woensdag 21 september 2022

Woensdagochtend (08:00 uur) 21-9-2022 Toespraak Putin

De toespraak werd al dinsdagavond verwacht maar is verschoven naar woensdagochtend 21 September 2022, 09:00 uur Moskou tijd (08:00 uur NL-tijd).

Dit kan net als zijn toespraken in Februari de inleiding zijn voor een nieuwe fase in het conflict Oekraïne-Rusland, of wellicht beter gezegd, Oekraïne en NATO ten opzichte van Rusland.

Wat we kunnen verwachten is dat hij de referenda in Donetsk, Lugansk en Kherson gaat aankondigen. Hij zal mogelijk refereren aan de NATO die soepeltjes Zweden en Finland binnen liet komen. Wat zou hem dan moeten beletten Donetsk, Lugansk en Kherson af te houden als die zich willen aansluiten bij de Russische Federatie, net zoals Finland en Zweden bij de NATO? Ook kan hij refereren aan Kosovo. Waarom zouden die zich wel van Servië mogen afscheiden, en de genoemde gebieden niet van Oekraïne? Op het moment dat die referenda wijzen op een aansluiting bij Rusland, zal dat snel geformaliseerd worden en dan is een Oekraïense aanval met NATO wapens en ophitsing gelijk een direct aanval op Rusland geworden, en daar zal de Russische beer dan op terugslaan. Mogelijk zal de SMO (speciale militaire operatie) eerst opgeschaald worden naar (totale) oorlog, inclusief mobilisatie. En of die dan enkel geldt voor het Oekraïense territorium of ook voor de gebieden (landen) die actief ophitsen en wapens en/of manschappen leveren, dat is dan de vraag waar mogellijk in de toespraak antwoord op komt. Dan zijn we in Nederland, met dank aan Ollongren en Rutte, hier ook doelwit.

Media Black-Out

Wij hebben even de site van een landelijk dagblad gecheckt. Geen enkel bericht over een toespraak van Putin of de mogelijke implicaties. Allemaal leeg gezwam. Over hoedjes, centjes, voetbal, en wat Amalia droeg of draagt.

77 opmerkingen:

 1. Hier de eerste berichten bij de Belgische MSM:
  Toespraak Poetin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Let ook even op het filmpje van het "verboden?" RT in de reportage

   Verwijderen
 2. KLAAR EN DUIDELIJK
  President Poetin: We hebben het niet alleen over de door het Westen aangemoedigde beschieting van de kerncentrale van Zaporozhye, waar een atoomramp dreigt, maar ook over de verklaringen van enkele hooggeplaatste vertegenwoordigers van NAVO-staten over de mogelijkheid en toelaatbaarheid van het gebruik van massavernietigingswapens, kernwapens tegen Rusland.
  Aan degenen die dergelijke uitspraken over Rusland doen, wil ik u eraan herinneren dat ons land ook over verschillende vernietigingsmiddelen beschikt, en in sommige onderdelen moderner dan die van de NAVO-landen.
  Wanneer de territoriale integriteit van ons land wordt bedreigd, zullen we zeker alle middelen gebruiken die tot onze beschikking staan ​​om Rusland en ons volk te beschermen.
  Dit is geen bluf! De territoriale integriteit van ons moederland zal met alle middelen worden gewaarborgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Putin zet het Westen schaak. Het is pas schaakmat als het referendum in de Donbas ten voordeel van Rusland uitpakt.

  Rutte noemt Putin's uitspraken een paniekreactie. Hij lijkt niet te beseffen dat Putin een berekenende psychopaat is die altijd 2 of meer zetten vooruit denkt.
  Rutte is een psychopaat die de ernst van de situatie niet lijkt te beseffen, en in plaats van dit probleem weg te lachen zoals gebruikelijk schuift hij het probleem ditmaal van zich weg.

  Het Westen is nu aan zet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/robdewijk/status/1572540856816570368?t=babxARd3-x-vAvcFOwXXGg&s=09 er zijn drie opties stoppen met ondersteuning Okraine, onderhandelen of oorlogvoeren.,

   Verwijderen
  2. Rob de Wijk lult maar wat, zoals zovaak.

   Verwijderen
 4. Toon eerst eens aan dat Putin een psychopaat is. Anders gaat het nergens over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ben, je lijkt aan te slaan op mijn bewering over Putin, maar ziet die over Rutte over het hoofd. Er zijn genoeg beschrijvingen over dictator Putin te vinden die deze aandoening aan hem toeschrijven. Een dictator zonder deze psychische afwijking is bijna niet voor te stellen. https://euromaidanpress.com/2015/02/26/a-russian-psycho/

   Verwijderen
  2. Dank, weer eens hartelijk gelachen om zoveel onzin.

   Verwijderen
  3. @Ben: https://youtu.be/0RWJIDxZ6Co

   Verwijderen
 5. Het westen dat zelf al een hoop invallen in andere landen heeft gedaan is nu ineens in paniek omdat een forse tegenstander hetzelfde doet, maar dan niet om landen te kunnen plunderen maar om een bevolking die van oorsprong al Russisch is te beschermen die door dat zelfde westen met genocide bedreigd worden.
  Dit kan het westen niet over zich heen laten gaan want hun heerschappij komt hiermee in gevaar dus vandaar de wereldwijde protesten van het westen, van Amerika tot en met de EU die allemaal met de zelfde gespleten tong spreken en oorlog verheerlijken, onder het mom van het meest corrupte land ter wereld de hand boven het hoofd te kunnen houden.
  Wat blijkbaar niet (of niet willen) tot het westen, hier bij ons dus, doordringt is dat de boodschap van Poetin heel duidelijk is: stop met leveren van wapens en huurlingen of jullie, en jullie basisstation (thuisland) wordt met de grond gelijk gemaakt.
  Rusland is al meer dan genoeg getreiterd de afgelopen 10 jaar en nu is de maat vol en komen de consequenties van hun oorlogsophitserij en zullen wij de gevolgen onder ogen moeten zien, maar dan is het helaas te laat en moeten we maar te zien overleven in de puinhopen, dank zij aan onze leiders die zo graag die oorlog wensten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oekraïne is van oorsprong helemaal niet Russisch! De eerste beschaving waren de Vikingen die ook Kiev hebben gesticht en daarna Polen en Litouwen die een groot rijk samen hadden. En toen pas is met grof geweld door Katherina de Verschrikkelijke het land in beslag genomen door de Russen. Net als nu dus. We hebben het allemaal over Amerika en het westen die als eerste Syrië en Irak zouden hebben binnen gevallen en dus geen recht van spreken zouden hebben. Maar ook dat is niet waar. Ook deze landen werden eerder al door Rusland aangevallen. net als Georgië, Bosnië en Kosovo onder de kap van Servië enz enz. USA is zeker niet schoon maar dictator Poetin ook zeker niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Keizer Karel De Grote was vroeger ook baas over wat nu Nederland, België, een stuk van Duitsland en een stuk van Frankrijk was.
   Keizer Nero was baas over het hele Europese continent.(behalve dat stukje waar Asterix woonde)
   Dus waar hebben we het hier over?
   Punt is dat de Russisch sprekende bevolking in delen van Oekraïne op dit moment afgeslacht worden enkel om het feit dat ze Russisch spreken.
   Dat is wat Poetin wil beschermen en het land op zich interesseert hem geen moer want anders was op dag 1 Kiev al platgebombardeerd. Rusland wil enkel een 'vrije' bufferzone tegen de agressie van de NATO die er duidelijk op uit is om Rusland tot aan hun grenzen te omsingelen. Het enige bestaansrecht van die NATO is een, door hun "gecreëerde " vijand en dat is nu toevallig Rusland omdat er daar voor biljoenen aan grondstoffen in de grond zitten en het land over hoog technologie beschikt, een fantasiegevaar voor het zogenaamd vredelievend westen.

   Verwijderen
  2. Ben, aan wie is dit antwoord gericht?

   Verwijderen
  3. Iemand met een andere mening zwakzinnig noemen is een zwaktebod. Typerend voor Blik.

   Verwijderen
 7. Nog nooit eerder gebeurd: Kabinet stapt op en SCHOFFEERT Kamer | FVD
  https://www.youtube.com/watch?v=17Nz2bp3DoE&t=214s

  Hij heeft het kartel op de kast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor de link, nergens was te lezen wat ie had gezegd. wat ie zegt valt echter behoorlijk tegen. Dit opstappen was een vooropgezetplan om Baudet te demoniseren, niet om zijn gewauwel over cultuur marxisme maar op zijn terechte kritiek op onze oorlog met rusland, geen wonder dat ie zo verbaasd is.

   Verwijderen
 8. Dag Blik,
  ik was ziek ( griep) en druk op het bedrijf. Maar ik kijk wel globaal wat hier gebeurt.
  Ik heb deenorme criminalitiet van het Communistische regime in een vorige draad vermeld. ( Het hele artikel op mijn Blog: Stalin's Joden)

  De criminaliteit was koren op de molen van Eddy.
  Maar het ontging hem blijkbaar dat dit joodse crimilaliteit was.
  Ha ha.
  Het doet me pijn dat - behalve Matt en Oligarch - er nu alleen mensen reageren die niks te melden hebben. ( Ja, de propaganda van de MSM, maar die is overbekend.)

  Thierry komt al aardig dicht bij de waarheid: "De marxisten werken samen met de Elite".
  Het woord 'joden'mag niemand uitspreken, maar in plaats daarvan kun je wel zeggen: Neoconservatieven, marxisten.

  Ik heb de indruk dat de joden al aardig succesvol zijn om ons geheel te verzwakken: Onze bedrijven gaan kapot ( energie), we hebben veel onderlinge - heftige- meningsverschillen : corona.
  Als we verzwakt zijn zullen ze een dictatuur instellen.
  Lees het artikel 'Stalin's Jews', dan weet je dat onze kinderen in een hel terecht zullen komen.
  https://xevolutie.blogspot.com/2022/09/1330-stalins-joden-door-larry-romanoff.html
  Als Rusland en China het overleven, zullen ze ons wellicht niet komen redden van deze gekken.
  ( In de joodse religie staat dat God de joden op draagt om de wereld te regeren. Ze mogen daarbij àlle middelen gebruiken, ook genocide.
  Chassidische Rabbies zeggen dat deze wereld alleen voor de joden is bedoeld, en dat de niet-joden mogen worden uitgeroeid.
  Ik weet dat het onwaarschijnlijk klinkt, maar in communistisch Rusland hebben ze toch pakweg 60 miljoen mensen laten sterven op allerlei maniereen ( honger, executies, gulags). Dat is veel op een bevolking van destijds 150 miljoen ( meen ik) .
  Dàt is waar het voor mij om gaat.

  Maar er is weinig hoop. 'Het Volk' is totaal niet bezig met dit soort zaken. Ze zijn bezorgd over hun gasprijzen en andere bijzaken. Het is als Wenen in 1914: het centrum van de wereld. Vijf jaar later was er niks van over.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zorg eerst eens dat je echt op de hoogte bent van wat er in de SU is gebeurd. Je kunt terecht bij Domenico Losurdo, Roland Boer, Grover Furr eva.

   Verwijderen
  2. Kun je in10 regels een indruk geven..?

   Kun je mijn beweringen onderuit halen?

   (Ben je èn joods èn pro USSR communisme. Dus niet neutraal, maar als iemand mij kan ondergraven is het Ben )

   Verwijderen
  3. Hi Jan, ik ben er helemaal niet op uit om jou onderuit te halen. Jij staat ook vaak aan de goede kant en dat zijn er maar weinigen. Begin eens met te ruiken aan het werk van Roland Boer: https://roland-theodore-boer.net/. Groeten, Ben

   Verwijderen
 9. Een media black-out?

  "Wij hebben even de site van een landelijk dagblad gecheckt. Geen enkel bericht over een toespraak van Putin of de mogelijke implicaties. Allemaal leeg gezwam. Over hoedjes, centjes, voetbal, en wat Amalia droeg of draagt."

  Gisterochtend in alle vroegte 08:41u brengt de NOS het bericht over de aangekondigde mobilisatie: https://nos.nl/video/2445387-poetin-kondigt-gedeeltelijke-mobilisatie-aan waarna tot op de dag van vandaag 25 artikelen zijn gewijdt aan dit thema.

  Russen proberen het land te verlaten. De afgelopen maanden zijn al tienduizenden Russen vertrokken. Uitwijken naar een ander land kan niet iedereen. Voor een buitenlandse reis is een speciaal reisdocument nodig, dat zeker 75 procent van de bevolking niet heeft.
  In Moskou stegen de prijzen van enkele vliegtickets naar het buitenland tot boven de 5000 euro. Voor de komende dagen zijn de meeste tickets uitverkocht.

  https://nos.nl/artikel/2445552-eerste-russische-reservisten-melden-zich-opvallend-druk-aan-grenzen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een vrij normale reactie van mensen die de oorlog verafschuwen en liever veiligere oorden opzoeken.
   Hoeveel Oekraïners hebben hun land inmiddels verlaten?

   Verwijderen
  2. Hildegaard, zoek de verschillen:

   https://nos.nl/artikel/2445507-in-charkov-maken-inwoners-zich-niet-druk-om-poetins-toespraak

   https://southfront.org/kievs-attempt-to-disrupt-referendum-claimed-lives-of-at-least-6-civilians-in-donetsk-18/

   Verwijderen
 10. Een Schijnvertoning:

  https://nos.nl/artikel/2445646-referenda-in-bezet-oekraine-van-start-vijf-vragen-en-antwoorden

  Van een geloofwaardige, eerlijke en vrije stembusgang is geen sprake. Rusland heeft allereerst niet het recht om op Oekraïens grondgebied een verkiezing uit te schrijven. Daarnaast is het door de harde Russische repressie gevaarlijk om tegen de aansluiting te protesteren. En al zouden het eerlijke referenda zijn, dan zijn de omstandigheden (oorlog) verre van ideaal om veilig te stemmen.

  Bovendien ontbreekt een groot deel van het electoraat. In steden is naar schatting twee derde van de populatie gevlucht, dichterbij het front is vrijwel iedereen vertrokken. Honderdduizenden zijn gedwongen vertrokken, tienduizenden zijn gedood of vermist. Dat geldt ook voor het lokale bestuur van vóór de Russische invasie. Juist het pro-Russische smaldeel is achtergebleven, waarmee allerminst is gezegd dat dat nu in de meerderheid is.

  Er zijn geen onafhankelijke waarnemers, zoals gebruikelijk is bij verkiezingen in Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. FOREIGN POLICY REVIEW: THE RUSSIAN REFERENDUM IN UKRAINE: https://www.youtube.com/watch?v=4egatX4lEo4&t=3s

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe Baudet de kiezer in de kou zet: https://twitter.com/Holavista/status/1572952406635192320?t=OudR11KvMn_fdD5wSV_nIg&s=19

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://fuckroeper.wordpress.com/2022/09/22/fuckroepers-apb2022-analyse/

   Verwijderen
 13. Oekrainse mensen vluchten weg uit angst voor de komende mobilisatie en referendum. Een noemt Putin een seniele ouwe man. Zie: https://nos.nl/l/2445744

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onder dwang of in ruil voor een raam stemmen Oekraïners voor annexatie door Rusland

   https://nos.nl/artikel/2445743-onder-dwang-of-in-ruil-voor-een-raam-stemmen-oekrainers-voor-annexatie-door-rusland

   Verwijderen
  2. In 2014 had de Donbas regio om net als de Krim via referendum bij Rusland te worden aangesloten. Poetin maakte toen de fout deze vraag te negeren wat 10 duizenden mensenlevens heeft gekost aan Oost Oekrainse zijde.
   Die fout gaat Poetin nu herstellen, gezien de verhevigde aanvallen op de Donbas, waar constant zware oorlogsmisdaden tegen die bevolking gepleegd worden en als valse vlag op de Russen worden afgeschreven.
   Nu is de maat vol voor Rusland en heel tercht mag het eigen volk daar zich uitspreken via dat referendum, met steun van Rusland, waar Rusland NIET de organisator van is, maar dus zoveel mogelijk de veiligheid van de stemmers wil waarborgen want de nazi's zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk sabotage te plegen.
   De NOS zal die kant van de berichtgeving NOOIT tonen want dat past niet in het beoogde plaatje: Rusland is hoe dan ook de valserik, net als bij MH17 en zoveel andere door het westen uitgelokte feiten.
   Als straks hier de bommen vallen is dat natuurlijk de schuld van Rusland, maar ze zullen er niet bij vertellen dat ze het van hieruit zelf hebben uitgelokt.

   Verwijderen
  3. Lul niet zo dom Matt.
   Je lijkt wel zo'n oud hysterisch wijf wat in de broek pist van angst voor gestoorde Russen die wat lopen te dreigen.
   Als Russen te dicht bij komen knal je ze gewoon door de kop kapot.
   Ukraïne wacht al het Russische kanonnenvlees wat Putin naar oost Ukraïne stuurt gewoon op, om hun ook naar het diepste van de aarde te sturen.
   Putin zal weer als gewoonlijk woedend zijn en zal willen besluiten om afstands raketten dan maar in te zetten.
   Niks blijft meer over van Lugansk en Donbass.
   En mocht Putin het wagen om Kiev plat te bombarderen met zeg maar een tactische atoombom, dan breekt de derde wereld pas echt uit.
   Dan zullen Russische steden ook niet meer gespaard blijven.
   Ik moet nog gaan zien of die mafkees en psychopaat Putin dat risico wil nemen en al die Russische slachtoffers in eigen land op zijn geweten durft te nemen.
   Heb je het soms koud Matt?
   Dan ben je echt een domme Belg die niet snapt dat je dan een dikke trui aan moet trekken of een blok hout in de open haard gooien.

   Verwijderen
  4. @MATT, ik veronderstel dat je reageert nav artikel NOS. Wat klopt er volgens jou niet in dat artikel?

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Matt,
   ik zou er geen tijd aan besteden.
   Deze mensen hebben nog niet één minuut zelf nagedacht.
   De honderden keren dat de Media en Het Westen hebben gelogen: het is hen niet één keer opgevallen.

   Ik heb elke zondag een prijs van 500 euro beschikbaar voor iemand die me kan uitleggen dat Putin een slecht mens is.
   Nog niet één persoon is langs geweest.
   Ze hebben niks geen argumenten . Maar ze blijven de slogans herhalen die de leugen-Media hen in de mond legt ( vaak met misleidende onderbouwing.)
   Dat is nu eenmaal oorlog: de media oorlog maakt er een belangrijk onderdeel van uit, en mensen als Hildegard zijn actieve bedriegers of luie en goed gelovige kletsmajoors. Geen tijd aan besteden. Je zal ze met geen 1000 argumenten kunnen overtuigen.
   ( Ik zou ze weg halen als ik Blik was. Nu komen SDR en Wolf hier niet meer, omdat ze zich te sterk storen aan de ongeinformeerde schreeuwers. Dat haalt zijn blog naar beneden. Gelukkig schrijven Wolf en Sofia hun vingers blauw op mijn blog, dus huin info gaat niet verlogen.)

   De strategie lijkt op die van Big Tobacco: creëer twijfel.
   Al in 1955 wist Big Tobacco hoe zwaar kanker verwekkend hun product was.
   Ze zeiden: we kunnen dit niet winnen, maar we kunnen constant onzekerheid leveren. Dat zorgt er voor de de mensen blijven roken.
   De rol van Eddy en Hildegard: onzekerheid brengen.

   Verwijderen
  7. Ach Jan, voor hildegard heb ik een simpele gedachte:
   "haar woorden zijn net als haar profiel: leeg en inhoudsloos"

   Verwijderen
  8. Hildegard en ik zijn beter geïnformeerd dan jij denkt JV.
   Jammer voor jou dat dit tegen jouw hoofd stoot.

   Verwijderen

  9. What Putin's Ukraine War draft means for Russia
   https://youtu.be/vgGMvwEncD8

   Verwijderen
  10. Ik denk al: wat stoot er nou tegen mijn hoofd?
   Dat moet de dossierkennis van Eddy en Hildegard zijn geweest!

   Verwijderen
 14. Het Westen vernietigt zijn eigen voorrechten, zijn droom van unipolariteit is voorgoed voorbij – Lavrov
  https://www.frontnieuws.com/het-westen-vernietigt-zijn-eigen-voorrechten-zijn-droom-van-unipolariteit-is-voorgoed-voorbij-lavrov/

  Allemaal schijn en gespeelde onenigheid.
  Ze hebben allang besloten dat een handjevol landen zal domineren en niet meer de VS. Zie 2e punt in de 8 voorspellingen van het WEF
  https://www.facebook.com/worldeconomicforum/videos/10154159674886479/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog nooit eerder gebeurd: Kabinet stapt op en SCHOFFEERT Kamer | FVD
  https://www.youtube.com/watch?v=17Nz2bp3DoE&t=246s

  Beste speech ever in de 2e kamer. Baudet blaast het hele complot van de elite in de openbaarheid. Raakt een enorm gevoelige snaar bij de puppets.
  Voorzitter had al veel eerder moeten ingrijpen aldus Rutte. Dus dan ging het niet over de verdachtmaking van Kaag. Maar over het hele betoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Baudet kan niet debateren. Heeft hij nooit gekund.
  Baudet begon in zijn betoog over de opleiding van minister Kaag aan het St Anthony's College in Oxford, waar volgens hem marxistische studenten werken en spionnen worden opgeleid.
  Ik weet niet waar hij zulke onzin vandaan haalt.
  Ik lees anders toch heel wat anders.
  https://www.sant.ox.ac.uk/about-st-antonys
  Niet vreemd dat zo'n man niet serieus is te nemen in de tweede kamer.

