donderdag 9 juli 2020

Hoe herken je een geindoctrineerde? (En waarom de treinen leeg zijn)

Eigenlijk heel goed nieuws: Nederland laat massaal het OV links liggen. Het OV beweegt nu op een bezetting van onder de 50% van normaal! En dat na de "versoepelingen" van 1 juli. De Mondluier-dwang heeft het gebruik juist nog verder doen dalen. Ontslagen dreigen bij het OV; belastingmiljarden moeten ook daar erbij.

Zoals Blik al voor de dwangmaatregel constateerde: Men moet die snotlap niet! Daarom lege treinen, lege bussen!

Laat in de comments weten wat jij doet? Blik gebruikte vroeger af en toe het OV, als het om praktische redenen zo uitkwam. Nu pakt hij liever de auto voor die ritjes. De mondluier geen zin an en zonder mondluier, ja, wat zou er dan eigenlijk gebeuren? Laat in de comments weten wat jij doet, en heeft er iemand ervaring met reizen zonder mond-luier in het OV?

Zou de regering het OV willen redden en het milieu willen helpen, dan schappen ze de mondluier plicht. Maar dat doen ze niet. Die mondluiers leiden trouwens ook tot een enorme nieuwe afvalberg en giga-bermvervuiling. Maar goed, dat vind het regime allemaal ondergeschikt belang.

61 opmerkingen:

 1. BREAK!! De vrije journalistieke platforms worden nu serieus aangepakt door de dwingende, agressieve aanbevelingen van de Europese Commissie om de niet gecontroleerde media aan banden te leggen. Ramon Bril geeft een beeld. https://buff.ly/2O4jX8k #censuur

  https://twitter.com/cafeweltschmerz/status/1280963587855581184

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laten we hier op Blik in ieder geval niet de totalitaire rotzakken van de EC een handje gaan helpen.

   Verwijderen
 2. Die beflapjes in het OV zijn een klucht. Als ik al met het OV reis, kan ik ze niet opzetten zonder me een soort collaborateur te voelen. Zeker sinds ik weet dat het niet de bedoeling is dat reizigers in het OV een mondkapje dragen dat ook maar enige mate van bescherming biedt, want die kapjes zijn in de eerste plaats bedoeld voor de medische sector.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The European Commission organised, in cooperation with the World Health Organisation, a Global Vaccination Summit on 12 September 2019, in Brussels.

  The event took place under the joint auspices of the European Commission President Jean Claude Juncker and WHO Director General Tedros Adhanom Ghebreyesus. The overall objective was to give high level visibility and political endorsement to the topic of vaccination, which is the most successful public health measure saving millions of lives every year. It demonstrated EU leadership for global commitment to vaccination, boost political commitment towards eliminating vaccine preventable diseases and engage political leaders and leaders from scientific, medical, industry, philanthropic and civil society in global action against the spread of vaccine misinformation.

  The event was structured around the following three round tables:

  Roundtable 1: In Vaccines we trust
  Stepping up action to increase vaccine confidence

  Roundtable 2: The Magic of Science
  Boosting vaccine Research, Development, and Innovation

  Roundtable 3: Vaccines Protecting Everyone, Everywhere
  Galvanizing a global response to assure health, security and prosperity through immunization

  https://ec.europa.eu/health/vaccination/ev_20190912_en

  Het liefst zouden ze je vaccineren tegen verkeerde meningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In België zitten ze blijkbaar heel ferm onder de plak van hellgates als je leest wat ze allemaal van plan zijn:
  straks muilkorven verplicht en meer griepvaccins plaatsen
  De donaties beginnen vruchten af te werpen.
  Nu nog een jaartje wachten op de bijwerkingen en dan eens zien hoe ze reageren, maar dan is het kwaad al geschied en krijgt natuurlijk corona de schuld en moet er weer meer gevaccineerd worden en nemen de bijwerkingen weer toe en moet er NOG meer gevaccineerd worden..........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En als je dit vergelijkt met de griep epidemie van een paar jaar geleden: toen werd er NIETS gedaan, want na onderzoek bleek dat 60% van de sterfgevallen onder de ouderen juist die griepspuit de trigger was. Dit mocht natuurlijk niet aan de grote klok gehangen worden want de achterliggende belangen zijn veel te groot.
   Nu werpen de 'dwangmaatregelingen' blijkbaar hun successen af, met de meest onzinnige vermoedens over de verspreiding van dit, zogenaamd "uiterst dodelijk", virusje. Ze hebben het steeds over 'besmettingen' maar nooit over de echte doden DOOR corona, wat 99,9% verschil uitmaakt.
   De schrik zit er blijkbaar goed in.
   Voor mij auto of fiets, maar nooit met een muilbakkes op.

