donderdag 2 juli 2015

Russische organisatie voor de luchtvaart verbaasd over Nederlandse raportage

Moskou, 2 juli,INTERFAX.ru - Bij de Russische organisatie voor de luchtvaart zijn veel vragen en opmerkingen betreffende de Nederlandse raportage over de MH17. Dit maakte Oleg Stortjevoi bekend, vice-voorzitter van de Russische organisatie voor de luchtvaart.

"Wij hebben raportage ontvangen over het onderzoek naar de Maleisische Boing, vlucht MH17. Ik kan daarover zeggen: het roept meer vragen op dan dat het antwoorden geeft.", Aldus Stortjevoi tegen journalisten.

Hij vervolgt: "Bij onze specialisten bestaat een reeks van opmerkingen over de raportage en de gevolgde argumentatie, gewoon technische zaken. We zijn nu bezig ze allemaal te verzamelen om ze één dezer dagen op te sturen naar Nederland."

Stortjevoi sprak zijn hoop uit dat de aanvullingen en commentaren van de Russische specialisten een plek vinden in het finale rapport en bovendien dat er antwoorden komen op de vragen van Russische zijde.

"Daarbij komt dat wij geen 60 dagen de tijd hebben gekregen, hetgeen gebruikelijk is volgens officiële normen en zoals verteld bij de press-release, maar slechts 30 dagen." Zei Stortjevoi.

BRON





341 opmerkingen:

  1. "rapport was hen toegestuurd op 2 juni"

    Gezien de termijn voor reageren was het rapport dus te laat. Het had dus op 2 juni op Stortjevoi's bureau moeten liggen. Bekende tactiek, doen ze in het Amerikaanse Huis van afgevaardigden ook, een dag voor de stemming krijg je een 500 pagina's tellend dossier en of je die even in één nacht wilt lezen en doorgronden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat ik er nog even aan wil toevoegen is, dat het de andere kant op wel zo werkt natuurlijk, de Russische vragen behoren op 2 augustus op het bureau van het onderzoeksteam te liggen ander is het helaas pindakaas. Leer mij die geitenbreiers kennen.

      Verwijderen
    2. Van OVV

      "De concept eindrapporten van het onderzoek naar de crash en het onderzoek naar de vliegroutes zijn op dinsdag 2 juni ter inzage gestuurd aan de vertegenwoordigers van de deelnemende Staten"

      Dus op 2 juni verstuurd

      Er zijn dus nu precies 30 dagen voorbij

      Verwijderen
    3. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

      Verwijderen
  2. Joop kan je lezen of niet?? Het is 2 juni verzonden, en het ligt dan ergens op het bureau van Stortjevoi....dat hij zijn rommel niet opruimt en dat rapport niet belangrijk genoeg vind is niet onze schuld maar moet je bij Stortjevoi gaan klagen!! En het bericht zit weer vol taalfouten en leugens en dergelijke....heerlijk hoe Blik steeds harder terug uit gaat qua "nieuwsvoorziening". Steeds meer fouten, keiharde leugens etc, en hij neemt niet eens de moeite dingen te checken of wat dan ook....amateuristische prutser!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat komt er uit je mond gekotst....leer eens manieren man!! Lezen ook dames hier!! En als dit je enige vocabulaire is schop jij het niet ver in de maatschappij...ow wacht, je bent pro-Rus, dan ben je al onderaan gezakt....

      Verwijderen
    2. Als het op 2 juni verzonden is, dan ligt het niet op 2 juni bij Stortjevoi op zijn bureau. Vandaar:

      P I S V L E K

      want je hebt mensen die wél kunnen lezen en pisvlekken die niet kunnen lezen.

      Verwijderen
    3. Dat gaat ook digitaal mafkees!! Maar Stortjevoi vond het niet interessant genoeg omdat hij allang weet dat Rusland direct of indirect schuldig is, daarom doet hij nu alsof zijn neus bloedt en ligt daar te mekkeren. Die man spoort niet, net als zijn minister Lavrov die ook al liegt en bedriegt. En jij bent de Nederlandse evenknie van hun, die ook graag liegt en bedriegt....en jij kan niet lezen, schrijven en begrijpen....nog nooit van je gezien hier tenminste.

      Verwijderen
    4. Ja, maar in dit geval is het dus niet digitaal verstuurd en daarom:

      P I S V L E K

      Verwijderen
    5. Wie zegt dat dombo?? Jij hebt echt een bo...nee een flatgebouw met gewapend beton voor je kop!! Nergens staat dat, en tegenwoordig worden dit soort documenten vaak digitaal verstuurt. Maar jij weet, als minister van de weetnikskunde, uiteraard dat het in papier is verstuurd. En hij zegt zelf de bevindingen 1 dezer dagen terug te sturen van zijn kant. Dus hij weet al alles, waar zeurt hij dan over?? LEZEN DOMBO LEZEN!!!!!!

      Verwijderen
    6. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

      Verwijderen
    7. Stortjevoi geeft het antwoord al in zijn reactie, P I S V L E K.

      Verwijderen
    8. Ja inderdaad, dus lezen DOMBO!!! Je leest er zoals gewoonlijk weer eens overheen!! Ow echt, sommige mens...ehhh wezens....

      Verwijderen
    9. Maar er staat niet wat jij leest.

      Verwijderen
    10. Wat jij leest staat er ook niet....maar ja, dat zijn we van jou gewend. Lekker je eigen verhaaltje verzinnen ter plekke en iedereen moet dat maar even aannemen als zijnde feiten terwijl het nergens staat vermeld....maar ach, ben wel ergere dingen van je gewend dus dit kan ook nog wel op het lijstje met grote missers!!

      Verwijderen
  3. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van: KIE-REC [mailto:KIE-REC@minbuza.nl]
    Verzonden: donderdag 2 juli 2015 11:52
    Aan:een hele lijst email adressen
    Onderwerp: Commemoration concert MH 17 on July 17, 2015
    Dear friends,
    Dear colleagues,
    On the 17th of July 2015, exactly one year after the tragic downing of flight MH17, the Embassy of the Kingdom of the Netherlands, on behalf of the grieving nations, will organize a commemoration concert in Kyiv. The concert will take place at the National Organ and Chamber Music Hall (77, Velyka Vasylkivska Str.) on Friday, July 17th, from 15.00 – 16.30 hours. Among the invited guests are representatives of the grieving nations, the Ukrainian authorities, the diplomatic community, international organizations and possibly relatives of victims.
    On behalf of the grieving nations, I have the honour to invite you to the ceremony.
    For practical and security reasons you are kindly requested to arrive to the venue no later than at 14.45 hrs. and to present your invitation (a printed copy) at the entrance for admission.
    The commemoration will be held in English without translation.
    Please be aware that the Embassy expects guests to take care of their own travel arrangements.
    I kindly ask you to confirm your attendance no later than 10 July to the e-mail address kie-rec@minbuza.nl, indicating whether 1 or 2 persons will attend.
    Sincerely Yours,
    Kees Klompenhouwer
    Ambassador
    ________________________________________
    Help save paper! Do you really need to print this email?
    Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.
    This message may contain information that is not intended for you. If you are not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you are requested to inform the sender and delete the message. The State accepts no liability for damage of any kind resulting from the risks inherent in the electronic transmission of messages.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

      Verwijderen
    2. En nogmaals weer de censuur op zijn best....weer mag de waarheid niet aan bod komen, maar de leugen regeert op dit blog als een vorst!!! Hoe kom jij aan dit mailtje Ben?? En zo ja, dan weet je dat je dit niet verder mag verspreiden. Maar ja, je bent en blijft een onbehouwen lompe boer zonder hart en gevoel dus je deelt het met iedereen en dus laat je zien wie de werkelijke terroristen zijn. Mensen zoals jij en je vriendje Joop en de rest die dit blog vervuilen!!

      Verwijderen
    3. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

      Verwijderen
  5. The junta’s only chance is to retreat behind the Dnieper:

    – What do you think is the likelihood of a third Maidan? And if there is one, who will be its sponsors?

    – A third Maidan would be altogether different. The first Maidan was a real mass movement, with tens of thousands of people taking part. The second Maidan saw a total of only about 10,000 people, of whom half were Nazi militants and the other half were marginal. Any third Maidan will just consist of armed men who will kill Poroshenko and install a real Hitler in his place, because Poroshenko isn’t a real Hitler, and the Nazis need the real thing. It won’t be a Maidan; it will be the next coup d’état.

    http://thesaker.is/the-juntas-only-chance-is-to-retreat-behind-the-dnieper/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ja the saker, weet je bij voorbaat al dat het 1 grote leugen is!!! Handig zo...ze liegen en bedriegen alles bij elkaar met hun smerige propaganda en helaas zijn er echt debielen die er volop intrappen!!

      Verwijderen
    2. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

      Verwijderen
    3. Ben je vervalt in herhaling, en daarbij we weten dat jij niet van discussie houdt en andere meningen als de jouwe. Het zij zo, dan weten we ook meteen dat je niet menselijk bent en zeker niet op zoek naar de waarheid. Dus de zwakste schakel, doeii!!

