donderdag 30 november 2023

Wat bedoelt Pieter Omtzigt met "De Nederlandse Internationale Reputatie"?

Wat bedoelt Pieter Omtzigt met "De Nederlandse Internationale Reputatie"?

Bedoelt Pieter, dat er geen aanvalsoorlog is, die de VS initiëren en het Nederland van Rutte en Yesilgöz, als perfecte schoothonden, steunen?

Bedoelt Pieter de onderdelen die Nederland blijft leveren, aan terreurstaat Israël, zodat de zionisten door kunnen gaan met hun genocide?

Bedoelt Pieter het zwijgen van Nederland bij het mollen van de Northstream2 aangekondigt (en waarschijnlijk uitgevoerd) door de VS?

Wat bedoelt deze Pieter?

Als je het hebt over een land met moraal, kijk dan eens naar onderstaande video en zie hoe een zelfstandig land, een land dat niet kruipt voor de VS, de Britten, of de Zionisten, puntje bij paaltje benoemt. Beelden, als we het goed hebben, van dinsdag jl. BRON en transcript.

dinsdag 28 november 2023

Forum Inside Live! | 27-11-2023


Nogmaals felicitaties voor "de" Geert, van Thierry Baudet. Prima. 

Als je even de ogen sluit voor Geert's banden met de Zionisten hebben de programma's van beide partijen  natuurlijk ook veel raakvlakken. Baudet gaf aan steun te willen geven waar mogelijk. Prima om dat zo te horen. Geen spelletjes, maar gewoon open kaart. Hoe verfrissend is dat, als je dat vergelijkt met kartellisten als VVD en NSC.

Interessant was het praten in wat de rol van FvD geweest is bij de zege van Wilders. De analyse kwam er op neer, dat door het principiële geluid van FVD, inclusief 9/11 waarheid en maanlandingstwijfel, de PVV voor velen als "redelijk alternatief" gezien werd. Maar ook dat FvD de ogen opent, en zaken bespreekbaar maakt, die eerst nog taboe waren. 

Blik denkt dat FvD zeker een aandeel heeft in de totaal 40 zetels die nu tussen de twee partijen verdeeld zijn. Echter, de vraag hoe FvD een groter deel van deze taart kan pakken volgende keer, kwam niet aan bod. Behalve dan, dat zo'n eclatante zege vaak ook onverwacht komt en van onvoorspelbare factoren afhankelijk kan zijn. Met name door tv optredens in de laatste 2 weken.

donderdag 23 november 2023

Denk, BBB, en FVD, de Winnaars Verkiezingen 2023

Als er een genocide plaats vindt, niet eens zo ver van ons vandaan, "in your face", zoals we die in onze lifetime nooit gezien hebben, en je bent de enige partij, die daarover naDENKt en daar daadwerkelijk stevig aandacht voor vraagt, dan ben je niet anders dan een morele winnaar.

Als er een aanslag (Gent) en een moordaanslag (Groningen) op een collega-politicus-concurrent plaatsvindt, en jij bent de enige die daar -hoewel na het éénvandaag debat (excuses geaccepteerd)- maar overtuigend en hartverwarmend op reageert, dan ben je, Caroline van der Plas, BBB, in vergelijking tot de obligate woorden van alle anderen, een winnaar.

Het had mooi geweest als op verkiezingsavond, naast de gebruikelijke en terechte felicitaties aan winnaar Wilders, iemand ook sterkte had gewenst aan Baudet en zijn team. Niemand. Het doodzwijgen van FVD ging ook gisteren op verkiezingsdag en uitslagenavond gewoon door.

En Thierry Baudet en zijn FVD-team: Ze hebben op alle fronten en terreinen, 4 jaar lang, tegen de klippen op, en de stroom in, de rug en de koers recht gehouden, tot en met een geweldadige aanslag en een moordaanslag aan toe. Die weerhielden het team er niet van, gewond en al, gewoon de volgende dag weer door te gaan. Dan ben je een WINNAAR. Inderdaad, met hoofdletters.

