zaterdag 12 maart 2022

Donetsk lijdt onder beschietingen Oekraïne

Acht jaar lang. En ook vandaag, gister, dagelijks, beschietingen met Grad en ander explosief materiaal van burgerdoelen in Donetsk, zonder dat er een enig militair doel in de buurt is. Deze jongen beschrijft het met beelden, HIER. "Ni odnowo woenowo net; zhiloi kwartal", "geen militairen, een woonwijk."17 opmerkingen:

 1. Na al die jaren weet ik eindelijk hoe Sloopy er uit ziet ...https://youtu.be/TlTKhPkZSJo

  ( Sorry Blik. weekend)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Man! Dan moet jij nog veel ouder zijn dan ik!

   Verwijderen
  2. Nee, ik heb alleen meer moeite om met de beperkingen van de medemens om te gaan.

   Verwijderen
  3. Ik wist helemaal niet dat je bij Johnny Carson was geweest !

   Merritt Heaton, Illinois Oldest Farmer Steals The Show | Carson Tonight Show

   Verwijderen
 2. Na de witte helmen en de IS strijders Moet de kaart met de chemische wapens ook getrokken worden natuurlijk. Het draaiboek dat gebruikt werd tijdens de Arabische lente is afgestoft en uit de kast gehaald.

  Biden: NATO-Russia Conflict Would Be “World War 3”, Warns Kremlin Of “Severe Price” If Chemical Weapons Used
  https://www.infowars.com/posts/biden-nato-russia-conflict-would-be-world-war-3-warns-kremlin-of-severe-price-if-chemical-weapons-used/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Zou zo maar kunnen. Grote publiek is al geprimed: Livisjenko, de Skripals, Navalny, Syrie.

   Verwijderen
  2. 'Men' denkt dat er een foutje is gemaakt door Nuland, mbt de biowapens, òf het was een limited hangout, in de hoop dat het nu als 'oude info' niet meer zal worden bekeken.

   Het is complex.
   Onderzoek naar biowapens is wereldwijd verboden.
   Maar je mag wèl onderzoek doen naar 'gain of function', niet om die nieuwe organismen te gebruiken, maar -- voor het geval een vijand of de natuur die sterke virussen of bacterien zou produceren -- zelf alvast bij voorbaat een vaccin in de kast te kunnen leggen.

   Dus het idee is: je kan uitprobereen of je een virus meer dodelijker kan maken, en als dat lukt kun je meteen daarna het vacccin daar tegen gaan bedenken/zoeken.

   Maar het vervelende voor de VS is het volgende:
   In hun PNAC report (uitgelekt) staat, pag 78 : Ja, biowapens is interessant, zeker als ze alleen bepaalde genotypes treffen.

   En wat wil het geval? De VS heeft op internet mensen gezocht voor proeven, maar wel met Russisch genotype. Geen andere proefpersonen nodig.

   1 + 1 = 2.
   Àls de VS gain of function onderzoek doet, dan mag dat alleen om een vaccin te vinden dat haar eigen genotype beschermt.
   Dan heb je alle proefpersonen nodig, maar niet alleen Russische.

   Maar àls je gain of function onderzoek doet met de bedoeling dat stofje te gebruiken tegen de Russen, dan heb je juist Russisch genotype nodig.

   Het is vrij helder: de VS werkt aan bio wapens,tègen de Russen.
   ( Maar ook tegen de Chinezen en de Iraniers. Hun labs staan altijd dicht bij die landen)

   Ron UNZ heeft al duidelijk gemaakt dat de VS al enige malen biowapens gebruikte: Korea oa. En hij denkt dat Corona in China ook een aanval was.


   ( Ik denk dan: mogelijk dat Corona op het Chinese genotype veel schadelijker was.)
   ( NB: In Italië is inde buurt van Bergamo? een groot aantal chinese arbeiders , ik meen in de mode industrie werkzaam. )


   Ik denk dus dat we niks meer over de biowapens horen, vanuit Westerse media, want daar zijn ze al te zeer verdacht. Zwijgen is dan de oplossing.

   Verwijderen
 3. In de DE ANDERE KRANT 12 maart 2022

  "WHO doet greep naar wereldmacht

  Achter gesloten deuren zijn de 194 leden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op 1 maart in Genève bijeengekomen om een nieuw pandemieverdrag op te stellen, dat voorrang krijgt op nationale (grond)wetten. Dit stelt de WHO straks in staat wereldwijd het gezondheidsbeleid voor te schrijven. Internationaal gezondheidsexpert en klokkenluider Astrid Stuckelberger wijst erop dat de WHO zwaar wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie en wordt geleid door een dubieuze politicus, die nauwe banden heeft met China. Zij spreekt van een gevaarlijke machtsgreep en roept landen op, niet te tekenen.
  .....
  Het is logisch dat de naties naar de WHO kijken bij een ­wereldwijde ­gezondheidscrisis. Het door de VN ­bedachte orgaan is immers in 1948 opgericht met het doel ‘op te ­treden als leidende en ­coördinerende ­instantie voor de internationale volksgezondheid’.

