donderdag 9 september 2021

Gideon van Mijeren (FvD) sloopt in zijn ééntje hele Slaapkamer

Gideon verpest in zijn uppie, iets wat een gezellig theekransje met taarten had moeten worden :-)


Wat laten de dames zich kennen. De hele kamer tegen één, en stuk voor stuk gaan ze onderuit.


En daar staan de dames, kamerbreed, de één speelt de verontwaardiging nog slapper dan de ander.

Gideon: "Welke informatie die wij verspreiden is dan desinformatie"

Mevrouw Hanneke van der Werf (D66) op hoge poten: "....Dat kan ik hier niet via de microfoon doen..."

Woehaaa. Later had 1 van de dames het over "onze journalisten". Gideon gebruikte dat listig door dat te benadrukken: "het zijn jullie journalisten, niet de mijne"


Mevrouw Bergkamp, voorzitster, D66, 3 maal in paniek de vergadering schorsen omdat Gideon de Tweede Wereldoorlog noemt. De Tweede Wereldoorlog noemen om de oppositie te stoppen is helemaal toppie. De Tweede Wereldoorlog om de staat te stoppen: heel verkeerd.

Wat laat Bergkamp en de rest van de Kamer zich enorm kennen. Chapeau voor Gideon die in zijn ééntje ze stuk voor stuk alle hoeken van de Kamer liet zien. GO Gideon GO!

De prijs voor de slechtst gespeelde verontwaardiging gaat trouwens naar Corinne Ellemeet (GL): "Dood en doodeng, rillingen, alle partijen met elkaar laten horen dat wij dit niet accepteren"

Mevrouw Palland (CDA), doet trouwens ook een vergeefse duit in het partijkartelzakje.

10 opmerkingen:

 1. Ha, ha. Wat een foto. Kijk de dames daar eens staan met de armen over elkaar of de handjes in de zij. Geen argumenten, dus dan wordt het (bij gebrek aan fysieke kracht) machtigste wapen van de vrouw gespeeld: (man)shaming. Maar helaas, het amateurtoneel laat Van Meijeren siberisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Despite 95% vaccination rate, Cornell today has five times more COVID cases than it did this time last year

  As a result, 95 percent of the campus population, both students and faculty, is vaccinated.

  Despite this, Cornell University has more than five times the amount of confirmed positive cases during its first week of this academic year than it did during its first week of the 2020-21 academic year, according to the Cornell COVID dashboard."

  https://www.thecollegefix.com/despite-95-vaccination-rate-cornell-today-has-five-times-more-covid-cases-than-it-did-this-time-last-year/

  Ondertussen werken de msm hard om de in het najaar opkomende griepgolven alvast te framen als 'the pandemic of the unvaccinated'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joop 21:09

  Aan: g.f.c.vmeijeren@tweedekamer.nl

  Beste Gideon,

  Nou, het was weer een groot feest in de Kamer vanmiddag, hé? De mond gesnoerd door de Kamervoorzitter, omdat jij geen vergelijking mocht maken met de Tweede Wereldoorlog, terwijl wij, als Nederland, lid zijn van een nazi organisatie. Maar ik begrijp het wel, want wat moeten Nederlanders denken als zij de foto’s van de tweede link bekijken? Ik wist ook niet wat ik zag, daarom heb ik een bekende Nederlandse neuroloog geraadpleegd en hem gevraagd: “Zie ik het goed, zie ik hier een gebouw in de vorm van SS symbolen?” De neuroloog bevestigde mijn observatie. Het is dus duidelijk, het nieuwe NAVO hoofdkwartier in Brussel is dus gebouwd in de vorm van een nazi symbool. Daarom mag jij dus geen vergelijking maken met de Tweede Wereldoorlog, want stel je voor dat er Nederlanders wakker worden. Welnu, Ik ben al heel lang wakker of het nu gaat om 9/11, MH-17 en corona. Vraag het maar aan Pepijn, hij gaat mijn email gebruiken voor vragen bij het eerstvolgende coronadebat.

  Ja, er worden wel eens een ontwerpfoutjes gemaakt;
  https://nos.nl/artikel/2397185-ontwerpfoutje-studentenflats-middelburg-gebouwen-vormen-woord-lul

  maar dit was echt geen ‘ontwerpfoutje’;
  https://www.google.com/search?q=birds+eye+view+nato+headquarter+in+brussels&client=firefox-b-d&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=CC--x5l9ELs-LM%252CfFjK1NbzmFb5KM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kTn8dal_GofAcYQYuwVglMdyPcSiQ&sa=X&ved=2ahUKEwiHi_C4u_LyAhUBCuwKHVNrDIYQ9QF6BAgKEAE#imgrc=CC--x5l9ELs-LM

  en dit al helemaal niet;
  https://www.flickr.com/photos/silvery/143053448

  in dit boek kan je lezen hoe journalisten gekocht worden.
  https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/

  Update BPOC2020

  Het Lareb, in de persoon van Agnes Kant, heeft geweigerd om de meldingen van 1677 doden na corona injectie in ontvangst te nemen.


  Met vriendelijke groet,


  Joop de Jong

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In Amerika is de Toekomst net begonnen:

  Biden: vaccinatieplicht voor alle ambtenaren van federale regering.

  De Amerikaanse president Biden heeft een vaccinatieplicht aangekondigd voor alle medewerkers van de federale overheid. Bovendien moet personeel van bedrijven die meer dan honderd mensen in dienst hebben zich ook verplicht laten vaccineren, of wekelijks laten testen. Ook de 17 miljoen medewerkers van zorginstellingen die deelnemen aan de zogeheten Medicare- en Medicaid-programma's moeten zich laten inenten: voor hen is testen geen optie.

  De nieuwe maatregelen hebben betrekking op meer dan honderd miljoen Amerikanen. Personeel van de federale overheid krijgt 75 dagen de tijd om zich te laten vaccineren, anders dreigt in het uiterste geval ontslag. Alleen bij hoge uitzondering hoeven mensen zich niet te laten inenten.

  In een toespraak richtte Biden zich op de ongeveer 80 miljoen Amerikanen die zich de afgelopen maanden nog niet hebben laten vaccineren. "We zijn geduldig geweest, maar ons geduld raakt op", zei Biden vanuit het Witte Huis. De ongevaccineerde minderheid kan volgens hem "veel schade aanrichten" en "blokkeert de volksgezondheid". Volgens hem zijn de meeste Amerikanen gefrustreerd door dat hoge aantal ongevaccineerden.

  https://nos.nl/artikel/2397223-biden-vaccinatieplicht-voor-alle-ambtenaren-van-federale-regering

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je 'm:'the pandemic of the unvaccinated'.

   Als dit kan worden doorgedrukt is het wachten op een algehele vaccinatieplicht 'vanwege de frustraties bij het Amerikaanse overheidspersoneel door het hoge aantal ongevaccineerden'. Zo werkt de dwingende logica van de biosecurity nu eenmaal.

   ["We zijn geduldig geweest, maar ons geduld raakt op"]

   Dit is de eh....verbindende taal van een totalitaire staat tegen haar onderdanen.

   Verwijderen
 5. Prachtige video met Van Meijeren.
  Hij kan ze met gemak de baas.

  Mooi vond ik ook: Geschorst, want GvM gebruikt WO2. Foei !
  Direct nà die reprimande/schorsing begint GvM wéér over WO2.
  Meteen wéér een schorsing.

  Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat je in de 2e kamer alles mocht zeggen. Is het nieuw dat je bepaalde dingen niet meer mag zeggen omdat je anderen dan kwetst? Dit is het begin van het einde van het vrije woord.

   Verwijderen
 6. De 2e Kamer is voornamelijk leeg. Ik zie een hoop lege stoelen en wat leeghoofdige dames die bang of boos zijn om te worden vergeleken met wat men ooit fascisten noemde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je die d66, gr links typetjes lege vrouwen ziet en hoort weet je dat dit land verloren is.
  Wat kunnen die wijven dom lullen.

  BeantwoordenVerwijderen