zaterdag 26 augustus 2023

Frans Timmermans als Timmerfrans in Dynasty

Hij leeft goed van zijn praatjes; hij kan ze ook in vele talen, dat dan weer wel, onze Franske! Zou hij als talenwonder ook het woord "salon-socialist" bedacht hebben? 

5 opmerkingen:

 1. Jaja, onze Marxist Timmerfrans.
  Groen is de massavorming wat gebruikt wordt om alles van ons af te pakken en ons tot slaaf te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Timmermans een Marxist?????

   Ik wordt soms wel heel moe van het alsmaar verwisselen van naambordjes.
   Timmermans is een ijdele neoliberale opportunist. Een robot met een sentimentele jurk aan. (met een Frankfurter Schule borduurseltje).

   Noem je dat Marxist???

   Verwijderen
 2. VS gaan militaire hulp aan Oekraïne in 2024 verminderen – WSJ
  https://dissident.one/vs-gaan-militaire-hulp-aan-oekraine-in-2024-verminderen-wsj

  Ga er toch voor dat er regime change moet komen om het fascisme uit te roeien.
  Hoop dat er in Kiev een pro Russische regering komt die de afschuwelijke too big to jail globalisten met hun doodscultuur de toegang weigert tot de wederopbouw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Miljarden van ons belastinggeld om Monsanto en Blackrock nog rijker te maken, want the too big to fail krijgen alles in handen in dat land. Front natie voor de NWO.

   Verwijderen
 3. Alles komt tot stand via natuur en arbeid. Men vertelde mij dat dat al in de Bijbel staat en in de tijd van Adam Smith was het zelfs de definitie van economie. Marx liet zien dat zij die creëren en produceren niet degenen zijn die profiteren. En dat ook nog op een manier die niet te weerleggen is. Vanzelfsprekend gingen alle alarmbellen af en werd het in diskrediet brengen van Marx een hoogtepunt in de geschiedenis. Die diskrediet nam vele vormen aan o.a. de sociaaldemocratie (sd) speelde hier een belangrijke rol. Met knakkers als den Uijl en Kok leek dat nog ergens op. Echter met Frenske is de sd duidelijk in een fase van debiliteit beland.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen