika met 5% daalde, 92 miljoen amerikanen niet werken en too big to fail banken zeggen dat je je aandelen moet verkopen zegt de orwelliaanse autocue lezer dat er geen economische achteruitgang is

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   Dat is heftig! Ik zat gisteren nog met mijn oren te wapperen dat RBS haar klanten adviseerde om hun aandelen voor de wat lagere fondsen te verkopen. Zwaar weer op komst!

   "Het lijkt wel of ze nu voor de crisis gaan."

   Kansberekening, wat gebeurd er als Rusland de oorlog wint?

   Daar zijn de bankiers niet blij mee!

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Ja, die Obama bakt ze weer bruin, 94 miljoen geregistreerde werklozen (Let wel; geregistreerde werklozen hé, er zijn massa's Amerikanen die zich als werkzoekende hebben laten uitschrijven, dus die 94 miljoen is nog een fictief getal.) en 45 miljoen aan de food stamps. Zij kunnen hun eigen producten die in China vervaardigt worden niet meer invoeren waardoor de Chinese beurs in elkaar donderde.

   Verwijderen
 6. Towards the collapse of Saudi Arabia
  http://www.voltairenet.org/article189846.html

  "Far from acting to prevent this tragic end, the US protectors of the kingdom are awaiting it with impatience. They continually praise Prince Mohammed’s « wisdom », as if encouraging him to make even more mistakes. Already in September 2001, the US Committee of the Chiefs of Staff were working on a map for the re-modelling of the « wider Middle East », which planned for the separation of the country into five states. In July 2002, Washington was considering ways of getting rid of the Saud family, during a famous session of the Defense Policy Board. From now on, it’s just a matter of time".

  Dat SA en Turkije ook gedestabiliseerd moeten worden is wel duidelijk. Volgens dit artikel was de committee of the chiefs of staff daar in 2001 al mee bezig. Het land zou uiteenvallen moeten vallen in 5 delen. Logisch dat er heel wat partijen zijn die verlekkerd naar de olieputten van SA kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan te bedenken dat de olie van SA door de VS gekocht wordt met schuldpapier! Wat gebeurd er dan als de $ in elkaar stort?

   Verwijderen
  2. Wat gebeurd er dan als de $ in elkaar stort?
   Dat is precies wat gaat gebeuren. (net als andere munten) Dan heeft KSA alleen nog de andere bezittingen die nog wat waard zijn. De honderden miljarden aan Amerikaans schuldpapier zijn ze kwijt.
   Nu gaat de jonge prins zijn kroon juweel Aramco verkopen. Bij deze olieprijs.!Man man man verkoop toch dat amerikaanse schuldpapier. Hij mag dat waarschijnlijk niet verkopen van de moneymasters.

   Verwijderen
  3. Op dit moment staat eerder de roebel op instorten dan de dollar of Euro...maar ja, dat komt jullie niet uit dus jullie blijven maar voorspellen dat de dollar valt. Alleen op dit blog al 23 keer...en nog steeds is de dollar de sterkste munt gek genoeg. Kunstmatig misschien?? Kan heel goed, hoor je mij niet zeggen...en als dat zo is blijft dat niet eeuwig zo, ook dat is zeker. Maar de economie in Rusland staat op dit moment zeer onder druk, de Amerikaanse en Europese tonen weer lichte groei....nog geen jubelstemming maar goed...beetje raar dat jullie hier halleluja bij alles wat Russisch is roepen maar waarom investeert er dan niemand meer in Rusland, behalve bij de gas- en olieproducenten??

   Verwijderen
  4. Rusland heeft het moeilijk sinds begin 2015. Heb je mij altijd horen zeggen.

   Verwijderen
 7. Even qua artikel; de gehele wereld, behalve Rusland dan, ziet de Krim nog steeds als onderdeel van Oekraïne. Dat Blik het uiteraard vernoemd als de Russische Krim betekent dus al dat Blik propaganda verspreidt. Die sancties zijn er juist omdat Rusland zich zomaar een stuk land toe-eigent van een soeverein land. Maar dat wordt hier uiteraard doodgezwegen. Dan de dood van de Russische relschoppers in Odessa. Zeer tragisch en onnodig, dat ben ik met Blik eens. Maar het is geen moordpartij, eerder een uit de hand gelopen ongeluk waarbij helaas zoveel mensen de dood vonden. Daarom hoor je de internationale media er ook weinig over, want het was een zeer tragisch ongeluk. Dat jullie als pro-Russen het als een massaliquidatie zien snap ik ook, maar het was het niet. Een vrijwillige aansluiting van de Krim bij Rusland was het ook niet, anders had Poetin geen leger hoeven sturen, wat hij dus WEL gedaan heeft. Maar ja, alles wordt hier verdraaid en gespind ten faveure van de agressor, Rusland dus....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dan nog over het laatste stukje. Gesteld wordt door Blik dat Starink geen compassie heeft met de slachtoffers van Odessa. Dat heeft ze wel, ze noemt echter, net als ik, een andere versie over hoe het gegaan heeft. Das heel iets anders. Daarintegen is dit blog nog erger; nog nergens heeft het sympathie getoond met de nabestaanden en slachtoffers van MH17...sterker nog, er werd zelfs even gedacht dat het helemaal fake was, gedaan om Rusland maar te beschadigen. Maar in geen enkel stuk door Blik of een reactie van zijn vaste reaguurders ( buiten LGK, mennie en ik om) ook maar 1 stuk waarin medeleven wordt betuigd met de slachtoffers. Ook niet bij de diverse terroristische aanslagen; waren allemaal false flags, met acteurs die slachtoffers speelden enz....Dit zal Blik wel niet lang laten staan want de waarheid is te hard voor hem en aangezien hij hier altijd de waarheid censureert zal het nu ook niet anders gaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben mild vandaag en je bent hier best on-topic en beledigt geen andere reaguurders, dus laat ik je bijdrage, in ieder geval voorlopig, staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   "Ik ben mild vandaag en je bent hier best on-topic en beledigt geen andere reaguurders, dus laat ik je bijdrage, in ieder geval voorlopig, staan."

   Nee, hij beledigt nu zeker 38 (maar het kunnen er ook 160 zijn) mensen die door neonazi tuig zijn vermoord, waaronder een zwangere vrouw en dat durft hij een "uit de hand gelopen ongeluk" te noemen?

   Contrary to what the mainstream media has tried to convince you, it's not at all a mystery how the fire started in Odessa, Ukraine and it's not at all a mystery who started it. We owe it to the victims to expose what really happened.

   Uiteraard werken de cruciaalste video's niet meer!

   http://stormcloudsgathering.com/the-odessa-massacre-what-really-happened

   Een 'ongelukje'!

   http://stormcloudsgathering.com/sites/default/files/imagecache/full_page_image/inline_image_uploads/Pregnant-woman-murdered-Odessa-Massacre.jpg

   Nog meer 'ongelukjes'!

   http://let-them-know.livejournal.com/2594.html

   Verwijderen
  2. Joop, en niet vergeten dat hij het bombarderen van dat ziekenhuis in Afghanistan ook als "een foutje" benoemde.
   Alles wat het 'westen' doet zijn oftewel foutjes of vergissingen, maar wat President Putin zogenaamd doet is moord en doodslag.
   Over eenzijdigheid gesproken.....

   Verwijderen
  3. kroeltje, wat waren dan die grootscheepse navo oefeningen vlak bij de Russische grens?
   En was het niet Amerika die een wetsvoorstel goedkeurden om als eerste te mogen aanvallen, ook met kernwapens?
   Hoeveel navo spionage vliegtuigen vliegen er dagelijks over Rusland?
   Hoeveel landen is , op de Krim na,(en dat is niet eens een land maar een provincie) die er zelf voor gekozen hebben, door Rusland binnen gevallen?
   Hoeveel landen heeft Amerika binnen gevallen?
   Ze hoeven die landen niet volledig te bezetten maar ze hebben er wel hun militaire basissen en natuurlijk hun invloeden.
   Waarom heeft hij de UA nog niet binnen gevallen als President Putin volgens jou zo een agressor is?

