donderdag 17 december 2015

"Geen land heeft recht ander land te vertellen wie leider moet zijn"

"Wij zullen nooit accepteren dat een ander land, welk land het ook is, gaat vertellen wie de leiding moet hebben in een ander land."

"Syrië moet zelf over zijn toekomst beslissen."

"Als het een fout was, dan hadden ze de telefoon op kunnen pakken en ons bellen. In plaats daarvan verschool turkije zich achter de NATO."

Dit zijn enkele uitspraken uit de persconferentie van Putin die om 10.00 uur Nederlandse tijd begonnen is. Het gaat om de eindejaars "Putinpresser" waarbij Putin vragen beantwoordt van diverse journalisten. Mocht er meer interessants komen, volgt er hieronder een update.





Een Oekraiense journalist mocht ook een vraag stellen. Hij opende met de groetjes van 2 Russische militairen die gevangen gehouden worden in Oekraïne, en of die geruild konden worden voor de Oekraiense vrouwelijke militair die in Rusland berecht wordt. Putin merkte op dat als zeker Russen actief zijn in Oekraïne, "ook in militaire sferen", maar dat dat niet betekent dat de regering dat organiseert of ondersteunt. Het ruilen dient te gebeuren allemaal voor allemaal.

136 opmerkingen:

  1. 300.000 Russen hebben training gehad om het gevecht met IS aan te gaan.

    Russian servicemen drilled fight against militants that use IS tactics — General Staff
    http://tass.ru/en/defense/843837

    Laat de turken aub proberen om het luchtruim van Syrië weer te schenden. (Kunnen we ons gram halen).
    Putin on S-400 Deployment in Syria: Let Turkish Aviation Fly Now

    Read more: http://sputniknews.com/politics/20151217/1031887147/putin-press-conference-s400.html#ixzz3uZg9qqTs

    Russian airforce no sign of winding down. Fighting international terrorism
    http://edition.cnn.com/2015/12/16/middleeast/syria-russian-airbase-latakia/index.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blik,
    Interessant om hier te melden, omdat dit niet op de staats media of in het westerse corporatische nieuws komt.

    Er wordt op dit moment in Turkije een aanklacht ingediend tegen parlementariër Eren Erdem van de CHP, wegens landverraad. Eerst moet hij ontdaan worden van zijn parlementaire immuniteit voordat hij berecht kan worden. Daar zijn ze nu mee bezig. De man heeft inmiddels op de sociale media honderden doodsbedreigingen gekregen.
    Er is in Turkije geen enkele vrijheid van expressie! Zelfs niet als parlementariër.

    Hij heeft aan RT een interview gegeven waarin hij het volgende heeft verteld:
    .Het openbaar ministerie van Turkije heeft onderzoek gedaan naar mensen binnen de Turkse regering die betrokken zijn geweest met het overdragen van Sarin gas van Turkije aan IS in Syrië.
    .Hierop zijn 5 mensen van Turkse regering opgepakt en verhoord. Ze zijn allemaal weer vrijgelaten en verder niet vervolgd.
    .Het onderzoek van het openbaar ministerie is duidelijk aldus Erdem. Het ministerie is in het bezit van opgenomen telefoongesprekken waarin het complot om Sarin gas over te dragen helder wordt besproken. Alles werd van A tot Z besproken en opgenomen.
    het vervoer, de overdracht ervan en het tijdstip waarop het Sarin gas aan IS zou worden overgedragen. De inhoud van het chemische goedje werd besproken, de laboratoriums waar het vandaan kwam.
    .Hij meldt ook dat de bestanddelen van het Sarin gas uit Europa kwamen.

    Mafia State: Turkish MP Now Faces ‘Treason’ Charges For Revealing How ISIS Used Turkey For Smuggling Chemical Weapons
    http://21stcenturywire.com/2015/12/16/mafia-state-turkish-mp-now-faces-treason-charges-for-revealing-how-isis-used-turkey-for-smuggling-sarin/

    Het Sarin gas geleverd door Turkije (en zeer waarschijnlijk indirect door Europa) wordt ook in verband gebracht met de chemische aanval uitgevoerd in Ghouta Damascus in 2013. Een onderzoek uitgevoerd door het MIT onder leiding van professor Theodor Postol heeft uitgewezen dat de regering in Damascus niet achter de aanslag gezeten heeft gezien het soort en de substantie van het Sarin gas wat gebruikt is bij de aanslag.
    http://21stcenturywire.com/2014/01/20/mit-study-further-destroys-washingtons-syria-chemical-weapons-claim/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. http://nl.investing.com/economic-calendar/philadelphia-fed-manufacturing-index-236

    De Philadelphia Fed Productie Index op -5,9. Verwacht was 1,5. Wat een miskleun tov de verwachtingen.
    Volgens het bericht zou een hoger dan verwacht cijfer goed zijn voor de US dollar en een lager dan verwacht cijfer slecht zijn voor de US dollar. En wat zien we. Terwijl het cijfer zwaar slechter is dan 0 gaat de US dollar omhoog.

    De algo's van de fed banken zullen wel de koers van de dollar bepalen ipv de markt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 'k Las onlangs dat de detailhandels verkopen op Black Friday dit jaar 10% lager zouden zijn. Het renteschroefje is allang kaputt. Dolgedraaid door het oppompen van de bestedingen met schuld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Federal Reserve Rate Hike At ‘Precisely The Wrong Time’ – Faber
      http://www.goldcore.com/us/gold-blog/federal-reserve-rate-hike-at-precisely-the-wrong-time-faber/

      Marc denkt er het zelfde over. Net nu de economie gaat afkoelen gaan ze de rente verhogen

      Verwijderen
    2. Fed's Next Move Will Be More Easing Once Recession Hits
      https://www.youtube.com/watch?v=aYQUiLnYp9I

      Verwijderen
  5. Yale students sign petition to repeal the first amendment
    https://www.youtube.com/watch?v=KJVZa9_Ha5c

    Ik weet niet of deze reporter echt Yale studenten interviewde over het schrappen van het eerste amendment van de bill of rights of dat het voorbijgangers waren. Ook al waren het voorbijgangers, niemand zou het eerste amendment moeten willen aanpassen.
    Die vrouw @0:20 is Dr. Melissa Click, ze is assistent professor mass media. Schokkend, maar als ik de massa media lees/hoor en zie en als ik weet wie de massa media in bezit heeft, Verbaasd het me eigenlijk niet dat een Dr. in de communicatie leer om een grote vent schreeuwt, om iemand die in een openbare ruimte aan het filmen is, te laten verwijderen
    https://communication.missouri.edu/faculty/click

    Het voorval gebeurde hier
    ‘I Need Some Muscle’: Missouri Activists Block Journalists
    http://www.nytimes.com/2015/11/10/us/university-missouri-protesters-block-journalists-press-freedom.html?_r=0

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahahahahaha, op de foto zie je John Kerry al denken; "Damned, how do I explain this to Mr. Rothschild, would I be sacrificed this christmas on the illuminati offer table?"

    The Humiliation Is Complete: Assad Can Stay, Says Kerry After Meeting Putin

    http://russia-insider.com/en/politics/humiliation-complete-assad-can-stay-says-kerry-after-meeting-putin/ri11889

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mag ik hierbij opmerken dat hetzelfde gebeurde tijdens de oorlog in Joegoslavië? Toen gebruikte de VS het Al-Qaida van Osama Bin-Laden om de Europese markten te overspoelen met alle varianten van drugs. Hieruit is ook de IRT-affaire ontstaan.

