donderdag 19 november 2015

Obama noemt vertrek Assad voorwaarde voor overwinning op ISIS

De terroristen van ISIS kunnen niet vernietigd worden, zolang Bashar Assad in Syrië nog aan de macht is. Met deze verklaring is de President van de VS, Barak Obama naar buiten gekomen; zijn woorden zijn door Reuters weergegeven. BRON.



Obama zei dat de terreur in Syrië niet verslagen zal worden, zolang de politieke situatie in het land niet gereorganiseerd wordt. Zo'n politieke reorganisatie is niet mogelijk zolang Assad het land nog leidt.

18 November heeft de Syrische President in een interview met de Italiaanse media meedegedeeld dat hij bereid is de mogelijkheid te bekijken om in twee jaar af te treden, na de overwinning op het terrorisme. "Het is onmogelijk resultaten op politiek vlak te boeken zolang de terroristen een aanmerkelijk deel van Syrië controleren." BRON.



De oorlog in Syrië begon in 2011. Het aantal doden bedraagt 230.000 mensen; het aantal vluchtelingen 4 miljoen. BRON.

Commentaar Blik

Er is sprake van een klassieke pad-stelling; de partijen (Rusland en Assad enerzijds, Amerika anderzijds en Frankrijk daar nog ergens tussenin) staan, ondanks dat het de afgelopen dagen leek alsof ze dichterbij elkaar zijn gekomen, nog lijnrecht tegenover elkaar. Naar het waarom, waarom de Amerikanen zo gebrand zijn op het vertrek van Assad, kan men enkel gissen. Zeker na de debacles van hun regime-changes in Irak en Libië, is hun getergdheid om Assad omver te werpen, moeilijk te plaatsen. Je kunt je dan ook afvragen of Obama's meededeling van vandaag een goedbedoelde waarschuwing is, of een regelrecht en ordinair dreigement. Verontrustend is het in ieder geval wel. In de Nederlandse media tot nu toe geen enkele meededeling, laat staan debat, over deze ontwikkelingen.

Blik op NPO radio 1

Blik heeft vandaag donderdag 19 November commentaar geleverd op NPO-radio1 bij Stand.nl. Het ging om de stelling "Veiligheid is belangrijker dan een paar tientjes lastenverlichting". Blik was het oneens met de stelling en wees op de volgende zaken: 1. Het is een populistische voorstelling van zaken. "Een paar tientjes" zijn uiteindelijk nog meer miljarden. 2. Waar hebben onze militaire optredens tot nu toe toe geleid, wijzend op Servie, Irak en Libie. 3. Is Oostenrijk, dat geen NAVO-lid is minder veilig dan Nederland? 4. En last but not least, wat zijn de resultaten van onze huidige bombardementen in Irak? Op die vraag kon niemand een tevredenstellend antwoord geven. Matthijs van de Burgwal, voorzitter @JOVD, deed wel een poging antwoord te geven, maar het waren meer ehh's en ahh's, dan enig logisch antwoord. Beluister het commentaar van Blik en de -best wel interessante reacties daarop vanuit de studio- HIER vanaf circa minuut 29:15.

De studio pakt Blik's commentaar op. "Wat zijn de resultaten van de Nederlandse bombardementen op Irak? Weet iemand dat?". De presentatrice spreekt over een rapport van een maand of paar maanden geleden. Wat blijkt? Niemand weet iets. Ze vinden het blijkbaar wel een goede vraag. De JOVD'er van de Burgwal doet nog een poging net te doen alsogf hij het wel weet. Maar erg overtuigend, met een record-hoeveelheid ehh's en ahh's, is die poging niet. Luister het tafereel HIER na. Daarna op radio 1 niets meer over gehoord. De omerta wordt, na deze korte oprisping, weer hersteld aangaande de Jeanine Hennis bombardementen. Als over jaren de resultaten mogelijk wel naar buiten komen, kan Blik niet verweten worden dat hij het niet geprobeerd heeft ze op de agenda te krijgen.

82 opmerkingen:

  1. Obama kan zo veel willen. Assad blijft gewoon de komende jaren zitten. Wat denkt die Tiran wel. Het lot van Assad ligt in handen van het Syrische volk en bij niemand anders.

