dinsdag 2 juli 2024

Zionistische Terreur tegen Oorspronkelijke bewoners Palestina Verhevigt

We schrijven er niet dagelijks over, maar via Twitter zien we de Zionisten terreur dagelijks. Of het nou het laatste ziekenhuis van Gaza is, het verruïneren van Raffah, het wederom "ruimen" van Khan Younis (gisteren), en het continue doodmaken van baby's, kinderen, vrouwen en mannen, of zoals vandaag weer, het oude centrum van Gaza stad, HIER.

De Zionisten terreur houdt maar aan, en geen krant, geen NOS 8-uur journaal, geen talkshow, maar ook geen Jensen of Baudet, die er enige serieuze aandacht aan besteden, en al helemaal niet het benoemen wat het is, en daarom doen wij het maar: de Genocide van de Eeuw. 

Dan heb je naast de genoemde zwijgers, ook figuren die de terreur zelfs -hardnekkig- goedpraten en verharmlosen, zoals Erik de Vlieger en Ronny Naftaniel. Geen idee wat deze ontzielde mensen drijft. Laat het weten in de comments hoe jij het verklaart.

1 opmerking:

  1. Nou Blik je legt hier nogal een vraag op tafel en laten we hopen op interessante reacties. Zelf ben ik benieuwd naar wie de denkers zijn die zich hier echt mee bezig hebben gehouden.

    BeantwoordenVerwijderen