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat niet aan de minimale kwaliteitseisen voldoet, of verder niet heel interessant is, of regelrecht off-topic gekibbel, wordt verwijderd; zo blijft wat er wel staat beter te behappen. Zo verbeteren we het blog en maken het leesbaarder.

   Verwijderen
  2. @ SDR

   Ja, twee reacties op twee comments van mij zijn verwijderd. Over het waarom kan alleen Blik je wijzer maken.

   Verwijderen
  3. @ Blik

   Oneens. Zeer oneens. Je kan het oneens zijn met JV, je kan hem ergerlijk vinden, betweterig of wat dan ook, maar hij is geen trol.

   Verwijderen
  4. Dan voer de discussie toch verder op zijn eigen blog.
   Ik heb dat betweterig toontje van altijd gelijk hebben ook niet nodig.

   Verwijderen
  5. Ik had mijn ongenoegen betreffende 'typhoid Mary's' als eerste reactie geplaatst. Ik blijf er bij: als iemand vind dat hij of zij het recht verdient mij te besmetten, dan neem ik het recht hen wat pijn te bezorgen door mijn winkelkarretje tegen hun schenen te rammen.

   Dat is een zeer gebalanceerde optie, niet? Uiteraard weten zij niet dat ik vanwege ivermectine-prophylaxis nagenoeg immuun ben*.

   Ik heb hetzelfde met etiketlezers en produktbepotelaars. Weg er mee! Dan maar naar buiten om te knokken!

   Het gaat er hier niet om wat wel of niet waar is.

   Iedereen heeft een mening en helaas hangen sommigen ideologie aan. Allemaal leuk en aardig, maar het is nooit OK om je aannames aan je omgeving op te leggen:

   Ik ben immuun, en dus nooit besmettelijk dankzij ivermectine, maar ik heb wel het fatsoen in de Aldi een mondkapje te dragen. Ik zie veel bange en onzekere klanten. Ik wil hen niet nog banger maken. Uiteindelijk komt iedereen de waarheid te weten.

   Over een jaar of 5. Je hoeft geen volger of gelovige te zijn om een beetje sociaal te doen.

   Alleen paniekzaaiers hebben soms last van mondkapjes. Het went snel. Toen ik nog in de asbestverwijdering werkte heb ik ook 2 nare episodes gehad. Maar je kon bakken geld verdienen en na enkele weken: Geen probleem!

   Verwijderen
  6. Waar zijn de bewijzen dat het virus op vaste stoffen blijft plakken?
   Een poos geleden een Engels onderzoek gelezen waarin onderzocht werd hoe een compleet gezin besmet kon worden en ze hebben IEDER oppervlak in dat huis gecontroleerd op het virus en ze hebben NIETS gevonden waarna ze de conclusie trokken dat het enkel door de lucht, via hoesten e.d. kon veroorzaakt zijn.
   Ze laten de schijn wekken dat het virus een levend iets is dat overal op kan blijven overleven om zo anderen te besmetten.
   Bewijs me dat dan maar eens.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. In Rusland zijn ze dan toch wat soepeler wat de vaccins betreft:
  vaccin enkel op vrijwillige basis
  En aangezien ze daar vaccins ontwikkelen ZONDER bijwerkingen (tot nu toe dan) zullen ze daar hellgates echt niet blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Helemaal mee eens SDR, en als die diknekken in de regering voor de show een vaccin willen laten zetten wil ik dat er vooraf gecontroleerd wordt of het een echt vaccin is en geen suikerwater.
   En graag een lijst met ALLE ingrediënten en de bijwerkingen

   Verwijderen
 7. deodorant verboden in openbaar vervoer

  stukje: In het openbaar vervoer in Berlijn is het passagiers verboden om nog langer DEODORANT te gebruiken.
  Aangezien veel forenzen hun mondkapjes scheef opzetten, op hun kin laten hangen, oftewel de verordening stiekem niet goed opvolgen, probeert de Duitse overheid met STANK alle reizigers er toe te dwingen het mondmasker op de CORRECTE manier te dragen.

