woensdag 15 juni 2022

Duitsland vervolgt journalist Alina Lipp omdat ze de waarheid vertelt

Zover is het inmiddels gekomen:

Duitsland vervolgt Alina Lipp omdat ze de waarheid vertelt. BRON.

Je mag wel verslag doet, maar enkel als je de leugens van Kiev-NATO rondpompt. De waarheid vanuit Donbass laten zien is niet meer toegestaan.

Eerder toonden we al hoe de Duitse Tagesschau is verworden tot een Duitse Lügeschau met de journalistieke oorlogsmisdaad om de Russen de schuld te geven van de bloederige Oekr-aanval op de Mayski markt in Donetsk.

Eerder heeft de EU al alle Russische media verboden. Duitsland en de EU mogen enkel NATO-Washington gecontrolleerde kanalen en media volgen.

Tevens lijkt het erop dat Olav Scholz morgen in Kiev op appel gaat. Samen met Draghi en Macron trouwens. Eerder heeft de Oekraïense ambassadeur Scholz uitgemaakt voor een Leverworst omdat de Oekraïeners vonden dat de Duitsers hen niet voldoende en niet snel genoeg wapens leveren.. 

2 opmerkingen:

 1. DIT gebeurt er met journalisten die de waarheid boven tafel brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Jonge komt er mee weg dat hij ongeprikte mensen bedreigde door te zeggen waar ze woonden.

  OM laat massa-aangifte tegen Hugo de Jonge zitten: ‘Geen haat tegen ongevaccineerden’

  Het OM slaagt er ook nog eens in om de 69duizend mensen die mee hebben getekend voor de aangifte niet kloppen.
  Hadden ze zo een onderzoek ook maar gedaan bij de "verkiezingsoverwinning" van D666 dan had Nederland een heel andere regering gehad.
  Weer het zoveelste bewijs dat het volk bedondert wordt door diegenen die hun zouden moeten dienen, maar precies het tegenovergestelde voor hun kiezen krijgen: een regering die de mensen blijft voorliegen, onderdrukken en hun eigen agenda, de agenda van het WEF eigelijk, met vol ornaat uitvoeren.

  BeantwoordenVerwijderen