maandag 20 maart 2017

Naar Berlijn en snel weer terug

Niet zo lang geleden ging Blik per trein kort naar Berlijn. Blik was in goed gezelschap: hij had "Poubelle" van Pieter Waterdrinker bij zich en kon eindelijk een flinke slag slaan in die dikke pil. Dat boek, hoewel een roman, lijkt een boel werkelijkheid weer te geven, onder andere ook over de opstand in Kiev op Maidan. Hoe gewelddadig die was (molotovcocktails), hoe georganiseerd die was (mensen tegen betaling van 15 euro per dag van het platte land halen en hen dagrevolutionairen maken), en hoe de EU politici er dicht op zaten.

Maar goed, we waren onderweg naar Berlijn, en het eerste wat opvalt is de luidruchtigheid van Nederlanders zodra ze in een groepje reizen; er was in Berlijn blijkbaar een groente- en fruitbeurs, dus de wagon zat vol met de pilaren van de Nederlandse exportindustrie, en na één biertje zijn hun conversaties ook 3 rijen verder kraakhelder te volgen.

Dik boek

Zo'n treinreis naar Berlijn is echt ideaal als je een dik boek moet lezen, want de reis duurt lang: zo'n 6 uur met de intercity. Je kunt ook overal opstappen want hij stopt op de meest afgelegen plaatsen en blijft daar langdurig wachten of er vielleicht toch nog iemand mee wil. Op de heenweg zat de trein lekker vol, zoals gezegd, vooral met die backbone van de Nederlandse economie; op de terugweg was hij behoorlijk leeg en raakte Blik in de verlaten restauratie aan de praat met de Duitse gastvrouw. Toonbeeld van Gründlichkeit en de Duitse vergrijzing. Of ze altijd op de lijn Berlijn-Amsterdam zat? Nee, af en toe. Ze zat op alle lijnen. Naar Amsterdam. Naar Hamburg. Naar München. Naar Basel. "Oh leuk, zei Blik. En naar het oosten? Warschau of verder?". Nee, nee, op die lijnen zat ze niet op. Zouden die er dan moeten zijn? Nou, ach, waarom ook eigenlijk.

De EU heeft dus al aardig wat bereikt: EU-toepen naar de grens met Rusland sturen: check! Maar een normale treinverbinding Berlijn-oostwaarts? Nog niet aan gewerkt, laat staan aan een echt snelle trein Amsterdam-Berlijn-Warschau-Minsk-Moskou. Brussel is te druk met tanks en troepen die kant op te sturen. Een goede treinverbinding wordt daar waarschijnlijk zelfs als onwenselijk beschouwd. Past niet in het plaatje.

Monument

Een vreemd gevoel overvalt Blik sowieso als hij na het boemelen uitstapt in Berlijn. Het is één van de weinige hoofdsteden die zijn centrum overlaadt met gruweldaden van zichzelf. Mocht je daar dan herdenkingstekenen verwachten van de grootste massaslachting die ze aangericht hebben, nl meer dan 20 miljoen Russen die door de Duitse expansiedrift het slachtoffer waren, kom je bedrogen uit.

Hiroshima

In het centrum staat een groot monument ter nagedachtenis van de Joodse slachtoffers. Als dat een goed idee is, en wie zijn wij om daaraan te twijfelen, waarom is op the Fifth Avenue of in het Central Park in New York eigenlijk geen grote gedenkplek gecreëerd om de Vietnamese doden te herdenken? Of waarom staat er voor het Witte Huis in Washington geen park voor de onnodige slachtoffers van Hiroshima en Nagasaki? Of rond het Pentagon voor elke onnodig omgekomen Irakees een boom of een steen? Blijkbaar past dit niet in het plaatje van de Amerikanen. Zouden ze ooit excuses aangeboden hebben? Laat staan dat ze zichzelf elke dag gaan herinneren aan hun wangedrag. Dat laten ze liever aan de Duitsers over. Die compleet bij de Amerikanen in de tas zitten.

Betalen

De VS houden Duitsland met vele militaire bases bezet, en nu komt het hele mooie: Trump wil dat de Duitsers voor hun eigen bezetting gaan betalen! Want Trump maakt ervan dat de VS de Duitsers jarenlang beschermd hebben en dat het tijd wordt dat ze gaan betalen! Blik moet plotseling denken aan de documentaire die hij dit weekend zag over pooiers en de sexbusiness in de VS. De pooiers verdienden een goede boterham aan de bescherming die ze bieden aan hun dames. De dames worden letterlijk en figuurlijk behoorlijk uitgekleed.Angela Merkel op het matje bij haar P..... Het wordt steeds triester om te zien. Google trouwens maar eens op memorial Irak, of memorial Hiroshima. Als je daar enig gedenkteken van of meedeleven aantreft met de buitenlandse slachtoffers van de Amerikaanse expansiedrang, laat het dan weten in de comments. Wij hebben niets gevonden.

97 opmerkingen:

 1. "Betalen"

  Yep, met terugwerkende kracht!

  USA verlangen von Kambodscha Zahlung von Kriegsschulden

  In den 1970er Jahren haben die USA mehr als 500.000 Tonnen an Bomben auf Kambodscha abgeworfen. Nun verlangt Washington etwa 662 Millionen Dollar an Kriegsschulden von Kambodscha.

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/03/19/usa-verlangen-von-kambodscha-zahlung-von-kriegsschulden/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een zeer belangrijk artikel! Het is inderdaad absurd dat er overmatige aandacht naar de genocide van etnische groepen gaat (waar is het monument voor de zigeuners?), en inderdaad, eigenlijk heb ik nog nooit gehoord over Duitse monumenten voor burgerslachtoffers van de nazis.

  In het voordeel van de Duitsers moet ik wel zeggen dat ze een zeer diepe introspectie hebben gedaan. Daardoor zijn ze helaas kwetsbaar en manipuleerbaar geworden voor ongunstige propaganda. Maar de visie gepresenteerd in het artikel moeten we onthouden!

  Blik heeft zeer terecht de bewering van Trump opgemerkt. Er zouden zeer grote NATO schulden openstaan!

  Juridisch slaat het nergens op, maar de toon is wèl gezet!

  Trump heeft opnieuw het frame veranderd, en de EU officials in de verdediging gedrukt: verwacht dus een versnelde beweging naar 2 % NATO- contributies als ´argument´ tegen nog vele malen meer. Maar deze Trump bewering gaat ons in Europa nog jaren achtervolgen, zolang er geen duidelijke stelling genomen wordt.

  Dat er nog bijna niets over is gezegd: dit overviel echt iedereen! Zelfs de meest neocon denktanks waren nog nooit op dìt idee gekomen.

  Komende week gaan ze het schaapsvelletje van pacifisme omslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De VS bezetten de Duitse media tot 2099!
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/existiert-die-kanzlerakte-.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Billionaire David Rockefeller dies at age 101

  More:
  http://tass.com/world/936514

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank voor de bijdrage, Blik. En ik heb gezocht, maar niet gevonden, waar dat monument voor de burgers van Vietnam of Hiroshima in de VS staat.