  De neus moet ten alle tijden bedekt blijven vindt Merkel.
  Dus klokkende zweetoksels worden nu ingezet om de meute te onderwerpen aan het corona-regime.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Henk....Henk,gaat het in Europa eindelijk beter, zijn er wereldwijd meer besmettingen met corona dan ooit. Henk!!!! Houd het dan ooit op!?!?

  https://nos.nl/artikel/2339891-in-europa-gaat-het-beter-maar-wereldwijd-meer-corona-dan-ooit.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. henk henk...is dit een kwaliteitsreactie?

   Verwijderen
  2. "henk henk...is dit een kwaliteitsreactie?"

   Nope, het is een PCR-test om humor bij ADHD-ers te testen.

   Verwijderen
  3. @ Rootman

   Het valt mij op dat naarmate de sterfte aan corona uitdooft terwijl er intensiever getest wordt, de MSM niet meer over 'cases'praten, laat staan over doden, maar vooral over besmettingen. De vrouw van Henk raakt daar helemaal overstuur van.

   Verwijderen
  4. Ik hou me verre van de kudde, zowel wat bangmaken als weglachen betreft. In mijn omgeving zijn het vaak de zelfde mensen. Ze lachten me uit toen ik in maart niet meer in de kantine kwam, maar nu hij weer geopend is durven ze niet te komen.

   En verder ken ik geen Henk. Zal wel weer van die spekkop Jensen komen. Ik kijk liever meer informatieve kanalen zoals drBeen en Martenson.

   Voor die verminderde sterfte is uiteraard wel een verklaring: ernstige gevallen worden nu zelden door beademing vermoord, en is er het MATH+protocol (met name antistolling en steroids) voor ziekenhuisgevallen.

   De mortaliteitscijfers (aantal doden per aantal besmettinge) per land en tijdseenheid worden zelden gegeven, al kom je ze wel tegen of kun je ze zelf uitrekenen.

   De juiste formule is eigenlijk: aantal doden/ aantal gevallen van 3 weken daarvoor per populatie.

   Een land kan te veel verschillen: zo hebben de Amazone indianen heel andere cijfers dan de rijke boeren in zuid Brasil. In de Domenicaanse republiek is de mortaliteit stevig (WHO-vazal), behalve in de klinieken van dr Redondo, die ivermectine gebruikt, waar het vrijwel 0 % is.

   Het begrip voorschrijdend inzicht is wel noodzakelijk om hier chocola van te maken.

   Dat is in elk geval altijd nuttiger dan humorloze typen die humor bij ADHDers denken te willen testen.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Jezus Roodman, wat heb je weer een hoop gebabbel nodig om het niet te hebben over waar het om gaat: nu er nog maar weinig doden aan corona zijn toe te schrijven schakelt de fearporno van de MSM naar niets zeggende opsommingen van aantallen besmettingen. Hoe anders was dat in maart, en april toen met gruizigheid de stijgende aantallen 'gevallen', 'ziekebhuisopnames' en 'sterfgevallen'werden gemeld. Zeker nog niet opgevallen?

   Verwijderen
  7. Het verschil van standpunt komt door verschillende informatiebronnen. Ik vind NL of BE info nogal irrelevant, aangezien die slechts variaties op het WHO beleid toepassen.

   Ik heb het liever over cijfers, onderzoek en praktische bevindingen, zodat er misschien mensen zijn die er wat aan hebben.

   Uiteraard doe ik niet zomaar wat meningen of beweringen verkondigen maar wil ik dat wel met logica ondersteunen, of aanduiden waar men er meer over kan te weten komen. Dan maar wat meer text, want ik moet dan wel Spaanse videos uit de DR parafraseren. Maar je kunt ook zelf dr Mobeen, dr Martenson of dr Redondo bekijken en precies te weten komen wat het MATH protocol is.

   Ik vind dat wel waardevoller dan wat populaire, al dan niet ideologische beweringen te spuien, zoals sommigen hier graag doen.

   Verwijderen
  8. Waarom zijn de west Europese cijfers nu interessant? Met de gedeeltelijke lockdown is het nu voorspelbaar rustig. Maar na september, als precies de ineffectieve maatregelen verscherpt gaan worden wordt het voorspelbaar veel meer. wedden om een kip?

   Het is veel interessanter om trends in de mondiale cijfers te halen, en een uurtje excellen geeft vaak al verrassende bevindingen.

   Verwijderen
  9. @ Rootman

   Doe je het er nou om, of kan je echte niet lezen? Ik heb heb over de MSM die alles uit de kast halen om, bij gebrek aan doden in Europa, toch een crisisstemming in stand proberen te houden.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Kom op SDR! Als ik met iedereen meepraat heb ik minder woorden nodig. Maar als ik wat beweer wat een beetje contra van wat HIER mainstream is moet ik goed beslagen ten ijs komen. Ik kan het echt niet veel korter doen zonder erg onvolledig te worden. En dan krijg ik ongetwijfeld te horen: 'je praat maar wat', niet?

   Ik ken die redenering wel van: meer testen, meer gevallen. Als die klopt moet je maar met prognoses over het aantal ziekenhuisopnamen en aantal doden in verschillende landen komen voor de komende maand. Daarmee staat of valt je theorie namelijk!

   Verwijderen
  12. En als dat volgens mij helemaal niet klopt wil er er graag een kip onder verwedden.

   Verwijderen
  13. @ Dawg: ik ben het overigens wel helemaal eens dat de MSM, het RIVM, de WHO onder invloed van de lobbyisten en betalingen van oa big pharma niet slechts angstzaaiers , maar door corrupte nalatigheid massamoordenaars zijn. In hoeverre dat voor de onderknuppels van het RIVM geldt kan ik niet beoordelen. Maar dat zijn slechts managers die orders van hogerhand uitvoeren, dus hoe belangrijk is dat?

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. Dat weet ik heus wel. Heb jij een betere suggestie? Wat betreft die tests: en aangeleverde cijfers: die zijn gebrekkig etc.

   Maar gebrekkige cijfers opgeven voor aannames?

   Dat is een zware stap terug in mijn boek. En dan is er geen discussie meer mogelijk.

   Als cijfers niet zouden kloppen moet je betere (geloofwaardiger) cijfers komen.

   Regressie naar (ideologische?) aannames overtuigt meestal slechts niemand buiten je kerkje, de sekte, of ' de gemeente'.

   Verwijderen
  17. MAW: Geef een alternatief voor worldometers of leg heel veel uit, terwijl je met betere alternatieven komt!

   Ik heb geen moeite met uitgebreide betogen, ik vreet ze als ontbijt.

   Verwijderen
  18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  21. @Sofia,

   @Rootman heeft zijn mond vol over religie, sektes etc. maar hijzelf is de grootste als aanhanger van de mainstream science (wat daarmee ook bedoeld mee mogen worden), omdat de mainstraam science tot een verrotte, corrupte bende is verworden. @Ook @Rootman is zo slim om eerst de uitwerkingen van een corona-vaccin af te wachten alvorens er een in z'n arm te laten planten.

   Verwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  23. Ik ben niet ongelovig, doch hecht alleen totaal geen waarde aan geloven, omdat het niets toevoegt.

   Verwijderen
  24. Ik beschuldig je niet van ideologie, SDR. Maar zonder cijfers kun je theorie van meer testen---.meer gevallen niet waarmaken.

   De komende maand gaan we het zien internationaal (in W Europa na september, denk ik) Meer testen zou meer gevallen aan het licht kunnen brengen, zoals ook Trump beweert. Maar dan zou na de vertragingstijd van 3-4 weken het dodental moeten stijgen.

   Gecorrigeerd voor betere behandeling kunnen we dit gaan zien.