      Verwijderen
    4. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

      Verwijderen
    5. ben heeft een macro-tje aangemaakt

      Maar reageren op LPG en Kroel is ook niet mogelijk
      Die hebben hier nog niet gepost

      Verwijderen
    6. oligarch: Ik stel voor dat we niet meer reageren op LPG en Kroel

      Verwijderen
  6. Russia and China cock a snook at NATO:
    https://www.youtube.com/watch?v=vDJVwDxN2do&feature=player_embedded

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een arrogante kwasten daar in Kiev. Ze hebben nog een schuld aan gazprom van een paar miljard en nog gaan ze niet akkoord met de korting van 40% die Moskou ze geeft. Het houdt een keer op.
    http://rt.com/business/270949-gazprom-miller-gas-ukraine/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Saoedi Arabië schond de soevereiniteit van Yemen toen ze openlijk het land begonnen te bombarderen. Een misdaad (Het nrc tje vind/vond het wel logisch. De houthi's zouden banden hebben met Iran en daarom mag je ze wel bombarderen). Het land had en heeft geen toestemming van de internationale gemeenschap om dit te doen. Ik heb gezegd dat dit het begin van het einde van de fam. Saud zal zijn als heersers op het schiereiland. Het land zal instabiel worden en oppositie groepen zullen opstaan om het gehate regime aan te vallen.
    Ahrar al-Najran is zo'n oppositie groep. Deze groep heeft met behulp van plaatselijke stammen een vliegveld overgenomen en een helikopter neer geschoten.
    https://syrianfreepress.wordpress.com/2015/07/01/najran-airport/
    LOL
    Ik vind het hun verdiende loon als SA gedestabiliseerd wordt. Ze doen zo hun best om Syrië en Irak te destabiliseren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rusland schond en schend de soevereiniteit van Oekraïne constant, maar dat vind jij prima. Meten met 2 maten....ze bombarderen Oekraïne constant maar daarover hier geen woord. Want tja, je kan je helden die gewoon keiharde terroristen zijn toch niet afvallen???

      Verwijderen
    2. Zou u ook staan te juichen als de Houthi's een kalifaat in NL begonnen???

      Verwijderen
    3. Er wordt weer veel hoofden afgehakt zonder vorm van rechtspraak en door de miljarden deals met Frankrijk en Rusland wordt de steun ingekocht. De regimes in egypte,pakistan en de oliestaatjes zorgen voor de huurlingen, het westen en israel leveren de wapens en technologie om de bevolking eronder te krijgen. Bij het huis saud heeft de wreedste overlever het voor het zeggen. Al met al is dit regime nog lang niet aan het wankelen, het toont hoogstens de hypocrisie van bv de nederlandse media aan, de stilte is pijnlijk. De volgende lente zal niet meer geweldloos zijn, de houthis hebben het geprobeerd, de mb hebben het in egypte geprobeerd, en worden er nu zwaar voor gestraft. In odessa weten ze dat de fascisten maar 1 recht kennen.

      Verwijderen
    4. Houthi's hebben Saudi puppet Hadi van de troon gestoot. Dit is een echte opstand van het volk. Niet een georchestreerde opstand zoals Maidan. (waar trouwens ook veel goede naïve mensen tussen zaten)
      SISI is een nationalist. Saud betaald Egypte zodat het niet door de MB in de rug zou worden gestoken.
      MB = Qatar = MI6 = de britse kroon. Wahabisme staat los van MB en er is concurentie tussen die 2.
      Slecht betaalde huurlingen willen niet graag vechten voor Saud. Zijn ook niet ervaren en gevechts hard.
      Ik weet niet hoe lang het regime het uithoud. Ik ga het nog mee maken dat ze op het vliegtuig en vluchten. Tussen nu en 5 jaar. Bye Bye Saud.

      Verwijderen
    5. Zo dan, snelle rekensom zonder onderbouwing. En wij moeten dat zomaar geloven?? Nee dus!! Dat het huis Saud geen geweldig huis is ok, maar dat kan ook van de regering Putin worden gezegd. Maar dat is dan weer heiligschennis, terwijl het gewoon te bewijzen is en al vaker bewezen. Maar je mag hier hun goden niet aanvallen....zoveel is duidelijk. En Mark, de echte fascisten lopen in Moskou, niet in Oekraïne...

      Verwijderen
    6. @Cruelman Vanavond in Nieuwsuur van jou staatsomroep reportage over grote groepen nazi's die in VS werden onthaald na WO2, deze groeperingen steunen nu de Nazi's in Oekraïne !! Nog een vraagje , wie was het eerste in Berlijn om ons van de fasisten te verlossen. Denk eens na !!!

      Verwijderen
    7. Tja, Alain, denk eens na

      VS heeft veel kennis uit Duitsland naar VS gehaald
      Om te voorkomen dat USSR deze kennis zou krijgen

      Welke nazi in UA?
      De Kremlin propaganda die u bedoelt?
      Want de acties die Kiev nu ontvouwt staan haaksop gedachtegoed van nazi's

      Daarintegen gedraagd Putin zich wel als een fascist

      Verwijderen
    8. Ja Alain, dat waren de Russen, die ook daar dood en verderf zaaiden. Vele Duitsers werden onnodig vermoord, verkracht, mishandeld en als slaven naar Rusland gebracht, iets wat niet heel graag verteld wordt daar. Maar het zijn dus nazi's 2.0....ze doen alles een trapje erger!!!

      Verwijderen
    9. Tja, @LGK, denk eens na!

      Josef Mengele! Wat moet de VS met een horrordokter? Leg ons dat eens even uit, @LGK?

      Verwijderen
    10. Geen idee
      Josef werkte na 45 onder andere naam in Duitsland
      In 1949 vluchte hij via Italie naar Zuid Amerika

      Dus de VS moest niets van die dokter

      Verwijderen
    11. "Geen idee"

      O, je hebt weer géén idee maar je geeft wel even het leugenverhaal door dat hij tot 1949 onder een andere naam in Duitsland werkte en daarna via Italië naar Zuid-Amerika is gevlucht.

      Jij weet dus niet of je wilt het niet weten, dat Mengele onderdeel was van "Operation Paperclip" en in de VS het project MK-Ultra heeft opgezet?

      "Dus de VS moest niets van die dokter"

      De VS is gek op zulk soort dokters.

      Verwijderen
  9. Australia annexed a self-governing territory and the world remained silent
    http://www.strategic-culture.org/news/2015/07/01/australia-annexed-self-governing-territory-and-world-remained-silent.html

    BeantwoordenVerwijderen
  10. uit artikel

    "On May 8, 2015, the people of Norfolk Island held a referendum, which was not that much different than the referendum held in Crimea. "

    Dus ook met groene mannetjes met AK47 in de hand die bij stem buro stonden?
    Waar je alleen maar kon stemmen voor 'afscheiding'?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Greek Depositors Might Be Next To Be Cypress-ed - Episode 706
    https://www.youtube.com/watch?v=2SKbCpuA-gg

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooie link oli, ja een nieuw 9/11 op july 4th voor het eindspel

      Verwijderen
  12. SA mag zo maar de soevereiniteit van een land schenden. Waar is de internationale gemeenschap met sancties tegen Saoedie Arabië. ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga nog meemaken dat de fam. Saud verdreven wordt door een woedende menigte.

      Verwijderen
    2. Er nogal wat grote verschillen

      SA helpt een ander soeverein land

      Putin helpt terroristen

      Verwijderen
    3. En wat doet Rusland?? Het schend ook constant de soevereiniteit van Oekraïne, wordt het niet tijd dat daar ook ingegrepen wordt?? Of moeten we nu ook blij wachten zoals u dat noemt "er een menigte Putin gaat lynchen". U houd er op zijn minst rare gedachtes op na!! En als ze in uw straatje passen mag het allemaal maar past het niet is het schande.....beetje dubbele, of meervoudige moraal....

      Verwijderen
    4. De 3000 prinsen zijn eenvoudig tegen elkaar op te zetten maar zodra een nieuwe leider aan de oliedeals met een van de 5 oliemaatschappijen komt kan hij inpakken. Osama had niet voor niets maar een eis, geen amerikaanse legerbasissen is SA, hij wist uit eigen ervaring waar de macht werkelijk zat.

      Verwijderen
    5. Osama was CIA agent Tim Osman. Verhaal van amerikaanse basissen niet in SA is maar een verhaaltje voor de buitenwacht. Al qaeda is synthetische terreur totaal onder de controle van de zionistische anglo amerikaanse oligarchy en werkend voor hun agenda.
      Sinds 1980 is de gehele olie industrie in SA genationaliseerd volgens mij. Dus ja, SA/Saud moet bang zijn dat too big to fail olie bedrijven de olie inpikken in geval van zionistische anglo amerikaanse regime change. Daar is Saud ook bang voor. Daarom blij met nationalist/onafhankelijke SISI. Saud moet bang zijn voor terugkerende IS strijders. Shiiten die werken in de olie gebieden, Houthi's, stammen en gefrustreerde kwade burgers. Koningshuis heeft niet veel vrienden.

