zaterdag 16 augustus 2014

Oekraïense Aidar-bataljon soldaat belt live met TV programma, klaagt over massa's gewonden en doet oproep voor hulp

Kan het nog gekker? Ja, dat kan. Militair Bagran, en let op, het is zijn naam en niet zijn bijnaam, belt vrijdag 15 augustus 2014, rechtreeks vanuit het oorlogsgebied (ATO-zone moeten we eigenlijk zeggen) de uitzending in van een TV programma. Hij klaagt over de vele gewonden en vraagt om hulp. Klick het beeld op volledig scherm om het goed te kunnen zien en zorg dat de Nederlandse ondertiteling aan staat.



Vertaling en Ondertiteling: www.blikopnosjournaal.blogspot.nl

Volg ons voor het laatste nieuws ook op twitter @blikopnos

3 opmerkingen:

  1. Johnito zet helder een groot aantal actuele Oekraïense zaken op een rijtje, volg dat blog! http://johnito.nl/blog/oekraine-donbass-mh17-page-2-updated-14082014/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stekel, bedankt voor je bijdrage; met jouw permissie laat ik het nakijken ervan even zitten; ik ken Ketting, en ik ken Nieuwsuur, dus alles duidelijk; bedankt voor je samenvatting. Alle kranten doorgebladerd, eensluidig, net ook nog Hans "we moeten Oekraiene militair gaan versterken" Van "keep on fighting" Baalen op radio 1 i gehoord, even na 15:00 uur. Er zit trouwens een enorm vervolg aan het verhaal van deze Aidar-bataljon-soldaat inbeller aan te komen; stay tuned.

    BeantwoordenVerwijderen