    De russen hebben hun inspanningen tegen IS meer dan verdubbeld.
    http://southfront.org/international-military-review-syria-iraq-battlespace-nov-19-2015/

    Gelukkig zijn er nog verstandige mensen in de wereld die Assad willen laten zitten.
    http://time.com/4117843/ceasefire-syria-uk/?xid=tcoshare

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig zijn er in amerika ook nog Senatoren die hun verstand gebruiken zoals senator Richard Black die een brief aan Assad schreef
      https://www.facebook.com/syria24english/posts/938859799483136:0

      Verwijderen
    2. "Het lot van Assad ligt in handen van het Syrische volk en bij niemand anders."

      Goh en nu blijkt dat de meeste van het Syrische volk tegen Assad vecht

      Hoe denkt u hoe die denken over het lot van Assad?

      Verwijderen
    3. "Goh en nu blijkt dat de meeste van het Syrische volk tegen Assad vecht"

      Goh waar haalt u die kennis/feiten vandaan ?

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    5. oli

      Gemist dat Assad demonstraties gewapend onderdrukte en Syrisch volk daa gewapend tegen in opstand kwamen?

      Verwijderen
  2. Syrian Passport in Paris May Be Planted, German Minister Says
    http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-11-17/syrian-passport-in-paris-may-be-planted-german-minister-says

    BeantwoordenVerwijderen
  3. stelling "Veiligheid is belangrijker dan een paar tientjes lastenverlichting"

    We hadden toevallig 3 mensen die het niet eens waren met de stelling, maar toch is 70% van de bevolking voor de stelling. LOL LOL wat een propaganda zender voor het militaire industriële complex.

    Die JOVD'er met zijn aardappel in zijn keel.
    vraag "Wat hebben de bombardementen in Irak opgeleverd"
    Matthijs van de Burgwal: ja ehhh, nee ehhh, eigenlijk ehhh moet ik zeggen ehhhh ik ben er van overtuigd dat de nederlands bombardementen prima werk leveren ehhhhh we weten dat de wapen depots van IS in Syrië zijn ehhhhh We moeten naar Syrië toe ehhhhhh.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Exact Oli; heb je ooit iemand zo horen stamelen op de radio? :-)

      Blijkbaar zitten we volgens de VVD fout in Irak, want de wapendepots liggen in Syrie.... wat doen we dan in Irak? :-) Laten we het Burgwal nog een keer vragen.... Of zou zijn politieke carriere vandaag geeindigd zijn?

      Verwijderen
    2. Blik, Bedankt weer voor een mooi stukje journalistiek .

      Nee, door te blerren dat Nederland moet meedoen in Syrië plus dat er meer geld moet naar defensie geeft hij zijn carrière een boost binnen het establishment van de VVD.

      Verwijderen
  4. In het Rothschild casino heeft het witte metaal voor de derde keer binnen een jaar de 14 dollar steun getest. Dollar heeft weerstand 99.82 niet blijvend kunnen uitnemen, nu naar beneden

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En de oorlogsindustrie banjert gewoon door, want daar gaat het natuurlijk allemaal om:

    USA liefern 19.000 Bomben an Saudi-Arabien

    Die islamistische Theokratie Saudi-Arabien erhält von den USA schwere Munition im Gegenwert von Milliarden. Ob die Konjunktur-Spritze für die US-Rüstungsindustrie ihre Folgen auch in Syrien zeigen wird, ist offen. Die Saudis kämpfen verdeckt gegen die Russen.

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/16/usa-liefern-19-000-bomben-an-saudi-arabien/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijk treur ik mee met de familie leden van de aanslagen in Parijs maar,

      I pray for Yemen

      De situatie daar is nijpend voor miljoenen mensen die dorst hebben en lijden aan ondervoeding. Geen verontwaardiging van de "internationale gemeenschap" over de terreur daden van KSA. Vooral de blokkade van de havens waardoor er tekort is aan van alles
      http://www.theguardian.com/world/2015/jun/05/saudi-led-naval-blockade-worsens-yemen-humanitarian-disaster
      130 mensen is erg, maar hier praat je over honderdduizenden of wellicht wel miljoenen mensen die zullen sterven als er geen oplossing komt voor het conflict.

      Verwijderen
    2. Exact, Jemen, waar de kinderen al jaren een hekel hadden aan onbewolkte dagen omdat dan de drones hun bommen kwamen droppen, en het nu gewoon open en blood gebeurt zonder restricties. Hoor je bijna niemand over.

      Verwijderen
  6. Will The Matrix Prevail? — Paul Craig Roberts

    Readers in France have informed me that 84% of the French people, according to a poll, are content to be spied upon as long as it keeps them safe. This means that only 16% of the French nation is not brain dead.

    Another reader informs me that a TV news station read a letter left behind by one of the alleged ISIL bombers, a letter written in perfect English. Really! I mean, Really! Those with their secret agendas know how stupid the Western peoples are, collectively a hopeless basket case.

    http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/18/will-the-matrix-prevail-paul-craig-roberts/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. WHAT THE FRENCH AREN’T TELLING YOU; AND WHAT SYRPER IS TELLING YOU
      http://syrianperspective.com/2015/11/what-the-french-arent-telling-you-and-what-syrper-is-telling-you.html#d9mkpLil66Jqi7Wh.99

      U.S., Turkey Joint Operation Designed “To Save ISIS”, Not Destroy It
      http://www.globalresearch.ca/u-s-turkey-joint-operation-designed-to-save-isis-not-destroy-it/5489887

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  8. LOL Weet je nog dat de pm van Australië Tony Abbott Poetin even aan de tand zou voelen over MH17. Hij werd geshirtfront door die ex boxer. Poetin was het zwarte schaap en moest geïsoleerd worden. Nu is Poetin de power broker en isoleert Australië. Australische PM/minister van buitenlands zaken zijn niet welkom bij de onderhandelingen over de toekomst van Syrië.
    http://www.ibtimes.com.au/russia-goes-against-australia-syria-peace-talks-exclusion-brings-light-moscow-gap-1484316

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hier zie je hoe Rusland die 500 ISIS tankauto's vernietigde. Mooi
    https://www.youtube.com/watch?v=WgYbiCGYy2c

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heeft die... ehhh...JOVD'er...ehhh... van de Burgwal er...ehhh... ook nog...ehhh... over nagedacht dat...ehhh,,,als hij...ehhh...Syrië...ehhh...wil ...ehhh...bombarderen ...ehhh... hij dan...ehhh... illegaal...ehhh... bezig is?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij het spelletje "zeg eens eh", ben ik ehh, bang, dat ehh, van de ehhh Burgwal de ehh minuut ehhh niet eehhh vol gaat ehhh maken. Ehhhhhhhh !!!

      Verwijderen
    2. Ehhhhhh Van de Burgwal ehhhhh houdt ehhh dat spelletje ehhhhh geen seconde ehhhhh volllleeeehhhh. :-)

      Verwijderen
  11. Maar het blijft toch vreemd, de Parijse aanslagplegers waren allemaal Europeanen met Europese paspoorten en dan ga je in Syrië bombarderen? Zou het niet eerlijker zijn om met het vliegdekschip Charles de Gaulle de Seine af te varen richting het Brusselse Molenbeek en daar gaan bombarderen?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een tweet van 11 november 2015.

    http://www.activistpost.com/wp-content/uploads/2015/11/paris-attack-foreknowledge-tweet-300x273.jpg
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    De Wikipediapagina van 13 november 2015 23;06

    “In a televised statement at approximately 23:58, French President François Hollande declared a state of emergency and closing of borders for the whole of France.[7]”

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een website die niet bestaat

      En verder
      Nu wordt joop hilarisch

      Stond er een politieman op de hoek, dan was de terrorist dood geschoten
      Ai, toch geen doden bij het cafe

      Maar volgens joop dacht de 'false flag' operatie
      Oei, we halen de 100+ niet, we moeten nu een mannetje naar stadion sturen
      Ai, die kwam niet binnen
      Dan sturen we maar een mannetje (3) naar het concert

      Toen kregen die terroristen een telefoontje
      "we hebben de 100+ nu bereikt, nu moet je jezelf opblazen"

      Want als het 200+ zou worden klopt de tweet van 11 nov niet meer

      Hilarisch die joop

      LOLLLL

      Verwijderen
    2. "Een website die niet bestaat"

      Op 21:35 nog wel, had je maar eerder moeten reageren.

      LOOOOOOOOL.

      "Stond er een politieman op de hoek, dan was de terrorist dood geschoten"

      ALS!

      "Ai, toch geen doden bij het cafe"

      Ai jammer, zijn wapen weigerde!

      "Toen kregen die terroristen een telefoontje"

      Klopt, toen werden hun bomgordels op afstand opgeblazen!

      LOOOOOL,

      Die LGK, de vrolijke noot op dit blog!

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    4. knip

      Wat begrijpt u niet aan mijn post dat de tweet onzin is?
      Vreemd dat niemand die tweet doorstuurde voor 13 nov

      Verwijderen
    5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    6. En wederom laat de maker van de yt zien weinig verstand te hebben

      Verderop over de 'sneeuw'

      ALs eens een foto geprobeert te maken van vuurwerk?
      Dan zie je hetzelfde

      Maaar weer typisch voor complottertjes
      Geen verstand van techniek en dan maar roepen dat het niet klopt en een flase flag operatie is

      Verwijderen
    7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    8. Kunt u niet uzelf aan 1 hand optrekken?

      Verwijderen
  13. Het Algemeen Dagblad had het vandaag nog over jullie ;

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4190279/2015/11/19/Complotdenkers-zijn-vaak-echte-sekteleidertjes.dhtml

    Zeer goeie analyse van jullie, en medegekken zoals jullie reageren meteen. Met overigens geen enkel goed argument, maar dat ben ik van jullie gewend. Dacht ik wil dit toch even met jullie delen....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. "Dacht ik wil dit toch even met jullie delen...."

      Was niet nodig geweest joh.

      Doei

      Verwijderen
    2. Ze zijn ten einde raad bij de MSM.

      Complot denkers is een heel verkeerd woord.
      Het zijn mensen die kritische denken en niet klakkeloos aannemen wat de overheid hen verteld. "complot denkers staan helemaal niet laag in de sociale status en zoeken helemaal geen aandacht.
      Het zijn ook geen extremisten en ze zijn ook niet gevaarlijk. HET IS HEEL ERG BESTE AD DAT U IMPLICEERT DAT KRITISCHE DENKERS OP ÉÉN LIJN ZET MET DE EXTREMISTEN DIE DE SLACHTING IN PARIJS HEBBEN UITGEVOERD.
      Micha Kat wordt en passant belachelijk gemaakt als de grootste nederlandse "complot denker"
      Breivik was ook een "complot denker" en hitler gebruikte het joodse complot om joden te kunnen vermoorden.
      De meeste complotten die in het artikel worden vermeld zijn ook daadwerkelijk complotten, zo niet allemaal.

      Een vreselijk artikel van de AD. Echt het niveau van de MSM. Het zijn geen gekkies, nee............ze zijn erger. Ze zijn gevaarljik!.


      ehh nee.....Ze denken kritisch na over wat de overheid hen verteld en wat de MSM schrijft. Dus AD ga je schamen. Verder doe maar je best om de "complot denkers" te demoniseren. In de tussentijd gaan toch weer wat mensen op internet kijken hoe de gebouwen van 9/11 naar beneden kwamen en die mensen die dat gedaan hebben gaan voor de rest van hun leven niet meer klakkeloos aannemen wat de overheid het verteld.

      Verwijderen
    3. Oftewel de meest domme reacties en de "compleetdenkers" verraden zichzelf al weer met de meest argumentloze reacties, zoals ze ook op hun blogs doen...wat een droeftoeters zijn het ook!!

      Verwijderen
    4. Oftewel, het Dombomannetje uit1874 kan niet zonder Blik Op NOSjournaal.

      Verwijderen
    5. Uitstekend artikel van AD
      Goed voorbeeld is het gevonden paspoort
      De complotertjes gedachte:
      9/11 was complot, bewijs gevonden paspoort
      In parijs ook paspoort gevonden
      Conclusie van computertjes: dus Parijs is ook complot

      Typische denkwijze van complottertjes
      1 klein detail wat vreemd lijkt opblazen en concluderen dat het een complot is

      Verwijderen
    6. "Uitstekend artikel van AD"

      Ja, voor jouw geestelijke vermogens wel en dat nemen wij je ook niet kwalijk. Op dit blog houden wij ook rekening met hen die minder begaafd zijn dan ons.

      Jij krijgt een auto ongeluk en je auto ontploft met jou erin maar gelukkig vliegt je paspoort uit je zak en belandt naast de auto. Hoe groot is de kans dat je paspoort ongeschonden uit je zak valt? Ja, die kans is bij jou zeer groot maar statistisch gezien héél erg klein en als het meerdere keren gebeurd wordt het hilarisch.

