woensdag 12 augustus 2015

Oekraieners beschieten Donbass met zwaar kaliber

Terwijl de westerse journalistiek de andere kant op kijkt, gaat het Oekraiense leger gewoon door met het bombarderen van Donbass, nog steeds aangemoedigd door hun dikke vriend, Hans van "keep on fighting" Baalen (VVD). Onderstaande beelden gepubliceerd op 10 Augustus. Het gaat om zwaar kaliber Oekraiens vuur op de Donbass. Het grof geschut wordt vergezeld door grof taalgebruik. BRON.Bericht van een inwoner van het door Oekraieners bezette Dobropolya ("Het Goede Veld"), 12.8.2015

Goedendag, ik schrijf u vanuit het Goede Veld om u mee te delen wat een ramp de Oekraiense ocupatie is geworden. Wat hier rond gaat is met geen pen te beschrijven...

Het Oekraiense leger is begonnen met het stelen van vee en gevolgelte. Het enige waar we ons mee kunnen voeden in deze oorlog. Daar we ons niet lang kunnen verzetten zijn ze open en blood begonnen onze terreinen te betreden en alles mee te nemen waar hun oog op valt. Als je begint te protesteren, dreigen ze met wapens. Zelfs de oorbellen van een vrouw hebben ze afgenomen. Het gestolene wordt gebruikt om alcohol en soft drugs mee aan te schaffen. Dat leidt weer tot drinkgelach en verdere dronkemans overlast. Het betreft veelal Prawi Sector. Onze hoop is gevestigd op bevrijding door het verzet, want dit is niet meer uit te houden. BRON

Muur...

Het had zo'n mooie muur moeten worden... 100 Miljoen griven belastinggeld zijn er al aan uitgegeven, maar wat er hier te zien is, is niet meer dan een verwaarloosde greppel... BRON.Oekraiens personeel blokpost bij Wolnowacha misdraagt zich

Een vrouw is tot bloedens toe verwond bij een blokpost bij Wolnowacha door Oekkraiens personeel. Mensen raakten in paniek toen de Oekraieners begonnen te schieten.

"Oekraiense troepen hebben opdracht gekregen de aanval te openen"

Priester Vladimir meldt dat de Oekraiense troepen opdracht hebben gekregen te schieten en de aanval te openen. "Een grote oorlog is niet meer te ontlopen. Ik heb te doen met de mensen. De organisatoren van dit moeten berecht worden. Zoveel leed hebben ze het volk aangedaan."

"31 Doden in afgelopen nacht."

Het verzetslid Tjeboerashka meldt dat in de afgelopen nacht 13 man in het zuiden en 18 man bij donetsk "200" zijn (militaire code voor omgekomen). "Vraag niet "Hoe kan dat?". Tot vrijdag zal op Donetsk alles terecht komen wat er is. Artillerie, Grad, en andere rotzooi. De media zullen zwijgen." BRON.

Protest tegen OVSE

"Op 9 Augustus vond in Lugansk een massale demonstratie plaats tegen de OVSE. Zo'n 350 burgers blokkeerden de vertegenwoordigers van de organisatie de toegank tot hun kantoor en eisten hen te stoppen met in de restaurants te zitten en te beginnen met de wereld de waarheid te vertellen over wat er in Lugansk gebeurt. Plakaten met foto's van slachtoffers van de Oekraiense agressie als ook met leuzen als "Hoeveel betaalt Poroshenko jullie om te zwijgen?", "Oekraiene crimineel". BRON.

Julia Tjitjerina gedenkt Anna Kostenko

De Russische zangeres Julia Tjitjerina is met een nieuw lied gekomen, "pazhalsta" ("Alstublieft"), waar ze uit naam van de in Donbass omgekomen Anna Kostenko vraagt te stoppen op kinderen te schieten. Anna Kostenko was 2,5 jaar (13-2-2011/13-8-2014) en is omgekomen op 13 Augustus vorig jaar bij de beschieting van Zugres. Zugres werd in die tijd bestookt door de agressie campagne van Kiev. Verklaringen van getuigen spreken over fragmentatiebommen afgeworpen vanuit een vliegtuig. Volgens informatie uit de media waren er 20 slachtffers, waaronder 3 kinderen. BRON.

7-Jarige Vladik zwaargewond en is zijn zicht kwijt

"De 7-jarige Vladik is zwaar gewond geraakt bij een beschieting door Oekraiense Nazi's van Gorlovka. Vladik is zijn ogen kwijt geraakt. Zijn moeder is gedood. Het zijn de gevolgen van de beschieting van Gorlovka door de Oekraiense Nazi's op 30 juli 2015. Twee burgers zijn gedood. Zes personen zijn gewond waaronder 2 kinderen. BRON.

Zelfs Evgeniy Levchenko kan er niet meer omheen: "Oekraiense leger zuipt, plundert, en alle mensen willen van ze af".

De interviewer gaat er niet heel erg op in, maar Evgeniy Levchenko zei het toch echt: "De inwoners van Konstantinovka lopen gebogen en willen allemaal van het Oekraiense leger af... De Oekraiense militairen in Konstantinovka (zijn geboortestad) zuipen en plunderen". Beluister het hele interview: HIER.

161 opmerkingen:

 1. Erik Toonen, onafhankelijk journalist, stopt met zijn weblog over de gebeurtenissen rond de MH17 vanwege bedreigingen. Een week geleden plaatste DLM nog zijn laatste uitgebreide artikel integraal op deze site. Hij kondigt wel de publicatie van een boek over de crash aan.

  Erik zegt in een toelichting op zijn besluit “Blijkbaar lopen er in Nederland ontzettend veel achterlijke mensen rond, die liever de officiële pers geloven en ieder ander dan maar met haatmail en dreigementen in mijn email willen bestoken.”

  Hij schrijft verder: “Mij maakt het persoonlijk helemaal niet uit wie er achter de aanslag op MH17 zat. Het is en blijft een misdaad. Ik ben niet politiek gedreven en vind het even erg als Rusland, de “separatisten”, Amerika, de NAVO of een rijke Oligarch erachter zat. Zolang we de werkelijke dader maar aanwijzen en berechten en straks niet worden afgescheept met een paar dode “separatisten”, die geen weerwoord meer kunnen geven. Punt is echter: Zouden we Amerika of enig ander land ook zo hard hebben aangepakt, als we nu met Rusland doen?”

  MH17: Toch een SU-25 betrokken?

  door Erik Toonen

  http://www.vrijechroniqueurs.nl/mh17-toch-een-su-25-betrokken/

  Laatste artikel van Erik Toonen die vanwege ernstige bedreigingen aan zijn adres is gestopt met zijn blog.

  MH17 een jaar later

  http://www.loyalist.nl/mh17-een-jaar-later/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.veteranstoday.com/2015/07/17/was-there-an-2nd-israeli-plane-new-footage-shows-mh17-crash-site-minutes-after-boeing-downing/

   Verwijderen
  2. Video shows Kolomoisky forces firing on MH17. These units are led by Israeli volunteers. Thus far, this is the “best evidence” though we are still going with wreckage until the US can offer its own suppressed satellite imagery.

   http://www.veteranstoday.com/2014/07/27/notes-on-mh17/

   Verwijderen
  3. http://niburu.co/images/2014/nov/proof.jpg

   Verwijderen
 2. Hellstorm: The Death of Nazi Germany, 1944-1947

  This documentary tells the tale that the victors still do not want you to know. Learn the terrible truth about the rape, torture, slavery, and mass murder inflicted upon the German people by the Allied victors of World Word II. This is the biggest cover-up in world history.

  http://frissekijk.info/hellstorm-de-documentaire/

  http://frissekijk.info/eisenhowers-vernietigingskampen/

  http://frissekijk.info/de-geallieerde-holocaust-op-de-burgers-van-dresden/  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik zoek liever op, wat niet in de geschiedenis boeken staat.

   http://frissekijk.info/eisenhowers-vernietigingskampen/

   http://frissekijk.info/de-geallieerde-holocaust-op-de-burgers-van-dresden/

   Verwijderen
 3. Roei 1,5 miljoen aan 'ongedierte' uit in Donbass

  OOH, het is heel erg simpel. Je moet gewoon 1,5 miljoen mensen vermoorden in Donbass!

  http://www.echtekrant.be/nieuws/oekra%C3%AFne8.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LGK heeft gelijk.
   De OekraIense commentator zegt dat er in Donbasa 4 miljoen mensen wonen, en dat dit er 1,5 miljoen te veel zijn.
   Ik vermoed dat hij bedoelt: economisch gezien.
   Je zou ze dus 'technisch werkloos' kunnen noemen.

   Maar de oplossing die deze commentator voor stelt is wel heel bijzonder: "...het allerbelangrijkste dat gedaan moet worden—hoe gruwlijk dat ook moge klinken—is dat daar een bepaalde categorie mensen zijn die uitgeroeid moeten worden."

   De tekst is uit het Oekraïens naar het Engels vertaald door Valentina Lisitsa. Ik ken haar niet , maar heb nergens gehoord dat de vertaling onjuist zou zijn. Ook LGK geeft geen bron die dat aantoont of beweert.

   Ik denk dat we hier weer een voorbeeld hebben van de ondermaatse kletspraat die LGK nu al een jaar lang ongehinderd op deze blog mag plaatsen. Wat een tijdverspilling.

   http://xevolutie.blogspot.nl/2014/08/375-onze-bondgenoten-in-kiev-laten-we.html

   http://en.voicesevas.ru/news/analytics/2753-ukrainian-journalist-openly-calls-for-genocide-on-hromadske-tv-financed-by-the-us-and-the-netherlands.html#sel=15:2,15:12


   Verwijderen
  2. Ons aller Joelia Tymochenko wilde toch ook de paar miljoen russisch sprekende oekraïners vermoorden. Met kernwapens.

   Verwijderen
  3. Waarom plaatst huub zoveel Kremlin propaganda hier

   Waarom klets jij al een jaar lang zoals de gevestigde orde het graag ziet?

   Verwijderen
 4. Nee, dat kan ook niet want het was géén BUK.

  http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Rampvlucht-MH17/article/detail/4119160/2015/08/12/-Nooit-Buk-onderdelen-gevonden-bij-MH17-.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ihor Kolomoyskyi was erg boos , dat MH17 met behulp van een air-to-air missile is neergeschoten en niet met een ground-to-air raket. De schuld moest immers bij de separatisten gelegd kunnen worden. Ook valt te lezen hoe “Pjotr” hen levend zal villen hiervoor. Pjotr is Petro Peroshenko.

   Lees volledig artikel hier:
   https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/08/05/de-man-achter-mh17-ihor-kolomoyskyi/

   Verwijderen
  2. Kijk, daar hebben wij "slimpie" weer, met de onnodige opmerking dat het van een lokale rebellenleider afkomstig is.

   Het was geen géén BUK:

   -0,0 bewijzen;
   -geen ooggetuigen die de lancering dan wel een rookpluim hebben waargenomen;
   -1 fake foto van Bellingcat wat een rookpluim van een BUK moet voorstellen;

   Bewijzen voor een SU-25:

   -9 ooggetuigen die in de nabijheid van MH-17 gevechtsvliegtuigen hebben waargenomen;
   -1 liegende Oekraïense overheid die zei op 17 juli 2014 géén gevechtsvliegtuigen in de lucht te hebben gehad;
   -1 liegende SBU die de audiobanden tussen ATC Kiev en MH-17 niet vrij willen geven;
   -in en uitgang gaten van een 30 mm. boordkanon in de cockpit;
   -1 liegende Amerikaanse overheid die zeggen over bewijzen te beschikken maar deze niet vrij willen geven;
   -1 liegende OVV die alleen de laatste momenten van MH-17 als transcriptie in haar voorlopige rapport op neemt;
   -1 oorgetuige die gevechtsvliegtuigen in de lucht heeft gehoord.

   Is Hromadske TV toch nog ergens goed voor.

   https://www.youtube.com/watch?v=n8bo47_Q8Ug&feature=iv&src_vid=6zdJs4lolW0&annotation_id=annotation_698352329

   Verwijderen
  3. Kan jij weleens een discussie voeren zonder de boel te verdraaien en te liegen?

   "En de link die u post verteld een vrouw wat voor hypotheses ze heeft gehoord"

   De vrouw zegt;

   "It was the second part of the day."
   "I was at home already."
   "The first what I heard was military airplanes."

   Waar haal jij vandaan dat de vrouw een "hypothese heeft gehoord"? Zij is zelf "oorgetuigen" geweest van de aanwezigheid van "military airplanes."

   "Ze zegt nergens dat er mensen zagen die het zagen"

   En wie zegt dat dan?

   Ophouden met liegen graag, want dat gaat je niet zo goed af.

   Verwijderen
  4. "U snapt het nog niet, ik vind het wel hilarisch"

   Nou, ik begrijp dat jij een pathologische leugenaar bent, dus als jij je eigen leugens en verdraaiingen hilarisch vindt, begrijp ik dat ook.

   "En deze getuige heeft niks gezien, ze zegt alleen maar gehoord te hebben."

   O, dus jij zegt nu dat jij geen straaljager met een passagiersvliegtuig op gehoor kan onderscheiden.

   "Dus is geen ooggetuige"

   Wie heeft het erover dat deze vrouw een ooggetuige is, jij toch!


   Verwijderen
  5. De geïnterviewde schooljuffrouw zegt ( op 1.27 minuut) niet alleen dat ze militaire vliegtuigen hoort, maar maakt ook duidelijk dat ze dit geluid goed kent, omdat ze daar vlak bij woont en vaak militaire vliegtuigen hoorde in het verleden, en dan gingen ze kijken als die vliegtuigen bommen gooiden.

   Dit stukje vertaling lijkt me betrouwbaar en duidelijk genoeg. De rest van het verhaal is krakkemikkig vertaald.
   Veel mensen herkennen een auto of automerk aan het geluid. Hoeven de auto niet te zien. Bij vliegtuigen zijn de verschillen nog veel groter.
   De vrouw, die een uiterst oprechte indruk maakt (ze is een do-gooder) vertelt ons dat ze op 17 juli 2014 duidelijk hoorde dat er militaire vliegtuigen in de lucht waren ( ze zegt niet te weten hoeveel. Dat kon ze niet horen, zegt ze) , kort voordat er een enorme klap was, gevolgd door het neerkomen van passagiers uit de MH17.

   Het opmerkelijke is dat dit stukje getuigenis eigenlijk 'bijvangst' is.
   De docu gaat over de do-good activiteiten van deze vrouw,'heroes of our time' heet het programma.

   Off topic:
   Zo heeft de VPRO ooit een docu uitgezonden waarin het er om ging dat Het Westen schandelijk bezig was door Ghadaffi weer 'in haar midden' te accepteren. Maar ìn die docu zie je dat de direct betrokkenen van Lockerbie zeggen dat ze ze heel erg twijfelen over de betrokkenheid van Libie bij Lockerbie. De 'bijvangst' is hier veel belangwekkender dan het hoofdthema.
   Video YT: "Lockerbie. Het witwassen van een regime (vpro backlight)"
   Ik zie nu dat hij in nederland niet meer te zien is.

   Hier een blog over Ghadaffi met delen van de tekst uit die VPRO docu: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/03/460-ghadaffi-het-bashen-gaat-door.html
   Zie het stukje over Lockerbie: B.2.3.

   Tweede voorbeeld, ook mbt tot Libie:
   Prof. Alan Kuperman deed onderzoek naar de effectiviteit van R2P, in Libie.
   Zijn conclusie: zònder westerse 'hulp' aan die Libiers waren er ca 1000 doden gevallen. Mèt de hulp, de 'protection' ( R2P= responsability to protect) vielen er 40.000 doden.
   Conclusie van Kuperman: wees voorzichtig met R2P.
   Bijvangst: deze porfessor maakt heel duidelijk dat Libie geheel onnodig en geheel opzettelijk is vernietigd, en dat alles waarvan men Ghadaffi beschuldigde , onwaar was.
   Kuperman staat gelukkig nog wel op YouTube: Kuperman: Was NATO's Libya Intervention a Humanitarian Success?

   Hier een blog met delen van de tekst uitgeschreven: http://xevolutie.blogspot.nl/2014/06/354-alan-kuperman-proves-ghadaffi-did.html   Verwijderen
 5. Adviser to Ukraine’s Minister of defense admitted that the Ukrainian Armed Forces have relocated heavy artillery to the front line in violation of the Minsk agreement:
  http://novorossia.su/ru/node/21615

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. America’s Dark History of Supporting Ukrainian Fascists and War Criminals

  The American support of contemporary Ukrainian fascism albeit shocking is in fact not a new political phenomenon. Documents declassified by the CIA under a FOIA request entitled The NAZI War Crimes Declassification Act show that not only was the CIA monitoring Ukrainian fascist groups during and after WWII, it was also actively aiding them and protecting them from prosecution. These and other documents can be found in the CIA’s Freedom of Information Act Electronic Reading Room. The following documents are but a few of the many that pertain to America’s protection of war criminals the world over.

  http://williambowles.info/2015/08/10/americas-dark-history-of-supporting-ukrainian-fascists-and-war-criminal-by-andrey-panevin/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Huub
  Ook bedankt voor de berichtgeving, alhoewel ik me niet heel veel bezig houd met MH17

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   Sinds liegen voor jou een tweede natuur is geworden.

   Verwijderen
 8. BREAKING: Donetsk under Massive Bombardment by UAF; dead and wounded

  Ukrainian occupational forces shelling Donetsk.

  Around 18:00 from the direction of Pesok, UAF are massively bombarding October (Oktyabrskiy) suburb with artillery cannons. Fires are raging.

  Direction: airport, Metro - firefight supported by UAF artillery. In Oktyabrskiy fires are observed.

  The head of the Kubyshev district of Donetsk, Ivan Prikhodko reported to “Russian Spring” about hits on apartment houses and civilian deaths:

  “Starting from 18:00 and ongoing: Timura street 19 - direct hit, Vasilchenko street 34, 35, 37 - several homes are on fire, Luzina street, house 6, apartment 15 - direct hit on the fifth floor, Timura street - hit on the outdoor kitchen followed by fire, Kremlevskiy prospect 9 - one woman injured, one killed (Galina Sklyarova), Krasnoznamennaya street 41 - man injured.” He confirmed that such information was from 19:00.

  http://fortruss.blogspot.nl/2015/08/breaking-donetsk-under-massive.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oekraïense Kolonel Generaal Vladimir Ruban geeft het opzettelijk doden van burgers toe, en wil medailles geven voor deze misdaad, bericht Voice of Sevastopol over wat een Televisie interview lijkt te zijn:

  https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/06/14/oekraiense-generaal-medailles-voor-beschieten-vredige-huizen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   Beter dat, dan als LGK op de wereld gezet te zijn als pathologische leugenaar.

   Verwijderen
  2. @LGK,

   Ik zie geen enkele verdraaiing van de waarheid in huub's zijn post.

   Jij, daarentegen, weet je hier alleen staande te houden met pathologische leugens.

   Definitie van een pathologische leugenaar

   Ze hebben een drang om te liegen en vaak weten ze niet meer of wat ze zeggen nou waar is of niet.

   Als je een pathologische leugenaar bent heb je een onbedwingbare drang om te liegen, je leeft in een fantasiewereld. Op het moment dat het liegen de omgang tussen de leugenaar en zijn omgeving in ernstige problemen brengt, spreken we van pathologisch of ziekelijk gedrag.

   Verwijderen
 10. Ok, de oorlog lijkt opnieuw definitief in gang gezet. Op weg naar Mink 3 ?. De grens weer wat dichter bij kiev ?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ukrainian army launched an offensive across the front line.
  Militiamen hold back the tide. Chastisers lost around 100 fighters MAT launched an attack across the front line. Fighting goes across the front line. The main areas of clashes are Volnovaha, Lugansk, Mariupol, Avdeevka, Yasinovataya and Gorlovka. MAT launched an attack around 18:00. The first clash occurred in Adveevke. The fighting began immediately, using heavy artillery and large firearms. The siloviki are not particularly aim, as under fire hit Kiev region of Donetsk. The shells lay on the street Vasil, Timur and Kurchatov. Fixed entering the houses. It is also one of the shells flew up and Makeyevka, falling on the street Metallurgical. The enemy continues to pull forces to the area Starognatovki. Exploration DNI fixed columns promotion APU toward White Kamenka, after which it was dealt artillery strike. At the siloviki big losses - about 100 men killed and wounded. About two dozen guns moved from Mariupol to Sahanku and October. At the same time the APU strengthen their own positions in the area Kurakhovo. It seems that the enemy fears the army troops break the NPT, which has once again defeated the security forces in the district of Donetsk airport for Marinka. Less than an hour ago, were attacked settlements and Spartak Yasinovataya. The shelling was carried out by the artillery krupnostvolnoy Avdeevka. About 20 minutes ago from Avdeevka also came under fire district Putilovki shells hit the house at Grove Street Putilovskaya, 12. At the moment, the militia came to the fore towards the Ukrainian troops from the settlement in October. Fights were fastened under Gnutova and Pavlopolem. DNR Army launched a counterattack at Gorlovka Avdeevka. Retreating, the APU is applied randomly shelling residential areas Avdeevka. Local residents report and arrivals in Chervonogvardeyku. On the territory of the LC are fighting in the village of Lugansk and Popasnaya. Both sides are actively used all kinds of weapons. Just sparked by a Chillmere and granite. Militia managed to take control of the height of 209.6. Shelling continues to suffer Gorlovka. Thus, the fighting intensified across the front line, which suggests that APUs are transferred to the active phase of the offensive

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 12. German writer: Putin can be trusted

  Fragment of conversation with a German writer Holger Strohm. August 3rd. 2015

  https://www.youtube.com/watch?v=AaP4UrshptM

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo'n jaar geleden begon Oekraiense premier Jatsenuk zijn project 'De Grote Oekraïense Muur' om Oekraine van het agressieve buurland af te scheiden. Kosten: 100 miljoen hryvna's. Zo ziet zijn project eruit nu:
  http://zelv.ru/ukraina/17477-kak-sejchas-vyglyadit-v-ukraine-znamenityj-proekt-velikaya-ukrainskaya-stena-foto.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dank aan de moderator voor het opschonen van de blog.

  Nu is er weer ruimte voor zinnige zaken, zullen we maar denken.

  Ik ben geen fan van doem-denkers, maar ik ben wel een fan van realisten. Hoe meer realist, hoe hoger ik de schrijver waardeer.

  Laat ik daarom dit stukje van ( de mij onbekende) Paul Rosenberg maar eens in zijn geheel overnemen:
  ( ik zal er geen gewoonte van maken, beste Blik).

  It’s 460 AD in Rome: This won’t be Fixed

  By Paul Rosenberg
  August 12, 2015 "Information Clearing House" - "FREEMANSPERSPECTIVE " - Another American election cycle is upon us, and large numbers of people are lining up to pour their time and money into the sewer of politics, to be lost forever.

  This system will not be fixed. Period. This is Rome in 460 AD. The rulers, as in Rome, are liars, mad, or drunk (these days, drugged)… or all three.

  The “fall of Rome,” of course, was far more complex than we learned in school, but through all the many years of its decline, Rome was full of well-meaning people trying to reform and save it. And by the way, among the people who tried the hardest to keep the Roman game going were the Goths. They tried hard to keep Rome operational… and they failed too.

  Let me be clear on this: Once ruling hierarchies get beyond a certain point, they cannot be reformed. And I am sure that the modern West is beyond that point.

  Do we really believe that central bankers will just lay down their monopolies?
  Can we seriously expect a hundred trillion dollars of debt to be liquidated without any consequences?
  Do we actually believe that politicians will walk away from their power and apologize for abusing us?
  Do we really think that the corporations who own Congress will just give up the game that is enriching them?
  Does anyone seriously believe that the NSA is going to say, “Gee, that Fourth Amendment really is kind of clear, and everything we do violates it… so, everyone here is fired and the last person out will please turn off the lights”?
  And does anyone believe that the military-industrial complex will stop encouraging war, or that corporate media will stop worshiping the state, or that your local sheriff will apologize for training his cops to be vicious beasts?
  Do we really believe that public school systems will ever stop lauding the state that pays all its bills?
  I could go on, but I think my point is made: This system will never allow itself to be seriously reformed. Trying to fix this is like trying to revive a long-dead corpse.

  The systems that rule the West will fail.

  Whether the wider Western civilization fails is up to us: Do we have civilization inside of us? Or was it all just a pattern that we followed?

  A Few Bits of Support

  I think an honest look around is all we really need to assess this situation – and I’m really not trying to play the “doomer” here – but a few bits of support seem to be in order. So, I’ll start with a quote from a man named Salvian, who lived in the Roman Empire a bit before 460 AD:

  Nobody thought of the state’s expenses, nobody thought of the state’s losses, because the cost was not felt. The state itself sought how it might squander what it was already scarcely able to acquire. The heaping up of wealth which had already exceeded its limit was overflowing even into trifling matters.

  Does this sound vaguely familiar? Salvian continues:

  But what can be said of the present-day situation? That old abundances have gone from us. The resources of former times have gone. We are already poverty-stricken, yet we do not cease to be spendthrift.

  Here’s another from Salvian:

  The state has fallen upon such evil days that a man cannot be safe unless he is wicked.

  With this last passage in mind, please consider Jon Corzine, Lois Lerner, and Hillary Clinton.

  Then think about Julian Assange, Edward Snowden, and Chelsea Manning.

  Who among these six told the truth? And who among them lied? Which have suffered for their actions? Which have not?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vervolg....

  And what of the British elites who seem devoted to chasing underage girls? When do they go to jail?

  Shall we really keep pretending that these systems have anything to do with righteousness? At some point, doesn’t that become embarrassing?

  As I’ve written before, back in the 1960s I was surrounded by well-meaning people who tried very hard to reform the system and to make life better. And now, the very same problems they were devoted to solving are the problems de jour: war, poverty, welfare, racism, and police brutality – the very same list!

  50 years of their efforts were fully wasted. Shall we really continue the waste? At some point, doesn’t patting ourselves on the back for accomplishing nothing become ridiculous?

  Even If…

  I think it’s very important to make this last point clearly:

  Even if this system doesn’t crash for another century, everything done within it is a waste.

  The decent people of Earth deserve better than this barbarity… much better.

  Not long ago, with these ideas in mind, I wrote this to a friend:

  It is fully corrupt, from top to bottom, and I don’t believe there are any “good guys” inside, waiting for “the right time.” It is OVER.

  I withdraw. I forsake them. I refuse to waste my energy on their politics. Humanity deserves better and I aim to do my part in building it.

  I will shed no tears when this system finally collapses – it will be a liberation.

  From here on, I’ll build new things and will have nothing to do with the old.

  My friend – a good man – agreed.

  The good and productive people of this world deserve something better than the abusive dominators that seek to control their every move, and we are more than capable of building it. But we have to stop waiting for permission from the lords of the status quo – they will never give us permission to bypass their domination.

  We have to make our own decisions and simply start building something better. We are able, and this system is unworthy of our efforts.

  Now would be a very good time to start.

  Paul Rosenberg - www.freemansperspective.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Niks te verbergen. Echt niet.

  "Documenten over het optreden van het kabinet in de nasleep van de aanslag op MH17 blijven geheim. Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) wil ook de besluiten en besluitenlijsten van het crisisteam van het kabinet – onder leiding van premier Mark Rutte - niet openbaar maken."

  In de bezwaarprocedure zei RTL Nieuws dat er meer feiten openbaar gemaakt zouden moeten worden. Ook vroeg RTL om tenminste openbaarmaking van alle besluiten uit de verslagen van het ministeriële crisisteam, zodat het optreden van het kabinet nauwgezet kan worden gereconstrueerd. Van der Steur weigert de openbaarmaking van die besluiten en besluitenlijsten omdat die ‘verweven’ zouden zijn met meningen van ambtenaren en politici: 'Om die reden moet openbaarmaking van feitelijke informatie ook worden geweigerd."

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/besluiten-over-mh17-blijven-geheim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit kun je voegen bij een eerdere weigering om zaken openbaar te maken. Hierover een bericht van Elsevier, nov 2015: http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/11/Ministerie-weigert-geheime-overeenkomst-MH17-openbaar-te-maken-1647600W/

   Verwijderen
  2. @ Jan V

   De hernieuwde weigering van de regering is een vervolg op een bezwaarschrift dat RTL had ingediend.

   Niet alleen de beraadslagingen die aan regeringsbesluiten ten grondslag liggen, maar ook de besluiten zelf blijven dus geheim. Als het parlement hiermee akkoord gaat kunnen ze hun reces wellicht beter voor onbepaalde tijd verlengen of, beter, zichzelf opheffen.

   Verwijderen
  3. Oekraïne toe te laten tot het JIT was een gotspe. Het kan dan wel zijn dat het allemaal volgens ICAO regels verloopt maar wij hebben hier niet te maken met een crash die door een technisch mankement is veroorzaakt. Daarom had men ook van de ICAO regels af moeten stappen of misschien in dit geval een apart statuut in de regels op moeten nemen dat als in een land waarin het vliegtuig is neergestort oorlogshandelingen plaatsvinden dat land dan uitgesloten wordt aan deelneming, het is tenslotte een verdachte. Door alles maar geheim te houden wordt er nog eens extra olie op het complotvuur gegooid. Het gaat straks dezelfde kant op als met de (zelf)moord op Dr. David Kelly, (autopsie)rapport wordt voor 70 jaar achter slot en grendel gehouden, óók voor de nabestaanden.

   Maar goed, ik denk dat @Dawg de verhalen van hana333 ook wel gelezen heeft bij Joost Niemöller.

   Verwijderen
 17. Nog even aandacht voor de post van Dawg:

  "De Europese boycot van Rusland lijkt te gaan ontploffen in het gezicht van de eurocraten in Brussel. Terwijl Europa onder druk van de Amerikanen de goede relaties met Rusland opblies, lijkt Washington nu de vredespijp te roken met Moskou.

  In Q1 van 2015 implodeerde de handel tussen de EU en Rusland met maar liefst 10%, terwijl de handel tussen de VS en Rusland met 6% groeide. De intuïtie van de sceptici lijkt daarmee bevestigd: de boycot was een goedkope truc om de Amerikaanse export op te krikken.

  Vorige week sloot de Amerikaanse helikopterproducent Bell een miljoenendeal met het Russische UZGA, terwijl de Amerikanen in 2014 nog hamerden op de bevriezing van de onderhandelingen tussen UZGA en Airbus.

