maandag 17 juni 2024

Rutte wordt steeds extremer en brengt NL in gevaar

Het feit dat Rutte steeds extremer Russofoob wordt, duidt erop dat hij steeds paniekeriger wordt om zijn baantje bij de NAVO; ook doet het de veiligheid van Nederland geen goed. BRON @SonjaEnde

sonja van den ende
"The fact that Putin yesterday came out with this silly peace proposal shows you that he is clearly panicking. So this is good news". said former Dutch PM Mark Rutte at pseudo peace process. He is saying stupid things and radicalised, he will be, most likely, the new NATO boss!

vrijdag 14 juni 2024

NATO wijst Vredesvoorstel/ultimatum van Putin af

We weten niet waar we moeten beginnen.

Blik leeft in twee werelden.

Wereld 1
NOS-journaal & Telegraaf: de wereld van Ali B, de hitte ergens op aarde, de Schotten in München, en de sinaasappeloogst in Brazilië.

Wereld 2
Alle Russische zenders: Het zojuist door Putin gedane voorstel voor vrede op het Euraziatische continent: Oekraïne/NATO trekken troepen terug uit, en erkennen als Russisch gebied, Krim, Donbass, Kherson en Zaporozhe. Deze gebieden hebben per referendum aangegeven bij Rusland te willen horen. Oekraïne zegt publiekelijk af te zien van NATO en accepteert neutrale status. Oekraïne respecteert de rechten en behoeftes van Russisch sprekenden die zich door geheel Oekraïne (wat er nog van over is)  bevinden. De sancties van het Westen tegen Rusland worden geschrapt. Rusland waarborgt de veilige aftocht van de Oekraïense troepen.

Indien dit voorstel niet geaccepteerd wordt, is het Westen verantwoordelijk voor het (waaronder het eigen?) bloedvergieten en zullen de voorwaarden veranderen (lees: dan worden ze voor Oekraïne en Nederland en de rest van het Westen onaantrekkelijker...).

NATO bij monde van pion Stoltenberg heeft al gereageerd met een typische jij-bak: niet Oekraïne, maar Rusland moet zijn troepen terugtrekken, anders zou het een bezetting worden/blijven tegen al het internationaal recht.

Putin gaf in zijn rede van vandaag ook aan hoe zij bedonderd zijn: rond de Maidan opstand waar Rusland en Janoekovich zich koest zouden houden en dat ook deden, en de VS en haar partners ook, die dat echter niet deden...

Dan nog begin dit jaar de Israëliër Bennett die met een voorstel van Rusland naar Kiev ging, maar die wezen dat wederom af. Zoals ook in Istanbul een accoord lag, maar ook op het laatste moment werd afgewezen.

Wij herinneren aan het gesprek zussen Wilfred Genée en fact-fiction NATO-spreekbuis Olaf Koens van circa een week geleden. Koens kon onweersproken los gaan op Rusland: Rusland diende verslagen te worden op het slagveld, etcetera, etcetera. Genée voedde Koens enkel om nog harder los te gaan. 0,0 Westerse Zelfreflectie. Maar voor de volgers van dit blog is het allemaal geen verrassing.

Wij luisteren, het is nu vrijdag 14 Juni 2024, 15:45 uur, Radio 1 en we horen van alles, met name over AliB, Frimpong, en de PVV, maar niks over het feit dat het 2 voor 12 is...

Wij zijn niet van het onnodig op de paniek-trommel slaan, maar deze ontwikkeling, zo vlak voor de Oekraïne conferentie in Zwitserland, waar Rusland van uitgesloten is, het EK voetbal, waar Rusland van uitgesloten is, de Olympische Spelen, waar Rusland van uitgesloten is, alle Russische doden die dagelijks vallen in Rusland en voormalig Oekraïne, is serieus.

Het zijn tijden dat Blik moet denken aan zijn vader; het waren de jaren '80-'90. De muur was gevallen. De NATO breidde vrolijk uit naar het Oosten: Polen, Roemenië, Baltische Staten.... Blik vond het -destijds!- juist prima die uitbreiding: dat beslissen die landen toch democratisch selluf! Redeneerde Blik er -goed NATO-geindoctrineerd- op los. "Nee" zei vader, die verder compleet Atlantist en pro-Amerika en anti-communist was, "je moet de Russen niet - onnodig- op de tenen gaan staan". Jaren later begrijpt Blik deze woorden. De domocratie alhier, met het weggefladderde inlegvelletje is van een twijfelachtige sterkte en het op de tenen gaan staan van de tenen heeft een exponentionele groei doorgemaakt, tot waar we nu zijn, en nu citeren we Putin van vandaag, dichtbij "the point of no return".

Zie ook ons draadje op Twitter.

Putin doet vandaag, 14-6-2024 voorstel voor het oplossen van de problemen rond Oekraïne en vrede op ons EurAziatische continent. NATO heeft het al afgewezen. Stoelriemen vast aub...


Belgorod vandaag. Oekraïnse bom op Russische stad Belgorod. Vernieling en gewonden. De grens lijkt voor Putin bereikt. Update: 9 Russische mensen dood.



Uiterst geavanceerde Amerikaanse drone die zeer hoog kan reiken (16km?) aan de Russiche grens boven Zwarte Zee. Vandaag.


“Cameraman Valery Kozhin, die 13-6-2024 stierf door een gerichte aanval van de strijdkrachten van Oekraïne, werkte 18 jaar in de journalistiek - hij bezocht veel hotspots en ontving de medaille 'For Courage'. NTV-journalist Alexey Ivliev en zijn cameraman Valery Kozhin ontvingen. BRON. Alexander Ivliev raakte bij dezelfde aanval (in Gorlovka) een arm kwijt. Voor Putin lijkt de limiet bereikt voor wat betreft dode burgers, vernielingen en door Oekraïne doodgemaakte en verminkte journalisten.


maandag 10 juni 2024

Fop-pier blijkt Genocide-pier

Niet dat het ons nog verrast, maar toch... als je denkt dat het niet meer cynischer kan, lukt het de Amero-Zionisten toch weer iets te bedenken dat nog niet eerder vertoond was. Zo ook weer dit weekend, met de "bevrijding" van 3 gijzelaars; een vergelijkbaar aantal gijzelaars liet het leven, plus nog eens circa vierhonderd Palestijnse burgers. VIERHONDERD.

Fop-Pier

De pier was dan een paar weken geleden klaar, maar het beval de hulpverleners niet dat de uitgehongerde Palestijnen niet in hun zondagse pak kwamen, geen buiging maakten, de schoenen niet kusten, en niet allemaal met twee woorden spraken. Dus kregen ze straf. De hulp werd opgeschort. En toen kwamen de sluwe Amero-Zionisten op het gluiperige ideetje om de pier te gebruiken voor een landingsactie. Als dat niet al het plan was vanaf het begin af aan... Ze gebruikten hulp-vrachtwagens voor militair doel; dit is in strijd met alle oorlogsregels, maar die nemen de Amero-Zionisten sowieso niet al te nauw. Die geldt voor anderen. De pier bleek een Fop-Pier te zijn.

Vlieger

Nu bewegen we ons regelmatig op twitter en gelukkig, de meeste mensen walgen van deze genocidiale actie(s), maar er zijn figuren waar de empathie-knop uitgeschakeld lijkt te zijn. Zo bekritiseert Uri van Rosenthal het NOS journaal, want volgens hem, veeeul te Pro-Palestina; Erik de Vlieger is al tijden de weg kwijt en gaat ook vol achter de Zionistische genocidiale moordmachine staan. Dan hebben we het nog niet eens over Wilders die wederom zijn eeuwige trouw aan Israël uitsprak. Maar ook de Boerenleidster Caroline van der Plas komt regelmatig met pro-Israel tweets en is nog niet betrapt op enige empathie voor de Palestijnen.

Thierry Baudet

Thierry Baudet neemt de pro-genocide houding van Zio-Caroline en Zio-Geert waar en richt terecht de spotlight erop. Des te pijnlijker dat het Forum niet gelukt is in ieder geval 1 zeteltje in het EU parlament te veroveren. Het is hun niet gegund. Uithuilen en weer opnieuw beginnen. Zwaar, maar niets is onmogelijk. Het blijkt geen sprint te zijn, maar een weg van de lange adem.

En dan nog dit...

Gisteren, zondag, kwam ze de EU verkiezingen duiden. Waarom gaat Kysia Hekster op een verhoging staan? Mag er niet te veel verschil in lengte zijn tussen de aanwezigen? Dient er, net als in de EU, geharmoniseerd te worden bij de NOS? Hebben de camera-mensen anders een probleem? Wist je dat kleinere mensen een hogere levensverwachting hebben? Als ik Hekster was zou ik gewoon trots zijn op mijn postuur en weigeren om op een boek of een tegel te gaan staan.

vrijdag 7 juni 2024

Nederland heeft (niet) gesproken...

