dinsdag 14 juli 2020

Viruswaanzin pas weer in Augustus Misschien naar Malieveld

Met een hoop "slick" (glad) gewauwel van Mordechai Krispijn met zijn vriend sinds 20 jaar, Willem Engel hebben ze zojuist weer een Facebook/Zoom bijeenkomst volgekletst en een 1000-tal schapen bezig gehouden.

De aerosolen kwamen ook weer voorbij. Dat mondkapjes buiten niet nodig zijn. En de gladste van het stel, Morry, die vond dat er nu opgeschaald moet worden in acties, en hou je vast, daarvoor zat meneer te denken misschien  (misschien!) op 1 augustus een grote Malieveld actie te organiseren.

De macht in Den Haag kan weer rustig adem halen. Die noodwet wordt er door heen gejaagd en de leading "dissidenten" plannen een actie voor over 2,5 weken (TWEE EN EEN HALVE WEEK!). Rutte kan rustig op vakantie. Met dank aan Morry en Willem. Liefde en Geduld... :-)

Trouwens, Morry reageerde ook nog op de controlled opposition vermoedens/aantijgingen; "doe het zelf dan beter!", was zijn reactie. Onze verdere inschatting? Wij gaan Morry niet zien op het Malieveld begin Augustus.

25 opmerkingen:

 1. Het zal wel. Ondertussen wordt Huawei buitengesloten, onder druk van de Sinofoben.

  Huawei zal er weinig last van hebben; zelfs hun nog functionele apparatuur moet in 2027 verwijderd worden. Dat gaat een flinke klap terug worden voor de Anglo's, want ze lopen zelf minstens 2 generaties achter!

  Ik kan er zelf niet erg heet of koud onder worden; voor mij is 3e of 4e gen al meer dan dat ik ooit zou kunnen opgebruiken.

  Maar ik ben een enthousiaste entry level gebruiker van hun absoluut superieure optics. Dat spreekt en bewijst voor mij!

  Deze vrij kleine, relatief onbelangrijke bevindingen maken iemand zoals ik wel een van de meer actieve fans van dit bedrijf en hun land: ( Yes, CCP!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Huwawei kan Amerika NIET spioneren, vandaar dat het er niet mag komen in het westen voor 5G.

   Verwijderen
 2. MASK OR £100 FINE: BORIS JOHNSON’S GOVERNMENT ORDERS BRITONS TO COVER UP FOR COVID-19 AFTER SAYING IT WOULDN’Thttps://www.infowars.com/mask-or-100-fine-boris-johnsons-government-orders-britons-to-cover-up-for-covid-19-after-saying-it-wouldnt/

  Ook in Engeland mondkapjes in de winkels verplicht. Blijkbaar dictaat vanuit de WHO.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer wordt er over de spoedwet gestemd?

  P.s. Heb niet het idee dat Willem Engel gecontroleerde oppositie is. Waar merk je dat aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. "Daar gaat de democratie, in dit geval ook staatsrechtelijk. Een wet moet naar de Raad van State en twee voltallige kamers"

   https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1282932898161733632

   Verwijderen
  3. edit van eerdere reactie

   @ SDR

   Ik lees in het stuk waar je naar linkt onder andere:

   "Voorstel om de behandeling van de hedenmiddag ingediende Tijdelijke wet maatregelen covid-19 (35526) over te dragen aan de commissie Justitie en Veiligheid", bron:
   https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2020A03263]

   *Toelichting
   De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:

   4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
   Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund

   In het Reglement van Orde van de Tweede kamer lees ik vervolgens:

   Artikel 36. lid 4 uit dat reglement


   4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit,
   bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen ALS WARE DE KAMER IN VOLTALLIGE SAMENSTELLING BIJEEN EN ZOU ZIJ STEMMEN ALS BEDOELD IN
   ARTIKEL 69, LID 3 (caps van mij, Dawg)

   Artikel 69 lid 3
   3. Stemming geschiedt door handopsteken

   https://www.tweedekamer.nl/sites/default/files/atoms/files/alleen_rvo_met_cover_februari_2019.pdf

   Betekent dit nu dat de besluitvorming over de corona wet nu niet door de voltallige Tweede Kamer wordt genome, maar door een commissie? De artikelen 36 en 69 uit het Regelement van Orde van de TK lijken me duidelijk; ja dus.