  Dat terwijl de CEO van UZGA, alsmede de Rostec holding, op de lijst van zakenmensen en bedrijven staan die de EU niet meer in mogen."

  http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/sanktionen-gegen-russland-us-konzerne-machen-weiter-geschaefte-a-1036336.html

  Dat is het he. Rusland moet de schuld krijgen van de recessie/depressie die gaat komen in Europa. Europeanen moeten kwaad worden op Rusland. De zaden voor oorlog worden gelegd door de zionistische anglo amerikaanse elite Sterke natie staten zoals Rusland, Iran en China moeten uiteenvallen zodat de presidenten van die landen niet meer veel hebben in te brengen tegen de machtige corporaties en globalistische instellingen. Hoe kun je dat beter doen dan door oorlog voeren en chaos veroorzaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   "Europeanen moeten kwaad worden op Rusland."

   Maar hoe krijg je de EU zo gek om de sancties op Rusland uit te breiden? Of moeten wij dat zien in het kader van de "Hegelian Dialectic". Problem, Reaction, Solution?

   Verwijderen
  2. @Joop,
   Nog een false flag lijkt me. Maar ja, het valt niet mee om een overweldigende false flag perfect uit te voeren en de schuld ervan in Russische schoenen te schuiven.

   Ik ben er van overtuigd dat Merkel precies weet wat de agenda is van de money masters. Ze moet wel meewerken, maar het gaat niet van harte. EN TERECHT. Er staat veel op het spel.

   p.s. Goldman Sachs heeft Europa ook een duur kunstje geflikt doordat door hun inbreng Griekenland kon toetreden tot de EU.
   Als de EU burgers maar in de schulden komen. Schuld verkopen is hun primaire bedrijfs doel.

   Verwijderen
  3. LPG,
   Nu wordt ik toch pissig. Weet je hoeveel varkensboeren moeten stoppen op dit moment en hoeveel er op de rand van failliesement staan ? De stop van uitvoer naar Rusland heeft hier in een aanzienlijk aandeel. Werkt iig niet mee.

   Volgevreten degeneré Hans van Baalen voelt de crises niet hoor. Die is wel blij met goedkoop varkensvlees.

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   "Nog een false flag lijkt me."

   Precies. Via Paul Craig Roberts weten wij inmiddels dat Europese politici in de zak zitten van de VS, zij het via corruptie, zij het via chantage. Dit houdt tevens in dat de VS deze politici niet op de hoogte hoeven te brengen over wat zij van plan zijn voor wat goed is voor de VS. Kunnen wij bijvoorbeeld een bevestigend antwoord geven op de vraag; "Als er met MH-17 niets was gebeurt, waren dan de Europese sancties op Rusland uitgebreid?", het vermoeden is van niet, want tot op de dag van vandaag blijft men volhouden dat dat te maken heeft met de Krim. De uitbreiding van de handel tussen de VS en Rusland valt natuurlijk gelijk in het oog, evenals het met militair ceremonieel ontvangen, met aansluitend een stoet van lijkwagens van de slachtoffers. Het valt volgens mij niet te ontkennen dat beide acties een verband met elkaar hebben. De VS moesten een manier zien te vinden om de Europese sancties op Rusland uit te breiden die ook nog eens de instemming kon hebben van de Europese burger, om daarna zelf in het ontstane handelsgat te springen.

   De toon is gezet, 90% van de Nederlandse bevolking is er van overtuigd dat Poetin erachter zit. Zelfs de groentekwekers die hun handel in elkaar zagen donderen konden er begrip voor opbrengen.   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @LGK,

   Jij moet als pathologische leugenaar gewoon je mond houden.

   Verwijderen
  7. @ LGK

   "Daling van handel komt door daling van ruble"
   Westerse spulletjes zijn gewoon stuk duurder geworden voor de gewone Rus"

   Ja, ,ja. Leuk bedacht maar er klopt niet veel van. Die daling van de roebel leidde in Europa tot een daling van 10% in de handel met Rusland, maar in de Verenigd Staten tot een stijging van 6%. En dat terwijl de roebel nog meer daalde ten opzichte van de dollar dan ten opzichte van de euro.


   De roebel daalde ten opzichte van de dollar meer in waarde dan ten opzichte van de euro.

   De strekking van oligarch's comment blijft, afgezien van deze uitglijder van je, sowieso overeind. Sancties tegen het buitenland leiden altijd tot retaliaties, tot tegenmaatregelen. En die tegenmaatregelen heeft de EU over zichzelf afgeroepen, om maar niet te zeggen dat ze bijna om gesmeekt heeft. Fuck the EU.

   Verwijderen
  8. @Joop,
   Helemaal raak.

   Bovendien, nadat ze eerst de amerikaanse middenklasse kapot gemaakt hebben, maken ze nu de europese middenklasse straatarm.

   Ze denken alleen aan hun eigen macht en daarvoor aan de macht van hun transnationale too big to fail organisaties.
   Belangrijke doelen voor hun:

   Middenklasse vernietigen
   natie staat vernietigen
   politiestaten creeren
   via moderne middelen controle houden over de gehele mensheid en grondstoffen.
   Onsterfelijk maken van eigen elite clubje
   Robots ontwikkelen die voor hun het werk doen.
   In toenemende mate eugenics programma uitvoeren totdat er nog een half miljard mensen op aarde zijn.

   Aegon is bv duidelijk slachtoffer van het eugenics programma omdat er aanzienlijk meer mensen vroegtijdig sterven dan voorzien bij het afsluiten van de polissen.

   Verwijderen
  9. @ LGK

   Dus klaarblijkelijk heeft het niet zoveel met die koers van de roebel te maken (en dat is toch echt wat jij beweert) maar met andere factoren.

   Andere factoren? 't Is dat je zelf over vliegtuigen begint:

   "Vorige week sloot de Amerikaanse helikopterproducent Bell een miljoenendeal met het Russische UZGA, terwijl de Amerikanen in 2014 nog hamerden op de bevriezing van de onderhandelingen tussen UZGA en Airbus.

   Dat terwijl de CEO van UZGA, alsmede de Rostec holding, op de lijst van zakenmensen en bedrijven staan die de EU niet meer in mogen."

   Verwijderen
  10. "Met stijgende verbazing lees ik hier het grote onbenul over economie"

   Dan weet je zeker niet dat de VS nog nauwelijks exporteert. Behalve
   . wat GMO rommel
   . Dollars

   Verwijderen
  11. "Dat terwijl de CEO van UZGA, alsmede de Rostec holding, op de lijst van zakenmensen en bedrijven staan die de EU niet meer in mogen."

   @Dawg,
   LPG heeft toch een partij boter op zijn hoofd.

   Verwijderen
  12. "En ook u begrijpt niets van de sancties die westen heeft ingesteld.

   En wat men wilt bereiken met de westerse sancties.

   Verdiep u daar eerst in voordat u men onzin post komt"

   Ach ja, jij hebt er geen enkel probleem mee je intelligentie aan Rutte te verkopen.

   Verwijderen
 18. Now ask yourselves – what would most Americans, and Stewart himself, have to say if it was suddenly revealed that the host of a Russian comedic news program, who had political ties with Vladimir Putin, held secret meetings at the Kremlin, and then went on to peddle Putin’s agenda on his highly-rated nightly program?

  http://russia-insider.com/en/politics/jon-stewart-obamas-court-jester/ri9194

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede constatering.
   Het bewijst maar weer: als je de Media controleert, controleer je de wereld ( toch zeker al door de helft ).

   Variatie op dit thema:
   Wat zouden de Weterse Media zeggen als Rusland na WO2 al in 55 landen Regime Change had geprobererd, waarvab 33 maal met succes?
   Wat zouden de Westerse Media zeggen als Rusland sinds WO2 al 20 tot 30 miljoen doden had veroorzaakt, in vreemde landen waar ze niks te zoeken hebben?
   Wat zouden de Westerse Media zeggen als Rusland al op 30 landen bommen had gegooid in de afgelopen 70 jaar ?

   Ze zouden er - terecht- niet over uitgeschreven raken.
   Nu moeten ze proberen een president zwart te maken die zijn land in 15 jaar tijd een geweldige economische vooruitgang deed beleven. Een president die probeert oorlogen te voorkomen. Een president die zich aan afspraken houdt en landen in hun waarde laat. Een president die zijn volk -- ook als het door de loop van de geschiedenis in een ander land is terechtgekomen - beschermt tegen moord en doodslag.

   Maar het lukt ze: de moordenaars slagen er in om te moorden en hun slachtoffers als daders af te schilderen. Die halve promille van de mensen die dat door heeft staat machteloos.

   Verwijderen
  2. @ Jan V

   Als je het spel goed meespeelt kan je er zelfs een Emmy mee winnen.

   https://www.youtube.com/watch?v=onNzrNEFs1E

   De Staatsomroep heeft alvast een nominatie op zak voor die reportage van De Staatsbegrafenis.

   Verwijderen
  3. Goede constatering Dawg. De media in amerika heeft als doel om een agenda uit te rollen. De too big to fail corporaties, media, hollywood, financiële markten, politici, gevangenis wezen etc. Dienen allemaal de belangen van de corporate centrale bankiers oligarchy uit londen en new york.

   Verwijderen
  4. @Dawg. Net als Barry Soetoro en Henry Kissinger bv Die kregen de nobel peace prijs. Porky is ook voor deze prijs voorgedragen door mw Nuland.

   Verwijderen
  5. @ LGK

   De firma Acadamy Award deelt naast de Emmy en de Grammy ook nog de Tony Award uit. Misschien gaat ie dit jaar wel naar Frans Timmermans.


   Verwijderen
  6. "Daar probeert Putin nu iets aan te doen

   Putin gaat Blatter voordragen voor de nobelprijs"

   Ik ga Blatter niet verdedigen, maar één ding kun je niet ontkennen. Blatter heeft voetbal overal in de wereld enorm gepromoot. Hij bracht zodoende de hele wereld bij elkaar tijdens een WK. Waarbij de hele wereld een feestje bouwde. Mooi toch.

   Vergelijk dat nou eens met die verschrikkelijke Poroshenko die wil dat de kinderen in de donbass in kelders opgroeien.

   Verwijderen
  7. "En enig respect is dawg vreemd"

   Durf jij het als pathologische leugenaar over respect te hebben?

   Verwijderen
  8. "En dan de woorden van Victor verdraaien, wat van uw post weer een leugen maakt"

   Volgens mij staat er een leugen in deze zin!

   Verwijderen
  9. "In de toespraak verwees Victor naar de verschrikkingen van oorlog."

   Er staat nog steeds een leugen in de zin!

   Verwijderen
  10. "Dat u oorlog verheerlijkt maakt idd mijn zin in uw ogen een leugen"

   Er staat een pertinente leugen in die zin!

   Punt!

   "Poroshenko Keeps his Word: Donbass Children Don’t Go to School"

   Waarom niet? Omdat wij (Oekraïense nazi's) hun scholen bombarderen.

   http://slavyangrad.org/2015/03/23/donbass-children-do-not-go-to-school/

   "En dat ze dat te danken hebben aan de terroristen die zich DPR en LNR noemen."

   Vroeger noemden wij anti Hitler groeperingen in nazi Duitsland "verzetsgroepen" of "verzetshelden", als je tegenwoordig opstaat tegen het neo-liberalisme (=corporatisme=neo-fascisme), neo-conservatisme (=neo-fascisme), dan ben je een terrorist. @LGK heeft zijn intelligentie laten verkrachten door Mark Rutte, want uit liberalisme volgt corporatisme, met als logisch gevolg fascisme. Het VVD spotje zegt het zelf; "Het liberalisme is de basis, de VVD het logische gevolg." Mark Rutte is dus eigenlijk de nieuwe Anton Mussert, met Hans van Baalen als Rost van Tonningen.

   Verwijderen
  11. Het bewijs!

   http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/Hans-van-Baalen-ultra-rechts.jpg

   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/oekraine-en-een-mail-uit-het-buitenland/

   Verwijderen
  12. Griekse economie in tweede kwartaal gegroeid ondanks crisis
   http://www.nu.nl/economie/4105748/griekse-economie-in-tweede-kwartaal-gegroeid-ondanks-crisis.html

   Alsof we achterlijk zijn. Moeten we dit nu echt geloven ?.
   Het zou evt kunnen als de Grieken enorm gehamsterd hebben het 2e kwartaal. Dat dat voor groei heeft gezorgd. De natuurlijke reactie van de mens is dat hij de hand op de knip houdt als hij een onzekere toekomst tegemoet ziet lijkt mij.

   Verwijderen
  13. "Blabla bla"

   Tja.

   "Als je niet voor Rusland ben ben je een facist, een godwin"

   Nee, als je liberalisme en ongebreideld kapitalisme aanhangt, dan ben je een fascist.

   "Ten eerste is het conflict daar gestart door Putin dmv Strelkov, heeft hij zelf toegegeven.
   Daarnaast hebben ze niet het recht om de wapens op te nemen"

   Aangezien jij toch geen ene moer geeft aan wie jij je intelligentie verkoopt het volgende. Één van de eisen van het IMF aan Oekraïne om aan toekomstige leningen te komen was dat de opstandige gebieden onder controle van Kiev zouden komen. En hoe kon Kiev de opstandige gebieden onder controle krijgen, @LGK? Door oorlog te voeren! Dus jouw lulverhaal dat het conflict door Poetin/Strelkov is geïnitieerd is gebaseerd op een leugen, maar daar ben ik inmiddels wel aan gewend geraakt, aan die pathologische leugens van jou. Daarnaast heeft ieder mens het recht de wapens op te nemen tegen een regime dat hen niet welgevallig is. Dat is het recht op Self Determination, Selbstbestimmungsrecht der Völker, een kardinaal principe in internationaal recht en dat recht wil jij die mensen onthouden met jouw pathologische leugens.

   "Maar u mag van mij de terroristen blijven steunen"

   En jij mag van mij de neo-fascist uit blijven hangen, ondanks het feit dat jij dat ontkent, maar ik weet inmiddels dat jij een pathologische leugenaar bent en dat is niet per ongeluk.

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. Ja LPG, ik denk dat de grieken veel geexporteerd en geïnvesteerd hebben. LOL

   Verwijderen
  16. "Jouw stilte zegt nu enorm veel Joop, waarvoor dank!!"

   Ik hoef toch niet op elke reactie van een simpele klootzak te reageren.

   Verwijderen
 19. @ LGK

  "Het nieuws netwerk van leugens van Putin"

  Anne Applebaum waarschuwt voor stations al RT. Kan ik me voorstellen. Van iemand als Anne Applebaum dan.

  Neem bijvoorbeeld dat linkje van jou dat moet aantonen dat getuigen het afvuren van een BUK hoorden:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/dorpelingen-zagen-raket-voor-neerhalen-mh17~a3902657/

  Waarschijnlijk door een stagiaire overgeschreven persbericht van Reuters die een getuigenis van ene Pjotr Fedorov verdraait.

  Toch mooi dat RT die misleiding door Reuters even blootlegt in een uitzending waar Pjotr Fedorov zelf aan het woord komt.

  http://www.rt.com/news/245141-reuters-witness-misreport-mh17/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. RT is een behoorlijk pijn in de kont van de anglo amerikaanse centrale bankiers maffia.

   Verwijderen
  2. "Later dit stukje eruit gehaald en vervangen, nu zien we 2 verschillende cockpitten."

   Het waren dezelfde cockpitten, daarom is mijn claim dat jij een pathologische leugenaar bent ook gerechtvaardigd.

   Verwijderen
  3. @ 00:74

   Ik begrijp dat je maar liever over iets anders gaat praten. Ik had het nergens over Putin. Ik had het over Reuters die getuigenverklaringen verdraaide en RT die dat aan de kaak stelde.

   Wat die SU25 betreft (ging om een MIG 29), maar goed, 't kan geen toeval zijn dat 't volk dat hier op Blik zo graag z'n mening opdringt dat het verzet/de Russen MH17 neerschoten zo'n vreselijke moeite heeft met een juiste weergave van feiten.

   Ik was degene die op 14 november vorig jaar linkte naar de site van Niemoller en het volgende citaat neerzette:

   Breaking news?

   "Op de site van het eerste Russische tv kanaal verscheen een opzienbarend bericht. Er is een haarscherpe satellietfoto opgedoken waarop een militaire straaljager te zien is die vuurt op de Boeing 777 van Vlucht MH17. De foto zou afkomstig zijn van een ‘buitenlandse spionagesatelliet’, dus niet van een Russische satelliet.

   Op het zwartwit beeld is inderdaad heel duidelijk het profiel van een straaljager te zien en het profiel van de Boeing 777. Ook is het vliegveld van Donetsk zichtbaar, nog niet kapot geschoten. Zulke duidelijke beelden hebben we nog niet eerder gezien. Wat tegelijkertijd veel vragen oproept: als er zulke duidelijke beelden zijn, waarom krijgen we die dan nu pas te zien? Is dit geen fake?"

   http://joostniemoller.nl/2014/11/daar-is-die-de-satellietfoto-met-straaljager-en-mh17-fake/#more-4162

   Zie je het laatste zinnetje Iqnullus: Is dit geen fake?

   In dezelfde draad staan nog de volgende comments van mij:

   "Misschien is de foto fake (met die vraag eindigt het citaat dan ook), misschien niet. Dat is een zaak die onafhankelijke deskundigen nu moeten beoordelen. En daar reken ik Brown Moses zeker niet toe."

   Vond de Boeing zelf aan de grote kant, maar ben geen fotoanalist. Wie weet is die foto nep, maar dat is iets wat deskundigen moeten vaststellen

   Ik geloof dus niks, maar doe geen uitspraken over zaken waar ik geen verstand van heb.

   Verwijderen
  4. "Op 15.26 en half min verderop is duidelijk te zien dat er een andere cockpit in beeld is.
   Je ziet andere instrumenten gemonteerd boven het 'dashbord'

   Nee hoor, het is dezelfde cockpit, er is duidelijk iets mis met je mislukte perceptie.

   Verwijderen
  5. Nee hoor, het is dezelfde cockpit, er is duidelijk iets mis met je mislukte perceptie.

   LOL

   Verwijderen
  6. @ LGK

   'k Vind Niemollers twijfels geloofwaardiger dan jouw zekerheden. Spijt me. 't is niet anders.

   Verwijderen
  7. "joop, a simple men....."

   Zelfs Engels kent deze pathologische leugenaar niet.

   Verwijderen
  8. "En nu weer ontkennen dat er 2 verschillende cockpitten ze zien zijn"

   Ik heb gezegd dat er iets aan jouw perceptie mankeert en ook dat jij een pathologische leugenaar bent, wat jij tot nu toe niet hebt ontkend.

   Verwijderen
  9. @ LGK

   De hoogtemeter van de SU25 is gecalibreerd in meters:

   Actually no, it's definitely in meters. The Su-25 barometric altimeter gauge says "ВЫСОТА" (height) in "МЕТРЫ" (meters). But barometric altimeters aren't all that reliable. The more accurate radar altimeter below is also graded in meters, but it is capped at 1500, no doubt to facilitate the kind of terrain-dodging the aircraft is designed for. Anyway, the aircraft in the video are undoubtedly flying at substantial altitude, but any exact figures cannot be extracted from this material. — Preceding unsigned comment added by 2001:2002:4E46:D841:E41F:4626:51F9:D75B (talk) 20:03, 24 December 2014 (UTC)

   https://en.wikipedia.org/wiki/Talk%3ASukhoi_Su-25

   Verwijderen
 20. nou nou de anglo amerikaanse as laat er geen gras over groeien om de social media te beïnvloeden als ik het artikel van mw applebaum lees. Een nogal bout stuk moet eerlijk gezegd zeggen. Van dik hout zaagt men planken moet mw applebaum gedacht hebben toen ze het artikel opschreef.
  Mw applebaum moet het us - centraal europa debat vorm gaan geven.
  Nato levert mensen
  engeland levert 1500 man
  amerika gaat mensen leveren naar het niveau van pre sovjet unie.

  Nog meer lpg'tjes op de sociale media denk ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Who knows the album of Graham Nash "Songs for Beginners"?

  https://www.youtube.com/watch?v=GnPiwit7oP8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik luister nu.Toen ging de muziek nog ergens over

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   You're a band of brother.

   Verwijderen
  3. By Graham Nash

   So your brother's bound and gagged
   And they've chained him to a chair
   Won't you please come to chicago just to sing
   In a land that's known as freedom how can such a thing be fair
   Won't you please come to chicago for the help that we can bring

   We can change the world rearrange the world
   It's dying - to get better

   Politicians sit yourselves down, there's nothing for you here
   Won't you please come to chicago for a ride
   Don't ask jack to help you 'cause he'll turn the other ear
   Won't you please come to chicago or else join the other side

   We can change the world rearrange the world
   It's dying - if you believe in justice
   Dying - and if you believe in freedom
   Dying - let a man live his own life
   Dying - rules and regulations, who needs them open up the door

   Somehow people must be free I hope the day comes soon
   Won't you please come to chicago show your face
   From the bottom of the ocean to the mountains of the moon
   Won't you please come to chicago no one else can take your place

   We can change the world rearrange the world
   It's dying - if you believe in justice
   Dying - and if you believe in freedom
   Dying - let a man live his own life
   Dying - rules and regulations, who needs them open up the door

   Verwijderen
  4. Especially for Cruelman1974 and LGK

   By Graham Nash

   I am a simple man
   So I sing a simple song
   Never been so much in love
   And never hurt so bad at the same time.
   I am a simple man
   And I play a simple tune
   I wish that I could see you once again
   Across the room like the first time.
   I just want to hold you I don't want to hold you down
   I hear what you're saying and you're spinning my head around
   And I can't make it alone.
   The ending of the tale
   Is the singing of the song
   Make me proud to be your man only you can make me strong
   Like the last time.
   I just want to hold you I don't want to hold you down
   I hear what you're saying and you're spinning my head around
   And I can't make it alone.

   Verwijderen
  5. @Cruelman1974

   Kijk, daar hebben wij "slimpie" weer, met de onnodige opmerking dat het van een lokale rebellenleider afkomstig is.

   Het was geen géén BUK:

   -0,0 bewijzen;
   -geen ooggetuigen die de lancering dan wel een rookpluim hebben waargenomen;
   -1 fake foto van Bellingcat wat een rookpluim van een BUK moet voorstellen;

   Bewijzen voor een SU-25:

   -9 ooggetuigen die in de nabijheid van MH-17 gevechtsvliegtuigen hebben waargenomen;
   -1 liegende Oekraïense overheid die zei op 17 juli 2014 géén gevechtsvliegtuigen in de lucht te hebben gehad;
   -1 liegende SBU die de audiobanden tussen ATC Kiev en MH-17 niet vrij willen geven;
   -in en uitgang gaten van een 30 mm. boordkanon in de cockpit;
   -1 liegende Amerikaanse overheid die zeggen over bewijzen te beschikken maar deze niet vrij willen geven;
   -1 liegende OVV die alleen de laatste momenten van MH-17 als transcriptie in haar voorlopige rapport op neemt;
   -1 oorgetuige die gevechtsvliegtuigen in de lucht heeft gehoord.

   Is Hromadske TV toch nog ergens goed voor.

   https://www.youtube.com/watch?v=n8bo47_Q8Ug&feature=iv&src_vid=6zdJs4lolW0&annotation_id=annotation_698352329

   Stilte bij Cruelman1974, hij is een even liegende pathologisch leugenaar zoals zijn pathologische liegende evenknie @LGK.

   Verwijderen
  6. "Nee hoor"

   Ja hoor, je geeft zelf aan een zelfde pathologische leugenaar te zijn als LGK.

   Verwijderen
  7. Een knulletje van 41 die daadwerkelijk alles ziet? Nog meer bewijs voor de pathologische leugenaar die je bent.

   Verwijderen
  8. Je bent een knulletje 41 en je bent een pathologische leugenaar, daar is niets aan gelogen. Sterker nog, daar hoef ik niets aan te weerleggen.

   Verwijderen
  9. Nog een keer. Jij bent een knulletje van 41 en je bent een pathologische leugenaar. Meer hoef ik niet te weerleggen.

   Verwijderen
 22. Blik op IEA:
  Vraag naar olie stijgt dit jaar naar 1,1 miljoen vaten per dag. In 2014 0,7 miljoen vaten per dag. DIT IS EEN STIJGING VAN 57% LIEVE LEZERS. HOE ONBETROUWBAAR IS DEZE INFO.!!

  We gebruiken dit jaar 57% meer olie in de wereld dan vorig jaar.

  Dadelijk willen ze ons nog wijs maken dat de aarde plat is.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://fd.nl/beurs/1100442/iea-voorziet-meer-vraag-naar-olie

   Verwijderen
  2. @ oligarch

   Dat moet wel een tipo zijn gegeven de trend.

   http://www.gallatinrivercapital.com/wp-content/uploads/2012/04/Oil-Consumption.jpg

   Verwijderen
  3. ok. Ik kan het artikel niet meer inzien. Ik zal wel verkeerd gelezen hebben.

   Verwijderen
 23. EXCLUSIVE: JEB BUSH LINKED TO DRUG CARTELS, MONEY LAUNDERING
  Jeb should explain his association with violent cartels
  http://www.infowars.com/exclusive-jeb-bush-linked-to-cartel-money-laundering-while-serving-cia/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. By the way.
   Heerlijk om te zien dat bij de democraten Bernie Sanders het zo goed doet en bij de republikeinen Donald Trump.

   De puppets voor de bankiers Hilliary en Jeb kunnen maar op zeer beperkte steun van het volk rekenen.

   Wederom een tegenvaller voor de oligarchy.

   Verwijderen
 24. @Dawg
  Olie is vandaag even onder de $42,- geweest. Als dit zo blijft dan gaat dit enorme politieke en financiële gevolgen hebben in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De gevolgen zullen het grootst zijn in de landen waar de schuld het hoogst is en in de landen die het meest afhankelijk zijn van internationale handel.

   Verwijderen
 25. Stephen Cohen in een recent interview: http://www.informationclearinghouse.info/article42604.htm
  Op 18 min: Het is Kiev dat Minsk2 niet wil nakomen, maar de VS bekritiseert Moskou, en niet Kiev. Putin wil heel graag Minsk2 uitvoeren.
  Op 23 min.: De Sepa’s willen en kunnen grotere delen van Donbas veroveren, maar Putin houdt ze tegen. Putin wil dat Donbas een deel van Oekraine blijft.
  29 min. De rechtse krachten rondom Poroshenko zien het liefst dat alle etnische |russen de Donbas verlaten. Het is niet zeker of Poroshenko zelf ook zo extreem denkt.
  Eigenlijk moet iemand (de VN ?) afdwingen dat Minsk2 wordt uitgevoerd.
  Op 34 min.: Dat Saakashvilli nu gouverneur van Odessa is, is natuurlijk een gotspe. Alsof Sarkozy senator van Louisiana zou worden. Saakaashvilli is een protegé van John McCain. In 2008 veroorzaakte Saakashvilli al bijna een oorlog. Odessa is een kruidvat. Daar hoor je een gematigd figuur tot gouverneur te benoemen. Maar ze (de VS ! ) doen het tegenovergestelde. Nuland en McCain behandelen Oekraïne alsof het een kolonie is van de VS. Er zijn duizenden Amerikanen ( in burger en in uniform) in de Oekraïne.
  De strijd begon over de soevereiniteit. Maar het is nu juist de VS die zorgt dat Oekraïne geen baas meer is in eigen huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Goh en waarom zei Purgin vandaag dan dat ze zich niet aan Minsk2 gaan houden?"

   Gewoon, omdat er iets aan jouw perceptie mankeert en dat je een pathologische leugenaar bent.

   Verwijderen
  2. Antwoord graag!

   Dawg14 augustus 2015 00:26

   @ LGK

   De hoogtemeter van de SU25 is gecalibreerd in meters:

   Actually no, it's definitely in meters. The Su-25 barometric altimeter gauge says "ВЫСОТА" (height) in "МЕТРЫ" (meters). But barometric altimeters aren't all that reliable. The more accurate radar altimeter below is also graded in meters, but it is capped at 1500, no doubt to facilitate the kind of terrain-dodging the aircraft is designed for. Anyway, the aircraft in the video are undoubtedly flying at substantial altitude, but any exact figures cannot be extracted from this material. — Preceding unsigned comment added by 2001:2002:4E46:D841:E41F:4626:51F9:D75B (talk) 20:03, 24 December 2014 (UTC)

   https://en.wikipedia.org/wiki/Talk%3ASukhoi_Su-25

   Verwijderen
  3. @LGK,

   Het gaat erom wat jij met je constante pathologische leugens vol bent blijven houden en nu probeer je het weer op het Kremlin af te schuiven. Je blijft dus een pathologische leugenaar.

   Verwijderen
  4. @ LGK

   Ik begrijp dat je maar gauw van onderwerp verandert, maar op deze manier blijven we aan de gang in een eindeloze herhaling van zetten . Ik pas.

   Verwijderen
  5. "Ik zie ook geen leugens"

   Hij is nog blind ook!

   Verwijderen
 26. @ oligarch

  Aan welk gevolgen denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Cruelman1974,

   Een vergissing is iets anders dan het pathologische liegen wat jij hier ten toon spreidt, maar dat is moeilijk aan een pathologische leugenaar zoals jij bent uit te leggen. Jij bent geestelijk ziek, je weet het alleen nog niet.

   Verwijderen
  2. zeer sterke stijgingen en dalingen in de olie prijs hebben altijd geleid tot economische crisis en geopolitieke spanningen.
   Kijk wat voor consequenties de olie prijs heeft voor bv venezuela (de supermarkten zijn leeg). Noorwegen, KSA en Rusland moeten bezittingen gaan verkopen om hun begroting sluitend te krijgen. Dat geeft verkoop golven op de financiële markten.
   Ik denk ook aan de deflatie spiraal in china waarbij vele en vele speculanten in onroerend goed en op de beurs failliet gaan. De derivaten producten met een hefboom moeten worden afgebouwd vanwege margin verplichtingen etc etc. Verwacht dar er bij veel hedgefondsen en bij speculanten veel pijn zit op dit moment.
   Als china de deflatie niet snel onder controle krijgt dan gaan we wat beleven. Vandaar de devaluaties. Ik heb me twijfels of het gaat werken.

   Verwijderen
  3. "Lijkt wel uw standaard zinnetje te worden als u het niet meer weet"

   Tja, dat is het nu juist. Ik weet het wel en jij onttrekt je daaraan door constant je pathologische leugens op te blijven voeren.

   Verwijderen
  4. "Maar u heeft wat meer economische missers gemaakt vanavond, kan deze nog wel bij"

   Die landen hebben voldoende geld, maar ze gaan verkopen. Dat geeft een sneeuwbal effect, waarbij men overelkaar heen valt om te verkopen. Zeker in de huidige markten die voor honderden biljoenen gehedged zijn.