We hadden onze tweet vanmorgen maar in het -verfoeide- Engels gedaan. De Nederlanders weten het al, maar zodat ook onze internationale volgers op de hoogte zijn.

Ongeveer de helft van de stemgerechtigden is opgekomen; de andere helft had iets beters te doen... Daarom, Nederland heeft (niet) gesproken.

Wonden likken

FvD kan de wonden likken, of ze moeten zondag miraculeus toch een zetel binnen slepen, maar daar ziet het op dit moment niet naar uit.

Voor zover wij het kunnen beoordelen hebben Thierry en zijn team gedaan wat ze konden. De standpunten waren helder, de inzet met de Vredeskaravaan was goed. Maar mogelijk is het niet gelukt buiten de eigen bubbel te komen. Of anders gezegd, zijn de Nederlanders in de luie stoel ook niet op zoek gegaan.

Analyse

Wij hebben in Hoofddorp Brigitte Antolini zien spreken. En we vonden dat zij het zeer goed deed. Misschien is het tijd voor een frisse wind? Brigitte als running mate van Thierry de volgende keer? Wat is jouw analyse van deze verkiezingen? Laat het weten in de comments.


Brigitte Antolini, raadslid in Haarlemmermeer, sterk optreden in Hoofddorp, jl. dinsdag 4 juni 2024


The Netherlands has voted, for a destructive Green Labour on the one side and a blonde genocide-supporting Zionist on the other side, resulting in: More taxes War with Russia Genocidal support More Windmills More WEF More NATO More WHO More Secret Service Have a nice day...

donderdag 6 juni 2024

Hier 2x FVD

Hier was het niet moeilijk; 1 stem van ons zelf en 1 machtiging: 2x FVD. Eén stem op Freek Jansen als beloning voor zijn afstaan zetel, wie doet dat?! En éénmaal Pepijn van Houwelingen, gewoon omdat ik deze vloeiend Japans pratende strijder erudiet, krachtig en stijlvol vind. Ralf Dekker zal het me vergeven. En Thierry maakt het helemaal geen bal uit, zolang het maar FvD is.

Nu komen we bij de heren onderstaand, en dan met name Kees van der Pijl. Ze zeggen alles, PRECIES hetzelfde als FvD, over Oekraïne, de AIVD, Dick Geschoofeerd, Amerika, vazallen, etcetera.

Maar als het op stemmen aankomt verklaart de beste Kees niet te gaan stemmen omdat hij tegen het systeem is; ja, hallo, maar geef die Ralf dan zijn plek in het EU-parlament, dat kan toch geen kwaad? Die gasten, Baudet helemaal, staan daar dagelijks op dat podium van de Vredeskaravaan (met gevaar voor eigen leven), en dadelijk weer in die Slangenkuil die Den Haag heet, dan kun je het, zoals Baudet ook zegt, zijnde een Kees van der Pijl, toch niet maken hem die stem (het kost ook nog eens geen Cent) te onthouden, zodat de Jettens en Dassens er met een extra plek mee vandoor gaan?

Iedereen moet zelf weten wat hij doet, maar voor ons was het heel simpel: 2 x FVD. Laat weten wat jij vandaag doet of gedaan hebt.

maandag 3 juni 2024

Nederland loopt voorop in oorloghitsen tegen Rusland

Zijn wij in Nederland, wat Kiev was, zo'n 2,5 jaar geleden? Toen dachten de Kievanen ook dat het hun tijd wel zou uitdienen. Hun regime bombardeerde er op los in Donbass alsof het een lieve lust was, en in Kiev zaten ze -dachten ze- hoog en droog.

Hetzelfde geldt nu voor Nederland. Onze wapens vliegen over Rusland en bombarderen de Russen, alsof het een lieve lust is. Nu zitten we hier nog hoog en droog, net als de Kievanen lange tijd. Voor de Kievanen bleek het een tikkende tijdbom en spatte hun droom uiteen. Voor Nederland? 

Wat ook een overeenkomst is: de Oekraïners kozen Zelenskiy op zijn ticket van de-escalatie en vrede met Rusland. Ze waren de oorlog van Poroshenko zat. Net zoals de Nederlanders met het Oekr-referendum kozen voor handen af van Oekraïne. Ze / we werden beide bedonderd.



06/03/24. Relevant. BRON

“ ❗Nederland zal Kiev officieel toestaan ​​zijn F-16’s te gebruiken om ‘militaire doelen’ in Rusland aan te vallen, zei de minister van Defensie van het koninkrijk.”