zondag 16 oktober 2022

Ze leren het ook nooit: Weer Duitse tanks richting Rusland

Ze leren het nooit: Weer Duitse tanks richting Rusland, naar het Oostfront; waar die oostdrang toch telkens weer vandaan komt... laat het weten in de comments. BRON. (Trouwens, de Nederlanders zijn geen haar beter.)

 16-10-22. Een bericht van het Battle_🅉 _Sailor-kanaal.


“Wie had gedacht dat ze zouden worden opgewekt?
Opgedragen aan alle spechten die de Victory Parade trollden en het een overblijfsel uit het verleden noemden...

Nogmaals, Duitse gemotoriseerde kanonnen met kruisen zijn op weg naar het Russische land.

80 opmerkingen:

 1. Ik kende Jeffrey Sachs als de leider van de 'Harvard Boys', de Amerikanen die Rusland van de regen in de drup hielpen in de jaren '90.

  Ik zag hem als een joodse crimineel.

  Het verbaasde dus dat hij 'uit de school klapte' en zei dat de opstand in Syrië al vanaf het begin een project van de VS was: Operation Siccamore.

  En recent klapt hij uit de school over Covid: Hij leiddde een groot Corona-onderzoek van The Lancet, en begon met gerenommeerde lieden als Peter Daszak in zijn team op te nemen, tot hij door kreeg dat deze Daszak àltijd loog. Toen heeft hij hem er uit gegooid.

  ( Daszak kreeg via Fauci 61 miljoen $ om virussen tot wapeens te maken en investeerde daarvan 7 miljoen in Wuhan om daar dat nieuwe virus te maken. Bedrijf: Eco Health Alliance. )

  In december 2021 belde Sachs naar het Witte Huis: stop met opdrijven van de spanning in Oekraiene !

  In dit 32 minuten durende voordracht ( in Belgrado, Servie) in mei 2014 zegt hij o.a.:
  Ik adviseerde 100 landen op economisch gebied.
  Ik adviseerde Polen in 1989, en dat ging heel goed.
  Ik adviseerde Yugoslavie, maar de VS werkte tegen.
  Ik adviseerde Rusland in de '90s, maar in opdracht van Dick Cheney en andere Neocons kreeg Rusland geen steun, maar juist tegenwerking. Daaroom liep het zo slecht in de jaren 90 in Rusland.

  Dat is wel heel verhelderende informatie.

  https://youtu.be/XIgfCT2fFCw

  BeantwoordenVerwijderen
 2. https://www.reuters.com/world/us-embassy-criticises-desperate-russian-attacks-ukraine-2022-10-17/

  Ze moeten misschien nog een beetje wanhopiger worden? Een Belgradootje doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeventig jaar 'Ostpolitiek' in een paar maanden tijd onttakeld door dezelfde idioten die er alles aan doen om Duitsland op het economische vlak volledig te slopen. Tragedie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Duitsers tekenen helemaal zelf voor hun ondergang want bezetter Amerika wil niks liever dan van Duitsland een ietwat groot uitgevallen dorp maken. Net niet het stenen tijdperk.
  De grote industrie waar Duitsland groot mee is gemaakt zit straks allemaal in Amerika onder gunstige voorwaarden zoals zeer lage belastingtarieven.
  "Make Amerika great again" zal de droom van Trump waarmaken, hoe gek het ook mag klinken, dank zij de demente Biden.
  En dan hebben we het over een paar grote automerken en chemische industrie zoals Bayer en BASF en het gewone Duitse volk zit dan, naast hun zo vlot binnengehaalde 'nieuwkomers', in een tentje op een houtje te bijten, en dan moeten ze heel voorzichtig zijn want dat houtje kon wel eens hun laatste brandstof zijn.
  Zolang de Duitsers zo laf blijven hoef je er echt geen medelijden mee te hebben.
  Tot het volk massaal in opstand komt, maar dat zie ik de gebrainwashte idioten (door die gifspuit natuurlijk) niet meteen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf heb ik ook het idee dat Philips 'gestolen' wordt van ons, door tricks van de Amerikanen.
   NOS:
   "De koersdaling van het bedrijf was woensdagochtend ruim 10 procent. Vergeleken met de piek in april van 2021 is Philips 70 procent minder waard, wat het bedrijf vatbaar maakt voor vijandige overnames. Het zijn problemen waarvoor de nieuwe topman Roy Jakobs, die volgende week begint, een oplossing mag gaan vinden."

   Van die slechte apneu-apparaten is zover ik weet niemand ziek geworden. Maar Amerikanen kunnen giga claims indienen.
   VB: Alex Jones moet 1 miljard betalen aan 15 ouders van kinderen van Sandy Hook. ( Getallen bij benadering in orde)

   Verwijderen
  2. ''Tot het volk massaal in opstand komt, maar dat zie ik de gebrainwashte idioten (door die gifspuit natuurlijk) niet meteen doen.''

