maandag 11 april 2022

Oekraïne verwijdert borstbeelden Pushkin

 04/11/22. Werkelijk. Computervertaling; BRON.


🤦♂De waanzin werd sterker ...

“ 🔥In de steden van Oekraïne worden monumenten voor Poesjkin massaal ontmanteld en straten hernoemd

. In Ternopil, Uzhgorod, Mukachevo werden onlangs monumenten voor Poesjkin gesloopt. In Uzhgorod besloten de lokale autoriteiten dat, aangezien de grote Russische dichter niet hun gast was, hij niets te doen heeft op het voetstuk, er genoeg van zijn "helden" zijn.

“Dit initiatief wordt al jaren besproken. Poesjkin had, net als de meeste Russische schrijvers, componisten en anderen, niets te maken met Ternopil”, schreef burgemeester Sergei Nadal op zijn Telegram-kanaal.

En dit is nog maar het begin van de verwijdering uit de Russische cultuur. De parlementariërs herinnerden zich dat ze ook straten hebben die vernoemd zijn naar de grote Russische klassiekers. Een van de centrale straten in Uzhgorod is bijvoorbeeld de Tolstoj-straat. Er zijn ook openbare tuinen die zijn vernoemd naar Russische figuren uit de cultuur, politiek en kunst - het is de bedoeling dat ze een nieuwe naam krijgen."

13 opmerkingen:

 1. Goed nieuws: alweer een afgeslachte generaal van het -kuch- leger van Het leugenimperium.

  Je herkent die gasten onmiddellijk: een dombo-hoofd van de eerste klasse. Maar dat hoofd is nu in flinters uiteen gespat.
  Heerlijk! Genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard wordt dit feit door fekttsjekkers ontkend, maar helaas, Geen Bewijs, iets wat volgens ('het') die niet genoemd mag worden, onontbeerlijk is. Toch?

   Verwijderen
  2. Hier ook een pagina met plaatjes, van dezelfde soort figuren. Even scrollen tot je A3OB ziet staan. Daarboven zie je resultaten van het neerhalen van 2 helikopters (hefschroefvliegtuigen in correct Belgisch), waarvan 1 lijk de broek aan het afstropen was. Moest nodig pissen van angst?

   Verwijderen
 2. En het Leugenimperium krijgt het steeds moeilijker: Eerste PRO-Russische demonstratie in Berlijn. Een bemoedigend teken, dat de westerse wereld nog niet helemaal gek is geworden, behalve de politici natuurlijk. Maar wat stellen die nog eigenlijk voor? Straks worden die allemaal afgeslacht, volgens ... ('het') wat niet genoemd kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfs het -ahum- geblokkeerde Russia Today was deze rally opgevallen.

   Verwijderen
  2. Politici zijn slechts acteurs. Wij richten ons op de regisseurs.

   Verwijderen
 3. Wanhopige Chinezen springen hun dood tegemoet vanaf hun balkons na weken van ‘zero-covid’ lockdowns
  https://dissident.one/2022/04/11/30625/

  laat sjanghai een les voor ons zijn. Als je een goed slavenvolk bent en je houdt je mond krijg je een keiharde tirannie over je heen.

  Je ziet de mensen uit hun ramen springen compilatie. Smakeloos met een kinderliedje op de achtergrond. en fin.

  Zoals eerder vermeld. Het germaanse slaven volk dat naast ons woont loopt nog steeds met monkapjes op terwijl allang niet meer hoeft. Zij zijn rijp voor gedwongen vaccinatie. Ik hou mijn hart vast voor het najaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mattias Desmet is opnieuw op bezoek bij hoofdredacteur Karel van Wolferen. Een vervolggesprek.
   https://www.youtube.com/watch?v=1LXAldvvNH4

   In de totalitaire staat is het een bijna een plicht om je luid te laten horen tegen iedereen in je omgeving en daarbuiten. De waarheid is het gene wat de totalitaire staat doet falen.
   Op het moment dat de oppositie monddood is gemaakt begint de terreur echt!
   Ze stoppen enkel als ze echt geen enkele andere manier meer zien om hun tirannie door te zetten. De reactie op een meer wakker worden van de bevolking zal zijn repressievere maatregelen.
   Stel je hier op in en blijf de waarheid verkondigen!

   Verwijderen
  2. Nog nooit zo'n raar land als China mee gemaakt. Waarschijnlijk zijn ze al extreem totalitaire staat die de meest absurde maatregelen neemt en die als normaal ervaren worden. Desmet benoemd dat in zijn interviews/boek.

   China begint openlijk katten en honden dood te slaan ‘vanwege COVID’
   https://dissident.one/2022/04/11/30608/

   Verwijderen
 4. De pedo Biden met zijn globalistische kliek beviel "het westen" om grondstoffen uit Russische Federatie -waaronder olie- te boycotten. Als een naïeve malloot ging hij naar Maduro en KSA voor extra olie. Hij gooide zijn strategische olievoorraden op de markt. Gevolg. Uiteraard nul op het rekest en geen resultaat. Nu importeert hij 43% meer olie uit Rusland dan er voor.
  Ga maar lekker Roebels kopen en als reserve aanhouden om olie te kopen EU, VK en EU.

  Kantekening: De Nieuwe wereld orde is in oorlog met de mensheid. Het gaat hun waarschijnlijk niet eens zozeer om Rusland. Als wij maar lijden en dood gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Paul van Musscher en zijn wetteloze Haagse politiekorps
  https://viruswaarheid.nl/juridisch/paul-van-musscher-en-zijn-wetteloze-haagse-politiekorps/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The 2020-22 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

  BeantwoordenVerwijderen