    ISIS uses Turkey for trafficking heroin to Europe – Russian anti-drugs chief

    https://www.rt.com/politics/326098-isis-uses-turkey-for-trafficking/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik begrijp de Russen hun geduld en ook waarom ze bedachtzaam te werk gaan, tactisch gezien is dit momenteel het beste, ook om de vrede te bewaren. Maar andersom zijn ze in mijn ogen ook weer te bedachtzaam en mogen de Russen wat mij betreft zonder te veel omhalen een heel groot offensief inzetten tegen de westerse nazi's. Want hoe anders kunnen ze de nazi misdadigers in de westerse wereld duidelijk maken dat het genoeg is geweest en er grenzen zijn aan de waanzin en de georkestreerde westerse staatsgrepen, proxy en false flag oorlogen.

    We hebben de keus, of we kiezen er voor om Rusland als volwaardig te zien en serieus te nemen richting vrede of we kiezen voor meer/de westerse repressie en leugens. Houden we vast aan de westerse repressie en leugens dan zal het Westen onverminderd doorgaan met ons en landen onderdrukken en meer richting een nieuws nazi rijk te dwingen met als afloop een derde wereldoorlog, waarbij de Rusland (China?) orde op zaken gaat stellen.

    Het is leven als slaaf onder een nazimacht met daaraan gekoppeld de verschrikkingen van een wereldoorlog doorstaan. Uiteindelijk, het Westen wil macht en geen wereldvrede, want dan zullen ze de macht en controle verliezen over hun slaven, landen en centrale banken, een weg waaraan ze decennialang hebben gewerkt en voor hebben gelogen, geroofd, gemanipuleerd, onderdrukt en gemoord. Dus zal er m.i. vroeg of laat door Rusland niet anders meer gereageerd kunnen worden dan met een groot offensief. Het Westen die op alle fronten geleid wordt door elitaire machthebbers willen niet anders en zullen niet buigen. Vrede, veiligheid, leven en rust zullen worden opgeofferd zolang de waanzinnigen en psychopaten in het Westen blijven doorgaan en doorgaan zullen ze, ten koste van alles en iedereen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooie bijdrage Ivo. Ik denk dat de Russen het goed doen. Gewoon dag in dag uit bombarderen. Uiteindelijk buigen de terroristen omdat Rusland genoeg grondtroepen heeft in de vorm van het Syrische leger, shia millitia's, Hezbollah en sommige FSA rebellen. Geen risico's nemen met grondtroepen.

      Verwijderen
    2. @ Ivo,

      Ik denk dat mensen niet moeten wachten tot een politiek leider, God, of wie dan ook ze komt helpen. Het word tijd dat de mensen zelf het heft in handen nemen en verantwoordelijkheid nemen.

      Zoals in de film V for Vendetta: The people should not fear their government, the government should fear their people.

      Verwijderen
  9. Welkom Ivo. En inderdaad, je raakt met je vraag de kern van de zaak.

    Rusland reageert zeer bedachtzaam zowel in Oekraïne als waarschijnlijk ook in Syrië. Is dat de goede weg of moeten ze in Syrie doorpakken en zou dat kunnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @oli
    Dank voor bijdrage over Turkse klokkenluider en parlamentarier.

    Trouwens vandaag in weer gratis toegestopt Volkskrant uitgebreid verhaal over ISIS olie die via Turkije o.a. naar Israël gaat. Met kaart en pijlen alles erop en eraan. In your face! Compliment voor Volkskrant.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blik, we zullen de Turkse klokkenluider Erdem in de gaten houden. Mocht hij veroordeeld worden, dan hoop ik dat je er een stukje over schrijft.

      Verwijderen
    2. Dan mag jij stuk schrijven en publiceren we het hier in een artikel.

      Verwijderen
  11. Wat een verademing het integrale interview van Tom Klein voor Nieuwsuur met Assad.
    Morgen weer reportage van hem uit Syrië.
    Assad praat helderder en met minder meel in de mond dan Rutte of Merkel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blik, Assad heeft antwoord gegeven op je vraag of de Nederlandse bommen in Irak helpen bij het bestrijden van terrorisme. Nee, ze hebben geen effect. Ze werken zelfs contraproductief.

      Wat wel weer opvalt dat hij zowel voor als na het interview wordt geframed als een moordzuchtige dictator.

      Verwijderen
    2. @ oli

      'k Zag de aankondiging van het interview met Assad. Nee maar, de bully van Syrië mag zelf ook eens iets zeggen in plaats van alleen maar over de tong te gaan.

      Tsja, dat framen zit inmiddels zo ingebakken in de publieke omroep, dat is een kwestie van heel lang afkicken als dat ooit nog gaat gebeuren. Had ie soms ook een verdacht loopje?

      Verwijderen
  12. attenooije. 400.000 gepensioneerde teamsters worden tot 60% gekort op hun uitkering. Wallstreet banken hebben gegokt met het geld, ze hebben het gestolen, slecht belegd etc etc
    It's Begun: Banks & Government Raiding Retirement Savings & Stealing Billions From Teamsters
    https://www.youtube.com/watch?v=HlFvknTzVf8
    http://www.cantonrep.com/article/20151115/NEWS/151119531

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb vertrouwen in de Rusland als volwaardig partner en gezond verstand waar wij heel goed mee(r) zouden kunnen samenwerken, Rusland is een land waar economisch gezien nog veel mogelijkheden liggen en in de opbouw naar een hogere standaard heeft het land meer dan de VS of MO te bieden en zouden we veel expertise en welvaart kunnen toevoegen of uitwisselen en zal Rusland een goede en betrouwbare partner zijn waar we in alle opzichten veel goede kanten mee op kunnen.

    De VS, en zijn ondergeschikte en meeliegende onderdaan, de EU, die domweg als een slappe en stinkende dweil in alles willoos volgt en meegaat in het vernietigende wereldoptreden van de VS die zich gedraagt als een oppermacht, alleenheerser en politiemacht en zichzelf heeft gelegitimeerd om waar dan ook in de wereld landen in brand te steken en het universele recht zouden hebben om met uit alle macht en geweld landen of regeringen zonder blikken of blozen duidelijk maakt dat ze zich hebben te onderwerpen aan hun verziekte politieke ideologie en bankensysteem, zien zich opeens met een vredestichter en oprecht land land als Rusland geconfronteerd die als een black swan ten tonele verscheen. De VS komt in haar bestaansgeschiedenis eindelijk eens een macht tegen die het nimmer eerder gezien of gevoeld heeft, er is opeens tegengas, een offensief, een land dat leugens en bedrog tegen het licht houdt zonder er doekjes om te winden en die daarbij de gecontroleerde westerse politiek en media recht in de smoel vertelt wie of wat ze zijn.

    Rusland die opeens met gestrekt been er in gaat en een direct groot potentieel gevaar vormt voor de westerse elite die zich tegen de muur gezet voelt en het enige wat het nazi Westen tot nu toe tegenhoudt van een nog grote tegenzet zijn de grote economische belangen wereldwijd en de grote verliezen die ze kunnen gaan lijden als ze denkt los te moeten gaan zoals ze dat altijd gewend waren bij andere landen die ze met de grond gelijk heeft gemaakt. Men begrijpt maar half te goed dat Rusland een atoommaregrootmacht is van ongekende grote die militair krachtig genoeg is en zelfs fysiek en mentaal meer durft te lijden, te ondergaan en tot meer in staat is dan welk ander land ooit kon. Dit is eens een keer geen land zoals Irak, Afghanistan, Libië of Syrië, dit is geen Zuid-Amerikaans land, geen Vietnam dit is een land om tot in detail en op elk gebied volledig rekening met te houden, een grootmacht die op alle fronten kan reageren zoals nooit te voren een land heeft kunnen doen. Rusland is kluif, geen hobbeltje en is een geheel nieuwe orde en speler op het schaakbord, dit land kan met één veeg een volledig nieuwe wereld scheppen, maar dan niet een wereld zoals de VS cabal voor ogen heeft en dat doet ze de dunnen poep langs de benen lopen, reken maar!. De EU zou een goed begin kunnen maken door de sancties op te heffen tegen Rusland en niet langer te luisteren naar de VS als een slappe stinkende onderdanige dweil.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. correctie....Ik heb vertrouwen in Rusland als volwaardig partner en z'n gezonde verstand, het is een land waar wij heel goed mee(r) zouden kunnen samenwerken,....

      Verwijderen
    2. @Ivo

      Je vraag in je eerdere comment en je opmerkingen in deze raken de kern van de zaak, zoals Blik als stelt. Iemand als Paul Craig Robert noemt de EU 'wel eens de 'enabeler'van het geopolitieke gedrag van de VS. De EU geeft door haar opstelling politieke rugdekking aan de VS. Zonder de EU zouden de VS in de wereldpolitiek geisoleerd tegenover het machtsblok Europa, Rusland en China komen te staan. Sleutel tot verandering naar een vreedzamer wereld ligt daarom is daarom in handen van de EU. Die moet zichzelf van die transatlantische slavenband ontdoen. Doet ze dat niet dan zou Europa wel eens voor de derde keer in een eeuw in een rokende puinhoop kunnen veranderen, want dan zullen de psychopatische oligarchen die de Amerikaanse politiek beheersen de confrontatie kunnen blijven zoeken.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  14. @LGK Het samenwerken in dit opzicht, als ik het ook even met opportunisme mag betrachten, is beter dan het samenwerken met een een grootmacht als de VS die vele malen smeriger politiek bedrijft en meer landen heeft bezet dan jij in een uur kunt opsommen. Wij leven ook in een bezet land, ook wij zijn in een stille coup d'état over jaren beroofd van 'ons' land.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Israel Key Link in Exporting ISIS Oil
    https://www.youtube.com/watch?v=X06s9ay7SsQ

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ALL BLUEFIN TUNA CAUGHT IN CALIFORNIA ARE RADIOACTIVE
    http://www.thedailysheeple.com/all-bluefin-tuna-caught-in-california-are-radioactive_122015

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Poetin zijn dochters wonen in Rusland en hebben geen woningen in het buitenland.
    http://sputniknews.com/russia/20151217/1031898658/putin-daughters-.html

    Volgens dit artikel was dat vroeger anders. Toen leefde Maria Putin samen met haar partner Jorrit Faassen in de krimwijk (dit verzin je niet:-)) in Voorburg.
    https://deepresource.wordpress.com/2014/12/29/putin-visits-his-daughter-in-holland/
    Na aansluiting van de krim bij Rusland en het neerstorten van MH17 hebben ze Nederland verlaten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja maar de media verdraaide het zo dat heel Nederland dacht dat Poetin hoogst persoonlijk het vliegtuig had laten neerhalen. Dat is de paralelle werkelijkheid waarin we leven. Opgehitst door burgemeester Broertjes uit Hilversum. We moeten Maria het land uitzetten. Later had hij er spijt van dat hij dat gezegd had
      http://www.omroepwest.nl/nieuws/2615495/Burgemeester-Hilversum-oppert-land-uitzetten-dochter-Poetin

      Verwijderen
  18. Putin 'Endorses' "Absolute Leader" Trump As Colorful, Talented Guy
    http://www.zerohedge.com/news/2015-12-17/putin-endorses-absolute-leader-trump-colorful-talented-guy

    BeantwoordenVerwijderen
  19. http://www.ninefornews.nl/dit-is-de-echte-reden-waarom-washington-assad-weg-wil-hebben/

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Interview Nieuwsuur met Assad haalt ook de headlines in Rusland.

    Met name zijn uitspraak dat de oorlog binnen een jaar voorbij kan zijn als de neuzen dezelfde kant op gaan.

    https://news.mail.ru/politics/24315849/?frommail=1

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wie denkt Bert Koenders wel dat hij is? Hij denkt te gaan of Assad wel of niet blijft. Absurd. Niets geleerd van Libie, Irak, etcetera. Ernstig dit en wie roept die man voor deze uitspraken naar kamer?

    http://nos.nl/artikel/2075971-koenders-uitspraken-president-assad-absurd.html

    BeantwoordenVerwijderen
  22. @ Blik

    Absurd. Stelletje arrogante oplichters. Lijkt trouwens wel of al die imperialisten van dezelfde teleprompter voordragen als onze huistrollen(vaatbommen, schuld aan de vluchtelingenstromen naar Europa, massamoordenaar, artikel 51, mensenrechten)Die mediatraining gaat wel heel ver.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Geeft die Koenders nu eigenlijk een legitieme reden waarom hij Syrië wil bombarderen? Ik lees alleen maar iets over vaatbommen die Assad op zijn eigen mensen schijnt te gooien (niet dus) en verder heeft hij het nergens over. Niet dat er Syrische olie gejat wordt, niet dat de VS al anderhalf jaar alleen Syrische infrastructuur bombardeert i.p.v. I.S., niet dat de NAVO I.S. een handje helpt, helemaal niets.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er ligt een volkenrechtelijk mandaat. Vanuit het door IS gecontroleerde gebied in Syrië worden aanvallen voorbereid en uitgevoerd op o.a. Irak. Daarmee heeft Irak via artikel 51 van het VN-handvest het recht op collectieve zelfverdediging en mogen landen op verzoek van Irak ingrijpen in Syrië, omdat de Syrische regering niet zelf in staat is om de aanvallen van IS te voorkomen. Daarmee is militair ingrijpen gewoon gerechtvaardigd en daar heeft Assad niets tegen in te brengen, zolang hij zelf niet de orde in zijn land kan handhaven

      Verwijderen
    2. Artikel 51 geldt alleen voor Iraaks luchtruim, dat heb ik jou gisteren al gezegd. Dus, waarom jij hier steeds op terugkomt is voor mij een raadsel en Koenders geeft het eigenlijk al toe dat hij geen legitieme reden heeft om Syrië te bombarderen anders dan de vaatbommen.

      Je ben dom en je blijft dom, Dejay Petros.

      Verwijderen
    3. NOP

      Irak verdedigd zichzelf tegen IS
      En als IS basis heeft in buitenland en dat land kan IS niet aanvallen heeft Irak, met hulp van buitenlandse mogendheden het recht om ook in buurland militaire acties uit te voeren.

      Verdiepu eerst in int recht voordat u onzin post

      Verwijderen
    4. "Irak verdedigd zichzelf tegen IS
      En als IS basis heeft in buitenland en dat land kan IS niet aanvallen heeft Irak, met hulp van buitenlandse mogendheden het recht om ook in buurland militaire acties uit te voeren."

      Flauwekul argument! Er zijn genoeg I.S. bases in Irak waar het Iraakse leger zich op kan concentreren en Irak bombardeert niet in Syrië.

      "Verdiepu eerst in int recht voordat u onzin post"

      Leer jij eens logisch nadenken voordat je onzin post.

      Verwijderen
  24. En wat is dit nu weer voor flauwekul? Poetin heeft toch duidelijk gemaakt dat het aan de Syrische bevolking is wie hen regeert?

    http://www.nu.nl/syrie/4185046/rusland-staat-open-aftreden-syrische-president-assad.html

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Putin heeft gisteren dus een marathon pers conferentie gegeven, grapjes, gevatheid, scherp, geen centje pijn, komt ons aller Helga met haar joekel van een Putin obsessie weer aangetwitterd:

    Helga Salemon ‏@HSalemon · 3 u3 uur geleden Vertaling weergeven
    Russian political experts,a.o. from @CarnegieRussia, observe that Putin's charisma is waning,while unease increases when appearing in public

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze leeft in een parallelle werkelijkheid en heeft geen notie van de echte werkelijkhied

      Verwijderen
  26. Su-24 flight recorder confirms Russian aircraft did not violate Turkish airspace

    http://www.pravdareport.com/news/russia/18-12-2015/132895-su_24_flight_recorder-0/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zal dit nog worden besproken in de corporatistische media outlets ?. Dit is echt bewijs. De engelsen zijn erbij geweest. Er is niet gerommeld met de data. Ik denk dat Turkije schade vergoeding moet betalen.