      Verwijderen
    6. Weer een hoop aannames en veronderstellingen etc....niks onderbouwt met keihard bewijs, zoals we ook van je gewend zijn!! Maar kom op....jij gelooft toch niet dat de VS haar eigen vijanden creëert en ze vervolgens vrij laat doen en laat groeien zodat ze dus "out of control" gaan?? Kom op! Zelfs jij met je wilde fantasie kan dat niet aan...stel dat ze Iran onder controle gaan krijgen, Noord Korea of een dergelijk land?? Dan heb je de poppen aan het dansen. Dus nee, die vijand is door de VS gemaakt....ook niet indirect. Dat het VS beleid voeding geeft voor dat soort groepen ja, dat kan ik nog volgen en geloven. Maar daar houd het ook op....Jullie samenzweringstheorieën zijn, hoe vermakelijk ook, te groot en te log en te onwaarschijnlijk om ooit echt te bestaan. Leuk voor films, maar niet voor de werkelijkheid. Dat die werkelijkheid soms vreemder is als fictie ja, maar jullie draven het door oli en co....

      Verwijderen
    7. Hillary Clinton : We created Al-Qaeda
      https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw
      Niet alleen gefinancierd. Opgezet, gefinancierd en gecontroleerd.
      Brzezinski And The Mujahideen Boys
      https://www.youtube.com/watch?v=uhFleLinwEM
      Start up van de mujahedeen
      http://www.counterpunch.org/1998/01/15/how-jimmy-carter-and-i-started-the-mujahideen/

      Verwijderen
    8. Tja, omdat VS toen een groter kwaad bestreed.....

      Verwijderen
    9. Bedankt Oli, je stapelt feit op feit , wel zorgelijk wat de kinderen en klein kinderen te wachten staat. Politie heeft in Den Haag alvast geoefend op crowd control, in ons democratisch , kuch , NL gewoon op zijn Yanky Doodle's , slachten die man. Zijn wij anders dan Isis ?

      Verwijderen
    10. Nooit in Rusland geweest, alain?

      Wat in Den Haag gebeurde komt zelden voor in NL
      In Rusland dagelijks, daar zijn het de Kakausen die zo 'behandeld' worden

      Verwijderen
    11. Willy doet een boekje open over die lieverds uit Saoedi Arabië:
      https://willyvandamme.wordpress.com/2015/07/02/saoedi-arabigeen-schaamtegevoel/

      Verwijderen
    12. Nog een berichtje over de vrienden van de trollen:
      http://www.hrw.org/news/2015/06/30/witness-aerial-attack-killed-his-family-walids-story

      Verwijderen
    13. Gelukkig gebeuren er ook goede dingen:
      Hundreds of Saudi Soldiers and Artillery Commander Join Yemeni Popular Forces
      http://www.handsoffsyriasydney.com/world-news/hundreds-of-saudi-soldiers-and-artillery-commander-join-yemeni-popular-forces/

      Verwijderen
    14. http://www.washingtonsblog.com/2009/07/former-fbi-translator-bin-laden-worked-for-u-s-right-up-until-911.html

      Verwijderen
    15. Joop ( 15.27 uur)
      Dat was een interessante link.
      Ik heb er meteen een eigen blogje van gemaakt: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/07/479-over-amerikas-geliefde-terrorisme.html

      Verwijderen
  13. Greek Depositors Might Be Next To Be Cypress-ed - Episode 706
    https://www.youtube.com/watch?v=2SKbCpuA-gg

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Boontje komt om zijn loontje. Geld ook voor Turkije en Erdoghan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erdogan moet oppassen, hij dient vele heren. Het leger staat klaar met een coup, de vs ruilen hem liever in, israel heeft nog een rekening te vereffenen. De saudisch zijn ontevreden over gebrek aan strijd tegen iran en syrie. Zijn enige bestaansrecht is de steun van het volk, daarom is er met erdogan tenminste democratie.

      Verwijderen
    2. Whahaha Erdogan en democratie, das vloeken in een kerk. Hij trekt steeds meer macht naar zich toe, en gelukkig is daar met de laatste verkiezingen een tijdelijke halt toe geroepen...maar voor hoe lang?? Iemand met machtshonger (zie Putin) is niet gauw te stillen en die houden pas op totdat ze krijgen wat ze willen of sterven ervoor....

      Verwijderen
    3. Erdoghan kan het niet eens worden met de 3 andere oppositie partijen. Misschien gooien die drie het op een akkoordje en staat Erdoghan buitenspel. Als hij wil regeren zal hij consessies moeten doen. Andere partijen willen liever dat Turkije geen doorvoer haven (incl. miltair matrieel) en trainingscentrum voor "rebellen" moet zijn

      Verwijderen
  15. It is hard to advise Greeks how to vote on 5 July. Neither alternative – approval or rejection of the troika’s terms – will be easy, and both carry huge risks. A yes vote would mean depression almost without end. Perhaps a depleted country – one that has sold off all of its assets, and whose bright young people have emigrated – might finally get debt forgiveness; perhaps, having shrivelled into a middle-income economy, Greece might finally be able to get assistance from the World Bank. All of this might happen in the next decade, or perhaps in the decade after that.

    By contrast, a no vote would at least open the possibility that Greece, with its strong democratic tradition, might grasp its destiny in its own hands. Greeks might gain the opportunity to shape a future that, though perhaps not as prosperous as the past, is far more hopeful than the unconscionable torture of the present.

    I know how I would vote.
    http://www.theguardian.com/business/2015/jun/29/joseph-stiglitz-how-i-would-vote-in-the-greek-referendum'

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit zegt stiglitz. ex vice president van de wereldbank.

      Verwijderen
  16. Voor wie er nu nog steeds geen zak van begrijpt wat er in de wereld gebeurt:
    https://www.youtube.com/watch?t=66&v=OtzEBEy7wQY

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. http://www.filmsforaction.org/articles/an-economic-hit-man-speaks-out-john-perkins-on-how-greece-has-fallen-victim-to-economic-hit-men/

      Verwijderen
    2. Een propaganda filmpje voor boekverkoop

      Verwijderen
  17. Uitstekende en verrassende docu gisteren bij Nieuwsuur die een ontluisterend beeld schetste hoe de Amerikanen al in 1945 Nazi's binnenhaalden met alle mogelijke egards, en slachtoffers van de Nazi's in de kou lieten staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nazi's kwamen overal terecht, en kwamen met duizenden en tienduizenden.... Velen kwamen terecht in Washington en bij de CIA....

    BeantwoordenVerwijderen
  19. MH17 – The Methodology of an International Cover-Up:
    One might be puzzled by the fact that all inquiries including freedom of information requests are being stonewalled by all of the ministries and authorities from all of the countries who are part of the investigative team.

    The explanation for this is extremely simple, but it raises extremely complex problems. The key lies in the fact that the DSB is the lead investigative authority, in Dutch law, and the fact that Ukraine, Russia, Australia, Malaysia, the USA, the UK, and the Netherlands all are parties to the investigative team and bound by Dutch legislation.

    http://nsnbc.me/2015/07/03/mh17-the-methodology-of-an-international-cover-up/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En wat is er mis met Nederlands recht?

      Nu wilt het OM het naar VN brengen, zodat het onder int recht gaat vallen.

      Is het voor Putin weer niet goed

      Heeft Putin wat te verbergen?
      Waarom liegt Putin zoveel?

      Verwijderen
  20. Laat het wbt de fascisten in Kiev maar helemaal duidelijk zijn:
    ANATOLIJ SCHARIJ – WIE MAN DIE MÄR VON ONKEL HITLER IM UKRAINISCHEN CHERSON PRÄSENTIERT
    http://news-front.info/2015/07/03/anatolij-scharij-wie-man-die-mar-von-onkel-hitler-im-ukrainischen-cherson-prasentiert/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Julian doet een beroep op President Hollande van Frankrijk en via hem, op het Franse volk:

    http://www.lemonde.fr/idees/article/2015/07/03/julian-assange-monsieur-hollande-accueillez-moi-en-france_4668919_3232.html

    Iemand in de zaal om dit te vertalen?

    BeantwoordenVerwijderen
  22. @Blikop NOSjournaal

    Ja, Google Translate zit in de zaal. De vertaling komt er natuurlijk nogal verknipt uit maar levert toch een begrijpelijk verhaal op. Het is een lange tekst en ik zal maar niet proberen die hier te posten. Maar voor geinteresseerden die het Frans niet machtig zijn is Google Translate een goede optie.

    Volgens RT heeft Hollande, zoals te voorzien was, het verzoek van Assange al afgewezen.

    Vincent Brunott

    BeantwoordenVerwijderen
  23. http://www.nu.nl/politiek/4081170/rutte-wil-vn-tribunaal-mh17.html

    En wie is er weer tegen?? Natuurlijk, Rusland!!! Ze zeiden eerst alles te doen om de daders achter slot en grendel te krijgen, maar nu puntje bij paaltje komt doen ze het niet!! Waarom?? Omdat zij de daders zijn of de daders hebben opgeleid en/of geholpen hebben!! Dat is het hele verhaal!! Want eerst heel hard roepen dat je alles wilt doen om de werkelijke daders achter de tralies te krijgen en nu heel hard terugkrabbelen is precies waar ik Rusland al heel lang van verdenk; het ene heel hard roepen maar gewoon eigenwijs en lomp het andere doen. En ze doen het ook hier weer....

    BeantwoordenVerwijderen
  24. I strongly believe that there is no better “weapon” in this war (tussen Rusland en het wilde westen) than the full translation of Russian articles or videos.

    First, contrary to the western propaganda, the Russian media is extremely diverse and anti-Russian or pro-western ideas are richly represented in it. I would even argue that these pro-western ideas are grossly over-represented since the pro-western “non-system opposition” (a Russian term meaning “too small to even get one deputy in the Duma) is supported by less than 5% of the population yet their views are discussed on a daily basis. Folks like Navalnyi, Sobchak, Khodarkovskii, Kasparov, Kasianov, Ponomarev truly represent *nobody* or, should I say, they represent only themselves, which, in essence, is the same thing. In fact, the Russian media is so “diverse” that mainstream TV talkshows regularly degenerate into long screaming matches and sometimes even fist fights!

    As a result, the political debates are not only interesting, but even fascinating. I wish I could share with you all the TV debates were I have seen the correspondents of foreign media ripped into shreds by their Russian colleagues accusing them of lying and distorting the truth. Even pro-junta Ukronazis are regularly invited to speak on Russian TV talkshows (even the most famous ones with the biggest audience) where they are often confronted with representatives of Novorussia. Amazing stuff, I assure you!

    Second, there is a lot of excellent analytical articles posted in Russia, written not only by journalists, but also by various professionals: lawyers, generals, economists, governors, astronauts, etc. they all love to write and express their point of view. While in the West such technical experts write mostly in the specialized media (the average reader’s attention span and vocabulary mandate short and primitive articles), you can very often find such detailed technical analyses in the Russian general media, including newspapers.

    By Russian standards most shows on RT are actually rather dull and tame. Clearly, RT is aimed at a western audience and it is effective, hence the anti-RT hysteria in the USA, NATO and EU. But RT completely pales in comparison to the Russian media: when is the last time you have seen Ishchenko or Starikov on RT? How about a representative of the Donbass? Exactly.

    http://thesaker.is/they-are-also-heroes-of-novorussia-russia-and-even-the-world/

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als de trollen dit lezen en echte kerels zijn, zullen ze ongetwijfeld ontploffen.

      Verwijderen
    2. En daarom werd RT door Ofcom zeker op de vingers getikt

      RT brengt zeeeer eenzijdig nieuws

      En dat is in Rusland nog veel erger

      Ben laat duidelijk zien dat hij het Russisch niet machtig is en ook geen Russische TV kijkt.
      Hij neemt alleen maar klakeloos anti VS bloggers over

      Verwijderen
    3. @ LGK

      De chef van de US Broadcasting Board of Governors, Andrew Lack, heeft RT zelfs een terroristische organisatie vergelijkbaar met ISIS, Boko Haram ed genoemd.

      Ofcom en die Board zijn onderdeel van één en hetzelfde doodzieke en corrupte systeem.

      Verwijderen
    4. Dat klopt ook wel, zie Argos

      Soms ontsnappen mensen bij RT (nemen ontslag)

      Verwijderen
    5. Eigenlijk bent u een triest mannetje ben
      Geloven wat een blogger zegt en er zelf geen oordeel over kunnen geven

      Verwijderen
    6. Ja grappig, in de video over "the infowar", noemde Hillary Clinton RT zelfs "very instructive" (ook wel: informative, helpful, leerzaam en leerrijk)!

      Verwijderen
    7. "Soms ontsnappen mensen bij RT (nemen ontslag)"

      Dat klopt, nadat zij eerst een contract bij de concurrent hebben getekend.

      Het halve verhaal vertellen is in feite nog erger dan liegen, @LGK!

      En jij wil Ben een "triest mannetje" noemen?

      Verwijderen
    8. Ja tuurlijk tekenen ze een contract, waarom zou je ouwe schoenen weggooien voor je nieuwe hebt?? Ze verlaten een corrupt nieuwsstation voor goeie onafhankelijke nieuwsstations. En ja, toegegeven, er zijn er bij met een bepaalde "kleur" maar die worden niet door de staat bepaald, iets wat bij RT overduidelijk gebeurt!! Ze willen liever werken op vrije redacties dan redacties die hun letterlijk het journaal voorkauwen, wat weinig tot niks met de waarheid op heeft. Dat zeiden de journalisten ook letterlijk toen ze live ontslag namen!!! Ontken je zeker ook weer zoals je alles ontkent wat tegen je "helden" is Joop?? Ben is zielig maar jij bent enorm zielig!! Niet kunnen antwoorden, laat staan argumenten brengen, of kritiek kunnen verdragen of wat dan ook...je kan gewoon niks!! Ja propaganda brengen en hersenloos anderen nablaten....goh wat een "kwaliteit". Voor de rest kan en wil je niks...dat je het niet kunt is niet jouw schuld, dat je niet wilt wel. Want je wilt en kunt het wel maar doet het gewoon niet, omdat je Putin als dictator geweldig vind en zijn testosteronpolitiek. Maar de waarheid kan je niet aan!!

      Verwijderen
    9. "Ja tuurlijk tekenen ze een contract, waarom zou je ouwe schoenen weggooien voor je nieuwe hebt??"

      Heeft met mentaliteit te maken. Als je enig ruggengraat bezit zeg je, ook als je nog geen nieuwe schoenen hebt, ik neem ontslag.

      Cruel's mentaliteit:

      Eerst zorgen dat hij onder de pannen is, dan kan hij zijn vorige werkgever zwart maken waar hij al een aantal jaren toch al niet met plezier werkte, maar het geld was wel lekker.

      Nu begrijp ik ook waarom jij werkloos thuis zit! Jij hebt geen enkele betrokkenheid of toewijding met een bedrijf, jij kijkt alleen maar naar wat er maandelijks op je betaalrekening wordt bijgeschreven.

      Verwijderen
    10. 2 van de drie die ontslag namen bij RT hadden nog geen nieuwe baan

      Dus ik weet niet wat u loopt te bazelen?

      Verwijderen
    11. Er zijn ook journalisten die live ontslag hebben genomen en een week later aan werden genomen door anderen vanwege hun moed en openheid en drang naar vrijheid. Joop, ik heb tenminste een mentaliteit, iets waarover jij totaal niet beschikt. Je hebt daarnaast ook geen hart, hersens, drive, ruggengraat, je hebt totaal niks. Alleen je idiote devotie voor Putin, dood en verderf. Mag hoor, in een vrij land. Maar er ons mee lastig vallen met je verzinsels en spookverhalen en dergelijke is alsof je de Grieken gaat vertellen dat alles goedkomt nu, terwijl alles om hen heen in elkaar dondert!! Maar ja, jij bent goedgelovig, jij gelooft alles van Russische makelij. Al zeggen er honderdduizenden sites en nieuwsdiensten anders, als jij 1 Russische site of journalist hoort hang je aan de lippen van die journalist of bombardeer je die site als enige echte waarheidssite. Beetje dom zou Maxima zeggen....

      Verwijderen
    12. "2 van de drie die ontslag namen bij RT hadden nog geen nieuwe baan"

      Waar is je onderbouwing dan?

      Had je op onderstaande ook nog commentaar of leg je het bijltje er maar bij neer?

      Ja grappig, in de video over "the infowar", noemde Hillary Clinton RT zelfs "very instructive" (ook wel: informative, helpful, leerzaam en leerrijk)!

      Verwijderen
    13. Zoek zelf maar eens

      Graag link naar video van Hillary?

      Verwijderen
    14. Ze (anglo amerikaanse oligarchy met hun pr machine de MSM) verliezen de infowar. LPG kan daar niks aan veranderen. Oh wat jammer nou voor LPG.
      De anglo amerikaanse control freaks verliezen de infowar....

      Verwijderen
  25. Iemand nog een zinnige opmerking over Rutte en MH17 bij het VN tribunaal brengen. Ik herinner me zowel de woorden van Putin en Lavrov nog; we zullen alles doen om Nederland te helpen de ware daders te pakken te krijgen. Ze kunnen rekenen op onze volledige medewerking en we zullen alles wat we aan informatie brengen aan de internationale autoriteiten brengen. Nu kunnen ze de "ware daders' goed internationaal recht bezorgen, van een instituut waar ze zelf ook nog lid van zijn (de VN) en daar een zware stem hebben en wat doen ze??? Keihard NEE zeggen. Oftewel de toezeggingen en beloftes van Putin en Lavrov zijn geen cent waard. Ze willen geen schuldigen (lees hunzelf) of medeplichtigen (wederom lees hunzelf) aanbrengen, maar zichzelf uit het beschuldigdenbankje houden door een veto uit te spreken. Daar zit je dan, eerst grote mond van "we doen echt alles voor Nederland en de internationale gemeenschap om de daders te straffen" maar als puntje bij paaltje komt "we doen geen reet voor de nabestaanden en voor NL en de internationale gemeenschap om de daders te pakken want dat zijn wel zelf en we zullen er juist alles aan doen om onszelf NIET te straffen!!"

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Cruelman19743 juli 2015 00:04

      Weer een hoop aannames en veronderstellingen etc....niks onderbouwt met keihard bewijs, zoals we ook van je gewend zijn!!

      Verwijderen
    2. Alles is onderbouwd en wel, niks aannames, het zijn feiten!!! Beter als wat jij probeert uit te kotsen hier. Maar ja, je moet ook weer mijn woorden gebruiken nu, want zelf kan je totaal niks verzinnen, zo dood zijn die hersens van je!!

      Verwijderen
    3. Geen enkele aanname

      Cruel herhaald leterlijk de woorden van Lavrov

      Of joop, gaat u nu zeggen dat dat de woorden niet zijn van Lavrov?
      Dat Lavrov nu dus gewoon liegt?
      En u ook dus gewoon liegt?

      Verwijderen
    4. "Geen enkele aanname"

      Géén enkele? Dus jij wilt beweren dat onderstaande géén aannames zijn?

      - Ze willen geen schuldigen (lees hunzelf) of medeplichtigen (wederom lees hunzelf)

      - Daar zit je dan, eerst grote mond van "we doen echt alles voor Nederland en de internationale gemeenschap om de daders te straffen" maar als puntje bij paaltje komt "we doen geen reet voor de nabestaanden en voor NL en de internationale gemeenschap om de daders te pakken want dat zijn wel zelf en we zullen er juist alles aan doen om onszelf NIET te straffen!!"

      Verwijderen
    5. Geen woord van/aan gelogen....in tegenstelling tot de zondvloed aan leugens die jij hier tentoonspreidt Joop. Je kan ze steeds maar niet staven met feiten en bewijzen, en wij wel. Daarom blijft het ook altijd zo lang stil na vragen van LGK en mij als we iets vragen. Jullie hebben de feiten en bronnen niet paraat en wij wel....maar ja, kom pas terug als je groter bent en echt dingen hebt waarmee je kan pareren, mag je dan met de volwassenen praten klein kleutertje!!

      Verwijderen
    6. Geen woord van/aan gelogen...

      Dan wil ik van jou een link zien waarin Rusland officieel als schuldige is aangewezen voor het neerhalen van MH-17.

      Verwijderen
    7. Rusland kan pas officieel als schuldige worden aangewezen na uitspraak van rechters.
      Maar dat wilt Kremlin niet
      Kremlin houdt nu al een VN tribunaal tegen

      Kremlin weet dondersgoed dat ze schuldig zijn

      Waarom zou je anders tegen een tribunaal zijn als je zeker weet dat je onschuldig bent?

      Verwijderen
    8. @LGK,

      Daar gaat het niet om, hé knurft. Kom jij ook maar met een link waar officieel in staat dat de Russen schuldig zijn aan het neerhalen van MH-17.

      Verwijderen
    9. Hallo!!!!

      Beter lezen, ik schreef net
      "Rusland kan pas officieel als schuldige worden aangewezen na uitspraak van rechters."

      Echter met de vele aanwijzingen die er zijn zal OM naar Rusland wijzen
      OM zal zeker de dienstplichtigen van het 53ste batelion willen oproepen.

      Als Rusland zo gelooft in hun onschuld en dat Kiev schuldig is, dan heeft Rusland niets te vrezen om die te laten verschijnen bij het tribunaal

      Verwijderen
    10. @LGK,

      Ja, maar jij hebt Rusland op voorhand al veroordeelt zonder uitspraak van rechters. Daarom ook mijn terechte vraag aan jou, om aan jou een officieel document te eisen waarin staat dat Rusland officieel is aangewezen als schuldige voor het neerhalen van MH-17.

      Verwijderen
    11. OhOhOh

      Dat is het verschil tussen mijn mening en een juridische uitspraak

      En dat is geen terechte vraag, dat is appels met peren vergelijken

      Is het zelfde dat veel mensen zeggen dat 'de Neus' opdracht heeft gegeven om een aantal mensen heeft omgelegd.
      Echter rechtbank heeft hem nog niet schuldig bevonden

      Daarnaast maakt u ook nog een denkfout
      Er zal nooit een document komen dat Rusland officieel is 'aangewezen als schuldige'
      Het OM wijst nooit iemand aan als schuldige
      Dat is aan de rechter
      OM komt met een verdachte, waarvan OM overtuigd is dat die het gedaan heeft heeft
      Aan de hand van aangedragen bewijzen is het de rechter die iemand officieel aanwijst als schuldige

      Maar dit is diep triest
      U heeft blijkbaar ook nog geen verstand van het rechtssysteem

      Verwijderen
  26. Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken noemt het idee van een internationaal tribunaal om de daders van de MH17-ramp te berechten „contraproductief”. Dat meldt het Russische dagblad Kommersant. „We vinden het een voorbarig en contraproductief idee”, zegt het plaatsvervangend hoofd van het ministerie. „We moeten het eind van het onderzoek afwachten, niet allerlei haastige resoluties aannemen .”

    http://www.nrc.nl/next/van/2015/juni/27/mh17-rusland-wil-geen-mh17-tribunaal-1510744

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heet in vaktermen en in gewoon Nederland zichzelf slim indekken....jezus Dawg, wat ben je goedgelovig!! Sint komt ook elk jaar zeker???

      Verwijderen
    2. Oooggg

      Het rapport is nog niet gepubliceerd
      Maar Kremlin vind een tribunaal nu al contraproductief

      Hoe groot wil je de verdenking op jezelf maken???

      Dus laat die kerel eerst het eind afwachten voordat hij nu al zegt dat het contraproductief is

      Verwijderen
    3. De Russen hebben vorig jaar in de Veiligheidsraad het voorstel gedaan een
      officiële VN waarnemer aan te stellen die het onderzoek zou gaan leiden. Dat voorstel haalde het niet. Als ik me niet vergis was Nederland ook tegen. En zo rijst nu de vraag voor welke rechter een eventuele zaak gebracht gaat worden. Ik kan me heel goed voorstellen dat de Russen nu eerst maar eens af willen wachten waar OVV en JIT mee gaan komen. De Russen zouden wel stapelgek zijn om nu slaafs mee te werken aan een onderzoek dat mede is ingesteld door een land dat mogelijk schuldig is en er alles aan doet om daar de Russen voor verantwoordelijk te stellen.

      Verwijderen
    4. Graag keiharde bewijzen dat Rusland dit heeft aangevraagd. Ze beloofden en zeiden van alles maar deden niks. Niet omdat NL of wie dan ook tegen was, maar omdat ze zelf niks door durfden te zetten...ze weten namelijk dan dat ze zelf het haasje zijn. Ze zullen wel weer luchtballonnetjes voor de buhne hebben opgelaten maar geen 1 echt doorgezet....Als je echt niks te verbergen hebt had je toen alles doorgezet, ze hebben verdorie meer macht als alle betrokken landen bij elkaar binnen de VN...verklaar dat eens???

      Verwijderen
    5. dawg

      Rusland is betrokken bij OVV
      En heeft nu al commentaar naar buiten gebracht, voordat rapport gepubliceerd is

      Landen wilde geen VN onderzoek omdat ze al wisten dat Rusland dwars gaat liggen.
      ZIe nu het voorstel voor tribunaal, Rusland ligt dwars

      En hier gaat u volledig de mist in
      "De Russen zouden wel stapelgek zijn om nu slaafs mee te werken aan een onderzoek"
      Rusland werkt mee aan onderzoek OVV
      OM heeft hen niet gevraagd
      OM moest zelfs naar Moskou vliegen 2 maanden geleden om Kremlin te vragen waar hun input/info bleef

      Rusland heeft zelf niks aangeleverd
      Ook geen eigen onderzoek gedaan

      Als er een tribunaal komt kan Rusland zelf zijn 'bewijs' inbrengen
      Maar dat wilt Rusland niet

      Ik kan wel raden waarom
      Kremlin heeft geen bewijs

      Verwijderen
    6. @ LGK

      "Rusland is betrokken bij OVV"

      Waaruit die betrokkenheid bestaat kun je afvragen, want de Russen hebben vastgesteld dat het concept-eindrapport wat hen betreft meer vragen opwerpt dan beantwoord. Eerst maar eens afwachten wat er in het definitieve rapport komt te staan en hoe de Russen dat rapport beoordelen.
      Tot nu toe wekt het onderzoek veel en veel de indruk een onderonsje te zijn van NAVO-landen. Het OM lijkt er voor gekozen te hebben als buikspreekpop van de SBU te functioneren.

      Verwijderen
    7. Rusland is om informatie gevraagd
      Rusland heeft alle tijd gehad om informatie aan te dragen.

      Tuurlijk zegt Kremlin dat
      Ze hebben afgelopen jaar niks anders gedaan

      Maar Kremlin mag al publikelijk commentaar leveren voordat raport er is
      Hoewel het strikt geheim is

      Waar is het onderzoek van Kremlin?
      Moet toch niet moeilijk zijn
      Zij controleerde het gebied in de Donbas

      Verwijderen
    8. Strafrechtadvocaat Göran Sluiter vindt dat geen goed plan:

      "We zien juist dat tribunalen niet goed werken. Dat komt omdat landen niet samenwerken. Landen gaan niet achter verdachten aan. Ze doen geen gezamenlijk onderzoek. Kijk naar president Al-Bashir van Soedan. Hij wordt al jaren gezocht, maar hij reist gewoon van land naar land, zonder dat hij wordt opgepakt."

      Advocaat Geert-Jan Knoops is het hiermee eens:

      "Kijk naar andere tribunalen, zoals het Libanontribunaal. Daar verschijnt nooit iemand. Rechters zitten daar in een lege zaal. Ze berechten mensen daar bij verstek. De verdachten zijn dus afwezig. Daar heb je niets aan."

      http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/tribunaal-voor-daders-mh17-slecht-idee

      Ruik ik hier een Lockerbie 2.0?

      Verwijderen
    9. Tja, VN tribunaal mbt MH17 zal ook leeg zijn

      Russische verdachten zullen niet komen opdagen
      We kunnen dan alleen maar gissen waarom
      1) ze mogen niet van Kremlin
      2) ze zijn al lang dood

      Verwijderen
    10. 3) Of zij zijn onschuldig en wensen daarom niet mee te werken. Argument, Gadaffi is ook onschuldig veroordeelt voor de aanslag op PanAm103.

      Verwijderen
    11. @LGK,

      "Rusland heeft zelf niks aangeleverd"

      Hoe weet jij dat? De voormalige Minister van V&J, Ivo Opstelten, weigerde op deze vraag antwoord te geven en op nog 29 andere vragen.

      Verwijderen
    12. @ LGK

      We zullen zien waar OVV/OM/JIT/ uiteindelijk mee op de proppen komen.

      Verwijderen
    13. @LGK,

      "Waar is het onderzoek van Kremlin?"

      Waar moeten zij onderzoek naar doen, naar de wrakstukken? Die liggen in Gilze-Rijen, waar het belangrijkste bewijsstuk, het met kogelgaten doorzeefde cockpitgedeelte, aan het zicht van de pers werd ontnomen, weet je nog?

      Verwijderen
    14. Dat laat zich al raden

      JIT heeft al gezegd dat buk meest waarschijnlijke is
      Rusland onderbouwd ook buk (omdat de rest nu door iedereen als een fabeltje wordt gezien)

      Maar om de buk naar Kiev te laten wijzen draaide de raket op moment van inslag van 20 naar 80 graden

      Wederom een leugen van Kremlin
      Samen met de fake sat foto

      Kremlin heeft nog geen enkele keer iets geloofwaardigs naar buiten gebracht
      De vele bloggers wel

      Verwijderen
    15. @ LGK

      "omdat de rest nu door iedereen als een fabeltje wordt gezien"

      Glasharde leugen. Ik stop er maar mee.

      Verwijderen
    16. @Dawg,

      "We zullen zien waar OVV/OM/JIT/ uiteindelijk mee op de proppen komen."

      Je weet je toch waar zij mee op de proppen komen. Twee ministers bevestigen het bestaan van Amerikaanse satellietbeelden die overgedragen zijn aan het OVV. Een minister weigert inzage te geven van deze beelden aan de Tweede Kamer, ook niet op basis van vertrouwen. Kennelijk heeft het kabinet iets te verbergen voor de burgers van Nederland en daarmee de nabestaanden van de slachtoffers van MH-17.

      Verwijderen
    17. @LGK,

      "Rusland onderbouwd ook buk"

      Volgens jou onderzoekt Rusland niets en nu komen zij volgens jou met een onderbouwt onderzoek van een BUK?

      Verwijderen
    18. @ Joop

      'k Heb, in het licht van alles wat er tot nog toe gebeurd is maar heel weinig vertrouwen in. Maar je weet maar nooit. Vooruit lopen op conclusies die nog gepubliceerd moeten worden is tamelijk zinloos, tenzij het je om iets anders dan de waarheid gaat.

      Verwijderen
    19. @Dawg,

      Daarom wil Nederland ook uitwijken naar een VN tribunaal. Zij hebben kennis van iets waar zijzelf geen verantwoording over willen dragen. Het is zelfs niet uit te sluiten dat zij hopen op een Russisch veto.

      Verwijderen
    20. LOL
      En nu de boel lopen omdraaien

      OM wilt aan de wereld hun 'case' voorleggen voor int recht waar UN zich over kan uitspreken

      Waarom komt dat voor Rusland niet uit

      Lavrov had toch zo lopen zeuren om UN
      En nu is lavrov tegen

      Waarom is Kremlin tegen verantwoording afleggen voor UN?
      Wat heeft Kremlin te verbergen?

      Verwijderen
    21. En Rusland onderbouwd buk

      Als eerste werd rapport gepubliceerd door een Russische krant
      Toen was het commentaar dat het een door westen gefinancierde krant was en een leugen was
      Paar weken later bleek het een rapport van de buk fabrikant te zijn
      Geen leugen van westen dus

      En aangezien dat die fabrikant het naar buiten bracht, heeft Kremlin dus de draai gemaakt naar buk
      De su25 theorie viel niet meer te onderbouwen

      En het voormalig staatsbedrijf brengt niets naar buiten zonder goedkeuring van Kremlin.

      En het gedeelte van buk zat geloofwaardig in elkaar
      Echter toen de hoek van raken draaide van 20 naar 80 graden, om de schuld op Kiev te kunnen steken ging het mis

      Zo opzichtig een leugen inbrengen

      Dat kan alleen het Kremlin

      Verwijderen
    22. @LGK,

      Er staan nog een aantal vragen voor jou open waarop jij kennelijk geen antwoord op wenst te geven. Ik ben geen vraagbaak op dit blog en verwacht van jou ook wel enige medewerking van vragen van mij aan jou gericht.

      Zoals:

      Volgens jou onderzoekt Rusland niets en ineens onderzoekt Rusland wel iets. Misschien dat jij daarover enig uitsluitsel kan geven? Ik heb namelijk een pesthekel aan leugenaars zoals jij.

      Verwijderen
    23. @ Joop

      Forget it. LGK is een obsessief manipulatortje. Hij verzwijgt bijvoorbeeld gemakshalve maar even dat die ingenieurs van Almaz ook vaststelden dat de MH17 geraakt werd door shrapnel die hoort bij een type BUK die wel in gebruik was bij UA maar niet bij de Russen. Zonde van je tijd dit soort heen en weer gezwam.

      Verwijderen
    24. @Dawg,

      Geheel met je eens! Ik wil hem alleen exposen als dé top leugenaar van dit blog.

      Verwijderen
    25. Welke vragen?

      Nop
      Kremlin heeft niets onderzocht
      Alleen maar leugens verspreid die begonnen op de pers conf van 21 juli
      Die waren binnen 5 min tot enkele dagen debunkt.

      OVV en OM zijn onderzoek begonnen

      Waarom Russisch om niet
      Waarom de eigen Russische luchtvaart autoriteit niet

      Nooit iets van gehoord

      Verwijderen
    26. Oeps

      9M38 M1 in gebruik in Rusland

      https://twitter.com/noclador/status/605825013334183936/photo/1

      Verwijderen
    27. Oeps

      Wederom 9M38M1 in gebruik

      https://twitter.com/_hedder/status/605821508552777729/photo/1

      Verwijderen
    28. En nog 1

      https://twitter.com/noclador/status/605688507223408640/photo/1

      En nu ophoeden dat dit type raket niet door Rusland in gebruik is

      Verwijderen
    29. @LGK,

      "Nop
      Kremlin heeft niets onderzocht"

      Volgens jou wel en daar wil ik een antwoord op.

      Verwijderen
    30. Waar is het rapport van Kremlin dan????

      Ik heb alleen gezegd dat er niks naar buiten komt met goedkeuring van Kremlin, door wie dan ook onderzocht

      Kremlin heeft niets onderzocht, alleen maar fake info naar buiten gebracht

      Kremlin heeft rapport van buk fabrikant goedgekeurd voor publicatie

      Hiermee heeft Kremlin propaganda 2 dingen bereikt
      - het was niet Kremlin die naar buiten kwam met buk
      - indirect valt kremlin alle andere theorieen af

      Verwijderen
    31. @LGK

      Die eerste was fake. Weet je nog wel: Poetin in Armenie. Net als die zgn 9M38 op die brandende launcher van de 9 mei-parade. Nu weer twee nieuwe plaatjes afkomstig van twee rabiaat russofobe bloggers.
      Stuur ze op naar het JIT. Misschien krijg je een lintje.

      Verwijderen
    32. @LGK,

      "Waar is het rapport van Kremlin dan????"

      O, moet ik nu mijn vragen die ik aan jou gesteld heb beantwoorden? Vuile vieze gore leugenaar die je daar bent? Jij zegt dat het Kremlin géén onderzoek heeft verricht en ineens zeg jij dat het Kremlin wél onderzoek heeft verricht. Ik wil uitsluitsel van jou hierover, is jou dat duidelijk, vuile vieze gore leugenaar?

      Verwijderen
    33. En mijn buurvrouw liet de hond uit

      Graag onderbouwen, anders is het roeptoeteren

      eerder beweerde u nog dat het geen 9M38M1 was
      Maar dat heb ik uitgebreid weerlegd
      De 9M38M1 heeft lange vinnen

      Jammer

      Verwijderen
    34. @LGK,

      Hiermee heb jij je dementie bewezen.

      Verwijderen
    35. @ LGK

      Kijk oplichter. Dit plaatje dat volgens jou moet aantonen dat de Russen over die 9M38M1 beschikken is genomen tijdens een staatsbezoek van Poetin aan Arrmenie:

      http://www.jamestown.org/single/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=41739&no_cache=1#.VZcX1hvtl8M

      Dat was je al eens eerder verteld, maar dat maakt klaarblijkelijk allemaal niks uit.

      Verwijderen
    36. Zelf op Russische blog site doken foto's op dat Rusland nog steeds de 9M38M1 gebruiken

      De fabrikantkad het eerst beter moeten uitzoeken voordat het die uitspraak deed.

      Verwijderen
    37. " Jij zegt dat het Kremlin géén onderzoek heeft verricht en ineens zeg jij dat het Kremlin wél onderzoek heeft verricht."

      Waar zeg ik dat?
      Zie mijn eerdere post dat ik dat niet zeg

      U probeert mijn worden te verdraaien, maar gaat u niet lukken

      Verwijderen
    38. dawg

      Hierbij de buk in brand

      Op 0.06 sec is al te zien dat het een 9M38M1 betreft

      https://www.youtube.com/watch?v=yymGgn2cfG0

      Verwijderen
    39. Uit artikel
      "Russia made an offer that the EU could not match and that Armenia could not refuse."

      Chantage door goedkoop gas?????

      Verwijderen
  27. The Care and Feeding of a Financial Black Hole:

    A while ago I had the pleasure of hearing Sergey Glazyev—economist, politician, member of the Academy of Sciences, adviser to Pres. Putin—say something that very much confirmed my own thinking. He said that anyone who knows mathematics can see that the United States is on the verge of collapse because its debt has gone exponential. These aren't words that an American or a European politician can utter in public, and perhaps not even whisper to their significant other while lying in bed, because the American eavesdroppers might overhear them, and then the politician in question would get the Dominique Strauss-Kahn treatment (whose illustrious career ended when on a visit to the US he was falsely accused of rape and arrested). And so no European (never mind American) politician can state the obvious, no matter how obvious it is.

    The Russians have that pretty well figured out by now. Yes, maintaining a dialogue and cordial directions with the Europeans is important. But it is well understood that the Europeans are just a bunch of American puppets with no will or decision-making authority of their own, so why not talk to the Americans directly? Alas, the Americans too are puppets. The American officials and politicians are definitely puppets, controlled by corporate lobbyists and shady oligarchs. But here's a shocker: these are also puppets—controlled by the simple imperatives of profitability and wealth preservation, respectively. In fact, it's puppets all the way down. And what's at the bottom is a giant, ever-expanding, financial black hole.
    http://cluborlov.blogspot.nl/2015/06/the-care-and-feeding-of-financial-black.html#more

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alleen voor mensen met verstand en meer dan 5 jaar havo.

      Verwijderen
    2. En wederom een voorbeeld van ben van quoten en niet zelf kunnen denken
      Hulde

      Verwijderen
    3. Ik zei al een tijdje geleden dat de pr afdeling van Bilderberg zat te pushen om Griekenland te redden.

      US Pushed For IMF Greek Haircut Study Release After Euro 'Allies' Tried To Block
      http://www.zerohedge.com/news/2015-07-03/us-pushed-imf-greek-haircut-study-release-after-euro-allies-tried-block

      Europa moet tegen eigen zin in de Grieken tegemoet komen. We moeten er weer 52 miljard in stoppen las ik vandaag in het Bilderberg nieuws.

      Regering van Griekenland moet omver geworpen worden
      http://www.armstrongeconomics.com/archives/34373

      P.s Martin Armstrong beweerde in 1985 al dat er in 2015,75 een crisis zou ontstaan. De big bang. In 2015 turning point. In 2016 de grote crisis.
      http://www.armstrongeconomics.com/archives/25537

      Verwijderen
    4. China wilt ook dat Griekenland in EU blijft

      http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/7/In-China-worden-ze-heel-zenuwachtig-van-een-mogelijk-Grexit-1786134W/

      Verwijderen
    5. @ oli

      Tachtig procent van de Griekse schulden staat inmiddels uit bij EFSF, ECB en IMF. De rekening van de bailout van Franse, Duitse en Griekse banken in 2010 gaat nu geind worden. Dit gaat verkocht worden als solidariteit met de Grieken.

      Verwijderen
    6. Ja, Griekenland heeft veel schulden

      Als ze nou eens beginnen met verkopen van staatsbedrijven.........
      China houdt zijn hart vast en heeft geen zin in grexit

      Verwijderen
  28. US Ambassador to the UN Lies to Congress About Civilian Shelling in Ukraine, Commits Felony:
    The US Ambassador to the UN, she claims she believes majority of civilian shelling casualties are victims of the separatists.
    The penalty for lying to Congress is up to 8 years of imprisonment.

    Jammer dan.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kunt u ook onderbouwen waarom dat een leugen is?

      Er is al meerdere malen bewezen dat Rusland zelf op Donetsk schiet

      Verwijderen
    2. Rusland schiet op 'eigen' burgers 2

      http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/01/graphic-leninsky-bus-attack.html

      Verwijderen
    3. Rusland schiet op burgers

      http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/02/januari-30th-shelling-in-donetsk-likely.html

      Verwijderen
    4. @LGK,

      "Er is al meerdere malen bewezen dat Rusland zelf op Donetsk schiet"

      Ja, maar die komen van complotsites zoals ukraine@war.

      Verwijderen
    5. Volledige openbare bronnen

      Dus dan zie ik graag uw weerlegging ipv maar wat lopen roeptoeteren

      Verwijderen
    6. @LGK,

      "Volledige openbare bronnen"

      Ja, dat is Global Research ook maar die wordt door jou ook weggezet als complotsite. Ukraine@war heeft echter nog een ander nadeel, het werkt één op één met Bellingcat.

      Vanavond heb ik genoeg weerlegt, aan jou de taak die te beantwoorden. Maar ik weet dat jij daar niet toe in staat bent.

      Verwijderen
    7. Nu maakt u een fout

      ukraine@war komt met openbare bronnen (veel foto) en analyseert die

      globalresearch komt met een mening

      Ze werken niet 1 op 1 maar werken op de zelfde manier

      En global verteld leugens
      We weten dat het volgende volledig onzin is

      http://www.globalresearch.ca/malaysian-airlines-mh17-was-ordered-to-fly-over-the-east-ukraine-warzone/5392540

      Verwijderen
    8. @LGK,

      Nee hoor, ik maak geen fout en Global Research al helemaal niet. Leg jij aan mij maar even uit waarom FlightRadar haar data heeft aangepast.

      "Ze werken niet 1 op 1 maar werken op de zelfde manier"

      Leugen! Ukraine@war en Bellingcat werken nauw samen.

      Ik ben jou leugens zat, @LGK, weet je dat?

      Verwijderen
    9. En waar heeft flightradar haar data aangepast??

      Wederom roeptoeteren

      Heb u net een leugen van global aangetoond
      De MH17 heeft koerscorrectie gedaan boven Polen, hier heeft UA geen bevoegdheid voor

      U heeft nog niks aangetoond
      Alleen maar blaten als een schaap

      Verwijderen
    10. @LGK,

      "En waar heeft flightradar haar data aangepast??"

      Dat heb ik dus aan jou gevraagd en nu leg je de vraag weer bij mij. Ik zeg dus dat flightradar haar data heeft aangepast en leg jij aan mij maar even uit waarom zij dat gedaan hebben. Antwoord graag!

      Verwijderen
    11. U beweerd dat flightrader de data heeft aangepast

      Dan graag onderbouwing

      MH17 kwam luchtruim van UA op FL330 binnen en bleef op FL330
      Onderbouwing kunt u vinden in OVV rapport

      Verwijderen
    12. @LGK,

      "U beweerd dat flightrader de data heeft aangepast"

      En jij beweert dat het niet zo is omdat Global Research liegt, Jij bent de leugenaar hier op dit blog, niet ik.

      Verwijderen
    13. Ohhh
      U beweerd nu dat global research de waarheid verteld
      Daar staan ze niet om bekent

      "Global Research mostly consists of polemicists, many of whom accept (and use) conspiracy theories, pseudoscience and propaganda."

      http://rationalwiki.org/wiki/Globalresearch.ca

      Verwijderen
    14. Hierbij nog de link van global met foute kaart

      Ten eerste maakte de MH17 geen bocht bij de grens van UA maar midden boven Polen
      Tweede, de lijnen op kaart houdt geen rekening met kromming aarde

      Zeer slechte journalistiek

      Verwijderen
    15. @LGK,

      Ja, dat linkje van jou ken ik nu zo langzamerhand wel. Het feit blijft dat er veel onafhankelijken een bijdrage leveren aan Global Research. Toon jij maar aan dat Global Research door het Kremlin wordt gesponsord, tegenover Bellingcat die, bewezen, door George Soros wordt gesponsord.

      Kom maar op, leugenaar!

      Verwijderen
    16. LOL

      Het is juist dat er zeer weing onafhankelijke een bijdrage leveren

      En als er een onafhankelijke een bijdrage levert is het omdat global het goed uit komt
      Niet omdat die persoon een vrijwillige bijdrage levert aan global

      En?
      Soros sponsort zeer veel
      Alles voor vrije media

      Verwijderen
    17. Ps, ben nog benieuwd naar link van Hillary

      Verwijderen
    18. @ LGK

      http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

      Krom. Oplichter

      Verwijderen
    19. @ LGK

      http://2.bp.blogspot.com/-v8lJRaPiuIc/U9isNVKhvaI/AAAAAAAAALY/NDvVaoKW3Fk/s1600/16thOriginal.jpeg

      Krom. Oplichter.

