zondag 13 maart 2022

Amerikaan Scott Ritter: "Wij trainden Nazi's"

Scott Ritter, (voormalig VS Marine Inlichtingen officier) legt het HIER allemaal nog eens kort en bondig uit: "WQij trainden Nazi's." In het Engels, dus voor iedereen prima te behrijpen. Zit geen woord Spaans bij.

8 opmerkingen:

 1. Heb zojuist even naar het interview in Buitenhof met de Russische ambassadeur Alexander Sjoelgin geluisterd. Echt, wat een blamage voor Buitenhof en de betreffende presentatrice Maaike Schoon. Een scherp interview? Prima. Doorvragen? Uitstekend. Maar dit was een vertoning die echt helemaal nergens meer op sloeg. Wat een afgang. Maaike Schoon gedroeg zich het gedurende het ongeveer 15 minuten durende interview aan een stuk door als een officier van justitie tijdens een requisitoir in een Hollywood productie. Interrumpeerde Sjoelgin bij werkelijk ieder antwoord, praatte overal doorheen, drong de kijker aan een stuk door haar visie op en liet alle professionaliteit en distantie varen terwijl ze met een van haat vertrokken gezicht haar vragen stelde en daar zelf het antwoord op gaf. Wat een journalistieke bagger. Wat een afgang.

  https://www.npostart.nl/buitenhof/13-03-2022/VPWON_1332207

  https://www.npostart.nl/buitenhof/13-03-2022/VPWON_1332207

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga het niet bekijken, want ik kan er niet tegen.

   Ik had een interview aangeboden aan de krtantr waat ik 4 jaar gelende in stond,omdat ik Pro Putin biorden langs de weg had gezet.
   Ze denken er al 2 weken over na.

   Als iedere Nederlander woedend is op Putin, dan heb je totaal geen kans meer om met jouw argument door te dringen.

   Deze journaliste kon zich allen zo gedragen omdat ze er nu vanuit gaan dat iedereen zeer boos is en zeker weet dat Putin erger is dan Hitler. Dus dan is haar handelwijze geexcuseerd.

   Zo werkt het.

   Maar dat is dus geen journalistiek, maar propaganda.

   Een journalist hebben we niet meer in het westen.

   Ik hoop dat ze de straf krijgen die ze verdienen.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Je kan volgens mij gerust kijken. Dit is zo afgrijselijk slechte TV dat het iedereen moet opvallen. Mevrouw Maaike Schoon vliegt zo hard uit de bocht dat ze zichzelf en Buitenhof volkomen diskwalificeert. Ze zet echt een karikatuur neer. Wel een karikatuur die deze tijd heel treffend typeert: er is slechts 1 perspectief mogelijk en toegestaan, nl dat van de voorgeschreven werkelijkheid.

   Verwijderen
  3. Niet iedereen dus:

   Buitenhof teruggekeken:
   uitstekend werk weer van Maaike Schoon, keurig de ambassadeur gefileerd, fijn dat Samsom de benzineplannen neersabelt, boeiend om mevrouw Jones Bos te horen en waren we net van Bruls af blijktie naadloos door te stoten naar vluchtelingen

   https://twitter.com/sheilasitalsing/status/1502998421841534976

   'Keurig gefileerd', zegt veel over de insteek.

   Verwijderen
  4. Ik heb gekeken.
   Die juffrouw is helemaal overstuur, en 1000 % zeker dat ze gelijk heeft.

   Als de VN zegt dat er geen biowapens worden gemaakt, bedoelen ze: er worden biowapens gemaakt met de bedoeling om er vaccins tegen te kunnen bedenken. Niet om die stoffen als wapen te gebruiken.

   Maar zij denkt dat de VN hier het laatste woord heeft.
   Amnesty en Human Rights Watch waren jaren geleden al in zeker 50 % van hun publicaties een verlengstuk van VS propaganda.

   Dat massagraf is een vreemde zaak: als je dan toch een massagraf filmt, laat het dan zien als het vol ligt.
   Maar ik betwijfel of dat vol ligt.
   Het kan zelfs zo zijn dat er geen echte doden in liggen, niet omdat er geen doden zijn, maar omdat een massagraf niet nodig is: er is tijd en ruimte om de mensen netjes te begraven. Het vriest daar nog , dus je hebt wel 10 dagen de tijd voor het ziekten kan veroorzaken. Totaal geen noodzaak voor een massagraf.
   Waarom dan toch?
   Propaganda.
   (Dit is een hypothese. Ik heb geen feitenlijke kennis. )

   Verwijderen
  5. @ Jan

   Bij dat ziekenhuis in Mariupol zouden 3 doden zijn gevallen. Als dat al zo zou zijn is dat niet direct een getal om aan massagaven te denken. Maar goed, de feiten deden helemaal niet zaken. Het ging om het effectbejag.

   Verwijderen
 2. En wat die nazi's in Oekraine betreft. De talking heads uit de zgn. links -liberale hoek zijn nooit te beroerd om ons te waarschuwen voor extreem rechts, of om politieke tegenstanders als extreem rechts te framen. En ondertussen bewapenen ze terroristen in Syrie en nazi's in Oekraine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. https://twitter.com/arictoler/status/1503031598954029060?s=21

  BeantwoordenVerwijderen