3 Zetels is natuurlijk minder dan waar iedereen op gehoopt had. Maar de andere grote winst die we hebben: we hebben een levende Thierry in ons midden. Daar mogen we heel dankbaar voor zijn en ons rijk bij voelen. Daarbij gaat hij geflankeerd worden door 2 gedegen collega's, Freek, en Gideon. Pepijn en Ralf zitten dan nu niet in de Kamer, hun kennis en strijdlust blijft mogelijk voor het team behouden in een andere functie, of desnoods minstens bij Forum Inside. Zo hoeft dan ook de Chardonnay niet gemist te worden, en is de schade, ook als Thierry hopelijk spoedig volledig hersteld is, goed te overzien, en kunnen we beginnen met vooruitkijken.

Thierry Baudet in Alkmaar (café 't Hartje) op verkiezingstour, November 2023. Verkiezingen die de geschiedenis in zullen gaan als de geweldadigste en smerigste in 20 jaar.


woensdag 22 november 2023

Vrijheidskaravaan FVD nog één keer op tour op verkiezingsdag

Vandaag verkiezingsdag 2023. Wij waren even na achten aan de beurt. Hier 2 x Baudet. Who else?

We reden even door naar Amsterdam waar Thierry en zijn team met FVD vrijheidskaravaan nog één keer op tour ging door de Randstad.

Verslag FVD Vrijheidskaravaan

HIER (onze eigen) beelden van het vertrek van de karavaan vanaf een parkeerplaats aan de Zuider IJdijk. Eerste stop was bij het ADO stadion in Den Haag waar Thierry op de bus klom. Via een lus bij de Hofvijver, zette de karavaan koers richting Rotterdam. Het was koud en de maag begon te knorren, en dat had Thierry waarschijnlijk aan zien komen, want alle aanwezigen werden bij de Kuip getrakteerd op hamburgers, friet en een drankje. Thierry, doorknokkend als een Tijger, sprak daarna de menigte voor de Kuip toe.

Wat gaat het worden vanavond?

Wij weten het niet. Maar wat we wel weten, is dat de oppositie-politicus, in het Nederland waar iedereen van een bepaalde leeftijd Fortuyn en van Gogh, al dan niet in het hart maar dan toch minimaal op het netvlies hebben. Dat nooit meer, klonk het toen. En wat zagen we deze verkiezingscampagne? Dat 2 x in circa 3 weken de oppositie-politicus met een serieuze aanslag en een regelrechte moordaanslag te maken kreeg.

Weggemoffeld

Het "incident" werd weggemoffeld in de journaals tussen "ander" verkiezingsnieuws. En vandaag, nog geen 48 uur later, horen wij er niks meer over. De stilte is oorverdovend. Geen Rutte op tv met een verklaring; geen journalisten of andere politici die verantwoording eisen van Rutte of de Minister van Justitie en VVD-lijsttrekker Yesilgöz, geen nieuws hoe wat en waar over de dader. Mogelijk loopt die alweer vrij rond, misschien ook niet. Niemand die het weet. FVD, stoer, klaagt nergens over hoewel ze alle reden zouden hebben. Die willen in dit persoonlijk geval, niet te hard gaan schreeuwen. Hen gaat het opkomen voor andere beter af dan voor zichzelf. Of overdrijf ik nu? Romanticeren wij? Ik denk het niet.

Niks veranderd

Er is sinds Fortuyn, bij de macht, en het kartel-journaille, in Nederland, helemaal niks veranderd. Dat is niet goed voor het gemoed. Baudet knokt als een leeuw. Een klinkende uitslag, die als een overwinning zou voelen, zou een enorme oppepper zijn. We gaan het zien vanavond.


Verkiezingen 2023 zullen de geschiedenis in gaan als de smerigste en geweldadigste van de afgelopen 20 jaar, waar een vier-strijd om de grootste te worden (helemaal niet zo relevant in een coalitie-land) tot mythische proporties werd opgeblazen, en twee geweldadige aanslagen op de enige echte oppositie-politicus, één nota bene 2 dagen voor verkiezingsdag, tot een voetnoot werd gemanouvreerd. Foto Blik Op NOS-journaal, 22-11-2023, vlnr Pepijn van Houwelingen, Thierry Baudet (2 x aanslag op het hoofd), Lidewij de Vos, Freek Jansen. 4 Dappere strijders.


dinsdag 21 november 2023

Aanslag op Thierry Baudet was Moordaanslag

We keken zojuist naar het Nederland Kiest debat van "de Kleintjes" op Nederland 1. We zagen een aangeslagen Thierry Baudet en waren geschrokken. Hij hield zich ferm. Het is, en blijft Baudet. Thierry Baudet.

Gewauwel

Hij en zijn team playen de aanslagen op zijn leven down, waar andere politici bijvoorbeeld een fakkel opblazen tot mythische proporties. Op de excuses van de BijEén man vroeg Thierry scherp of de man ook afstand nam van een prominent BijEen partijgenoot die de aanslag had toegejuicht. De man verviel in een politiek gewauwel en nam geen afstand. Wat heb je dan aan zo'n meedeleven? 

Hypocrisie

De hypocrisie viert bij de onbezielden hoogtij. Net als gisteren bij het nu al historische Eén Vandaag debat. Zojuist had een serieuze aanslag plaatsgevonden op een collega, iedereen wist het. Niemand benoemde het. Thierry Baudet werd behandeld op de trauma-afdeling van een Gronings ziekenhuis. De politici (Wilders, Omtzigt, Timmermans, vd Plas, Yesilgöz, Jetten) zeiden niets, de presentator (Pieter Jan Hagens) zei niets. De zaal zei niets. Bizar. 

Nogmaals

We hebben de beelden van de aanslag nogmaals bekeken. Als je met een fles op iemands hoofd slaat en daarna doorgaat, normaal breekt de fles en heb je een vlijmscherp levensgevaarlijk steekwapen, dan is het een moordaanslag.

Bennink en Winkelaar

Onderstaand het artikel van Jan Bennink, ontvangen via Twitter. Lees ook het getuigenverslag van K. Winkelaar die op een meter stond toen de moordaanslag plaatsvond.

Update: zojuist op 21:00 uur BNR nieuws: politie wil niet zeggen of de verdachte alweer vrij rond loopt of niet. Voor de veiligheid van de verdachte. (...)

Kroniek van een aangekondigde dood. Gabriel Garcia Marquez.

Dit is een stuk dat ik niet had willen schrijven. Omdat ik niets liever had gewild, dan dat het niet zou zijn, zoals het is.  Een bericht dat er toch uit moest, omdat ik de illusie koester dat ik door mijn paniek in letterbrokjes uit te kotsen, mijn angst over het internet uit te schreeuwen, ik het zwaard van Damocles kan botten, de dreiging, die gedijt bij nacht en nevel, bij zwijgen en stilletjes toestaan, onschadelijk zou kunnen maken. 

Een stuk geschreven in de hoop dat ik de banvloek zou kunnen breken of in ieder geval iets zou kunnen inscheuren, door de van collectieve schuld doordrenkte deken van het zacht zoemende wespennest af te trekken, door de deksel van de walmende doofpot af te trappen en het gif naar het zonlicht te laten ontsnappen. 

Door het ondenkbare te benoemen, waar schouderophalend Nederland stilzwijgend van uit lijkt te gaan. 

Thierry Baudet, ontkwam gisteren aan een tweede moordaanslag in korte tijd.

De eerste een weggehoonde doodklap met een lood omwikkelde paraplu, onder ogen van de Gentse politie uitgevoerd, ik speculeer, uitgevoerd door een SBU commando met een diplomatiek paspoort. 

Een aanslag die we eigenlijk alweer waren vergeten in de mêlee van deze krankzinnige tijd. 

Een aanslag die je achteraf kunt zien als “laatste waarschuwing” aan de jonge vader, die moedig besloot, met opgevoerde beveiliging, zijn campagne voort te zetten. Geslagen, maar ongebroken. Lachend en lol trappend, met influencers en podcasters. Tot gisteravond, twintig november. 

De tweede aanslag was van een heel andere orde.

Deze was, mijns inziens, bedoeld om te doden. In een bomvolle Groningse kroeg, volgens mij het Golden Fust, waar mijn broer vroeger werkte, zag ik een klein kereltje of een meisje met kort haar, met lange bovenhandse halen, stekende bewegingen maken naar de slaap en halsslagader van Thierry. 

Het wapen, een, al dan niet gebroken, bierflesje.

Dit was geen waarschuwing meer. Dit wat een regelrechte moordaanslag. 

En het is een Godswonder dat Thierry dit heeft overleefd. 

Het is mij wel duidelijk. 

Thierry is volgens mij, na Pim Fortuyn, de tweede bezielde Nederlandse politicus in ruim twintig jaar, die de macht teveel heeft uitgedaagd en te populair werd om te corrigeren door gelijkgeschakelde media, malafide peilers, lasterende journalistjes en driftige opiniemensjes.

Te onaantastbaar, te onomkoopbaar, te ver uitstekend boven de rest en dus veel te bedreigend, naar de smaak van de onzichtbare octopus die de schijndemocratie Nederland al ik weet niet hoe lang, misschien al sinds de gruwelmoord op de gebroeders de Witt, in de ijzeren greep van haar zuignappen houdt. 

De macht die zich oprechte, ongecorrumpeerde oppositie nu eenmaal niet kan veroorloven, omdat de kraan van de Nederlandse beerput, wel eens vol open zou kunnen worden gedraaid en een stuwmeer aan rottende doofpotinhoud over de Nederlandse akkers zou kunnen uitvloeien en recht in hun tronie zou kunnen spetteren.

Een tweede aanslag in twee weken tijd op een politicus!

En Nederland deed na een campagnetijd waarin Forum voor Democratie, compleet werd genegeerd, er opnieuw, ondanks de overduidelijke ernst van de zaak, massaal het zwijgen toe, op enkele verwoed tegen een muur kwetterende twittervogeltjes na. Zelfs de collega partijleiders van Thierry hielden collectief hun snavel, toen hun beurt kwam om te spreken.

Toen zij tegenover de camera’s van het Een Vandaag Debat voor een publiek van miljoenen Nederlanders afstand konden nemen van de gruwelijke aanslag, zwegen zij Thierry liever dood, terwijl hij bij de traumachirurg van het UMCG zijn wonden moest laten hechten.

De stilte was alleszeggend.

Boekdelen sprekend.

Er was geen persalarm. 

In het beklemmende “Crónica de una muerte anunciada”, het meesterwerk van Gabriel Garcia Marquez, is het hele dorp al op de hoogte, van de op handen zijnde dood van Santiago Nasar. De onvermijdelijke, bloederige eerwraak van de broers van de versmade bruid Angela Vicario, die Santiago aanwees als degene die haar maagdelijkheid zou hebben geschonden.

Niemand waarschuwde de jongeman, die doodgemoedereerd door het dorpje, op weg naar zijn einde kuiert. 

Nederland voelt voor mij op dit moment als dat kleine Colombiaanse dorpje. 

Men voelt de dreiging, de grauwsluier en legt zich al zwijgend neer bij het noodlot. 

Zovelen halen onmachtig zuchtend de schouders op en kijken reikhalzend zo ver mogelijk weg, naar één of andere voetbalwedstrijd, Zwarte Piet, of naar de verkiezingsdebatten tussen lood en oud ijzer.

“Had hij maar niet zo’n grote mond moeten hebben”.

Zovelen lijken het verlangen naar een beter Nederland te laten varen, de hoop op “eindelijk iets anders” op te geven , ondergedompeld als men is, in het defaitistisch drog, dat in deze klamme PTSS polder, uiteindelijk iedere gouden halm die boven het maaiveld uitsteekt, toch per definitie wordt afgemaaid.

Lasciate ogne speranza, voi ch’intrate!

Maar ik weiger te zwijgen, zoals zoveel dorpsgenoten. 

Ik zet het liever op een schreeuwen.

En ik weiger de hoop op te geven. 

Ik wil dat wij in een cordon om Thierry heen gaan staan,

zodat hem niks meer kan overkomen.

Ik weiger het hoofd te laten hangen. 

Want Thierry doet dat ook niet, ondanks de hechtingen.

Morgen zijn de verkiezingen. 

En dan stem ik op Thierry. 

En ik hoop jullie ook. 

Laten we zijn stem met de onze beschermen. 

maandag 20 november 2023

Staats-journaal NOS-8-uur moffelt geweld tegen Thierry Baudet weg naar achtergrond

Wij kunnen deze beelden niet goed zien, omdat ze zo akelig zijn.

Laf

Thierry Baudet weer laf aangevallen. Weer hard tegen het hoofd geslagen. Weer een hele verkiezingscampagne genegeerd en gemarginaliseerd door de mainstream media.Weer een beveiliging die haperde. En gelukkig lijkt het weer mee te vallen. Alhoewel we eerst Thierry in de openbaarheid willen zien ter bevestiging. Er rijzen heel veel vragen en gedachtes, bij de aanval op de enige echte oppositie-politicus die op alle mainstream media kanalen geweerd en genegeerd wordt als de pest; omdat hij met zijn welbespraaktheid en reaalpolitiek, de Timmermansen, de Yesilgözen en de Caroline's in een veeg van het bord zou vegen.

Wat is erger

Op twitter vroeg iemand zich af wat erger was/is: de aanval/aanslag zelf of het downplayen van NPO en NOS staatsjournaal? En RTL natuurlijk die precies hetzelfde deed als het staatsjournaal, ergens in de loop van het bulletin tussen de regels door als onderdeel van het diverse verkiezingsnieuws wegmoffelen. Het behaagde het NOS-journaal en RTL-nieuws niet om er mee te openen; zelfs niet om het aan te kondigen in de opening.

Muziek speelt door

Ook zoiets. De aanslagpleger wordt gepakt en afgevoerd. Het komt bij de café-bazen blijkbaar niet op om de muziek uit te doen. Die speelt gewoon door. Vreemd.

Waardeloze EénVandaag debat "vergeet" even de aanslag op hun collega

Vandaag vond het EénVandaag debat plaats. Ruim nadat de aanslag had plaatsgevonden. Wij zelf hadden de beelden en informatie al ruim tot ons genomen en ook getweet. Wij letten er speciaal op wie opende met een steunbetuiging aan Thierry en een veroordeling van de laffe, laffe daad. Niet de laffe presentator Pieter Jan Hagens, en niemand van de 6 uitgenodigde politici. Er is er één, die in ieder geval nog na afloop het moreel heeft om er oprecht spijt van te hebben dat ze er niks over gezegd heeft, en dat is Caroline van der Plas, en dat ook uitspreekt, HIER.

Wat een laffe troep bij de NPO in het algemeen en bij Pieter Jan Hagens (EénVandaag) en Winfried Baijens van het NOS-journaal in het bijzonder.


De zaal in Zwolle puilde uit tot en met de balkons; Thierry en zijn teams moesten helaas, in verband met de aanslag, verstek laten gaan. De zaal stak Thierry een Hart onder de riem.

En dan nog dit...


Het viel ons ook al op, maar het was 
@superjan
 op twitter die het onder de aandacht bracht... Er ontbreekt een partij... volgens "I&O Research", nog maar 134 zetels na deze verkiezingen; laten voor het gemak even 16 zetels weg... Het negeren van FvD gaat gewoon doorrrr.

Waar komt rabiate Zionisme VVD en PVV vandaan?

Waar komt het rabiate Zionisme VVD en PVV vandaan?

Wij weten het echt niet; dus wie het weet (Jan Verheul?), laat het weten in de comments.

Maar neem nou Ruben Brekelmans, de buitenlandman van de VVD; Hardstikke aardige vent om te zien. Goed gekapt, sportief uiterlijk; net jasje, welbespraakt. Die komt met de volgende tweet incl foto:

Kritiek op de Israëlische regering mag, antisemitisme is onacceptabel.
Steun uiten aan Palestijnen mag, steun aan Hamas is onacceptabel. Een stevig statement mag, een kwetsende en bedreigende spreuk met genocidale connotatie is onacceptabel. Het is allemaal niet zo moeilijk!

Brekelmans probeert dus dit supervreedzame protest in Rotterdam te defameren. Deze mensen verliezen hun dierbaren in Gaza en omstreken en meneer de VVD'er haalt het in zijn hoofd deze vreedzame mensen nog even de les te lezen. Wij hebben hem het volgende terug getweet:


Wat moeten dan gesteld worden, hr Brekelmans? "From the river to the sea, we tried, But Palestine should remain Occupied"? Voor allen die het overwegen: Een stem op de zionistische #VVD is een stem die Genocide faciliteert. Veel beter: #FVD voor geen olie op de diverse vuren.

Respect

Kijk nou eens wat de zionistische vrinden van Brekelmans (en Wilders) HIER doen. Gewoon even een Moskee detoneren, en er lekker om lachen. Wij hebben ENORM veel respect voor de zelfbeheersing van de sympathisanten van de mensen in Gaza en andere Palestijnse gebieden. Regelrechte genocide op onschuldige mensen, en dan zo rustig en vreedzaam blijven, is bewonderenswaardig. Zie ook het verslag van de geweldige Max hieronder van het protest in Rotterdam. Dat Brekelmans probeert te defameren. BIG FAIL voor Brekelmans.



Gehoord op Twitter: "Mossad Voor de Vrijheid" bij 
@AnthonyMigchels
 HIER