      Verwijderen
    20. @ LGK

      http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

      Ook krom. Oplichter

      Verwijderen
    21. @ LGK

      http://2.bp.blogspot.com/-fAIh-BunLJI/U9pNoU2ZatI/AAAAAAAAAMU/yQAhl58ekNY/s1600/MapOfFlightPath.png

      En weer krom. Oplichter.

      Verwijderen
    22. @LGK,

      "Ps, ben nog benieuwd naar link van Hillary"

      Heb ik je al 2x keer gegeven, het onderstreept nogmaals jouw dementerende korte termijn geheugen.

      Verwijderen
    23. En??

      Juist
      U onderbouwd wat ik eerder poste
      MH17 makte een correctie boven Polen
      Tweede dat flightaware een kromme laat zien
      Doet global niet

      Verwijderen
    24. Eigenlijk diep triest dat u de hoax van 'Carlos' nog steeds aanhoud

      Dit is al lang bewezen als een hoax/leugen

      Verwijderen
    25. @LGK,

      "En??"

      Jij zit er niet zo mee dat er iets aan je korte termijn geheugen mankeert?

      Verwijderen
    26. Ben nog steeds benieuwd naar link van Hillary

      Maar laat ik hem zelf geven

      https://www.youtube.com/watch?v=LyjnEm8DZkI

      Instructive is in zin's verband in de video uitgesproken als 'pushen information'

      Als Hillary bedoelde dat RT objectieve informatie verstrekt, dan had ze het woord 'informative' gebruikt

      Instructive wordt gebruikt als het dwingend is.

      Zoals in NL het woord 'instructeur' , iemand die zegt wat je moet doen

      Wederom, dit is niet de eerste keer, uw kennis van Engels is niet hoog

      Verwijderen
    27. Want bent u er al uit wat het verschil is tussen imagery en image is?

      Verwijderen
    28. @ LGK

      Ja leuk oplichter, maar het gaat niet om de vraag waar die koersverandering is gemaakt, maar of FlightAware haar historische gegevens heeft aangepast. Volgens deze blogger dus wel.

      Verwijderen
    29. Oh
      En flight radar dus ook
      Nog steeds Carlos aanhangen

      Op 18 juli kwam BBC hier al mee

      http://www.bbc.com/news/world-europe-28357880

      Verwijderen
    30. Het is werkelijkom moe van te worden

      Dat Kiev de MH17 heeft opgegeven om noordelijker te vliegen

      U komt zelf met plaatje dat koerscorrectie plaatsvond boven Polen
      Dit kan Kiev nooit hebben opgedragen, want de 777 bevond zich nog in Polen

      MH17 zag op zijn weer computer dat er onweer op flithpath lag en heeft boven Polen besloten om noordelijker te vliegen

      Hoe halstarig bent u om op elk mogelijke manier de schuld bijKiev te leggen???

      Verwijderen
    31. Hoe leg je uit wat het verschil is tussen
      - image
      - imagery

      En hoe leg je uit gat intructive betekend?

      Betekenis van Engelse woorden goed praten in eigen straatje........
      Maar geen kennis hebben van Engels, zucht....

      Zoek uw oude leraar Engels eens op!!

      Verwijderen
  29. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. De eu is dus een dictatuur:
    https://www.facebook.com/MaybritIllner/videos/10153017862397804/?fref=nf
    Ze zeggen het nu zelf.

    Groeten, Ben

    BeantwoordenVerwijderen
  31. What Stinks about Varoufakis and the Whole Greek Mess?

    First appeared: http://journal-neo.org/2015/07/03/what-stinks-about-varoufakis-and-the-whole-greek-mess/

    F William Engdahl vertrouwt Varoufakis niet en ik eerlijk gezegd ook niet. Wat is zijn speltheorie ?. Wat heeft hij goed voor de Grieken gedaan.?

    Is het gevolg van de griekse crisis dat alle eu landen hun soevereiniteit kwijt raken. Wordt dat voorgedragen als oplossing voor de crisis. ?

    Never let a good crisis go to waste....Wie profiteert van de crisis.?

    BeantwoordenVerwijderen
  32. This was never said officially before!

    ----“They gave money to save German and French banks, not Greece,----”

    Batista, one of the Executive Directors of International Monetary Fund told Greek private Alpha TV on Tuesday. Batista strongly criticized not only the euro zone and the European Central Bank but also the IMF and the Fund’s managing Director Christine Lagarde for defending Europe much too much..

    http://www.keeptalkinggreece.com/2015/03/04/imfs-director-batista-greek-bailout-was-to-save-german-french-banks-video/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ok, hij geeft ruiterlijk toe dat het geld voor Griekenland gebruikt is voor het uitkopen van duitse en franse banken.

      Jammer genoeg zegt hij niet wie de schuldsanering moet betalen. Ben bang dat dat de EU burgers zullen zijn.

      Verwijderen
    2. @ oligarch

      En vergelijk die uitspraken van Batista nu eens met de ultieme bullshit waarmee de westerse MSM vijf jaar lang aan één stuk door eenstemmig kranten, opiniebladen en actualiteiten hebben gevuld. Nee, dat is helemaal nier raar.

      Verwijderen
    3. Griekenland heeft zeer hoge schulden
      En idd grootste gedeelte wat men nu aan Griekenland uitleent gaat naar afbetalen van de schuld

      Om deze cirkel te doorbreken moet Griekenland hervormingen doorvoeren
      Deze houden in
      - belasting betalen
      - uitgaven omlaag
      - verkopen staatsbezittingen

      Wat gaat het worden?
      Doen ze het niet, dan wordt het uit euro

      En dan met Griekenland?
      Waar gaan ze dan van leven?

      Toerisme zal aantrekken omdat het voor westen goedkoop wordt daar
      Maar schulden blijven staan
      Griekenland kan besluiten die niet terug te betalen
      Maar wie gaat er dan nog daar investeren?

      Verwijderen
    4. Wat er nu aan de hand is in Griekenland lijkt niemand op te vallen.
      Waarom ging Tsipras naar Putin? Iedereen dacht om geld te halen, maar geld kregen ze niet.
      Wat ze wel krijgen is tactiek.
      Desinformatie campagne, verwarring veroorzaken, maar mensen oproepen om bij elkaar te blijven, tegen Europa en tegen het westen, om voor elkaar te kiezen en inspelen op het nationalistische gevoel.
      Kijk hoe ze de staatsmedia gebruiken om het volk te beïnvloeden.

      Precies, exact de tactiek van Putin, het kost hem niks, ons een heleboel, en levert hem een verdeelt Europa op.

      Alarm bells ring over Syriza’s Russian links
      http://www.ft.com/cms/s/0/a87747de-a713-11e4-b6bd-00144feab7de.html#axzz3euErlJpA

      Verwijderen
    5. @ Dawg,
      Inderdaad en die Bilderbergers lachen zich rot. De slaven (zo noemen zij ons, omdat wij onze rug krom moeten werken voor de schuld die we toch nooit kunnen aflossen) (de bankiers voelen zichzelf god, omdat zij waarde creeëren uit het niets) betalen grif zo'n kleine 600 euro per jaar om hun propaganda te lezen en de brave slaven denken dat ze een kwaliteits krant kopen.

      De centrale bankiers zijn als de dood dat de mensheid achter de waarheid van ons monetaire stelsel komt. Dan is hun spelletje voorbij en gaan de mensen hun eigen geld creeëren. Indien democratisch en goed uitgevoerd zal dit een enorme boost voor de mensheid zijn en........we behouden/winnen terug onze vrijheid.

      Verwijderen
    6. LPG,
      Even een misverstand uit de weg helpen. Hier zie je waar de leningen van de crediteuren 227 miljard euro van Mei 2010 tot midden 2014 naar toe zijn gegaan.
      http://www.macropolis.gr/?i=portal.en.the-agora.2080
      Ik zie oa 40,6 miljard aan rente betalingen. 48,2 miljard aan het redden van griekse banken, 81,3 miljard aan het herfinancieren van schuld (dit is het uitkopen van de banken die dat waardeloze papier op hun balans hebben staan)
      Van de 227 miljard (inmiddels is het natuurlijk al veel hoger) is ongeveer 12 miljard naar de grieken gegaan. Ik vind persoonlijk dat de grieken ons 12 miljard moeten terug geven. De rest van de schuld moet door de money masters worden betaald. Europese burgers moeten hun geld terugkrijgen.

      Verwijderen
  33. Goed, prachtig voorbeeld weer van een stukje Russische misinformatie om verwarring te veroorzaken. Ze moeten reageren, maar inhoudelijk staat er niets.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik heb altijd gezegd dat ze over heel europa BANKholidays zouden houden in. Je hoeft niet super intelligent te zijn, je hoeft geen glazen bol te hebben WAT HUN PLANNEN ZIJN. "Cyprus is het model voor Europa".
    http://www.zerohedge.com/news/2015-07-03/greek-banks-considering-30-haircut-deposits-over-%E2%82%AC8000-ft-reports



    BANKHoliday........ Celebrate
    BANKHoliday........ Celebrate


    If we took a BANKholiday
    Took some time to CELEBRTE
    Just one day out of life
    It would be, it would be so NICE

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL LPG betaald graag zijn spaarcenten aan de bankiers. De heren stijgen nog meer bij hem in achting. Hij gaat dan nog meer van de zionistische anglo amerikaanse oligarchy houden. Wat een trieste man.

      Verwijderen