      Verwijderen
    2. "Zal dit nog worden besproken in de corporatistische media outlets ?."

      Nee, ik denk het niet. Het feit dat Assad nog steeds wordt beschuldigt voor het afwerpen van vaatbommen op zijn eigen burgers zegt eigenlijk al genoeg.

      "Ik denk dat Turkije schade vergoeding moet betalen."

      Ik denk dat Erdogan af moet treden of in ieder geval Davutoglu.

      Verwijderen
    3. Uit diverse stukken van militaire deskundigen heb ik begrepen dat het neerschieten van de SU24 wel een vooropgesteld plan moet zijn geweest, of die Russische jet nu wel of niet enige tientallen seconden over Turks grondgebied heeft gevlogen. Die Turkse F16's vlogen in een hinderlaag positie en moeten door een externe radar naar hun aanvalspositie zijn geleid.Moeilijk voorstelbaar dat de Turken geheel en al op eigen initiatief hebben gehandeld.

      Over radar gesproken. Vraag me nog steeds af welk belang de Russen kunnen hebben bij het achterhouden van hun primaire radargegevens bij het onderzoek naar de aanslag op MH17. Zou er misschien toch iets van waarheid zitten in dat hardnekkige gerucht dat vlucht MH17 per ongeluk verward is met het vliegtuig waar Poetin in zat. Dat de Russen daar misschien van te voren lucht van hebben gekregen?

      Verwijderen
    4. LOLLLLLLLLLL

      "MH17 per ongeluk verward is met het vliegtuig waar Poetin in zat."

      Kijk eens op een wereldbol, dan heeft Putin 1000km omgevlogen

      Ten tweede, denkt u nu echt dat Putins eigen veiligheidsdienst toestaat dat Putin over oorlogsgebied vliegt???

      Hoe dom kunt u zijn???????

      Verwijderen
    5. joop

      vatbommen is een feit

      https://www.youtube.com/watch?v=E8R2C4OOz2Y&feature=youtu.be

      Verwijderen
    6. Zal best, maar ze komen niet van Assad, evenals het sarin gas. Jij leert het ook nooit hé, Dejay Petros?

      Verwijderen
    7. @Dawg,

      Ik denk niet dat dat het geval is geweest. Ik houd mij vast aan de informatie wat vlak na het neerhalen van MH-17 is gepubliceerd door de alternatieve media.

      - Vluchtroute die MH-17 vloog was niet de originele vluchtroute, die lag veel zuidelijker, over de Zee van Azov. MH-17 is door Kiev ATC bewust omgeleid en door Washington/Kiev bewust neergehaald.

      Ja, harde woorden maar alles wijst daar naar.

      Verwijderen
    8. @ Joop

      Als MH17 niet in de gebruikelijk corridor heeft gevlogen wordt een verwisseling toch alleen maar waarschijnlijker?

      Zou het niet kunnen dat de Russen lucht hadden gekregen van een aanslagpoging en besloten hebben UA zich aan eigen strop op te laten hangen. Ik heb eens gelezen dat transpondersignalen 'gespoofed' kunnen worden zodat ze een andere identiteit suggereren.

      Als iedereen z'n primaire radarbeelden achterhoudt heeft iedereen iets te verbergen over wat zich in het luchtruim afspeelde. Wat is het Russische belang om niet met die radargegevens op de proppen te komen?

      Verwijderen
    9. joop

      Ohhh, was een VS helikopter (die ze daar niet hebben)

      Niet het OVV rapport gelezen?
      En ook niet het voorlopig rapport??

      Er was onweer
      En daar vlogen nog meer lijnvluchten

      En de MH17 heeft een koers correctie gedaan boven Polen, daar kan UA nooit bevel voor hebben gegeven, want was boven Polen.
      De piloot heeft zelf de koerscorrectie gedaan aan de hand van weercomputer in vliegtuig

      Verwijderen
    10. @Dawg,

      "Als MH17 niet in de gebruikelijk corridor heeft gevlogen wordt een verwisseling toch alleen maar waarschijnlijker?"

      Ik denk het niet, de Russische FSB laat haar president niet boven een oorlogsgebied vliegen zonder escorte en zij wisten dat er Oekraïense BUK's stonden opgesteld.

      "Zou het niet kunnen dat de Russen lucht hadden gekregen van een aanslagpoging en besloten hebben UA zich aan eigen strop op te laten hangen."

      De Russen hadden in 2014 al lucht gekregen over een aanslag op Poetin, dus waarom de kat aan het spek binden?

      "Ik heb eens gelezen dat transpondersignalen 'gespoofed' kunnen worden zodat ze een andere identiteit suggereren."

      Daar kan je een hoop mee suggereren, zoals een SU-25 piloot misleiden dat hij het presidentiële vliegtuig van Poetin heeft neergeschoten waarna de piloot van de SU-25 zegt dat het vliegtuig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was.

      "Als iedereen z'n primaire radarbeelden achterhoudt heeft iedereen iets te verbergen over wat zich in het luchtruim afspeelde. Wat is het Russische belang om niet met die radargegevens op de proppen te komen?"

      Ik heb daar geen direct antwoord op, misschien houden de Russen die informatie om dezelfde reden geheim als de VS?

      Verwijderen
    11. dawg

      Ook niet het OVV rapport gelezen???
      Was binnen corridor, kunt u gewoon nalezen

      De buk had geen TELAR bij zich wat IFF kan herkennen, dus "transpondersignalen 'gespoofed' " is onzin

      Verwijderen
    12. joop

      Snap je nog niet dat Putin 1000km moest omvliegen om over UA te vliegen?

      Verwijderen
    13. @Dejay Petros,

      "Er was onweer"

      Is in tegenspraak met de uitspraken van een medewerker van Maleysia Airlines die in contact met MH-17 stond.

      Verwijderen
    14. "Russische FSB laat haar president niet boven een oorlogsgebied vliegen zonder escorte"

      Dacht u dat UA toeliet dat Putin over UA kon vliegen met escorte???
      Dus 2 Russische migs boven UA grondgebied??

      Verwijderen
    15. "Is in tegenspraak met de uitspraken van een medewerker van Maleysia Airlines die in contact met MH-17 stond."

      NOP
      Piloot maakt eigen beslissing
      MA ging uit van vluchtplan en wist niet van beslissing piloot

      Verwijderen
    16. @ Joop

      "Ik denk het niet, de Russische FSB laat haar president niet boven een oorlogsgebied vliegen zonder escorte ......"

      Hoeft ook niet,het volstaat als de aanslagplegers dat denken.

      Verwijderen
    17. Snap je nog niet dat Putin 1000km moest omvliegen om over UA te vliegen?

      En wanneer snap jij dat MH-17 naar oorlogsluchtruim is geleid?

      Verwijderen
    18. Ohhhhh

      Wauuuuw, dacht UA

      Putin vliegt over ons grondgebied

      Wat een dom konijn om je zo als schietschijf te laten dienen
      Laten we een raket afschieten

      LOL

      Verwijderen
    19. Heb u net aangetoond dat UA dat nooit gedaan kan hebben

      UA heeft geen zeggenschap over de koerscorrectie die MH17 deed boven Polen

      Verwijderen
    20. "Dacht u dat UA toeliet dat Putin over UA kon vliegen met escorte???
      Dus 2 Russische migs boven UA grondgebied??"

      Nee, daarom is het presidentiële vliegtuig van Poetin niet over Oekraïens oorlogsgebied gevlogen en kan er van een vergissing geen sprake kan zijn.

      Verwijderen
    21. "NOP"

      Wat NOP?

      "Piloot maakt eigen beslissing"

      Precies!

      "MA ging uit van vluchtplan en wist niet van beslissing piloot"

      Nog een keer precies. Dus jij geeft nu toe dat de oorspronkelijke koers van MH-17 veel zuidelijker kan hebben gelegen en dat Kuala Lumpur daarvan niet op de hoogte was.

      Verwijderen
    22. @Dawg,

      "Hoeft ook niet,het volstaat als de aanslagplegers dat denken."

      Je hebt een punt.

      Verwijderen
    23. @Dejay Petros,

      "UA heeft geen zeggenschap over de koerscorrectie die MH17 deed boven Polen"

      Jij zegt nu dat Oekraïne geen zeggenschap heeft over haar eigen luchtruim. Wik je hiermee zeggen dat het neerhalen van MH-17 al boven Polen is geïnitieerd?

      Verwijderen
  27. Ik krijg meer en meer respect voor Putin, wat een rust weet de man te behouden wat een in-kasserings vermogen.
    De 3e wereldoorlog had door toedoen van Amerika al 10 keer kunnen uitbreken, dankzij de rust en het inzicht van Putin is dit ons nog bespaard gebleven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zie je héél goed, remi.

      Verwijderen
    2. Zolang je je eigen bevolking van propaganda voorziet

      Verwijderen
    3. "Zolang je je eigen bevolking van propaganda voorziet"

      Jij wordt ook voorzien van de nodige propaganda, met dit verschil dat Rutte een wat lagere "approval rating" heeft dan Poetin.

      Hoe dom kan jij dan zijn, Dejay Petros???????

      Verwijderen
    4. Die lage rating van Rutte laat juist zien dat in NL geen propaganda voorkomt

      Denk daar eens goed over na

      Verwijderen
    5. Welke?
      Ik volg sociale media

      U volgt alleen globalresearch

      Verwijderen
    6. "Die lage rating van Rutte laat juist zien dat in NL geen propaganda voorkomt"

      Als je zulk soort onzin reacties gaat plaatsen heb ik niet eens de behoeft om daarop te reageren.

      Verwijderen
    7. Die lage rating betekent dat er in NL volop discussie is en veel meningen die gerespecteerd worden

      dat is in Rusland niet mogelijk

      Voor die andere meningen is geen ruimte, waarvoor Kremlin zorgt

      Verwijderen
    8. "Die lage rating betekent dat er in NL volop discussie is en veel meningen die gerespecteerd worden"

      Dan heb je iets gemist, de Nederlandse regering heeft juist aangegeven zich niets van de meningen aan te trekken. Waarom zit jij zo dom uit je nek te kletsen terwijl iedereen ziet, behalve jij, dat het precies andersom is?

      Verwijderen
    9. "Welke?
      Ik volg sociale media"

      Precies en weet jij wie daarachter zit?

      "U volgt alleen globalresearch"

      Nee.

      Verwijderen
  28. Corporatistische Amerikaanse regering (the empire of chaos) blijft maar wapens aan IS geven. Blijkt weer uit deze video
    https://www.youtube.com/watch?v=I6S4ztqI6oQ

    BeantwoordenVerwijderen
  29. @LGK, mocht je dit nog lezen, willen lezen.
    Zoals Andannne het al eens beschreef op nu.nl: Liever wil ik geen kant van wie dan ook kiezen. Echter als ik aan de toekomst van mijn kinderen denk, kies ik zonder enkel twijfel voor Poetin. Hij doet alles om WO III te voorkomen, dat kan je niet zeggen over EU lei(ij)ders.


    Groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL

      Een stuk land annexeren, wat sinds ww2 niet is voorgekomen

      Putin loopt gewoon Hitler achterna

      Hitler zei ook een oorlog te willen voorkomen

      Verwijderen
    2. "Een stuk land annexeren, wat sinds ww2 niet is voorgekomen"

      Ik liep in 1973 wacht in Wezep en mocht een bepaald gebied niet betreden omdat dat Amerikaans grondgebied was. Waar lul jij eigenlijk over als jij helemaal geen ene reet weet?

      Verwijderen
    3. Wezep, Gelderland??

      Verschil is dat het land daarvoor toestemming gaf
      UA heeft Putin geen toestemming gegeven

      Verwijderen
    4. Even voor de goede orde LPG. De mensen op de Krim hebben zelf om aansluiting bij Rusland gevraagd. Je moet wel de feiten vertellen.

      Zelfs Sanders geeft toe dat het amerikaanse beleid heeft geleid tot de groei van IS.
      Dom dom dom dom beleid. EN GEEN ENKELE ZELFKRITIEK VAN ONZE WESTERSE POLITICI HE. NIET ZO SLIM OM GHADAFFI TE BOMBARDEREN. ONZE ZONEN EN DOCHTERS STERVEN IN PARIJS DOOR IS.
      Sanders: Clinton's pursuit of 'regime change' in Libya helped rise of Isis
      http://www.theguardian.com/us-news/2015/dec/18/bernie-sanders-isis-libya-gun-control-wall-street-hillary-clinton

      Verwijderen
    5. oli

      NOP
      Mensen konden kiezen tussen 2 opties
      1) aansluiting bij rusland
      2) zelfstandig zijn

      Optie 2 heeft geen zin want de Krim heeft niet de capaciteit om een land te zijn
      Dan blijft RU over

      Waarom kon men niet kiezen voor onderdeel van UA zijn?

      Verwijderen
    6. LPG, u moet wel de feiten vertellen.

      Crimean status referendum, 2014
      https://en.wikipedia.org/wiki/Crimean_status_referendum,_2014

      The referendum asked the people of Crimea whether they wanted to join Russia as a federal subject, or if they wanted to restore the 1992 Crimean constitution and Crimea's status as a part of Ukraine.

      In het 2e geval zouden ze onderdeel van de Oekraïne blijven.

      Verwijderen
    7. "Wezep, Gelderland??"

      Nee, Wezep op de Krim, nou goed?

      "Verschil is dat het land daarvoor toestemming gaf
      UA heeft Putin geen toestemming gegeven"

      Nee, het verschil is dat er op dat Amerikaans grondgebied kernraketten waren opgeslagen waar wij als Nederland geen ene reet over te vertellen hebben.

      Verwijderen
    8. @ oli

      Na 'LOL','NOP', 'echter' of 'blijkt' volgt bij LGK altijd de halve waarheid die dus gewoon een hele leugen is. LOL.

      Verwijderen
    9. "NOP
      Mensen konden kiezen tussen 2 opties
      1) aansluiting bij rusland
      2) zelfstandig zijn"

      Wat een lul ben jij toch ook hé? Er was nog een derde optie, dat de inwoners van de Krim zich aan zouden sluiten bij een neonazi regime en daar hadden zij geen trek in.

      Verwijderen
    10. "Na 'LOL','NOP', 'echter' of 'blijkt' volgt bij LGK altijd de halve waarheid die dus gewoon een hele leugen is. LOL."

      En morgen begint hij gewoon weer opnieuw.

      Verwijderen
    11. @Dawg, tsja de vraag is, wat drijft de man ?. Hij bereikt geen zak. Wij wel, onze aantallen zieltjes groeit en de empire of chaos wordt steeds zwakker en impopulairder over de wereld.

      Toen Clinton afscheid nam in het jaar 2000 was Amerika het ideaal van de jeugd overal in de wereld. Vooral in de opkomende landen. Nu 15 jaar later is daar weinig meer van over.

      Ze hebben het zo verknoeid de laatste tijd. Was ook de bedoeling en het kon hun niet schelen, want het virus van de chaos zou weldra arriveren in Moskou en Peking. Poetin zou het zelfde lot beschoren zijn als Ghadaffi. De dollar zou nog heel lang een sterke munt blijven. De corporatistische (bankiers) elite leefde nog lang en gelukkig. Toch liep het anders. LOL.

      Verwijderen
  30. In de tussentijd is de VS betrapt op de volgende 'vergissing'.

    30+ Iraqi soldiers killed, 20 injured after US airstrike - Iraqi MP cited by Sputnik

    https://www.rt.com/news/326420-iraq-us-air-strike/


    VIDEO emerges purporting to show deadly US airstrike against Iraqi forces

    https://www.rt.com/news/326462-iraq-us-strike-video/

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik heb de minister president van Irak gehoord over amerikaanse en turkse bemoeienis in Irak. Hij wil helemaal niets meer met militairen uit deze landen te maken hebben!. OPZOUTEN!. Daarom weet ik ook zeker dat de Amerikaanse coalitie faalt in het midden oosten en afrika.
    Hier. Lybië wil ook hulp van Rusland.
    http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940927000305

    In steeds meer landen is men de zionistische corporatistische proxy landen zoals amerika, israhel en sommige europese landen helemaal zat. OPZOUTEN!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. In Desperate Push to Retain Drone Pilots, the U.S. Air Force Will Offer $125,000 Re-Enlistment Bonus
    http://libertyblitzkrieg.com/2015/12/18/in-desperate-push-to-retain-drone-pilots-the-u-s-air-force-will-offer-125000-re-enlistment-bonus/
    Dat krijg je ervan als je opdracht geeft om op trouwfeesten te schieten.
    De corporatistische elite wil overal chaos. Door op trouwfeesten te schieten maak je mensen heel erg kwaad. Ze worden kwaad op hun regering dat die dat allemaal toelaat. Dan moet het regime vallen en dan ontstaat er chaos. Door chaos vallen naties uiteen. Dan kan er een nieuwe wereld orde ontstaan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ oli

      Ik heb beelden gezien genomen met infrarood vanuit Apaches in Afghanistan. Zie je piloten met dat 30 mm kanon op Talibanstrijders aan flarden schieten. Die Taliban zijn, eenmaal ontdekt, volslagen kansloos. De een na de ander gaat er aan. Als in een schiettent. Tientallen op één missie. Oorlog is altijd smerig en eerlijk vechten bestaat niet, maar dit zijn werkelijk eerloze overwinningen voor de piloten van die gevechtshelikopters. Tijdens het gevecht laten ze zich meeslepen door de adrenaline, maar wat doet dit soort missies met een mens als het geweten begint op te spelen in 'the dim of the night'.

      Verwijderen
    2. @Dawg Er zijn niet zoveel mensen op de aarde die zo ongevoelig zijn dat ze dit werk dag in dag uit kunnen doen.

      Verwijderen
  33. Enkele highlights uit de meer dan 3 uur durende Q & A van Poetin met de pers.

    https://www.youtube.com/watch?v=cVbdY7W01is

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Kanervragen

    Wat tweets van Omzicht
    “beste @fatimawillems19 In de Tweede Kamer ben ik helaas de enige die op dit moment vragen stelt over gewiste MH17 radarbeelden.”
    https://twitter.com/PieterOmtzigt/status/677230676068966402
    “Bij MH17 is ALLE primaire radar weg, gewist
    Vraag aan regering: gebeurt dit vaker?
    Antwoord: Nee! ”
    Kamer stemt zo over deze CDA motie
    Zorg dat EU landen aan Rusland en Oekraine de radarbeelden MH17 vragen.
    https://twitter.com/pieteromtzigt
    “VVD en PvdA stemmen deze motie.
    NL regering hoeft van hen dus niet te vragen om radargegevens MH17.
    Ronduit bizar!”
    https://twitter.com/pieteromtzigt

    Hoezo bananendemocratie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Verschrikkelijk. De regering geeft helemaal niets om de nabestaanden van MH17.

      Verwijderen
    2. @oligarch,

      Nee, laat staan met de slachtoffers. De moord op Aldo Moro werd toegeschreven aan De Rode Brigades omdat Aldo Moro een regeringscoalitie wilde vormen met de Italiaanse communisten. De vraag die dan rijst is, waarom zouden De Rode Brigades daar Aldo Moro voor vermoorden? De weduwe van Aldo Moro vertelde later dat Aldo Moro was benadert door een Amerikaan die hem had gewaarschuwd geen coalitie met de communisten te vormen. Die Amerikaan bleek later Henry Kissinger te zijn geweest.

      Verwijderen
    3. @ oli

      Een andere conclusie lijkt niet mogelijk.

      Iets om bij stil te staan (of misschien juist niet)voor iedere Nederlander die van plan is een vliegreis te maken: je bent vogelvrij wat de Staat der Nederlanden betreft. Wel veel ceremonieel vertoon bij je begrafenis, maar meer als een facade is dat dan niet.

      Verwijderen
    4. @Dawg,
      Klopt. Op kosten van de belasting betaler een enorm chique begrafenis geven om zo de schijn op te houden dat ze zoveel om haar burgers geeft. Niets is minder waar.
      Het is hetzelfde als dat Soros en Gates zichzelf filantroop noemen. Een fascade.

      Verwijderen
    5. @ oli

      In de eerste dagen/weken na de aanslag op MH17 eindigde zo'n beetje iedere officiële kabinetsmededeling dat "berging van de slachtoffers de eerste prioriteit van de regering was", of worden van die strekking. Je hoeft alleen maar de onderstaande interviews van RTL met Sergei Michenko(brandweercommandant van de stad Torez) en Aleksandr Sergeyevich Migrin(plaatsvervangend hoofd van het Hoofddepartement van de regio Donetsk)te lezen om van verbazing van je stoel te vallen.

      De eenheid van eenheid Sergei Michenko heeft in de eerste vijf dagen een deel van het terrein uitgekamd en de lichamen geborgen. Nederlandse autoriteiten vonden het echter pas na drie weken nodig om contact met hem te zoeken.

      http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/brandweercommandant-we-hebben-282-lichamen-ingeladen

      Kolonel Migrin vertelde Jeroen Akkermans op 3 september 2014, dus zo'n zeven weken na de crash, de eerste Nederlander te zijn die hij zag.

      "Kolonel Migrin vertelt dat bij ieder lichaam documenten zijn gevoegd, met onder andere informatie over de vindplaats van het lichaam. Maar de Nederlandse autoriteiten hebben hem daar niet over gesproken. "Ik heb met niemand daarover gesproken. U bent de eerste", zegt hij tegen RTL Nieuws-correspondent Jeroen Akkermans. "Niemand heeft me tot de dag van vandaag geïnterviewd. Ik heb geen informatie gedeeld. Er werd geen informatie van me gevraagd."

      http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/fouten-bij-nederlandse-zoektocht-slachtoffers-mh17

      Dat Rutte en z'n regering al niet lang met pek en veren zijn verdreven, dat de Nederlandse bevolking al niet lang geleden met hooivorken naar Den Haag is gereisd, kan ik nog volgen ook. Dit doofpotschandaal tart het ongeloof op een manier die ik niet voor megelijk had gehouden.

      Verwijderen
    6. @Dawg, je zou toch van familie leden van de slachtoffers verwachten dat ze de bovenste steen boven willen hebben. Hoe zit het nu met die radar beelden ?. Zelfde als die film rolletjes uit srebrenica ?. Per "ongeluk"verloren gegaan ?. Dan maar de radar beelden uit Rusland opvragen.!!!!!

      Verwijderen
    7. De nabestaanden natuurlijk, maar wij, als Nederlanders en eigenlijk iedereen fatsoenlijk mens, ook. Omdat zoals Julian Assange het zegt 'Justice is the goal, transparency the method'. Schrijnend dat in ons parlement daar, m.u.v. Omtzigt, heel anders over gedacht wordt. Want het is wel het parlement dat deze corupte regering ongestoord z'n gang laat gaan. Is dat de fractiediscipline van een volksvertegenwoordiging die donders goed beseft dat ze allang niks meer te vertellen heeft, in feite een nepparlement is?

      Verwijderen
  35. Hier de complete lijst met kamervragen van Omzigt en de beantwoording ervan door onze junta op een tijdstip dat in eendrachtige samenwerking met de MSM werd ondergesneeuwd door tumult over Teeven.

    http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2015D49908&did=2015D49908

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Staatsomroep heeft voor zover ik weet geen geen melding gemaakt van de beantwoording van de door Omzigt gestelde vragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Eindelijk wordt naar buiten gebracht wat ik al lang vermoedde. Er zijn meerdere moskeeën waar extremisme wordt gepredikt. Je hoeft geen Einstein te zijn omdat te bevroeden. Ik zag dat al in 2010 als ik door de schilderswijk en transvaal fietste. Ik heb de jurken en de baarden zien komen rond de tijd dat de "arabische lente" uitbrak. Ik zei het nog tegen mijn toenmalige vriendin. Ze worden weer radicaal gemaakt. Velen zijn nodig voor het leger tegen Assad.

    Nu komt naar buiten:
    .Al Fitrahmoskee zorgt voor problemen in de wijk overvecht in Utrecht.
    .De moskee voed kinderen op met afkeer van de Nederlandse maatschappij
    .De moskee roept op tot onverdraagzaamheid
    .Leden van de moskee spreken gematigde moslims aan op hun "on islamitische" gedrag
    .De moskee wil voorkomen dat kinderen op de basis school naar muziek .luisteren, dat ze films te zien krijgen of dat ze cultuur educatie krijgen
    .School besturen wordt gevraagd de lesinhoud aan te wijzigen
    .Sommige kinderen accepteren geen gezag meer van autochtone leerkrachten

    DE AUTORITEITEN LATEN ZICH RINGELOREN DOOR DE MOSKEE ALDUS Sadet Karabulut (SP)

    Het is wachten totdat Nederland zijn IS aanslag krijgt WAT MIJ BETREFT.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik bemerkte 2 weken geleden dat er allemaal artikelen in de NRC kwamen over de relatie tussen KSA en IS. Ik kon mijn ogen niet geloven. In de VS kwamen blijkbaar dezelfde soort verhalen uit

    US newspapers have begun to ask questions about the role of Washington's erstwhile ally in Middle East terrorism, reports Iranian political analyst Trita Parsi.

    http://sputniknews.com/world/20151219/1032024880/saudi-radical-ideology-media-attention.html#ixzz3un4HFKPm

    Nog maar eens een voorbeeld dat het westerse MSM "nieuws" / propaganda uit een (anglo amerikaanse) Nieuwsfabriek komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Poetin noemt de aanvaring tussen Avakov en Saakashvili lachwekkend, een "Tragikomedie"!

    "The fact that they were arguing in Russian is good," Putin said. "Better than in Georgian or Ossetian. But it is laughable, a sort of a tragicomedy."

    http://tass.ru/en/politics/845516

    BeantwoordenVerwijderen
  40. The Complete History of Monsanto: Over 100 Years of Poisoning Planet Earth
    http://investmentwatchblog.com/the-complete-history-of-monsanto-over-100-years-of-poisoning-planet-earth/

    Monsanto de meest slechte corporatie op aarde.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. PRESIDENT VLADIMIR PUTIN PERSONALLY THANKED JESSE VENTURA DURING MOSCOW VISIT
    http://www.infowars.com/president-vladimir-putin-personally-thanks-jesse-ventura-during-moscow-visit/
    Jesse Ventura: Rusland gaat steeds meer de goede kant op. Amerika gaat steeds meer de verkeerde kant op.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Bij Miss Universe waren ze Trump aan het bashen (terwijl de man nog geen bom gegooid heeft, wellicht daarom?), iets in de trant van "de schoonheidswedstrijd is niet meer in handen van Donald Trump, lekker puhh); vervolgens ontpopt het evenement in de grootste chaos ooit. Karma?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Donald Trump is voor mij een vraagteken. Ik ben geen fan van hem, maar misschien is hij wel het best mogelijke alternatief. Hij zegt een goede relatie te willen hebben met Poetin. De MSM demoniseert Trump, net als ze dat doen met Jeremy Corbyn. Dat zijn wat mij betreft iig 2 zaken die in het voordeel van Trump spreken.

      Verwijderen
    2. Ik heb de verkiezingsuitslag nog bekeken. Ik heb gelachen. Hilarisch. Heb je die pyramide gezien bij de miss verkiezingen. Zelfs de miss verkiezingen gaan fout bij de illuminatie. Exemplarisch. Goed om te zien.

      Verwijderen
    3. Tja, dat schijnt altijd hét grote probleem te zijn als het om Saddam Hoessein, Gadaffi, Assad of Poetin gaat, zij roeptoeteren allemaal dat het moordenaars zijn die hun eigen mensen afslachten maar als het bewijzen aankomt dan kunnen zij het niet.

      'Putin killed reporters? Prove it!’ – Trump to ABC show host

      https://www.rt.com/usa/326633-trump-putin-journalists-deaths/

      Verwijderen
  43. JEB BUSH: THE US IS LOSING INFLUENCE AROUND THE WORLD, RUSSIA IS GAINING
    http://southfront.org/jeb-bush-the-us-is-losing-influence-around-the-world-russia-is-gaining/
    Precies wat wij hier ook al langere tijd zeggen. Daarom ook mijn vermoeden dat de dollar gaat verzwakken en de in dollars uitgedrukte grondstoffen het de komende 3 jaar goed gaan doen. Met als best presterende de edelmetalen.
    De waarde van de dollar is maar voor een deel afhankelijk van de staat van de Amerikaanse economie. Veel maar factoren spelen een rol zoals de rol die de munt speelt als wereld reserve munt en de rol als safehaven. Die laatste 2 factoren gaan er de komende 3 jaar voor zorgen dat de dollar zwakker wordt. Dit omdat de invloed van Amerika in de wereld aan het afnemen is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat mee werkt met de vorming van de grondstoffen prijzen is dat anglo america 85.000 man gaat ontslaan. Geen nieuwe investeringen meer in mijnen en olie putten. Je krijgt tussen nu en 3 jaar een dalende dollar en een tekort aan grondstoffen. Inflatie zal Amerika parten gaan spelen

      Verwijderen
  44. Broken Dreams: Why Are Iraqi Refugees Massively Fleeing Sweden?

    Read more: http://sputniknews.com/europe/20151215/1031796347/broken-dreams-iraqi-refugees-fleeing-sweden.html#ixzz3uy0Jothy

    oh ik dacht dat ze naar zweden gingen omdat hun leven in gevaar was. Ze komen dus toch voor een beter leven. Nu komt de aap uit de vluchtelingen mouw!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. De Europese Unie heeft de handelssancties tegen Rusland vandaag met zes maanden verlengd. Ze zouden op 31 januari aflopen, maar blijven van kracht tot 31 juli 2016, besloten de 28 lidstaten vrijdag al in Brussel op ambtelijk niveau. De EU-ministerraad heeft de stap vandaag in Brussel bekrachtigd.

    http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/12/handelssancties_rusland_verlen.html

    Wij zijn niet verbaasd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op het radio nieuws: "Vanwege het schenden van Minsk. Zowel de seperatisten, als het Oekraïense leger, schenden dit."

      Ja, je bent in dit land al gauw blij met iets, en zo ook met dit radio bericht. NOS noemt dus kraakhelder dat beide partijen het staakt het vuren schenden. Maar de sancties zijn voor...... RUSLAND! En geassoscieerd met de EU wordt: Oekraine! Als de "neutrale" kijker het nu nog niet door heeft...

      Verwijderen
  46. Mooi. Wat is het VERSCHIL tussen Hitlery en de GOP ?

    Hillary Clinton Vs. the GOP: Can You Tell the Difference?
    https://www.youtube.com/watch?v=f1eVos0pDYY

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL..LOL LOL LOL LOL LOL

      Weet die Hitlery en de GOP eigenlijk wel dat de amerikaanse militairen helemaal niet meer willen vechten voor de zionistische corporatistische centrale bankiers maffia.! Hahahahahaha. Ze zijn nog niet helemaal bewust van de stand van zaken. Ze kunnen Irak nog niet eens handelen, laat staan een no fly zone creëren in Syrië. Hahahahaha. Zonder Rusland kostte een no fly zone creëren al een miljard per dag. Laat staan wat het kost omdat te voor elkaar te krijgen met Rusland in Syrië. Overigens dat gaat ze niet eens lukken. Ze zijn te failliet!!, te arrogant, met een gedemoraliseerd leger wat zich bewust is voor wie ze vechten.!

      Verwijderen
    2. Ik geloof dat van de politici alleen John Kerry en Donald Trump enige besef van realiteit hebben

      Verwijderen
  47. Bore-lin: Russians No Longer Interested in Germany
    http://sputniknews.com/europe/20151221/1032089649/russia-germany-tourism.html

    Wat is Merkel toch een goede president. Ze had 9 minuten applaus nodig op het partijcongres. Laat de bevolking er eens achter komen dat ze toch niet zo goed is. Laten we maar 9 minuten gaan klappen, wellicht denken dat heel Duitsers denken dat ze dan goed is. Dan kunnen we de nederlaag misschien nog beperkt houden bij de volgende verkiezingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Zo verdienen de Zionisten hun geld

    Selling desperate Syrian refugees’ body parts for profit: Israeli man arrested in Turkey for organ trafficking
    http://www.salon.com/2015/12/05/selling_desperate_syrian_refugees_body_parts_for_profit_israeli_man_arrested_in_turkey_for_organ_trafficking/

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Nederlanders kijkt u mee ?

    Bashar al Assad is Protecting Christians in Syria: According to Obama, The Secular Government “Which Guarantees Religious Freedom Has to Go”

    ISIS, Assad, and What the West is Missing About Syria
    http://www.globalresearch.ca/bashar-al-assad-is-protecting-christians-in-syria-according-to-obama-the-secular-government-which-guarantees-religious-freedom-has-to-go/5497264

    Uw regering is in een complot met de zionistische centrale bankiers maffia om iedere vorm van civilisatie en welvaart omver te werpen door extremisten te trainen, te faciliteren en te bewapenen.
    Poetin en Assad verdedigen onze normen en waarden. Een seculiere maatschappij waar het goed toeven is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @LPG,
      Poetin wil niet hebben dat de pers in handen valt van de zionistische corporatistische centrale bankiers maffia. De pers die een gevaar zal zijn voor de nationale veiligheid van Rusland. Hij wil geen gekleurde revoluties in Rusland. Daarom zijn ook een paar NGO's verboden. Die waren ook een gevaar voor de soevereiniteit van Rusland.

      Verwijderen
  50. Wat een PAIN IN THE ASS is Iran voor de corporatistische centrale bankiers maffia families.

    Gen. Campbell: Iran is Arming the Taliban
    http://freebeacon.com/national-security/gen-campbell-iran-is-arming-the-taliban/

    Daarom:
    Rockets fall on Kabul as Taliban intensifies onslaught across Afghanistan
    https://www.rt.com/news/326689-rockets-hit-kabul-explosions/
    Maar ook
    Yemeni missiles hit Saudi airport
    http://www.almasdarnews.com/article/yemeni-missiles-hit-saudi-airport/

    Weet je nog. Gadaffi zou in 2011 vallen, Assad zou 2012 niet halen en Iran zou in 2013 worden aangevallen.

    Nergens heeft de US geleide coalitie in noord africa en het midden oosten vaste voet aan de aarde gekregen. Zelfs Hafter in Lybië voor om Russische steun. Nergens krijgen de centrale bankiers (blijvende) invloed in de oude sovjet sateliet staten. Overal zijn ze gehaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Oligarch beukt hard in op de corporatistische centrale bankiers families, in de info oorlog. Waarom ?. Hij wil niet leven in een orwelliaanse wereld

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Het verschil tussen Russische en westerse berichtgeving!

    Flight recorder of Turkey-downed Russian Su-24 damaged, can’t be read now – Defense Ministry

    The recovery and decryption of data from the flight recorder of the Russian Su-24 downed by Turkey on the Syrian border on November 24 is impossible due to the extensive damage to the device, the Russian Defense Ministry said. “Thirteen of the 16 microchips were destroyed. Three microchips were damaged,” said Sergey Baynetov, deputy head of aviation security for the Russian Armed Forces. The black box will now be passed to scientific institutions in Russia capable of reading data from the crystals in the microchips, Baynetov said, adding that the decryption will now “take a lot of time.”

    "Volgens Rusland raakte de doos beschadigd toen het toestel crashte. Eén piloot kwam om het leven toen het vliegtuig uit de lucht werd geschoten door een Turkse raket."

    Geen woord over dat de piloot werd doodgeschoten toen hij aan zijn parachute hing!

    "De Russische onderzoekers hebben nu internationale hulp ingeroepen om te proberen alsnog informatie uit de vluchtrecorder te halen. Of dat gaat lukken en wanneer de gegevens dan beschikbaar zijn, is nog niet bekend."

    Het Russisch bericht praat helemaal niet over "internationale hulp".

    BeantwoordenVerwijderen
  53. @LPG,
    Erdogan speelt een kwalijke rol in het op de markt brengen van bloed olie in de wereld. Turkije zaait ook dood en verderf door onze jeugd te voorzien van drugs
    Turkish Labs Processing Afghan Opium Into Heroin to Deliver to Europe
    http://sputniknews.com/europe/20151222/1032126314/turkey-heroin-europe.html#ixzz3v2GyIEAd

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ongelofelijk dat er nog gasten te vinden zijn die op een IS olie truck willen rijden
    Russian Air Force devastates ISIS in east Homs: 22 oil tankers destroyed
    http://www.almasdarnews.com/article/russian-air-force-devastates-isis-in-east-homs-22-oil-tankers-destroyed/

    RUSSIAN GENERAL: U.S. MISSILE DEFENSES ARE WORTHLESS
    https://www.youtube.com/watch?v=POoyLwbtqVk

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Om nog even terug te komen op het vorige item, de ZDF docu 'Machtsmens Poetin': nepbeelden met ingehuurde acteurs die voor Russische soldaten moesten doorgaan.

    "Blijkbaar nam het team van het ZDF zelf niet eens de moeite om naar de Donbass te rijden, maar besloot bij zulke onbelangrijke randzaken tot Outsourcing en gaf hiertoe opdracht aan de Russischtalige filmmaker Valeri Bobkov. Deze wilde vermoedelijk gewoon snel leveren en betaalde er een zekere Joeri voor om in de film een Russische soldaat genaamd Igor in de Donbass te spelen.

    Joeri laat nu originele opnames zien waarop heel duidelijk aanwijzingen van de regie te horen zijn. De in elkaar gezette scènes duiken daarna ook net zo als in de ZDF-documentaire op, maar in plaats van de aanwijzingen van de regie hoor je nu dramatische muziek."

    https://www.youtube.com/watch?v=QCBg_W6g-gk

    Lügenpresse, hoe komen we toch aan dat woord?

    BeantwoordenVerwijderen