vrijdag 5 augustus 2016

Clinton Cash

Van Alain kregen we de tip om Clinton Cash te bekijken; Onderstaand is deze video te zien. Het geeft een beeld van de Clintons en hun foundation.

De Clintons krijgen met name daar lucratieve speech-gelegenheden waar ze met hun invloed net die (corrupte) leiders een dienst bewezen hebben. Het pikante van dit alles is dat Nederland, er ook midden in zit, onder andere via de postcode loterij die ook grif aan de Clintons doneert en de staatsmedia en staats-politici die op alle mogerlijke manieren opponent Trump proberen zwart te maken.

Over het ene na het andere schandaal rond Mevrouw Clinton zwijgen de staatsmedia, om vervolgens "experts" in te huren die wel Trump, zonder een overdaad aan onderbouwing, voor gek verklaren."Donald Trump gaat mogelijk opgeven" :-)

Van Oligarch kregen we onderstaande video toegespeeld, die ook fijntjes de zere vinger legt op enige inconsistenties in de media weergave van het duel Trump-Clinton. Met name ook het Khan verhaal is interessant. Arme zwarte Moslim Amerikaan raakt zijn kind kwijt die een zinloze door Clinton gepushte oorlog vocht, en Trump wordt geportretteerd als de boeman. "We live indeed in interesting times!". En nee, Trump gaat niet (vrijwillig) stoppen. Maar de media doen alles om mist te verspreiden.

In dat licht was het ook mooi hoe de Nederlandse NPO, op zowel de Hollandse staatsradio als staatstv paar dagen geleden druk was met één (volstrekt onbekende) Republikein die dan besloten had niet op Trump te gaan stemmen. Nieuwsbulletin na nieuwsbulletin moest dat de Hollandse ether in. Marcel Gelauff en zijn NPO-buddies zijn er maar druk mee.Is Hillary Clinton wel in de conditie om President te worden?

9 opmerkingen:

 1. BREAKING NEWS!! Trump to Drop Out of the Presidential Race
  https://www.youtube.com/watch?v=EmguTC5nF48

  De MSM en de politieke elite doet alles om de politieke aspiraties van Trump te vernietigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "In de Nederlandse media wordt niet eens meer de schijn op gehouden van objectieve berichtgeving over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Een actueel nieuwsoverzicht maakt duidelijk dat het alleen maar strontwerpen is. Het wordt met de dag gekker en gekker. Geen feiten, slechts suggesties, met als doel Trump als een totale gek en loser neer te zetten."

  Verder lezen:

  http://joostniemoller.nl/2016/08/strontwerpen-trump-nl-media-overdrive-overzicht/#comments

  Clinton is in ieder geval overduidelijk kandidaat die geplugd wordt door de status quo van de MSM.

  Overigens heeft het Ministerie van Economische Zaken vorig jaar ook nog 4,4 miljoen euro van de Nederlandse belastingbetaler doorgeschoven naar de Clinton Foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En bij die laatste regel hoort een link. Bijvoorbeeld deze:

   http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2033268-nederland-geeft-miljoenen-aan-clinton-foundation.html

   Verwijderen
  2. Kun, je 3 redenen bedenken die deze gift zouden kunnen rechtvaardigen? Nou goed, 2 dan... ok, eentje dan!

   Verwijderen
  3. @ Blik

   Ja, die vraag rijst natuurlijk wanneer je zo iets leest. Kwam toevallig dit tegen:

   https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2013/07/12/dijksma-en-clinton-werken-samen-aan-meer-voedselzekerheid

   Misschien een voet tussen de deur krijgen/houden op het Afrikaanse continent t.b.v. de Nederlandse agro-industrie?

   Verwijderen
 3. Op 'Kleintje Muurkrant' loopt commentaar op de onlangs door Een Vandaag begonnen serie over complottheorieën. Samengesteld met,uiteraard,wetenschappelijke precisie door de heren Jelle van Buuren en Jan-Willem van Prooijen.

  Van de laatstgenoemde wordt door de Muurkrant onder 'Het Complot (1) van 13 augustus jl. het volgende citaat opgetekend uit het AD van 19 november vorig jaar:

  "Verspreiding [van een complottheorie, red.] hangt wel samen met lager zelfvertrouwen en een lage status. Maar sommige theorieën worden door een groot deel van de bevolking aangehangen. Complotdenkers zijn geen gekken. Daarvoor zijn het er teveel... Het kan het vertrouwen in de democratie ondermijnen en het kan ook tot geweld leiden. We weten dat complotdenken samenhangt met radicalisering. Complotdenkers zijn vaak of extreem links of extreem rechts. En wat je denkt stuurt nou eenmaal je gedrag... Hitler heeft de Holocaust voor een belangrijk deel verkocht aan de hand van het complot dat de Joden verantwoordelijk waren voor het verlies in de Eerste Wereldoorlog”.

  't Is maar dat je het weet 'complotdenker': mocht je toevallig tot de conclusie zijn gekomen dat de officiele lezingen rond 9/11, MH17, de oorlogen in het MO etc. etc. niet deugen, dan maak je jezelf ook en alsnog met terugwerkende kracht schuldig aan de holocaust.

  Aldus één van de onbevooroordeelde deskundigen die door de Staatsomroep naar voren wordt geschoven.

  Nog een keer:

  "Complotdenkers zijn vaak of extreem links of extreem rechts. En wat je denkt stuurt nou eenmaal je gedrag... Hitler heeft de Holocaust voor een belangrijk deel verkocht aan de hand van het complot dat de Joden verantwoordelijk waren voor het verlies in de Eerste Wereldoorlog”.

  Goebbels had het Jan-Willem van Prooijen dit proza niet kunnen verbeteren, maar Jan Willem zal ongetwijfeld vinden dat jij de fascist ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan-Willem van Prooijen, het erge is dat hij deze tekst waarschijnlijk nog zelf gelooft ook, en daarmee dus niet onder doet aan andere complotdenkers die ook van alles en nog wat geloven. Dus ja, wie de schoen past trekke hem aan...

   Overigens heb ik niet veel op met complottheorieën, uitgezonderd dat ik vind dat als officiële verhalen over een bepaalde gebeurtenis feitelijk onjuist blijken te zijn, het aan de officiële instanties is gelegen om alsnog tot een feitelijke verklaring te komen. Doen ze dat niet, dan ondermijnen niet de complotdenkers de democratie, zoals Van Prooijen stelt, maar degenen die een rechtsstaat horen te verdedigen, maar dit nalaten zoals je bv kunt zeggen over academici als Van Prooijen die zich als criminoloog door de staat laat betalen.

   Overigens, en misschien hoort dit onder die andere draad van vandaag over 9-11, heeft James Corbett een briljant filmpje over 9-11 gemaakt, en waarom het een conspiracy theory is.

   Reden?

   Because Ignorance is Strength

   Zie hier: https://m.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

   Verwijderen
 4. Overigens even een schaamteloze plug voor Kleintje Muurkrant:

  Ze zitten er bovenop met korte berichtjes die ideaal als je weinig tijd toch op de hoogte wil blijven van "de issues".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Terecht dat je Kleintje Muurkrant plugt. Top-site.

  BeantwoordenVerwijderen