  Baudet moet anders maar eens naar zijn eigen ego kijken en "plannen".
  Want zijn 'plannen' komen ook uit marxistische kokers en daar zitten ook marxistische gedachten in.
  Thierry Baudet voert een cultureel gevecht. Maar wat betekent dat precies?
  https://archief.brainwash.nl/bijdrage/thierry-baudet-voert-een-cultureel-gevecht-maar-wat-betekent-dat-precies4

  Lees dat nou maar eens zodat je die gevaarlijke kronkel van die minerva uil doorzien.

  Baudet is eerder een communist dan een democraat.
  Het zou niet forum voor democratie moeten heten maar forum tegen democratie.
  Hij schopt tegen de democratie met valse aantijgingen.
  Dat gaan we in Nederland dus mooi niet accepteren.
  Je kunt weer ophoepelen Baudet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja,
   als dat College zich op zijn website niet 'Spy college ' noemt., dan is het volgens Eddy dus geen spy college. Waar haalt die gekke Thierrie dat toch vandaan?

   Nou, Wikipedia, bekend om zijn censuur en eenzijdigheid, heeft het 'spy college' aspect van St Antony's in elk geval niet verzwegen.

   https://en.wikipedia.org/wiki/St_Antony%27s_College,_Oxford

   Enige citaten:
   .... St Antony's reputation as a key centre for the study of Soviet affairs during the Cold War, led to rumours of links between the college and the British intelligence services; the author Leslie Woodhead wrote to this effect, describing the college as "a fitting gathering place for old spooks".[5]: 220  St Antony's became notorious in both the British and Russian press as a "spy college."[6]

   zie ook: https://en.wikipedia.org/wiki/St_Antony%27s_College,_Oxford#Former_students
   met bekende namen als Anne Applebaum ( full time Russia basher), Thomas Friedman, Chrystia Freeland ( dochter vasn Oekraiense moordenaar, minister in Canada)

   Verwijderen
  2. @JV, Baudet beweert dat daar spionnen werden gerecruteeerd. De door jou aangehaalde wikipedia spreekt over geruchten die verspreidt zijn door een schrijver en de media. Dat wat Baudet als feit presenteert wordt door dit Wiki citaat niet onderbouwd.

   Verwijderen
  3. Hildegard.
   Wie zegt me dat morgen de zon op komt?
   Dat is helemaal niet zeker. Er zijn nergens bewijzen voor te vinden.
   Als ik jou was zou ik er rekening mee houden dat ie morgen niet op komt. Dat lijkt me verstandig in jouw geval.

   Verwijderen
  4. hildegard,
   Baudet zou een stroman van Rusland zijn, dus een spion volgens Kaag.

   Kaag zelf daarentegen pleegt rechtstreeks landverraad door bij Swap op schoot te gaan zitten en dus mee doet aan het vernietigen van zelfstandige staten en die onderbrengen in een allesbehalve democratische samenleving (NWO) waar je niets bezit en (onder invloed van drugs?) toch gelukkig bent.
   Nu mag je kiezen welke van de 2 waar is.

   Van het eerste argument kun je gerust stellen dat wij daar helemaal geen last van hebben.
   Het 2e. bezorgd de halve wereld last.

   Verwijderen
  5. Er bestaan al langer twijfels over de invloed van Rusland en Poetin op Forum voor Democratie en Thierry Baudet. Zembla zocht uit hoe nauw die banden eigenlijk zijn. Onderzoeksjournalist van Zembla Sander Rietveld praat erover aan tafel.
   https://kro-ncrv.nl/hoeveel-invloed-heeft-poetin-op-thierry-baudet

   Verwijderen
 17. https://www.knack.be/factcheck/factcheck-nee-het-world-economic-forum-wil-het-eigendomsrecht-niet-afschaffen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Knack ,met hun factcheck is even betrouwbaar als Rutte.
   Zij staan o.a. volledig achter de 'veiligheid' van de gifspuiten en geloven de leugens van de MSM op hun woord.

   Factcheck door Matt; Is Knack geloofwaardig?

   Uitkomst: NEE

   Verwijderen
  2. Er staan gewoon feiten in het artikel gewijd aan WEF vermeld.
   Is Matt dan geloofwaardig?
   Uitkomst: NEE

   Zeker niet als hij appels met peren vergelijkt.
   Matt is medeschuldig aan het zaaien van verwarringen.
   Matt is zelf ook licht verward daardoor.

   Verwijderen
  3. De tekst ‘You will own nothing and you’ll be happy‘ is dus geen doel van het WEF tegen 2030, maar een verkorte weergave van het opiniestuk van de Deense politica Auken.

   Verwijderen
  4. Eddy, het is Swap zelf die deze uitdrukking gebruikt heeft.
   Als iemand de feiten erkent is die dan in jouw ogen gehersenspoeld Eddy?
   Ik denk eerder dat jij in de val van het WEF en hun bondgenoten getrapt bent en hun zogenaamde praatjes over een betere wereld (die er enkel uit bestaat dat de elites totale macht over het volk hebben) waar het gewone 'klootjesvolk' aan mag deelnemen volgen door hun strikt opgelegde regels zoals straks die QR code om te mogen deelnemen als je maar op tijd hun spuitjes laat zetten, jouw co2 verbruik nauwlettend in de gaten wordt gehouden en waar je mag reizen enkel en alleen als hun dat goedkeuren. Dat je straks geen vlees meer mag eten maar insecten enz. Dat is de samenleving die het WEF voor ogen heeft, eerst was het covid wat de klok sloeg om het volk te trainen gehoorzaam te zijn en nu is dat allemaal om het klimaat te beschermen dat wij zogenaamd met z'n allen aan het vernietigen zijn.
   Jij rijd nog steeds met een stinkende vervuilende diesel rond, Eddy, maar ze zorgen er voor dat de kost prijs zo hoog wordt dat je straks paard en kar mag gebruiken om jouw vrachten bij de markten te brengen.
   Is dit fantasie Eddy? Dan wordt het hoog tijd voor jou om eens wat verder dan jouw neus rond te kijken en niet in die mooie praatjes van de MSM te trappen, die er dik voor betaald worden om juist die agenda van het WEF te verkopen aan het volk, en er geld genoeg voor over hebben. Geld dat door de regering met bakken aan die club 'geschonken' wordt, maar niet bij de steeds grotere groep armen (dank zij hun) terecht komt.
   Ik ben wakker, Eddy waar jij blijkbaar in slaap bent gevallen.
   Maar ik stop nu met de discussie want mijn kleinzoon met zoon en vrouw komen uit Zweden op bezoek voor het vieren van zijn eerste verjaardag en zie ik hem weer na 11 maanden.
   Tot volgend weekend.

   Verwijderen
  5. "Eddy, het is Swap zelf die deze uitdrukking gebruikt heeft."

   @Matt, waar en wanneer heeft Schwab die uitdrukking gebruikt? Graag met verwijzing naar bron.

   Verwijderen
  6. @Hildegard: https://knowyourmeme.com/memes/youll-own-nothing-and-be-happy

   Verwijderen
  7. Als toevoeging op de link van Dwarsligger:

   Het idee dat je niks bezit en zelfs jouw kleren telkens huurt lijkt me onmenselijk.
   De schrijfster voelt dat ook wel aan , want 'buiten de stad' leven de verschoppelingen die niet in dat systeen willen passen.
   Geen ideaal dus.

   Maar de slagzin beviel het WEF blijkbaar , als grensverlegger, om het volk aan de notie te laten wennen. ( Zo doen ze dat altijd. Ze kunnen een volk geheel pacifistisch maken, maar ze kunnen een volk ook uiterst oorlogszuchtig maken. Ik denk dat ze vaak niet meer dan een jaar propaganda nodig hebben.

   Uiteraard altijd met in acht neming van 'Plausible Deniability": Als het verkeerd uitpakt, dan kunnen ze zeggen: "Ja, maar dit was een idee van een Deens kamerlid, hoor ! Wij namen het alleen maar over in onze propaganda-kernpunten. "

   Verwijderen
 18. Generaal Michail Misinzev benoemd tot nieuwe onderminister van Defensie.
  Bij de militaire operatie van Rusland tegen Marioepol kwamen duizenden burgers om en werd een groot deel van de stad verwoest. Het leverde Misinzev de bijnaam "slachter van Marioepol" op.

  Als je maar goed bent in mensen afslachten.
  Dan kun je het ver schoppen bij Putin in het kremlin.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Annemiek van Vleuten !

  My kind of girl.
  Giro gewonnen, de Tour gewonnen, de Vuelta gewonnen, en met een gebroken elleboog: Werelkampioen !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. My kind of man.
  https://www.redbull.com/nl-nl/max-verstappen-wereldkampioen-f1-2022-singapore

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist niet dat hij met gebroken elleboog racete

   Verwijderen

  2. Alsof hij dat zou doen.
   Ik heb wel de indruk dat jij met gebroken ellenboog jouw toetsenbord zit aan te slaan.
   De typefouten van jou zijn niet meer bij te houden.

   Verwijderen
  3. Nee, datdoet Max niet, maar Van Vleuten-De wel!

   Verwijderen
 21. Laat Putin demonstranten die tegen mobillisatie zijn oppakken?https://nos.nl/artikel/2445842-opnieuw-protesten-in-rusland-tegen-mobilisatie-honderden-arrestaties-gemeld

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Op mijn blog stel ik twee vragen:

  VRAAG 1 : Welke van bovenstaande 76 Regime changes en 33 bombardementen heeft de VS als zelfverdediging gedaan?

  Ik zie er helemaal geen een.

  VRAAG 2: Welke oorlog waarbij Putin was betrokken, was uit hebzucht en agressie begonnen, en niet als reactie op een agressie van buiten af ?

  Hier het hele blog:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier het hele blog: https://xevolutie.blogspot.com/2022/09/1331-onze-vrienden-zijn-de-good-guys.html

   Verwijderen
 23. Niemand gaat naar dat achterlijke blog van jou JV.
  Dus het heeft geen zin om nog langer reclame te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. https://www.youtube.com/watch?v=VX4K2F-GCm0

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lavrov beschuldigd Europa en Amerika van Russophobia???????????????
  Het Russisch leger had gewoon weg moeten blijven uit Ukraïne met hun opgefokte en gehersenspoelde kanonnenvoer.

  Ik weet wel waar Putin's trekpop Lavrov last van heeft.
  NATOFHOBIA.
  Rusland beschouwd zichzelf als moeder en Ukraïne als kind.
  Een normale moeder laat zijn kind los als het volwassen wordt en besluit op eigen benen te staan.
  Rusland is een paranoïde moeder geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Op 2 topics hetzelfde plaatsen kan ik ook.

  Wat jij onzin noemt is gewoon waarheid.
  Putin geeft namelijk geen fuck meer om inwoners van Ukraïne sinds het overgrote deel van Ukraïnse inwoners heeft aangegeven een betere toekomst te zien in aansluiting bij het westen.
  Putin gaat het alleen om zijn macht nog meer uit te breiden in de zee van Azov. Om die te behouden moest hij het oostelijk deel van Ukraïne veroveren.
  Om die reden heeft hij ook de krim veroverd.
  Zodra Ukraïne het door Rusland oostelijke Ukraïnse gestolen land niet meer terug kan innemen omdat Rusland het als Russische federaal grondgebied toe eigend (niet erkend en illegaal referendum), dan zullen er nog meer stappen gezet worden voor weder opbouw Ukraïne, terugkeer vluchtelingen en als klap in het gezicht van Putin zal Ukraïne alsnog tot de EU en NATO toetreden.
  Wanneer dan een conflict uitbreekt en Rusland zegt een aanval op oost Ukraïne is een aanval op Rusland.
  Dan zegt de NATO, een aanval op een NATO land is een aanval op alle landen.
  Een raket op een Europees land is een raket op Russisch land.
  Putin hoeft ook niet te dreigen met kernraketten, want die dreiging zal tevens op zijn eigen bordje terecht komen.
  Putin zit niet te wachten op NATO atoombommen die ontploffen op het rode plein en andere potentiële doelwitten in Rusland

  BeantwoordenVerwijderen