   De laatste zin uit de door mij aangehaalde toelichting zaait echter verwarring. Die zin luidt namelijk:

   "Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen INDIEN het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund"

   Als ik de aangehaalde bepalingen uit artikelen 36 en 69 uit het
   reglement van orde goed begrijp in het klopt het gebruik van het wordt indien uit de toelichting niet. In plaats daarvan moet het woord ALSOF of de de woorden ALS WARE gebruikt worden om aan te geven dat niet de voltallige TK beslist maar een kamercommissie.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. https://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een paar weken niets kunnen plaatsen. Censuur?

   Verwijderen
  2. Waarom denk je dat ze wetgeving aan het maken zijn om de alternatieve media de mond te snoeren.

   Opmaat naar een DDR censuur wetgeving: Ramon Bril Column
   https://www.youtube.com/watch?v=i8nrZBXvT9U&t=55s

   Verwijderen
 5. “Zij konden er toe worden gebracht om de schandelijkste verkrachting van de werkelijkheid te aanvaarden..omdat zij niet voldoende belangstelden in het openbare gebeuren om op te merken wat er gaande was….Zij slikten alles en wat zij slikten deed het geen kwaad, omdat het geen sporen achterliet, net zoals een graankorrel onverteerd het lichaam van een vogel weer verlaat.”

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hugo de Jonge dwong huisarts te zeggen dat er genoeg IC-bedden waren
  https://commonsensetv.nl/hugo-de-jonge-dwong-huisarts-te-zeggen-dat-er-genoeg-ic-bedden-waren/

  Doorgesnoven fascist.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Zware klap voor George Soros en zijn globalistische Alliance for Open Society
  Over deze zaak zwijgen de meeste Mainstream Media maar de Supreme Court heeft een behoorlijke klap uitgedeeld aan George Soros en zijn anti-America groepen in het buitenland.
  The Alliance for Open Society International is een “filantropische” organisatie in het netwerk van George Soros die veel macht heeft in het buitenland (Wat is Open Society International? Hier in .pdf) en meewerkt aan de globalisering.
  Deze organisatie mag geen gelden meer gebruiken tegen Amerikaanse belangen en ook belastinggeld mag in het buitenland niet gebruikt worden tegen Amerikaanse belangen.
  Hier het vonnis in .pdf
  https://www.supremecourt.gov/opinions/19pdf/19-177_b97c.pdf
  Het Hooggerechtshof heeft het recht van de Amerikaanse regering gehandhaafd om steun te verlenen aan buitenlandse organisaties in overeenstemming met Amerikaanse belangen. Er mag dus alleen (belasting)geld worden uitgegeven wanneer het het land dient.
  Het besluit van 29 juni in Agency for International Development v.Alliance for Open Society International betekent een belangrijke overwinning voor de bescherming van de Amerikaanse vrijheden en een fikse domper voor George Soros.
  De zaak bevestigt een essentieel principe van Amerikaanse buitenlandse betrokkenheid, een dierbaar hart van de Amerikaanse belastingbetaler: in het buitenland besteed Amerikaans geld moet de Amerikaanse belangen en prioriteiten ondersteunen. Als een buitenlandse organisatie ons geld wil, kan het geen Amerikaanse standpunten schenden.
  Het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling, de Amerikaanse federale dienst voor buitenlandse hulp, won met 5-3 stemmen boven Open Society – een dochteronderneming van de megagroep van de miljardair George Soros, Open Society Foundations.
  Open Society betoogde dat de Amerikaanse regering geen geld kan onthouden aan buitenlandse groepen die in strijd zijn met de Amerikaanse opvattingen. Het Hooggerechtshof oordeelde dat het de bevoegdheid van de regering is om van buitenlandse organisaties te eisen dat zij de toezeggingen van de VS om financiering te ontvangen, nakomen.
  Zie hier een bijdrage van OAN. (Nederlands ondertiteld).
  Zware klap voor George Soros na verlies rechtszaak
  https://video.wakkeren.nl/videos/watch/df594ca3-e514-44ab-8a01-171e65778883"
  Bron:
  https://commonsensetv.nl/zware-klap-voor-george-soros-en-zijn-globalistische-alliance-for-open-society-international/
  Externe bronnen:
  https://www.opensocietyfoundations.org/uploads/0025bb89-fc0b-4dd6-b134-5d861e9095ef/a_complete_9.pdf
  https://www.supremecourt.gov/opinions/19pdf/19-177_b97c.pdf
  https://www.oann.com/supreme-court-hands-defeat-to-george-soros-and-his-overseas-groups/
  https://tennesseestar.com/2020/07/08/commentary-supreme-court-rules-right-in-case-about-soros-backed-organization-wanting-us-foreign-aid-to-go-to-anti-american-groups/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben geen fan van Soros, maar sinds wanneer is family planning (incl abortus indien nodig) of pleiten voor basisrechten van sexwerkers (allemaal buiten de VS) staatsgevaarlijk voor Amerikaanse waarden???????