   De toekomst zal het uitwijzen.

   http://www.zerohedge.com/news/2015-01-05/jeff-gundlach-if-oil-drops-40-geopolitical-consequences-could-be-terrifying

   Verwijderen
  5. @ oligarch

   'k Denk dat een lagere olieprijs op zich per saldo gunstig zou kunnen uitpakken voor de wereldeconomie. Energie is de grote bottleneck voor economische groei en groei is de enige manier om de schulden in de papieren economie overeind te houden. Maar wat gebeurt er met de dollar als de dollarprijzen van olie en andere commodities in een deflatoire spiraal terechtkomen?

   Verwijderen
  6. "Maar wat gebeurt er met de dollar als de dollarprijzen van olie en andere commodities in een deflatoire spiraal terechtkomen?"

   Die wordt sterker tov andere munten. Er komen minder dollars in omloop en wordt dus schaarser tov de andere munten die geen functie hebben als reserve munt en niet gebruikt worden in de wereldhandel.

   Verwijderen
  7. Denkt u nu dat die oliesjeik zijn villa in Londen gaat verkopen?

   Ze hebben nog wat amerikaanse obligaties geloof ik. Wordt leuk als ze die gaan dumpen. Koopt de fed ze op en krijgen ze dollars in handen. Wordt de dollar goedkoper of de markt koopt ze op voor een lagere prijs, gaat de rente omhoog.

   Verwijderen
  8. @ oligarch

   Precies, daar zat ik ook aan te denken. Maar dan gaat dus de rente oplopen en dan is iedereen binnen en buiten de U.S. met schulden die in dollars luiden de pisang. Hoe gaat het verder?

   Verwijderen
  9. 'k Denk dat een lagere olieprijs op zich per saldo gunstig zou kunnen uitpakken voor de wereldeconomie. Energie is de grote bottleneck voor economische groei en groei is de enige manier om de schulden in de papieren economie overeind te houden

   Klopt. Maar de goedkope olie wordt niet doorgegeven aan de consument. Als ik minder aan de pomp kwijt ben, kan ik een keer extra uit eten. Maar ik ben niet minder kwijt aan de pomp. De winst gaat naar shell en die heeft al zo veel geld op zijn balans. Investeert ook niet op dit moment. Dood geld.
   Het gaat ook om de snelheid van dalingen en stijgingen. Dit geett door de gehedgde finaciële wereld financiële problemen. Olie afhankelijke landen hebben niet de tijd om zich aan te passen.
   Rusland is voor de helft van zijn staatsinkomsten afhankelijk van olie en gas. Die moet plotseling enorm gaan bezuinigen. Dat heeft gevolgen voor de werkgelegenheid in dat land. En weer voor export naar dat land. Het zijn die schokken die zo schadelijk zijn.

   Verwijderen
  10. oli

   Wat is het nu?
   Wordt de dollar nog sterker of niet?

   omg ik wou dat ik het antwoord had!

   Verwijderen
  11. @ IGK

   Antwoord is al gegeven door oli om 01.25: dollar wordt sterker.

   Verwijderen
  12. Dit is een antwoord voor de koers van de dollar op de korte termijn.

   Op lange termijn is de dollar zijn status kwijt. (indien china niet in chaos vervalt)

   Verwijderen
  13. @ Oligarch

   Ik wil even bij die dollar blijven hangen (if I may). Wat gebeurt er als lagere commodities tot een hogere rente op dollarschulden leiden?

   Verwijderen
  14. in principe wel dawg. Maar ja, als yellen ongebreideld gaat drukken en houders van amerikaans schuld papier gaan dumpen dan gaat de dollar zakken.

   Verwijderen
  15. Of ksa en china accepteren geen dollars meer.

   "Ik wil even bij die dollar blijven hangen (if I may). Wat gebeurt er als lagere commodities tot een hogere rente op dollarschulden leiden?"

   Ik begrijp de vraag niet helemaal geloof ik.

   Verwijderen
  16. De mensen die hun schulden moeten aflossen in dollars zijn meer geld kwijt. Er zullen mensen zijn die dat niet meer kunnen.

   Het is trouwens wel opvallend dat de amerikaanse aandelenbeurzen nog zo hoog staan met zo'n sterke dollar. Maar ja ik verwacht dan ook niet veel goeds voor die beurzen de komende maanden. De grafieken maken ook zo'n mooi toppend patroon. De nasdaq een diamant patroon.

   Verwijderen
  17. @ oligarch

   Ik denk dat het verdwijnen van de dominante rol van de dollar in eerste instantie gepaard zal gaan met een dollarschaarste die in eerste instantie de koers van de dollar opstuwt. Net als een zon die aan het eind van z'n levensduur eerst opzwelt tot een supernova en dan verschrompelt tot een zwart gat. Als de FED dat niet wil moet ze gaan printen. Misschien bedoelen we hetzelfde.

   Overigens Goldman Sachs en HSBC kochten onlangs 7,1 ton fysiek goud.

   http://seekingalpha.com/article/3421396-the-big-long-goldman-sachs-and-hsbc-buy-7_1-tons-of-physical-gold

   Verwijderen
  18. Ik denk dat we het zelfde bedoelen.

   Het slimme geld gaat in goud en zilver. JPM koopt ook flinke partijen op. Een bullish teken voor de prijsvorming in de toekomst.

   Verwijderen
 27. "De devaluatie zet China zelf in gang"

  Dat is niet uit weelde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wellicht ook om de interne deflatie te stoppen. Een val van de huizenprijzen is desastreus.
   http://deflation.market/chinas-real-problem-isnt-stocks-its-real-estate/

   Verwijderen
 28. 13.08.2015 MILITARY REPORT OF NOVOROSSIA
  Al met al is Novorossiya in een veel betere positie dan een jaar geleden rond deze tijd.
  Militaire acties op het grootste deel van de forntline. De belangrijkste punten van de botsingen tussen Novorossian krijgers en pro-Kiev militanten zijn Volnovakha, Lugansk, Mariupol, Avdeevka, Yasinovataya en Gorlovka.
  Gisteren hebben DPR strijdkrachten een tank aanval van de Oekraïense troepen op Marinika afgeslagen en met succes Donetsk Airport. verdedigt.
  Gevechten zijn gaande in Gnutovo, Pavlovo, Stanica Luganskaya, Popasnaya, Stilaya en Granitnoe. Novorossian militia nam naar verluidt de controle van hoge grond 209,6.
  Kiev is concentreert troepen aan de sector van de Starognatovka. Een artillerie colonne van Kiev waargenomen in de richting van Belaya Kamenka. Meer dan 20 eenheden van de artillerie wapens worden verplaatst van de Mariupol tot Sakhanovka en Oktyabr. Menwhile, Kiev leger zijn hun posities aan het versterkenbij Kuharovo.
  Het ziet eruit als Kiev zijn bang door de tegenaanvallen van Novorossian strijdkrachten daar.
  Donetsk, Spartak, Yasinovataya voortdurend beschoten vanuit de richting Avdeevka. Alleen Donetsk werd geraakt door niet minder dan 800 artilleriegranaten. Echter, er zijn geen meldingen dat Kiev militaire raketwerper systemen gebruikt heeft vandaag.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 29. There will be no Minsk III - I forecast on PressTV - By August 26th with the meeting of the Three Party Contact Group, there will be new facts on the ground.
  I forecast that the US backed Ukrainian side will once again suffer a major defeat in the event of a major fight.
  A Minsk III would nullify the prior agreements because of the lack of an enforcement mechanism.
  This is also politically untenable for the LPR and DPR.

  https://www.youtube.com/watch?t=164&v=4XJQws_v1BA

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Who is Obstructing the MH17 Investigation? Leaked Audio

  In this regard there are a lot of concerns about the ongoing investigation of the MH17 crash, especially in the domains of thoroughness, objectivity and proper opposition to external political pressure. It’s noteworthy that a number of questions have not been answered to this date:
  1.There’s been no reconstruction of the plane structure that allows for the evaluation of the damage done by the object that hit it, which is an important part of the investigation according to ICAO’s Doc 9756.
  2.Ukraine provided no data from its civilian and military ground radars, which is imperative according to the same Doc 9756.

  3.There’s been no examination of voice recordings and telephone conversations between the air traffic control and anti-aircraft units, between the control and flights SIA-351 (Singapore) and AIC-113 (India), or records of conversations inside the control tower. It’s unknown whether this information was provided, and if so, whether it was analyzed properly. There’s no information about the Ukrainian military flights that were operating inside the conflict zone or possible launches of anti-air missiles.

  4.There’s no information from other countries that are a part of the investigation, even though NATO’s radars and AWACS reconnaissance aircraft have been monitoring the area closely. Nobody says if all eyewitnesses testified what they saw on the day of the tragedy, even though ICAO’s Doc 9756 states that they should have.
  5.As for the International Civil Aviation Organization itself, it has been pretty sceptical towards the Malaysian statement that was made in connection with the anniversary of the catastrophe of the MH17. The general line is that all states must adhere to the principals that were voiced in October 2014 about the further improvement of international standards and the exchange of experience regarding the safety of civil aircraft flying over conflict zones.

  http://nsnbc.me/2015/08/14/who-is-obstructing-the-mh17-investigation-leaked-audio/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

   Verwijderen
 31. Ukraine's Military Prosecutor: 8000 UAF Have Defected to DPR & LPR

  There are a number of reasons soldiers do this, ranging from practical, pragmatic, self-interest as well as ideological, rational, emotional, and moral. Our information indicates that this number is significantly higher. The majority of Donbass 'rebels' themselves began either as defecting reserve or retired personnel, as well as those who had served as part of required service in the prior Soviet era.

  http://fortruss.blogspot.nl/2015/08/ukraines-military-prosecutor-8000-uaf.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://tass.ru/en/world/814303

   Verwijderen
  2. http://southfront.org/8000-ukrainian-military-defected-to-dpr-lpr/

   Verwijderen
  3. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

   Verwijderen
 32. Eerste klas Kremlin propaganda:

  https://marknesop.wordpress.com/

  Om van te smullen dus!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rechts op de pagina nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer sites met prima Kremlin propaganda. Go your gang en smullen maar!