      Verwijderen
    7. Ach, met zelfde argument komen dat ook werdt gebruikt bij MH17

      'Zoveel ongeschonden paspoorten
      Het is fake en iedereen was al dood en wrakstukken zijn daar neergelegd'

      Het bewijs van complottertjes was de ongeschonden paspoorten

      Verwijderen
    8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    9. Complottertje knip

      U geeft een mooi voorbeeld van hoe complottjes ontstaan
      De commentator geeft het zelfs bijna toe; " ik heb er geen verstand van CCTV"
      Dat blijkt dus; bij zeer weinig beweging wordt er opgenomen in zwart/wit, komt er veel beweging dan schakeld de software naar kleur
      Dit is om dat z/w minder geheugen in beslag neemt

      Verwijderen
    10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    11. Kerosine is voornamelijk koolwaterstof, met een klein beetje stikstof en zwavel
      na verbranding ontstaat NOx, CO, CO2, H2O, C, SOx

      Ik weet niet waar u aluminium-oxyde,borium
      en strontium vandaan haalt

      Maar laten we even aannemen dat die worden toegevoegd
      Vreemd, want dit zou de straalmotor beschadigen

      Aluminium-oxyde zou zich bv afzetten op de onderdelen in de motor

      Weer een complotje door mensen de wereld ingeslingerd die geen verstand van techniek hebben

      Verwijderen
    12. Als toevoeging

      De CO2 zijn kleine vaste deeltjes
      Op 10km is het zo'n -60 graden
      De H2O die zich in die ijle lucht bevind zal zich gaan hechten aan de CO2

      En dit is wat u ziet op een onbewolkte dag als er een vliegtuig overkomt

      Verwijderen
    13. PS
      Buiten de H2O die ook ontstaat bij verbranding, wat ook bijdraagt aan de 'chemtrail'

      Verwijderen
    14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    15. Kijk
      Geen inhoudelijke reactie

      Waarmee knip bewijst dat chemtrails onzin is

      Verwijderen
    16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  14. The intercept (drone papers) doet goede dingen door gelekte officiële documenten over drone aanvallen op haar website te publiceren.

    En vandaag nog een artikel dat het ook niet fijn is voor de drone bestuurders. Zie https://theintercept.com/2015/11/19/former-drone-operators-say-they-were-horrified-by-cruelty-of-assassination-program/

    Maar in onze dagelijkse kranten en op tv is het over drone aanvallen inderdaad akelig stil

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Terechte vraag van Joost
    Waar zijn de ‘gematigde’ moslims? #Parijs
    http://joostniemoller.nl/2015/11/waar-zijn-de-gematigde-moslims-parijs/

    Waarom organiseren de moskeeën geen anti ISIS demonstraties.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Betere vraag zou zijn waarom de Amerikaanse burgers niks organiseren. Het is toch hun regering en hun belastinggeld wat de meeste schade en ellende aanricht? Die lijken nergens mee te zitten, zolang zij maar lekker hun Big mac kunnen kopen en 1 x per jaar naar Miami op vakantie... (zie alleen al bijdrage Knip / Willem (welkom trouwens!)

      Verwijderen
    2. Klopt, dat zou ook moeten. De regering in de VS zegt dat al dat belasting geld voor oorlogen, leger en veiligheidsdiensten nodig zijn om de bevolking veilig te houden. Tsja, je bent al snel een "complot denker" als je dat verhaal niet gelooft. Onze aantallen van kritische geesten in Amerika en Europa zijn nog niet groot en we zijn nog niet georganiseerd.

      In Nederland stemde zelfs Groenlinks voor de bombardementen tegen Ghadaffi. Een partij die haar notabene haar wortels heeft in de PSP. Totaal gecontroleerde oppositie wat mij betreft. Nederlandse Groenlinks stemmers lijken het niets te kunnen schelen.

      Verwijderen
    3. Wederom helder verhaal Oli, waarvoor dank.

      Tsja, je bent al snel een "complot denker" als je dat verhaal niet gelooft.

      Of:

      Tsja, je bent al snel een "complot denker" als je vraagtekens zet bij dat verhaal.

      of:

      Tsja, je bent al snel een "complot denker" als je dat verhaal "probeert te nuanceren".

      :-)

      Laat de Blik site dan maar een veilige plek, een "free haven", zijn voor complotdenkers!

      Verwijderen
    4. De commentaar sectie van het artikel is bemoedigend. Het smakeloze snert verhaal in het AD, geschreven door Chris Klomp, wordt totaal afgekraakt. LOL LOL Er zijn toch meer mensen "wakker" dan de centrale bankiers elite zou willen. Het AD maakt zich op deze manier overbodig.

      http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4190279/2015/11/19/Complotdenkers-zijn-vaak-echte-sekteleidertjes.dhtml?show=react

      Verwijderen
    5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    6. oli

      Het artikel wordt niet afgekraakt
      Er worden meningen gegeven door personen
      Echter argumenten en onderbouwing in alle posts ontbreekt
      Dus blijft het een mening

      Verwijderen
  16. Toenadering EU met Poetin.

    Letter on cooperation between EU, Eurasian Economic Union sent by EC chief to Putin

    http://tass.ru/en/economy/837900

    Deze brief stond niet in het AD, hé Dombomannetje uit 1874!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij herinneren ons deze toch nog wel?

      https://www.rt.com/news/318074-eu-russia-relations-improve-juncker/

      Verwijderen
    2. Maar EC stelt wel als eis om aan MinskII te voldoen

      Dat betekent dat alle vakantie vierende Russissche militairen moeten vertrekken uit de Donbas

      Verwijderen
    3. Zo, de relaties tussen de EU en Rusland lijken te ontdooien. Prima.

      Verwijderen
    4. "Dat betekent dat alle vakantie vierende Russissche militairen moeten vertrekken uit de Donbas"

      Je kunt vakantie vierende Russen niet weigeren vakantie te vieren in de Donbas.

      Verwijderen
    5. MinskII stelt ook dat OVSE tot alle grensposten toegang moet krijgen
      Heeft Kremlin nog niet aan voldaan

      De bal ligt bij de Russen

      Verwijderen
    6. "De bal ligt bij de Russen"

      Nee hoor, Juncker heeft zijn bedoelingen al verraden toen hij zei dat de EU onder de dictatuur van de VS uit moest.

      Verwijderen
    7. Wat snapt u niet dat Jucker zegt dat er gepraat kan worden met Eurasian als Rusland zich gaat houden aan de punten van MinskII?

      Verwijderen
    8. En wat snap jij niet aan het feit dat Juncker zei dat de EU onder het dictatorschap van de VS uit moet?

      Verwijderen
    9. LOL

      Napraten en dan iets beweren wat Juncker niet gezegd heeft

      Verwijderen
  17. Politie grijpt in bij fikse discussie op Facebook
    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4190390/2015/11/19/Politie-grijpt-in-bij-fikse-discussie-op-Facebook.dhtml

    Ik hoorde vandaag nog een politicus zeggen dat wij een vrij land zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, NL is 1 van meest vrije landen in de wereld

      Echter, de politie zag dus wel noodzaak om in te grijpen.
      En de politie heeft hiervoor de wet die zeer waarschijnlijk wordt overtreden

      Verwijderen
    2. "Ja, NL is 1 van meest vrije landen in de wereld"

      Dat klopt, als Nederland nog één mensenrecht overeind heeft staan tegenover alle ander landen nul, dan is Nederland één van de meest vrije landen van de wereld!

      Verwijderen
    3. Kan je nagaan wat een geweldig land NL is

      Als de rest van de landen in de wereld geen mensenrechten meer heeft, is NL nog in staat om er 1 te hebben

      Verwijderen
  18. Eigenlijk kan ik 'm wel dagelijks herhalen, maar ik zal me inhouden.

    “The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum....”

    Noam Chomsky

    Wat een 'acceptable opinon' is aan de MSM om te bepalen. Wat daar buiten valt is complotdenken.

    http://smg.photobucket.com/user/shellyw99/media/misc/FuckYou.jpg.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat Noam zegt klopt

      Goed voorbeeld hiervan zie je in Rusland
      En hiermee bedoel ik de rol die Kremlin speelt in "strictly limit the spectrum of acceptable opinion"
      Daarom is bijna alle media in staatshanden, om de informatie richting volk te controleren

      Verwijderen
    2. @ LGK

      Rusland, 't Kremlin. De eeuwige jij-bak. Verzin eens wat nieuws.

      Verwijderen
    3. "Verzin eens wat nieuws"

      ok

      "Wat een 'acceptable opinon' is aan de MSM om te bepalen."

      Om te voorkomen dat er te eenzijdig nieuws is leggen democratieen geen restrictisch op aan nieuwsverspreiding
      Zie bv NL, vele kanalen op TV, en de organisatisch achter de zenders zijn divers en vele commercieel
      En ook op internet zijn er geen beperkingen

      NL staat zelfs op plek 2 mbt vrijheid van pers

      Dit in vergelijking met Rusland 158 (uit 180)

      Verwijderen
  19. @ LGK

    Poetin, Rusland, Kremlin; de jij-bak waar geen eind aan komt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor, Rusland en Kremlin/Poetin zorgen er zelf voor, niet wij. Maar dat zien jullie dan weer niet....iets met bewust wegkijken en zo....

      Verwijderen