  Deze tegel kwam ik in mijn speurtocht wel tegen

  1. "I will promise you this, that if we have not gotten our troops out by the time I am president, it is the first thing I will do. I will get our troops home. We will bring an end to this war. You can take that to the bank." - Candidate Barack Obama, October 27, 2007.

  En deze

  2. "[Nixon] wants a massive bombing campaign in Cambodia. He doesn't want to hear anything about it. It's an order, to be done. Anything that flies on anything that moves.” (Henry Kissinger)

  En deze

  3. "It is forbidden to kill; therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets." (Voltaire)

  Obama en Kissinger hebben dan ook niet verrassender wijs de Nobelprijs voor de vrede gewonnen, vind ik.

  Daar tegen afgezet vind ik dat Duitsland haar geschiedenis 'netjes' herinnert, in zoverre dat er iets van introspectie bij haar inwoners heeft plaatsgevonden mbt wat zij als natie andere mensen hebben aangedaan in WOII. Dat is meer dan je kunt zeggen van hoe de VS, maar ook Nederland, haar oorlogen herinnert.

  Zo vertelt het 4-5 mei comité mij dat 'we' tijdens de Nationale Herdenking 'de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien herdenken.'

  Let wel: dus niet de slachtoffers die 'wij' als Nederlanders gemaakt hebben, bij bv de politionele acties in Indonesie, of bij de oorlog in Irak van Bush en Blair die we in 2003 gedoogden/steunden, of door terreuraanslagen waarbij Nederlandse slachtoffers zijn gevallen als excuus te gebruiken om 'terreurgroepen' te bevechten in Afghanistan, Irak, en Syrië waarbij honderdduizenden burgerdoden vallen en miljoenen mensen op de vlucht zijn geslagen.

  Zonder enige vorm van introspectie worden 'we' met de dag hypocrieter en inhumaner, en onuitstaanbaarder. Wat terugkomt als een boemerang, wat je nu ziet bij Trump die wil dat de Duitsers voor hun eigen bezetting gaan betalen (niet heel anders dan HIllary Clinton's/CAP's plan om Libië te laten betalen voor haar 'bevrijding' met olie, alsook Trump die vindt dat Irak haar 'bevrijding' met olie moet terugbetalen https://theintercept.com/2015/11/05/leaked-emails-from-pro-clinton-group-reveal-censorship-of-staff-on-israel-aipac-pandering-warped-militarism/)

  Of om een vierde citaat te noemen

  4. "We are what we pretend to be, so we must be careful about what we pretend to be." (Kurt Vonnegut)

  Wat ook het probleem is van de hoofdpersoon in Poubelle (als ik de boekbespreking goed heb begrepen) die pretendeert schrijver te zijn, maar in zijn pretenties niets anders is dan een decadente Europarlementariër die op Maidan de kleurenrevolutie propageert.

  Maw: Ik zet Poubelle van Pieter Waterdrinker op mijn lijstje te lezen boeken.

  Toch binnen de topic van de draad gebleven...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over 'the handshake' (tussen Trump en Merkel) heeft b nog wel het eea te melden

  http://www.moonofalabama.org/2017/03/the-false-handshake-story-aims-to-delegitimize-trump.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze keer een behoorlijk genuanceerd artikel in the Guardian over Rusland. Ik link ernaar omdat het vaak nuttig is wat meer neutrale MSM artikelen bij de hand te hebben.

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/mar/21/moscow-putin-russian-president

  (comment is free, maar er is geen gelegenheid commentaar te leveren!)

  Er zijn tegenwoordig immers hele volksstammen die onafhankelijke media weigeren te accepteren als serieuze bron sinds de fake news hetze van fake news.

  Een voorbeeld van hoe ernstig recentelijk qua commentaren veel media oa. door censuur zijn afgegeleden tonen de reakties op het volgende joop.nl artikel:

  http://www.joop.nl/nieuws/fbi-en-nsa-bevestigen-trump-liegt-rusland-en-obama

  Was het vroeger een partijdige discussiesite, tegenwoordig is het zonder meer een propagandasite geworden, en als zodanig VERY FAKE NEWS!

  Verder een link (aanrader) van een mi topanalyse over de oorlog tussen de deep state + de ´liberals´ tegen Trump:

  http://katehon.com/article/unholy-alliance-against-american-freedom

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ons gewaardeerd NATO lid ,dat ons te hulp moet schieten als we worden aangevallen(want een aanval op een is een aanval op allen)laat ook weer eens van zich horen.

  http://nos.nl/artikel/2164422-erdogan-dreigt-europeanen-jullie-zullen-niet-veilig-zijn.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laten we maar vlug nog wat bataljons naar de Baltische staten sturen.

   Verwijderen
  2. Idd, met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig !
   Maar persoonlijk denk ik dat er meer achter zit , wij het "vrijen westen" steunen de koerden die strijden voor een vrij Koerdistan en daardoor dreigt er een echte burgeroorlog in Turkeye . De retoriek van Erdogan is : als jullie een burger oorlog hier in Turkeye veroorzaken dan krijgen jullie een vergelding !
   En dan is zijn retoriek logisch en hebben wij niet te maken met een gekke Erdogan ,het einige probleem voor Erdogan is dat de turken het te goed hebben in Nederland ( alleen maar 3 denk zetels) en dat de locale turken niet van plan zijn om de kip met goude eieren te slachten .
   Conclusie wij het westen gaan Turkeye kapot maken d.m.v proxies , het kader van het Turks leger is al aardig uitgedund de economie gaat slecht , de onvrede zal groeien !
   Het zal niet lang duren voor dat Turkeye uit de NATO stapt en dat de ongeregeldheden zullen beginnen ik benijd de turken niet .

   Verwijderen
 9. vandaag

  House Intelligence Chair Says President Trump’s Communications May Have Been ‘Monitored’

  The chairman of the House intelligence committee says President Donald Trump's communications may have been "monitored" during the transition period as part of an "incidental collection."
  Rep. Devin Nunes, R-Calif., told a news conference Wednesday that the communications appear to be picked up through "incidental collection" and do not appear to be related to the ongoing FBI investigation into Trump associates' contacts with Russia. He says he believes the intelligence collections were done legally.
  Nunes says the communications of Trump associates were also picked up, but he did not name those associates. He says the monitoring mostly occurred in November, December and January.Nunes says he learned of the collection through "sources" but did not specify those sources."

  http://fortune.com/2017/03/22/devin-nunes-trump-communications/

  'Gemonitored'of 'bespioneerd', dat is een kwestie van woordkeuze, aldus Nunes. Vreemd genoeg gaat het bericht van Fortune vergezeld van een korte clip met beelden van een ondervraging van FBI directeur Comey en krijgen we afgevaardigde Nunes niet te zien. Na enig zoeken vond ik echter de persconferentie van Nunes op YT.