   Verwijderen
 33. HOW THE DUTCH FLOWER SYNDICATE PREVENTS DIRECT FLOWER TRADE WITH RUSSIA

  We used to fly the Zimbabwe roses (and some Zambian) to the Dutch auctions; about 100 tonnes a week on Boeing 747s. Ours were cut, trimmed and boxed, and we delivered them to Amsterdam very early in the morning so that they could make the auction at the flower market in Aalsmeer that morning.

  The Dutch control the flower producers in Africa as well. We spoke with some friends in Russia who wanted to import the roses directly into Russia, avoiding the Dutch middlemen. They were incensed that the price the Zimbabwean growers earned from the roses was less than a quarter of the delivered price to Russia – an important flower consumer; especially on Women’s Day.


  I went to the local growers and offered to buy their roses to send to Russia. I was willing to pay a premium to the Zim growers over what they were getting in Holland.

  They met and told me that they couldn’t sell to me directly because the rootstock for their roses came originally from Holland. A clause in their contract for the supply of the rootstock provided a lien on the flowers to the Dutch suppliers. This allowed them only to sell to the Dutch flower association. I tried in Zambia and Kenya. In all three the Dutch had monopolised the purchase of the roses through their control of the rootstock.

  The Dutch flower mafia is a specialised licensed monopoly and very hard to compete with, as they have these strong restrictions on Dutch varietal roses from Dutch rootstock. If the Russians can break this monopolistic hold it would be a godsend to the Africans, and save Russia a fortune on the price of flowers.

  http://johnhelmer.net/?p=13941

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben,
   ik denk dat het artikel van John Helmer te kort door de bocht is.
   De rozenkwekers hebben fortuinen besteed, en decennia, om goede en verkoopbare rozen te kweken. Dat geld moet terug verdiend worden.

   Als die Russen met eigen rozen- plantmateriaal naar Afrika gaan en dat laten telen, dan is er geen enkele nederlands kweker die dat tegen kan houden ( tenzij de Hollanders daar inderdaad maffia-achtig te werk gaan. Dat weet ik niet).
   Dan kunnen ze die rozen in Moscow voor de helft van de prijs van de Nederlandse rozen aanbieden. Dat zou toch moeten lukken..... of zou de consument die rozen niet mooi genoeg vinden ? Of zijn ze na 2 dagen verwelkt?

   Voorlopig ben ik het niet met John Helmer eens.
   Misschien kan 'mijnheer Blik' hier iets over zeggen?
   Ik meen dat hij dit wereldje beter kent dan ik.

   Verwijderen
 34. "However, despite the active efforts of the United States to use the investigation to further incite anti-Russian sentiments in the world, there’s a growing number of evidences that suggest that the whole tragedy of the MH17 was staged by Washington to use it in its anti-Russian propaganda campaign, even though it is as regrettable as it may sound."

  http://nsnbc.me/2015/08/14/who-is-obstructing-the-mh17-investigation-leaked-audio/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "(toch handig als je wat Russisch kan)"

   Toch wel handig als je zo'n pathologische leugenaar bent zoals jij en het niet eens ontkend.

   Verwijderen
  2. "U verklaard uzelf wederom failliet"

   Ik kan nooit zo failliet zijn zoals jij, die constant dezelfde pathologische leugens moet plaatsen omdat hij niets anders heeft dán pathologische leugens.

   Waarom doe je dat eigenlijk, die pathologische leugens plaatsen? Probeer je ons on te turnen of zo, moeten wij net zo van die pathologische leugenaars worden zoals jij en dat andere stuk vuil? Of heb je van je meesters opdracht gekregen? Ben jij een mislukte perceptiemanager, die ons verkeerde percepties voor moet houden?

   Verwijderen
  3. "En wederom onderbouwd u op geen enkele manier mijn 'leugen'."

   Het is bekend dat pathologische leugenaars hun eigen leugens niet kunnen herkennen. Dat bewijs jij wederom, door onderaan wéér dezelfde pathologische leugens vol te blijven houden en te plaatsen.

   Verwijderen
 35. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3195711/Now-CHILDREN-taking-arms-Shocking-pictures-inside-Ukraine-s-neo-Nazi-military-camp-recruits-young-six-learn-fire-weapons-s-ceasefire.html

  Onder, Cruel en LGK in actie;

  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/08/12/21/2B4F370A00000578-0-image-a-65_1439413042528.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Via Paul Craig Roberts weten wij inmiddels dat Europese politici in de zak zitten van de VS, zij het via corruptie, zij het via chantage. Hoe kan je anders verklaren dat er door wordt gemodderd op zo'n project!

  http://www.rt.com/usa/312446-f-35-inferior-foreign/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Wordt Paul alleen nog door RT gevraagd"

   Zo dom ben jij nou.

   Verwijderen
  2. "Het Kremlin propaganda kanaal wat een docu maakte die een su25 liet zien met 11880 op hoogte meter, bevestigd door voice over, maar er 'voet' te lezen is...en later de beelden vervangt en we nu 2 verschillende cockpitten zien?"

   Heb je niets anders meer om je pathologische leugens mee te kunnen onderbouwen?

   Verwijderen
  3. "Wederom heeft u nog niet bewezen dat dat een leugen was"

   Ik hoef niet te bewijzen dat een leugen een leugen is en zeker niet als het van een pathologische leugenaar afkomstig is.

   Verwijderen
  4. "Ach LGK, laat die infantiele Joop nou links liggen, doe ik ook"

   Pathetic little man!

   Verwijderen
  5. "Als je als reactie alleen maar krijg dat je een leuegenaar bent"

   Tot nu toe heb je nog niet kunnen onderbouwen dat je het niet bent. Wat je wel doet zijn steeds dezelfde pathologische leugens plaatsen.

   Verwijderen
  6. "Geen wonder dat niemand hier post"

   Goh, ga je ons nu vertellen waarom je werkelijk hier bent? Komt er toch nog een stukje waarheid uit die strot van jou.

   Verwijderen
  7. "U noemt het in iedere post een leugen wat ik plaats"

   Tot nu toe heb je nog niet kunnen onderbouwen dat je het niet bent. Wat je wel doet zijn steeds dezelfde pathologische leugens plaatsen.

   "Maar aantonen doet u niet"

   Pathologische leugen.

   "Dit maakt het als hier andere mensen komen op dit blog voor hen niet interessant is"

   Dan ligt daar een schone taak voor jou daar iets aan te doen! Ga bijvoorbeeld eens de waarheid schrijven voor de verandering en schrijf niet waar je voor bent ingehuurd.

   "En uw laatste woorden in uw post "uit die strot van jou"

   Dat getuigd van geen enkel respect"

   Dat komt omdat ik geen respect heb voor pathologische leugenaars zoals jij. Dat kan je mij niet kwalijk nemen, alleen jezelf.

   "Er is een moderator, die blik heet, maar die haalt liever mijn feitelijke onderbouwing weg dan berichten die alleen bevatten 'leugenaar' of gaaap'."

   Er is geen feitelijke onderbouwing van jou want die bestaat alleen uit gekleurde media. Feitelijk bewezen.

   Hoogtemeter in SU-25 geeft meter i.p.v. voet aan, feitelijk bewezen door @Dawg en toch blijf je doorgaan met je kutverhaal omdat jij zo nodig gelijk moet hebben. Sterker nog, je verzint er nog een verhaal bij dat het om twee verschillende cockpits gaat. Voor mij ben jij gewoon een klootzak die zijn nederlaag niet kan erkennen en er alle mogelijke verzinsels bijhaalt. Als jij niet eerlijk kan zijn voor jezelf, kan je dat ook niet voor een ander.

   Ik zie jou bijvoorbeeld ook geen berichten plaatsen dat de VS achter ISIS zit terwijl dit door het Pentagon bevestigt wordt. Ben jij er zo trots op dat er uit jouw naam mensen onthoofd worden? Daarom ben jij voor mij een vuile vieze gore leugenaar, een egoïst, die alleen maar aan zichzelf kan denken.

   Verwijderen
  8. "Ik heb gelijk en nu heeft dat niet en u kunt niet onderbouwen waarom ik gelijk heb en u begint weer met schelden, oa klootzak"

   En nu moet je gewoon stoppen omdat je gewoon een klootzak bent. Capice?

   Verwijderen
  9. Mooi, fijn dat je eens een keer met mij eens bent.

   Verwijderen
 37. Ukraine says Donald Trump is a 'Kremlin agent'

  http://whatreallyhappened.com/#ixzz3ioxOjTKp

  Desperation on the cusp of madness!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://whatreallyhappened.com/IMAGES/SMALL_abefoxmantalkingdoll.jpg

   Verwijderen
  2. "Maar uw link geeft "Kardashian News Makes TV Anchor Walk Off Set"

   Zelfs scrollen is een probleem voor @LGK.

   Verwijderen
  3. "Ik hoeft niet te weten dat u ook 'nieuws van Kardashian' volgt"

   Nee, maar ik ben wel benieuwd naar de reden waarom jij hier bent, maar ook dat moet geheim blijven.

   Verwijderen
  4. "U ziet me toch inhoudelijk reageren"

   Nee. ik zie je alleen maar pathologische leugens plaatsen.

   Verwijderen
  5. "En wederom onderbouwd u uw post niet"

   Tja, als dat niet tot je bolle hersens doordringt is dat niet mijn probleem.

   Verwijderen
 38. Uit een artikel van Harold Pinter, 1997: It never happened.

  Sometimes you look back in recent history and you ask: Did all that really happen? Were half a million "Communists" massacred in Indonesia in 1965? Were 200,000 people killed in East Timor in 1975 by Indonesian invaders? Have 300,000 people died in Central America since 1960? Has the persecution of the Kurdish people in Turkey reached levels approaching genocide? Are countless Iraqi children dying every month for lack of food and medicine brought about by UN sanctions? Did the military coups in Argentina, Uruguay, Brazil, and Chile result in levels of repression and depth of suffering comparable to Nazi Germany, Stalinist Russia, and the Khmer Rouge? Has the U.S. to one degree or another inspired, engendered, subsidized, and sustained all these states of affairs? The answer is yes. It has and it does. But you wouldn't know it.

  It never happened. Nothing ever happened. Even while it was happening it wasn't happening. It didn't matter. It was of no interest . The crimes of the U.S. throughout the world have been systematic, constant, clinical, remorseless, and fully documented but nobody talks about them. No body ever has .

  BeantwoordenVerwijderen