woensdag 15 december 2021

Blik geboosterd 2x

Blik heeft er vandaag voor gekozen de booster te nemen; zie foto's :-)


 
Geboostered! 2x!

Wij zijn het eens: boosteren is helemaal toppie! LET wel op, de booster Blik-style kan de volgende (bij-)werkingen hebben:

* Je imuun-systeem zou er zo maar eens een echte boost van kunnen krijgen

* Je zou zo maar eens een berg calorieën kunnen verbranden

* Je zou je sterk als een beer kunnen gaan voelen

* Bij regelmatig boosteren Blik-style kan gewenning optreden. Plots stoppen kan dan leiden tot ontwenningsverschijnselen.

* Interactie met de reguliere boosters van andere merken zijn nog niet onderzocht. Geen idee of dat een goed combi is.

* Stress-verminderend

* Eetlust-opwekkend

* Deze booster kan in elke gewenste gracht, rivier, meer of strand genomen worden. Zonder afspraak. Deze booster is kostenloos voor zowel gebruiker als maatschappij. Geen idee of BIG Pharma achter dit type (natuur)booster staat...

* Soms vreemde blikken van omstanders, maar dat wordt steeds minder.

* Blik neemt deze booster al 20 jaar of meer, lang voordat er gesproken werd over boosters. Een booster "avant la lettre". Is Blik nooit ziek? Afkloppen; gemiddeld een dag per jaar. Dan gaat er een boostersoep ("Peniciline-soep" = kippensoep met alles erop en eraan: 2 uur een hele kip koken met knoflook, uit, wortel, zwarte peper, etcetera) tegenaan en daarmee is het dan meestal klaar. Blik kent mensen die jaarlijks regelmatig grieperig waren en voor langere periodes. Sinds die mensen de booster nemen, nergens meer last van. 

34 opmerkingen:

 1. Nou hoor ik van Oligarch dat ie zeker weet dat de foto deze zomer is genomen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig Blik!
  Cheers.

  Ik ben in oktober voor het laatst in de zee geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oktober: temperatuur noordzee 17 graden. December: 7 graden.

   Verwijderen
  2. Oktober is ook al mooi; maar gewoon doorgaan; hoeft niet lang; ff erin en eruit ("Russische systeem") is alles wat nodig is.

   Verwijderen

 3. Kort geding
  De Forum voor Democratie-leider vergelijkt de coronamaatregelen
  met de Holocaust.
  Volgens de advocaat van het CIDI en
  oorlogsoverlevenden misbruikt Baudet
  „het leed van de Holocaust” voor politiek gewin.


  De joden hebben de macht in de Westerse Wereld voor zeker 50% te danken aan
  gebruik van:

  „het leed van de Holocaust” voor chantage , de mond-snoeren, intimidatie, uitschakeling van opponenten, overname van de Media, genocidale sancties tegen Irak en Iran, en carte blanche voor oorlogen tegen Palestijnen, Irak, Libië, Syrië etc.


  ( Die andere 50% van hun macht danken ze aan : controle over Academia, banken , media, social media, valse geschiedschrijving , controle over computer-software backdoors etc etc. )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.nrc.nl/nieuws/2021/12/15/thierry-baudet-moet-stoppen-met-verspreiden-kwetsende-historische-leugens-a4069079

   Verwijderen
  2. Mensen moeten stoppen met het verspreiden van de NRC.

   Verwijderen
  3. NRC artikel zit gelukkig achter een betaalmuur.
   So, fuck it!

   Verwijderen
 4. Medische dictatuur van nu is niet hetzelfde als massa mensen op brute manier in koele bloede vermoorden.
  Of heeft de NS soms al treinen ingezet om miljoenen mensen wat geen vaccinatie wensen gedwongen met een pistool tegen de nek op de trein te zetten richting vernietigingskampen waar grote ovens wachten om de lijken tot as te verbranden.

  Nu krijg ik weer slaag van JV die ontkent dat ze joden in ovens hebben geflikkert nadat ze voor het oprapen lagen in de doucheruimte of stierven aan ziektes als gevolg van slechte hygiëne en ondervoeding in “ werkkampen” waarin ze binnen hekwerken opgesloten zaten.
  Psychopaat JV heeft daar geen enkel begrip voor net als Baudet.
  Geef kritiek op het beleid van deze regering maar laat het leed van de 2e Wereldoorlog rusten en zijn voor wat het geweest is.
  Baudet bereikt er niks mee en het lost ook niks op.
  Het wakkert alleen maar jodenhaat en ellende aan precies waar Hitler ook schuldig aan was bevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb me voorgenomen om zo min mogelijk op die onnozele anti semiet te reageren.

   Verwijderen
  2. Als jullie de moeite zouden nemen om de joodsse religie en de strategie te bestuderen, dan zou je wten dat 'jodenhaat' on-ontbeerlijk is voor het succes van de joodse strategie.

   Der top van de joden begreep dat.
   Herzl schreef het.
   De opper-rabijn in Moskou wist het en dat was de reden dat hij niet Napoleon steunde in 1812. Hij zei: "Als wij nioet langer worden gehaat, ( Napoleon had de joden gelijke rechten gegeven) dan valt onze groep uiteen. "

   Zo werkt het: als je een groep door zelf-selectie extra slim maakt en extra hardvochtig ( t a v de Outgroup), dan wil je dat die groep een grote cohesie heeft, want anders trouwen ze met de vijand, enben je jouw genen-voordeel kwijt.

   Dus: goyim slecht behandelen, zodat een zekere haat ontstaat, wat de eigen groep bijeen houdt.

   Verwijderen
  3. Baudet herhaalt en herhaalt dat hij zich niet vergelijkt met 40-45, maar met 33-40: toen de joden werden zwartgemaakt.
   Het was de nodige voorbereiding voor 40-45.

   Verwijderen
  4. Wat is er mis met een douche-ruimte?

   Of denk je dat dit gaskamers waren?
   Heb je daar één bewijs voor ? Ik vraag er maar één.

   Verwijderen
  5. Ik heb op Vimeo een oude video ontdekt die al jaren van Youtube verwijderd is:
   https://vimeo.com/433143955

   Dergelijke discussies op national TV zijn nu totaal ondenkbaar.

   De macht van de joden is ontzachlijk veel groter geworden dan in 1994.
   En de resultaten zijn er: Corona.

   We are all in prison now. Maar niet veel mensen begrijpen het.

   Verwijderen
  6. Nee, je krijgt geen pistool in je nek maar een injectiespuit, achterlijke moron. Pistool is veel humaner, dan langzaam creperen, wat nu gebeurt. Joden zijn sadisten.

   Verwijderen
  7. Ik heb nog geen spuit in mijn nek gezien Wolf.
   Zoals altijd ben jij een idioot wat onzin uitkraamt.

   Verwijderen
 5. Bij Blik werd nogal eens gefilosofeerd om te vluchten naar een ander land, om onder de covid-19 tirannie uit te komen.
  Hierbij werd wel eens gesuggereerd, dat Mexico een optie zou zijn, mede gezien de gunstige berichtjes in YT-filmpjes.
  Ik zou zeggen: forget it. Een opsomming:
  Mazatlan Covid Drones; Mazatlan Vax Certificates; Cabos Vax Certificates; Cancun Vax Certificates; Durango Vax Certificates; GTO Vax Certificates; Jalisco Mask or Jail; Jalisco Vax Certificates; GDL Social Credit System zeggen mij genoeg. Ik heb niet eens de moeite genomen de links te bekijken, tijdverspilling.
  NEXT !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Next, wolf is alleen maar met corona bezig in zijn miserabel leventje.
  En roept geeft joden daar de schuld van.
  Hij beseft niet dat hij zelf zijn leven ermee verpest heeft. Kan ook niet, daar is hij te achterlijk voor. Achterlijke mensen geven altijd andere de schuld voor hun falen in hun eigen leven. Is lekker makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

 7. Bij gebrek aan ideeen, een idee (over preventie van ziekte) van Multatuli

  [Experts] brandden, blakerden, braadden 't zieke kind. En ze papten 't kind. En ze deden 't kind zweeten en purgeeren. En ze gaven het ys op 't hoofd, en kwik in de maag. En ze wreven 't kind, en rolden het, en knepen het...
  En al die heeren hadden rang van doctor of professor. De kleine gemartelde patient werd begraven onder officieele wetenschap.
  En zie, daar kwamen veertien andere ‘weters’ even officieel als zoodanig erkend, even deftig, even getabberd, aan 't arme kind vertellen:

  ‘Wees vroolyk en verheug u! Ze hebben je nogal erg geplaagd... dat is waar, en ge zoudt, goed bezien, wel wat recht hebben tot klagen, maar wees tevreden. Troost je met de gedachte dat je gedurende die ziekte, brood, rang en vermaak hebt verschaft aan al de heeren die je niet genezen hebben.
  En wy... wy hebben de ‘boodschap uws vaders’ nauwkeurig onderzocht, en bevonden dat ze nooit goed begrepen was. Wy verzekeren u op ons woord - van doctor, dominee, professor, enz. - dat wy die boodschap goed zullen verstaan...
  - Ach, kermde de zieke, dat zeiden al die anderen ook! Sedert achttien eeuwen hoor ik dezelfde verzekeringen. Zoudt ge zoo goed zyn my den zwaren band aftenemen dien ze my om den hals legden, en 't gewicht dat zoo drukt op m'n hart? Och, ik verlang naar wat lucht, wat licht, wat vryheid... staat dat alles niet in de boodschap van myn vader? Misschien zal ik beteren als ge my overlaat aan myzelf!
  - Maar beste jongen, waar bleven wy dan?
   
  Dat is waar! 't Is impertinent van 'n zieke, te verlangen naar beterschap, en te vergeten dat z'n alle-eeuwsche koorts de weldoende voedster is van 't gezin des geneesheers.’

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je niet weet wat doen, of gebrek aan ideen hebt, Willem, lees dan het boek van Ivan Illich, over het on-nut van de artsen:

   https://ratical.org/ratville/AoS/MedicalNemesis.pdf

   Je mag ook weer in jouw zelfgebouwd houten torentje klimmen en denken dat het van ivoor is en je omringen met Multatuli. Kan ook. Niet nuttig. Wel grappig.

   Verwijderen
  2. Dat boek van Illich ken ik, en is zeker de moeite waard. Zover ik weet zegt hij geen andere dingen dan wat Multatuli hier in een paragraaf neerzet.

   Maar ik begrijp dat jij liever Engels leest?

   Google anders eens: ‘Engelse trompetter’ voor de grap

   Verwijderen
  3. Of ‘peer uit eigen tuin’ vind ik ook heel grappig als ik aan jou denk.

   Maar ik zal je verder niet storen terwijl jij het de NRC aan het lezen bent en waar jij een 5 jaar abonnement op hebt genomen, terwijl diezelfde krant mensen (als jou) door het slijk haalt als ze maatschappij-kritisch zijn en bv eens een bord in hun tuin plaatsen.

   Verwijderen
  4. Korrt:
   [Bij gebrek aan ideeen] Ik heb meer ideeen dan tijd.

   [Maar ik begrijp dat jij liever Engels leest?] Daarom vertaal ik al die artikelen naar het Nederlands ?

   'Engelse trompetter' levert mij niks herkenbaars op.
   Waar wil je heen?
   Voor spelletjes en raadsels kun je misschien met Joop same gaan doen, Die houd er wel van.

   Verwijderen
  5. Toevallig werd ik vanochtend door de NRC gebeld. Hun maand abonnement is 29 euro ( digitaal, toegang tot archieven etc.)
   Maar ik kreeg het dan voor 2,40 per week, ofwel ca 10 euro per maand.
   Ik heb er even over moeten denken, want er komen natuurlijk heel veel interessante artikelen in voor die ik graag wil lezen.

   Ik heb aan de man uitgelegd dat ik niet verlegd heb (enioge maanden geleden verliep mijn abonnement) omdat ik vind dat de NRC zijn lezers niet vertelt hoie de wereld in elkaar zit, maar dat wèl belooft. (Gaf hem het voorbeeld van 1 artikel over de Neocons, van Marc Chavannes, vele jaren geleden. Dat is de enige keer dat de Neocons besproken zijn in de NRC, volgens Wilmer Heck.)

   Mijn blog: https://xevolutie.blogspot.com/search?q=NRC )

   Hier complimenteer je mij zelfs met mijn houding t a v de NRC:
   https://xevolutie.blogspot.com/2018/04/721-het-artikel-in-de-nrc-met-mijn.html?showComment=1524672684686#c2382711153859241075
   Heb dus besloten om dat abonnement niet te nemen, Gewetensbezwaar: ik facilkiteer een Propaganda bedrijf dat de Elite steunt en het volk benadeeld.
   -----

   Toen had die verkoper maar weinig tijd meer voor me.

   Allemaal een uur geleden gebeurd. Twee getuigen in de kamer.

   Verwijderen
 8. Tweet van Baudet:

  Zojuist heb ik de vier tweets die ik van de kort gedingrechter moest verwijderen, verwijderd. Dito voor het instagram en facebook bericht.

  Ik ben intens verdrietig dat ik datgene wat ik ten diepste geloof,niet mag uiten en leg me daar ook niet bij neer. We gaan zeker in beroep.

  Goed gedaan Thierry, bedankt jodenknecht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een copy-paste van een andere blogger in relatie tot bovenstaand en waar ik het mee eens ben

   Deze strijd proberen te winnen door betere 'verhalen' en historische paralellen in te zetten gaat niet lukken. De 'Holocaust' is in ons land overduidelijk een 'beschermd dorpsgezicht'. Ik meen zelf dat dat tragisch is, omdat het juist als een 'levend voorbeeld' zoveel meer te bieden heeft, maar laat het rusten. Als het kwartje valt dat mensen 'verkocht' zijn door hun 'eigenaren' op een 'markt' waar hun natuurlijke immuniteit is 'geruild' voor levenslange 'Boosters', dan komt dit thema nog wel in een ander licht te staan, maar wind je er niet over op.

   Verwijderen
  2. Nee, Dwarsligger is een held...... maar alleen in 't diepst vaan zijn gedachten.

   En ook hij klimt dan 's avonds in zijn houten torentje ( denkend dat het van ivoor is) ensabelt de mensen die wèl wat doen, zoals Thierry, neer.

   Aan de slag, Dwarsligger.

   GA eens een keer dwars liggen.

   We zien je nooit ergens DWARS LIGGEN.

   Verwijderen
  3. @JV, Je hebt gelijk dat je zo denkt. Dat doen er velen die denken dat ze het in de rechtszaal kunnen winnen van joden en hun knechten.
   Dom, dom, dom!
   Net zo dom als de palestijnen die denken dat de joden, met wat drang van Hamas, binnenkort vertrekken uit Israel.
   Enige resultaat wat Baudet heeft bereikt is dat joden nu officieel het alleenrecht op de holocaust hebben.
   Daarnaast vliegen de aanvragen voor subsidies tegen alles wat niet joods is, weer de deur uit.
   Denken dat ik het in de rechtszaal kan winnen van joden en hun holocaust heb ik 30 jaar geleden al opgegeven.
   We hebben hierover een paar weken geleden al van mening gewisseld.
   Ik toonde mij beledigd omdat Baudet de gore moed had om mij als vaccinweigeraar gelijk te stellen met de eeuwig klagende joden.
   De joden hebben nu getoond dat ze ook niet met mij vergeleken willen worden en daar hebben ze van de rechter natuurlijk gelijk in gekregen.
   Gelukkig maar.