   Net als the chemtrails, 5G, fluoridering etc.? Hoe komt het dan dat het bij mij averechts werkt?

   Verwijderen
  3. Denk dat ze nog in de ontkenningsfase zitten Root.

   Verwijderen
 5. Thierry Baudet bij 'Geopolitics and Empire' !

  https://youtu.be/VI8I0rJjup8

  11 uur geleden gepubliceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem briljant, en kan echt niet zien wat er ultrarechts aan is. Ik ben het zeker niet overal mee eens: Ik zie teveel invloed van Ayn Rand (economisch libertrarisme) en Steve Bannon (Sinofobie, Jezuiet en coverte neocon (Straussian)).

   Verwijderen
 6. Karel van Wolferen heeft een goed verhaal:
  De Neocons mogen dit niet verliezen,. dus kunnen mogelijk een kernoorlog uitlokken.
  Hij is ook bang dat de verkiezingen in Brazilie niet eerlijk zullen gaan. ( Manipuleerbaarde voting machines)


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard. Die machines zullen wel de software hebben als de amerikaanse verkiezingsmachines.

   Verwijderen
  2. NATO Kicks Off Nuclear War Games On Monday
   https://www.zerohedge.com/geopolitical/nato-kicks-nuclear-war-games-monday

   Volgens de msm zou Poetin constant dreigen met kernwapens. Wat doet de NATO?

   Verwijderen
  3. Ik weet toch niet zeker wie slechter zou zijn. Lula heeft wat woke trekjes gekregen maar is een solide man van het volk met een goed verleden. Bolsanaro is wel onafhankelijk, maar een fanatiek zionist die volgens mij een sell out naar een Trump-2 regime zou worden. En wat hij doet tegen de indianen is genocide.

   Verwijderen
  4. Ik krijg toch de indruk dat Bolanaro dieper in het complot zit. Afgezien daarvan heult hij met de evangelicals. Dat is Bad News!

   Verwijderen
  5. Hij was tegen de injecties en de covid maatregelen. Voor mij een teken dat hij "sound" is.

   Verwijderen
  6. Het is niet zwart wit. In Latijns Amerika zijn vaak beide kandidaten gecompromitteerd. Het feit dat iemand tegen pfizer en lockdown was zegt lang niet alles. Toktok is daar bv ook tegen.

   Verwijderen
 7. Er gebeurt een hoop! Baudet noemt veel leiders reptielen en organiseert een manifestatie met David Icke op de dam. Tulsi vergelijkt Biden met Hitler.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gebeurt zeker veel. Onze democratie wordt in hard tempo om zeep ontmanteld.
   Het kartel met bondgenoten ontneemt mij en vele honderdduizenden medelanders mijn volksvertegenwoordiger het woord in de 2e kamer. 2e kamerleden die andere 2e kamerleden het woord ontnemen. Te gek voor woorden. Wat niet normaal is, wordt normaal

   Verwijderen
  2. Ze willen de AfD proberen te verbieden bij de buren.

   Verwijderen
  3. Wat ook gebeurt is dat het meest geavanceerde wapentuig geen antwoord heeft op een huis, tuin en keuken drone die de russen op dit moment gebruiken. LOL. Radar en hitte zoekende raketten helpen niet tegen zo'n langzaam vliegend propeller objectie met een brommer motor.
   Man man man. Iran is al tientallen jaren de vijand en ze hebben geen antwoord op een voorwerp van glasvezel en ducttape met tientallen kilo's tnt?

   Verwijderen
  4. Die drones zijn het werk van heel goede ingenieurs, die optimale oplossingen hebben gevonden voor defensie onder een zwaar sanctie/ blokkade regime. Zo is polyester sterk, licht en onzichtbaar op radar. Het motortje is een ''wankel'' rotary engine. Op smering en lagering is enorm bespaard, omdat het slechts 2 uurtjes hoeft te draaien: een paar bronzen busjes en wat grafietvet. De electronica en optica is van off the shelf onderdelen, zoals obsolete smartphones. Door eenvoudige ''swarm'' technologie wordt de afweerinstallatie omzeild. En het kost slechts E 1000-2000, is serieel te produceren, ook deels in licentie. Bij beschouwing lijkt het eenvoudig, maar het is uiterst innovatief werk.

   Verwijderen
 8. Er is een plan om een grote stuwdam bij Kherson op te blazen. Daarom wordt die stad nu geevacueerd, want die wordt dan overspoeld.. Martyanov denkt dat het daarna totale oorlog wordt en Kiev er aan gaat. (conventioneel).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Iedere burger van Kherson kan GRATIS een huis, land of appartement + baan krijgen in de RF. Ze willen de inwoners daar weg hebben omdat ze een enorm offensief en overstroming verwachten. Daarna is overleven moeilijk omdat veel infrastructuur kapot zal zijn. Ze willen er tijdelijk een garnizoensstad van maken op weg naar Odessa. Aldus Dima van military summary channel. (heeft geen insiders info maar is well connected).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tip.

  Ik had nooit gehoord van Jules van Rooyen.
  Nu heb ik zijn boek in huis, en dat ziet er heel interessant uit.
  Te koop bij Bol.com voor 24 euro.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/sluiproutes-van-de-macht/9200000006134172/

  Enige youtubes: 6 min. vrijmetselarij:
  https://www.youtube.com/watch?v=jHh3wzzXtw4

  De franse revolutie: 18 min:
  https://www.youtube.com/watch?v=M9-NyR_ThJs

  Katholieke visie opde geschiedenis: 15 min
  https://www.youtube.com/watch?v=dFyqdGCleQ4

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de laatste bekeken. Mi zit hij in dezelfde categorie als Dugin, maar zit hij meer vast aan een enkel geloof, het katholieke. Dugin is breder, maakt het universeler, en erkent ook de beperkingen: dat het in zijn werk om de Russische cultuur gaat.

   Waar beiden mi. een denkfout maken is dat de mens statisch is, en dat oplossingen van 1000 jaar geleden ook nu zouden gelden. Dat spiritualiteit nu een cruciaal punt is, akkoord, maar de mens is veranderd. We kunnen niet terug naar gehoorzaamheid en een feodale samenleving, in die zin zouden we via een omweg modelburgers in the great reset worden.

   Verwijderen
  2. Dat maakt ook dat prachtige impulsen zoals de renaissance, verlichting en tot op zekere hoogte mijn jonge inspiratie, zoals de hippie cultuur verworpen worden. OK, tov de orthodoxe traditie is zelfs de RK kerk een postmodern fenomeen, laat staan de verlichting. Ik denk wel dat de oudere tradities en disciplines intense studie en grote liefde waard zijn. Maar voor de meesten van ons liggen daar geen oplossingen.

   Verwijderen
 11. Aldi considers selling edible INSECTS to help families through the cost-of-living crisis
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11331411/Aldi-considers-selling-edible-INSECTS-help-families-cost-living-crisis.html?ito=windows-widget-push-notification&ci=547943

  Oh omdat de levensstandaard zo is gedaald gaat Aldi insecten als eten verkopen. Argg wat een verschrikkelijk bedrijf is het toch.
  De 1e onbemande supermarkt in Nederland is van hun.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het een goeie winkel! Hun IPA bier is geweldig (gouden blikjes).. Ik ga wel een keer bugs proberen....

   Verwijderen
  2. Volgens mijn achterneef is dat goedkope Aldi bier met veel suikers (koolhydraten ) gemaakt. Niet gezond.

   Verwijderen
  3. Suiker wordt vergist tot alcohol Dat is en blijft CH3OH. Bovendien drink je bier niet voor, maar OP je gezondheid! (maar het nu nog te vroeg, eerst nog wat doen)..

   Verwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Rutte vindt gewoon dat je je moet blijven vaccineren voor een ander.
  Hevig gepikeerd. Haha.
  https://twitter.com/JJKrispijn/status/1582462513803071488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1582462513803071488%7Ctwgr%5E1abfb2d467a9db6cbe4f555579e855f6a7d1f6fc%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Frutte-reageert-op-explosieve-uitspraak-pfizer-directeur-mijn-advies-zou-zijn-gewoon-vaccineren%2F

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie grafiek op blackbox over de gasleveringen vanuit Rusland:
  scherp:
  https://youtu.be/noum-6K4HgQ?t=1064

  ( Veel goede uitleg ook van deze man)
  ---

  Richard Medhurst : toont beelden dat Alexandra Ocasio Cortez wordt aangevallen ( met woorden).
  https://youtu.be/J7LPRpG6tmo?t=2380

  In de 10 minuten daarna toont hij dat 'The Squad' ( al die democratische vrouwen met hoofddoek (figuurlijk) wel luid anti-Israel-taal uitslaan, en - als het er NIET op aan komt- ook anti-Israel stemmen.

  Maar als hun stem doorslaggevend is, dan stemmen ze ineens pro-Israel.

  Typisch controlled opposition:

  "Jij krijgt een carriere. Jij mag anti Israel zijn. Goed voor jou. Goed voor ons ( want geeft de indruk dat wij joden niet almachtig zijn) , maar als het erop aan komt: dan luister je naar òns."

  >> Controlled opposition.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Tweede Kamer wil een speciaal tribunaal in Den Haag om in de toekomst de Russische president Poetin en consorten te kunnen berechten. Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt een motie van D66 die daartoe oproept.

  Hoogmoed komt voor de val gekskes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb al sinds april een beloning uit staanb van 500 euro voro wie me kan tonen dat Putin een misdadiger is.
   Ik heb nog niemand gezien.

   Dat onze Kamerleden in feite misdadigers zijn, dat kan ik met gemakl aantonen. Maar van wie krijg ik een beloning van 500 euro ? Wie van hen durft het aan?

   Propaganda Propaganda. Dat is waarmee we omringd worden.

   Verwijderen
  2. Dat gaat slechts in wanneer een (''Erkende'') rechter dit bevestigt. En dan is er geen discussie meer mogelijk.

   Verwijderen
 16. Gefeliciteerd, jullie Britten!!! Liz Truss heeft moeten aftreden. Zij heeft in 6 weken meer schade gebracht dan Putler in 6 jaar had kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat 'TPTB' zo snel mogelijk totale Chaos willen in Europa, en als je dan een super light weight juffrouw aan het roer zet, dan volgt ze - omdat ze niet beter weet- de meest desastrueze adviezen op.
   ( Ik heb geen kewnnis van de feiten, ik vermoed de strategie te begrijpen)

   --
   Leuk: zoals Charles haar ontving. Iets mompelend van 'Oh dear ' .

   Ook leuk: die Charles ziet er nu al ouder uit dan zijn moeder !
   Sympathieke kerel.

   Verwijderen


 17. Sympathieke kerel...

  Nou ja... Hij heeft nog nooit in zijn leven iets nuttigs gedaan. Typisch feodale oude adel/ royalty. Omdat hij 10 generaties achterloopt lijken zij ideeen af en toe orgineel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afschuwelijk beroep. Dat zie je nu ook aan die Amalia.
   Ik ben blij dat ik het niet hoef te zijn.

   Voor Maxima heb ik totaal geen sympathie: ze koos voor dit leven, en ze werkt voor de Big Banks.

   Verwijderen
 18. Scott Ritter windt er geen doekjes om: NU wordt het echt oorlog.

  Kort gesprek met Garland Nixon:
  https://www.youtube.com/watch?v=COEWg2o7RSs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Als dit geconfirmeerd wordt!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=37v_Bva3RXQ

  Boston university heeft een hybride Covid strain gemaakt bestaande uit de meest dodelijke Wuhan variant en de meest besmettelijke omicron variant. Deze Gain of Function strain was in staat 80% van mens-muis chimera populaties te doden.

  Funding: NIH, Fauci's organisatie en de B &M Gates foundation.

  Research proposal was ingediend in 2020, anderhalf jaar voor de omicron variant werd ontdekt in Zuid Afrika.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Er komen berichten dat de Russische troepen enorme versterkingen ten noorden van Kherson (en dus de Dnepr) aanleggen, terwijl Kherson wel wordt ontruimd. Men verwacht een Ukraiens offensief, het laatste vuurwerk voor de midterm elections over slechts 2 1/2 week. De dam in de Dnepr wordt bedreigd, en bij doorbraak loopt een strook van 25 km breed onder gedurende 3 dagen (golf 4 m hoog, daarna waterstand 1-2m boven het maaiveld). Daarna is er veel schade en heel veel modder. De overstroming is vooral aan de zuidelijke oever, want dat ligt in een bocht en is lager.

  Maar er kloppen een paar dingen niet in dit verhaal:

  1) dit is een lachertje, maar in the Guardian las ik de eerste beschuldiging dat Rusland de dam wilde bombarderen' (OK dit is domme projectie en propaganda)

  2) Net als de Krim brug is de dam zwaar, en modulair gebouwd. Er zijn eerdere, Russische aanvallen op kleinere stroomopwaartse dammen geweest. Er werden wel gaten geslagen, maar niet genoeg voor een vloedgolf. Net genoeg voor een 5 km modderstrook en het wegspoelen van Ukraiense Ponton bruggen. Het werkte goed om het Ukraiense contraoffensief van medio september te stagneren.

  Indien de dam toch geraakt wordt gaat het waarschijnlijk om 1 of 2 modules, en waarschijnlijk slechts deels. Het zal nog steeds voor een hogere waterstand en lokale overstromingen zorgen, en het duurt zeker meer dan een week. Generaal Surovikin heeft laten doorschemeren dat er omleidingskanalen mogelijk zijn om de eerste vloedgolf te absorberen. Ik kan dit niet op de kaart vinden.

  Maar in Kherson krijgt men slechts natte voeten en een verbinding over de rivier is na een week weer mogelijk, want de aanvoerwegen blijven redelijk intact.

  Alle plannen kunnen wijzigen, maar gezien de midterm elections verwacht ik wel iets groots na komend weekend.

  Ik verwacht ook dat de vergelding van een damdoorbraak zeer fors zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ook interessant
  De Poetin-Osama Connectie
  Stroilov: Alexander Litvinenko onthulde, in zijn artikelen en interviews die in de beschuldigingen zijn opgenomen, dat ten minste twee beruchte Al Qaida-terroristen geheime agenten van de FSB zijn - van wie er één, Aiman al Zawahiri, bin Laden's tweede bevelhebber is. Als voormalig leider van de terreurorganisatie Egyptische Islamitische Jihad stond al Zawahiri jarenlang op internationale lijsten van meest gezochte terroristen. In 1997 dook hij plotseling weer op in Rusland, waar hij een speciale training volgde op een geheime FSB-basis in Dagestan. Daarna werd hij naar Afghanistan gestuurd en sloot zich aan bij Al Qaida als bin Ladens nummer twee. Ondertussen werden de FSB-officieren die hem in Dagestan hadden begeleid, gepromoveerd en opnieuw toegewezen aan Moskou. Het was van hen dat Alexander hoorde over al Zawahiri.Deze en andere feiten van FSB-betrokkenheid bij internationaal terrorisme, onthuld door Alexander, hebben enorme implicaties. In tegenstelling tot wat velen in de VS denken, is Rusland allesbehalve een betrouwbare bondgenoot van u in de 'oorlog tegen het terrorisme'. Het Kremlin speelt een verraderlijk dubbelspel: terwijl het de steun van het Westen als bondgenoot geniet, steunt en manipuleert het in het geheim Al Qaida via FSB-agenten van invloed. Zoals Alexander schrijft: "Het is mogelijk om morgen het hele internationale terrorisme te vernietigen, samen met de Russische maffia. Het enige wat je hoeft te doen is de Russische speciale diensten opheffen."
  http://asinthedaysofnoah.blogspot.com/2008/01/putin-osama-connection.html

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Alexander Litvinenko schreef Blowing up Russia om in aangrijpend detail te onthullen hoe zijn FSB-collega's in de Russische geheime dienst een ongekende 'islamistische' bombardementscampagne op appartementsgebouwen in Moskou begonnen als onderdeel van de eerste verkiezingscampagne van Vladimir Poetin. MI6 beoordeelde dit klokkenluidersboek als de reden voor zijn moord met Polonium-210 in Londen in 2006.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Litvinenko was een quintuple spion (VS, Rusland Israel, de Russische mafia en al qaida). Nog een wonder dat hij zo lang geleefd heeft! Uiteraard waren zijn woorden waardeloos...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Sextuple, ik had MI6 vergeten. Het waarheidsgehalte van MI6: leugens tot het tegendeel bewezen is....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik hetzelfde zeggen.
   Waarheidsgehalte Rootman: leugens tot het tegendeel bewezen is.
   Ga maar weer in de rij staan junkie kabouter voor je volgende "shot". Je doet het immers uit liefde voor jouw latino avontuurtje net zoals jouw vorige "shots".
   Onderzoeken tonen aan dat mensen die shot gehaald hebben dommer worden.
   Niet dat jij al slim was voorheen. Nu ben je dus nog dommer.
   En domme mensen krijgen geen waarheid meer over hun lippen.
   Daar hoor je alleen nog maar kletskoek.
   Toedeloe smurf.

   Verwijderen
  2. Toktok: ''Waarheidsgehalte Rootman: leugens tot het tegendeel bewezen is.''.

   Toktok, ik ben geen nieuwsbron, citeer wel vaak bestaande nieuwsbronnen. Dus je opmerking over waarheidsgehalte slaat nergens op.

   Ik probeer vaak mijn analyses te geven en verbanden te leggen.

   Ik ben misschien een slechte analist; probeer dan een betere versie te geven, ik zou dat toejuichen.

   Ik was overigens al lang voor mijn gehate vaccinaties op de hoogte van de (multiple) dubbelrol van Litvinenko, Spkipal, Politovskaya en Nemtsov.

   Zawahiri, evenals Bin Laden, waren opportunistische terrorismeleiders, die van tijd tot tijd in het geheim zaken deden met regeringen. Dat is wat betreft AQ en IS inmiddels een patroon geworden, zodat ze nu een (onbetrouwbare) geheime partner van de CIA/ state dept en Israel zijn geworden. Ze vechten nu zelfs mee met de wodka doordrenkte Azov nazis.

   Verwijderen
 25. Enge links: Rusland, al-Zawahiri en de vernietiging van Oekraïne
  https://thehill.com/opinion/international/3593498-scary-links-russia-al-zawahiri-and-ukraines-destruction/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals we weten heeft de VS al-Zawahiri uitgeschakeld.

   Verwijderen
  2. Banden met radicale islam:
   3 totaal van elkaar verschillende perioden:
   1) Sovjet unie: die steunden gematigde verzetsbewegingen inclusief de seculiere moslims zoals Arafat.
   2) Jeltsin Rusland: in die chaotische periode deed iedereen wat hij wilde. Maar met name de VS en Saoedi operators steunden de radicale salafisten in Rusland.
   3 Putin Rusland. Zeker na 9/11 en de 2 Chechen oorlog is Rusland door het steunen van gematigde islam de beste bestrijder van het salafistische taqfirisme geworden.

   Er zijn inmiddels slechts 3 regios in de wereld waar het moslimterrorisme is uitgeroeid: Tjetjenië, Oeioeioeigoerenland en het Syrië onder president Assad.

   Verwijderen
  3. Moslimterrorisme is uitgeroeid in Tjetjenië.
   Zoiets kan alleen maar een gevaccineerde kabouter kletskoeken.

   Moslim terroristen groepering opgeleid door moslim leider en opgefokte vechtersbaasje Kadyrov.
   Voor lezers die wel begrijpen wat er achter het plan van Putin schuilt en mijn links wel goed hebben begrepen zal het geen verbazing zijn waarom Putin deze Kadyrov gebruikt.

   Verwijderen
  4. Kadyrov is een traditioneel Chechen moslim (een zeer martiale sufi traditie). Zijn vader heeft een tijdje verblind door de salafistische missionarissen meegelopen in de burgeroorlog tegen Rusland, maar is de laatste jaren van zijn leven tot inzicht gekomen en heeft zeer effectief geholpen om het salafisme aldaar met wortel en tak uit te roeien. Kadyrov is momenteel een held, bestrijder en het ergst mogelijke schrikbeeld voor de azov nazis

   Verwijderen
  5. Niemand is bang voor die achterlijke moslim terrorist kadyrov/
   Er komt een dag en dan zal die Kadyrov precies zo vakkundig uitgeschakeld worden zoals al-Zawahiri is uitgeschakeld

   Verwijderen
 26. Meloni heeft haar geduld met Berlusconi verloren – “Als hij zich niet onderwerpt aan de NAVO kan hij geen deel uitmaken van de regering, zelfs als dit betekent dat er geen regering wordt gevormd”
  https://dissident.one/2022/10/21/meloni-heeft-haar-geduld-met-berlusconi-verloren-als-hij-zich-niet-onderwerpt-aan-de-navo-kan-hij-geen-deel-uitmaken-van-de-regering-zelfs-als-dit-betekent-dat-er-geen-regering-wordt-gevormd/

  Begrijpen jullie -JV, smurf-nu waarom ik een hekel heb aan die Meloni en waarom ik haar niet vertrouw?
  P.s. Ze wist trouwens ook niet hoe snel ze in de hol van Israël moest kruipen direct nadat ze de verkiezingen had gewonnen.
  Succes met die meloenen!

  Ze weet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blijkt een dame met een behoorlijk naar karakter. Dat zeggen alle betrokkenen. Het gebeurt wel vaker, in goeie en in kwaaie zin, kijk naar Zelenski die op een toenaderingsagenda was verkozen, of bij Tulsi, die een ''young global leader '' was.
   Ik heb sinds het begin verkondigd dat Meloni slechts kan slagen onder het mentorschap van Berlusconi. Nu is het afwachten, mogelijk kan ze wat schade van Draghi goedmaken, maar ze kan ook de rechtervleugel van de Europese oppositie een slechte naam bezorgen.

   Verwijderen
  2. Van Tulsi Gabbard hoef je niks te verwachten.

   Heel heel heel heel misschien kun je iets van Poetin verwachten.

   Hij is schuldig en verdacht totdat ik hoor dat hij stopt met leveren van AI aan het WEF, als hij uit de klimaatakkoorden stapt en alle Covid maatregelen volledig schrapt.

   Verwijderen
  3. Ik verwacht niet veel van individuen of groepen, niet ten goede of ten kwade. Maar ik stel zeker geen condities zoals in welke club hebben gezeten, met wie ze een handelsdeal hebben, of ze een spuit hebben laten zetten of welke stam ze menen toe te behoren.

   Maar Putin en Tulsi geven me toch wel optimisme. Ik ben ook optimistisch vanwege het zgn self organizing principle, de orde achter de chaos. Matthias Desmet beschrijft dit.

   Verwijderen
 27. TIP:
  VIDEOKANAAL: Harry Vermeegen Official.

  LEUK!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Harry Vermeegen:
  Vaccinatie én verjaardag op één dag!
  Hierperdepiep hoera, dubbel feest! Vaccinatie én verjaardag op één dag! Ik ben blij met mijn 1e prik. Wat een veilig gevoel. Ik hoop dat de twijfelaars mij zullen volgen.
  https://www.youtube.com/watch?v=bpbzAFFZTK0

  Ik begrijp wel dat JV die Harrie zo leuk vindt.
  JV is ook zo'n geprikte net als die smurf.
  Hoeveel lopen er inmiddels al achter deze gekke Harrie aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit een reactie in dat yt filmpje zag ik een vraag van een poster over welke prik Harry zo blij heeft gemaakt.
   Harry antwoorde daaronder met pfizer.
   Nieuwe naam voor al die pfizer geprikten. "Harry's".
   Als nooit gevaccineerde schiet ik me toch in de lach nu.....................hahahahaha.

   Verwijderen

  2. ARMOEDE

   Er zijn honderden definities van armoede.
   Laat ik er 2 nemen die op Eddy slaan:

   1. Als je geen idee hebt van 'verzamelingenleer.'
   Eenvoudiger gezegd: als ik Harry Vermeegen onverwacht goed vind, wil dat niet zegen dat ik qua opinie volledig overlap met Harry Vermeegen. (Dat mijn complete verzameling opinies gelijk is aan zijn complete verzameling opinies.)

   2. Ook heel armoedig:
   als de machtigen jou een wereldbeeld hebben ingegoten, vele decennia lang, en dat jij dan als een gek overal probeert om ondersteuning voor DÀT WERELDBEELD te vinden.

   Welke naam hier ook valt, Eddy gaat googlen en zoekt info die hij als kritiek op die persoon kan gebruiken.
   Dàt is armoede, want het toont dat je niet begrijpt dat de Machtigen jouw wereldbeeld hebben gevormd, maar natuurlijk niet in jòuw voordeel, maar in hùn voordeel.

   Verwijderen
  3. Degene die zich suf googled is JV zelf.
   Achterlijke boer JV komt zelf aanzetten met een yt link van een debiele Nederlander die trots erop is dat hij zich laat vaccineren.
   JV benoemt zoiets achterlijks dan als "leuk".
   JV, jij levert mij steeds meer het bewijs dat jij achterlijk bent.

   Verwijderen
 29. Kostelijk verteller Gijp over zijn bezoekjes aan papa Hazes:
  https://www.youtube.com/watch?v=_HBcE4rhiJQ

  Zoon Hazes schijnt ook ergens bekend om te zijn, maar het kan niet van de muziek zijn, want ik ken geen enkel liedje van zoon H.

  Harry Vermeegen maakt korte metten met zoontje Hazes:
  https://youtu.be/rLOMEWmPPgY


  NB: Ik herinner me nog dat ik niet openlijk kon zeggen dat ik papa Haze goed vond. Men keek op hem neer ( in mijn omgeving).
  maar hij had volume, een goede stem en een perfecte repertoire-keuze: alle classics van Dusty Springfield heeft ie gecovered.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. US Air Force train in NATO nuclear weapons exercise
  Exercise Steadfast Noon started on Monday, 17 October 2022. The annual exercise is a test of NATO's nuclear deterrence capabilities and involves air forces from across 14 nations of the alliance. Belgium is hosting the exercise with flying taking place across the country, the North Sea and the UK.

  Training involves both fourth and fifth generation fighter jets capable of launching nuclear weapons, as well as conventional fighters. This includes F-15 and F-35 aircraft with the US Air Force in Europe.

  https://www.youtube.com/watch?v=6-ybKgeMAOs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een beetje link en vrij onverantwoordelijk, maar ik begrijp ze wel. Ze moeten alleen niet denken dat ze ''een duidelijk signaal afgeven'', want daar wordt in Moskou met een kuchje om gelachen. Ondertussen is in Kiev nog wat vergeten energie infrastructuur uitgeschakeld. Het water achter de grote dam wordt fors tempo gedraineerd via overloopkanalen, en ik mag aannemen dat de verdediging daar op vol alert is gebracht.
   Maar niemand daar gaat zonder schade de komende 2 weken door want de dem. neocons zijn tot de midterms bereid tot de meest idiote ''hail Mary'' fratsen.

   Verwijderen
 31. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ethisch dubieus vind. (het alternatief: levens van burgers en soldaten aan beide kanten verkwanselen is veel erger) Maar blijkbaar probeert generaal Surovikin de elektra maar ook de stadsverwarmingen uit te schakelen opdat vele Ukrainers zullen vluchten naar west Europa, omdat hun leefsituatie onmogelijk wordt. Ca 30 % wordt geschat te gaan vluchten, en de politiek correcte EU kan hen voorlopig niet weigeren.

  Dat zijn ca 7 M migranten. Ook al zijn het vaak oudere vrouwen, het is genoeg om Europa totaal te ontwrichten gedurende de ergste crisis sinds de 1930s of daarvoor.

  De migranten gaan het prima doen overigens. Afgezien van soms hun abjecte ultra-nationalisme zijn ze een prima aanvulling voor onze maatschappij. Slimme mensen met een fatsoenlijke opleiding.

  Helaas krijgen we er wel een lange termijn probleem bij: zware en lichte wapensmokkel, een nieuwe mafia, en getrainde leden en operators van hard core nazis, van een kaliber van wie zelfs Waffen SS officiers destijds misselijk werden.

  Welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Boze boerin:
  https://twitter.com/i/status/1583852465740345344

  "Deze boerin is bloedlink. En terecht. Ze heeft net van de overheid een lijstje met gewassen ontvangen, die vanaf 1 okt volgend jaar niet meer geteeld mogen worden op haar bedrijf, vanwege de #CO2- en #stikstof-uitstoot. Zelfs aardappels mogen niet meer. #Rutte maakt alles kapot!"

  https://twitter.com/Percolator_HNJ/status/1583852465740345344

  BeantwoordenVerwijderen
 33. TIP
  'De Stille Kracht" ( 1974) is op Youtube.
  Prachtige tv, uit een tijd dat er nog vakwerk geleverd werd.
  Mooie blik op het leven van de Nederlanders in Indië.

  Alle drie dee delen zijn door deze man op YT gezet.
  Op zijn kanaal ook heel opmerkelijke video's over Nieuw Guinea en kamp Westerbork.

  Deel 1: https://youtu.be/K_Hy-fJ60IQ

  BeantwoordenVerwijderen
 34. In het land van de fascistische muts Meloenen is blijkbaar op 06 oktober een regeling aangenomen dat je niet boven de 19 a 20 graden mag stoken en dat je na 11:00 de kachel moet uitdoen.
  https://www.ninefornews.nl/eerste-klimaatlockdown-van-kracht-in-italie-mensen-zie-het-nou/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Oligarch.
   Even serieus.
   1) Wat is er zo slecht aan die maatregel ?
   2) Wat is er fascistisch aan?

   Nog een vraagje waar ik nooit antwoord op krijg: Identificeer jij je met 'de joden' ? ( Zo ja, dan is alles helder.)

   Verwijderen
  3. Ik ben het gewend dat Oligarch nooit reageert als je hem aanspreekt op zijn kletspraat of vraagt naar zijn ware identiteit en loyaliteiit.
   Als 'chaff' strooit ie af en toe met wat kritische kreten over Israel. Trappen we niet in, Olli. (*)


   Ik ga uitleggen wat er allemaal fout is aan deze Oligarch-post.

   1) "fascistische muts Meloenen"
   Dat zijn drie scheldwoorden op een rij.
   Scheldwoorden horen niet in een blog.
   Hier wordt de opponent met argumenten onder de tafel geduwd. Niet met scheldwoorden.

   2) Italie heeft te weinig gas, te weinig energie. Niet erg voor de rijken. Maar wel erg voor de armen. Wat zou je er aan kunnen doen? Even denken...
   Iemand een goed idee?
   Iemand een beter idee dan Giorgia Meloni ? Laat horen.

   3) Thierry en Oligarch noemen het een lockdown. Onjuist.

   Een lockdown (afsluiting, platlegging, stillegging, noodvergrendeling, letterlijk: af- of vergrendeling) is een noodprotocol om te voorkomen dat mensen of informatie een gebied ingaan of verlaten. Het protocol kan meestal alleen worden ingesteld door een autoriteit.

   (*) Toch nog de ware identiteit van Olli ontdekt:

   https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.YJSHaJrueU3Cuzbr1OzoeQHaKg%26pid%3DApi&f=1&ipt=6ed4dd5b6a878111e784167f258c1fa3046220d232e74210583d9cfd62a3e95a&ipo=images

   Verwijderen
 35. Ik houd mij niet zo bezig met Italiaanse politiek,dus wat daar allemaal aan de gang is gaat meestal aan mij voorbij.
  Na het artikel van ninefornews gelezen te hebben moet ik toch even kwijt dat ik het heel terrecht vind van oligarch om dat groene feministische meloenen wijf aan de schandpaal te nagelen.
  Van mij mag hij haar met nog meer scheldwoorden flink te kakken zetten.
  Een overheid wat zich bemoeit en bepalen wilt hoe je thuis leven moet of hoe jij jouw geld spendeerd is een lijn te ver.
  Dat zo'n achterlijke boer dat niet begrijpt, begrijp ik wel.
  Die boer is gewoon achterlijk en heeft niks anders te doen in zijn leven als alleen maar joden pesten.

  Trek je die stomme opmerking van verheul niet aan Oligarch.
  Doe er jouw voordeel mee en dans even met mij op 2 geweldige danspasjes van Laurel&Hardy

  dans 1

  dans 2

  Lachen blijven @oligarch en je weet het hè?
  Government........you can stick your poison vaccine up your ass
  Fijne voortzetting van de avond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, Stan schiet Olli te hulp.

   Je herkent de Israel vrienden aan hun scheldwoord-dichtheid.
   Ze staan beiden onbedreigd aan de top, op dit blog.

   Verwijderen
  2. Ja?????????
   Onbedreigd......wat wil je ermee zeggen JV?
   We hebben hier immers een gentleman agreement op dit forum opgericht door Blik.
   We mogen allemaal zeggen wat we denken of voelen, zolang we elkaar maar niet meer bedreigen.
   Zie je mij niet doen.
   En wat schelden betreft.............bekijk jezelf maar eens in de spiegel, want jijzelf bent ook niet schoon van scheldpartijtjes. Jij doet het alleen op een verkapte manier.
   Die zieke humor van jouw JV werkt alleen maar averechts.
   Jij denkt anderen van mening ermee te kleineren.
   En daarom blijf jij voor mij niet meer dan die achterlijke zieke boer.

   Verwijderen
  3. Zoek iemand die Nederlands spreekt.
   Die kan het je zeggen.

   Verwijderen
  4. Hoef ik niet te zoeken, want jij was het die het zei zonder toelichting.

   Verwijderen