maandag 5 september 2022

Terreuraanslag Kabul: 2 mewerkers Russische ambassade komen om

Bij een terreuraanslag bij de Russische ambassade in Kabul, zijn 2 ambassademedewerkers van omgekomen. Ook zijn er zeker 25 gewonden gevallen. 

Voor zover wij het kunnen opmaken (maar helemaal duidelijk is het niet) uit het artikel gaat het om Russische medewerkers. Zij zouden het gebouw uitgekomen zijn om de namen te roepen van de personen (studenten) die naar binnen konden komen voor een (studenten-)visum. Rond dat moment zou een explosief afgegaan zijn. Lavrov heeft gereageerd en gezegd te hopen dat de daders gepakt en gestraft zullen worden.

2 opmerkingen:

 1. Fort Oranje: landjepik
  https://videowaarheid.nl/video/fort-oranje-landjepik/

  fort Oranje een pilot van het regime. De methoden waarop in deze tijd op grote schaal het land van de Nederlanders / particulieren afgepakt gaat worden.
  Wat een helden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rusland is de ultieme winnaar van het conflict. Ik heb de EU continue gewaarschuwd. Waar ben je in godsnaam mee bezig? Het antwoord moet bijna wel zijn. Europa moet kapot en naar het niveau van Afrika en het Midden Oosten. One world.
  Aan de andere kant heb ik ook niet het idee dat ze blij zijn met de inval van Rusland in de Oekraïne. Of het is erg goed toneelspel.

  ‘Echt, Poetin is slimmer dan het hele Nederlandse kabinet bij elkaar’
  https://www.ninefornews.nl/echt-poetin-is-slimmer-dan-het-hele-nederlandse-kabinet-bij-elkaar/

  BeantwoordenVerwijderen