   Verwijderen
  2. G Soros en zoon financieren Antifa en BLM. Dit zijn partijen die ideologisch marxistisch zijn. Dit staat wars op wat de founding fathers van Amerika voor ogen hadden toen ze de grondwetten schreven.

   Verwijderen
 8. Viroloog: 'Grote kans dat de teugels ook weer worden aangehaald' | Omroep Brabant
  https://www.youtube.com/watch?v=hwkVuMc7J88

  Ze zijn ons voor de volgende Lockdown aan het voorbereiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rob Elens sloopt de Covid 19 leugen.

  Het vijfde vragenuurtje met dr. Rob Elens op ... de Noordzee, in alle vrijheid en zonder ME cowboys.
  https://www.youtube.com/watch?v=WZcT8xzv5nc

  De artsen wereldwijd gaan ons bevrijden. In Frankrijk is deze beroepsgroep goed bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het virus is geen leugen. Maar de leugen voor de maatregelen die via de Rockefeller WHO over de wereld worden verspreid zal worden gesloopt.

   Verwijderen
  2. In Peru hebben de artsen zware druk op de regering uitgeoefend om tegen de WHO in ivermectine als standaard medicijn tegen corona voor te schrijven.

   Verwijderen
  3. [De artsen wereldwijd gaan ons bevrijden.]

   Dacht 't van niet. Als de artsen te veel tegengas geven, dan zou hun licentie wel eens in gevaar kunnen komen. En dan mogen ze geen doktertje meer spelen. En dan gaat blijken, welk doktertje 'ballen' heeft.

   Verwijderen
  4. [Het vijfde vragenuurtje met dr. Rob Elens op ... de Noordzee]
   Kort verslag hiervan ...

   Verwijderen
  5. Indrukwekkend interview! (Ik heb niet altijd meteen tijd om alles van YouTube te bekijken).. Half augustus moet het RIVM dus mogelijk op de vingers getikt worden. Voorlopig verwacht ik nog een nagenoeg totale boycot. Ik zag overigens dat ivermectine bij medpets uitverkocht is. Het is nog wel te krijgen bij anderen, maar ik verwacht wel een grote schaarste.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. [Welnee, als het er maar genoeg zijn.]

   Dat klopt, dan durven ze niet meer. Maar zo groot is de tegenstand nu ook weer niet, of je moet die 13.000
   mensen uit de gezondheidszorg meetellen.

   Als je alleen huisartsen telt, is die groep een stuk kleiner. Dr. Elens is in eerste instantie teruggefloten, al knokt hij nu wel terug.

   Verwijderen