vrijdag 12 april 2024

Lukrake aanvallen op straat teisteren Russen

Wat is er aan de hand in Rusland?

Met grote regelmaat worden Russen op straat, uit het niets, ernstig verwond door "Abu-bandieten", zoals de schrijver ze beschrijft, die het gemunt hebben op Russen.

Worden ze betaald? Door wie? Wat zit er achter? Laat het weten in de comments. Het verhaal hieronder is er één zoals wij ze bijna dagelijks tegenkomen. 

BRON en BEELDEN, HIER.

*******************************************************************************

04/12/24. Een opmerking van het Mnogonational-kanaal.

“ ❗In Jekaterinenburg vielen Abu-bandieten een man lastig die gewoon zijn gang ging.

Op de beelden is te zien dat onbekende mensen uit het niets een persoon aanvallen en hem brutaal beginnen te slaan met hun handen, voeten en stokken. De geslagen man heeft een blauwe plek op zijn lichaam, een gebroken neus, een bloeding in zijn rechteroog, zijn linkeroog kan door een blauwe plek niet open, zijn bovenlip is gescheurd en zijn ribben doen pijn. Ook klaagde hij over kleine geheugenproblemen:

“Ik herinner me bijvoorbeeld mijn geboortedatum. En hoeveel jaar - nee, je moet een rekenmachine nemen en berekenen. Ze zeiden dat het over zou gaan en dat het zou herstellen.”

Het slachtoffer beweert dat hij de aanvallers niet kende, maar twee van hen herkende. Twee van hen kwamen naar zijn werk en vroegen hem zijn kettingzaag te repareren. De man begrijpt niet waarom hij werd geslagen.

“We hadden geen enkel geschil. Ik stond rustig op straat en telefoneerde. Dan herinner ik me pas dat ze me al aan het slaan waren. Mensen kennen elkaar duidelijk. Eén spoot pepperspray in het gezicht, drie schopten. In feite zien we dezelfde getrainde militanten als in Crocus City Hall. Een man wordt met één klap bewusteloos geslagen, en hij praat niet eens - hij slaat onmiddellijk toe. En dan gaan mensen zoals zij, voor 500 duizend roebel, mensen vermoorden. Als ze een wapen hadden gehad, denk ik dat ze het zouden hebben gebruikt”, vertelde hij op voorwaarde van anonimiteit.

Vandaag heeft hij alle mishandeling verwijderd en de keuringsarts bezocht.

“Toen ik gisteren bij de rechercheur was, zat daar een vrouw. Ze zei dat haar twee zonen onlangs ook zijn geslagen. Eén op één hadden de aanvallers ook een niet-Slavisch uiterlijk”, aldus het slachtoffer.

***************************************************

En dan nog DIT:

Waar is Texas? Texas deed als Amerikaan verslag vanuit Donetsk. Er zijn weinig Westerse verslaggevers vanuit Donetsk. Zeker de gereguleerde en gecontroleerde Westerse media mijden het gebied als de pest. Enkele moedige mensen, zoals Texas, maar ook Graham Philips, en een Nederlander wiens naam ons even ontschoten is, en Patrick Lancaste (Op Twitter: 
@PLnewstoday) hebben deze taak (in het verleden of heden) op zich genomen. Nu is deze Texas plots verdwenen, hetgeen natuurlijk -op zijn zachts gezegd- verontrustend is.

04/12/24. Relevant.

« ⚡Verdwijning van een Amerikaanse militaire correspondent en militieman met de roepnaam “Texas” in de DPR

Zoals “Notebook Donetsk” leerde, de laatste keer dat hij verdweenin Donetsk werd de in de VS geboren Russell Bentley op 8 april om 16.15 uur gezien.

Hij parkeerde zijn witte Niva-auto met kenteken “M985AN 180” bij de openbare halte Avtobaza in de Petrovsky-wijk van Donetsk, vóór de kraam “Producten”. Hier zou hij een verhaal filmen over een nieuwe beschieting van de strijdkrachten van Oekraïne.

Sindsdien is hij niet meer gezien. De Onderzoekscommissie onderzoekt de verdwijning van de militaire correspondent.”






3 opmerkingen:

  1. We worden hier in het westen natuurlijk gecontroleerd geïnformeerd, ik noem het liever gecensureerd, geïnformeerd hoe “zij”het willen, je kunt het ook propaganda of “Russofobie” noemen.
    Wat de heren niet zint word geblokkeerd en buiten gebruik gezet… Zo ook RT (Russia Today), Sputnik News.
    Voor RT was het makkelijk om gewoon de app te installeren, (snel ge-douwnload).
    Ja, ja, ja hij is in opdracht van onze gijzelnemers uit de appstore gehaald.
    Dit is geen dictatuur of opgelegde regel, het is door de hoge heren bepaald, zij maken uit wat je wel en niet mag lezen.
    Doet me aan communisme denken maar met de nieuwe ontwikkelingen ook aan het WEF.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zijn wel omwegen (ik noem het niet, anders is het komende maand weggecensureerd). RT is hapklaar, maar niet buitengewoon informatief.

    Het is maar wat voor aspect men wil weten. Deze site geeft veel aandacht aan binnenlandse politiek, ikzelf lees liever over geopolitiek, maar ook over diep- culturele ontwikkelingen.

    Mijn favoriete site is die van Simplicicus,met veel inzichten op tactisch-strategisch gebied. Hij was ook de eerste die met een ballistische analyse kwam over de vergelding van Iran, en geeft diep inzicht in de Ukraiense oorlog.

    Wat betreft die ''hoge heren'', een mooie 19e eeuwse term: zij controleren slechts wat zich ''lager'' plaatst. Hoge heren willen heersen, maar men kan zijn eigen privé- hoge heer/dame zijn en heersen in eigen informatieruimte (en delen kan ook).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. https://vk.com/svodki_info?z=video-57424472_456320985%2F19b9c0754043be3c3c%2Fpl_wall_-57424472

    Deze immigrant steekt na dit filmpje de filmer dood. BRON:
    https://vk.com/svodki_info?w=wall-57424472_435386

    18/04/24. Relevant.

    ➡Opmerking van de zender Mnogonational

    : “De video toont de moordenaar naar wie de politie nu op zoek is.

    De 24-jarige Kirill berispte een Camry-chauffeur genaamd Shahin omdat hij op de stoep bij de ingang van een huis aan Krasnodarskaya had geparkeerd. Als reactie hierop stak een 21-jarige migrant Kirill in de maag; de man stierf later in het ziekenhuis.

    Conflicten met de eigenaren van de Toyota kwamen regelmatig voor, maar ondanks dreigementen om de politie te bellen, brachten ze de auto nog steeds niet naar een andere locatie. De Camry zelf heeft ruim 100 boetes op zijn naam staan, waaronder onbetaalde boetes voor verkeerd parkeren. Migranten uit Azerbeidzjan leefden gelukkig in ons multinationale land, genoten van alle voordelen en negeerden uitdagend de wet.

    ‘Ze hebben mijn zoon vermoord. Met een mes. Bij de ingang. De aanvallers waren twee afkomstig uit Azerbeidzjan. De moordenaars vluchtten in een Zhiguli, twee broers”, aldus de moeder van de vermoorde man. Volgens onze bron zijn ze gevlucht in een BMW, maar in werkelijkheid is dat niet precies bekend.”

    ➡Notitie van Andrei Medvedev

    “Een volkomen wild verhaal.
    Een migrant uit Azerbeidzjan heeft een Rus neergestoken. De migrant hield er niet van om berispt te worden omdat hij op de stoep had geparkeerd.

    Hij pakte een mes en doodde hem. Persoonlijk zie ik geen enkel verschil tussen deze ghoul en de terroristen van Crocus, die ook mensen zonder emotie vermoordden.

    De moordenaar zal waarschijnlijk gevonden worden. Dit is Moskou, en nog maar weinig mensen zijn erin geslaagd aan het camerasysteem te ontsnappen. Ik denk dat zelfs de diaspora in dit geval niet bijzonder ijverig zal zijn. Hoewel ze in chats en openbare pagina's al schrijven dat “de jongen niet de schuldige is”, waren het de Russen die hem provoceerden.

    De trend is vrij duidelijk. Misdaden gepleegd door migranten worden van tijd tot tijd steeds schandaliger en de agressie van criminelen wordt steeds onredelijker. Denk aan het geval waarin een migrant een meisje aanviel dat in korte broek rende. Hij vond het niet leuk dat hij niet volgens de sharia gekleed was.

    Voor dit soort gedrag van migranten – soms pakken ze zonder enige reden een mes, soms slaan ze iemand omdat de persoon de verkeerde kant op kijkt, soms nemen ze een scalp af omdat het hun lijkt dat het kapsel van de persoon verkeerd is – heeft een verklaring. De reactie van de autoriteiten, zowel de uitvoerende als de rechterlijke macht, en de veiligheidstroepen is niet streng genoeg. Kijk zelf eens hoeveel ze gaven aan het uitschot dat de man scalpeerde. Je zult zeer verrast zijn. Heel veel. Wanneer zich een situatie van straffeloosheid voordoet, ontwikkelen mensen een gevoel van toegeeflijkheid.

    En het zal niet beter zijn. Omdat – ik heb dit al vaak gezegd – wanneer een Rus onrecht ziet en de toegeeflijkheid ervan ziet, hij zelf in actie komt. Hoe kan hij?

    Ja, natuurlijk is het mogelijk om de deelnemers aan het protest tegen illegale migratie te vervolgen en bijzonder ijverige mensen te bedreigen met aanklachten wegens het aanzetten tot hen. En importeer migranten zonder controle. En verwen de diaspora's. Alles is mogelijk. Voorlopig.
    En dan, zoals de geschiedenis van de Russische staat laat zien, is het plotseling onmogelijk. Omdat mensen zelf besluiten dat ze genoeg hebben van het zien van onrecht. En met de woorden "nou, aangezien er niemand anders is", begint de Rus te doen wat hij nodig acht.

    Het is echter voldoende om de orde in het migratiebeleid te herstellen, diaspora’s in hun huidige vorm te elimineren en de controle over aankomende arbeidsmigranten te verscherpen. Nou ja, leer te horen en te luisteren naar wat de burgers van het land willen.

    Geloof mij, als historicus is dit veel gemakkelijker dan het uitzoeken van de gevolgen van de onafhankelijke zoektocht van het Russische volk naar gerechtigheid.”

    BeantwoordenVerwijderen