  LIVE: Devin Nunes Confirms Surevillance Of Trump Transition team - Press Conference (3/22/2017)

  https://www.youtube.com/watch?v=xG1iwnylUq4

  Trump zat er met z'n tweets over afluisterpraktijken dus wellicht heel wat minder ver naast als artikel op Joop (kots) en in de Volkskrant recentelijk op juichtoon vermelden. En ook nu weer geen spoor van Russesische connecties.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Slechts 5 procent Griekse leningen ging naar Griekenland

  De Duitse European School of Management and Technology berekende de geldstroom van de Griekse schuldprogramma's van 2010 tot nu. Slechts 5 procent van al het Europese geld werd als echte steun aan de Griekse regering gestort. Deze berekening bevestigt dat het om een transfer van privé-schulden naar de openbare schuld van de Griekse bevolking ging.

  De studie heeft zich toegespitst op twee vragen. Waar kwam het geld vandaan en waar is het naar toe gegaan? Van de in totaal toegekende 215,9 miljard euro werd slechts 9,7 miljard euro (5 procent) effectief in de Griekse schatkist gestort als ondersteuning van het Griekse overheidsbudget. 139,2 miljard euro (64 procent ging naar schuldaflossing en intrestbetalingen aan buitenlandse banken). 29,7 miljard euro werd gebruikt om investeerders aan te trekken voor de privé-sector in Griekenland.
  Lode Vanoost
  maandag 23 mei 2016

  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/05/23/slechts-5-procent-griekse-leningen-ging-naar-griekenland

  Feitelijk was de 'hulp' van de lidstaten aan Griekenland een bailout van vnl. Duitse en Franse banken op kosten van de belastingbetaler en de Griekse bevolking. Sinds mei vorig jaar weten we we hoe deze vork in de steel zit. Desondanks meende Dijsselhork onlangs dit soort misleidende en opruiende praatjes over de Grieken te moeten ophangen. Een soort 'verkeerd populisme'zeg maar:

  "During the crisis of the euro, the countries of the North have shown solidarity with the countries affected by the crisis. As a Social Democrat, I attribute exceptional importance to solidarity. [But] you also have obligations. You can not spend all the money on drinks and women and then ask for help."

  En nu is er een rel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The Conspiracy Against President Trump
  By Paul Craig Roberts

  "People in the West need to understand that if the news they receive bears on the interests of the US military/security complex, the news is scripted by the CIA. The CIA serves its interests, not the interests of the American people or the interests of peace."

  verder lezen op:

  http://www.informationclearinghouse.info/46709.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 12. US Coalition Air Strike Kills 33 Civilians At Syrian School

  http://www.mintpressnews.com/us-air-strike-kills-33-civilians-syrian-school/226147/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De Amerikaanse strijdkrachten hebben
  voor het eerst rebellen naar IS-gebied
  in Syrië gebracht.Honderden Arabische
  en Koerdische strijders zijn afgezet
  achter de frontlinie bij Raqqa,in
  Noord-Syrië.CNN spreekt van 500 man.

  De rebellen moeten een dam in de rivier
  de Eufraat veroveren,25 kilometer ten
  westen van Raqqa.In het gebied zijn ook
  Apache-gevechtshelikopers geland.
  Mariniers hebben IS-strijders in het
  gebied met zwaar geschut bestookt.

  Raqqa is het belangrijkste IS-bolwerk
  in Syrië.Verovering van de dam in de
  Eufraat is een belangrijke stap naar de
  verovering van Raqqa.
  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=128

  Rebellen worden dus door de VS IN Syrië afgezet.
  Wat voor wereldrechtsorde leven we?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die (salafistische?) rebellen worden door de VS bij de Assad dam afgezet?

  We geven Trump even het voordeel van de twijfel, maar dit kan zeer ernstig uitpakken!

  Trup wil met harde hand IS bestrijden; daarvoor kun je alleen maar applaus geven! Maar hopelijk zijn deze rebellen wèl goed gescreend... Die dam is zeer slecht gebouwd en heeft permanent zwaar onderhoud nodig. Zonder dat kan hij snel doorbreken. Dat kost miljoenen slachtoffers downstream.

  Maar het vernietigen van de salafistische terreur heeft prioriteit bij Trump: Opnieuw: applaus daarvoor! Maar hopelijk laat Trump zich ook bijstaan door hydrologische ingenieurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Grote schoonmaak munitiedepot Oekraiëne
  https://www.youtube.com/watch?v=MpwEZ_9VLD8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de bebouwde kom ,veiligheid Oekr. bevolking gaat voor alles.

   Verwijderen
 16. Prachtige beelden! De dronken idioten leggen alles vlak bij elkaar. Geweldig vuurwerk: elke knal of vuurbol maakt geen slachtoffers in Donbass! Vooral de drone- beelden zijn spectaculair.!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze?
   https://www.youtube.com/watch?v=dtvqdttbM3o

   Verwijderen
 17. Goede vraag van PCR:

  Why are the Democratic Party, the liberal/progressive/left, the twin idiots John McCain and Lindsey Graham, and the American and European peoples so unconcerned with the waste of trillions of dollars in the destruction of millions of lives and the infrastructures of Muslim countries along with the reputation of the Western World? How can it be that tranny toilet facilities are more important than the West’s ongoing gratuitous destruction of Muslim countries?

  http://www.paulcraigroberts.org/2017/03/24/western-values-no-longer-exist/

  Algehele apathie is volgens mij het antwoord. Werken met je 'reptielen brein', gecatalyseerd door zinloos nieuws, geestdodend werk en de gedachte dat elke dag je baan en huis verloren kan zijn door dreigend ontslag omdat subsidies 'eindig' (kunnen) zijn of omdat je omgelegd wordt door een terrorist. Verplicht met jezelf bezig zijn ipv met een ander, maakt dat de ander niet meer begrepen wordt. Waarna de ander zonder problemen gemaakt kan worden tot dat wat onze nieuwsbrengers 'ons' willen doen laten geloven.

  En dat verklaart ook waarom een getrouwde Britse onderwijzer met 3 kinderen volgens de kranten een 'terroristische aanslag' pleegt, ipv in complete verwarring op een publiek inrijdt.

  Mijn vraag is hoe je empathie een gezicht, een stem, en geluid kan geven. Door blind de MSM te volgen in ieder geval niet.
  Meer spreken met onze zondebokken in de maatschappij (vluchtelingen, Oost Europeanen, mensen die wonen in achterbuurten) wellicht wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Steve Voake, de verhaaltjesverteller die een verhaaltje verteld. De terroristen die aanslagen plegen, plegen aanslagen op het gezonde verstand van de denkende mens en zijn dezelfde terroristen die vandaag zaterdag 25 maart de blauwe lucht aan het
   dicht baggeren zijn met chemtrails.

   Verwijderen
  2. [die vandaag zaterdag 25 maart de blauwe lucht aan het
   dicht baggeren zijn met chemtrails.]

   Chemtrails? of contrails? Er is ook veel gewone cirrusbewolking. Dat duidt op hoge luchtvochtigheid in de hoge atmosfeer. Het niveau waar de vliegtuigen vliegen is net in de stratosfeer, waar normaliter geen condensatie plaatsvindt (geen turbulentie, en een temperatuurinversie). Het condens uit de straalmotoren (CO2 +H2O) kan in deze omstandigheden lang blijven bestaan, en zich wat uitbreiden.

   Er lopen genoeg salafisten rond, geradicaliseerd door oliedollars, bezetting van Palestina en westerse interventies in moslimlanden rond om af en toe voor een aanslag te zorgen. Het model (Israel, Nice) ligt immers klaar en hun afstompende sectarische praktijken laten slechts denkruimte voor slaafs copycatgedrag toe.

   Verwijderen
  3. @Rootman,

   Chemtrails? of contrails?

   En maar blijven ontkennen dat chemtrails bestaan!

   Vraag;

   Als chemtrails niet bestonden wie heeft die term dan verzonnen en waarom worden chemtrails specifiek genoemd in H.R.2977 onder de noemer "exotische wapens."?

   Verwijderen
  4. Nog even iets anders, afgelopen week was er een persoon die chemtrails waarnam boven Anna Paulowna en ging op Flight radar kijken of er een vliegtuig boven
   Anna Paulowna vloog!

   Noppes!

   Verwijderen
  5. Joop, ik ontken niet dat ze zouden kunnen bestaan. Maar juist vandaag is er een perfect passende natuurkundige verklaring voor.

   Fysica gaat voor mij ALTIJD boven wetsvoorstellen van politici, ook al zijn ze symathiek (maar hebben er wel voor gezorgd dat het Cheney regime 8 jaar de macht had):

   het waarom heb ik al vele malen uitgelegd.

   Jammer dat die persoon uit Anna Paulovna niet wat eerder, met een goeie verrekijker had gekeken. Dan had hij kunnen identificeren welk toestel dat spoor had veroorzaakt.

   En ook nog even de reden verzinnen waarom juist vandáág, op déze locatie? Pallets vol metaalzouten in de atmosfeer dumpen is bepaald niet gratis! Dus met welk doel; en wie profiteert?

   Verwijderen
  6. [Natuurlijk, water vapor] Dat heb ik vandaag ook gezien: net als horizontale wolken vaak een schaapjes- of golfpatroon hebben zijn er ook op vlieghoogte banden met meer of minder vochtigheid* en is er geen contrail, of verdwijnt het snel. Boven cirrusplokken is het bv wat warmer (latente warmte, veroorzaakt door condensatie/ sublimatie); blijkbaar net genoeg om de contrail te laten verdwijnen.

   * dit zou een opname in het mid-IR kunnen tonen. Was ik miljonair, dan had ik vast al zo´n camera!

   Verwijderen
  7. Je mag jezelf altijd voor de "gek" houden, Rootman.

   Verwijderen
  8. Juist, die foto´s zijn indrukwekend. Misschien een bewijs dat chemtrails ´kunnen´ bestaan.

   Nu nog 2 stappen te gaan:

   Een kwantiteit bepalen en een vliegfrequentie.

   Daarnaast een vlieggebied. Zijn chemtrails ook boven Rusland, of op het zuidelijk halfrond?

   (Australië heeft mogelijk belang, maar Rusland zeker niet: Siberië kan heus wel wat graadjes warmer. Afrika en Latijns Amerika heeft geen geld voor deze flauwekul ). Europa heeft ook weinig belang, behalve zuid Europa. En die zijn weer arm.

   Itt wat het filmpje zegt is het nl wèl duur om vliegtuigen vol installaties rondjes te laten vliegen. Bovendien is het verspreiden van aerosols op ca 30 km hoog veel effectiever: dat spul blijft 2 jaar in de atmosfeer, dit slechts weken

   Verwijderen
  9. @Rootman,

   "Juist, die foto´s zijn indrukwekend. Misschien een bewijs dat chemtrails ´kunnen´ bestaan."

   Verkeerde formulering, H.R.2977 heeft juist aangetoond dat chemtrails bestaan, daar waar het jarenlang als complottheorie werd gezien en heimelijk werd verborgen onder de noemer "exotische wapens".

   "Een kwantiteit bepalen en een vliegfrequentie."

   Zoals is aangetoond met de persoon uit Anna Paulowna en Flight radar wordt dat dus een "welles nietes" spelletje!

   "Daarnaast een vlieggebied. Zijn chemtrails ook boven Rusland, of op het zuidelijk halfrond?"

   Als @Rootman zich de moeite had getroost zich meer in deze materie te verdiepen, dan had @Rootman geweten dat chemtrails alleen boven NAVO gebied wordt uit gesproeid. In Rusland staat men waarschijnlijk wat dichter bij de natuur dan bij ons in het westen.

   Daarnaast wil ik @Rootman nog even mijn gesprek met de NASA medewerkster in herinnering brengen over het gat in de ozonlaag of doen deze argumenten er voor @Rootman niet toe, terwijl hij weet dat hij door het westen wordt voorgelogen en deze leugens zit te verdedigen?

   Verwijderen
 18. In aanvulling hierop: een aantal diepzinnige gedachten over wat 'objectief' journalisme is vs corporatief journalisme, waaronder:

  Objective journalism insists that 'I will support the family only if the family is right. I will support whoever is right.' If the facts show that the Iraq war was an unprovoked war of aggression, then objective journalism will describe it as such.

  Unfortunately, of course, most corporate journalism says:

  'I will support my family, my party, my newspaper, my corporation, my advertisers, my arms industry, my military, my country, my class, whether or not they are right. I will support whatever benefits me. I will highlight facts and voices in a tone that benefits the powerful interests that reward me. I will ignore facts and voices that might harm my career.'

  Meer lezen: http://www.medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2017/842-what-is-objective-journalism.html

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Modder gooien gaat maar door:
  Ex-CIA-directeur: Flynn beraamde ‘ontvoering’ van Gülen met Turkije
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/ex-cia-directeur-flynn-beraamde-ontvoering-van-gulen-met-turkije-478296/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woolsey,een ware geloofwaardige verdediger van mensenrechten...
   ''In 2005, Steve Clemons, a senior fellow at the New America Foundation think tank, accused Woolsey of both profiting from and promoting the Iraq War.[34] Melvin A. Goodman, senior fellow at the Center for International Policy and former CIA division chief, told the Washington Post that "Woolsey was a disaster as CIA director in the 1990s and is now running around this country calling for a World War IV to deal with the Islamic problem".

   Woolsey believes that Edward Snowden's disclosure of classified intelligence methods has done grave damage to the security of western nations. During an interview with Fox News on December 17, 2013, discussing the idea of granting Snowden amnesty, Woolsey stated, "I think giving him amnesty is idiotic. … He should be prosecuted for treason. If convicted by a jury of his peers, he should be hanged by his neck until he is dead"

   https://en.wikipedia.org/wiki/R._James_Woolsey_Jr.

   Verwijderen
  2. En???

   Het idee was van Flynn

   Verwijderen
 20. In de sfeer van het aankomende festijn in de Oekraine: het Eurovisie songfestival (vorig jaar gewonnen door de Justin Timberlake van de VS): hier een lijstje van landen in de wereld waarvan de bevolking het meest ongelukkig is:

  Op 3.
  Met dank aan oa Nuland, Verhofstadt, Van Baalen, de familie Biden, Piere Omidyar en Jacques Monasch: de Oekraïne!

  Op 2.
  Met dank aan oa de postcodeloterij die de vergokte centjes van hun 'klanten' afdroeg aan de Clinton Foundation, die het vervolgens in haar eigen zak stopte ipv, volgens afspraak, de arme bevolking te helpen van: Haïti!

  En op 1.
  Met dank aan John Kerry et al die in 2011 de bevrijding inleidde van: Zuid Soedan!

  Het zal je erfenis als politicus maar zijn. 'Knappe' jongens hoor.

  http://www.gallup.com/poll/206891/south-sudan-haiti-ukraine-lead-world-suffering.aspx?version=print

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over Haiti gesproken: Ik vond de documentaire ´Believer´ op CNN zeer goed! 5 jaar geleden was ik zelf een week in Haiti. De sfeer in de documentaire, alsmede over Vodou kwam zeer goed overeen met mijn ervaringen.

   Deze documentaireserie (elk weekend) is een van de beste programmas dat CNN sinds jaren heeft uitgezonden.

   Verwijderen
  2. Oekraïne:
   Ongelukkig door oorlog voeren van Rusland

   Haïti:
   Ongelukkig door natuurrampen en armoede

   Zuid Soedan:
   Oorlog en droogte

   Maar volgens u is het de schuld van het westen
   Hoe dom!!!

   Verwijderen
  3. Haiti is het meest gefuckte land van het westelijk halfrond, al sinds de slavenopstand in de tijd van Napoleon. Als voorbeeld gesteld voor andere landen wat de consequenties zijn voor de bevolking bij zo´n opstand.

   Frankrijk is Haiti nog triljoenen schuldig vanwege de afgedwongen schadeloosstelling van 150 miljoen Frank in 1825, verlaagd tot 90 miljoen in 1838 (compound interest maakt dit Rothschild- niveau bedragen). De centrale bank is ook nog leeggeplunderd door de VS in 1914. Meer recent heeft de VS de bloedige Papa Doc gesteund en Aristide is door Bill Clinton omvergeworpen terwijl Hillary het hulpgeld voor de aardbeving heeft gestolen. Wel bracht de UN er cholera. De UN is een bezettingsmacht die de grootgrondbezitters beschermd: die zijn niet eens bereid wat grond ter beschikking te stellen voor dorpjes voor aardbevingsslachtoffers.

   Zoals de CNN documentaire toont is de ergste pest voor het land de evangelische missionarissen uit de VS, die de zeer hoge cultuur van het land verwoesten.Wat dat betreft net zo erg als wat IS en de taliban doet met de cultuur in hun landen.

   Verwijderen
 21. Het gaat de goede kant op met dit blogje

  Steeds minder posters en reacties

  Het beleid van blik werpt zijn vruchten af

  Deleten van posts doet blogje doodbloeden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zolang LGK bij Blik reageert, weet je dat zijn werkgever vindt dat dit Blog veel te veel gelezen wordt.

   Verwijderen
  2. Willem die maar wat roept om zich zo belangrijker hier te voelen terwijl hij gewoon een wanhopige Kremlintrol is en fan van het wijd verspreide fake news zoals hier. Je kan niet eens bewijzen dat LGK betaald wordt door de staat dus je lult een hoop uit je nek!!

   Verwijderen
  3. Absence of evidence, is geen evidence of absence. En met behulp van deductie kom je ook een heel eind.

   Niet dat dit soort 'discussies' ergens toe leiden, wat ik had kunnen weten.

   Dus...

   Verwijderen
  4. Jezus Willem, wat kan jij nog krommer praten wat al verrekte krom is. Maar dat doen complotters nou eenmaal om zichzelf nog een beetje geloofwaardiger te laten lijken, terwijl ze zelf verdomde goed weten dat ze liegen alsof het gedrukt staat. Maar ga vooral door, je vermaakt de mensen die WEL een IQ hebben ontzettend!!

   Verwijderen
  5. De enigen die daar uitsluitsel over kunnen geven zijn het @Laag Gekwalificeerd Karakter en het @Kneusje uit Broekhuizenvorst, maar zij zullen niet met een open bekentenis komen door de overheid te zijn ingezet om bepaalde fora te infiltreren!

   Verwijderen
  6. Zegt ons enorm domme chemtrailkoppie dat aanhanger is van een theorie dat al heel lang naar het rijk der fabelen is verwezen. Alleen heel erge wappies met een bijzonder laag IQ geloven daar nog in. Zoals daar onze Joop de Jong is, die ondanks dat er zelfs studies naar zijn gedaan die UITWEZEN dat zogenaamde "chemtrails" gewone contrails zijn. Zelfs in WO2 zijn er op tal van foto's zeer lang hangende contrails te zien, in de ogen van de laaggeestige complotters dus chemtrails. Dus nog lang voor dat ze "uitgevonden" waren....tuurlijk Joop, lieg effe lekker verder!!

   Verwijderen
  7. Gelukkig behoort het @Kneusje uit Broekhuizenvorst ook tot die 6.500.000.000 mensen die van de aardbodem dienen te verdwijnen.

   Verwijderen
  8. Ow die complottheorie er ook nog even bij?? Tja, goedgelovig dom ben je inderdaad. Voor beide "claims" zijn geen bewijs maar toch, je moet maar lef hebben in fantasieën te geloven. Dat moet ik je nageven, jouw aandelen in luchtkastelen zijn zeer waanzinnig!! Maar ja, het is lucht, dus eigenlijk ook weer niet....

   Verwijderen
  9. Yep, de Georgia Guidestones plant ik er ook nog even bij! Misschien is het wel een toeristische trekpleister waar toeristen naar toe getrokken worden om zich af te vragen wat de kunstenaar er nu eigen mee wil zeggen?


   Maintain humanity under 500,000,000
   In perpetual balance with nature

   Dat klopt toch aardig met het vergiftigen van mensen via voedsel, water, vaccinaties, atmosfeer etc.!

   Verwijderen
  10. Ze doen er wel verrekte lang over Joop, dat moet zelfs jij toegeven. Maar ja, jij gelooft in allerlei onzin en dat mag. Je vermaakt daarmee mensen als LGK en mij en vele lezers die wel slim zijn maar niet op de vermakelijke domme onzin van jou reageren.

   Verwijderen
  11. Yep, de Georgia Guidestones zijn een fantasie, dat waren jouw eigen woorden!

   Verwijderen
  12. Dat het bestaat is duidelijk, maar het is meer een kunstwerk dat mensen tot nadenken zet dan werkelijke regels voor een zogenaamde NWO, maar dat kunnen jouw hersens niet aan. Jij maakt er de tien geboden van de NWO van, terwijl noch van die regels noch van de NWO ook maar 1 bewijs te vinden is. Maar kom, overtuig me eens met keihard bewijs....ow wacht, dat kun jij nooit aantonen!!!

   Verwijderen
  13. Wat is de naam van de kunstenaar van de Georgia Guidestones die ons zo graag wil laten nadenken dan, @Kneusje uit Broekhuizenvorst?

   Verwijderen
  14. Moet je weer schelden en kleineren??Ach je kan niet anders, je bent weer busted op een van je vele leugens. Alles wat uit je mond komt is een leugen. De kunstenaar is onbekend, de opdrachtgever zou ene R.C. Christian zijn, waarschijnlijk een fake naam. Ook 1 van de makers moest zijn mond houden, wat door complotters wordt gezien als een doofpot. Anderen noemen het gewoon slimme marketing, en zo de mystiek rond het kunstwerk nog groter te maken. Iets wat kunstenaars wel vaker doen. Maar ja, een hoop debiele plotters verzinnen er de meest rare verhalen omheen, van de tien geboden van de naderende Apocalyps tot een verering van de NWO enz....er werd een "geheimzinnige" steen ontdekt, die werd kapot geslagen en er bleken gewone granieten merktekens in te staan, die men bij granieten werkbladen en dergelijke vind. Niks geheimzinnigs dus, gewoon een commercieel cult/kunstproduct...meer is het niet.

   Verwijderen
  15. "Moet je weer schelden en kleineren??"

   Yep, dat doe ik nu eenmaal met het Kneusje uit Broekhuizenvorst, want dat is zoals ik jou zie!

   De Georgia Guidestones zijn natuurlijk ook bezocht door figuren die de NWO er door willen drukken en hier

   Maintain humanity under 500,000,000
   In perpetual balance with nature

   over hebben nagedacht!

   Verwijderen
  16. Ik weet er dus meer over dan jou, en doordat je je nu in je hemd gezet voelt worden door mijn kennis ga je weer hersenloos wauwelen over de eerste regels...en het kleineren geeft aan dat je geen feiten hebt en geen parate kennis, anders had je me daarop kunnen pareren, maar zelfs dat lukt niet. Busted Joopje!! Maar doe vooral je best om nog meer voor lul te staan, je doet het zeer goed!!

   Verwijderen
  17. Ik vind het prima @Kneusje uit Broekhuizenvorst! Net zoals jij het beter wist met Hillary Clinton, de Russische beïnvloeding in de Amerikaanse verkiezingen, Trump die niet afgeluisterd zou zijn door Obama en natuurlijk pizza-gate! Dat weet jij allemaal beter dan ik!

   Jij kan ook beter liegen dan ik!

   Verwijderen
  18. Nee ik spreek de waarheid en jij totaal niet!! Pizza gate wordt totaal opgegeven door iedereen. Een handjevol complotidioten was er bij de "grote Pizza gate demonstratie" waarbij men elkaar bijna letterlijk van het podium vocht. Zelfs oppermafkees Alex Jones houd Pizzagate voor gezien.Trump is niet afgeluisterd door Obama, is bewezen en al. De laatste tijd is er afgeluisterd door de CIA bij Trump op last van de NSA wegens de connecties met de Russen. Leer toch eens dingen te onderscheiden. Bij Pizzagate gooit men ook zoveel verschillende dingen op 1 hoop die los van elkaar vaak niet eens waar zijn dat je een hoop shit bijeenkrijgt. En wie gelooft alle shit?? Juist, Joop!! Wie staat er elke dag met elke seconde meer en meer voor lul?? Precies, Joop!! Maar ga vooral door met voor lul staan, je bent er enorm goed in en je bent een natuurtalent!!

   Verwijderen
  19. Heb jij van de week naar C-SPAN gekeken hoe James Comey door Trey Gowdy voor lul werd gezet, @Kneusje uit Broekhuizenvorst?

   Jij kan ook beter liegen dan ik, @Kneusje uit Broekhuizenvorst!

   Verwijderen
  20. Ik lieg niet, laat ik al jarenlang aan jou over, jij bent daar de meester in. Ik WIL het niet eens leren, ik doe alleen aan de waarheid en ga op zoek naar feiten. Jij verzint, liegt en bedriegt de gehele boel bij elkaar!!

   Verwijderen
  21. Jij liegt niet, waarom lieg je dan?

   Verwijderen
  22. Helaas kan jij me niet uitleggen waar ik lieg. Dus tja, zegt genoeg. Jij roept wel heel veel maar nergens kun je duidelijk aanwijzen waar ik lieg. Sterker nog, je begint steeds over nieuwe dingen te lullen, in de hoop dat iemand je gelooft. Maar geen hond gelooft je nog, iedereen keert zich van je af. Jij zoekt namelijk net zo lang door totdat je ruzie hebt. Mij heb je er niet mee, ik weet gewoon dat jij liegt en geen ruzie waard bent want ruzie maken doe ik alleen met gelijkwaardige mensen. Jij zit zover onder dat gelijkwaardige dat ik je in je eigen zielige leugensoep gaar laat koken!!

   Verwijderen
 22. U.N. investigators increasingly make their conclusions fall in line with Western propaganda, especially on the war in Syria, as occurred in a distorted report about last year’s attack on an aid convoy, explains Gareth Porter.
  ...........
  The UN account also was not supported by either the photographic evidence that the White Helmets provided or by satellite imagery that was available to the commission, according to independent experts. Further undermining the UN report’s credibility, the White Helmets now acknowledge that rockets they photographed were not fired from Russian or Syrian planes but from the ground.
  .........
  Significantly, too, the explicit claim by Selmo that Russian planes were involved in the attack, which was immediately echoed by the Pentagon, was summarily dismissed by the UN panel report, which stated flatly, without further explanation, that “no Russian strike aircraft were nearby during the attack.”

  meer lezen op:
  http://www.informationclearinghouse.info/46642.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 23. http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/673761/trump-kan-worden-afgezet-wegens-samenspannen-met-de-russen.html

  Het wordt spannend voor Trump en zijn fans hier. En het kan Putin ook in verlegenheid brengen. Tel daarbij op dat na het mislukken van "Trumpcare" iedereen in Washington, zowel bij Democraten als Republikeinen, bloed ruikt bij de gewonde Trump!! Hij is aangeschoten wild, hij laat het eerste de beste grote project onder zijn leiding al meteen faliekant mislukken. Geen goed teken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/673761/trump-kan-worden-afgezet-wegens-samenspannen-met-de-russen.html

  Manafort is tijdig gedumpt, dus dat telt zowiezo niet. De republikeinen in congress hebben heel wat uit te leggen aan hun kiezers, nu met tegen alle R. beloften vastzit aan Obamacare.

  Dankzij Wikileaks zijn alle vermeende ´samenspanningen´ met Rusland op losse schroeven gezet aangezien een ´fingerprint´ zelfs niet meer het niveau van aanwijzingen haalt.

  Daarnaast moet ook nog aangetoond worden dat voelhorens uitsteken van campagneleden naar de Russen een impeachable offense zou zijn, zelfs al zou het niet volgens de letter van de wet zijn. Alle contacten van Clinton en Obama met het buitenland vóór verkiezing zijn dan een precedent.

  De meesten hier zijn zeker geen Trump fan, doch zijn wel zeer blij dat mrs Clinton geen president is geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Amerikaanse kiezers wilden ook liever Sanders dan Clinton, ware het niet dat

   http://www.zerohedge.com/news/2016-10-31/donna-brazile-shared-more-debate-questions-hillary

   Verwijderen
  2. En dit natuurlijk ook

   http://thebernreport.com/have-we-witnessed-an-honest-primary-election/

   Verwijderen
  3. We zullen zien Rootman, in ieder geval staat Trump met de dag er zwakker voor. Of het nou qua Russen is of zijn eigen "beleid".

   Verwijderen
  4. En dit

   http://themillenniumreport.com/2016/10/the-top-100-most-damaging-wikileaks/

   Verwijderen
  5. En dit

   https://wikileaks.org/Assange-Statement-on-the-US-Election.html

   Verwijderen
 25. In Buitenhof vandaag een interview met de walgelijke James Kirchick. Slechts een litanie van haat- en angstzaaien naar Rusland. Ook het minder pro-Atlantische gevoel in Europa en een meer Eurofobe houding van Trump baart deze neocon- homo -Clinton supporter grote zorgen.

  Buitenhof liet elke vraag waarom deze ontwikkelingen een bedreiging zou zijn, of confrontatie met andere visies compleet links liggen; daarom mas het interview zeer middelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gas From Israel And The Flynn Wiretapping - Behind The Deep-State Infighting Over The Trump Election

  "What is really behind the deep-state infighting over the U.S. elections and the "wire tapping" of the Trump campaign? Why was the CIA-Neocon axis vehemently lobbying against Trump? What foreign interests and what money is involved in this? Answers to these questions are now emerging."
  ..........
  The NSA, CIA and the FBI are listening to Flynn's conversations with Turkish and Israeli interests. (For the old and long history of such "wiretapping" of Turkish and Israeli connections and various dirty and criminal deals they revealed read and ask Sibel Edmonds.)

  The projects which Flynn is involved in, especially removing Gülen, are against the long term interests of the (neoconservative-driven) CIA. Selected tapes of his talks are transcribed and distributed within the anti-Trump campaign. This is the origin of the "wiretapping" of the Trump Tower the U.S. president lamented about. The stuff the CIA dug up about Flynn's dealing was and is used against Trump.

  Woolsey is caught up in this as he also worked for Flynn's lobbying firm. (His neocon-pro-Zionist history suggests that he is the senior Israeli watchdog over Flynn in all this.) He is now engaged in damage control and is "coming clean" and selectively leaking his anti-Flynn stuff to exculpate himself. (There is probably also some new deal involved that will pay off from him.)"

  http://www.moonofalabama.org/2017/03/gas-from-israel-and-the-flynn-wiretapping-behind-the-deep-state-infighting-over-the-trump-election.html

  Pittig stukje op MoA.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik maak me geen zorgen over de veiligheid van Thierry Baudet, maar wel over de inhoud van het 'debat'.

  Zo las ik bij GeenStijl dat GroenLinks-activiste Anne Fleur Dekker Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet wil 'taarten'

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/bassiehof_zorgen_over_de_veiligheid_van_thierry_baudet.html#more

  Echter las ik bij Joop dat de aanstichtster van dit 'debat' het ook niet in de koude kleren is gaan zitten

  https://www.joop.nl/nieuws/joop-opiniemaker-anne-fleur-dekker-ondergedoken-na-ernstige-bedreigingen-doet-haar-relaas

  Ik krijg steeds meer het idee dat we het met dit soort 'Geer heeft ruzie met Goor' nieuws moeten doen om de echte beslissingen niet in het openbaar te hoeven bespreken.

  Baudet vs Dekker is wellicht niet het meest sprekende voorbeeld (Trump vs Obama of Rutte vs Erdogan is wellicht sprekender). Maar het voorbeeld kwam langs en aangezien het over Baudet ging dacht ik: ik meld het hier maar even...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dekker is een absolute nobody, een snowflake, omhoog gehesen door joop.nl. Baudet heeft een flinke politieke toekomst (alhoewel nationalisme predikend lijkt hijzelf meer een 19e eeuwse euro-elite te vertegenwoordigen.

  Maar beide personen in het debat zouden meer huiswerk moeten doen: Met name van Anne-Fleur hebben we nog geen enkel idee WAAROM ze de meningen heeft die ze heeft.

  Maar ook Baudet staat nog aan zijn begin.

  En oh Jezus! wat zijn ze nu al bang voor hem! Binnenkort: Baudet = Hitler! Wacht maar af...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vindt dat 3 x veroordeeld en dan levenslang wel erg over the top in hun programma.

   Verwijderen
  2. Anne Fleur Dekker. Net zo onverdraagzaam als ze dom is. Identity politics op z'n Nederlands.

   Identity Politics as anti-labor politics

   "A new term was introduced to the English language: Identity Politics. Its aim is for voters to think of themselves as separatist minorities – women, LGBTQ, Blacks and Hispanics. The Democrats thought they could beat Trump by organizing Women for Wall Street (and a New Cold War), LGBTQ for Wall Street (and a New Cold War), and Blacks and Hispanics for Wall Street (and a New Cold War). Each identity cohort was headed by a billionaire or hedge fund donor.

   The identity that is conspicuously excluded is the working class. Identity politics strips away thinking of one’s interest in terms of having to work for a living. It excludes voter protests against having their monthly paycheck stripped to pay more for health insurance, housing and mortgage charges or education, better working conditions or consumer protection – not to speak of protecting debtors."

   Michael Hudson in: Wall Street First

   http://www.informationclearinghouse.info/46733.htm

   Verwijderen
 29. Op Boublog staat sinds 10 maart een draad over de Vault 7 Wikileaks, o.a. met een 2 uur durend interview met ex NSA klokkeluider William Binney

  http://www.boublog.nl/2017/03/10/wikileaks-vault-7-en-het-witte-huisvuil/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Russophobia – Symptom of US Implosion By Finian Cunningham

  "Unable to accept the reality that the governing structure of the US has lost legitimacy in the eyes of the people, that the people rebelled by electing an outsider in the form of business mogul-turned-politician Donald Trump, that the collapse of American traditional politics is due to the atrophy of its bankrupt capitalist economy over several decades – the ruling class have fabricated their own excuse for demise by blaming it all on Russia."

  meer lezen op:

  http://www.informationclearinghouse.info/46736.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig gaat het goed met de Nederlandse economie die geheel buiten het globalisme staat!

   Verwijderen
 31. More than 200 civilians killed in suspected U.S. airstrike in Iraq

  http://www.latimes.com/world/middleeast/la-fg-mosul-civilians-airstrike-20170324-story.html

  DE NOS weet natuurlijk van niets als ze geen nepnieuws van de White Helmets kunnen overtypen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huh??

   Obama was toch de oorlogspresident?

   Nu vallen er ook burgerdoden onder Trump
   Trump gaat zelfs de drone aanvallen opvoeren

   Verwijderen
 32. Oppositieleider opgepakt: waarom zijn er protesten in Rusland?

  Uniek: in heel Rusland zijn zondag demonstraties. In het centrum van Moskou werd de initiatiefnemer, oppositieleider Alexei Navalny, opgepakt en in een arrestantenwagen gegooid.

  Navalny, die tot de demonstratie had opgeroepen, werd gearresteerd in de winkelstraat Oelitsa Tverskaja. Honderden demonstranten probeerden te voorkomen dat hij werd afgevoerd.

  Weg met Poetin

  Volgens een politiebron werden ook andere mensen opgepakt. Het Kremlin noemde de aangekondigde demonstratie in het centrum van Moskou een ‘illegale provocatie’ en had Navalny en zijn gevolg vooraf gewaarschuwd niet deel te nemen aan de betoging.


  Demonstranten riepen leuzen als ‘Weg met (de Russische president, red.) Poetin’ en ‘Poetin is een dief!’, schrijft de Britse zender BBC op basis van tv-beelden. Het zou om de grootste demonstraties gaan sinds 2011/2012, toen er massale antiregeringsprotesten waren.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/oppositieleider-navalny-opgepakt-bij-protesten-in-rusland-478698/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toevallig???

   Belarus under the threat of another Soros/EU sponsored color revolution, protests in the capital, armed rioters detained

   http://investmentwatchblog.com/belarus-under-the-threat-of-another-soroseu-sponsored-color-revolution-protests-in-the-capital-armed-rioters-detained/

   Verwijderen
  2. Het lijkt er op dat Belarus slim reageert op de gekleurde revolutiepoging:

   http://thesaker.is/belarus-march-2017-sitrep/

   De agitatoren uit Ukraine, Polen en Litouwen zijn opgepakt met hun wapens, en het aantal demonstranten was minder dan het aantal agenten. Lukashenko laat zijn anti maidan eenheden trainen in Rusland.

   Verwijderen
 33. "Much Worse Than Watergate", Former CIA Officer Admits Trump 'Wiretapping' Likely True

  The "political appointees" in the intelligence community knew exactly what they were surveilling for, former CIA officer Col. Tony Shaffer told Fox News, adding that the case is "much worse than Watergate by an order of magnitude."
  While Trump was not physically wiretapped, with a wire into his phone, Shaffer said the "basic fundamental idea and claim is true."

  "Clearly they were after gossip because it was political," Shaffer said, maintaining that the alleged wiretap had nothing to do with Russia.

  Due to the simplicity required to "mask" an American's name during an incidental wiretap, Shaffer said that the leak of Gen. Michael Flynn's name was "accidental on purpose."

  Even if the surveillance was done legally, Shaffer exclaimed that whoever is responsible for the "unmasking" of Americans' names and the leaking of the information are felons.

  With Comey and Rogers facing "closed sessions", and Trump looking for a win, we can't help but think something substantial looms for the leakers just ahead. Of course, the biggest dilemma for exposing the leakers is the confirmation of what we already know to an even wider audience of deniers - that Snowden, Binney, et al. are 100% correct and the surveillance state's all-seeing eye is everywhere and far beyond government control. (just remember it's for your own good).
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-26/much-worse-then-watergate-former-cia-officer-admits-trump-wiretapping-likely-true

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Bij de eerstvolgende Israëlische luchtaanval op Syrië wordt het feest!

  https://sputniknews.com/middleeast/201703261051967762-syria-israel-scuds-response/

  BeantwoordenVerwijderen
 35. ‘Trump gaf Merkel rekening van 345 miljard bij haar bezoek’

  Tijdens het eerste bezoek van de Duitse bondskanselier Angela Merkel aan de Amerikaanse president Donald Trump wachtte haar een onaangename verrassing. Trump zou haar een hoge rekening hebben gepresenteerd voor de NAVO-kosten die Duitsland sinds 2002 maakte. Plus rente.

  Het gaat om zo’n 345 miljard euro, schrijft de Britse krant Sunday Times: 290 miljard plus 55 miljard rente.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/trump-gaf-merkel-rekening-van-345-miljard-bij-haar-bezoek-478786/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zet de ongezellige foto tussen Trump en Merckel in deze draad toch weer in helder licht.

   345 miljard delen door 80 miljoen inwoners= 4300 euro per Duitse ingezetene aan achterstallige betaling aan NATO. Ofwel voor een gezin met 2 kinderen 17000 euro aan NATO betalen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor Duitse inwoners, pas maar op als Rutte bij het ontbijt bij Trump mag aanschuiven.

   Of moet ik ook dit nieuws plaatsen onder Geer en Goor hebben ruzie...

   Verwijderen
  2. Als je leest dat in Nederland 1 op de 11 huishoudens in armoede leeft en dat we als Nederland (naar alle waarschijnlijkheid) meer geld gaan uitgeven aan defensie, 'inluchtingen'diensten, marechaussee, de eigen bijdrage voor ziektenkosten laten bestaan, werknemers minder rechten geven bij ontslagregelingen, de pensioensgerechtigde leeftijd op 67 jaar houden, en anderszins de 'participatie' maatschappij een boost geven (minder geld naar sociale voorzieningen) geeft mij het gevoel dat ik Geer en Goor hebben ruzie nieuws aan het bekijken ben als ik hoor over bonnetjes die van Trump naar Merckel gaan.

   In het verlengde daarvan: met het Nederlands elftal gaat het ook heel slecht en in Rusland wordt gedominstreerd. En Noord Korea heeft hele grote raketten die boem zeggen (schijnt). Of er nou in Antwerpen wel of niet een terroristische aanslag werd geraamd of dat er sprake was van een misverstand is niet helemaal duidelijk. Thierry Baudet is ... (Invullen naar eigen smaak), en de MSM is ... (Idem). Ik word soms moedeloos van al dit soort nietszeggend nieuws...

   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/06/meer-huishoudens-langdurig-onder-lage-inkomensgrens-in-2015

   Verwijderen
 36. Zich ergeren kan ook een kick geven! Op Joop.nl is Aldershoff weer grensverleggend bezig (richting waanzinpropaganda):

  http://www.joop.nl/opinies/hoe-rusland-het-eurovisie-songfestival-gebruikt-in-de-oorlog-tegen-oekraine


  Men kan veel kritiek op de media hebben, maar deze man is een klasse op zich zelf! Toen ik daar nog als Rootman aanwezig was (nu, na banning, retrograde veranderd in mijn wachtwoord van toen!) heb ik veel stukjes van hem gefileerd.

  Aldershoff is een rolmodel, of zelfs karikatuur, van wat voor soort logische en feitelijke abominaties met hun vertolkers het grijze monster in Brussel op tegennatuurlijke wijze weet te creëeren! Louise Mensch in de VS is ook een dergelijke ontsporing.

  Daarom: dit soort artikeltjes zijn soms waard te bewaren en met logica en feiten te ontleden. Niet meer op joop.nl, maar toch af en toe, for the record! For the record!: We won´t forgive, we won´t forget!

  BeantwoordenVerwijderen