vrijdag 17 maart 2017

VS bombarderen moskee Aleppo; weer 50 doden

Wat is het toch met de VS? Wat doen ze met hun bommen op Aleppo? Op notabene een moskee? Nederland is onderdeel van de door de VS geleide coalitie. Hoe lang blijven we nog aan deze mensen onderworpen? Wanneer begint er nu eindelijk eens een debat over onze gruwelcollaboratie?

Piraten

Hoe komt het dat notabene Ancilla van der Leest van de Piratenpartij de enige en de eerste is die wij horen zeggen zojuist op radio 1, Dit is de Dag: "Misschien moeten we ook eens kijken naar die oorlogen in het Midden Oosten. Die komen ook niet uit de lucht vallen. Wat is onze rol daar geweest?" (We zeggen het even in onze eigen woorden; geen letterlijke quote). Lees meer over de bloedige luchtaanval bij Russian Insider en over het fake nieuws van de Westerse media rond deze Amerikaanse terreurdaad bij RT.

De Westerse media waren er als de kippen bij om de Amerikaanse criminele terreurdaad in de schoenen van de Russen te schuiven. Een stramien dat meer dan eens van stal gehaald wordt.

Vier NATO oorlogsschepen naar Odessa

Niet minder dan 4 NATO oorlogsbodems meren aan in Odessa, Oekraine, voor de deur van Rusland. Wanneer stopt dit? Vinden we dit in Nederland: Normaal. Doen?

Archieffoto. NATO schepen rukken op naar de Russische grens.

En dan nog dit...

Ook nog eens 42 Somaliërs die op de vlucht waren naar Jemen zijn omgekomen toen hun gammele bootje onder vuur werd genomen door een helicopter. Wat voor een wereld zijn we terecht gekomen? Op de vlucht naar Jemen? En dan op zee door een helicopter beschoten worden. De dader ligt op het kerkhof.

16 opmerkingen:

 1. Amerika heeft ondertussen toegegeven dat zij dat bombardement hebben uitgevoerd, maar dat ze er 15(!) meter naast zaten en de moskee op oog hadden waar jhiadisten bijeen kwamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yep,een typische false flag om een directe provocatie met Rusland nog meer op te zoeken.
  Herhaling Pearl Harbor scenario.
  https://www.youtube.com/watch?v=brFagWVQ0kM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PEARL HARBOR ATTACK: THE GREAT DECEPTION
  http://nstarzone.com/PEARL.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Wat is het toch met de VS? Wat doen ze met hun bommen op Aleppo? Op notabene een moskee? Nederland is onderdeel van de door de VS geleide coalitie. Hoe lang blijven we nog aan deze mensen onderworpen? Wanneer begint er nu eindelijk eens een debat over onze gruwelcollaboratie? "

  Voor eerloze mensen hebben woorden geen betekenis, of beter de betekenis varieert al naar gelang de omstandigheden.

  From Nuisance to Threat: The High Cost of Truth By Paul Craig Roberts

  http://www.informationclearinghouse.info/46674.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom verbied Assad niet alle vliegverkeer boven Syrië van buitenlandse mogendheden, behalve zijn eigen leger en dat van zijn bondgenoten? Als het westen wegblijft is IS ook zo verdwenen.
   Assad heeft al eerder aangegeven dat al die westerse acties illegaal zijn. Wat houd hem tegen? Met steun van grote broer Rusland hoeft hij toch niet bang te zijn.
   Naar mijn mening heeft Assad het volste recht om dat vliegverbod in te voeren.

   Verwijderen
  2. @ Matt

   Begrijp ik ook niet. De acties van de VS in Syrië zijn illegaal. Beoordeeld naar de maatstaven van de Nuremberger processen is hier sprake van regelrechte oorlogsmisdaden.

   http://www.fff.org/2015/02/18/war-aggression-war-crime-not/

   Verwijderen
  3. Vroeger had je voornamelijk 'heilige' oorlogen. De kruisvaarders tegen de Turken die Jerusalem bedreigden, de Christenen die heel zuid Amerika en Afrika het katholisme wilden opdringen enz. Duizenden doden.
   Tegenwoordig heb je wapenoorlogen die opgezet en in stand worden gehouden door de oorlogsindustrie die daar een heel goede broodwinning uit halen, en omdat vol te houden complete regeringen naar hun hand zetten, en vijanden creëren, want is natuurlijk 'goed voor de werkgelegenheid' en het slachtvee, wat zo gek is daar in te trappen , naar het front stuurt om hun zogenaamde probleempjes op te lossen.
   Eigenlijk is het de gewone mens zijn eigen schuld dat hij hier in meegaat en er in trapt.

   Verwijderen
 5. Ik herinner me een schilderij (maar niet de schilder...), uit begin 20ste eeuw, waar Walter Benjamin geloof ik naar verwijst, en waar een persoon achterstevoren op een moordmachine zit die niet te stoppen is en ellende in het heden en de nabije toekomst veroorzaakt, en waarvan de persoon die achterstevoren op die moordmachine zit alleen het resultaat van die ellende kan zien, zonder er schijnbaar iets tegen te kunnen doen en ook niet de oorzaak van de ellende kan begrijpen.

  In die tijd leven 'wij'

  Draai je om
  Stop de moordmachine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Willem, dat probeer ik ook te doen, maar soms loop je tegen een muur op.

   Verwijderen
  2. Eens. Dat gevoel herken ik.
   Complimenten overigens aan Blik die de moeite neemt om de MSM te blijven duiden. Ik kom de laatste tijd niet veel verder dan een boycott omdat ik het gelieg en bedrieg van de MSM misselijkmakend vind.

   Verwijderen
 6. Moon of Alabama over de aanval op de Syrische moskee:

  "Last night the U.S. military hit a mosque in Al-Jīnah in Aleppo governate in Syria. It first claimed that the strike, allegedly targeting a large meeting of al-Qaeda, was in Idleb governate. But it turned out to be miles away west of Aleppo. Locals said a mosque was hit, the roof crashed in and more than 40 people were killed during the regular prayer service. More than 120 were injured. The U.S. military said it did not hit the local mosque but a building on the other side of the small plaza.

  The U.S. maps and intelligence were not up-to-date. A new, bigger mosque had been build some years ago opposite of the old mosque. The old mosque was indeed not hit. The new one was destroyed while some 200 people were in attendance. Eight hellfire missiles launched from two Reaper drones were fired at it and a 500lb bomb was then dropped on top to make sure that no one escaped alive."

  verder lezen op:

  http://www.moonofalabama.org/2017/03/war-torn-us-slaughter-in-syria-somalia-and-yemen.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja knip, ze denken dat wij achterlijk zijn.

   Verwijderen
  2. Ballen heb je niet kroelmenneke, en verstand nog minder. Mij achterlijk, leugenaar en bedrieger noemen is geen schelden?
   Waarheidsmens? Jij? laat me niet lachen want jij bent al zo vaak op leugens betrapt . Je liegt al bij de eerste letter die je schrijft. Dat jij nog niet gestikt bent in jouw leugens is mij een raadsel. Heb je weekendverlof?

   Verwijderen
 8. Russisch verslag uit Palmyra (engels ondertiteld)
  Реликтовая Память Реликтовая Память
  https://www.youtube.com/watch?v=p1qdPbQ6GzY

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het volgende artikeltje gaat tot nieuwe extremen: de mate van democratie in een land of van groepen afmeten aan een nieuwe gouden standaard: hun houding tov Soros!

  https://www.project-syndicate.org/commentary/populist-war-against-the-west-by-ian-buruma-2017-03

  (project syndicate wordt gefinancierd door Soros en Gates)

  BeantwoordenVerwijderen