   Verwijderen
  4. Word me te ingewikkeld.

   Ik vind dat Baudet in elk geval tegengas geeft.

   En dat hij niet 100% vasthoudend is, vind ik juist OK. Martelaars leven korter.
   Hij gaat in beroep.
   De strijd gaat voort.

   Jouw strijd is 30 jaar geleden gestopt , zeg je.
   Dat vind ik niet goed genoeg.
   Ik vind dat je beter kunt en beter moet.... ik stel dezelfde eis aan jou als jij aan Baudet stelt.
   Maar de baseline waarop jij staat is heel laag in vergelijk met de mate van verzet die Baudet nu al pleegt.
   Een verdubbeling van je verzet is voor jou heel goed te doen.

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ROOTMAN REAGEERT:

   (Ik had zijn reactie te laat gezien in mijn mails. JV)

   Sorry, Ben, maar je bent, als supporter van de 'viruswaanzinnigen', de zaak voor vrijheid aan het ondergraven.

   Om het bestaan van het virus te bevragen is nodig en correct.

   Maar dat is iets anders dan de stelling: 'çojona is voor zwakzinnigen' te poneren, en dan beargumenteerd met een youtube van beruchte samenzwerings-influencer David Icke.
   (ik klik er niet op want dan word mijn youtube algoritme maandenlang vervuild met de idiootste, tijdrovende en breindegenererende video's).

   Het regime is dol op deze zwakke uitingen, want daarmee kunnen ze ook deskundige en rationele kritiek als wappie-onzin wegzetten.
   Ditzelfde geldt ook voor, zelf schertsende, geweldsuggesties tav. zelfs de meest corrupte, onsympathieke, omhooggepromoveerde dierenartsen zoals Cruella Koopmans of ijdele incompetente demissionaire ministers.

   Een dergelijke onproduktieve houding van een wat opportunistiche politicus zoals Baudet is nog wel te verklaren (publiciteit en mogelijke electorale winst). Maar het doet de zaak waarschijnlijk geen goed.

   ( Ik heb wat bijzinnen weg gehaald om het vlotter leesbaar te maken.
   Ik ben het geheel met Rootman eens.
   Maar ik verdenk Ben en Oligarch er zelfs van dat ze de Wappies op die manier bewust ondermijnen. Ze staan dus niet aan ònze kant, maar aan de kant van het Vaccin. JV.)

   Verwijderen
  2. --Maar ik verdenk Ben en Oligarch er zelfs van dat ze de Wappies op die manier bewust ondermijnen. Ze staan dus niet aan ònze kant, maar aan de kant van het Vaccin. JV.--

   Correctie van Rootman...: Mijn definitie van Wappie geldt zeker nooit voor mensen die hun huiswerk doen en rationele argumenten gebruiken.

   Wappies zijn altijd gedreven door idiologie en in het ernstigste geval door fatale dommigheid.

   --Ben17 december 2021 om 14:29
   Lazer op, oliebol.--

   Dat is zoals fatale oppositie er uit zou kunnen zien. Ik, Rootman, ben die oliebol! Het algoritme van blogger staat me slechts enkele posts per maand toe.

   Vrijheid, blijheid!!! Het is niet mijn strijd.

   Maar ik zou toch mogen aannemen dat allen hier een positieve ontwikkeling willen nastreven. Zoveel respect wil ik graag kunnen behouden voor iedereen die ik de afgelopen jaren heb ontmoet in het debat. For better or worse!

   Verwijderen
  3. Heb je ook iets met inhoud te melden?

   Verwijderen