  Als het nieuwe verdrag geratificeerd wordt, gaat het echter niet langer om een leidende en coördinerende, maar om een dicterende rol. Wat nu nog aanbevelingen zijn, worden dan ­ineens verplichtingen voor alle aangesloten landen. Het nieuw te vormen verdrag, dat in 2024 in werking moet treden, voorziet er namelijk in dat het WHO-beleid bij een volgende wereldcrisis ‘krachtens internationaal recht’ voorrang krijgt op nationale (grond)wetten.
  ......
  “Hiermee zetten de ministers van volksgezondheid bij natuurrampen of pandemieën in een klap de eigen wetgeving aan de kant en dragen zij de bevoegdheden over aan de WHO, die dan dwangmaatregelen zoals lockdowns of verplichte vaccinatie kan invoeren zonder dat de burgers of politieke ­oppositie daar iets tegen kunnen doen”, legt de Zwitserse (Astrid Stuckelberger, Dawg) uit. Mensenrechten kunnen vervolgens, ditmaal ‘keurig’ afgedekt met internationaal recht, genegeerd worden. In de coronacrisis is dit al gebeurd, maar toen ontbrak de juridische basis.
  ......
  In elk land zouden burgers ervoor moeten zorgen dat er geen handtekening van de minister van Volksgezondheid onder het verdrag komt.”

  meer lezen:

  https://deanderekrant.nl/nieuws/who-doet-greep-naar-wereldmacht-2022-03-12

  Foute boel. Temeer daar het de WHO is die de bevoegdheid heeft een pandemie uit te roepen en de kwalijke heerschappen en belangengropen die de scepter zwaaien binnen de WHO.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na 2 weken oorlog hebben we dit wel verdiend: https://youtu.be/_PLq0_7k1jk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is (nog) geen oorlog maar een militaire operatie.

   Verwijderen
  2. Heb je nog meer interessante info, Dwarsligger?

   Vanochtend mooi filmpje gezien:" Charlie Munger geeft advies: https://www.youtube.com/watch?v=g-JQBoQiUbc

   Verwijderen
 5. Als je wilt weten welke landen nog ‘netjes’ zijn, en wellicht een vrijplaats voor… vrijdenkers, kijk dan even naar dit plaatje van voor en tegenstemmers (en stemonthouders) ic het nazisme in Oekraïne al dan niet bestreden moet worden

  https://i.postimg.cc/7hXnQDMd/biden-zelensky-voted-pro-nazism.png

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe WHO adviseur draait en toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert
  https://www.youtube.com/watch?v=RAZyHy7PCdY

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kunnen jullie dit op alle websites plaatsen die je kent?

  WNL, Telegraaf, Nieuwsuur, wie kent er nog meer ?

  ==============

  Richard Medhurst geeft een overzicht van de situatie,

  Youtube zoektekst: UKRAINE WAR - BRIEF UPDATE Medhurst

  Scherp: https://youtu.be/UvfWjoXIIys?t=949  Dit hoef je niet te plaatsen:

  About Richard Medhurst: #RichardMedhurst is an independent journalist and commentator born in Damascus. He is half British, half Syrian and speaks four languages: English, French, Arabic and German. His reporting focuses primarily on international relations, the Middle East and US politics, rooted in anti-imperialism. Medhurst is one of few journalists who covered the Julian Assange extradition hearing in London; he has done extensive coverage on Palestine, the Iran Nuclear Deal and war on Syria.
  Regular live streams and interviews, with popular guests from the Left such as Glenn Greenwald, Jimmy Dore, Max Blumenthal (Grayzone) and more. Other previous guests include the Russian and Palestinian Ambassadors, the Foreign Minister of Venezuela and numerous other foreign dignitaries and United Nations officials.
  Richard Medhurst has appeared on George Galloway RT, Al Mayadeen, Alikhbaria, Black Agenda Report, The Canary and various other international news outlets.

  Mijn vraag aan hem:
  Johan Vermeulen
  1 seconde geleden
  Richard, where can we find you when Youtube cancels you?

  BeantwoordenVerwijderen