   Overigens hebben worldometers ondanks hun agenda veel fenomenen correct laten zien; kijk maar naar het aantal besmettingen in bv China, geheel tegen de verhaaltjes in feb-mrt.

   Verwijderen
  25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 9. Hé, ik kan weer reageren.

  Dat kon ik zeker een half jaar niet. Nu ineens wel weer.

  Nou, dan maar meteen zeggen dat ik blij ben dat blik zijn eigen blog weer terug heeft genomen en dat ik Corona ook een lekker biertje vind en verder een armetierige hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mondluier. hahahaha
  Wat een debiel straatbeeld als je mensen met mondluier op hun toetert ziet.Soms zie ik een bus passeren met die gehersenspoelden of bij een winkel.
  Je ziet aan hun ogen dat ze het niet prettig vinden maar ja befehl ist befehl.
  Mij hebben ze al op plaatsen geweigerd omdat ik een mondtampon weigerde op te zetten.
  Oke...... doeiiiii dan. Koop ik er niets. Heeft die ondernemer niks verdiend aan mij en ik heb mijn geld behouden.
  Koop ik wel via marktplaats of ruilhandel.
  Lachen man......die corona trutte circus bied mij voordelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mondkapje in openbaar vervoer verboden: https://youtu.be/_wtJ8F2eGgI

  BeantwoordenVerwijderen
 12. neee....
  astma en hyperventilatie heb ik.
  Ik word onwel als ik ze op moet doen.
  RIVM zegt tegen mij dat het geen zin heeft om te dragen.
  Het is een politieke keuze.

  Dus mij niet gezien in het OV.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik maakte voor de verplichting van mondkapje zeker gebruik van ov. Nu gebruik ik de ov niet meer. Ik pak de auto en als de auto niet beschikbaar is pak ik de fiets en als de afstand te lang is om te fietsen ga ik wel ergens anders heen dan in de trein te gaan zitten met een mondkapje. Ik heb het nog niet op gehad en ben het ook niet van plan. Het is voor mij een symbool van doorgeslagen onderdrukking geworden. Ik weiger om zoiets te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga wel met trein en bus in Nederland m stap met muilkorf in en doe m gewoon af , ga,achterin bus zitten ,geen opmerkingen. In de trein geen enkele conducteur gezien de laatste 4 reizen dus ook af.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ging altijd met het OV naar mijn werk en vond dat ook heel fijn. Nu we mondkapjes moeten dragen, heb ik niet meer met het OV gereist. Dan maar in de auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb die dingen gelukkig maar 2 weken gedragen omdat ik echt geen andere mogelijkheid had om op m'n werk te komen in de eerste week gelukkig mijn rijbewijs gehaald en ga nu pas weer met het o.v. als die achterlijke regel afgeschaft is

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik reis al vanaf maart niet meer met de trein. Eerst omdat het niet mocht van NS maar met geld van mijn rekening halen voor mijn voordeelurenabonnement hadden ze dan weer geen moeite. En nu niet omdat ik geen muilkorfje wil dragen. Het recht op vrije ademhaling is voor mij te belangrijk. Ik heb ook geen auto dus zit behoorlijk vast. Dat is dus wat de overheid gezonde burgers aandoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als ik iemand in het OV zonder mondkapje tegenkom dan sla ik me toch op z’n bek.

  Groet,

  Longpatient.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

  2. Ik zou uit de trein blijven. NS zit niet op agressieve passagiers te wachten en medeleven ga je zo al helemaal niet krijgen.

   Verwijderen
 19. Het valt me op dat de maffe mondkapjes dragers erg agressief zijn. Juist iemand met gezondheidsklachten zou zo’n ding niet moeten dragen. Het is de omgekeerde wereld. Waarom zou ik me aan moeten passen om zogenaamd sociaal te doen??? Daarmee voed ik de angst en geef ik het signaal af dat het goed is om een mondkapje te dragen. Enig idee welke onbewuste signalen je hiermee naar de hersenen afgeeft?! Mensen met mondkapjes op zien er veel angstiger en onrustiger uit. Dus nee ik doe niet mee en heb het lef om je winkelwagentje tegen mijn schenen te rammen. Wat een achterlijke uitlating.

  BeantwoordenVerwijderen