zondag 9 januari 2022

“Politiegeweld demo Amsterdam bewuste actie” | De Andere Krant Podcast #13

Een interview en verslag, zoals het hoort. Wat blijkt? De veteranen, Raf, en, als we het goed hebben, de man die nog vast zit, zijn bewust gearresteerd.

Politie Bewust op Zoek

De politie was BEWUST naar Raf op zoek. Deed twee eerdere pogingen hem eruit te plukken die mislkukten dankzij kloek optreden van zijn buddies. Maar bij de derde poging hadden ze hem dan toch te pakken. Raf, een veteraan, die juist probeert te deëscaleren. In wat voor 'n land zijn we terecht gekomen??

#FreeMax

De zieltogende gekochte media negeren dit -natuurlijk- compleet. Veel te druk met geweldsloze vrijheidsstrijder Max. #FreeMax. Ook bij Buitenhof ging het weer over de Fakkelman. Ze vinden het absoluut niet leuk als ze persoonlijk aangesproken en exposed worden. 


Steeds Meer

Raf merkt ook op op het eind, dat steeds meer -gewone- mensen wakker worden en niet meer bang zijn zich te uiten. Is ook onze waarneming. Agenda:
Maandag 9-1 Lawaaiprotest Den Haag bij bordes scene
Vrijdag 14-1 Lawaaiprotest Den Haag bij persconferentie scene (19:00 uur) ??
Zondag 16-1 herdenking van de koffieslag rond 15:00 uur Museumplein, Amsterdam, met aanloop vanuit 3 punten (Westerpark, Stadionplein, Oosterpark welke allen rond 12-13:00 uur beginnen)

Bij welk(e) event(s) ben jij?


Trouwens, wat zijn we rijk, met nieuwe bladen als De Andere Krant, Gezond Verstand. Heel goed om papieren versies te hebben, maar ook op intrnet, met youtuber PNN, Donna van der Horst, Zaplog, etcetera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten