dinsdag 16 augustus 2022

Cartoon by Matt: Welke Spuit wenst U?


"Wat is het volgende? Na de corona gifspuiten de apenpokkenspuit en daarna de transgenderspuit? Natuurlijk ook 4x per jaar want anders gaat het jeuken." Matt.

4 opmerkingen:

 1. Matt.
  Wat is het volgende?
  Centaurus is uit de hoed getoverd om het angst spelletje in stand te houden. Bigfarma ruikt al weer kassa. Hoeveel flessen wisky heeft ome Ab inmiddels al in zijn kast staan?
  https://www.dnaindia.com/health/report-covid-4th-wave-know-all-about-spread-symptoms-of-centaurus-variant-of-omicron-how-it-was-named-2969982

  Dat steeds meer mensen een zwakker imuunsysteem opbouwen als gevolg van hun vorige injecties lees je in die link niet.
  Gezond verstand bestaat blijkbaar niet meer bij de "medische hooggeleerden"
  Allee, fijne avond nog. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. woordjes als "angst" en "4e golf " trap ik niet in.
   Het lijkt wel eb en vloed met al die "golven".
   Ben ik ook nooit echt bang voor geweest aan de noordzee. :-)

   Te midden van de Covid-19 vierde golf angst, is een nieuwe sub-variant van het virus gedetecteerd genaamd Centaurus. De gevallen van de nieuwe Omicron-subvariant zijn over de hele wereld gedetecteerd in veel landen zoals India, Japan, de VS en Rusland.

   Wat een hoop bullshit, niet?

   Verwijderen
  2. De bullshit kan bij de schapen worden ingespoten. Uiteraard werkt de 2021 covid 19 injectie van Big pharma ook goed tegen de nieuwe varianten. (weten de schapen veel). We hebben nog zoveel spuiten met vergif liggen. Die moeten wel bij de kakkerlakken worden ingespoten, anders halen we het depopulatie schema 2030 niet.

   Verwijderen
 2. Keuze mogelijkheden genoeg straks want men is druk bezig om van bestaande ziektes nu al een vaccin te maken:

  98 vaccins in voorbereiding

  En Big P kennende zullen ze sommige van die ziektes zodanig manipuleren dat ze gemakkelijker verspreid kunnen worden en meteen de A status krijgen met alle gevolgen vandien.

  BeantwoordenVerwijderen