vrijdag 5 augustus 2016

Wat gebeurde er nou werkelijk op 9/11 in Washington?

Wat gebeurde er nou werkelijk op 9/11 in Washington bij het Pentagon? Er worden al beloningen uitegeloofd aan degene die kan aantonen met video of film dat het een vliegtuig was. Maar niemand heeft tot nog toe beeld kunnen verschaffen om de beloning op te eisen. Wat zou er gebeurd kunnen zijn? En waarom?



https://www.youtube.com/watch?v=5cFewUG3rSY

150 opmerkingen:

  1. Even over de uitzending van Één Vandaag gisteren en de 'zomerserie: Complot or not'. Sjoerd Fennema sleurt de 'structureel ingenieur' en 'expert' Willem Post voor de camera om ons te vertellen hoe 9/11 in elkaar steekt.

    Met geen woord wordt er gesproken over het 'onafhankelijke' N.I.S.T. instituut, onderdeel van de Amerikaanse Federale overheid, onder het Department of Commerce. Het instituut wat de instorting van WTC 7 moest onderzoeken en door David Chandler werd gedwongen toe te geven dat WTC 7 in een 'Free Fall' naar beneden is gekomen.

    http://911speakout.org/

    Kijk, als je dan toch een serie aan het maken bent over 'complottheorieën, doe het dan goed en kom niet met een af andere Jan Joker aanzetten die misinformatie verspreid waar kroelige mannetjes nogal gevoelig voor zijn. Nodig Professor Chandler uit in je programma, desnoods via Skype, om een beetje een gebalanceerd beeld te geven wie die gekke complottertjes nu eigenlijk zijn.

    http://www1.ae911truth.org/en/evidence/35-key-facts/275-nist-admits-freefall.html

    Één Vandaag had ook DE video van Danny Jowenko kunnen tonen, een Nederlands demolition expert die helemaal niet wist dat er op 9/11 nog een derde gebouw was ingestort en spontaan voor de camera uitroept; "Dat is een controlled demolition, dat heeft een groep van experts gedaan, dat gebouw is nagesprongen!"

    Danny Jowenko kan het zelf niet meer vertellen, want hij kreeg 'toevallig' een noodlottig 'ongeval'.

    https://www.youtube.com/watch?v=sep-HDZoEBM

    WTC 1&2

    Hoe lang duurt het voordat een 400 meter lange stalen kolom die temperatuur bereikt dat het verzwakt, dan praten wij niet over één kolom maar over 47 kolommen die gelijktijdig die temperatuur moeten hebben bereikt, anders krijg je een asymmetrische instorting en Larry Siverstein kan het niet hebben dat hij opdraait voor de schade die zijn gebouwen aan andere gebouwen hebben veroorzaakt door een asymmetrische instorting, toch?

    Pentagon

    Jawel, Hani Hanjour maakt een 370 graden duikvlucht in duizelingwekkende vaart, een kunststukje wat zelfs professionele piloten niet voor elkaar krijgen, pikt hier en daar nog even een lantaarnpaaltje mee, weet het vliegtuig op zo'n hoogte te houden dat de motoren het gazon van het Pentagon niet beschadigt en maakt dan ook nog zo'n piepklein gaatje in het Pentagon waar het vliegtuig niet in past. Dan komt de FBI, die alle videobanden van het invliegende vliegtuig in beslag neemt en daar 5 fragmentjes van vrijgeeft en zoek het maar uit mensen, dit was het vliegtuig wat het Pentagon binnenvloog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O ja, dan hebben wij ook nog het verhaaltje dat er duizenden mensen op de hoogte moeten zijn geweest van "Het Complot"! Er zal een select groepje zijn geweest die precies op de hoogte waren ja, voor de rest waren het duizenden mensen die bezig waren met tig oefeningen en zich alleen daarmee bezighielden, niet dat er zich een complot voor hun ogen aan het afspelen was.

      Zie ik in de "Bijlmerramp" een complot? Nee, daar zijn geen enkele aanwijzingen voor, echter, Één Vandaag maakt er wél een complot van omdat tig mensen uit de flats Groeneveen en Klein Kruitberg ineens allerlei ziektes gingen ontwikkelen. Tja, het zou zo maar kunnen dat dat El-Al toestel chemische en/of nucleaire wapens vervoerde en dat daarom die mannetjes in witte pakken rondliepen, die volgens Één Vandaag van Bouw-en Woningtoezicht waren!

      Verwijderen
    2. Cruelman1974 wordt door de persvoorlichter van het State Department uitgelachen over zijn 'geloof' in transparantie en democratie!

      State Department Spokesperson Thinks The Idea They Are Transparent Is Laughable

      https://www.youtube.com/watch?v=RWM8S9J_dNo

      Hij wordt hierin gesteund door Hillary Clinton!

      https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2016/08/CJK092aVEAA3DhZ.jpg



      Verwijderen
    3. Behold, a Pale Horse and its Rider’s Name Was Death!

      Verwijderen
  2. Blik,
    Wanneer ga je in godsnaam inzien dat dit werk van jou,en van rootman em Dawg en Oligarch (ik noem nu even alleen de namen van mensen die gisteren en vandaag heel goede posts plaatsten) wordt kapotgemaakt door de pathologische ruziemakers hier ? Wanneer, Blik ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Jan Verheul,

      Heb jij Max van der Werff al gemaild aangaande mijn persoontje of sluit jij je ook al aan bij de leugenfabriek?

      Verwijderen
    2. Fantastische bijdrage over 9/11 Joop. Je maakt gehakt van alle propaganda van de NOS.
      Complot or Not. Laat me niet lachen.

      Verwijderen
    3. Dank je @oli, ik stond op het punt jullie te verlaten.

      Verwijderen
    4. Andermans meningen bestrijden door de gedachte-politie in te zetten, zou ik geen voorstander van zijn. Maar het is Blik's blog, dus wie ben ik om er iets over te zeggen?

      Chomsky, een van de meest besmeurde politiek activisten ter wereld, denk ik, legt wat vrijheid van meningsuiting is allemaal heel goed uit in dit artikel: https://chomsky.info/19810228/ Misschien wat lang, maar als je begint bij de laatste zin van het stuk, heb je de conclusie al vast te pakken.

      Verwijderen
  3. Aan @Blik zou ik willen vragen of hij liever heeft dat ik mij verwijder van zijn blog om zijn blog te redden, zoals jan verheul suggereert. Zo ja, dan ben ik daartoe bereid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ Joop

      't Is zo makkelijk Joop. Gewoon niet ingaan op die provocaties van Knelissen en LGK. That's all.

      Verwijderen
    2. @ Joop

      Als trollen met poep gooien moet je dat niet willen vangen en teruggooien. Gewoon stapje opzij gaan. Blijven jij en dit blog veel schoner van.

      Verwijderen
    3. @ Joop

      De-escalatie. Je laat je veel te veel opfokken.

      Verwijderen
    4. @ Joop

      Je zou jezelf kunnen verdedigen met argumenten, maar daar hebben trollen maling aan. Is dus verspilde tijd.

      Verwijderen
    5. @Joop, laat Jan zich lekker met zijn eigen blog bemoeien.

      Verwijderen
  4. Vandaag het de blog van de onvermoeibare Stan van Houcke een bijdrage over de Syria Civil Defence, inmiddels beter bekend als de White Helmets. Een onafhankelijke organisatie die helemaal niet onafhankelijk is. Een civiele organisatie die helemaal niet civiel is, maar een schakel in het mechanisme van regimechange.

    http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/08/us-sponsored-terrorists.html

    Moeten we nog verbaasd zijn dat onze nationale slijmspoor Koenders van BuZa dit propagandaonderdeel van El Nusra 4 miljoen subsidie verstrekte?

    "Minister Koenders van Buitenlandse Zaken trekt € 4 miljoen uit om reddingswerkers van de Syrische maatschappelijke organisatie White Helmets de komende 2 jaar te ondersteunen. 'Deze mensen redden met groot gevaar voor eigen leven slachtoffers uit het puin van de bombardementen. Het zijn helden die een lichtpuntje vormen in de verder zo complexe en duistere situatie. Zij vormen een duidelijk voorbeeld van het goede in de mens en verdienen onze steun', aldus Koenders donderdag.

    Volgens de minister is de steun aan de White Helmets voor de burgerbevolking dringend nodig. ‘Syrische burgers leven op dit moment in een verschrikkelijke situatie. Zij leven in constante angst, onder dagelijkse bombardementen. Daarom is het essentieel dat in Syrië zelf goede hulp wordt geboden.’

    Koenders is bezorgd over het toenemend aantal burgerdoelen dat geraakt wordt. ‘Door de bombardementen van het Syrische regime en de recente bombardementen van de Russen worden steeds meer burgerdoelen geraakt zoals ziekenhuizen, markten en woonwijken. Wij blijven het Syrische regime en de Russen aanspreken op deze onnodige en onacceptabele aanvallen op burgers.’

    verder lezen:

    https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2015/12/03/nederland-steunt-syrische-reddingswerkers

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het blijkt nodig om de feiten over de white helmets, HRW, de NED, SOHR en Soros te herhalen. Van Houcke doet daar een hoop uitstekend werk voor. Opnieuw een uitstekend artikel van hem!

      Ik wacht nog steeds op een diepgaander artikel over Gülen. Die man had fascinerend veel macht verworven, maar afgezien van het feit dat hij CIA is weten we nog steeds erg weinig van zijn eigenlijke doelstellingen.

      Verwijderen
    2. Rootman,
      ik meen dat hij officieel een ontwikkelde Islam staat wil. Misschien Sharia Light.
      En ik had ergens gelezen dat er in totaal 500 miljoen mensen .deel uitmaken van de Turkse etnische groepen. ( Chinese moslims mee gerekend)
      Hij droomt er van om die aan een te smeden en een wereldmacht te vormen.
      Hij heeft bonje gekregen met Erdogan ( een soort Turkse Joop, ( grapje)
      En toen ontstond en synergie tussen Gulen en de Neocons: beiden willen de huidige sterke (en deels sculiere) moslimleiders weg hebben. De Neocons wegens Israel. De Deep State wil China destabiliseren. Gulen wil zijn islam verbreiden en de landen samen smeden.

      Zoals altijd werken ze met elkaar samen zolang als dit voor hun agenda nuttig is.

      Dit alles heb ik als idee over gehouden aan wat ik er over las.

      Verwijderen
    3. Er was een best aardige reportage over Gülen op nieuwsuur afgelopen avond:

      http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2123365-mislukte-coup-verdeelt-turkije-niet-maar-verenigt.html

      Verwijderen
  5. White Helmets en soortgelijke 'civil society groups. brengen ook onveranderlijk berichten in omloop over Russen die ziekenhuizen, markten en woonwijken bombarderen. Op persconferenties lopen Amerikaanse woordvoerders, gevraagd naar bewijs, dan even onveranderlijk tegen de lamp:

    https://www.youtube.com/watch?v=lBxI1kaY-w4

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Human Rights Watch (HRW) is klaarblijkelijk één van die NGO's die van tijd tot tijd als spreekbuis voor het State Department mogen opdragen. Als directeur van Ken Roth daar zelf geen geheim van maakt, waarom zou ik dat dan moeten verzwijgen. Hier kunnen we dit sujet, onweersproken door de Staatsomroep, propaganda horen bedrijven tijdens een uitzending van Buitenhof 16 jan. jl.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. linkje

      http://www.npo.nl/buitenhof/31-01-2016/VPWON_1250219/POMS_VPRO_3158338

      Verwijderen
    2. Dawg,

      het is helemaal niet moeilijk om te zien dat al die vluchtelingen hierheen komen omdat de USA en Israel hun landen aan het vernietigen zijn.
      Het minste dat Roth kan doen is er voor pleiten dat die 1 miljoen vluchtelingen nu over Isreal en de VS worden verdeeld.

      Verwijderen
    3. @ Jan V

      Ik noem Roth niet voor niks een sujet. Hij zal Europa wel even voorschrijven hoe ze de vluchtelingencrisis moeten oplossen, maar hij besteed letterlijk geen woord aan de veroorzakers van de vluchtelingen. Dat zijn overigens niet alleen de VS en Israel, de EU doet er net zo hard aan mee. In deze docu vertelt een Syrische arts onder meer welke problemen de economische boycot doot de EU veroorzaakt bij het draaiend houden van z'n praktijk.

      https://www.youtube.com/watch?v=2Z_mRysH1vU

      Verwijderen
    4. @ LGK

      Dat zuig je dan ook uit je duim.

      http://www.voltairenet.org/article178779.html

      https://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_presidential_election,_2014

      Verwijderen
    5. @ LGK


      Krijgen we dat gezeik weer. Ik link helemaal niet naar een interview. Ik link naar dit bericht op Voltaire.net

      The Anglo-American press reports on an internal NATO study (dated June 2013), which takes stock of Syrian public opinion [1].

      The study shows that 70% of Syrians support President Bashar al-Assad, 20% adopt a neutral position and 10% support the "rebels."

      These figures are presented as reflecting a change of heart. The population is tired of the abuses and divisions of the armed opposition. From NATO’s perspective, what we are witnessing is not a phenomenon that is occurring in view of the approaching "Geneva-2" peace conference.

      For two years, the events in Syria have been portrayed by the Atlanticist and GCC press as a peaceful revolution cruelly suppressed by a tyrant. The Syrian and anti-imperialist press, on the contrary, brands them as a foreign attack, armed and funded to the tune of billions of dollars."

      Lijkt me allemaal heel duidelijk LGK. De link naar de oorspronkelijke bron die Voltaire.net gebruikt werkt niet (meer), maar deze wel:

      http://www.worldtribune.com/archives/greatest-hits-2013-nato-data-assad-winning-the-war-for-syrians-hearts-and-minds/

      "The Gulf Cooperation Council, the European Union and the United States dismissed the election as illegitimate"

      Ja gek he. Dat zijn dan dan ook de landen die Assat met geweld weg trachten te krijgen. De politieke leiding van die landen moet dan ook aangeklaagd worden voor oorlogsmisdaden tegen Syrie.

      In plaats van de inhoud van mijn bronnen te verbasteren en te manipuleren doe je beter zelf eens aan bronvermeldingen.

      Verwijderen
    6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    7. The Anglo-American press reports on an internal NATO study (dated June 2013), which takes stock of Syrian public opinion [1].

      The study shows that 70% of Syrians support President Bashar al-Assad, 20% adopt a neutral position and 10% support the "rebels."

      These figures are presented as reflecting a change of heart. The population is tired of the abuses and divisions of the armed opposition. From NATO’s perspective, what we are witnessing is not a phenomenon that is occurring in view of the approaching "Geneva-2" peace conference.

      For two years, the events in Syria have been portrayed by the Atlanticist and GCC press as a peaceful revolution cruelly suppressed by a tyrant. The Syrian and anti-imperialist press, on the contrary, brands them as a foreign attack, armed and funded to the tune of billions of dollars."

      http://www.voltairenet.org/article178779.html


      Bye bye, oplichter.

      Verwijderen
    8. @ LGK

      Ik zou je geen oplichter noemen als je die naam niet telkens ten volle waarmaakte. Doe je ook weer in je laatste comment:

      "voiltaire die geen enkele onderbouwing geeft voor zijn bron maar die u gelijk om hun blauwe ogen geloofd omdat het in uw straatje past???"

      Geen enkele onderbouwing? Gewoon niet waar LGK.

      Zo opent Voltaire:

      The Anglo-American press reports on an internal NATO study (dated June 2013), which takes stock of Syrian public opinion [1].

      (1) verwijst linkt vervolgens naar een kranteartikel dat het NATO onderzoek beschrijft. Die link bleek niet te werken en daarom heb je toen deze gekregen.

      't Is weer het ouwe liedje. Je zwamt wat, loopt daar mee tegen de lamp, eindeloos geglibber en tenslotte de bekende ad hominems over Russische propaganda en mijn verstandelijke vermogens. Zo ken ik je weer.

      Bye bye dus.

      Verwijderen
    9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  7. Beste Blik,
    Ik vind 911 heel belangrijk. Maar het zou tot de basis-kennis moeten behoren van de lezers hier.
    Niettemin: het is zo belangrijk dat je er wel af en toe even op mag wijzen.
    Maar dan niet met een filmpje van( mogelijk) Rita Katz dat zogenaamd 15 jaar op de plank lag.
    Er zijn zoveel sterkere argumenten.
    1) De telefoon gesprekken die zelfs volgens de FBI onmogelijk kunnen hebben plaatsgevonden.
    ( Ze zorgden dat de daders meteen bekend waren, zodat de emotie en woede direct aan hen werd vastgebrand in de hersenen: een must voor een succesvolle false flag. Die associatie krijg je met geen 100 bewijzen van onschuld meer weg uit de hersenen van het volk. )
    2) Het feit dat in juni 2001 een wet werd aangenomen zonder welke 911 onmogelijk was gweest. En dat die wet in dec. 2001 werd herroepen. ( De wet maakte Chney als enige bevoegd om toe te staan dat vliegtuigen werden gescrambled)
    3) Het feit dat bij Goldman Sachs bekend was dat er een aanslag kwam met vliegtuigen, maar niemand alarm sloeg ( Nina Brink was een van de mensen die haar aandelen verkocht daags voor 911)
    Beste Oligarch,
    Heel aardig dat je het voor Joop opneemt.
    Maar jouw lof is wel wat overdreven. Joop maakt wel enkele ( niet zo belangrijke) foutjes.
    David Chandler is geen professor, maar geeft les op een middelbare school.
    De 47 kolommen waar hij over spreekt dat is het aantal kolommen in gebouw WTC7, niet in de Twin towers.
    Ik heb een video gezien van Jowenko en daaruit blijkt dat hij wel over WTC7 wist voor het interview. Zijn onwetendheid veinst hij. Verder niet belangrijk.
    Ik ben wel met Joop eens dat het argument Hanjour heel sterk is: er geen enkele piloot die gelooft dat een onervaren vlieger deze manoeuvre kan uithalen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Jan Verheul,

      Jij zet jezelf hier voor lul jan! WTC 1&2 bestonden 47 kolommen! Ik heb 2000+ uur onderzoek besteedt aan 9/11 en dan zou ik niet weten dat WTC 1&2 uit 47 kolommen bestonden? Maak jezelf nog belachelijker hier joh, I love it!

      Verwijderen
    2. @Jan Verheul,

      WTC 7 was 47 verdiepingen hoog, waarschijnlijk zit daar jouw belangrijkheid in 9/11 in!

      Verwijderen
    3. Je hebt gelijk joop: 47 kolommen. Nu nog even prof Chandler bewijzen en de onwetendheid van JOWENKO EN JE STaat op winst.

      Verwijderen
    4. @Jan Verheul,

      Ja, natuurlijk heb ik gelijk en maakt het iets uit of David Chandler een Professor is of niet? Het feit is dat het N.I.S.T. hem gelijk moest geven dat WTC 7 in free fall naar beneden ging, daar gaat het toch om!

      Verwijderen
    5. @Jan Verheul,

      Als jij op je pik getrapt wordt, wordt je net zo'n mierenneuker als Cruelman1974 en Laag Gekwalificeerd Karakter, heb ik en gevoelige snaar geraakt, jan?

      Verwijderen
    6. Joop, dat het geen ernstige zaken betreft s hreef ik zelf als eerste. Maar er staan er nog 2 van de 3 open...

      Verwijderen
    7. @Jan Verheul,

      "3) Het feit dat bij Goldman Sachs bekend was dat er een aanslag kwam met vliegtuigen, maar niemand alarm sloeg ( Nina Brink was een van de mensen die haar aandelen verkocht daags voor 911)"

      Tuurlijk Jan, pak het maar heel voorzichtig aan. De conclusie van de 9/11 commissie dat er vóór en tijdens 9/11 insider trading plaats heeft gevonden maar dat daar verder niets mee gedaan is omdat er geen connecties met Al-Qaida waren te vinden spreekt natuurlijk boekdelen! De 9/11 commissie had de opdracht alleen naar Al-Qaida te kijken, dus de insider trading die vóór en tijdens 9/11 in de VS, Europa en Japan heeft plaatsgevonden had zogenaamd niets met de aanslagen te maken. M.a.w. in de VS, Europa en Japan wist men dat 9/11 eraan stond te komen, vandaar ook dat niet één van deze landen er op zit te wachten een nieuw onderzoek naar 9/11 te openen. Dus, wat mij betreft mag jij je best wat concreter opstellen m.b.t. de voorkennis die men had over 9/11. Als beurzen die voorkennis hadden, hadden regeringen die ook!

      http://www.historycommons.org/timeline.jsp?before_9/11=insidertrading&timeline=complete_911_timeline

      Verwijderen
    8. Dank voor deze nuttige toevoeging, joop. Ik dacht dat het soor de 911 Commision rep werd doodgezwegen. JV.

      Verwijderen
    9. @Jan Verheul,

      "Ik dacht dat het soor de 911 Commision rep werd doodgezwegen."

      Dat is in principe ook zo. Als er geen connecties met Al-Qaida zijn gevonden maar wel in de VS, Europa en Japan, dan ga je als commissie toch kijken of daar de schuldigen zitten? Maar dat mocht blijkbaar niet omdat het niet de opdracht van de 9/11 commissie was. Daarna is het ook nooit meer onderzocht door officiële instanties, alleen de alternatieve media is er ingedoken.

      Verwijderen
    10. Yep, dat is het verschil tussen Jan Verheul, waar ik wel respect voor heb, en een hersenloze Broekhuizenvorster waar geen zinnig woord uitkomt en daarom ook mijn respect niet verdiend!

      Verwijderen
  8. @ Jan V

    Je zal hem wel kennen, als ik me niet vergis komen zo'n beetje alle issues in de docu "September 11, The New Pearl Harbor" op een integere wijze aan de orde. 't Kreng duurt bijna 5 uur, maar is in overzichtelijk blokken opgedeeld.

    https://www.youtube.com/watch?v=8DOnAn_PX6M



    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Joop
    Je weet dat je een gewaardeerde "blogbewoner" bent. Je weet ook dat als je niet meer op trollen zou reageren het helemaal mooi zou zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. "Welcome to the State Department"

    Hier een 27 seconden durend stukje persconferentie bij het ministerie van BuZa, VS, waar het er voorbeeldig aan toe gaat. Oude jongens, krentenbrood...

    http://www.washingtonsblog.com/2016/08/27-second-video-us-state-department-bursts-laughing-idea-communicate-transparency-democracy-top-ten-rogue-state-us-crimes-proves-tragic-comedy-will-continue.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 'k Had het fragment eerder al gezien. Vond het eigenlijk wel een opmerkelijk staaltje zelfspot dat eerlijker was dan alles wat ik voorlichters van het State Department tot dan toe naar voren had zien brengen.

      Zoals hier door z'n chef Kirby:

      https://www.youtube.com/watch?v=QTwAZOH33tU

      Kirby beweert hier met een stalen gezicht tegen een journalist dat een onbewezen beschuldigingen geen beschuldiging is maar een feit. (Hoor wij hier de trollenlogica van Knelissen 1974)

      Verwijderen
    2. @ LGK

      "Journalist vraagt of VS wilt bewijzen dat RU NIET is TUR is geweest met straaljager"

      Nee trol, dat vraagt de journaliste niet. Ze vraagt niet of de VS kan bewijzen dat de Russen niet boven Turkije vlogen. Ze vraagt of Kirby bewijs heeft dat de Russen boven Turks grondgebied vlogen en dat is een principieel andere vraag. Ik hoef je hopelijk niet uit te leggen waarom, oplichter.

      Verwijderen
    3. @lgk. Ik kan de grappigheid er niet van inzien. Het staat gelijk aan de grappigheid van we came we saw, he died. Of weet je nog, van die Irakese persvoorlichter destijds in Irak die zo grappig shock and awe kon zeggen, en vervolgens van de aardbodem werd geblazen door onze Amerikaanse vrienden. Onze humor verschilt nogal geloof ik. Wat dood en verderf, leugens en bedrog oplevert, vind ik niet grappig, zelfs niet wanneer de beul kennelijk doet aan enige vorm van 'zelfspot'.

      Verwijderen
    4. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

      "Ps, Rusland heeft nooit kunnen bewijzen dat ze het TUR luchtruim niet hadden geschonden"

      Buiten het door @Dawg al aangegeven "juridische kwak" en "technocrap" wat door jou wordt verspreid, kunnen wij er nu nog een aanplakken "diplocrap". Het was Erdogan die een excuusbrief aan Poetin heeft geschreven over het neerhalen van de SU-24, niet andersom. In diplomatieke kringen wordt zoiets een schuldbekentenis genoemd. Nemen wij daarbij ook nog mee dat de westerse MSM met geen woord meer schrijft dat de SU-24 Turks luchtruim zou hebben geschonden maar boven Syrisch grondgebied is neergeschoten, dan weten mensen die iets van diplomatie weten precies hoe de vork in de steel zit.

      "Ik ben in vele gebieden sterk onderlegt"

      Als ik jou baas was had ik je allang een schop onder je hol gegeven voor het niet beheersen van de Nederlandse taal, wat in jouw 'marketing-baantje' onontbeerlijk is.

      "Alleen maar links en denkbeelden van een ander posten maar zelf geen eigen meining hebben"

      In deze zin komen daar nog bij het heilige geloof van het @Laag Gekwalificeerd Karakter in "Bellingcrap en OvV-crap", gewoon, omdat het @Laag Gekwalificeerd Karakter een 'eigen mening' heeft!




      Verwijderen
  11. Een denktank uit Israel legt ons even uit waarom we niet IS mogen aanvallen:

    http://besacenter.org/perspectives-papers/destruction-islamic-state-strategic-mistake/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Al die oorlogszuchtige denktanks op de schroothoop en de die schrijftafelsoldaten die ze bemannen een AK47 in handen drukken. Mogen ze zelf het oorlogsgweld ervaren dat ze voor anderen in petto hebben.

      Verwijderen
  12. Deze site is een goudmijn ter bevestiging van de zionistische invloed in wereldgebeurtenissen, en haalt talloze onderwerpen uit de sfeer van complottheoriëen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. [U bedoelt dat deze website een verzamelplaats is van complottertjes en antisemiten]

    Wel eerst even de link volgen: dit is een hardcore denktank uit Israel die een beleid propageert vele malen erger dan dat het officiële likud regime wil toegeven.

    Ik plaats de link omdat het altijd nuttig is de vijand te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. En weer een ziekenhuis gebombardeerd, gebracht voor u door de SOHR en de white helmets.

    En dat terwijl ´het laatste´ ziekenhuis al vele malen met de grond gelijk was gemaakt!

    http://www.volkskrant.nl/buitenland/tien-mensen-omgekomen-bij-luchtaanval-op-ziekenhuis-in-syrie~a4353147/

    Dat de Volkskrant dit soort onzin durft te publiceren en dat hun lezers het geloven!

    Er kwamen vandaag wat wisselende berichten over het offensief bij Aleppo (ongeconfirmeerde berichtjes over een doorbraak van de belegering)

    http://www.bbc.com/news/world-middle-east-37000570

    Zo te zien een klein groepje: polonaise met een white helmet en opnieuw geen enkele vrouw...

    Ik hecht toch meer waarde aan het optimistische nieuws:

    http://www.fort-russ.com/2016/08/russians-and-saa-utterly-shatter.html

    7000+ jihadisten uitgeschakeld!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ Rootman

      Typische White Helmets enscenering. Die ga je op den duur herkennen. Niet al 'graphic' bijvoorbeeld, dus geschikt voor uitzending op TV. Heel anders dan bijvoorbeeld de beelden van gebombardeerde/beschoten steden in Oost Oekraine 2 jaar geleden; die waren niets verhullend in your face gruwelijk. Maar daardoor tegelijkertijd een ook blik op harde realiteit.

      Verwijderen
  15. De Volkskrant volgt de Washington concensus, de falende actie om de al qaida/ al nusra terroristen met hun ´gematigde´ jihadbroeders moreel wit te wassen.

    Na de resolute afwijzing van het Kerry voorstel in Moskou 2 weken terug en het officieel afstand doen van de wapenstilstand, bedoeld om al nusra van de andere groepen te scheiden, maar slechts door de VS misbruikt om de jihadisten zwaar te bewapenen, kwam daar dan eindelijk de deadline van 1 augustus, uitgesproken door diezelde Kerry in maart:

    http://www.moonofalabama.org/2016/08/kerrys-and-nusras-very-different-track-attack-on-aleppo-fails.html

    Vandaar de naamsverandering van alnusra en de andere ´gematigde´ jihadisten in Jabhat Fatah al-Sham.

    De Volkskrant en Guardian gaan helemaal mee en noemen deze hardcore terroristen, die nog officieel van het hoofd van Al Qaida, Zawahiri, toestemming hebben verkregen tot deze naamswijziging, nu ´strijders´ en ´rebellen´.

    Enige twijfel hoe partijdig deze media zijn geworden moet toch langzamerhand echt verdwenen zijn, letterlijk een megafoon of spreekbuis van Al Qaida!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Rootman

      "Begin je daar echter over wordt je verrot gescholden, zoals gewoonlijk!!"

      LGK 6 augustus 23.44

      "U bedoelt dat deze website een verzamelplaats is van complottertjes en antisemiten"

      Cruelman1974 7 augustus 2016 13.53

      "Fascisten en racisten ook nog uiteraard..."

      Dat moeten de echo en de galm zijn. Zoals gewoonlijk.

      Verwijderen
    2. Nuchter gezien laat Crualman1974 zich indoctrineren door miljoenen websites. Het waren er eerst miljarden, dus is hij tot het voortschrijdend inzicht gekomen dat het merendeel van zijn bronnen bestond uit bullshit!

      Verwijderen
  16. De Guardian is ondanks haar partijdigheid en het citeren van foute bronnen zoals de SOHR wel een stuk eerlijker dan het Volkspulpblaadje. Het volgende citaat is daarom goed bruikbaar om nog even aan te tonen dat deze info niet uit ´Russische propagandabronnen´ komt:

    [“This battle’s results exceed simply opening the road for besieged people; it will overturn the balance of the struggle in the Levant,” said Abu Mohammad al-Jolani, leader of the powerful Jabhat al-Nusra faction that, until last month, was the official al- Qaida franchise in Syria.

    Last month, the faction severed those ties, changed its name to Jabhat Fateh al-Sham and renounced international jihad, although observers said there was little sign of a parallel shift in ideology. Instead, experts reckoned the move was probably aimed at getting it off US airstrike target lists and easing coalitions with other factions.

    That rebranding put the group in a strong position to capitalise on last week’s campaign, particularly if it can consolidate a victory that casts it as a champion of Aleppo’s battered civilians.]

    Met een leuk portretje van ´de rebellen´, en enig realisme wat betreft hun kansloze tegenoffensief.

    https://www.theguardian.com/world/2016/aug/06/syria-rebels-unite-break-aleppo-siege

    BeantwoordenVerwijderen
  17. 'Onderzoekscommissie Panama Papers zelf niet transparant'
    06 augustus 2016 10:18

    De zevenkoppige commissie die is opgezet om onderzoek te doen naar de 11,5 miljoen documenten van advocatenkantoor Mossack Fonseca is zelf niet transparant.Dit zeg econoom Joseph Stiglitz tegen persbureau Reuters nadat hij opstapte bij de commissie.

    Volgens Stiglitz is de Panamese overheid niet bereid mee te werken aan een open onderzoek naar de financiële sector in het Centraal-Amerikaanse land.

    Stiglitz stapte samen met de Zwitserse anti-corruptiedeskundige Mark Pieth afgelopen vrijdag op. Zij claimen dat Panama niet wil garanderen dat het rapport van de commissie openbaar wordt gemaakt.

    http://www.nu.nl/economie/4303104/onderzoekscommissie-panama-papers-zelf-niet-transparant.html

    Gevalletje boomerang.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. THE DEMOCRATIC PARTY NO LONGER EXISTS
    And an orchestrated war with Russia has all of us marked for extinction

    Paul Craig Roberts

    The Democratic Party that once was concerned with workers’ rights, the elderly, civil rights, and the constitutional protections of America liberty no longer exists. As the just completed Democratic presidential primaries and the Democratic presidential convention have clearly demonstrated, the United States now has two Republican parties in service to the One Percent.

    The organized Democrats–the Democratic National Committee–have shown themselves to be even more venal and corrupt than the Republicans. Leaked emails document that the Democratic National Committee conspired with the Hillary campaign in order to steal the nomination from Bernie Sanders. It is clear that Sanders was the choice of Democratic Party voters for president, but the nomination was stolen from him by vote fraud and dirty tricks.

    The DNC and the media whores have tried to discredit the incriminating emails by alleging that the leaked emails resulted from a plot by Russia’s President Vladimir Putin in behalf of “Putin’s American agent,” Donald Trump. “A vote for Trump is a vote for Putin,” as the presstitute scum put it.

    Eerste alinea's van een stuk van Paul Craig Roberts over de Amerikaanse presidentsverkiezing en de geopolitieke implicaties daarvan.

    http://www.paulcraigroberts.org/2016/07/29/the-democratic-party-no-longer-exists/

    Nog wat snipjes:

    "So, where do we stand? The answer is that we are closer to nuclear annihilation than ever before. I know of what I speak. I held the highest security clearances. I was a member of a secret committee that enabled President Reagan to end the Cold War.

    The endless lies about Russia have convinced the Russian media that Washington is mobilizing its NATO vassals for an attack on Russia. Read the transcripts to this Russian media broadcast.

    https://vimeo.com/174777588

    If you aren’t scared after absorbing this Russian news broadcast, you are stupid beyond belief. The message is clear: the West has declared war on Russia but is trying to keep Russia off guard by denying it.

    My case rests. There is no countervailing evidence against the fact that unadulterated evil rules the West and is driving the world to extinction. Western democracy is a total failure. Democracy could not prevent the crazed warmonger Hillary from presidential nomination despite the opposition of the American people.

    How long can Russia, and China, wait before they conclude that they have to pre-empt the coming attack from Washington? Does anyone, even stupid Americans, think that once Russia and China are convinced that they are targets for attack that they will just sit there and await the attack?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijk weer een ijzersterk artikel van PCR, maar je zal als Rusland en China maar in zo'n positie gemanoeuvreerd worden de pre-emptive strike optie van stal te moeten halen?

      Verwijderen
  19. Cruelman, je bent eigenlijk niet cruel,maar een halve zool, met lieden als jij kun je geen discussie voeren, wat dat betreft ben je uit hetzelfde hout gesneden als een fundamentalistische moslim, die denken zelf ook niet na, dat word voor ze gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Het blijkt dat de aanvallen van de enorme massa van jihadisten toch meer schade hebben toegebracht.

    Voor het eerst hebben de jihadisten zware truck zelfmoordbommen militair toegepast, en dit heeft inderdaad een tijdelijke doorbraak veroorzaakt, niet genoeg voor grootschalig transport of troepenbewegingen, maar wel om een groot deel van Aleppo te omsingelen (de verdeling van de kampen in Aleppo lijkt op een yin-yang slakkenhuis). De Russen schakelen alles op de aanvoerwegen uit, maar blijven weg van de slag vanwege een groot aantal luchtdoelraketten, cadeautje van de VS aan al qaida. Vandaar deze zeer belangrijke update namens Moon of Alabama:

    http://www.moonofalabama.org/2016/08/aleppo-again-turns-into-the-focal-point-of-the-war-on-syria.html#more

    Dit is de beslissende slag in Syrië, versterking is op weg.

    Waar we nog wel op moeten letten is wat de sponsors gaan doen wanneer al qaida (Jabhat Fateh al-Sham) ernstig gaat verliezen.

    Zoals gezegd: ze kunnen zich niet meer opnieuw bewapenen omdat er nauwelijks aanvoer mogelijk is. Die paar VS droppings maken het verschil niet. Gaat de VS hiermee te ver, dan zal ongetwijfeld escalatie volgen, en het westerse publiek zal, murw door de propaganda dit om ´humanitaire´ redenen wel slikken. Een taak voor ons dus om erop te blijven hameren dat het om al qaida gaat, en waakzaamheid van de Syriërs op droppings van wapens en ammo.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Lijst van "Clinton" doden!

    http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php#axzz4CxWRLEIH

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Misschien niet al te heet van de naald.

    Uitgesproken tijdens de 'Freedom Award' door de ATLANTIC COUNCIL aan Syria Civil Defense (White Helmets) op 6 juni van dit jaar.

    "In a conflict defined by horror, heartbreak, and death, the White Helmets have stood for decency, hope, and life. Earlier this year the President of the Atlantic Council joined with Members of Congress and others to nominate Syria Civil Defense for the Nobel Peace Prize."

    http://www.atlanticcouncil.org/blogs/syriasource/freedom-award-presented-to-syria-civil-defense

    Ja, je leest het goed. De White Helmets zijn inmiddels voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede. Na de uitreiking van de Nobelprijs aan Obama en de EU nu dus de White Helmets.

    https://wallofcontroversy.wordpress.com/2016/05/21/stop-the-white-helmets-winning-the-nobel-peace-prize/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Behoorlijk heet van de naald Dawg. De white helmets moeten een belangrijke rol spelen in het frustreren/stoppen/demoniseren van de geallieerden die vechten voor de bevrijding van Aleppo.

      Verwijderen
    2. @ Oli

      Mensenrechten worden ongegeneerd gebruikt als instrument voor neo-koloniale oorlogen, dus misschien is het dan ook niet meer dan logisch dat de Nobelprijs voor de Vrede niet meer kan zijn dan een marketingtool om deze misdaden te verkopen. Ondertussen is er weer een symbool voor 'ons betere ik' dat gecorrumpeerd wordt door een cynisme van machthebbers dat klaarblijkelijk grenzeloos is.

      Verwijderen
  23. "Propagandisten sind Mörder. Sie ermorden die Wahrheit aus niederen Motiven, zum eigenen Vorteil und auf Kosten anderer Menschen. Kriegspropagandisten sind die schlimmste Sorte dieser Propagandaverbrecher, denn sie helfen aktiv bei Massenmord, Vertreibungen und millionenfachem Elend.

    Ohne die Kriegspropaganda deutscher Medien unter Führung der Täter in Washington wäre der Syrienkrieg nicht möglich gewesen, denn bei einer wahrhaftigen Berichterstattung wäre die Öffentlichkeit gegen dieses von westlichen Staaten geplante, geopolitische Menschheitsverbrechen auf die Straße gegangen und deutsche Politiker, die sich daran beteiligt hätten, wären massiv unter Druck geraten. Während die legitime syrische Regierung von der EU mit Sanktionen belegt wurde, bekommen islamistische Terroristen Waffen und mediale Unterstützung aus dem Westen."

    https://propagandaschau.wordpress.com/2016/08/08/die-ermordete-wahrheit-ueber-den-krieg-in-syrien/

    "Propagandisten zijn moordenaars." In het abstracte een krasse uitspraak, maar als zie ziet welke prijs de Syrische bevolking betaalt voor een oorlog die de NAVO alleen kan voeren door de collaboratie van westerse MSM hoernalisten wel een begrijpelijke uitspraak.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Propagandisten en oorloghitsers zijn de meest moorddadige mensen. Zo moeten we hen ook noemen, want zelf willen ze dat niet zien uiteraard.

      Verwijderen
    2. Waar staat Sander van Horn in deze?

      Verwijderen
    3. @ Blik

      Moest even opzoeken welk gezicht bij de naam Sander van Horn hoort. Neem de Staatsomroep namelijk al een tijdje niet meer serieus als nieuwsbron. De verslaggeving rond de oorlog in Syrie was het breekpunt, de druppel die de emmer deed over lopen. Denk dat ik je vraag hiermee wel beantwoord heb.

      Verwijderen
  24. The Guardian publiceert elke week een artikel van de extremistische pro neocon Nathalie Nougadrière.

    Meestal goed voor veel kritiek en 1000+ commentaren.

    Maar de mensen geloven het niet meer: Commentaren slechts na een uurtje afgesloten, met honderden recommendations tegen haar oorlogszuchtige verhaal:

    https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/aug/07/aleppo-putin-russia-afghan-syria

    BeantwoordenVerwijderen
  25. The Guardian publiceert elke week een artikel van de extremistische pro neocon Nathalie Nougadrière.

    Meestal goed voor veel kritiek en 1000+ commentaren.

    Maar de mensen geloven het niet meer: Commentaren slechts na een uurtje afgesloten, met honderden recommendations tegen haar oorlogszuchtige verhaal:

    https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/aug/07/aleppo-putin-russia-afghan-syria

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Clinton's private server held emails about nuclear 'spy' executed in Iran: Aides discussed scientist 'friend' and his decision to return home after defecting to the U.S. for $5m

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3728222/Hillary-Clinton-discussed-executed-Iranian-nuclear-scientist-advisers-private-server-referring-friend.


    BeantwoordenVerwijderen
  27. Op Joost Niemoller:

    "Brekend! Duitsland smokkelt in holst van de nacht vliegtuigladingen illegalen binnen

    Eerder zag ik al snapshots langskomen van groepen ‘vluchtelingen’ op een roltrap op vliegveld Keulen/Bonn. Maar dit bericht wordt verspreid via uitgeverij Kopp en is zeer gedetailleerd. Met gecharterde vluchten uit Turkije en Griekenland, direct naar Duitsland. Om de minuut komen de vluchten in het holst van de nacht binnen."

    verder lezen op:

    http://joostniemoller.nl/2016/08/brekend-duitsland-smokkelt-holst-nacht-vliegtuigladingen-illegalen-binnen/#comment-32106
    De Staatsomroep meldde vandaag toevallig juist het volgende:

    "Duitsland weigert meer vluchtelingen aan de grens

    Duitsland heeft dit jaar meer vluchtelingen aan de grens geweigerd. Ook werden er meer vluchtelingen uitgezet.

    In het eerste deel van dit jaar werden ruim 13.000 vluchtelingen aan de grens geweigerd. Dat is de helft meer dan in dezelfde periode vorig jaar. In totaal werden er in 2015 bijna 21.000 mensen teruggestuurd.

    De Duitse regering voerde een jaar geleden weer grenscontroles in vanwege de toenemende vluchtelingenstroom. De politieke partij Die Linke vindt het onverantwoord dat er zo veel mensen worden teruggestuurd, vooral als het gaat om mensen uit oorlogsgebieden als Irak en Syrië."

    http://nos.nl/artikel/2124220-duitsland-weigert-meer-vluchtelingen-aan-de-grens.html

    Tot twee keer toe de zinsnede 'aan de grens' als toevoeging, waarvan één keer in de titel. Is dit soms alvast een soort disclaimer wanneer publiek mocht worden dat migranten op de grond worden tegengehouden, maar via de lucht nog steeds worden binnengehaald. Hoe dan ook, kan iemand dit bericht bevestigen of naar het rijk der fabelen verwijzen?

    Overigens kun je op deze site het door Kopp Verlag in het nieuws gebrachte verhaal zelf een beetje trachten uit te pluizen door het vliegverkeer boven Duitsland de afgelopen nacht nog eens terug te zien:

    https://planefinder.net/#

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De agenda wordt in het holst van de nacht voortgezet!. Ondanks miljarden smeergeld en zich naar het oosten richtend Turkije.

      Blijkbaar was relatie met Turkije niet de reden voor accepteren vluchtelingen.

      Is gewoon agenda om de Europese natiestaten te vernietigen.
      Spanningen tussen bevolkingsgroepen te creëren.
      Middenklasse te vernietigen
      Uurloon arbeiders naar beneden te werken.

      Dank u wel Bilderbergers.!

      Verwijderen
  28. Huge: https://www.rt.com/news/355249-erdogan-putin-amend-ties/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En voor wie zin en tijd heeft om wat deconstructie op nieuws 'feiten' in VK te plegen, leze: http://www.volkskrant.nl/buitenland/poetin-we-zullen-de-relatie-met-turkije-volledig-herstellen~a4354418/

      Zo lees ik daar dat Turkije getrouwd is met de EU en VS als in een katholiek huwelijk, en nooit van elkaar mag scheiden.... Ogen uitwrijven en nog een keer lezen: katholiek huwelijk, met Islamitisch land Turkije. Geen wonder dat dat huwelijk niet zo wil boteren tussen die naties..

      Ook is volgens VK het belangrijkste moment van de top het handen schudden geweest tussen Erdogan en Poetin. Staat er echt. Dat beide landen hebben uitgesproken om de gaspijpleiding Rusland-Turkije-EU verder te ontwikkelen, of dat Rusland Turkije gaat helpen met het bouwen van een nucleaire kerncentrale, is voor VK niet nieuwswaardig.

      En zo valt er meer tussen de regels van VK door te lezen.

      Verwijderen
    2. "Zo lees ik daar dat Turkije getrouwd is met de EU en VS als in een katholiek huwelijk, en nooit van elkaar mag scheiden"

      Gejammer van de valse Bilderbergers die hun verlies moeten accepteren en dat niet willen. Ze zijn Turkije kwijt en waarschijnlijk niet alleen in de strijd tegen Poetin. LOL.

      Neerschieten vliegtuig was bedoeld om wig te drijven tussen Poetin en Erdogan. Is mislukt, jammer, voor de valse Bilderbergers wiens cynisme geen grenzen kent.

      Verwijderen
    3. Het verhaal bij VK is inmiddels aangepast. Gaat nu ineens wel over pijpleidingen en kerncentrales (gelardeerd met een berg gal). Het eerdere artikel waar ik hierboven naar refereerde is 'verdwenen'.

      Ze zullen het er wel moeilijk mee hebben, bij VK...

      Verwijderen
    4. Heb inderdaad gemerkt dat de link niet meer werkte. Valt me mee dat de VK spreekt over autocraten als ze het over Poetin en Erdogan spreken. De auteur van het artikel moet nog bijgepraat worden dat deze 2 heren als dictators moeten worden betiteld, want autocraten is te weinig demoniserend.

      Verwijderen
    5. Drukke dag voor Poetin gisteren. Ook nog gebeld door Theresa May! Zie: https://www.rt.com/news/355335-putin-may-meeting-relations/

      Hierover niets in VK..

      Verwijderen
    6. Grappig, "Poetin kan niet eens Engels!!" zegt Kroel en toont daarmee aan dat hij de grammatica van de Nederlandse taal niet kent. Grammaticaal juist is: "Poetin spreekt geen Engels", of "Poetin kan geen Engels verstaan", is ook goed. Maar "kan niet Engels" is fout.

      Ook de zin van Kroel geschreven over zijn moerstaal, die Kroel schijnt te beheersen (zegt Kroel zelf), klopt niet. Waar de fout zit, weet ik niet, maar de zin klopt echt niet.

      Het overkomt mij wel vaker dat ik de zinnen van Kroel niet kan begrijpen of kan duiden...

      Verwijderen
    7. Oh ik zie het nu. De tweede zin moet beginnen met 'ik', en 'ook' kan weg. 'Dat zeg ik ook', is ook overbodig. En dan heb je nog in zin drie het lidwoord 'het' staan, wat slaat op taal. Maar aangezien taal mannelijk is, klopt 'het' niet.

      Dus wat Kroel op tijdstip 1435 kwijt wilde is het volgende:
      "Ik zeg dat jij je moerstaal niet onder de knie hebt. Ik heb mijn moerstaal wel onder de knie!"

      En dat is een jij-bak of drogreden (tu quoque), niveau wat we van Kroel gewend zijn.

      En zo valt er bijzonder veel te leren van Kroel. Als hij er nou ook nog zelf van zou leren, dan zouden we misschien ooit eens een discussie met hem kunnen voeren.

      Maar daar ga ik toch maar niet op wachten.

      Verwijderen
  29. 50 republikeinse ´veiligheidsexperts´ verwerpen Trump (en dus steunen mrs Clinton) Ze zijn nog te laf om direkt en openlijk voor hun namen uit te komen, maar dat lijstje komt er wel.

    Die paar hoger middenkader namen nu bekend zijn de ergste oorlogsmisdadigers, verantwoordelijk voor de instrumentatie van miljoenen doden en meerdere failed states.

    Een doodskus volgens mij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien zijn ze vooral bezorgd om hun eigen veiligheid. Er blijkt weer een dode te betreuren bij de Democratische Partij; de 27- jarige Seth Rich. Vermoord op weg naar een verhoor door de FBI op 10 juli jl.

      https://twitter.com/JoostNiemoller/

      Verwijderen
    2. Met Hillary gaat het ook al niet goed...

      http://libertyblitzkrieg.com/2016/08/08/why-isnt-the-media-covering-hillary-clintons-extremely-bizarre-behavior/

      Verwijderen
    3. Misschien moeten we ons meer op de onopvallende ´Running mate´ (Ik vergeet zijn naam en gezicht ook steeds) concentreren. Wie weet is mrs Clinton damaged goods...

      Zelf hoop ik dat ze tijdens het presidentiële debat in een grand mal epileptische aanval gaat.

      Epileptici zijn ook mensen... Maar je hebt ze toch liever niet als taxichauffeur!!!

      Verwijderen
  30. Hier de link van de 50 republikeinse ´veiligheidsexperts´ die tegen Trump waarschuwden:

    http://www.nytimes.com/interactive/2016/08/08/us/politics/national-security-letter-trump.html?_r=0

    Allemaal hardcore neocons uit de Bush jaren. Let ook op de vele dubbele nationaliteiten/ loyaliteiten...

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Op 24 maart van dit jaar werd de voormaligs Bosnisch Servische president Radovan Karadzic door het Joegoslavië tribunaal schuldig verklaard aan oorlogsmisdaden en tot 40 jaar gevangenisstraf veroordeeld. De uitspraak en de commentaren op het vonnis kunnen in alle westerse MSM terug worden gevonden.

    Onlangs bleek dat in het 2590 bladzijde tellende vonnis als bijzonder bijvangst een aantal uitspraken is terug te vinden die zonder meer opgevat kunnen worden als zuivering van de aanklacht tegen voormalige president van Joegoslavië Slobodan Milosevic dat hij betrokken zou zijn geweest bij het plan om het territorium dat in handen was van Bosnische Serviërs te zuiveren van Moslims en Kroaten. Zo wordt in het vonnis vastgesteld dat het juist Milosovic was die al in maart 1992 Karadzic en de Bosnisch-Servische leiding openlijk beschuldigde van mensenrechtenschendingen en etnische zuivering. Dat het Milosevic was die ernstige bedenkingen had tegen het uitroepen van de Bosnisch Servische Republiek. Dat Milosevic zich uitsprak voor de bescherming van alle etnniciteiten in Bosnië en dat het Milosevic was die er bij de Bosnisch Servische leiding op aandrong het Vance Owen plan te aanvaarden.

    http://www.counterpunch.org/2016/08/01/the-exoneration-of-milosevic-the-ictys-surprise-ruling/

    Ten tijde van het uiteenvallen van Joegoslavië werd Milosevic door westerse politici en media onveranderlijk afgeschilderd als de kwade genius achter de oorlog op de Balkan en werd zo één van de meest gedemoniseerde leiders uit de recente geschiedenis. Die demonisering was uiteindelijk de achtergrond waartegen de economische sancties en de bombardementen van Servië in 1999 gerechtvaardigd werden en Servië uit Kosovo werd verdreven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Slobodan Milosevic stierf in maart 2006 onder verdachte omstandigheden als verdachte van oorlogsmisdaden na vijf jaar in de gevangenschap van het Joegoslavië te hebben doorgebracht.

      'Tweede Kamerlid Van Baalen (ja die, Dawg) was ook kritisch. Het Joegoslavië-Tribunaal lijkt volgens de VVD'er kort na de zelfmoord van Babic opnieuw in de fout te zijn gegaan bij het goed in de gaten houden van zijn gevangenen. "Dat is erg en bovendien heel pijnlijk voor de nabestaanden van slachtoffers omdat Milosevic nu toch nog aan het recht ontsnapt." Ook PvdA-woordvoerder Koenders en D66-woordvoerder Bakker zeiden het zaterdag te betreuren dat het proces niet kan worden afgerond.'

      http://www.nu.nl/algemeen/691788/milosevic-in-vn-cel-overleden-video.html

      Het Joegoslavie Tribunaal zelf heeft geen ruchtbaarheid gegegeven aan de in het vonnis tegen Karadzic opgerekende voor Milosevic ontlastende uitspraken. De westerse MSM die in de veroordeling van Karadzic in maart van dit jaar nog een uitstekende gelegenheid zagen om de westerse leugens over het uiteenvallen van Joegoslavië nog eens uitgebreid te recycelen zijn nu opvallend stil. Muisstil om precies te zien. Googelen op de naam 'Slobodan Milosevic'in combinatie met de naam van de bekende landelijke dagbladen of de Staatsomroep levert welgeteld geen enkele hit op. Wel was een uitstekend commentaar van journalist Neil Clark op RT te vinden:

      https://www.rt.com/op-edge/354362-slobodan-milosevic-exonerated-us-nato/

      Terugkijkend met de kennis van nu herkennen we de patronen in Joegoslavië inmiddels maar al te goed. Na Joegoslavië kwamen Irak, Afghanistan, Libië aan de beurt. De schuldigen aan deze misdaden lopen nog steeds op vrij voeten, zijn vaak nog politiek actief of verdienen soms zelfs miljoenen met het geven van lezingen.

      "Before a US-led war or ‘humanitarian intervention’ against a targeted state, a number of lurid claims are made about the country‘s leader and its government. These claims receive maximum media coverage and are repeated ad nauseam on the basis that people will bound to think they’re true.

      Later it transpires that the claims were either entirely false (like the Iraq WMD ones), unproven, or greatly exaggerated. But the news cycle has moved on focusing not on the exposure of the fraudulent claims made earlier but on the next aggressive/genocidal ‘New Hitler’ who needs to be dealt with. In 1999 it was Milosevic; now it’s Assad and Putin."

      https://www.rt.com/op-edge/354362-slobodan-milosevic-exonerated-us-nato/

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    3. @ Matt

      Alles is te checken. RT is de enige omroep die professioneel genoeg was om in te gaan op het artikel van Wilcoxson waar alle verwijzingen naar het vonnis staan. Knelissen kan niet zo goed tegen de feiten waar hij altijd zo op zoek naar zegt te zijn en van uit te gaat.

      Verwijderen
    4. @ Matt

      En zonder die feiten blijft alleen het gescheld van Knelissen en z'n loze beschuldigingen over. 't Is eigenlijk net zo als de NAVO en onze MSM werken. Alleen dan kleiner. Veel kleiner.

      Verwijderen
  32. Overigens staat in het eerder door mij gelinkte artikel "The Exoneration of Milosevic: the ICTY’s Surprise Ruling" door Andy Wilcoxson op Counterpunch een lijst met voetnoten die verwijzen naar alle voor Milosevic ontlastende uitspraken in het vonnis tegen Karadizic.

    http://www.counterpunch.org/2016/08/01/the-exoneration-of-milosevic-the-ictys-surprise-ruling/

    Het vonnis van het Joegoslavie tribunaal (The International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia ,ICTY) is openbaar dus alle uitspraken voor Milosevic ontlastende uitspraken van Wilcoxson kunnen worden nagelopen:

    http://www.icty.org/x/cases/karadzic/tjug/en/160324_judgement.pdf

    Het artikel van Neil Clark op RT is een commentaar op het artkel van Wilcoxson

    https://www.rt.com/op-edge/354362-slobodan-milosevic-exonerated-us-nato/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een 'long' maar een 'must' read van Peter Dale Scott over de oorlogen in Bosnië, Kosovo en de relatie tussen de VS en Al-Qaida in deze oorlogen. Massamoord, wapenleveranties en drugtrafficking naar West-Europa.

      http://www.globalresearch.ca/the-us-al-qaeda-alliance-bosnia-kosovo-and-now-libya-washington-s-on-going-collusion-with-terrorists/25829

      Verwijderen
    2. @ Joop

      Merci, ga 'm zeker lezen. Hoe meer je weten komt over de oorlog rond het uiteenvallen van Joegoslavië des te duidelijker het wordt dat de NAVO in werkelijkheid nooit gestopt is met de koude oorlog. Dat de MSM nu niets te melden hebben toont hun medeplichtigheid en slechte geweten.

      Verwijderen
    3. @ Joop

      Overigens heb ik begrepen dat jij ook weet wie Danny Abdul Dayem is.

      http://www.ad.nl/buitenland/syrische-burgers-betalen-de-prijs-zelfs-nadat-ze-zijn-vermoord~ad7eb9eb/

      Wat een verhaal man. Misschien wel een goed topic voor Blik omdat het zo goed duidelijk maakt het bespelen/misleiden van de publieke opinie in de praktijk vorm wordt gegeven en hoe medeplichtig de MSM zich daar aan maken.

      Verwijderen
    4. @Dawg,

      Yep, Danny Abdul Dayem, beter bekend als "Syria Danny" werd in een uitzending van CNN's Anderson Cooper (voormalig CIA) ontmaskerd als CIA/MI6 shill.

      https://www.youtube.com/watch?v=3lWB5ssifTg

      https://www.youtube.com/watch?v=j37CH0WSwcA

      Verwijderen
    5. Grappig dat het AD "Syria Danny" een 'inwoner' van Homs noemt. Een inwoner met een Cockney accent, die door MI6 uit een Londense moskee is gerekruteerd voor 'werkzaamheden' in Syrië.

      Verwijderen
    6. Overigens heb ik altijd het vermoeden gehad dat "Syria Danny" ook "Jihadi John" was.

      Verwijderen
  33. Vandaag werd Trump weer gedemoniseerd bij de één vandaag. Heeft iemand al meegemaakt dat Trump met enig nuance werd behandeld bij de corporate staatsomroep of bij het corporate nieuws. Ik heb het nog niet gezien. Trump wordt als een gevaarlijke gek weggezet (is misschien ook zo, misschien ook niet), maar mw Clinton mag rustig zeggen dat ze Iran gaat vernietigen.

    Hillary Clinton: “If I’m President, We Will Attack Iran… We would be Able to Totally Obliterate Them.”
    http://www.globalresearch.ca/hillary-clinton-if-im-president-we-will-attack-iran/5460484

    Volgens msm is the Bitch niet gevaarlijk. LOL

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ Oli

      Het volledige fragment waarin de gewraakte regels staan is te lezen:

      http://www.moonofalabama.org/

      't Is een onsamenhangend stuk geimproviseerde tekst, op het gebrabbel af. Zelf heb ik geen idee wat Trump nu eigenlijk zegt.

      Verwijderen
    2. @ Oli

      Iran kan maar beter uitkijken. Voordat je land naar vrijheid en democratie wordt gebombardeerd krijg je van Obama altijd een warme handdruk:

      http://www.foxnews.com/politics/2009/07/09/obama-shakes-hands-libyas-qaddafi.html

      Verwijderen
  34. Trump heeft gezegd dat als Clinton aan de 2nd amendment komt dat het Amerikaanse volk er misschien toch wel iets aan kan doen.

    ZO..............De MSM staat op zijn achterste poten. Roept Trump op om mw Clinton neer te doden en meer van dat soort onzin.

    In 2008 mocht Biden rustig zeggen dat Barry niet aan zijn wapens moest komen
    Biden In 2008: If Obama ‘Tries To Fool With My Beretta He’s Got A Problem’ [VIDEO]
    Photo of Kerry Picket
    http://dailycaller.com/2016/08/10/biden-in-2008-if-obama-tries-to-fool-with-my-beretta-hes-got-a-problem-video/

    Valse MSM. De nuance is zoek.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Van de week was Julian Assange in Nieuwsuur:

    https://www.youtube.com/watch?v=Kp7FkLBRpKg

    Om haar bronnen te beschermen hanteert Wikileaks een stricte policy waarbij onder geen beding de namen van tipgevers worden genoemd. Afgelopen dinsdag liet Assange zich, naar het mij leek, verleiden de identiteit van een bron bekend te maken. Het ging om Seth Rich die voor DNC werkte en inmiddels is vermoord.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Na Trump roept het DNC nu op Julian Assange te vermoorden. Terwijl Hillary in 2008 riep om de 'assasination' van Obama.

      Verwijderen
    2. http://www.zerohedge.com/news/2016-08-10/democratic-strategist-calls-assassination-julian-assange

      http://www.govtslaves.info/establishment-calling-for-the-assassination-of-julian-assange/

      Remember When Hillary Clinton Talked About 'Assassination' of Obama?

      http://www.liveleak.com/view?i=0ca_1470816087

      Verwijderen
    3. Oké, dus ik had de bronnen niet hoeven geven.

      Verwijderen
    4. Was niet de strekking van mij laatste opmerking.

      Verwijderen
  36. Frank Zappa schijnt in 1986 eens de volgende uitspraak te hebben gedaan:

    “Politics is just the entertainment branch of the military-industrial complex.”

    Amerikanen staan nu heel zichtbare voor de opgave niet om de beste, maar om de minst slechte kandidaat tot president te kiezen. Kun je dat nog entertainment noemen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alleen Amerikanen of hebben wij Nederlanders in 2017 ook een keus tussen verschillende jokers?

      Verwijderen
  37. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toen ik 30 jaar geleden de deur naar mijn tuin open deed rook ik de geur van het.....dennenbos.....

      nu ruik ik.....gas!

      Verwijderen
    2. Matt en ook Joop:

      Wees svp voorzichtig wat betreft desinfo! Don´t poison the well.

      Ik weet dat er best argumenten zijn tegen monsanto (eigenaar van blackwater) en ik sta ook niet afwijzend over theorieën over chemtrails (indien dat met solide bewijzen onderbouwd zou worden). Maar dan moeten we er ook nog antivax bijnemen? Straks halen jullie Haarp er nog bij: dan is het hele aluminiumpakket zowat compleet en kunnen we op zoek gaan naar bigfoot.

      Zo maakt de site Klagemauer zichzelf ook unlinkable met hun reaktionare sociale theorieën en fantasterij. Jammer, want ze hebben ook goede reportages.

      Ikzelf heb ook mijn zeer linkse, maar ook libertijnse opvattingen, doe een beetje aan vodou en fiets vaak door rood (wachten voor stoplichten verknalt 1 1/2 jaar van je leven!!!)*. Toch etaleer ik deze dingen vrijwel nooit op dit blog. Het zou kwaadwillenden maar ammo geven.

      * toch houd ik niet mijn adem in: ben ik dan soms immuun voor chemtrails? En joop, kom eens lanks, dan laat ik je nog een heel andere gaslucht ruiken, dat wil je niet meemaken (grapje)!

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    4. @Rootman,

      "Wees svp voorzichtig wat betreft desinfo!"

      Desinfo bestaat voor jou uit het behandelen van het onderwerp chemtrails in het Amerikaans Congres via een House Resolution. Zit jij zo hoog in de hiërarchie dat jij kan bepalen dat het desinfo is?

      "Ik weet dat er best argumenten zijn tegen monsanto (eigenaar van blackwater) en ik sta ook niet afwijzend over theorieën over chemtrails (indien dat met solide bewijzen onderbouwd zou worden). Maar dan moeten we er ook nog antivax bijnemen? Straks halen jullie Haarp er nog bij: dan is het hele aluminiumpakket zowat compleet en kunnen we op zoek gaan naar bigfoot."

      Nou, dat is mooi dat jij weet dat er best wel argumenten tegen Monsanto (met privéleger, waarom zou dat nu zijn?) zijn aan te voeren en je staat ook niet afwijzend over theorieën over chemtrails? Wanneer is iets een theorie voor jou en wanneer is het praktijk? Eerst bestonden chemtrails voor jou niet, want dat waren contrails volgens jou, en nu sta jij er niet afwijzend tegenover, mits het solide onderbouwd is?

      Wat zou Bill Gates bedoelen met de uitspraak dat er 10 á 15% populatiereductie in Afrika, India etc. kan worden bewerkstelligd via het vaccinatieprogramma van de Bill en Linda Gates Foundation? Heeft Rootman ooit weleens gehoord van Henri Kissingers (niet bepaald bekend staand als mensenvriend) NSSM200 studie? Een studie over hoe de populatiegroei in Derde Wereld landen een gevaar zouden vormen voor de nationale veiligheid van de VS. Stel je voor dat Afrika, met hun bodemschatten, zich zou ontwikkelen als concurrent van de VS?

      "Zo maakt de site Klagemauer zichzelf ook unlinkable met hun reaktionare sociale theorieën en fantasterij. Jammer, want ze hebben ook goede reportages."

      Ja, David Icke maakt zich ook belachelijk met zijn hagedissen theorie maar zet daartegenover ook ijzersterke andere argumenten waarvan velen zijn uitgekomen. Lees zijn boeken maar die hij tig jaar geleden geschreven heeft, valt niets aan te ontkennen.

      Verwijderen
    5. @ Joop: Dat ik open sta voor chemtrails INDIEN er solide onderbouwing zou zijn zou genoeg moeten zeggen.

      Het probleem zijn de vage grenzen tussen hypothesen en bewezen feiten (in de wetenschap theoriëen genoemd).

      Geloof in een hypothese kan en mag nooit meer dan een mening zijn en kan slechts als vraag, nooit als argument gebruikt worden, precies zoals je correct doet in je alinea over Gates. Als Icke dat ook zou doen en op zou houden met speculaties zouden zijn punten ook veel sterker zijn.

      Tja die populatiegroei. Van mij mogen we in 2100 ook onder de 2 miljard uitkomen, maar zijn we dan hopelijk wel verlost van de 1 % reptielen (figuurlijk gebruikt is het een prachtige vergelijking!)

      Verwijderen
    6. @Rootman,

      Inderdaad, dat chemtrails in het Amerikaans Congres via een House Resolution zijn behandelt zou jou genoeg moeten zeggen maar kennelijk doet het dat niet. Het maakt jou ook niet uit dat de NASA het toegegeven heeft, voor jou blijft het desinfo.

      "Tja die populatiegroei. Van mij mogen we in 2100 ook onder de 2 miljard uitkomen"

      Waarom, omdat het een gevaar vormt voor de Amerikaanse veiligheid?

      Verwijderen
    7. @ Rootman/Joop

      Weet helemaal niets van chemtrails. Zilch. Stuitte gisteren bij toeval op deze organisatie:

      http://www.geoengineeringwatch.org/

      Iemand hier bekend mee? Of hiervan op de hoogte:

      "For over a year GeoengineeringWatch.org and a group of very dedicated attorneys has diligently and consistently worked on formulating a plan of legal action to effectively expose and halt the ongoing global climate engineering assault against our planet. Our team, the Legal Alliance To Stop Geoengineering, is comprised of attorneys and experts that are completely committed to the most critical cause of stopping global geoengineering. The increase in public awareness that will result from this legal effort is crucial."

      http://www.geoengineeringwatch.org/category/legal-action/

      Verwijderen
    8. Populatieafname zou de wereld een stuk leefbaarder maken, fuck de Amerikanen! In een groot deel van Amerika is de populatiedichtheid een stuk minder, en daarom hebben zelfs armere wijken in die gebieden meestal een aardig stukje tuin en een vrij ruim huisje. Ik spreek uit ervaring toen ik als arme sloeber in Kissimmee, Florida woonde, Wel 50 uur zwoegen voor $ 5.50/ uur om de eindjes aan elkaar te knopen. Het is beter voor de mensen als ze niet zo op elkaars lip zitten. Het is onvoorstelbaar hoeveel groenten en bloemen je op zo´n stukje kunt verbouwen, dat zou op de basisschool onderwezen moeten worden, zoals in het Suriname van Bouterse (dat werd tenminste net opgestart toen ik er 8 jaar geleden was).

      Ik wil een aarde waar ruim plaats is voor de natuur, en waar elk volk met gemak zelfvoorzienend kan zijn.

      Geo-engineering: Op kleine schaal mogen er van mij best proefjes gedaan worden, maar het hele idee is heilloos. De ergste misser tot nu toe is de biobrandstof, waar waardevolle landbouwgrond en natuur is onttrokken voor pulp, suikerriet en monsanto koolzaad om het met subsidie en vaak grotere energiekosten dan het rendement
      voor biodiesel en ethanol te gebruiken. Het heeft tot honger en hoge voedselprijzen geleid.

      Ik neem aan dat advokaten hier ook een rol in kunnen spelen maar die invalshoek is totaal niet mijn ding. Repect echter.

      De mens is allang bezig met geoengineering, het beste boek, hoewel wat gedateerd, vind ik nog steeds dat van Ruddiman:

      http://www.humansandnature.org/william-ruddiman-and-the-ruddiman-hypothesis

      Zijn boek is veel beter leesbaar en beter dan dit artikel!

      Er zijn al 100+ jaar oorlogen in het midden oosten, niet om de islam, maar om de olie. Zelfvoorziening waar het kan is prima, ik heb net ook een 30 W zonnepaneeltje besteld, en wie weet bouw ik die windmolen nog eens... Je kunt er echter geen fabrieken op laten draaien of trucks op laten rijden. Een peerd gaat wel erg langzaam.

      Van tijd tot tijd blijf ik toch de oplossing herhalen, en het is tevens mogelijk de reden voor de selectieve agressie jegens de Russen: Daar zit de energie voor de komende 500 jaar! Om het te leren winnen: daar zijn we nog lang niet! Let op het taartdiagram uit het artikel!:

      https://daryanenergyblog.wordpress.com/2013/03/23/bottom-feeders/

      Het methaan MOET gewonnen worden, de Russen zijn met hun voorliefde voor zware projecten ideale kandidaten. Daarnaast is al dat gasijs van hen!

      Hopelijk is ook de opvolger van Putin van een gelijke kwaliteit, want waar Putin de dieven weghoudt moet zijn opvolger de exploitatie ter hand nemen

      Verwijderen
    9. @ Rootman,

      OK, maar de bedoeling van mijn vraag was om een antwoord te krijgen op de vraag in hoeverre geoengineringwatch een betrouwbare organisatie is. Zijn 't alarmisten of daadwerkelijk iets op het spoor? Weet je daar iets van?

      Verwijderen
    10. De simpele onderbouwing is dat contrails na een luttele tijd verdwijnen. Contrails zijn een verzameling ijskristalletjes waterdamp.

      Dus......Ze sproeien spullen in de lucht en wellicht zitten er zitten (nano) deeltjes van die spullen toegevoegd in de kerosine.

      Verwijderen
    11. @Dawg,

      "Iemand hier bekend mee? Of hiervan op de hoogte:"

      Ja, ik en heb in een van mijn eerdere reacties, toen deze discussie losbarstte, al aangegeven dat chemtrails ook invloed hebben op het weer en klimaat. Dus, in zekere zin is de mens schuldig aan het opwarmen van de aarde maar dat is dan niet de mens Dawg en Joop maar de mens wetenschapper.

      Verwijderen
    12. @oligarch,

      "Dus......Ze sproeien spullen in de lucht en wellicht zitten er zitten (nano) deeltjes van die spullen toegevoegd in de kerosine."

      Het zijn aparte tanks die in het vliegtuig zijn ingebouwd en onderstaande stoffen/zware metalen kunnen bevatten:

      Aluminum Oxide Particles
      Arsenic
      Bacilli and Molds
      Barium Salts
      Barium Titanates
      Cadmium
      Calcium
      Chromium
      Desiccated Human Red Blood Cells
      Ethylene Dibromide
      Enterobacter Cloacal
      Enterobacteriaceae
      Human white Blood Cells-A (restrictor enzyme used in research labs to snip and combine DNA)
      Lead
      Mercury
      Methyl Aluminum
      Mold Spores
      Mycoplasma
      Nano-Aluminum-Coated Fiberglass
      Nitrogen Trifluoride
      Known as CHAFF)
      Nickel
      Polymer Fibers
      Pseudomonas Aeruginosa
      Pseudomonas Florescens
      Radioactive Cesium
      Radio Active Thorium
      Selenium
      Serratia Marcscens
      Sharp Titanium Shards
      Silver
      Streptomyces
      Stronthium
      Sub-Micron Particles(Containing Live Biological Matter)
      Unidentified Bacteria
      Uranium
      Yellow Fungal Mycotoxins

      Verwijderen
    13. De link.

      http://www.geoengineeringwatch.org/chemtrail-syndrome-a-global-pandemic-of-epic-proportions-2/

      Verwijderen
    14. Geoengineering Whistleblower ~ Ex Military ~ Kristen Meghan

      https://www.youtube.com/watch?v=BRdDGpref70

      Verwijderen
    15. @Rootman,

      "Geo-engineering: Op kleine schaal mogen er van mij best proefjes gedaan worden, maar het hele idee is heilloos."

      Tonnen worden er geloosd, tonnen!

      Verwijderen
    16. Bewijs?? 0,0....chemtrails bestaan niet, contrails wel. En dat er chemicaliën in de lucht zitten klopt, de industrie loost nogal wat. Daarnaast komen er van nature andere stoffen in voor die eigenlijk niet goed voor ons zijn. Kijk eens naar Discovery of National Geographic of ga terug naar school, daar gaan je ogen pas echt open!! Maar jij houd ze liever gesloten en laat je eigen demonische fantasieën de vrije loop en ziet ze in je eigen kleine wereld aan voor "feiten" die het slechte voor hebben met de wereld...tuurlijk Joop....dan had jij allang 3 meter onder het gras gelegen....

      Verwijderen
    17. Weerleg het maar, Knelissen!

      https://www.congress.gov/bill/107th-congress/house-bill/2977/text

      Weerleg het maar, Knelissen!

      Aluminum Oxide Particles
      Arsenic
      Bacilli and Molds
      Barium Salts
      Barium Titanates
      Cadmium
      Calcium
      Chromium
      Desiccated Human Red Blood Cells
      Ethylene Dibromide
      Enterobacter Cloacal
      Enterobacteriaceae
      Human white Blood Cells-A (restrictor enzyme used in research labs to snip and combine DNA)
      Lead
      Mercury
      Methyl Aluminum
      Mold Spores
      Mycoplasma
      Nano-Aluminum-Coated Fiberglass
      Nitrogen Trifluoride
      Known as CHAFF)
      Nickel
      Polymer Fibers
      Pseudomonas Aeruginosa
      Pseudomonas Florescens
      Radioactive Cesium
      Radio Active Thorium
      Selenium
      Serratia Marcscens
      Sharp Titanium Shards
      Silver
      Streptomyces
      Stronthium
      Sub-Micron Particles(Containing Live Biological Matter)
      Unidentified Bacteria
      Uranium
      Yellow Fungal Mycotoxins

      Weerleg het maar, Knelissen!

      Geoengineering Whistleblower ~ Ex Military ~ Kristen Meghan

      https://www.youtube.com/watch?v=BRdDGpref70

      Verwijderen
    18. De eerste is alleen een melding, er wordt niks bewezen of wat dan ook. Heb ik je al vaker uitgelegd. Dat jij dat niet geloofd had ik ook niet anders verwacht, jij bent gewoon stronteigenwijs. Je eigen chemtrail dus....
      De tweede is horen van, geen officiële site enz....op tig aluhoedjessites vind je andere chemicaliën en andere theorieën etc, en geen 1 kan ondersteunend bewijs leveren. Alleen dat ze heb horen van....dus geen keihard bewijs, hoogstens 1 zeer klein deeltje van de puzzel. En ik geloof pas als de puzzel af is of komt na minstens 3/4 van de puzzel, niet na 1 stukje...maar jij bent heel snel tevreden, zoveel is duidelijk!!

      Verwijderen
  39. Hier een uitstekend artikel over het samenvloeien van politiek en militarisme in de VS. Voor ons lijkt dit niet zo schokkend, maar hier worden voor het eerst officiële grenzen overschreden, waardoor de VS regering de facto een junta wordt:

    https://quemadoinstitute.org/2016/08/08/hillary-exemplar-of-neo-fascism-trump-an-anathema-to-pentagon-cia-finian-cunningham/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het Benghazi argument is een republikeins talking point, inderdaad vrij zwak. Het ´actie ondernemen´ had echter al plaatsgehad, en Benghazi had te maken met haar steun aan IS. Dat is wel hoogverraad.

      [Hiermee degradeerd Trump VS tot een vriendelijke buur en verliest zijn wereldmacht positie]

      Ook Trump is slachtoffer van het Amerikaans exceptionalisme, maar denkt in elk geval dat het door een maakindustrie en een positieve mentaliteit zoals in de gouden periode 1950- 1980 (afgezien van de koude oorlog) gedragen moet worden. Of hij dat kan waarmaken is uiteraard nog maar de vraag).

      Elk ´empire´ bereikt een punt dat het meer kost om het te verdedigen en in stand te houden dan dat het hebben van vazallen en koloniën oplevert. Dan valt het vanzelf uit elkaar of doet het gedwongen vrijwillig een flinke stap terug. Dat punt is bij de VS reeds lang bereikt, en Clinton kan dit daarom slechts versnellen. Trump beseft in elk geval dat een stapje terug een noodzaak is, al denk ik niet dat hij het overziet.

      Verwijderen
  40. Geen NU.nl meer! Eind deze maand dulden ook zij geen tegenspraak meer:

    http://www.joop.nl/nieuws/nu-nl-stopt-publiceren-reacties-artikelen

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Dadelijk opent NOS journaal met Krim conflict.

    Wij hebben hier de veiligheidsgordel al aangespannen en de airbag op 10.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ja hoor, zoals we hier al hebben gezegd. De propaganda voor de jihadisten zal doorgaan totdat Aleppo is bevrijd door het regeringsleger.

    VN doet onderzoek naar gifgasaanval Aleppo
    http://nos.nl/artikel/2124800-vn-doet-onderzoek-naar-gifgasaanval-aleppo.html

    Een verlies van Aleppo aan Assad is de doodsteek voor de jihadisten in Syrië.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Theresa May spreekt met Poetin. Turkije wil gezamenlijk met Rusland ISIS in Syrie bestrijden. Trump noemt Obama en Hillary Clinton bij herhaling de makers van ISIS (conspiracy fact, zie: http://www.judicialwatch.org/wp-content/uploads/2015/05/Pg.-291-Pgs.-287-293-JW-v-DOD-and-State-14-812-DOD-Release-2015-04-10-final-version11.pdf)

    De coup in Turkije tegen Erdogan is mislukt. Brexit is een feit. De uitslag van het referendum tegen het associatieverdrag van de EU met Oekraine is... weggemoffeld. Landen als België, Portugal, Japan, de VS zijn jaarlijks meer geld kwijt aan staatsschuld dan wat ze produceren aan BNP.

    De VS is in verval.
    De EU is in verval.
    Hillary Clinton is in verval.

    In Brazilië zijn er massale demonstraties tegen de afzettingsprocedure van Dilma Rousseff. Interim-president Temer opent de Olympische Spelen niet. Temer is bang voor boegeroep van toeschouwers tegenover 1 miljard televisiekijkers. Clinton's partij is partijdig. Russofobie. Islamofobie. Xenofobie. Haat. Klimaatverandering is een feit (steek je hand uit het raam voor bewijs). Washington's vazalstaat Oekraine maakt zich op om de oorlog in de Donbass regio en Krim op te voeren.

    Anne Sachtleven aangestuurd door rasopportunist Tom Vennink (wat een braakblaadje wordt die Volkskrant toch: http://www.volkskrant.nl/buitenland/oekraine-maakt-militairen-bij-krim-gevechtsklaar~a4355926/).

    TrumpTrumpTrumpTrumpTrump.
    Jill Stein genegeerd.
    Blanke Amerikanen van middelbare leeftijd die zich in toenemende mate verhangen, of zichzelf om zeep helpen met drank en drugs (zie: http://m.pnas.org/content/112/49/15078/F2.expansion.html).

    Gifgas te Damascus
    Gifgas te Aleppo?
    Insinueren

    Maar laten we vooral hier niet al te diep over nadenken, en dat nadenken overlaten aan onze vrienden van de media, voortdurend werkend aan de catechisatie die de club van 0.0001% nog rijker moet maken ten koste van de rest.

    En wat maakt het verder ook uit dat de wereld toenemend aan honger, oorlogen, werkloosheid, corruptie, list en bedrog, en aan een machtsstrijd leidt die over de rug gaat van de burger, als er zo iets moois en prachtigs bestaat als de...

    Olympische Spelen!

    Observatie: drama's in de wereld
    Uitkomst: drama's in de judohal

    Tot zover het hoofdnieuws van vandaag bij de NOS rond 8 uur op internet: http://nos.nl/rio2016/artikel/2124777-drama-in-judohal-grol-en-verkerk-vroeg-uitgeschakeld.html

    Ps. voor de slechte verstaander:

    Drama=handeling (http://www.cultureelwoordenboek.nl/index.php?lem=7711)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Valt het iemand ook op dat Brazilië enel en alleen negatief in het beeld mag komen:

    Criminaliteit (Tja, zal heus wel maar zo erg?)
    Berovingen (idem)
    Vuil zeilwater met ledematen en toiletpotten (Ja, hoor...)

    En natuurlijk, NOS, de aan de leiband van de VS en NATO-lopende schoothond, ook nu weer item over berovingen van Nederlanders in Rio.

    Nooit een item over het bruisende nachtleven, succesvolle jonge Braziliaanse ondernemers, het prettige gezinsleven van well to do middenklasse, nee hoor, ook Volkskrant jl. zaterdag weer met een zurig commentaar dat het destijds eigenlijk Chicago had moeten worden... pfff... weer de VS, volgens de Volkskrant dus, omdat het water in Rio niet schoon genoeg zou zijn... (zeiler Dorian vond het water prima...)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kijkt dus echt geen tv, ALLEEN JE EIGEN FANTASIE REGEERT HIER!! Op tv, de MSM dus, zie je overal lovende verhalen over hoe goed het toernooi georganiseerd is, hoe goed de faciliteiten in het Olympisch dorp zijn, op een enkele wanklank na. Ja dat water is vuil, en dat windsurfen gebeurt op open zee Blik, maar zoals gewoonlijk laat je weer je onkunde zien. En ja je mag ook de mindere kanten van Rio laten zien. Die zijn er nou eenmaal en zijn ook in de opening van de OS getoond; de favela's met hun criminaliteit, de berovingen van OS bezoekers enz...maar natuurlijk wil BON alleen happy news. Hypocrisie is je niet vreemd, van Oekraïne wil je alleen bad news en van Rusland weer happy news enz....wat wil je nou?? Desinformatie, dat is wat je wil!!! Je hebt lak aan feiten, je wil iedereen zoveel mogelijk zand in de ogen strooien, want feiten en dergelijke wis je hier. Wat een afgang weer van je Blik.

      Verwijderen
  45. Op joop.nl schrijft Aldershof -een bekende Putin badher - nu zulke enorme leugens dat het ongelooflijk is.

    Zelf kan ik niet reageten, maar dit moet werlelijk weersproken worden.
    Wie kan dit dorn?
    Joop, jij verdoet jouw tijd hier met dde hopeloze gevallen die Nlik hier zou moeten blokken.
    Kan jeniet wat feiten op Joop zetten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha Joop en feiten....Jan ik moet je helaas teleurstellen. Joop brengt nooit feiten, daarom wordt hij ook altijd zo kwaad. Niemand trapt in zijn leugens, daarom gaat hij schelden. Ik vrees dat je iemand anders moet roepen. En je hebt nogal wat taalfoutjes. Zeker een kapot toetsenbord??

      Verwijderen