donderdag 6 juni 2024

Hier 2x FVD

Hier was het niet moeilijk; 1 stem van ons zelf en 1 machtiging: 2x FVD. Eén stem op Freek Jansen als beloning voor zijn afstaan zetel, wie doet dat?! En éénmaal Pepijn van Houwelingen, gewoon omdat ik deze vloeiend Japans pratende strijder erudiet, krachtig en stijlvol vind. Ralf Dekker zal het me vergeven. En Thierry maakt het helemaal geen bal uit, zolang het maar FvD is.

Nu komen we bij de heren onderstaand, en dan met name Kees van der Pijl. Ze zeggen alles, PRECIES hetzelfde als FvD, over Oekraïne, de AIVD, Dick Geschoofeerd, Amerika, vazallen, etcetera.

Maar als het op stemmen aankomt verklaart de beste Kees niet te gaan stemmen omdat hij tegen het systeem is; ja, hallo, maar geef die Ralf dan zijn plek in het EU-parlament, dat kan toch geen kwaad? Die gasten, Baudet helemaal, staan daar dagelijks op dat podium van de Vredeskaravaan (met gevaar voor eigen leven), en dadelijk weer in die Slangenkuil die Den Haag heet, dan kun je het, zoals Baudet ook zegt, zijnde een Kees van der Pijl, toch niet maken hem die stem (het kost ook nog eens geen Cent) te onthouden, zodat de Jettens en Dassens er met een extra plek mee vandoor gaan?

Iedereen moet zelf weten wat hij doet, maar voor ons was het heel simpel: 2 x FVD. Laat weten wat jij vandaag doet of gedaan hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten