woensdag 28 juni 2023

Vredesmars Amsterdam + Overeenkomsten Coyona/Climate

Max is goed bezig. Morgen is het (boeren)protest in Den Haag. Iemand die erheen gaat? Max in ieder geval wel. In één van de redes in de video is dat Stan van Houcke die spreekt? Toppers daar. Laffe en zieltogende NOS kijkt weer evend de andere kant op.


En dan hebben we nog Coyona en Climate; beginnen allebei met de C van corrupt, maar hebben meer overeencomsten:



dinsdag 27 juni 2023

Waar bleven de speeches van Putin en Lukashenko?

Ze werden met veel bombarie aangekondigd. Putin en Lukashenko zouden gisteren tegelijkertijd hun volkeren toespreken, en er zouden zeer belangrijke mededelingen gedaan worden...

"Luka" verscheen helemaal niet meer ten tonele, en Putin kwam met een flets verhaal zonder iets nieuws. Hij bedankte mensen voor de steun.

Watskebeurd? Heeft Putin zich op het laatste moment bedacht en heeft hij dit doekje voor het bloeden de ether in gestuurd?


Heemstedenaren morren om "asielvilla"

Na Aerdenhout, nu ook Heemstede in rep en roer in Zuid Kennemerland

Massaal hebben de Heemstedenaren dit jaar bij de Provinciale Staten op het kartel gestemd. De nummers 1, 2, 3 en 4, waren respectievelijk, VVD, D666, GroenLinks en PvdA. Thierry Baudet, notabene kind van het dorp en geboren Heemstedenaar, en zijn FvD, kwamen er niet aan te pas.

Asielvilla

Je zou dan wat meer enthousiasme verwachten nu ze voor hun keurige stemgedrag beloond worden met een "asielvilla" (prijs 2,1 miljoen) aan de statige Heemsteedse Dreef 156. Maar niets van dat alles. De buren morren. "Het gaat nu allemaal wel heel snel". Ja, wat willen jullie anders? Dat het langzaam gaat?

Spijt

Een andere buurtbewoner die net een huis in de buurt gekocht heeft, heeft spijt van zijn kaitale aankoop. Ook maken de inwoners/omwonenden zich zorgen om waardedalingen van hun "objecten". Lees het hele verhaal bij het steeds betere NHnieuws. In ieder geval beter dan Haarlems Dagblad en consorten.

Circa 2,1 miljoen euro betaalt de Gemeente Heemstede / de belastingbetaler voor de kapitale villa aan de Heemsteedse dreef. Buurtbewoners morren. Kijk op funda hoe de villa er verder uitziet.


maandag 26 juni 2023

Aanval op JFVD gaat viral, maar Rutte en NOS zwijgen

Het gaat om een keiharde politieke aanval, zoals we die ook kennen uit de tijd van Fortuyn toen hij belaagd werd met een "taart" met allerlei smerigheid erin. Ook toen deden omstanders (met name Mat Herben) en politie een stapje achteruit om de geweldsplegers ruim baan te geven.

Kijk deze beelden en precies hetzelfde lijkt het geval, Antifa mag onbelemmerd geweld plegen. Nu het om echte agressie en geweld gaat, horen we niks van Kaag en Rutte en NOS of AIVD....

Mijn eerste tweet, omdat ik niet langer stil kan blijven. Gisteren flink geschrokken toen er plotseling emmers met vieze troep over ons heen gegooid werden tijdens een JFVD-boottocht. Inmiddels een dubbele ooginfectie verder. Dit soort geweld mag nooit genormaliseerd worden!#FVD
Afbeelding
Afbeelding
501,2K
Weergaven

Vandaag zijn #JFVD-leden aangevallen door Antifa in een laffe aanslag tijdens een boottocht in Leiden. Aangifte is gedaan en de opgelopen schade vergoeden wij, want wij komen op voor onze leden. We pikken dit niet, nooit!
Afbeelding
Afbeelding
419,1K
Weergaven

Gisteren Mars voor vrede en tegen wapens naar oorlogsgebied, in Amsterdam


Wittevlaggen mars in A'dam gisteren om de nederlandse regering-en VS/NAVO oorlogslobby in de nek-van het oorlogspad af te krijgen en geen 'wapens voor vrede' aan Kiev meer te sturen.Mensen riepen op van ons geen doelwit te maken,geen wapens-wel diplomatie, vrede een kans te geven