vrijdag 7 mei 2021

"Masochistisch vermogen" van de Nederlander schiet te kort, volgens Hügo

Volgens Hügo de Jonge is het masochistisch vermogen van de Nederlander, de mate waarin hij trek heeft om pijn te lijden, de diepte waarmee de Nederlander een stok in de neus nog lekker vindt, onvoldoende.

Zie het fragment HIER. Bizar.

Wat Blik zich om verbaast, is dat men op Twitter de man voor gek verklaart. Want dat is hij volgens ons niet. Hügo weet precies wat hij doet, en gaat zover als hem toegelaten wordt. Degenen die die bij Blik verbazing oproepen, zijn degenen die zich die stok vrijwillig door de neus laten boren.

Kijk, als je voor zaken weg moet en je kan niet anders, daar hebben we het niet over. Maar al die ouders die hun schoolkinderen laten penetreren, al die volwassenen die zich laten testen omdat Tante Mien dat graag wil voor haar verjaardag volgende week, of omdat je moest niezen en kuchen en je dochter je er op wees en jij gelijk maar even bent gaan testen. Wie is er nou gek? Hügo, of die mensen?

En dan nog dit...

Baudet over 5 Mei. Hij heeft gereageerd over de ophef. Zijn stuk is spot on. Enige kritiekpuntje, waarom maakt hij er toch weer deels een links/rechts verhaal van. Maar goed, verder, zoals gezegd, prima. Wie is het establishment om uit te maken wat wel en wat niet besproken mag worden rond 5 Mei? In een vrij land gaan de mensen daar zelf over...

Het verschil in ophef tussen Hügo's bizarre masochistische uitspraken (0) en de poster van Thierry (hele land op zijn kop), is veelzeggend.


3 opmerkingen: