zaterdag 22 mei 2021

Met 2 miljoen naar Vlieland deze zomer!

We blijven even in de sfeer van zomerbestemmingen. Nu het eiland Vlieland. Van het uitstekende Kleintje Muurkrant. Het uitspreken over Palestina is de lakmoesproef voor de echte alternatieve media. Niks geen "moeilijk, moeilijk".


 Met 2 miljoen naar Vlieland van de zomer!

Het Israelo-Palestijnse conflict is een nieuwe fase ingegaan, waar Israël het probeert neer te zetten als zomaar een volgende 'afrekening op rij' als de laatste in 2014 en 2008 (alleen onder Trump die de VS uit het Midden-Oosten wilde terugtrekken géén bloedbad in Gaza! 'Toevallig hè') 'tegen terroristen'. 2 miljoen terroristen opgesloten op een gebied iets groter dan Vlieland.
25.000 demonstranten in Los Angeles. Ik moest in mijn ogen wrijven. LA is geen demonstratie-stad als New York of San Francisco; daar ga je naartoe om het te maken in de amusementsbusiness. 100 man was al om dolblij te zijn in mijn tijd daar. Joodse Amerikanen onder de 30 jaar (er wonen vele malen meer joden in de VS dan in 'het geilige land') hebben een veel kritischer houding ten opzichte van Israël dan hun ouders. Dat betaalt zich nu uit.
Als de Palestijnen dit als een overwinning vieren begrijp ik hen. Want het is waar. Door Netanyahu die zijn eigen oorlog voert (om te ontsnappen aan de petoet) is Israël eindelijk in de onmogelijke positie gemanoeuvreerd die het verdiende na decennia bezetting van Palestijns land. De dialectiek van een misdadige politiek.
In Gaza zitten 2 miljoen mensen in een openluchtgevangenis iets groter dan Vlieland. Om dat aanschouwelijk te maken stel ik voor van de zomer met 2 miljoen mensen (uit heel Europa) naar Vlieland te trekken.
Zo veel mogelijk boten moeten worden georganiseerd om zoveel mogelijk mensen over te zetten. Platbodems moeten het doen op het wad. Eindelijk een mogelijkheid om onze solidariteit met Palestina en dát deel van Israël dat vrede wil tot uiting te brengen. Al krijgen we er maar 200.000, 20.000 of 2.000 (onze autoriteiten zullen uiteraard zoveel mogelijk doen om het tegen te werken), dan nog is het een geweldige publiciteitsstunt. Ook voor Vlieland natuurlijk, dat opeens wereldwijd op de kaart zal staan om aandacht te vragen voor deze onmenselijke toestand die wij geacht worden 'normaal' te vinden.
Nu er na de laatste oorlog een bestand is gesloten, moet de wereld deze schande weer accepteren, onder het juk van supermacht Amerika. Aan ons om zich daartegen te verzetten! (WK)

  • Hits: 11

13 opmerkingen:

  1. Ik dwaalde nog wat over youtube en kwam weer een videotje met Eddy tegen !
    https://www.youtube.com/watch?v=Mmg9Do388ao

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Jan Verheul dat je mij daarmee weer het bewijs hebt geleverd dat jij samen met je geestes gestoorde fantasie niet meer dan een arme nietsnut bent.
      Soms is het goed dat ik weer eens afstand neem van blik.
      Zo creëer ik de mogelijkheid om de echte geesteszieke persoontjes hier zichzelf voor schut te zetten.
      Ga zo door Jan Verheul en graaf je eigen graf nog dieper.

      Verwijderen
  2. Agenda21/2030 <=> Certificate of Vaccinated ID (CoVID)19=AI

    https://youtu.be/SR9KoMXQ0fY

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voordat je iets van Montaignier gaat geloven, zou ik eerst iets lezen over wat Peter Duesberg of Kary Mullis over de man hebben gezegd.

    Laten we het zo zeggen: montaignier gelooft wel meer dan wat wetenschappelijk bewezen kan worden, en dat heeft hem geen windeieren gelegd! Zie bv hier

    http://free-news.org/mulluk01.htm

    Alle verwijzingen naar medische geleerden met hun ‘gefundeerde meningen’ (NOT) kunnen wat mij betreft door de plee gespoeld worden. Het is allemaal bullshit, de Covid getallen die gepubliceerd worden en waar ook Montaignier zich aan moet houden zijn kabbala Habracadabra en de gevolgen van ‘vaccinatie’ zullen we moeten afwachten. Misschien dat het met een sisser afloopt, misschien dat over een paar jaar de menselijke populatie gedecimeerd is vanwege ‘het vaccin’. Niemand die het weet, maar het feit dat het laatst genoemde mogelijkheid niet uit te sluiten is, geeft aan dat de medische wereld, met al haar experts knettergek is, waarop ik zeg: spoel ze door de plee. Enzovoort en zo meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De medische wereld is gefundeerd op de theorie van Pasteur.
    Vandaar dat ze steeds ketter gekker wordt en niet meer weet hoe men het roer kan omgooien naar de theorie van Bechamp.
    Daar waar de theorie fout zit faalt de praktijk.
    Het is hetzelfde als je een huis ontwerpt op de tekentafel en je past foute berekeningen toe voor de sterkte van de fundering of je past slechte materialen toe voor die fundering.
    Dan staat het huis wel op een fundering,maar de gebreken en schade aan het huis komen uiteindelijk toch aan het licht.

    Repareren heeft ook weinig zin zolang de fundering niet veranderd is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke lijst bijwerkingen van alle merken feksiens. De 'resultaten' in de USA.
    Zoek op de pagina (meestal cntrl-f) met het woordje 'death'. Je gaat schrikken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toronto; "Prikje" voor een ijsje.
    Overlevingskans voor kinderen van het niet bestaande killervirus is maar 99,997%.

    https://153news.net/watch_video.php?v=O8RK8Y4BKAKM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach, een kinderhand is gauw gevuld, toch?

      Verwijderen
    2. De beschikbare hoeveelheid rose (nog werkende) hersencellen ook!

      Verwijderen
  7. Gesprek
    Jeroen Akkermans
    @JeroenAkkermans
    De lange arm v Loekashenko. Een vliegtuig v Ryanair onderweg v Athene naar Vilnius (behorend tot 2 EU-staten) kan onder voorwendsel ve 'bommelding' tot landing in Minsk gedwongen worden.Aan boord zat journalist Roman Protasevich uit Belarus. Hij is na landing meteen gearresteerd.

    In 2013 werd het vliegtuig van de president van Bolivia, Evo Morales, gedwongen te landen in Oostenrijk nadat o.a. Frankrijk, Italie, Spanje en Portugal hun luchtruim gesloten hadden op verdenking van het aan boord hebben van Edward Snowden.
    Hier ging het om een bommelding.
    De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja en we dragen geheel vrijwillig onze eigen elektronische enkelband mee in de vorm van een 'smart'phone. Flikker dat ding weg, ga achter de computer je ding doen en schaf een simpele mobiele telefoon aan. Dan kunnen ze de boom in met hun app-jes.

    BeantwoordenVerwijderen