   Verwijderen
  4. Och ja, die grootscheepse oefening waar Rusland totaal van op de hoogte was, zelfs uitgenodigd. Maar helaas, ze wilden niet...misschien omdat ze wisten wat ze gingen doen??
   Ach ja, men valt alleen aan als er wat aan te vallen valt. Maar zij hebben duidelijk gezegd er in deze situatie niet mee te beginnen, maar Poetin roept het constant...
   NAVO heeft geen eigen vliegtuigen, ze zijn een defensief verband. Dus er bestaan geen NAVO vluchten. Alleen leden zouden op eigen houtje een vlucht kunnen doen en ik bestrijd niet dat dat gebeurt, maar ze doen het zeer geheim en laten zich niet ontdekken. Rusland doet het nogal opzichtig in de zin van wij kunnen jullie waar en wanneer dan ook pakken met een bommenwerper en een kernbom, dat is het verschil...de agressie die eruit spreekt.
   Georgië, Zuid-Ossetië, enz...waarom denk je dat de Baltische Staten en Polen zich zo bedreigd voelen door "grote gemene broer Rusland". En een provincie van een soeverein land, wat versta jij niet aan soeverein??? Rusland heeft in bijna alle ex-Sovjetstaten en in verschillende landen in Zuid Amerika ook bases en invloed zoals in Cuba dus wat is je punt??
   En Poetin weet dat als hij dat open en bloot doet hij een full scale war met de rest van de wereld riskeert...hij is arrogant en machtsgeil maar niet dom...

   Verwijderen
  5. Ach ja, men valt alleen aan als er wat aan te vallen valt.

   Joegoslavie, Kosovo, Irak, Afghanistan, Jemen, Libië en een permanent wereldwijd programma van subversie en regime change,

   En dat alles door een defensief verband zonder vliegtuigen.

   Verwijderen
  6. @1974

   Als er openlijk militair geweld gebruikt gaat worden is de VS gek op acties in coalitieverband of onder VN-vlag. Kwestie van PR.

   Verwijderen
 10. De souvereiniteit van de Oekraine. Maar wat over de souvereiniteit van de Krim en Donbass? Volgens internationaal recht mogen zij wel degelijk opkomen daarvoor, precedent Kosovo.

  Meeleven met de slachtoffers van MH17, jazeker. Daar hoort bij hun leed niet te misbruiken voor propagandadoeleinden aan welke kant dan ook. Er is GEEN uitsluitsel over wie de BUK heeft afgevuurd.

  Er zijn dagelijks terroristische aanslagen, af en toe zelfs in het westen. Uiteraard leven we met alle slachtoffers en nabestaanden mee, ook als er sprake is van een false flag of als het voor propagandadoeleinden misbruikt wordt.

  Wat echter een slimme stelregel is is JUIST dan broodnuchter, bijna ijskoud, naar feiten en achtergronden te kijken. Dit vanwege het neocon motto: ´Never waste a good crisis´.

  Emotionaliteit, zeker indien via de media opgeklopt tot sentimentaliteit, is slecht voor waarheidsvinding! Voordat je het weet vliegen mondsnoerders als: ´Je moet je schamen!!!´ rond je oren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom Rootman, goed stuk.

   Verwijderen
  2. Zeer vereerd! Ik had deze site pas een week ontdekt: zeer waardevol en broodnodig!

   Verwijderen
  3. Alles.....Maar liefst 3 van de 2.500 bowtie deeltjes die een ontploffende warhead van de BUK verspreid zou hebben. Wow.

   Verwijderen
  4. @1974

   Het totaalplaatje is een ellenlange lijst, waarvan alle afzonderlijke elementen, zoals die bowties, hier al talloze malen de revu gepasseerd zijn.

   Verwijderen
  5. @LGK

   Je bedoelt het sprookjesboek van Bellingcat met door de SBU en sympathisanten aangeleverde foto's en video's.

   Verwijderen
  6. @LGK

   "Jammer, maar alle kloppen
   Heb nog geen Russische site gezien die ze ontkracht

   Wel vreemd dat Kremlin op 21juli 2014 bewezen leugens verspreide"

   Loze statements die je hier tot in den treure zal blijven herhalen, maar gewoon loze statements blijven.

   Je heb een hele grote mond over de leugens van anderen, maar zelf lieg je er maar op los als het zo uitkomt.

   Verwijderen
  7. @ LGK

   Als de Russen de zaken hadden willen flessen hadden ze op die persco natuurlijk beter geen SU25 kunnen suggereren. Een MIG29 of andere onderschepper was veel geloofwaardiger geweest. Toen ik je daar mee confronteerde zei je dat dat een vergissing van ze was en dat ze duidelijk verrast waren toen ze daar een vraag over kregen op die persco. Bleek dat je dat gewoon verzonnen had. De Russen werden niet in verlegenheid gebracht door die vraag. Die vraag werd niet eens aan ze gesteld.

   Dat verhaal over een trollybus is door Parry aan flarden geschoten.

   Ik beweer niet dat MH17 door een SU25 is neergeschoten. Ik beweer ook niet dat het niet zo gegaan is. Ik beweer dat het onderzoek naar oorzaak en dader om zeep is geholpen en naar een bepaalde uitkomst wordt toegewerkt.

   Verwijderen
  8. [Conclusie was dat mbt Kosovo niet volkerenrecht overtreden is.
   Een belangrijk punt was dat Servie genocide pleegde]

   Bedankt voor dit detail. U helpt mij bij mijn argument: Hetzelfde geldt voor Donbass, evenals ethmic cleansing, ook een gevolg van de NATO agressie in Joegoslavië. Rusland heeft ook nu nog ca. 1.5 miljoen vluchtelingen uit Oekraine.

   Verder: de juridische benadering geeft voor mij geen doorslag, de wil van de inwoners en realpolitiek is voor mij veel belangrijker en meer mijn focus. (voor de geschiedenis ook omdat ze de aanvallen van Kiev steeds met succes afslaan!)

   En die etnische Russen zouden ook wel gek zijn zich te herenigen met hun aartsvijanden, om als cadeautje met een vet deel van de onaflosbare IMF schulden, deels gemaakt ten bate van de verwoesting van HUN gebied opgezadeld te raken, en hun land en de gasvoorraden daaronder verkwanseld te krijgen voor spotprijzen aan Amerikaanse multinationals.

   De bestandslijn is ook een uitstekende bescherming tegen bendes nazi-bandieten van totaal verknipte Azov veteranen (waaronder IS leden uit Tjetjenië) die op eigen houtje dan de burgeroorlog nog eens over zouden willen doen.

   Nee, de Oekraine is deze gebieden voorgoed kwijt, en als ze stom genoeg zijn voor nog een offensief wordt dat gebied nog vele malen groter.

   Verwijderen
 11. What the Media Isn't Telling You About Syria Starvation

  Between the bare-faced lies and the half-truths and omissions the story the western media is presenting on starvation-stricken towns has only a tenuous connection to the truth

  "Here's an important fact: jihadis are using residents of captured towns as human shields and shooting them if they try to leave. Those aren't civilians starved by Syria army - they're captives of the anti-Assad fighters"

  "It was Easter Sunday, April 24, when we entered the town with Syrian army forces. It had been held captive by the mercenaries for several months. We were greeted by cheering, flag-waving children, by young and old, by Christians and Muslims. The atmosphere was euphoric," recounted Hayes.
  ......
  "You had to see the destruction of Maloula to believe it. Everything had been destroyed by the occupying mercenaries. People were still in a state of shock from the brutality they had been subjected to. Beheadings, shootings, kidnappings, rape. There was graffiti on walls written by the so-called jihadists which said, ‘We get closer to God by cutting the heads off our enemies'."

  These are the same mercenaries that Western governments and their media refer to as "rebels". As with the siege of Madaya and other towns being ended this week, the Western media contrived a narrative that Maloula was similarly under siege from the Syrian army.
  ......
  The plain truth is that people in Syria are being held siege by Western-orchestrated terrorists.

  A siege of another kind is also being forced on the minds of the Western public by the Western media; it involves starving them of the truth.

  http://russia-insider.com/en/western-media-spreads-lies-syria-starvation/ri12186

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ronde kogelgaten in cockpit mh17

   https://www.google.nl/search?q=ronde+kogel+gaten+mh17&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjl0PCGxKfKAhXEYw8KHWWiDL8QsAQIIA

   Verwijderen
  2. [Ach, russia insider
   Die beweerde ook dat su25 MH17 hadden neergehaald

   Totaal Kremlin website]

   Russia Insider is een verzamelsite met een pro-Russisch gezichtpunt. De kwaliteit van de artikelen wisselt, maar is over het algemeen hoog. Bovendien doen ze aan bronvermelding. Als je beleeft blijft kun je ook je eigen gezichtspunt in de commentaren geven, ook al wijkt dit net zo van hun verhaallijn af.

   Een dooddoener als ´totaal Kremlin website´ is dus nogal nietszeggend. Ik heb u hier hetzelfde zien doen met journalisten en andere sites. Daarmee ontneemt u zichzelf wel de autoriteit zelf met partijdige bronnen te komen, zeker als dit amateurs als Higgins of hardcore propaganda uit Kiev betreft. Straks gaat u nog de SOHR aanhalen als het Syrië betreft! Dat wordt dan wel lachen...

   Verwijderen
 12. Dit krijg je als je wordt geregeerd door Obama gesponsorde gematigde rebellen. Handelen tijdens de gebedstijd.
  https://www.facebook.com/syrian.hawk.5059/posts/577353939078847

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goed stuk van Alexander Mercouris.

  http://russia-insider.com/en/politics/putin-talks-bild-zeitung/ri12178

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom waardeloze website, alleen omdat daar de SU-25 weer boven tafel komt?

   Maar ja, wij weten inmiddels wel dat jij er niet zo mee zit als er cruciaal bewijsmateriaal ontbreekt en dat in oorlogstijd de primaire radar uitstaat, dat is voor jou allemaal normaal.

   Verwijderen
  2. Ronde kogelgaten in cockpit mh17

   https://www.google.nl/search?q=ronde+kogel+gaten+mh17&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjl0PCGxKfKAhXEYw8KHWWiDL8QsAQIIA

   Verwijderen
  3. In oorlogstijd??? wat een slap antwoord.
   Bang voor de waarheid DJ?

   Verwijderen
  4. By the way, het artikel van Alexander Mercouris handelt over het interview wat Poetin heeft gegeven aan Bild en wat allemaal te verifiëren is, er staat dus geen enkele leugen in!

   Ja, één leugen staat erin je reactie, dat het een website is die alleen leugens verspreid.

   Verwijderen
  5. "En waarom zou die aan moeten staan?"

   Denk is even goed na, @LGK?

   Verwijderen
  6. "Zalfs Kremlin omamrt de buk, de rest zijn leugens"

   Nee, kom jij maar met een uitspraak van het Kremlin waarin zij zeggen dat het een BUK was, die uitspraak bestaat niet.

   Verwijderen
  7. Waarom besteed het ministerie van Defensie dan meteen een persconferentie met het melden dat men wel de onderzoekscommissie steunt maar niet de uitkomst?? Namelijk dat men wel de visie steunt dat het een BUK was maar dat die wel uit Oekraiens gebied moet zijn afgevuurd?? Herinnert u zich die foto's niet meer?? Ach zo gaat er wel meer u "toevallig" voorbij...Men gaf kritiek op het rapport, en met name de uitkomst dat het een Russische BUK was. Men zei dat het een BUK was maar natuurlijk een Oekraïense BUK, men noemde zelfs een serienummer dat zogenaamd alleen de Oekraïense legeronderdelen beschikten....alles om ons weer op een dwaalspoor te zetten, want eerder werden verhalen over ganzen, vliegtuigen, een aanslag op Putin en zelfs Ufo's en meteorieten het land en de wereld ingeslingerd...zolang het maar geen Russische schuld betrof....

   Verwijderen
  8. "Zalfs Kremlin omamrt de buk, de rest zijn leugens"
   Dronkenmanspraat van lgk, Joop, de moeite niet waard om op te reageren.

   Verwijderen
  9. "Ohhh, daarom had Rusland niks aangeleverd"

   Je moet niet naar Rusland wijzen maar naar jouw geliefde Oekraïne of hoopte Oekraïne misschien dat MH-17 op Russisch grondgebied terecht zou komen? Maar dat de primaire radar uitstaat in tijd van oorlog mag op zijn zachts gezegd wel een beetje vreemd genoemd worden.

   Verwijderen
  10. kroeltje, buk verhaal komt van bellingcat, en dat moet dan een geloofwaardige site zijn.
   Zie artikel van Oligarch van 12u44.
   Bellingcat is op het internet wat de kranten op papier zijn. Uitsluiten om de buitenwereld laten weten, wat je mag weten om je op het verkeerde been te zetten zoals die vervalste foto's van de buk, of Russische tanks van jaren geleden die er nu opeens wel waren, enz. Ook allemaal dwaalsporen.
   jij gelooft het jouwe, ik het mijne.

   Verwijderen
  11. Zelfs nabestaanden vragen zich af of er op de radarbeelden Oekraïense gevechtsvliegtuigen zijn te zien, ja! Dus, waar blijf jij met je empathie en je medemenselijkheid?

   http://nos.nl/artikel/2080307-nabestaanden-mh17-de-beloofde-onderste-steen-komt-maar-niet-boven.html

   Verwijderen
  12. "daarom heeft Rusland zijn radarbeelden maar vernietigd"

   Niet om de hete drol heen draaien, @LGK, maar gewoon een zinnig antwoord geven waarom Oekraïne haar primaire radar uit had staan in tijd van oorlog?

   Verwijderen
  13. Waarom heeft Rusland dan haar radarbeelden vernietigd is dan net zo'n legitieme en prangende vraag die beantwoord dient te worden?? Net als die van jou toch Joop?? Daar probeert men nu ook antwoord op te krijgen...van beide landen...Nu heeft Oekraïne al een antwoord gegeven i.v.m. het repareren van de radar enz...vind ik idd ook wel iets te toevallig allemaal maar goed, Oekraïne geeft nog antwoord, van Rusland is nog nada gekomen....

   Verwijderen
  14. "maar het verschil zit m erin dat ik op FEITEN let"

   De "FEITEN" van Cruel!

   Een uit de hand gelopen 'ongelukje'!

   http://stormcloudsgathering.com/sites/default/files/imagecache/full_page_image/inline_image_uploads/Pregnant-woman-murdered-Odessa-Massacre.jpg

   Nog meer uit de hand gelopen 'ongelukjes'!

   http://let-them-know.livejournal.com/2594.html


   Verwijderen
  15. "Waarom heeft Rusland dan haar radarbeelden vernietigd is dan net zo'n legitieme en prangende vraag die beantwoord dient te worden??"

   Wat heeft dat met Rusland te maken, MH-17 is toch op Oekraïens grondgebied neergestort of vergis ik mij hier, misschien kan je mij dat eerst even uitleggen?

   Verwijderen
  16. "Sec radar stond aan, dat is voldoende voor burgerluchtvaart"

   Leugen, secundaire radar was volgens het OVV en Oekraïne in 'onderhoud'!

   Waar blijven de banden van de conversatie tussen het ATC en MH-17, die door de SBU en derden geconfisqueerd zijn?

   Verwijderen
  17. Oké joh, lul er maar weer omheen!

   Verwijderen
  18. Maar het blijft vreemd! Hoe kan de OVV een radarbeeld 'toveren' van 3 andere civiele vliegtuigen die in de buurt van MH-17 hebben gevlogen, terwijl:

   A. De primaire radar uitstond;
   B. De secundaire radar in 'onderhoud' was?

   Verwijderen
  19. @1974

   Je verzint je eigen werkelijkheid. Het Russische MoD heeft op die persconferentie helemaal van 21/7/14 helemaal geen haarscherpe beelden van een fighterjet laten zien. Wat ze lieten zien was een reconstructie m.b.v. radarbeelden. Daarop stelden ze dat op een gegeven moment beelden te zien waren van een ander vliegtuig ('probably a SU25') dat steeg.

   Dat ze die persco hielden was niet zo gek, gegeven datze beschuldigd werden van medeplichtigheid aan de aanslag op MH17.

   Verwijderen
  20. joop

   Heeft u het rapport wel gelezen??
   Schijnbaar niet

   Blz 40 sec radar beschikbaar, pri in onderhoud

   Verwijderen
  21. @Dawg,

   "Daarop stelden ze dat op een gegeven moment beelden te zien waren van een ander vliegtuig ('probably a SU25') dat steeg."

   Dat klopt en komt overeen met een ooggetuige verklaring die dit toestel zag stijgen en een AAM afvuren. Er waren nog 2 andere SU-25's in de buurt maar die bleven onder de 5000 meter, buiten radar bereik.

   Verwijderen
  22. "Waarom zijn die beelden niet aan OVV overhandigd?"

   Hoe weet jij dat die beelden niet aan het OVV zijn overhandigd?

   Verwijderen
  23. @1974

   Ik denk dat je beter zelf nog even naar die persco kan kijken.

   https://www.youtube.com/watch?v=UKCaEmvhr6w

   Daarna kan je me vertellen waar ik die haarscherpe foto's van die fighterjet kan zien.

   Verwijderen
  24. Wij weten, uit de mond van Eliot Higgins' dat het OVV gegevens van Bellincat heeft gebruikt voor hun rapport en deze gegevens conflicteren met elkaar, daarom hbben zij de Russische gegevens erbuiten gelaten.

   Daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn om dat te doorzien.

   Verwijderen
  25. @LGK

   Waarom zijn die beelden niet aan OVV overhandigd?

   Pers conf was bedoeld om misinformatie te verspreiden
   En niemand had hen beschuldigd

   Waarom vertelde het OVV in het voorlopige rapport nog gebruik gemaakt te hebben van Russische radargegevens?
   Vragen genoeg. Feit is de huidige stand van zaken is dat NIEMAND z'n primaire radargegevens beschikbaar heeft gesteld.

   Feit is ook dat de beschuldigde partij de flight recorders heeft afgegeven, de lichamen heeft geborgen en overgedragen, en moest aandringen op het ophalen van de wrakstukken. Allemaal hard forensisch bewijsmateriaal.

   Verwijderen
  26. @ LGK

   En dat niemand de Russen beschuldigde is een ronduit lachwekkende uitspraak. Westerse politici kwamen vanaf de allereerste momenten met een niet aflatende stroom van insinuaties en de MSM mochten het werk afmaken.

   Verwijderen
  27. "jammer joop, maar u snapt nog steeds niets van Russische propaganda"

   Jammer voor jou, maar ik begrijp wel jouw propaganda!

   Verwijderen
  28. "Waarom heeft OVV niet de maker van foto van de trail opgeroepen???"

   Dat was niet nodig omdat zij de gegevens van Eliot Higgins hadden.

   "Zelfs Kremlin ontkent niet dat het buk was"

   Kom jij maar met een uitspraak van het Kremlin dat het een BUK was, dan ben je een grote knul.

   Diep triest, Dejay!

   Verwijderen
  29. "En Elliot heeft geen gegeven, die heeft u ook, kwestie van zoeken op www"

   Ik vraag je nogmaals om een antwoord?

   Weet jij alle 20 namen van de Russen die Eliot Higgins zogenaamd heeft gevonden via social media? Die gegevens zijn vorige maand vertrouwelijk aan het OM overhandigd.

   "Almaz brengt onderzoek uit dathet een buk was
   1+1 = 2"

   Almaz is géén Kremlin, jij hebt het over uitspraken uit het Kremlin die een BUK bevestigen. Die heb jij dus niet en dat heet liegen in je eigen straatje.

   Verwijderen
  30. "Lesje Kremlin propaganda voor joop

   Doel is om zoveel mogelijk 'sprookjes' de wereld in te slingeren die ver van de waarheid afliggen waarmee Kremlin wilt dat men zich daarmee bezig houd ipv zoeken naar waarheid."

   Nee, sprookjes vertellen dat is wat jij doet, dat heb je zelf net bewezen.

   Verwijderen
  31. @LGK

   Nou dawg
   Welke politicus zei gelijk dat Rusland erachter zat?

   Ik zei je dat de politici de insinuaties. Leverden en de pers het werk afmaakte.

   https://www.google.nl/search?q=Nou+dawg+Welke+politicus+zei+gelijk+dat+Rusland+erachter+zat%3Futin%27s+missile&rlz=1C1KMZB_enNL577NL577&espv=2&biw=991&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjEtb_-46fKAhXHJw4KHf7cBuoQ_AUIBygC#tbm=isch&q=putin%27s+missile

   Verwijderen
  32. "Maar de eerste hit is RT"

   Ja, bij jou maar uit Dawg's link lees ik:

   The Sun, The Star, Daily Mirror, Daily News,, Daily Mail, The Week, Daily Express en dat zijn toch echt westerse propaganda outlets.

   Of kan je niet lezen, Dejay?

   Verwijderen
  33. 't Is maar net wat je als zoekterm invoert. Neem de combo 'Tony Abott'en 'MH17', dan krijg je voor de eerste drie dagen na het neerschieten van de Boeing een groot aantal uitspraken die goed de toon weergegeven die in die dagen en de dagen erna werd aangeslagen tegen Rusland: agressief en insinuerend.

   http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/tony-abbott-criticises-russias-response-to-mh17-tragedy-as-deeply-unsatisfactory-20140718-3c6np.html

   Verwijderen
  34. "joop, u plaatst weer leugens"

   O, jij kan echt niet begrijpelijk lezen, zeg dat dan.

   Verwijderen
  35. @LGK

   Schei uit.Niet alleen de erkende pulpbladen, maar ook publicaties als Newsweek, The Economist, Time, allemaal droegen ze hun steentje bij in de propagandaoorlog die na het het neerschieten van MH17 in een hogere versnelling begon te draaien.

   http://www.zerohedge.com/news/2014-07-31/wests-reckless-rush-towards-war-russia

   Verwijderen
  36. @LGK

   Derde keer. Agressief en insinuerend richting Rusland. Dat was de toon van het gesprek. Het beschuldigen liet men aan de pers over.

   Prime Minister Tony Abbott has delivered a blunt warning to Russia it will be shunned by the international community unless it accepts some responsibility for the Malaysia Airlines flight MH17 crash and backs a fully transparent international investigation into the tragedy.

   Read more: http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/tony-abbott-criticises-russias-response-to-mh17-tragedy-as-deeply-unsatisfactory-20140718-3c6np.html#ixzz3xAhCD0gW
   Follow us: @smh on Twitter | sydneymorningherald on Facebook

   Verwijderen
  37. "Prime Minister Tony Abbott has delivered a blunt warning to Ukraine it will be shunned by the international community unless it accepts some responsibility for the Malaysia Airlines flight MH17 crash and backs a fully transparent international investigation into the tragedy."

   Prime Minister Tony Abbott has delivered a blunt warning to Russia it will be shunned by the international community unless it accepts some responsibility for the Malaysia Airlines flight MH17 crash and backs a fully transparent international investigation into the tragedy.

   “I stress: it is not an accident, it is a crime, and criminals should not be allowed to get away with what they've done,” Mr Abbott said. “So, there has to be a full impartial international investigation and Ukranian should certainly not be allowed to stand in the way of that just because the aircraft has come down over territory controlled by US-backed rebels.”

   “We also know who is very substantially to blame for those problems, and the idea that Russia can somehow say that none of this has anything to do with them because it happened in Ukrainian airspace frankly does not stand up to any serious scrutiny.

   Verwijderen
  38. “We also know who is very substantially to blame for those problems, and the idea that NATO can somehow say that none of this has anything to do with them because it happened in Ukrainian airspace frankly does not stand up to any serious scrutiny.

   Verwijderen
  39. “We also know who is very substantially to blame for those problems, and the idea that Russia can somehow say that none of this has anything

   1974 scheldt nooit, jij liegt nooit en Abott beschuldigde de Russen niet.

   Verwijderen
 14. @LGK

  Written in October 2015, the report was prepared by the Congressional Research Service, an arm of the United States Library of Congress. The Congressional Research Service provides policy and legal analysis to committees and members of the US House and Senate.

  Titled “Armed Conflict in Syria: Overview and US Response,” the report reveals that:

  1. The Syrian conflict is between Islamists and secularists, not Sunnis and Alawites.

  2. The Syrian Opposition Coalition is dominated by Islamists and is allied with foreign enemies of Syria.

  3. “Political opposition coalitions appear to lack…grass roots support” (p. 27).

  4. A moderate opposition doesn’t exist. The United States is trying to build one to act as its partner.

  5. The United States is arming sectarian terrorists indirectly and possibly directly and covertly.

  6. Washington wants to contain ISIS, but not eliminate it, in order to maintain military pressure on the Syrian government.

  http://www.informationclearinghouse.info/article43911.htm

  Ze zijn wat trager dan de alternatieve media, zoals Russia Insider, maar komen uiteindelijk ook tot dezelfde conclusies.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo nu en dan lees je stukken waarbij ik mij afvraag hoe deze schrijvers in het leven staan.
  Alles is zowat online te volgen wat er op de wereld gebeurd maar de MSM is schijnbaar horende doof en ziende blind.
  In de EU heeft de MSM nog 6% van de lezers en kijkers en dat is zo weinig dat bv in DLD er 10 miljard subsidie naar toe moet.
  Wat deze dame ook schijnbaar niet door heeft dat er in de EU 1 miljoen mensen leven met directe familie in de voormalige sovjets.
  Maar zij liegt op dusdanige wijze dat zij het zelf geloofd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig

   e
   En oli eerder nog beweren dat we hier in westen ons volledig laten 'informeren' door MSM

   En nu zegt berend dat eigenlijk bijna niemand de MSM leest

   Dus wat is het nu oli?????

   Verwijderen
  2. "En nu zegt berend dat eigenlijk bijna niemand de MSM leest"

   Dan zoek je toch even de oplagecijfers op maar dan moet je de marketingpropaganda even met een korreltje zout nemen.

   Verwijderen
  3. "In de EU heeft de MSM nog 6% van de lezers en kijkers"

   dus oli verhaal dat de MSM ons alle beinvloed kan dus niet kloppen, want 6% is te klein om ieder te beïnvloeden

   Dus het hele MSM geleidt door paar mensen die ons de westerse propaganda opdring kan dus niet

   Maar 6% van de mensen volgen het
   Dat is teweinig om ieder te beinvloeden

   Dus dat gezeur over die MSM kan de vuilnisbak in

   Verwijderen
  4. Ik heb helemaal niet beweerd dat we ons laten informeren door de MSM. Ik heb gezegd dat de MSM een oligarchie is en dat die een agenda heeft. Ik weet wel dat de MSM in toenemende mate een imago probleem krijgt . Steeds minder mensen vertrouwen het nieuws en die groep wordt steeds groter. In Amerika heeft de MSM een slechtere naam dan hier in Europa. Ik verwacht dat 30 a 40 % van de mensen in Amerika de MSM vertrouwd. Ik heb er geen cijfers van. In Nederland ligt dat percentage behoorlijk hoger heb ik het idee

   Verwijderen
 16. Wat oplagestatistieken van de grote landelijke dagbladen.

  http://krantenstatistiek.tumblr.com/

  De papieren krant lijkt in ieder geval op de terugtocht. Van
  63% in 2000 naar 36% in 2014.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De papieren krant lijkt in ieder geval op de terugtocht. Van
   63% in 2000 naar 36% in 2014.

   LOL

   Verwijderen
  2. De papieren krant lijkt in ieder geval op de terugtocht. Van
   63% in 2000 naar 36% in 2014.

   Vind je het gek.? Niet zo heel veel mensen kunnen de onzin van Laura Starink pruimen.

   Verwijderen
 17. Dat bronnen van Bellingcat gewoon openbaar zijn dus niet dat bellingcat info heeft?

  Iedereen kan er z'n rotzooi dumpen. Veiligheidsdiensten, fantasten, oplichters. Een plaatje en het bijbehorende verhaal zijn zo geupload.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Missile Fragments Disprove Dutch Safety Board's MH17 Report - Rosaviatsia
  http://sputniknews.com/europe/20160114/1033107563/mh17-report-ukraine-russia.html#ixzz3xDEpuGwT

  Sommige conclusies van het Nederlandse onderzoeksrapport zijn niet juist en belangrijke zaken zijn niet onderzocht. Zo mocht Rusland bv niet de raketonderdelen bekijken van het onderzoeks team die MH17 naar beneden hebben gehaald. Heel verdacht. Er is niks gedaan met het onderzoek van Almez Anteh waaruit blijkt dat de MH17 nooit van die kant geraakt kan zijn door een BUK vanaf die plaats. Man man. MH17 stinkt van hier tot Kiev en weer terug

  BeantwoordenVerwijderen
 19. INTERNATIONAL MILITARY REVIEW – SYRIA-IRAQ BATTLESPACE, JAN.13, 2016
  http://southfront.org/international-military-review-syria-iraq-battlespace-jan-13-2016/
  In Latakia moet de SAA alleen nog Al Rabiya bevrijden en dan zal latakia bevrijd zijn van terroristen.
  IS heeft het zwaar in noord Syrië. De koerden veroveren veel terrein.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Obama is optimistisch maar waakzaam in laatste grote speech tot Congres
  http://fd.nl/economie-politiek/1134931/obama-is-optimistisch-en-waakzaam-in-laatste-grote-speech-tot-congres

  De man is één grote clown. Een stand up comedian. Ik ben niet cynisch.
  Poetin informeert zijn volk. Het worden zware tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. [Zie bv de vele vk posts van Russische militairen in de Donbas]

  Social media zijn nutteloze bronnen. De herkomst van vermeende soldaten is veel te makkelijk te faken.

  Het zou hoogstens een aanleiding kunnen zijnvoor een gedegen onderzoeksjournalist zijn om een investigative report in te stellen, doch als zodanig is het te licht om zelfs maar een aanwijzing genoemd te kunnen worden. Het kunnen net zo goed pubers uit Dnjepropetrovsk via een proxy zijn.

  Bellingcat + ´vrijwilligers´ werkt bv tegenwoordig voor the Atlantic council. Dit soort clubjes kunnen heus wel de digitale infrastructuur leveren om hun social media ´bronnen´ authentiek te laten lijken.

  Overigens logisch dat al dan niet bestaande coverte Russiche soldaten op speciaal verlof geen mobieltjes meenemen. Dat kan hun coverte status schaden en veel belangrijker, hun strategische posities verraden.

  Nogmaals, ik zeg niet dat ze er wel of niet zijn (hoe zou ik dat overigens kunnen weten?). Als er al aanwezigheid was, dan juich ik hun inzet en dapperheid in elk geval van harte toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Harry Lennix is een zwarte Amerikaanse acteur. Hij heeft Obama jaren lang getraind om presidentieel te laten lijken. Michelle is de enige die Obama beter kent dan Harry. Ze kennen elkaar al sinds 1998. Toen was blijkbaar al bekend dat Barry president zou worden.
  http://www.infowars.com/mancow-muller-obama-is-an-actor-trained-by-harry-lennix/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lennix heeft het inderdaad ontkent. Dit mag natuurlijk niet naar buiten komen. Ik denk dat er op zijn minst een kern van waarheid in zit. Die 2 kennen elkaar al heel lang.

   Verwijderen
 23. BREKEND! Rusland versplintert rapport Joustra #MH17

  "Tjibbe Joustra, voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheidsraad, liet bij de presentatie van het slotrapport over MH17 vorig jaar weten dat ‘de Russen’ ook akkoord waren met de vaststelling dat MH17 geraakt zou zijn door een Buk raket. Joustra zoog dit uit zijn duim. Nergens heeft een officiële afgezant van de Russische overheid dit ooit gezegd. Ook wie het rapport goed leest, vindt nergens een statement van de Russische overheid hierover, of zelfs maar een aanwijzing dat de officiële Russische afgezant uitgenodigd was bij het onderzoek. Het rapport publiceert in een van de bijlagen alleen maar een uitnodigingsbrief voor Russische onderzoekers.

  De brief bevat vele concrete punten. Er blijft niets heel van de conclusie van de Onderzoeksraad dat het een Buk raket was. Ik pik er enkele uit."

  http://joostniemoller.nl/2016/01/brekend-rusland-versplintert-rapport-joustra-mh17/#comment-24542

  Wat citaten:

  De brief bevat vele concrete punten. Er blijft niets heel van de conclusie van de Onderzoeksraad dat het een Buk raket was. Ik pik er enkele uit.
  .............
  "De conclusie van de Raad dat MH17 was neergeschoten met een Buk raket is gebaseerd op de karakteristieken van gevonden fragmenten en schadepatroon op de wrakstukken.
  .......
  In de Russische brief wordt weergegeven wat de karakteristieken van die brokstukken zouden zijn. Het gaat in werkelijkheid volgens dit rapport om twee hele kleine stukjes. Bovendien spreekt het rapport zichzelf tegen. In een andere vermelding is er slechts sprake van één stukje.(Dus slechts TWEE of misschien zelfs maar één van de 2.500 uit de veronderstelde warhead, Dawg) Maar het rapport geeft het gewicht van een van die stukjes verkeerd weer.
  ......
  En dan de inslaggaten. Geen vlinderdasvormige stukjes in de wrakstukken. Geen een! Dit wordt in het rapport van de Onderzoeksraad niet geanalyseerd.
  ......
  Bij het experiment dat de Russen uitvoerden met een Buk, werden juist wel zeer vele vlinderdasachtige inslaggaten gevonden.
  ......
  Als aanvullend bewijs wordt in het rapport ook melding gemaakt van delen die op de grond waren aangetroffen. Deze delen zouden wijzen op een Buk raket.
  ......
  Maar uit experimenten van de Russen bleek dat deze delen in werkelijkheid door de explosie gefragmenteerd zouden raken. Versplinterd. Daarvan is bij deze delen geen sprake. (De suggestie, die de Russen overigens niet uitspreken, is dat de delen neergelegd zouden zijn. Kan heel goed. Er was geen enkele controle over het oorlogsgebied, maanden lang.)
  ......
  Maar uit experimenten van de Russen bleek dat deze delen in werkelijkheid door de explosie gefragmenteerd zouden raken. Versplinterd. Daarvan is bij deze delen geen sprake. (De suggestie, die de Russen overigens niet uitspreken, is dat de delen neergelegd zouden zijn. Kan heel goed. Er was geen enkele controle over het oorlogsgebied, maanden lang."

  Dat de Russen het in grote lijnen eens zouden zijn met het OVV ('het was een BUK')blijkt in ieder geval hele dikke kolder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MH-17 disaster: The West lies again to put Russia on trial

   According to The Daily Mail, a former senior security official said that both Western intelligence and the Americans know all the details about the disaster. Yet, the US does not disclose this information because the Americans need to use it for their own purposes. In addition, Malaysian experts did not deny the version according to which the Boeing-777 was shot down in midair by Su-25 aircraft, rather than by a Buk system from the ground.

   http://www.pravdareport.com/russia/politics/14-01-2016/133058-mh_17_russia_ukraine-0/

   - Oekraïense autoriteiten hebben gelogen over het niet in de lucht hebben van SU-25's op 17 juli 2014, die waren er wel degelijk;

   http://www.nrc.nl/nieuws/2015/07/11/boven-oekraine-vond-tijdens-ramp-mh17-een-luchtoorlog-plaats

   - Na de persconferentie van 21 juli 2014, waar melding werd gemaakt over de aanwezigheid van, vermoedelijk, een Su-25, vonden er op diverse informatiesites, zoals WikiPedia en vliegerweb, veranderingen plaats in de vlieghoogte van de SU-25;

   - Een Canadese OVSE waarnemer vertelt in een interview dat hij op de rampplek de doorzeefde cockpit met, wat naar hem leek, zwaar kaliber kogelgaten. Interview is niet vertoont door de Nederlandse mainstream media;

   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/ovse-waarnemer-bevestigt-kogelgaten-in-mh17/

   - Een bij naam bekende ooggetuige verklaart 3 SU-25's te hebben gezien waarvan één een sterke stijging maakte en een AAM afvuurde. De twee andere bleven laag vliegen (waarschijnlijk om buiten radar te blijven) en werden getroffen door manpads (dit zijn waarschijnlijk de 2 toestellen waar Oekraïne over berichtte dat die op 16 juli 2014 waren geraakt);

   http://7mei.nl/2015/06/12/mh17-buk-air-to-air-missiles-r-60/

   - Volgens het OVV rapport van 13 oktober 2015 stond op 17 juli 2014 de primaire radar uit;

   - In een brief van 18 nabestaanden aan Mark Rutte, maken ook zij hun twijfels kenbaar of er inderdaad geen sprake is van gevechtsvliegtuigen.

   Daarom ben ik nog steeds van mening dat er van een BUK geen sprake kan zijn.

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Zolang de feiten niet onomstotelijk vaststaan zijn talloze alternatieve scenario's denkbaar; met of zonder SU25, met of zonder de expliciete bedoeling MH17 te raken. Het belang van de Russische bijdrage is dat die gebaseerd is op toetsbare gegevens. Ze kunnen daarom door objectieve experts worden aangenomen of verworpen. Daarnaast blijkt nog maar eens dat de Russen het eindrapport van de OVV verwerpen. Ze omarmen helemaal niets.

   Verwijderen
  3. "er op diverse informatiesites, zoals WikiPedia en vliegerweb, veranderingen plaats in de vlieghoogte van de SU-25;"

   Dat klopt, Russen hebben getracht de vlieghoogte van de su25 op 10km te zetten

   https://pressimus.com/Interpreter_Mag/press/3486

   Verwijderen
  4. "Dat klopt, Russen hebben getracht de vlieghoogte van de su25 op 10km te zetten"

   Fout, LGK, evenals jouw kulverhaal dat alles terug te vinden is in de geschiedenis van Wikipedia!

   Juist omdat het niet terug te vinden is in de geschiedenis van Wikipedia is het niet door Russen gebeurd maar door het westen.

   Verwijderen
  5. En mijn beste @LGK, de persoon die er in de Britse Wikipedia druk mee was had als initialen "bllct" en dan mag jij drie keer raden wie dat was?

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   Ik denk, dat als er bewust feiten niet worden onderzocht, Russische bijdragen bewust uit het rapport worden gehouden en er geen gebruik wordt gemaakt van objectieve experts, wij met een giga doofpot te maken hebben. Ik ben nu zelfs zover te geloven dat Mark Rutte er van afwist, het was tenslotte zijn eerste vakantiedag, een betere dekmantel kan je niet hebben.

   Verwijderen
  7. jammer joop

   Artikel legt duidelijk uit dat er vanaf 2 Russische bedrijven de vlieghoogte van de su25 op 10 km is gezet

   En dat gebeurde net na de pers conf van 21 juli 2014

   Verwijderen
  8. Ja en de Nederlandse Wikipedia verwijderde alle technische specificaties van de SU-25, ook vanuit Rusland? Geen geschiedenis achterlatend, noppes en weet jij al wie "bllct" was die zo driftig in de Britse Wikipedia bezig was?

   Verwijderen
  9. De NL wiki su25
   https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Soechoj_Soe-25&oldid=43019481

   Op 16 jan 2015 12.15 is vlieghoogte toegevoegd:
   https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Soechoj_Soe-25&oldid=43019006

   Op 16 jan 2015 13.11 is deze verwijderd
   https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Soechoj_Soe-25&oldid=43019481

   De vlieghoogte van 11.880 heeft klein uur op wiki gestaan

   Verwijderen
  10. Waar staan de technische specificaties dan, @LGK? Die stonden in 2014 nog onder de foto!

   Verwijderen
  11. jammer joop die hebben er nooit opgestaan

   Kijk maar in de geschiedenis

   De vlieghoogte heeft er maar een klein uur in 8 jaar tijd opgestaan

   Verwijderen
  12. Ja ja, dus als het niet in de geschiedenis staat heeft het er nooit opgestaan?

   Nu weet ik helemaal zeker dat je niet goed bij je hoofd bent!

   Verwijderen
  13. joop

   U beweert iets zonder ook maar een enkel bewijs aan te dragen
   Ik heb u uitgelegd hoe 'geschiedenis' werkt op wiki

   En u aangetoont dat de vlieghoogte maar klein uur op wiki heeft gestaan

   De plaat voor uw kop is wel erg groot

   Verwijderen
  14. "werden juist wel zeer vele vlinderdasachtige inslaggaten gevonden."

   dat kan dus niet
   Door hun vorm gaan ze tollen
   En afhankelijk onder welke hoek object geraakt wordt, zal er een gat, de ene wat groter, de ander wat kleiner ontstaan
   En de vorm van gat zal verschillen

   Ps zo zien kogelgaten in een vliegtuig eruit

   http://www.strijdbewijs.nl/top/p/a10hh.jpg

   Verwijderen
  15. http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-abschuss-durch-ukrainische-su-25-ist-bewiesen/

   Verwijderen
  16. http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-das-imperium-schlaegt-zurueck/

   Verwijderen
 24. Goh Kroel, wat een voorspelbare reactie. Kom eens met argumenten om het te weerleggen. Vertel mij eens hoe het komt dat MH17 aan beide zijden ronde kogelgaten had bij de cockpit ??.

  https://www.google.nl/search?q=rondekogelgaten+mh17&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiL2KWu26nKAhWBlQ8KHTqEDtQQ_AUIBigB#tbm=isch&q=ronde+kogelgaten+mh17

  Dezelfde cockpit die de nabestaanden niet mochten zien toen ze de wrakstukken van mh17 in de hangar mochten bekijken. O.a De cockpit was blijkbaar niet direct nodig voor het onderzoek! en lag in 2 betonnen bunkers. Cockpit zal intussen wel vernietigd zijn, was toch niet nodig voor het onderzoek. LOL. GRRRRRR. Als ik dit opschrijf word ik plotseling erg kwaad.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ook dat de Russen tijdens de onderzoeksperiode een passieve rol hebben gespeeld.
   Waar zijn al die intelligente Nederlanders, die zo met de slachtoffers en de nabestaanden hebben meegeleefd.? Doen die zelf geen onderzoek ? Blijven die de verhalen van de overheidsinstanties maar kritiekloos absorberen ?. Heeft intellectueel Nederland geen ruggengraat ?. Trendies zijn het, die zich in verroering laten brengen door de mooie beelden van de stoet op weg naar de lijkschouwer. Begeleid door de leizige stem van de NOS reporters. Kaarsjes opsteken samen met de overheid en de Majesteit. Stille tochten. Ja we doen overal aan mee. Kritisch informatie tot je nemen en zelf nadenken, daar doen we niet aan mee. Net als vroeger op school braaf op school de autoriteit voor de klas napraten (dan krijg je een tien). Nu braaf de autoriteit van de regering napraten. Zo zijn we gevormd. (krijg je geen tien, maar wel een valse vlag)

   Verwijderen
  2. Voor de goede orde. De wrakstukken die zogenaamd belangrijk waren voor het onderzoek lagen in de hangar. De wrakstukken die niet meteen nodig waren voor het onderzoek lagen in 2 vliegtuig bunkers aldus de autoriteiten.

   http://www.nu.nl/binnenland/4003592/nabestaanden-mh17-bekijken-wrakstukken-vliegbasis-gilze-rijen.html

   Hoe orwelliaans wil je het hebben.

   Oligarch: Alle wrakstukken die er op zouden kunnen wijzen dat het officiële niet klopt lagen in de vliegtuig bunkers.

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Het Staatsjournaal had uiteraard niets te melden over de brief van de hoogste civiele luchtvaartbobo uit Rusland. Hard forensisch bewijs doen we niet meer aan. We hebben immers Bellingcat.

   Verwijderen
  4. @Dawg,
   Ze willen het boek MH17 zo snel mogelijk dicht slaan.
   Dutch Gov't Not Commenting on Calls to Unveil Radar Data in MH17 Crash Case

   Read more: http://sputniknews.com/europe/20160114/1033152148/netherlands-radar-data-mh17.html#ixzz3xFEsSnYv

   Maar net als met 9/11 gaat dit boek nooit dicht totdat de waarheid boven water komt. Het blijft een smeulend vuurtje.

   Verwijderen
  5. "Waar zijn al die intelligente Nederlanders, die zo met de slachtoffers en de nabestaanden hebben meegeleefd.? Doen die zelf geen onderzoek ? "

   Jazeker, bv;

   http://ukraineatwar.blogspot.nl

   Verwijderen
  6. De houder van dat blog, Dejay Petros (dat ben jij dus), is géén intelligente Nederlander. Daarnaast werkt ukraineatwar één op één met Bellingcat.

   Dus, zo intelligent ben je niet, @LGK!

   Verwijderen
  7. [http://ukraineatwar.blogspot.nl]

   Even gekeken: wat een foute site!!!

   Verwijderen
  8. @Rootman,

   Zeker, een hele foute site!

   Verwijderen
  9. @Oli

   't Zou me niks verbazen dat de Nederlandse regering niet eens in staat is de radargegevens van UA op te vragen door de geheimhoudingsovereenkomsten die ze zelf getekend heeft. Rationeel raak ik er door de gebeurtenissen van de afgelopen 1,5 jaar alleen maar meer van overtuigd dat we te maken hebben met een doofpot van ongekende omvang. Gevoelsmatig is het echter nog steeds niet te bevatten dat zoiets in een land als Nederland mogelijk zou zijn. 't Raakt alle vitale instituties van de Nederlandse staat, de EU en de NAVO

   Verwijderen
  10. Tja, de waarheid is te moeilijk voor mensen hier

   Verwijderen
  11. Nou nee, door mensen naar [http://ukraineatwar.blogspot.nl] te verwijzen, daarmee verkracht je de waarheid juist, @LGK en dat is juist de bedoeling van jou en welke duistere agenda daar dan achter mag zitten.

   Verwijderen
  12. @ LGK

   You should know.

   Kijk die Russen 'het Buk scenario' eens omarmen.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. DJ zit waarschijnlijk in hetzelfde NATO, Soros NGO's netwerk, net als Bellingcat, dat Poetin moet demoniseren.

   @Dawg,
   De instituties zijn in en in verrot. Je ziet wat er gebeurt met een klokkenluider als Edward Snowden. Ipv dat Obama de gevangenis in moet vanwege onrechtmatig spioneren wordt Snowden achtervolgt vanwege lekken van vertrouwelijke info. Eren Erdem in Turkije hetzelfde.
   Complotten kunnen heel lang geheim of onbestraft blijven. Neem Mart Smeets. Die zit 40 jaar lang ierdere dag tijdens de tour een glas wijn te drinken met wielrenners, ploegleiders, andere journalisten etc etc. Toch had in die 40 jaar tijd niemand tegen hem gezegd dat er doping gebruikt werd in het wielrennen. LOL. Ze worden geselecteerd in den haag en in Hilversum op loyaliteit van het niet lekken van wat het publiek niet mag horen.

   Verwijderen
  15. "daarmee verkracht je de waarheid juist,"

   Ohhh, en wat is er niet waar?

   Verwijderen
  16. OPROEP

   Niet meer reageren op de aartsleugenaar @LGK/Dejay Petros/en dan nog z'n echte naam die hij ook geheim wil houden.

   Eerst beweerde hij dat alle wijzigingen in Wikipedia terug te vinden waren, nu beweert hij dat als er geen wijzigingen zijn terug te vinden het er nooit opgestaan heeft!

   IK HEB IN 2014 DE TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE SU-25 VOOR MIJN OGEN ZIEN VERDWIJNEN EN ER IS GEEN GESCHIEDENIS VAN TERUG TE VINDEN!

   Verwijderen
  17. @oligarch,

   Ja, daarom heeft de naam van zijn blog ook gewijzigd in Putinatwar!

   Verwijderen
  18. joop

   U beweert iets zonder ook maar een enkel bewijs aan te dragen
   Ik heb u uitgelegd hoe 'geschiedenis' werkt op wiki

   En u aangetoont dat de vlieghoogte maar klein uur op wiki heeft gestaan

   De plaat voor uw kop is wel erg groot

   Verwijderen
  19. "De plaat voor uw kop is wel erg groot"

   En die voor jou kop nog groter.

   IK HEB IN 2014 DE TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN DE SU-25 VOOR MIJN OGEN ZIEN VERDWIJNEN EN ER IS GEEN GESCHIEDENIS VAN TERUG TE VINDEN!

   Verwijderen
  20. Ik zag gisteren een ufo
   Ook geen bewijs van terug te vinden

   Verwijderen
  21. "Vertel mij eens hoe het komt dat MH17 aan beide zijden ronde kogelgaten had bij de cockpit ??. "

   En dan komt u met een link die niets aantoont
   Op images is alleen de linkerzijde te zien

   Verwijderen
  22. "Op images is alleen de linkerzijde te zien"

   Dan geef je daar antwoord op!

   Verwijderen
  23. http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-abschuss-durch-ukrainische-su-25-ist-bewiesen/

   Verwijderen
  24. Ja DJ, dan geef je daar antwoord op.

   Nou ?

   Verwijderen
  25. Peter Haisenko
   Die geen kennis heeft over wapensystemen
   Voor de DDR gewerkt heeft
   Zijn vader een rus was
   En holocaust ontkent

   Tuurlijk

   Verwijderen
  26. http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-das-imperium-schlaegt-zurueck/

   Verwijderen
  27. De onzin van Peter

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/peter-haisenko-talks-nonsense-about-mh17/

   Verwijderen
  28. "Die geen kennis heeft over wapensystemen"

   Jij ook niet, behalve als je in de marketing van de wapenlobby werkt.

   "Voor de DDR gewerkt heeft"

   Angela Merkel ook!

   "Zijn vader een rus was"

   Ja, en?

   "En holocaust ontkent"

   Ja en, mag dat niet?

   Verwijderen
  29. "De onzin van Peter"

   Je moet geen oude artikelen van Marcel v/d Berg gebruiken, in de nieuwe artikelen twijfelt hij zelf aan het gebruik van een BUK.

   Verwijderen
  30. Er is namelijk ondersteunend bewijs dat Peter géén onzin schrijft, zoal de leugens van de Oekraïense autoriteiten dat er op 17 juli 2014 géén SU-25's in de lucht waren!

   Verwijderen
  31. Om je geheugen nog even op te frissen!

   http://www.nrc.nl/nieuws/2015/07/11/boven-oekraine-vond-tijdens-ramp-mh17-een-luchtoorlog-plaats

   Verwijderen
  32. "Ach volgens ooggetuigen vlogen er su25 rond
   Tja, en die zagen ook dat de MH17 beschoten werd"

   Tja, maar de Oekraïense autoriteiten zeiden dat er géén SU-25's op 17 juli 2014 in de lucht waren, dus de vraag is in hoeverre jij mee wil gaan in de leugens van de Oekraïense autoriteiten?

   "En waar staat dat het oud artikel van Marcel is?"

   Hier!

   Posted on January 17, 2015

   "Tja u ontkent natuurlijk ook de holocaust als antisemiet"

   En wat heeft dat te maken met MH-17?

   Verwijderen
  33. Dank je joop
   Om mijn post over te nemen voordat blik hem weghaalt

   Dan snappen bezoekers waar het over gaat

   Vreemd dat Russische media niet opzoek gaat naar ooggetuigen van su25

   Ook vreemd dat RT vandaag er ook geen melding van maakt

   Verwijderen
  34. "Dank je joop
   Om mijn post over te nemen voordat blik hem weghaalt"

   Geen dank, maar het moet voor jou zo langzamerhand wel duidelijk zijn dat je moet stoppen met het verspreiden van leugens.

   "Vreemd dat Russische media niet opzoek gaat naar ooggetuigen van su25

   Ook vreemd dat RT vandaag er ook geen melding van maakt"

   Wie zegt dat dat niet zo is? Jij weet toch ook hoe Google werkt of kruip jij nu in je naïeve schulp?

   Verwijderen
  35. Welke leugens????
   Heb er nog niet 1 onderuit gehaald zien worden
   (wel onderbouwen he, niet roeptoeteren)

   RT;
   https://www.rt.com/news/328883-mh17-dutch-report-inaccurate/

   Lees maar zelf, geen su25

   Wel bv
   "However, Russian tests revealed that the chemical composition of the shards does not match that of a 9N314M warhead. "

   Huh????????
   Hebben ze dan een stukje schrapnel van de MH17?????

   Dus bewijst al dat het Russische rapport onderschrijft dat het wel een buk was (maar niet die van Rusland)
   En zeker geen su25

   Verwijderen
  36. Ik wacht nog steeds op antwoord van jou over de leugens van de Oekraïense autoriteiten dat er géén SU-25's in de lucht waren op 17 juli 2014 e in hoeverre jij daarin mee wil gaan?

   Verwijderen
  37. Alleen volgens ooggetuigen waren er su25 in de lucht

   Rusland heeft de radarbeelden vernietigd

   Vreemd, want hiermee konden ze toch aantonen dat er UA vliegtuigen in de lucht waren

   Zie ook hierboven
   Rusland bevestigd zelf dat het een buk was
   uit RT

   Verwijderen
  38. "Alleen volgens ooggetuigen waren er su25 in de lucht"

   En waarom geven de Oekraïense autoriteiten niet toe dat er SU-25's in de lucht waren?

   "Rusland bevestigd zelf dat het een buk was
   uit RT"

   Nee, Rusland reageert alleen op het rapport en dat gaat alleen in op het gebruik van een BUK en dat er Russische informatie buiten het rapport is gehouden.

   Verwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Op het moment dat wereldwijd de geldpersen aangaan om de deflatie tegen te gaan zijn dit interessante veelbelovende bedrijven. Ze kopen voor een spotprijzen grondstoffen op van grote in problemen verkerende mijnbouw bedrijven, met name edelmetalen. Silver Wheaton en Franco Nevada lijken me goed. Maken zelfs in deze tijden nog winst.
  Silver Wheaton
  Franco Nevada
  Anglo Pacific
  Royal Gold
  Sandstorm Gold
  Altius Minerals

  BeantwoordenVerwijderen
 27. In 1967, the CIA Created the Label Conspiracy Theorists

  http://www.wakingtimes.com/2016/01/13/in-1967-the-cia-created-the-label-conspiracy-theorists/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. [Neocons want you to stop calling them Neocons]

  U bedoelt waarschijnlijk het volgende artikel:

  http://www.nationalreview.com/article/429255/neocon-outdated-term

  BeantwoordenVerwijderen